עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ftom2,

הי, יש לי את המפרט הבא ב- 2650 ש"ח, רציתי לדעת אם שווה: יצרן: Lenovo דגם: G560 דגם מכונה: 0679-6JG מעבד: Pentium Dual Core P6000 מהירות: 1.86GHz/1066 זיכרון מטמון: 3MB זיכרון: נפח: 2GB DDR3 מהירות זיכרון: 1066MHz חריצי זיכרון פנויים: 1 חריצי זיכרון נגישים: 2 קיבולת זכרון מקסימלית: 8GB אמצעי הצבעה: ThinkPad UltraNav אחסון: גודל דיסק: 250GB מהירות דיסק: 5400 rpm כוננים: DVD Multi Burner: DVD/RW MultiBurner DL מסך: סוג: WXGA LED גודל: 15.6-inch LED Glossy display רזולוציה: 1280x800 מצלמה תקשורת: מודם: V.90 and K56 Flex (no voice) כרטיס רשת: Gigabit Ethernet- Integrated Bluetooth Wireless: Intel PRO 3945ABG גרפיקה: כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD סאונד: כרטיס קול: Conexant Azali…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spike_staff,

שלום אנשים, לא מזמן התחדשתי בלפטופ גיימינג G751 ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה סמסונג (HD 1920X1080 מהחדשות) דרך HDMI. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני סוגר את המכסה של הלפטופ התמונה בטלויזיה הופחת להיות לא חדה פתאום וספציפית במשחק פרו 2015 אין אחרי סגירת מכסה אפשרות לשחק ב פול HD. למרות זאת כאשר המכסה של הלפטופ פתוח התמונה בטלויזיה חדה ויפה. איך אני מסדר את העניין הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. קודם כל..מה עניינים. לענייננו, כרגע אני משתמש במחשב עתיק יומין.. (P3 666)..נשבר לי, באמת נשבר לי מהכבדות והאיטיות.. אני צריך קופסא (בלבד) חדשה לשימושים הבאים: 1) עבודות סטודנט. 2)הרבה הרבה מוסיקה. 3)סרטים. 4)כמובן מסנג'ר וכל אפליקציות האינטרנט היומיומיות. 5)קצת משחקים, לא גיימר בכלל...אולי קומנדוס 3....ואם ממש נהיה חצופים אז FIFA . ככה....אני רואה הרבה הרבה מפרטים זולים בחנויות ובאינטרנט שאמורות לספק P4 2400 ואחלה חומרה, מה שבאמת נראה לי כמו חתול בשק, ועוד ביוקר.. יש לי מסך, יש זכרון 256 (חדש בקופסא), יש הארדיסק 80 ויש NVIDIA GEFORCE 4 128K שזה נראה לי די ויותר.. אני באמת לא מבין בחומרה, אין לי כ"כ הרבה זמן להתעסק עם זה (לימודים ועבודה), ואני לא אוהב את ה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אוקיי אז ככה אני בעיקרון רוצה לקנות את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=328&CatCode= אבל ! , להוסיף 7600 gt (שזה בערך 400-500 שקל) ולהוסיף ל2.8 במעבד שזה 80 שקל. המחשב מיועד לדברים ביתיים רגילים כמו משחקים וכאלה תביעו דעה בבקשה לדעתי מבצע ומחיר מטורף למפרט כזה אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע דעה מימומחים (:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kenny,

טוב , אין לי שמץ של מושג בלאפטופים אני בקטע של מחשב ביתי בלבד . בכל מקרה , מישהו הציע לי מחשב נייד , ב400 שקל. כל מה שהוא יודע עליו כרגע , זה שזה פנטיום 3 , (מעל 1000 מגה הרץ , לא יודע עד כמה מעל....) 256 זכרון , 40 גי'גה הרד דיסק. וכרטיס מסך אתם יודעים , הכי מעפן שיש... לא משהו שמיועד למשחקים בכל מקרה , מן הסתם שמבחינת המחיר זה משתלם.. אבל בכל זאת יש לי מספר שאלות , אממ מחשב כזה , מסוגל להפעיל משחקים בצורה סבירה? יש למישהו כאן מחשב עם מפרט זהה , ויכול לתת לי פחות או יותר דוגמא למשחקים שרצים נורמלי ולמשחקים שבקושי זזים? (אני לא מצפה ליותר מידי , כן ?) אממ , במחשב נייד , אפשר להוסיף זכרון כמו במחשב רגיל? או שזה כרטיס? או שאי אפשר לשדרג את הזכרון? בעבודה מאומצת... כמה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bobby323,

מעבד AMD 2500 barton לוח אם Ecs תומך DualDDr זיכרון 2*256 של Hynix קירור למאורר Jet7 של Coolermaster (מאוורר רציני) כ.מסך Radeon 9500pro 128 זהו בעצם, את המארז וכל השאר אני משאיר לעצמי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Bobi Thomson,

שלום, האם הקונפיגורצייה טובה או שסתם יקרה מידיי ? האם טעון שיפור? תודה מראש YD270XBGAFBOX - AMD - 1399ש"ח AMD RYZEN7 2700X (Gen2) - 8 Cores, 16 Threads - 3.7/4.3Ghz - 105w TDP - 12nm - BOX Wraith Prism LED Cooler - X470-GAMING-PLUS - MSI 683ש"ח AMD X470 ATX gaming motherboard AM4 CMK32GX4M2A2400C16 - Corsair - 1414ש"ח 32GB (2x16GB) DDR4 2400MHz CL16 - Black - Vengeance® LPX Series ZT-T20700A-10P - ZOTAC -2526ש"ח GeForce RTX2070 8GB Blower - GAMING BGW21 - be quiet 432ש"ח PURE BASE 600 WINDOW,Black Full Tempered Glass - NPS …

9. Started by cpu1783,

יש ברשותי את המחשב עם המפרט הבא: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד בלבד למפרט זהה שיתאים לזה אך עם רכיבים מעודכנים של היום. איזה לוח אם מומלץ? מה לגבי המעבד? האם הזכרונות יתאימו ללוח החדש? הכרטיס מסך עדיין רלוונטי להיום? אני שוקל גם אפשרות לשנמך אל מעבד i5 אשמח לדעת כמה זה יוזיל במחיר אני צריך את המחשב עבור פוטושופ, עריכת וידיאו קלה ולרוב גלישה עם הרבה חלונות פתוחים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן, אני קונה נייד חדש שישמש ללימודים ולמשחקים. לא מצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ו60 fps אבל כן שירוצו. מבחינת לימודים התוכנות שירוצו בעיקר הן מטלאב וויזואל סטודיו. סוללה לא עד כדי כך חשובה אבל זה פלוס נחמד. עד 15 אינץ. לא נייד של לנובו... היו לי בעיות איתם עם המחשב הקודם. מעדיף דל ובעדיפות שנייה אסוס. ראיתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=KSP03&changeSnif&uin=38526 ורציתי לשמוע את דעתכם. האם הוא עונה על הצרכים? יש לכם הצעה אחרת? תודה מראש

11. Started by maorcohen1991,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק ומהיר לעבודה שמעתי על חברת dell אבל ארצה לשמוע דעות אחרות וכמובן דגמים . סכומים :2000-3500 מטרה - צריך מחשב חזק לעבודה לאינטרנט ,עבודה עם אופיס וחיבור מרחוק עם מחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by L1ron,

היי שבוע טוב יש לי מחשב נייד של DELL דגם INSPIRION 1520 כשאני פותח את המחשב הוא נותן לי את השגיאה הבאה: A disk read error occurred press ctrl+al+del to restart תמונה: http://img34.imageshack.us/i/p1010069j.jpg/ ניסיתי להתקין ווינדוס חדש אבל הוא לא נותן לי..איך שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס הוא עושה RESTART אוטומט.. נירא כי זאת בעיית חומרה. יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי כולם, אז ככה, הרבה זמן שלא התערבבתי בשוק החומרה (למעשה מאז שיצא הפול ליבה של AMD... חחח אני יודע שעבר הרבה זמן). בכל מקרה, אני רוצה קנות מחשב נייד חדש. המחיר כרגע הוא לא מכשול. כדאי לציין שאני לא גר בארץ ככה שלא חייבים להיות מוגבלים לדגמים שמיובאים לארץ. אז יש הצעות מאיפה מתחילים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…

16. Started by shirb,

שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NIVTAL,

שלום לכולם הרבה זמן לא הייתי פה וראיתי ששינו את האתר העיצוב מדהים הרבה יותר טוב מהאפרוריות של הקודם מה גם שהקודם היה זז לאט רצח.. בקיצור לא באתי לדבר על האתר רציתי לשאול אותכם על חיבור PCI חיצוני למחשב נייד משהו בסגנון כזה:http://www.ebay.com/itm/Laptop-Expresscard-34-To-2-PCI-Slot-Adapter-Express-to-2-PCI-Sound-Graphics-Card-/201076381313?pt=US_Laptop_Port_Expansion_Cards&hash=item2ed1161681 עכשיו השאלה האם זה יעבוד חלק והשאלה המרכזית אם יש פתרונות כאלה רק יותר בזול. יש לי LENOVO G580 עם I5 ו6GB RAM ראיתי שזה מתחבר דרך USB 3 וראיתי דברים יותר זולים אבל אני לא סגור אם הם יעבדו או לא.. מי שמוכן להעשיר את הידע שלי בנושא אני ישמח מאוד! ניב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by FreezHer,

הייתי ב-Ivory, היה דיי הרבה לקוחות אבל התרשמתי מצויין ^^, אז זה המפרט שהם הציעו לי [לתקציב 5200]. על חלק מהדברים הם לא רשמו את שם הייצרן, אלא רק את הפריט, אבל פעם הבאה נבקש. מעבד. Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם. KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E דיסק קשיח. .160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיס מסך. 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E [כנראה-Point Of View]. צורב. NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black. מארז. HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver. ספק כוח. HEC 400W HEC-400TRT. כרטיס קול. 7.1 [8 ערוצים]. כרטיס רשת. 1G OB. מקלדת ועכבר. מקלדת ועכבר אלחוטיים [לוגיט'ץ]. זכרון. 512 DDR-2 667MHZ [כמות-2, Infineon]. רמקולים. Cyber Acoustics 3095 2.1. מסך. Samsung…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by itsik1231995,

ברשותי ה thinkpad t440P שמשמש אותי בעיקר לתכנות יש לו מעבד I5-4200U , הרדיסק 500GB כלשהו, 4 גיגה ראם בגדול הבעיה שלי איתו הוא שהוא איטי, זמני תגובה איטיים והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מחכה לו עד שתוכנות יעלו, עד שהוא יפסיק להתקע, וזה לא לעניין במיוחד כשמדובר בתיכנות, אני צריך מחשב מהיר חשבתי לשדרג אותו בעזרת עוד 4 גיגה ראם ו SSD התקציב הוא סביב ה 600 שקלים מצאתי ב KSP את זה http://ksp.co.il/?uin=27067 וחשבתי לקנות את זה ולהתקין בוא את ה SSD, ככה אני לא יצטרך להחליף את ההרדיסק המקורי ויוכל לקנות SSD קטן יחסית בנוגע ל SSD חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=24580 (חשוב לי שיהיה בוא לפחות 200GB בשביל התוכנות שאני מריץ ומערכת ההפעלה) אך ראיתי שיש הרבה מאוד דגמים ש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sgsg,

שלום, אני מחפש נייד שיהיה רוב הזמן נייח וישמש בעיקר לצרכים משרדיים - אינטרנט, פאוור-פוינט ואופיס, וגם קצת צפייה ב- HD. * גודל המסך: 15 מאוד רצוי מסך מט, זה הקושי הגדול ביותר בחיפושים שלי. * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש רלוונטי, אבל עדיף שהמחשב יוכל לעבוד יותר מחצי שעה בלי חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 ג'יגה ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל יש עדיפות לאחריות ארוכה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא צריך מ"ה אם ההבדל גדול, אפשר לחרוג ב- 100-200 ש"ח. אני אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי לדגמים רלוונטים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין שני המפרטים הללו לעבודה משרדית: [ATTACH=CONFIG]9449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9450[/ATTACH] אחד מבוסס 1150 ואחד מבוסס 1151. רציתי קודם כל לדעת בגדול איזה מהמפרטים אתם חושבים שעדיף? דבר שני, אם אתם הולכים על 1150 אז רציתי להתייעץ האם שווה ללכת על i3 ולהשקיע למשל ב-SSD או במארז ובספק שחשבתי להשקיע יותר. מה אתם אומרים? בגדול התקציב הוא 2600 ש"ח. אני יודע שחרגתי ושזה אובר קיל. סתם מנסה להוציא את המקסימום מהתקציב. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by nani50,

אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by omertgm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 1080 10 bit א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 42` LCD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש את כל השאר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by בני סלע,

שלום...ברצוני לקנות מחשב חדש המתאים להריץ את מערכת VISTA. יש לי כרגע מחשב שמתאים רק לגרסה הבתית של וויסטה, AMD Athlon XP 2500 + 1.8 GHZ 2 x 512 DDR MB512 GeForce 7600 AGP 8x 128BIT חשוב לציין שהכרטיס מסך חדש לגמרי הוא אצלי פחות מחודש Mother Board - באותו זמן שהלוח הזה יצא לשוק לאנשים היה עדיין רשיון על דינזאור... אם אני מוכר את המחשב הזה...בכמה למכור,והאם בכלל כדאי להמשיך לשדרג אותו? תודה מראש!באהבה בני סלע ;D

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.