עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ShayP84,

לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ffooxx,

מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום אני בקרוב הולך לרכוש מחשב נייד ויש לי סוגיה שמטרידה אותי... אמינות היצרן זכור לי מהעבר הרחוק קרוב שבמחשבים ניידים של HP יש תלונות על תקלות חומרה (סוללה מתה יחסית מהר, לוח אם נשרף וכו.) אני מתכוון לרכוש מחשב או של ASUS או של לנובו. השאלה שלי איזה מותג אתה ממליצים (בלי קשר למפרט של המחשב) מבחינה של אמינות,תקלות והשירות בארץ. בנוסף יש לי שאלה שכבר יותר קשורה למעבדים של ניידים: איך המעבדים Celeron n2840/Pentium n3540 מסתדרים עם גלישה באינטרנט ובעיקר צפייה בYoutube סרטונים של 1080p?? והאם יש הבדל דרסטי בינם לבין מעבד i3-350m (מעבד ששווק לפני בערך 3 שנים אבל אני מנסה להשוות בינהם כדי לקבל פרופרציות)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני הולך להזמין מחר כנראה את המפרט הבא מKSP מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2200+ copper fan 790 1 790 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 1 690 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Samsung 390 1 390 כרטיסי מסך? ATI Price Units Total RADEON 9100 TV,DVI 128MB 590 1 590 צורבים? Price Units Total Lite-on 52 x 24 x 52 (box) 380 1 380 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 230 1 230 סך הכל 3070 אינני מבין בOC אבל מתכנןן להתעניין בעתיד לא היה בחנות זיכרןנת של WINBOND (זה כזה הבדל?) (בKSP??) בעיקרון יש לי עוד 300-400 שח שאני יכול להוסיף אבל רק אם זה ממש הכרחי!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי מחשב נייד, יותר נכון הזמנתי.. הוא אמור להגיע אלי תוך 10 ימים. להלן המפרט: מעבד Celeron 2100 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR 256MB דיסק קשיח 20GB Toshiba כונן נוסף DVD כונן דיסקטים 1,44 internal כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.25kg מחיר 5700 ¤ + 75 משלוח עד הבית המחשב נקנה מ-KSP... מישהו מכיר את המחשב הזה? אני יודע. הדיון הזה אולי קצת טיפשי, אבל אם למישהו יש או אי פעם השתמש במחשב הזה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ערב טוב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להתיעץ אתכם כי לי אין ידע גדול בתחום. דבר ראשון התקציב, עדיף שלא יעבור את ה 5000 ש"ח, חריגות קטנות יתקבלו אבל צריכות סיבה טובה. עדיפות גבוהה למפרטים מפנדס. מה אני לא צריך, מחשב ללא מסך, כונני CD או צורב, כרטיס קול, רמקולים, עכבר וכו'.. מה שאני כן צריך זה: מעבד (לא יודע מה עדיף אינטל או AMD אז תיעצו לי על חסרונות ויתרונות) לוח-אם טוב שיתאים למעבר עם PCIE כמובן זיכרון פנימי - לפחות 1024MB של ראם באיכות טובה מארז שיכיל את הכול (לא מזיז לי איך הוא יראה) וספק כוח אם זה של המארז לא יספיק כרטיס מסך אך ורק של NVIDIA שעובד על PCIE (חשבתי על ה 7900GT) יש לי הרד-דיסק בן חצי שנה אבל ATA133 בנפח מספיק, האם יש טעם לקנות SATA או שההרד דיסק שיש…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום! אני מתעניין בקניית מחשב נייד. אני מחפש מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני שלי (כלומר - הוא יהיה המחשב העקרי איתו אני אעבוד), ולכן אני צריך מחשב חזק. הסתכלתי באתר של HP לגבי מחשבים ניידים. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב בלינק הזה: http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&config_id=2258632 שהוא למעשה מתבסס על המחשב בלינק הזה (לאחר כמה שינויים): http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&series_name=HDX18t_series&a1=Category&v1=Entertainment%20powerhouse תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ch1co,

. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by exzoty,

מחשב אקסטרים גיימינג ו-OC: מעבדים : Intel® Core™ i7-965 Extreme Edition 3.2 GHz 8M L3 Cache LGA1366 with Factory OverClocked to 4.2GHz לוחות אם : MSI X58 Eclipse SLI LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard / ASUS REMANGE II EXTREME זכרונות : Corsair DDR3 CL8 1600MHz XMS3 Dominator 6GB Kit דיסק קשיח 1 : Western Digital Caviar Black WD7501AALS 750GB 7200 RPM 32MB SATA דיסק קשיח 2 : Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB SATA(למחשב של אחותי) דיסק קשיח 3 : G.SKILL FM-25S2S-128GB 2.5" 128GB SATA II Internal Solid state disk כונן אופטי 1 : Lite-On DH-401S 4X Blu-Ray Player כ.קול : Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro 7.1 כונן אופטי 2 : ASUS 20X DV…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי! רציתי לדעת איך המפרט הזה בכלליותו? מטרת המפרט היא לגיימינג בעיקר. אני מעוניין לשלב את המחשב עם המסך של DELL (2209WA) ששמעתי עליו רק דברים טובים (פאנל מעולה, זווית צפייה). אני מעוניין לקבל יחס ביצועים / עלות מירבי. מתוכנן OC קטנטן. (המפרט הנ"ל כבר לא אקטואלי, אתם יכולים להציע אלטרנטיבות). Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪1038 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪294 http…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by BeesKnees,

I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nattyk212,

אני רוצה להחליף את הטלוויזיה שלי ל4K רציתי לשאול עם המחשב יריץ סרטים 4K בצורה חלקה ואם לא מה כדי לשפר בישביל זה מעבד: intel(r) core(tm) i7-6700 cpu @ 3.40ghz כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 970 16 גיגה ראם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by snir_snir,

[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler ‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מעבד: AMD Athlon 64 3400+ לוח אם: Gigabyte GA-K8NNXP +S-ATA +Raid +SB +FireWire זכרון: DDR 1024MB (512x2) 400MHz PC3200 kingston דיסק קשיח: W.D 500(250X2) GB S-ATA 7200RPM 8MBuffer כרטיס מסך: ATI Radeon 9800XT 128MB +TV +DVI סי.די.רום: ASUS X 52 מסך : "MAG 786PFS 17 האם המחשב שלי חזק? מה זקוק לשדרוג....? ....ואיך לעזעזל אני יכול לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך שלי? ואם להשתמש בווינדוס XP 32 סיביות או 64 סיביות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אשמח להמלצה לכונן או כוננים האמינים ומהירים ביותר, SSD, למטרת התקנית מערכת הפעלה עליהם החיבור המהיר ביותר הוא 3.1? יש טעם לקנות כונן M.2 עם מתאם USB זה נותן יתרון כלשהו במהירות? או שהUSB יהווה צוואר בקבוק תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. * מטרות המחשב? סטודנט לביולוגיה, כל השימושיים הכלליים הרגילים, תיכנות פייתון בסיסי, משחקים לא חדשים בהגדרות סבירות, תמונות. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6 מאט אבל מוכן להתגמש תמורת שיפור משמעותי של איכות התמונה. * רזולוציית המסך? HD יכול להספיק. האיכות משנה לי יותר מהרזולוציה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? trackpoint יכול להיות חביב אבל במקום נמוך בעדיפויות של הבחירה. * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת, רוב הזמן יהיה בחדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3-4 שעות בשימוש סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by LM5,

1. מחפשת המלצות לחנויות בתל אביב או באזור השרון עם שירות מציון ומלאי מספק לקניית מחשב נייד מסדרה זו 2. מתלבטת אם לרכוש עכשיו או לחכות לבאצ' של 2021, המלצתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ההצעה שקיבלתי למפרט שבניתי: המחיר במזומן 6500 ש"ח , אני מאמין שמבחינת המעבד אין סיכוי שאני מוריד או מעלה , אבל בכל שאר האספקטים אשמח לקבל חו"ד (במיוחד על המסך) תודה מראש. עדכון: 1. 6500 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות , משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת 3. ציוד היקפי נדרש: מסך 4. מעדיף את סדרת כרטיסי המסך של ATI עם שילוב של מעבד אינטל 4 ליבות מהסדרות החדשות 5. בעניין נושא הקירור , יש צורך בפתרון קירור שיאפשר עבודה מאומצת ורצופה , אין צורך בOC. 7. מעוניין בהרכבת המחשב במעבדה , כולל בדיקות מאמץ , ללא התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. 8. מבחינת שקט , אין עדיפות מיוחדת - המחשב יימצא בחדר עבודה מבודד. 9. לא מתוכנן OC בזמן הקרוב , ייתכן ובהמשך כן משהו בסדר גודל בינונ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by roeesnir,

ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, אז הוא לקח הצעה למפרט (אני מעדיף לא להזכיר את שם החנות ) שהיה די גרוע יחסית לתקציב לדעתי. התקציב הוא 12000 והמפרט צריך לכלול מחשב בלי כרטיס מסך(הוא יביא את זה בנפרד), עם מקלדת, עכבר ומסך דק 21 אינץ. השימושים הם בעיקר משחקים והתוכנה Gmax (תוכנה לגרפיקה של משחקים אני חושב... ואין לי מושג אם AMD יותר טובה בה או אינטל)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by OmerMel,

לאחר כמה שנים טובות שהמחשב עשה עבודה טובה הגיעה הזמן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של 2000 שקלים עם אפשרות חריגה של עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD וכרטיס מסך ( 1070 ti לא חושב שיש צורך לשדרג ). לא יודע אם יש צורך לשדרג ספק ( מפרט למטה ). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. הא…

24. Started by Bar_B_q,

processor Mobile AMD Athlon XP Processor 1800+ (1.5GHz) with PowerNow! Technology memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) at 266MHz; maximum 1024MB DDR SDRAM (2x512MB) hard drive 40GB enhanced-IDE [gigabyte is defined as 1,000,000,000 bytes, accessible capacity may vary] multimedia drive DVD+CD-RW Combo (CD-read 24x; CD-write 8x; CD-rewrite 8x; DVD-read 8x) display 14.1" XGA TFT (1024 x 768) communications Integrated v.90/v.92 56K modem (RJ-11 connector) video ATI MOBILITY RADEON AGP 4X and 3D architecture sound 16-bit Sound Blaster Pro-compatible audio; internal stereo speakers weight 6.75 lbs (weight may vary due to vendor component ch…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SpidiMan,

אהלן ! אני בקרוב רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב הוא עד 5000 שקל. במפרט אני לא צריך את החלקים הבאים: סידירום/צורב/דיוידי, כונן תקליטונים, זכרון פנימי, מארז. המחשב בעיקר למשחקים. יש הצעות ? תודה !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים