ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLC778EA או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLJ052EA יש לי כמה שאלות : 1) האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? 2) האם יש הבדל משמעתי בין כ. המסך? 3) כמה זמן מחזיק כל אחד מהמחשבים?(בביצוע מאומץ ובביצוע רגיל) 4) האם יש לכם מחשב אחר שאתם ממליצים עליו בטווח המחיר של 3500-3900? לא יותר מזה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חייב לקנות את המחשב מאייבורי. הוצאתי מפרט למחשב שקט שמסוגל לנגן כל סוג של קובץ HD ללא בעיות. אשמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים על סמך מה שניתן לקנות באייבורי בלבד. תודה רבה מארז MIDI TOWER EZCOOL שחור מבריק ספק כוח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZCOOL לוח ג'גהבייט GA-MA785GM-US2H AM2 AMD מעבד PHENOM 2 720 T.C AM3 AMD מאוורר למעבד 775 DUAL CORE מאוורר למעבד 775 HEAT-PIPE COLD BIT מאוורר למארז פעמיים 12CM EZCOOL זכרון VALUE GAIL 2GB DDR2 800MHZ פעמיים דיסק קשיח 1TERA SATA2 WESTERN DIGITAL דיסק קשיח 500GB SATA2 WESTERN DIGITAL צורב GH22NS SATA LG שחור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי Lenovo T61P ואני רוצה במקום הכונן DVD להוסיף הארדיסק HDD או SSD עוד לא החלטתי לשאלתי, האם אני צריך לקנות משהו בנוסף להארדיסק והאם יש חנות מחשבים נורמלית במרכז שאפשר לסמוך עליה שתעשה לי את זה בלי שתדפוק לי משהו בלפטופ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה עזרה במפרט רק של המחשב בלי עזרים חיצוניים למטרת גיימינג בעיקר WOW בלי הרדיסק ובלי קוננים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לאוניברסיטה בתקציב המצוין בכותרת, לקניה בישראל. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וכו'. גודל המסך: 13.3'' משקל רצוי: בסביבות ה-2KG (כמה שיותר קל). נדרש זמן סוללה ארוך! (5-6 שעות מינימום) אין צורך ביציאות מיוחדות, בלוטות או כונן אופטי. גודל מינימלי לכונן קשיח: 250GB. אחריות: שנתיים מינימום. אין העדפה לחברה. בדקתי כבר מספר דגמים ואני מתלבט בין שלושה: -DELL INSPIRON N3010 (למיטב הבנתי החיי סוללה די קצרים, ויש הרבה דגמים http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=613) - SAMSUNG 300V3A01IL (לא מצליח למצוא עליו ביקורת או נתון על חיי סוללה) - Asus U35JC i5-460M 2.53GH אודה לכם אם תוכלו להציע לי מחשב או להמליץ לי מהדגמים שהבאתי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי הרבה מחשבה החלטתי ללכת על HTPC מתוך מה שקראתי פה הגעתי לכמה דברים אני מעוניין במעבד חזק מספיק לקידוד ווידאו מעדיף אינטל... חשבתי על מארז עם ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס מסך מסוג 2400pro או משהו דומה שיתמוך ב DX10 ויהיו לו את כל המאפיינים הדרושים ל HD המליצו לי פה על HD של Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר (של אונקיו) - ולכן הייתי מעדיף לוח אם עם כ.קול שיתמוך בזאת וגם יתאים למארז אני מאמין ש 2 גיגה זיכרון יספיקו. השאלה עם 667 או 800 ושל מי? כרטיס טלוויזה שישמש גם כ PVR כמו Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE או משהו אכותי אחר צורב DVD סטנדרטי מקלדת ועכבר אלכותיים שיעבדו ממרחק של כ 4 מטר וכמובן שהכל יהיה שקט ככל הניתן...קרור פ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע מוכרים מעבד של 64BIT מוכרים עם OS של 32BIT? זה לא פוגם קצת בתכונות של המעבד לידע כללי השאלה נובעת מהדגם HP ProBook 5310m עם מעבד Intel® Core™2 Duo SP9300 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36691 ומערכת הפעלה Windows® 7 32-bit שאלה נוספת, איך מחבר משותף של אוזניות מיקרופון עובד (מבחינת החיבור)? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לסטודנט שמתחיל ללמוד מדעי המחשב . ממה שאני מבין , צריך מחשב עם מעבד חזק וכמה שיותר זכרון RAM. האם מעבד i5 מספיק? או שעדיף ללכת על i7 ? אשמח לקבל המלצה על דגם של מחשב נייד כלשהו שיעמוד ברצונות, התקציב מצויין - אבל מן הסתם כמה שפחות עדיף. אשמח לעזרה, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ שאלתי בכמה מקומות ואמרו לי שהמפרט מאוד מומלץ, אני מחליף את ה-80GB בדיסק הקשיח ל-160GB של-Western Digital. אני צריך דעות על המפרט, של איזה משווק כדי לקחת את הכרטיס מסך? מה הכי זול ומשתלם? [Powercolor, Gigabite..וכל אלה..] ולאיזה חנות כדי להביא את המפרט? אני גר לא רחוק מחיפה, כך שנוח לי ל-KSP, אבל שמעתי כמה ביקורות רעות עליהם, אני בטוח שתוכלו לעזור לי :] תודה, רועי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לי ליקנות עכשיו מחשב או לחכות, בגלל שעכשיו יוצאים הכרטיסי מסך עם הdx10 והמעבדי 4 ליבות בקיצור כדאי לי לחכות{אם כן כמה זמן} או ליקנות עכשיו? תודה למגיבים..... {לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי בכללי }
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר. האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! הרכבתי את המחשב הזה תחת תקציב של 7 בערך, כשהדרישות המרכזיות שהצבתי לעצמי הן יכולת תמיכה בוירטואליזציה בצורה חלקה, גיימינג, וניצול של הGPU לתכנות מקבילי וכמובן שהעיקרון המנחה המרכזי שלי היה שיישמר לאורך זמן עם יחסית מעט תחזוקה ורכש עתידי לפחות ב5 שנים הקרובות מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 2021 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 175 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 594 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מסך LCD חובה, טוב. עדיף 17 אינץ'. (8ms) אני לא מבין בזה כל כך, קיצר מסך שיהיה גםפ למחשב הבא שיהיה טוב. הרדדיסק מינימלי של היום מספיק... 80GB sata2 ספק איכותי, מארז... מעבד סביר.. תודה על התגובות
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם/ן, אני רוצה לקנות מחשב נייח עד סכום של 7000 שקל (כולל מסך). אני רוצה להתחיל לעבוד על קיובייס ובנוסף אני רוצה שיהיה חזק למשחקים אבל ממש חזק. בקרוב יהיה bioshock2 ואני אכנס בכלל לכל הז'אנר של משחקי המחשב (הייתי משחק רק בxbox). מעבד - core 2quad Q9550 או i7 920 --- כרגע אני די סגור על הc2q אלא אם כן אתם סבורים אחרת לוח אם - gigabyte ep45t-ds3r או gigabyte EX58-UD3R s1366 Core i7 --- בהתאם במעבד זכרונות - 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9 1333 או במקרה של i7 - 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel cl7 1333 כרטיס מסך - פה יש לי התלבטות, עברתי כבר 100 פורומים וחוות דעת ואין לי מושג מה לעשות אופציה 1: 9800gtx+ 1gb/256bit אופציה 2: hd 4870 1gb/256bit אופציה 3: gtx 260 896…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת סאונד וקצת לשימוש גרפי, אז ככה: מעבד די חזק INTEL CORE 2 DUO מספיק, לא צריך מרובע ליבות לוח: צריך את עזרתכם... זיכרון: 2GB מספיק...? מסך: " 19 -"20 איכותי כרטיס מסך די חזק HDD 320 מינימום חשוב שיהיה שקט ומאוורר תוכנות יש, ציוד היקפי צריך: מקלדת עכבר ורמקולים איכותיים 2.1 תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחר שסקרתי הרבה מחשבים ויצאתי דיי מבולבל בעיקר הגעתי למסקנה שיש שני מחשבים שמתאימים לי גם מבחינת מעבד, גודל , משקל, מחיר למרות שזה בקצה של מה שאני רוצה להשקיע על מחשב נייד וכמובן שירות שבמקרה שאזדקק אדע שיש עם מי לדבר אז אשמח לדעת את דעתכם ואם חושבים שיש משהו שמתאים במקומם אתם מזומנים להציע לנובו http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3912 HP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5403&CatCode=315 החנויות שמוצגות שם בעיקר לצורך המפרט ולאו דוקא שמשם אקנה בתודה מראש ארז
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? על 8000 עם אופציה לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה בעריכת וידיאו של צבע וגריידינג בתוכנה davinci resolve studio, עריכה רגילה ב-premiere pro, והקלטת מוזיקה דרך כרטיס קול בתוכנה fl studio. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ומסך (שיהיה כמה שיותר טוב לעבודה על עריכת וידאו של צבע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שעבר שיפורים לא משמעותים עכשיו אני רוצה למכור את המחשב. א. חלק מהמפרט אני לא יודע. ב. עם קיימת תוכנה ליבדוק בדיוק תמפרט זה יעזור מאוד. ג. אני יעלה תמונות שיהיה קל. וניגש למה שאני זוכר בדיוק. המפרט: דיסק קשיח:sata 7200 8M+160G. קורא כרטיסים למצלמה דיגטלית. כרטיס מסך: palit nvidia geforce 9500GT super+ 1GB pcie. מארז: ezcool כמו בתמונה פה http://www.salty1.com/PC/EZcool.jpg ספק כוח: ezcool 400 וואט אני יעלה תמונה. לוח אם :d946gzis. מעבד :intel® Pentium® D CPU 2.66HZ. זיכרון :533MHZ 512MB DDR2 X2 1G וצורב: DVD LG כן כן המחשב פח אבל כמה הוא שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, יש מארז מחשב ישן, יש דיסק קשיח חדש, ועכשיו צריך לשדרג. המחשב לשימוש בסיסי, אופיס ואינטרנט בעיקר. לכן אני מניח שזה יבוסס על מעבד אינטל בסגנון g4400 ולוח אם בסיסי (אם יש לו חיבור firewire, מה טוב). זיכרון אני מניח גם שיהיה בכיוון של ddr4 8g. אולי אפשר לדחוף איזה ssd קטן בשביל הכיף במהירות. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מפרט מחשב, אשר יוכל להריץ לי משחקים חלק ובאיכות הכי גבוהה שאפשר ושאר השימושים הביתיים בתקציב של 2200~ ש"ח. כנראה אני אעשה OC קטן, לא משהו רציני, לכן אני מעדיף שתוסיפו קירור למעבד. מה שיש ברשותי כעת: - מסך 17" (אולי בעתיד אני אקנה מסך 22", אז שהכרטיס מסך יוכל להריץ טוב משחקים גם ברזולוציות כאלו) - ספק כוח Enermax Noisetaker 420W, לכן אפשר להוריד את הספק מהמפרט. - דיסק קשיח 160GB, לכן לדעתי אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח בגודל של 320GB, אלא אם כן זה משתלם כבר לקחת 500GB. את המחשב אני קונה ממישהו, לכן אין תלות בחנות כלשהי. אנא נסו להביא את החלקים הכי טובים למשחקים בתקציב הנ"ל. זהו זה פחות או יותר, אם אפשר שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר, בלי שיבוא ע…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1177&scat=181&tcat=20 המחיר ממש ניראה לי לא הגיוני. נייד של IBM?! בכל זאת,אם אני אקנה מהם.. אני אשדרג ל 1 GB זיכרון ו 3.6 Ghz מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש שהזמנתי הנה המפרט אפשר עדיין לשנות תגידו מה דעתכם אם לשנות משהו ואיך הספק + איך המארז?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-