ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג Lenovo z60m בעל זיכרון 512MB ומהירות של 533MHz.. אני שוקל להוסיף עוד זיכרון למחשב כי הוא איטי מאוד וזה כבר מתחיל להתיש, התעניינתי בזאפ על המחירים והופתעתי מאוד לטובה מה שהגביר לי את החשק לשדרג.. עכשיו ההתלבטות היא בין: 1. להוסיף עוד סטיק של 512. ואז יהיה לי DUAL (או שלא.. וזאת בעצם השאלה, כי במפרט באתר של לנובו לא מצויין אם זה אפשרי או לא.. אפשר לבדוק את זה בCPU-Z או איפשהו?) 2. להוסיף עוד סטיק של 1GB - עכשיו בזאפ אני רואה שהמחיר של 667MHz זול יותר מ533, זה לא משנה אם אני אקנה את הגדול יותר, נכון? כי זה פשוט יעבוד כ533, נכון או לא? 3. לא סביר שאני אעשה את זה אבל אם יש אפשרות לDUAL אז 2 סטיקים של 1GB, למרות שזה נראה לי מיותר כי גם ככה שאר המחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500,ניתן לחרוג וניתן גם בפחות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל לכלול,כונן SSD לא חייב להיות עם נפח גדול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070# ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 450# 1GB Spectek 667MHZ X2 1140# 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410# LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 190# Liberty ELT400AWT 400W 490# CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI 2150# 5900# + מארז: בהתלבטות Thermaltake Soprano VB1000SWS / גיגהבייט טריטון / CM סינטריו בעיקרון אני יודע שהספורנו לא עדיף אבל אם אני קונה אחד מהמארזים האחרים אז צריך לפצל חנות.. אז לקחתי אותו בחשבון בפורום מארזים כבר עוזרים לי להחליט מביניהם.. (בעיקרון מה שחשוב לי זה רק השקט ולא הקירור כי אני ישן בחדר של המחשב והוא חדר קטן 3 על 3 מטר.. ביחד עם מארז זה יוצא בערך 6250# וכל שאר הכסף שישאר ישמש כנראה למקלדת וע…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לפטופ חזק ביותר, כזה שיתאים הן לעבודה רציפה עליו, הן לשימוש בתוכנות כבדות למיניהם, תוכנות עריכת סרטונים ותמונות והן שיעמוד בעומס של תוכנות ועידה בוידאו כמו סקייפ ואובו. אובו היא תוכנה רצינית שניתן להעלות אליה עד 12 אנשים לשיחות וידאו בועידה וזה דורש מחשב חזק מאוד. אני אתן כמה כללי ברזל שמאוד חשובים לי ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה נבונה ולהפנות אותי למקומות הנכונים. אני משתמש במחשב לעבודה, כך שהוא חייב להיות מהיר ולזוז מהר, אין לי זמן למחשבים שנתקעים כל שנייה ולצערי נתקלתי בכאלה. כמו כן, שיתפקד בצורה טובה גם עם הרבה תוכנות שפתוחות בבת אחת על המסך. אני עובד עם לפחות 15 מסמכים פתוחים בו זמנית, כמה דפדפנים שונים והרבה מאוד דפי אינטרנט בבת אחת. שיוכל לעמוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט ארחיב למה אני שואל אם כדאי להשקיע כמות כזאת של כסף. בעיקרון ב2022 קניתי מחשב שלפחות אז חשבתי שהוא יהיה טוב. מסתבר שהרכיבו לי לוח אם שהוא תומך רק DDR 4 ועכשיו זה מגביל אותי. בנוסף הספק כוח של 750 W בלבד שזה לא מספיק לכרטיסים חדשים. הכרטיס הוא RTX 3060 שזה כרטיס זבל לכל הדעות. בנוסף יש לי מסך גרוע שהוא אמנם 4K אבל מוגבל ל60 HZ וזה מורגש מאוד. המעבד הנוכחי שלי זה: 12th Gen Intel(R) Core(TM) i9-12900K 3.20 GHz הראם שידרגתי לאחרונה לDDR 4 32 GB עם 3200 MHZ. לא רואה הרבה הבדל. יש משחקים שעכשיו סוחבים קצת יותר טוב אבל רק ב1080P חשבתי ללכת לסניף שלהם איפה שאני גר ולבקש מהם שרק יחליפו לוח אם וספק ואני אוכל לקנות RTX 5080 אבל חשבתי שאולי חבל על הכסף וכדאי לקנות מחשב חד…
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של NVIDIA. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי + קצת עריכת סרטים בסיסית. לא מקצועית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני מפרטים על אותו מעבד אני צריך לדעת איזה יותר שווה ומה ההבדלים בינהם מפרט ראשון Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET, יחידות 1 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm + Led VL80001W2Z, יחידות 1 HEC 500TE-2WX 500W ספק כוח, יחידות 1 Scythe Minebea 120mm 1100rpm\18dba, יחידות 2 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 מפרט שני מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB לוח אם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ לשימושים כלליים שכוללים גלישה, אופיס וכד'.. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח - גמיש קצת אם שווה להשקיע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר - הכי חשוב שיעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: אופיס, גלישה באינטרנט יכול להיות לשימוש ארוך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לפטופ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח GIGABYTE GA-P35-S3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA זכרונות CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT 256MB DVI PCI-E דיסק קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER כונן וצורב DVD LG DVDRW X18 GSA-H62N DUAL LAYER SATA BLACK מסך SAMSUNG 931C 19'' LCD 2MS DVI BLACK GAMING DESIGN מארז THERMALTAKE SOPRANO + 2x120MM FANS BLACK מחיר : 5K תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש. כרגע אלו הרכיבים שהגעתי אליהם: CPU: Intel i7-8700 SSD: Crucial MX500 500GB SATA M.2 כרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי: Sapphire R9 280 כרגע אני רוצה להסגר על לוח אם לפני שאני נסגר על זכרונות (וכמובן, הארדדיסק, מארז וספק). מישהו יכול לתת איזושהי המלצה? (אני לא אתנגד אם על הדרך גם מישהו יתן המלצה לזכרונות (-: 8 ג'יגה יספיקו) אני לא מתכוון לעשות OC. ואני רוצה שיהיה חיבור M.2. מבחינת עדיפות כמובן שאעדיף לרכוש לא משהו יקר, אבל באותה נשימה אני גם לקנות משהו טוב, כך שאפשר להוסיף עוד כמה גרושים אם צריך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל (גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, עבודה משרדית בעיקר ומעט עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקי מחשב ( LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc.) מעט עריכת ווידאו עם AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc וכל משחק חדש שיוצא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכנתי מפרט לתקציב של 3,000עד ש"ח-שילוב של עריכת וידיאו חובבנית (פרימייר אלמנטס) , לכידה והמרה של וידיאו, מידי פעם משחקים אבל לא כבדים מדי, סרטים ואינטרנט. יש כמה סוגיות שאשמח לתשובות. -האם כל המערכות יעבדו בצורה האופטימלית אחת עם השניה ? -לקחתי 6 ג'יגה זיכרון כדי שהמחשב יכול להתמודד עם כמה פעולות במקביל האם לצרכים שרשמתי זה יותר מדי או שאם יש לי תקציב אז דווקא יכול לשפר את הביצועים ואני ארגיש הבדל משמעותי? -אגב הוספתי קירור גם למעבד, האם צריך או שמגיע קירור מורכב כחלק מהמעבד (BOX) שרכשתי ? -מה לגבי הספק כוח שמגיע יחד עם המארז ? 400W יספיק וישמור על המחשב, האם הספק של החברה המצויינת הוא אמין וברמה טובה ? תודה ! AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שאני הולך להרכיב, אשמח לקבל הצעות לשיפור. (גם לגבי חלקים קיימים). מתכוון לרכוש : Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T אני מתלבט בין שני המארזים הבאים (פתוח להצעות): Thermaltake Shark VA7000SWA Thermaltake Armor VA8000BWS לא הגדרתי כרטיס מסך ואשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500ש"ח. ייתכן שהספק שברשותי לא תקין אשמח להמלצות לגבי תחליף טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום הטענתי את הסוללה בפעם הראשונה. בחנות אמרו לי לחכות 12 שעות בהטענה ראשונה, אבל לי היה רשום כבר בהתלחה שהסוללה כמעט מלאה (96%), ותוך זמן קצר קיבלתי הודעה שהיא מלאה לגמרי. הסוללה היתה קצת מאובקת ואני חושש שאולי קיבלתי מוצר יד 2... בקיצור, האם זה נורמלי שקיבלתי כך את הסוללה או שהיא אמורה להיות ריקה לגמרי??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני חדש בפורום, כפי ששמתם לב, והייתי מעוניין לקבל את עזרתכם למפרט הנ"ל. הדרישות הספציפיות מהמפרט: 1) מחשב למשחקים אבל לא בשמיים 7600GT נראה לי די והותר (אני לא גיימר אבל רוצה להנות במידה טובה ממשחקים). 2) אופציה ל- OC עתידי אך לא קיצוני. חשוב שהלוח יהיה ידידותי למשתמש כמוני שמתכוון לעשות OC בפעם הראשונה. תודה מראש למגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד ב2.5K מקסימום 3K. המחשב יהיה כמחשב נוסף ונייד , חשוב שיהיה לו תקן N כי יעבור הרבה מידע דרכו דרך הרשת הביתית. האם יש אופצייה לקנות נייד בלי סוללה ? פשוט עדיף לחסוך את הכסף וכבר להביא סוללה 8-9 תאים , לא? האם זה כ"כ בולט ומכוער? HDMI זה בשביל לחבר ל LCD מידי פעם ולראות סרטים בHD. וכמובן שאר הדרישות הרגילות מינימום 2GB פנימי וכו'... תודה וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם התוספת בתקציב לא משמעותית מבחינת ביצועים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו על המחשב משחקים חדשים שיוצאים תמיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש מסך חדש, בנוסף, המחשב יחובר למסך LCD 32 אינץ' ברזולוציה 720P -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאמין שכן אני רק מעוניין בכמה מפרטים, המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה, אך גם למשחקים (לא כל כך כבדים). רעיונות, שאלות, טענות???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתכם בהמלצות חכמות על רכיבים כדי למקסם עלות/תועלת בהתאם לצרכים. מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ולמקרן, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן תקציב 3,500 ש'ח יש צורך במערכת הפעלה win8 אין צורך בציוד היקפי מעבד - אין העדפה בין אינטל ל AMD זיכרון - RAM 8GB מארז וספק - רוצה קצת איכות ושקט, אבל קטן. ראיתי אחד NSK4482 ANTEC שהוא mid-tower קטן יחסית שבא עם ספק 380W שנראה סביר. אבל אם לדעתכם הוא לא טוב יותר מאחד מהפשוטים אולי ללכת על Compucase 6T10 שהוא ממש קטן. (ואז מצריך לוח אם micro-ATX). הרד דיסק - 2TB (באפר 64…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט כמה שיותר זול הכי זולים שמצאתי שמתאימים לתקציב שלי : [glow=red,2,300]AMD : [/glow] https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 [glow=red,2,300][glow=red,2,300]INTEL:[/glow][/glow] http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 או המחשב מיועד לאינטרנט וקצת מוזיקה לבן אדם קצת מבוגר ... תודה מראש ....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-