תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
יש בעיה באתר שלי קישור כשאני נכנס פעם ראשונה לאתר שלי דרך מוזילה אז יש איזה כמה שורות הפרגש בין השתי קופסאות העליוניות לזאת התחתחונה (איפה שהטופס הקצר). רק אחרי שאני מפרפרש זה מסתדר. מה גורם לזה? וגם השתמשתי ב fieldset בשביל ליצור את הקופסאות האלה, למה במוזילה הם נראות יותר רחבות מבאינטרנט אקספלורר? תודה !
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, אני צריך שני דברים. הראשון זה קורס קצר וטוב איך ללמוד XSLT. אני מדגיש, רק מה שמומלץ. כרגע אני כבר עושה משהו בגלל דרישות בעבודה ובגלל שאני לא מכיר כבר התחלתי ללמוד משהו. הדבר השני שמישהו יגיד לי בבקשה מה בדיוק עושה חלק הקוד הבא, בערך אני יודע לבד, אני שואל אם מישהו יודע מה בדיוק הוא עושה <ns0:RequestingSystem> <xsl:if test="$var:ReqChannel = ''">3</xsl:if> <xsl:if test="$var:ReqChannel != ''"> <xsl:value-of select="$var:ReqChannel" /> </xsl:if> …
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי string שמכיל בתוכו מספרים. למשל "1041" ואני צריך להדפיס אותו שיראה כך: "001041" זאת אומרת שכל מספר שיש לי ב string ייוצג על ידי 6 תווים בהדפסה. כרגע זה מדפיס לי למשל "0" ואני צריך שידפיס "000000" נסיתי עם strtol אבל זה לא מצליח לי. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מצאתי את הקטע קוד הזה (כמובן ששיניתי אותו לפי צרכי) : איך עושים שקובץ הסאונד לא התנגן בלופ? cimport javax.swing*; import sun.audio.*; import java.awt.event.*; import java.io.*; public class Sound { public static void music(){ AudioPlayer MGP = AudioPlayer.player; AudioStream BGM; AudioData MD; ContinuousAudioDataStream loop = null; try{ BGM = new AudioStream(new FileInputStream("c:\\eating.wav")); MD = BGM.getData(); loop = new ContinuousAudioDataStream(MD); }catch(IOException error){ System.out.print("file not found"); } MGP.start(loop); } }
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הוספת שורה חדשה בתוכנה שאני בונה ב- C#. התוכנה אמורה להוסיף ולעדכן שורות מטבלאות של SQL Server. אני עובד עם DataBindings ו- CurrencyManager. באחת מהטבלאות כל השדות הם מסוג טקסט. בטבלה הזאת לא הייתה לי שום בעיה עם העידכון וההוספה בעזרת הפעולה AddNew() של ה- CurrencyManager. בטבלה אחרת ישנם שדות מסוג datetime. בשביל להציג את שדות ה- datetime השתמשתי ב- datetimepicker (הוא קצת בעייתי כי אי אפשר להשתמש בו עם null). עשיתי binding כרגיל, והעידכון עובד טוב. הבעיה היא עם ההוספה של שורה חדשה. ההוספה פשוט לא פועלת והמצביע של ה- CurrencyManager נשאר על ה- position שהיה קודם לכן. לדעתי, הבעיה קשורה ל- datetimepicker שלא יכול לקבל null ואז הוא לא יודע איזה ערך לתת בהתחלה…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני צריך לעשות הוק למקלדת ושולח בעזרת או SendInput או keybd_event כמה מקשים אחד אחרי השני (שיראה כמו מחרוזת) אבל כאשר אני שולח יותר מכפתור אחד זה עושה לופ של ההוק בגלל ששני כפתורים נלחצו. איך אני אמור לעשות את זה? למשל פה אני מנסה לעשות SHIFT+R אבל בכללי זה אמור להיות גם Hello וכדומה if (wParam == WM_KEYDOWN) { keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, 0, 0); keybd_event('R', 0x93, 0, 0); return (-1); } if (wParam == WM_KEYUP) { keybd_event('R', 0x93, WM_KEYUP, 0); keybd_event(VK_LSHIFT, 0xAA, WM_KEYUP, 0); return (-1); } …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי שני מבנים כאלה: typedef struct { Node *first; } List; typedef struct { List words; } Dictionary; (Node זה עוד איזשהו מבנה שבניתי). אבל כשאני שולח אותם לפונקציה פשוטה כמו זו: void PrintDic(Dictionary *dic) { printf("%p\n", dic->words.first); } זה מדפיס לי כתובת שונה מהכתובת האמיתית של first (שהגדרתי אותה קודם לכן), כלומר ב- main רשום כתובת שונה ובפונקציה כתובת שונה. בגלל זה אני לא יכול לגשת לתוכן של first. אני לא מבין מה אני עושה לא נכון. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הורדתי את Codeblocks וניסיתי לתכנת ולהריץ בו תכנית לדוגמה. © כשאני מנסה להפעיל את הקומפיילר או הדיבגר אני מקבל הודעת שגיאה האומרת שהם לא מוגדרים. הורדתי את הגרסא שלפי מה שהבנתי אמורה לבוא ביחד איתם. אני זקוק לעזרתכם, אני צריך את התוכנה לצרכי לימודים. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הטופס התחברות שהולך לקובץ ASP שבודק במסד נתונים אם הנתונים הם של אדמין או משתמש רגיל, הנה הקוד: <% set oConn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & Server.MapPath("Forum.mdb") memberName=request.Form("memberName") password=request.Form("password") sqlStrInsert="select * FROM forumAdmins WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set Admin=oConn.Execute(sqlStrInsert) if Admin.EOF then sqlStrInsert="select * FROM forumMembers WHERE (memberName='"+memberName+"' AND password='"+password+"')" set clubUser=oConn.Execute(sqlStrInsert) if clu…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי איזה פרויקט שאני צריך להגיש.. ואני מנסה להתחבר DB (יש תמונה עם הקוד והשגיאה) אני אציין שזה בסיס נתונים של SACCESS ובהרצה עולה לי שגיאה שאין לי מושג מה הבעיה.. אודה לכם מאוד למי שיוכל לעזור לי עם זה זה די דחוף.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל עם לימוד של הסביבה ASP.NET, אני עובד עם Visual Studio 2008 ויש לי בעיה שלא הייתה לי בעבר. שאני יוצר פרויקט חדש ובונה בו דפים חדשים, שאני בה להריץ את הפרויקט דרך ה Play שיש ב VS2008 למעלה הוא יוצר סביבה ופותח את הדפדפן אך הוא לא מראה את התוכן, רושם לי שגיאה (תמונה מצורפת) שאני ניגש ידנית ל localhost שלי הכל עובד טוב. למה זה קורה לי ? בטוח משהו לא טוב בהגדרות שלי, בדקתי Firewall ולא ראיתי שיש איתו בעיה, כיביתי אותו וזה עדיין עושה לי את זה. שימו לב שיש לי ראוטר במחשב (אולי זה הגורם) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי DIV, עם WIDTH 50 אחוז עכשיו...אני מכניס אליו טקטס והטקטס מרחיב אותו!!! איך אני יכול לעשות שהרוחב שלו יהיה קבוע ולא יוכל להיתרחב עוד? ובמקרה שהטקסט יהיה רחב יותר מהרוחב של ה DIV אז הטקטס פשוט ירד שורה ולא ירחיב לי את ה DIV ? רועי
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן כולם יש איזושהו קוד , שיוצר תאים ושורות ע"פ יצירת אלמנטים בודדים (טקסט,תא,שורה) ואז מחבר כל אלמנט להורה שלו...לא עשיתי את זה לפי InsertRow ו InnerHtml כי הדרך השניה נראית יותר יפה הקוד עובד , הוא יוצר את השורות ואת התאים, אך מתי שאני עושה referesh אז כל מה שהוסיפו נעלם..מן הסתם, כי זה לא שינה את ה HTML, רק את ה Layout או משהו כזה... אז השאלה שלי, איך אפשר "להטמיע" את השינויים בקוד ולא רק לראות שינוי ויזואלי ? משהו דומה ל dataBind ? תודה רבה! עריכה: טוב , מבדיקה קטנה עולה ש appendChild ו removeChild לא משפיע על ה DOM בכלל....אז מה זה החרטא הזה? :screwy: בטוח אני מפספס משהו...
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת שתקל על התקנה של ווינודוס דרך הרשת. אני עושה את זה בשביל אירגון מאוד קטן ועני לכן החלטתי לבצע את ההתקנות דרך SMB (על שרת SAMBA ). השתמשתי ב net boot disk ליצור דיסקט הפעלה עם סקריפט שעושה mount ל smb share שבה קבצי ההתקנה נמצאים ככונן X ומריץ את menu.bat שאמור להציג תפריט, לקלוט ערך מהמשתמש ולהריץ את תוכנית ההתקנה עם הפרמטרים המתאמים. יש לי 0 נסיון בכתיבת קבצי batch , אז אני מהבוקר כבר מנסה לבנות את הסקריפט האומלל הזה! עד כמה שהבנתי הדרך היחידה לקבל קלט מהמשתמש זה בעזרת תוכנה בשם choice.exe, לא מצאתי אותה בXP אז כתבתי אחת משלי. הבעיה היא בכמה משפטי IF שבודקים את ERRORLEVEL ש choice מחזירה ומשתמשים ב goto בשביל לקפוץ לקטע המתאים, וזה משום מה לא ע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי להתעסק במחלקות וניסיתי ליצור מחלקה שמתחברת למסד, זה הקוד: <?php class db { var server; var dbname; var username; var password; function connect() { $this->server = "localhost"; $this->dbname = "ishows"; $this->username = "root"; $this->password = ""; mysql_connect($this->server,$this->username,$this->password); mysql_select_db($this->dbname); } } $db = new db(); ?> אני מקבל את השגיאה הבאה: ואין לי מושג מה לא בסדר. למישהו יש?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים. מה שיש בקוד לא משנה (את הקוד קיבלתי פחות או יותר כמו שהוא לתרגיל בית) מה שבמודגש כרגע הם הדברים הרלוונטיים. סך הכל מה שאני מנסה לעשות הוא להעתיק מחרוזת הנקלטת ע"י המשתמש לתוך מחרוזת הנמצאת בתוך STRUCT הנקרא PIC אבל משום מה כל נסיונותיי להעתיק את המחרוזת המתקבלת ע"י המשתמש למחרוזת ב STRUCT כושלים בהודעת קריסה תוך כדי התכנית. רוב הדברים שיש בקוד הם רק לבדיקה והרבה דברים מיורקים כי הם לא חשובים כרגע, אבל אם מישהו יוכל להגיד לי את הסיבה (סביר להניח האידיוטית) למה הוא קורס אני אודה לו מאד!!!! להלן הקוד הבא: #include <conio.h> #include <string.h> #pragma warning (disable : 4996) #define SIZE 256 ///The Structs ///Creating the Picture [b]…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדלפי.. בניתי יוניט מסויים שהגדרתי בו מערך ב interface מערך פשוט של סטרינג עד 10 עכשיו ב implemtain של אותו יוניט הכנסתי במערך נתונים יעני מילתי אותו.. עכשיו כשאני מנסה לקרוא את המערך מהתוכנית הראשית לא עובד ... יעני המערך ריק..
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את דף הההתקנה של הפורום (install.php) זה רושם לי את ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. (: יש לי את הספר "ללמוד C" ולימדו שם על הפונקציות gotoxy clrscr וכדי לבצע אותם צריך להכיל את הספרייה conio.h. אז ניסיתי ולא הצליח לי. לקחתי את הקוד מקור מהספר ושמתי במהדר ועדיין לא עבד. נתתי גם לחבר ולא עבד לו. כתוב ש clrscr לא מוגדר למרות שכן צירפתי את conio.h עזרה בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתשמש בקומפילר ?Turbo C++ IDE והורדתי את הקובץ heb.com התוכנה עובדת רק שזה לא כותב לי בעברית זה כותב ג'יבריש מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה והיא כזאת: אני כותב פרוייקט ב C# asp.net עם visual studio 2005 במחשב האישי שלי בבית שהוא עם windows בעברית . יש שמה הערות בעברית וכמה טקסטים שאני מוסיף בקוד בעברית כדי שיופיעו בתפריטים וכדומה.. אבל כשאני פותח את הפרוייקט במחשב אחר שיש לו windows xp באנגלית פתאום העברית הופכת לי לג'יבריש. וזה פשוט משגע להפוך את הכל מחדש לעברית רגילה ע"י הקלדה. (רק אני רוצה לציין שבמחשב עם הwindows באנגלית מידי פעם שאני עושה save לקוד אז הוא מקפיץ הודעה בסגנון אם לשמור את זה ב unicode או משהו כזה.. אני לוחץ yes ) ואל תגידו לי לא לפתוח את זה עם מחשב באנגלית כי זה לא בחירה שלי. אני לא ממש יודע אם זה הגורם לבעיה שהמערכת הפעלה באנגלית אבל אני מציין זאת. מקווה שה…
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום! אני כותב עכשיו אפליקציה מאוד פשוטה (מתוך ספר לימוד לאנדרואיד) ונתקלתי בבעיה: בקובץ ה-xml של ה-layout יש לי TextView שאמור להציג למשתמש שאלה. בקובץ ה-xml של המחרוזות יש לי מחרוזת בשם question_text_view שמכילה את השאלה. היא מוגדרת כך: <string name="question_text_view">The Pacific Ocean is larger than the Atlantic Ocean.</string> בקובץ ה-layout שהוזכר, ה-TextView מוגדר כך: <TextView android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="wrap_content" android:padding="24dp" android:text="@string/question_text_view" /> בהתחלה הייתה טעות בהגדרה ובשורה הלפני אחרונה היה רשום: android:text="@string/question_text" כלומר, question…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה קודם כל יש לי טופס <html> <head> </head> <body bgcolor="00003d" background="pics/back.jpg" bgproperties="fixed"> <form name="name" action="update.asp" method="post"> <center><font color="white"> <h2>Update your profile</h2><br /> <table> <tr><td><font color="white">Age:</td> <td><input type="text" name="Age" /></td> </tr> <tr><td><font color="white">E-mail:</td> <td><input type="text" name="Mess"/></td> </tr> <tr><td><font color="white">Personal Image:</td> <td><input t…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-