ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מפרט 1 מ K.S.P הרכבה עצמית של מחשב נייח 1 Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מעבד 1 Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler מאוורר למעבד לוחות אם למעבדי אינטל 1 Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות 1 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III דיסקים קשיחים 1 CoolerMaster 500W RS500-PCARN1-EU PSU ספקי כוח 1 Display - Chieftec Aegis Series Midi-Tower Black Case No PSU מארזים 1385ש"ח מפרט מס' 2 מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601482514 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD G..…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הנה מפרט שבניתי לחבר שלי תנו הארות או הערות למינהם: נ.ב המפרט הוא לאוברקלוקינג כבד ולמשחקים כבדים (לא לתת מפרטים מ-ksp בגלל עבר לא טוב איתם.. ) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: אשר מיועד בראש ובראשונה למשחקים "כבדים" תודה Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1515 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=872 Abit X38 - QuadGT X38 Chipset LGA775 ¤1135 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=799 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤441 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=28 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1555 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=865 RAIDMAX SAGITTAII Black WINDOW NO PS ¤380 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=921 Enermax Liberty 500W ¤578 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=418 ה…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב למשחקים ב5000-6000 בלי מיקלדת ועכבר ומסך רק מחשב בבקשה בלי חריגות אלא אם החריגה נחוצה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000, אפשר לחרוג עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה, צפייה והורדת סרטים, מעוניין בשטח אחסון גדול יחסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. שמתי לב שבSTART PC מוכרים את המעבד I5 2400 במחיר נמוך מאוד יחסית ל3330 מה שמאפשר לי להרכיב מפרט מאוד חזק עם ספק כח מכובד וGTX760 בפחות מ3000 שקל. רציתי לדעת האם יש הבדל מהותי בין המעבדים האלו ואם כן מהו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC למטרת קולנוע בייתי ,הורדות ,סרטים ,מוזיקה וכמובן משחקים(שוטרים למינהם דוגמת call of duty וכו'). המערכת תחובר למסך פלזמה Q91 של SAMSUNG ולסט רמקולים סטליטים של מוראל ולרסיבר(אותו אני אמור לרכוש בעלות של עד 2,000 ש"ח-אשמח להמלצות). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט וכמובן נושא הקירור והאוורור חשוב. בנוגע ל- OC אין לי מושג אם צריך - פתוח להצעות. תודה על העזרה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של לנובו, כבר שנה ומשהו, אני מרוצה ממנו, אך כמה אותיות מהמקלדת לא נלחצות יפה (צריך ללחוץ טיפה עם יותר לחץ). אני רואה שיש די הרבה לכלוך שם. האם יש לכם המלצות לגבי ספריי ניקןי למקדלת של לפטופ? תודה, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: אני לא מבין מדוע באתר לא ממליצים על לוחות של חברת asus עפ"י מה שאני מבין מאנשים באתר הם ממליצים על לוחות AMD יותר . לא ברור לי מדוע עושים רושם כי חברת asus לא מספיק טובה בשביל מיפרטים למחשבים, אני בטוח כי הלוחות של amd לא טובים יותר ולא אמינים יותר מהחברה המובילה כיום בתחום הלוחות asus . הגיע הזמן להגיד את האמת כי לוחות asus הם מספיק טובים וכמו שיש דגמים של לוחות amd טובים יותר וטובים פחות כך גם מדובר על הלוחות של החברה asus אז בבקשה מי שיש לו רושם מוטעה אז שיעשה בדיקה מקיפה ולפני כל תשובה והסבר שיחשוב הרבה פעמים. *אנשים מקבלים רושם לא חיובי על חברת asus וזה מטעה אותם בקניית מחשב וחבל מאוד על כך. תודה רבה לכולם אשמח לתגובות בנדון, שבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רצה לה השמועה שתהיה הוזלת מחירים בסוף חודש ינואר אז החלטתי להמתין ... לא ממש עזר לי . אז ככה אני מחפש מחשב חזק לאפליקציות ( אילוסטרייטור + פוטושופ + דרימוויוור ועוד ) אך שיתמוך גם במשחקים . אני לא גיימר המשחק היחיד ששיחקתי השנה הוא AA אמירקז ארמי אבל שכן יריץ משחקים חדשים. יש לי 2 HD של 120 Giga ATA רגיל + מסך מאג flat ומפה אני בונה. לא התקמצנתי במעבד (יש שיגידו שהגזמתי) . מנסיונכם הייתי רוצה לקבל מפרט שיתאים לצרכיי וייתן את היחס הכי טוב כסף\לערך. הנה מפרט שעשיתי בלוג'יק פיסי : 0 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 809.00 ¤ 1 809 ¤ קחו בחשבון שהוא בא עם ספק איכותי של אנטק 1 5894 NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 429.00 ¤ 1 42…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש כללי, אינטרנט אופיס וכו ולמשחקים כמו פיפא, nba, pes. הוא יכול לקנות במבצע את המחשב שמופיע למטה במחיר 2230 שח. האם ניתן להשיג מחשב משתלם יותר מבחינת עלות/תועלת בטווח המחיר הזה? (עד 2500 למשל). אין דרישות מיוחדות חוץ ממסך 15'' ושיהיה כונן dvd.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו/פיתוח) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מורגש? תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו יש לי Pentium 4 1.7 GHz 256 ram 80 הארד דיסק כרטיס מסך של sapphire 9600XT 256 MB לוח אם חרא אני מחליף כרגע מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, הארד דיסק וזכרון וירטואלי התקציב כרגע הוא עד 4000 המליצו לי על המעבד Athlon 64 3000 venice שעולה בסביבות ה800-900 המחשב בעיקר למשחקים והמרה וקידוד של וידיאו ועריכת תמונות compman112
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5'. מחיר: עד 2500 מסך מגע + מקלדת נשלפת ז"א המסך הופך לטאבלט שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! חלק מהרכיבים כבר קניתי באמאזון, את השאר מtms אילת. AMD Ryzen 7 3700x TMS 1229 ROG STRIX 2080 Super OC TMS 3116 MSI B450 TOMAHAWK MAX TMS 495 Corsair (2X8GB) 3600 Vengeance Amazon 258 Sabrent 2TB NVMe M.2 SSD Amazon 1068 Meshify C Blackout Tempered Glass TMS 399 Noctua NF-P12 Amazon 49 X3 Corsair RM750x 750W TMS 450 Aorus FI27Q TMS 2453 סה"כ 9600. המסך הוא 2k 165hz. השימושים הם בעיקר גיימינג כבד. אשמח לשמוע חוות דעות והצעות לשיפור. אני דיי נעול על המפרט, אז אשמח לדעות מנומקות ולא סתם אמירות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני לא צריך שום ציוד היקפי (ראו מפרט.) אני לא צריך כ.מסך (ראו מפרט) במקרה שאני כן ארצה אחד חדש אז זה כבר אני אקנה לבד(R9500 PRO שיגיע לארץ שוב.) axp 2400 asus a7n8x xtreme ddr 256mb 333mhz 2700 wd 80gb 8mb buffer teac floppy - will be painted to black !!!! enermax fs-710b TT volcano 7 plus ------------------------- סה"כ 4398 ! אז כמה שאלות : 1. כמה נראה לכם אני אקבל ב-3DMARK עם מערכת כזאת ? (8000~ ?) 2. אני מתלבט אם להוריד את המעבד ל-AXP2000 ולהוסיף עוד 256 זכרון, מה יותר חשוב ? עוד קצת MHZ או עוד 256MB 3. על הזכרונות (XTREME DDR) יש היטסינק או שלא ? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה ! ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop,illustrator,3dmax,maya ירוץ על רזולוציה 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך מערכת הפעלה או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הליבה של המחשב שלי. תקציב: 3000 שקל פחות או יותר. אם אפשר להרכיב את המפרט בפחות בלי להתפשר ברכיבים אז אשרינו. מטרות: מחשב עבודה. דגש מרכזי על עבודה עם מספר תוכנות במקביל (תכנות כבד, MATLAB, פוטושופ). עבודה מהירה עם מערכות הפעלה וקבצים. קידוד סרטים ופענוח HD ברמה גבוהה. לא משחק משחקים (הדגש הוא על עבודה מהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות הנ"ל). הציוד הדרוש: מעבד, זכרון, לוח אם, ספק, מארז, כרטיס מסך. העדפות: איכות המוצרים כעדיפות עליונה. מעבד אינטל (עדיפות ל4 ליבות). כרטיס מסך 9600gt NVIDIA. זכרון 4 גיגה קירור ועיצוב: אין צורך. כאמור, מחשב לעבודה. מערכות הפעלה: אין צורך. אוברקלוק: אין צורך צרכים מיוחדים: אני מעוניין שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. (מבחינתי אפשר לוח…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני 4 שנים השתמשתי בפורום הזה בשביל לבנות מחשב גיימינג נייח. החלטה מעולה - הייעוץ בפורום היה מעולה. מרוצה מאד מהמחשב. לאחרונה, המחשב מתקשה בהרצת משחקים חדשים למדי (Dishonored 2, Overwatch) בתנאי גרפיקה טובים מאד - מעולים. הבעיה שאין לי מושג ירוק מה כדאי לשדרג וכמה... לצורך העניין נניח מסגרת תקציב של כ-2,000 ש"ח. אני מעדיף לשדרג מרכיב יחיד ולא לבנות מחשב חדש דה-פקטו. המפרט של המחשב: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מקווה שלא…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12181 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11541 מצד אחד מעבד המצוין של הלנובו, ומצד שני האחריות שניתנת עי אסוס שלוש שנים אודה על עזרה מהחברים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-