עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the kooks,

שלום. זה המפרט הראשון שאני אי פעם בונה, אחרי שראיתי הרבה מפרטים שאחרים בונים ולמדתי קצת על חומרה וציוד הקפי רציתי להתחיל לילמוד לבנות מפרט בעצמי כמובן כל אחד חייב להתחיל מנקודה כלושהי, אם אפשר תגידו לי מה אפשר לשפר במפרט הבא ובנוסף 2-3 שמות של חברות מחשבים שהם שיש בהם שירות טוב מחירים נוחים ואין בעיה עם החומרה שלהם. במפרט שבניתי אומר לשמש בשביל משחקים של היום כמו DOOM3 סן אנדרס שירוצו בצורה די טובה על איכות תמונה טובה(אני כמובן לא מדבר על הרזילוציות הכי גבוהות אבל משהו טוב) התקציב שאני הייתי נותן הוא בסביבות ה4-6K נתחיל בזה בכול אופן במפרט נימצא בתמונה המצורפת מקווה לתגובות ואם יש משהו שאפשר לחסוך כי הוא מיותר אז תתקנו תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yamamoto,

אני טס בעוד שבועיים לברצלונה והחלטתי לקנות נייד זה יהיה הנייד הראשון שלי ולפי מה שהספקתי לבדוק הניידים זולים יותר בחו"ל בערך ב1500 שקל מה גם שיש שם דגמים שאין בארץ או שקשה להשיג כמו למשל samsung series 7 chronos בכל אופן אני מחפש מחשב עם מינימום 6 גיגה זיכרון ומעבד i7 (מוכן להתפשר על i5 אם חייב) מסך 15.6 לפחות עם רזולוציה גבוהה. ודיסק מהיר (לא חייב SSD אבל מוותר על נפח לטובת מהירות) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה בעיצוב מינימלי אלגנטי ושלא ירגיש פלסטיקי מידי כמו chronos של samsung אני לא אוהב עיצובים מסיביים ומסגרת מסך עבה מידי אין לי צורך במערכת הפעלה אם זה עולה כסף אז מה דעתכם יש משהו שיתאים לי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אני צריכה לרכוש מחשב נייד לעבודה. אין לי שמץ של מושג מה מכיל מחשב , מה חשוב ועל מה לא להתפשר. אשמח לקבל עזרה מכם. השימוש שלי הוא הרוב אינטרנטי. עבודה משרדית. יש לי רק שתי תוכנות איתם אני עובדת. תכנת תיווך (מאגר דירות) ותוכנת משכנתאות. והאם כדאי מחשב משולב טאבלט?? אני יכולה לחרוג מהתקציב אם יש בזה צורך. האם אני צריכה מאיץ גרפי? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי וגם למכור את מה שיש לי כרגע אז זה מה שאני רוצה למכור p5q asus - לוח אם quad2core q9550 12 cache- מעבד ddr 2 6 gb - שלושה זכרונות כל אחד 2 גיגה כמה זה שווה לדעתכם? הציעו לי עליהם 550 שקל לא עבר oc

6. מחשב נייח כולל מקלדת ועכבר (מסך יש וגם אופיס ווינדוס ) המחשב משמש לשימוש ביתי אופיס בעיקר וואלה לצפות בסרטים וסדרות ולעבוד בו עם תוכנת מטלאב פחות משחקים וגם אם כן לא משחקיים כבדים התקציב הוא 3000 שח אשמח למפרטים מחשב נייד (יש אופיס ווינדוס ) חשוב לציין שהידע שלי במחשבים ממש חלש תודה מראש מחשב נייח עד חודש מהיום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - את האמת אין לי תקציב מוגדר, לא זול ולא יקר מדיי יש מצב ב - 4-5 אלף ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בסיסית, שומע שירים וגולש באתרים, אבל מה שבאמת חשוב לי - צפייה בתכני 4K ועריכת וידאו (לפעמים אני מקליט עם כרטיס טלוויזיה תכנים באיכות HD ואז אני חותך פרסומות/דברים שלא רלוונטיים ומקודד אותם מחדש לקובץ MP4 או MKV שישקלו פחות מהקובץ המקורי כאשר הוא מוקלט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך, יש כונן SSD…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, קצת עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Total War: Rome II, Elder Scrolls Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 על 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zam,

המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני נעול על אינטל (אבל לא על הדגם), זה מפרט שהרכבתי: ₪ 486 ₪ 486 1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L 950205 ₪ 360 ₪ 360 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5450 Silent 1024MB DDR3 PCIe GVR-5450G1 ₪ 99 ₪ 99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 12 ₪ 934 ₪ 934 1 מעבד Intel Core i5-760 Tray i5-760ay ₪ 69 ₪ 69 1 קרור למעבד Zalman CNPS7000C-Al OEM CNPS7000C-AlOEM ₪ 298 ₪ 298 1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W 400CX ₪ 354 ₪ 354 1 מארז ללא ספק Thermaltake Soprano Black Window VB1000BWS ₪ 387 ₪ 193 2 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 23752 9 פריטים 2,987 ₪ סכום כולל מע``מ הבעיות שלי הם עם הלוח אם, אני לא סגור על Gigaby…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייתי רוצה את המלצתכם למפרט הבא - *תקציב לא יעלה על 3000 ש"ח במזומן שטרות. *המפרט הוא למחשב משרדי -המחשב אמור לשמש לעבודה עם תוכנות office 2k3 , גלישה באינטרנט ושאר עבודות עם תוכנות משרדיות סטנדריות ; -המערכת הפעלה שתותקן היא windows xp pro באנגלית, גירסה חוקית - המלצתכם לכרטיס קול פשוט - המלצתכם לכרטיס רשת של 100mps -כולל ציוד היקפי (מסך, עכבר , מקלדת , רמקולים) הכי סטנדרטי לא אלחוטי ואובר משוכלל -אין צורך בצורב -עדיפות למחשב שקט אלא אם כן הוא לא "דורס" את התקציב , ידוע לי שהוא יותר יקר ומשופר , לעצתכם הודה, השתדלתי לעמוד ע"פ דרישות הפורום , מקווה שהצליח לי תודה על סבלנותכם LOLA

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by AciDucK,

אחרי הרבה קריאה (כאן ובמקומות אחרים) בניתי מפרט ואשמח לקבל עליו חוות דעת. שני דברים קטנים לשים אליהם לב: * אני מתכנן OC לא כבד עוד שנה-שנתיים * בכוונה אין כאן כונן אופטי, אני גונב אותו ממחשב קיים מעבד: Intel Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 995 קירור למעבד: Scythe Ninja 3 CPU Cooler מחיר: 180 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E‎ מחיר: 799 זכרונות: 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel DDR3 1600Mhz CL9-9-9-27 מחיר: 390 כרטיס מסך: פעמיים Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחיר: 2*1110 כונן קשיח 1: Intel 120GB SSD 510 Series Sata III 2.5'' SSDSC2MH120A2K5 מחיר: 12…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבד : פנטיום 4 3GHZ כרטיס מסך : redeon 9700 כרטיס קול : creative live דיסק קשיח : maxtor 120gb 7200rpm זיכרון : kingston 256mb pc333 ddr עכבר של logitech כונן cdromX52 של lg כונן דיסקטים וגם מה כדי לשפר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dazzler,

AMD ATHLON XP 1600+ + SK7 WITH FAN EPOX 8RDA3I עם אחריות לעוד חודשיים Twinmos DDR-RAM Twister 512MB CAS2 Memory GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB ATX CASE 400W USB FRONT SAMSUNG 40 GB 7200 RPM CDR LG 52\32\52 CD * 40

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. OK אז ככה... קודם כל תודה לכל העוזרים ... וזהו המחשב שעומד להיות מוזמן (פחות או יותר ) מעבד - C2D e6400 לוח - Asus P5B DLX זיכרון - - 2 גיגה זיכרון - Corsair PC8500 twinX2 1024x2 קירור למעבד - Tuniq tower 120 מסך - כנראה CMV 938 (עוד לא סגור ) מארז - Antec p150 ( הוא כלל ספק ) ספק - מה שמגיע עם ה P150 כרטיס מסך - עוד לא סגור - מחפש משהו זול יד שניה, שיעביר לי את הזמן עד לכניסת כרטיסי ה DX10 משתי החברות שאוכל לבחור את הכרטיס הכי טוב.(מתחת ל 1000 שקל ) אני חושב שפירטתי את הכל... מה דעתכם? אם יש לכם המצלות לשיפורים וכל מיני אשמח לשמוע, התקציב 6500 שקל. (כלל מסך ) כרגע סך כל החלקים הוא 6370 - אז חסר לי כרטיס מסך מאוד זול.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shaibend,

שלום לכולם, אני סטודנט להנדסה ולעיתים משתמש במחשב ליישומים די כבדים כמו MATLAB ו - SOLIDWORKS (גרפיקה) כבר קבלתי המלצות לכמה מחשבים אז ממש לפני רכישה אני מבקש את דעתכם על המפרט הבא: Dell E6400 Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) 3.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMM Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD With PC-Card 320GB Hard Drive, 7200RPM 14.1 inch Widescreen WXGA (1280x800) Display - BrushMetal Black Genuine Windows Vista Home Basic SP1, With media 90W A/C Adapter (3-pin) 24X CDRW/DVD for Latitude E-Family Digital Microphone Dell Wireless 1397 802.11b/g Mini Card Resource DVD - Contains Diagnostics and Drivers 9 Cell Battery …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lulash,

שלום... אני מעונינת לקנות מחשב חזק וכרטיס מסך מקצועי לעריכה ותלת מימד אשמח לפירוט.. נ.ב חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט ויש לי מארז של antec p182 , אבל אין לי ספק ואם אפשר בפירוט שיהיה לי ספק שיהיה כמה שיותר שקט. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי אני דיי noob בבניית מחשבים, אז רציתי לקבל את הביקורת שלכם על המפרט הבא: Antec One Mid Tower Gaming Black Case ללא ספק כוח, יחידות 1 ₪277 Enermax NAXN 500W , יחידות 1 ₪326 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 Westren Digital 3TB 64MB Green WD30EZRX, יחידות 1 ₪880 Intel Sandy Bridge Core i5 2320 Socket 1155 6MB 3Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪857 Asus P8H67-V B3 H67 CHIPSET Socket 1155, יחידות 1 ₪639 Kingston 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪233 Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba, יחידות 1 ₪77 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪129 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3528 מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט \ צפייה בסרטים. ניסיתי …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RayZ,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1177&scat=181&tcat=20 המחיר ממש ניראה לי לא הגיוני. נייד של IBM?! בכל זאת,אם אני אקנה מהם.. אני אשדרג ל 1 GB זיכרון ו 3.6 Ghz מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by compman112,

מארז - Sunbeam Transformer Black שאלה - למה הוא רועש כמו מטוס האם זה המאוורררים שלו? או שזה הרעש של הקרור ששמתי על המעבד - Big Typhoon מעבד- AMD Athlon 64 Vience 3000 BOX 939 שאלה- איך אני בודק איזה ליבה יש למעבד \ סטפינג הכוונה לE6 או שאני מתבלבל ? קרור למעבד - Big Typhoon שאלה - איך אני בודק אם זה באמת הקרור...והאם אמור לבוא איתו פאן באס כזה? כרטיס מסך - היה אמור להיות X800GTO2 Sapphire והביאו ליייייייייייי :pissed: X800GTO זכרונות - 512X2 אני לא מצליח לבדוק איזה דגם זרקתי את הקופסאות אני רוצה להיות בטוח שמה שקניתי יש לי, איך אני בודק דרך איזה תוכנה זה רושם לי חברה דגם וכו'? ספק - Thermaltake 430W XP550 NP לוח אם - DFI LAN PARTY ultra-d שאלה - מ…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by danshimsh,

שלום,החודש אמורים לצאת מחשבים ניידים חזקים של לנובו ,P50 ו P70https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-P-and-W-Series-Mobile/ThinkPad-P50-amp-P70-Hands-On/td-p/2164261מישהו יכול לנסות להעריך מתי הם יגיעו לארץ ?\בברכהדן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.