ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט לגיימינג מבוסס core i5 בתקציב 4000 ש"ח 200 שקל חריגה גג ללא ציוד היקפי. המסך כרגע 17 אבל ישודרג בעתיד ל22 לפחות. חוץ מזה יש לי כמה שאלות\בקשות: 1. שווה לחכות לתשובה של Nvidia לכרטיסי ה5xxx שזה כמה שבועות אני מניח? 2. צריך שהחנות תיהיה בחדרה או בנסיעה של 15-20 דקות מחדרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב סלוני אשר יתבסס על: יבוסס על מעבד AMD משולש~משושה ליבות / מעבד Intel SB. יתבסס על לוח mini-ITX size עם חיבור HDMI וSPIDF. כרטיס גרפי מובנה אך עם אופציה להרחבה לכרטיס חזק יותר. 8Gb Ram סטיק יחיד בנתיים עד להרחבה. ספק איכותי. מארז mini-ITX. קירור lowprofile. בתהליכי רכישה : *כרטיס GTX650 כאשר יצא,בנתיים אשתמש ב-HD5870. *כונן 2.5" 500GB בנוסף יהיה שימוש ב-Storage מבוסס Cloud. *קירור lowprofile כגון Scythe Shuriken rev .b. העדפות *המחשב לא מיועד למשחקים,הוא מיועד לתכנות ועריכה גרפית ברמה בינונית +,יחובר לטלויזיה FHD "40 ומסך 24 בנוסף. *מעדיף שיהיה כרטיס Wifi מובנה על הלוח. *אוברקלוק לא יהיה הפעם. אם יש אופציה למפרט מבוסס אינטל שיתן יותר באותו הסכום יותר מאשמח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ולהרכיב את המפרט החזק והאיכותי ביותר הניתן להרכיב עם תקציב זה!!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אינטרנט ואופיס ורצוי שתהיה למחשב יכולת ביצועית סבירה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד לתוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רזולוציית FHD ו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד : פנטיום 4 3GHZ כרטיס מסך : redeon 9700 כרטיס קול : creative live דיסק קשיח : maxtor 120gb 7200rpm זיכרון : kingston 256mb pc333 ddr עכבר של logitech כונן cdromX52 של lg כונן דיסקטים וגם מה כדי לשפר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זו ההצעה שקיבלתי מאלקטרה מחשבים למחשב משחקים/גיימינג מובהק. שימו לב שלא היה להם מארז וכרטיס מסך טובים יותר להציע לי...(למרות שביקשתי ויש עוד כסף לתת) אשמח לשמוע את דעתכם על הרכיבים השונים ועל המארז כולו. אני מחפש לקנות מחשב מחנות שהיא לא חנות אינטרנט, אין לי תחושה טובה עם כל אלו. מעבד - cpu intel i5-2500 lga1155 3.30ghz 6m tray (סבבה כי זה כמו בכל מקום אחר פה בפורום). לוח אם - mb asus p8h67-m pro lga1155 h67/usb3/sata6g/hdmi (אין לי מושג מה לוח-אם הזה, המוכר מאוד התלהב...ואתם?) מאוורר למעבד - cooler cpu deepcool theta-7 lga1155/1156 אחסון - hdd 3.5 sata/6g seagate 500g/7200/16 m שתיים כאלה, אין להם 1TB מסוג טוב, רק ירוקים לאחסון. זיכרון - dimm king hyperx ddr3 1333mhz 8g …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה רבה!!!! בעיקרון אני אשמח למחשב שהוא קצת יותר קל, אבל לא עם מסך 12 אינץ' בהכרח. אני אשמח גם לזיכרון פנימי של ג'יגה ושלוש שנות אחריות. אם אפשר במסגרת המחיר גם מעבד כפול טוב, אז בכלל טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Amd 64Bit 3.2. לוח אם: Gigabyte K8NF9 Ultra. זיכרון: Samsung 400Mhz 512Mb X2. כ. מסך: Ati PowerColor X800XL 256Mb. כ. קול: Creative Audigy 2 Value. צורב: Lg Gsa-4167B. הארד דיסק: Maxtor 160Gb Sata 2. מארז: Compucase 6A19 + מאווררי 120 מ"מ. ספק: Hec 425W. מסך: Lg T710Bh/Sh. מקלדת + עכבר: לוג'טיק. אל פסק: Ippon 500. מחיר: 6.6K. מה דעתכם? בתודה, אוראל.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 3550 3.3Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15489 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12332 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כונני SSD: Crucial Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1485…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
גיבשתי בעזרת טכנאי מחשבים מפרט למחשב בתקציב של ערך 3000 שח רצוי כמה שפחות שכולל את השילוש הקדוש וכרטיס מסך שאותו אני לא אשנה מכיוון שהוא מקנה לי 100 fps אז אני לא צריך יותר. אבקש את עזרתכם וחוות דעתכם לגבי שיפור\יעול המפרט ::::::::::::: mb: intel 865p rock-lake 800 mhz cpu: intel pentium 4 2.4 ghz 512k -HT 800 mhz ram: samsung 256 ddr 400 mhz X 2 מארז + ספק : 350 שח geforce 440 128 ddr agpX8 + tv out ---------------------------------- 3075 nish המחשב מיועד לשימוש ביתי + משחקים של 100 fps חשוב לי שהמחשב יהיה עם תוחלת חיים ארוכה שאני אשפר אותו במהלך הזמן תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, והתוכנה "חשבשבת" למי שמכיר. * גודל המסך? מינימום 13. * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, יש דרישה לווינדוס 7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט לקניית מחשב נייד חדש למטרת לימודים, שימוש בגרפיקה ואינטרנט (אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה- 5000 ש"ח. אני רוצה שתיהיה לי בעתיד אפשרות להשתמש עם ווינדוס ויסטא שמתוכנן לצאת. וגם שמעתי שצריכות לצאת טכנולוגיות חדשות. האם לקנות עכשיו או שכדאי לחכות עם הקנייה? תודה מראש, גיל. נ.ב: ראיתי את המחשב הזה. מה דעתכם. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=10267477
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית, בעיקר גלישה וסרטים, מידי פעם משחק או שתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? פירוט למטה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, אבל כמה שיותר שקט יותר טוב (עדיפות לביצועים). 6. האם מתוכנן א…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Toshiba X16 1 170 170 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 מחירון עבודות במעבדה? כמות מחיר סה"כ Assembly Com…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
3k תקציב מקסימלי, אם אפשר לחסוך אז כמובן עדיף. חריגות של עד 200-300 שקלים רק במידה וזה מאוד מאוד משתלם. המטרה היא ללימודים, ספציפית לימודי הנדסת תוכנה. התוכנות שאני להיות מסוגל להפעיל צריך הן תוכנות כמו IntelliJ, Visual Studio ודומיהם. יש ברשותי מחשב ישן Dell Vostro V131 עם מעבד i5 ששירת אותי נאמנה עד כה, אך לאחרונה החלו להופיע בו בעיות של מסך מרצד ומתעוות שמופיעות ונעלמות, והחלטתי שאין טעם להשקיע יותר בלתקן אותו. מה גם שבשנה האחרונה שדרגתי אותו ל 8GB RAM ול SSD. מצאתי לנכון לציין זאת כי ייתכן והעובדה שקיים ברשותי עדיין ה SSD הנ"ל תוכל לחסוך עבורי כסף ברכישת המחשב החדש, במידה וניתן לקנות למשל מחשב בזול יותר עם HDD רגיל ולשדרג אותו בעצמי. …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיווח עדכני מצייר תמונה עגומה למדי עבור שוק ה-PC, לאחר כשנתיים של יציבות יחסית. חלונות 10 אשמה בהכל? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תקווה-או-קריסה-שוק-המחשבים-האישיים-התכ/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? - עד 7000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים דיי כבדים מידי פעם, צפיה בסרטים, עריכה גרפית בתלת מימד (דורש כרטיס מסך חזק). 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי +. 6. יציאות מיוחדות? HD, esata לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה. עדיף יותר. 9. צורב כןDVD? 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. חשוב אחריות לשנתיים לפחות. עדיף 3. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא דרישות חומרה: מעבד penryn של אינטל (45 ננומטר). כרטיס מסך חזק: ati mobility radeon 36xx ומעלה או nvidia 9600m gs ומעלה. בהתאם לבנצ'מארק הזה: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Card…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-