ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו'. אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוצע לי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1095 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 629 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 530 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 250 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 כונני SSD: Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 253 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 כרטיסי מסך: …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* תקציב אם אפשרי אז באיזור ה2500. במידה וזה משתלם מאוד (מאוד!) וצריך אז אפשר גם לקפוץ עד 3500. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט אופיס דברים יחסית פשוטים וסטנדרטיים * גודל המסך? עקב הדרישה במשקל זה מגביל ל 13-14 אני מניח * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות למשהו גבוה מהסטנדרט של 1366x768 אז מגניב אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עד 2 קילו. כמה שיותר קל יותר טוב =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ,יש כאלה שיחזיקו יום שלם? חח כמה שיותר קיצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, שלום חברים ויום טוב לכם, וגמר חתימה טובה קיצור להודעה הזו (זה לעצמי תתעלמו):http://tinyurl.com/48zz9c יצאתי מפה לפני חודשים אם מפרט, מאז הטכנאי שלי נפל מקצה הכוכב או היגר לסין כדי לסחור באיברים, בכל מקרה עברו חודשים, המפרט התיישן, עכשיו אני כנראה אקנה מחנות (שאתם כמובן תרשמו במפרט מהי). אני צריך מחשב לעבודה בהכל, משחקים לVMWARE לWORD לסוליטר ואינטרנט למשחקים רצחנים (מעדיף לא להתפשר על FPS) מעבד 4 ליבות, אין פה ויכוח, אתם רוצים להתווכח איתי, לכו בבקשה דיסק קשיח גדול יועיל (כאילו מעל הממוצע של 500GB יהיה נחמד) אני צריך הכול חוץ מרמקולים, יש לי JBL ALIEN RESPAWN 2.1 שאני אוהב, ז"א מסך צורב מחשב קומפלט עכבר מקלדת. אני אעדיף מקלדת ועכבר אלחוטים, החלטתי שזה טיפשי כ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעונין למכור את המחשב שלי כמה בערך לבקש עליו? לוח אם: ASUS P8P67-M B3 מעבד: core i5 2500k זכרונות : 4 giga כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 OC 3GB SSD : G.Skill Phoenix Evo Series 115GB ספק כוח: chieftec 750W Modular מארז : coolermaster cm690
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה. השימושים הם סטנדרטיים לסטודנט. אפשר לקבל חוות דעת על איכות המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה-4500 עד 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידה ואכן משתלם וכדאי לעשות זאת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תגידו שאכן משתלם וכדאי מאוד לחרוג אז ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה גלישה באינטרנט ושימוש ב-KODI ודומותיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב-KODI ודומותיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שימוש קל אם בכלל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עריכה גרפית, תוכנות כמו Photoshop ו-Illustrator 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב רב תכליתי: לימודים הרבה שימוש בגרפיקה, סרטים עדיף באיכות גבוהה ומידי פעם גם קצת מישחקי יריות(מוכן להשקיע באיכות טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודברים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ההצעה שקיבלתי למפרט שבניתי: המחיר במזומן 6500 ש"ח , אני מאמין שמבחינת המעבד אין סיכוי שאני מוריד או מעלה , אבל בכל שאר האספקטים אשמח לקבל חו"ד (במיוחד על המסך) תודה מראש. עדכון: 1. 6500 ש"ח במזומן 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות , משחקים , צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת 3. ציוד היקפי נדרש: מסך 4. מעדיף את סדרת כרטיסי המסך של ATI עם שילוב של מעבד אינטל 4 ליבות מהסדרות החדשות 5. בעניין נושא הקירור , יש צורך בפתרון קירור שיאפשר עבודה מאומצת ורצופה , אין צורך בOC. 7. מעוניין בהרכבת המחשב במעבדה , כולל בדיקות מאמץ , ללא התקנת מערכת הפעלה ותוכנות. 8. מבחינת שקט , אין עדיפות מיוחדת - המחשב יימצא בחדר עבודה מבודד. 9. לא מתוכנן OC בזמן הקרוב , ייתכן ובהמשך כן משהו בסדר גודל בינונ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בקרוב מאוד לקנות/לבנות מחשב שעיקר שימושיו הוא עריכת וידאו ביתית בעיקר בPREMIER תוך שילוב של BORIS FX ושימוש ב3D MAX בנוסף שימוש בתוכנות גרפיות שונות כגון PHOTOSHOP ודומייה ובנוסף כמובן משחקים כמו דום 3. לפי דעתי המפרט שבחרתי הוא די בזבזני ולכן אני פונה לכול המומחים שיציעו לי מפטר שיענה על כל צרכיי דבר אחד צריך לציין אל תשאלו אותי למה אבל יש לי משהו נגד AMD (מוכן לשמוע הסבר משכנע למה כן) ובהחלט מוכן לשמוע על טכנולוגיה החדשה 775 לוח :ABIT IC7-G מעבד: P4 3.0G 800 FSB HT זיכרון: 2X256 DDR 400 PC3200 כרטיס מסך: R9800 PRO 128MB 258 BIT ד. קשיח: 2X120GB SATA 8MB BUFFER צורב: 52X52X52 צורב DVD: NEC 3500A ספק 480W עם שני מאווררים מארז שיהיה מאו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב לשימושים חצי עסקיים. נקודות חשובות להשוואה: ביצועים, איכות ושירות. מתלבט בין שני המחשבים הבאים: DELL VOSTRO 3500 מעבד: i5-560M כרטיס מסך: GeforceT 310M http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-n560m.htm LENOVO EDGE 15 מעבד: i5-450M כרטיס מסך: ATI Radeon 5145 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11130 לשניהם דיסק 500GB 7200 Rpm ו-3 שנים אחריות (ל-DELL בבית הלקוח)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי זקוק לעזרתכם בהמלצות חכמות על רכיבים כדי למקסם עלות/תועלת בהתאם לצרכים. מדובר במחשב שישמש גם כתחנת עבודה (מיילים/אינטרנט/אופיס) וגם כתחנת מדיה סלונית (מחובר למסך ולמקרן, ולרסיבר). עובד מספר שעות בערב, ומדי פעם עושה 'לילה לבן' אם הביטורנט פתוח.. חשוב שיהיה מהיר, שקט ככל האפשר, ובמארז קטן תקציב 3,500 ש'ח יש צורך במערכת הפעלה win8 אין צורך בציוד היקפי מעבד - אין העדפה בין אינטל ל AMD זיכרון - RAM 8GB מארז וספק - רוצה קצת איכות ושקט, אבל קטן. ראיתי אחד NSK4482 ANTEC שהוא mid-tower קטן יחסית שבא עם ספק 380W שנראה סביר. אבל אם לדעתכם הוא לא טוב יותר מאחד מהפשוטים אולי ללכת על Compucase 6T10 שהוא ממש קטן. (ואז מצריך לוח אם micro-ATX). הרד דיסק - 2TB (באפר 64…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - עד 5000 ש"ח אך אפשר גם פחות אם אין צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב ישמש לשימושים משרדיים\עסקיים\לימודיים שוטפים + צפיה בתכני 4K ושימוש בתוכנות חישוביות שונות מדיי פעם, ללא גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכונן SSD, יש קינגסטון 500GB. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - אני רוצה להשאיר אפשרות לאוברקלוק. 7. ה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירקתי את המחשב הקודם (חייב להודות שגיליתי שאני מסוגל לפתח ערך סנטימנלטי למתכות, ממש עצוב לי לזרוק ולהיפרד מהמחשב, ליווה אותי הרבה שנים). אני לא יודע מה לשמור ומה לזרוק אז רציתי לדעת בכמה כסף אוכל למכור את החלקים הבאים: מעבד אינטל דואל קור E5200, 3.2GHZ , לעולם לא עבר OC ויש אחריות לכל החיים וגם את הקירור המקורי שלו לוח אם ASUS צ'יפסט G31, ASUS P5KPLCM סטיק זיכרון DDR2 של 2GB של PQI, רץ על 667MHZ עוד סטיק DDR2 של 1GB של קינגסטון, רץ על 667MHZ הארד דיסק של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך, 320GB 7200RPM 16MB, יימכר לאחר פירמוט ספק כח של HEC 450W והנה המדבקה שעליו: http://img833.imageshack.us/img833/5020/66103310.jpg בכמה אוכל למכור את החלקים לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, להלן מפרט עבור מחשב מבוסס I5 1. מה התקציב המקסימלי? 4600 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב - לדוגמא תכני HD, משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו - cod modern warfare 2 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) - כן. למשחקים. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם - לא ידוע, המסך עדיין לא נקרא. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) - לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו את…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים , אני זקוק לנסיונכם , אני מחפש מחשב נייד בין 4000 ל4500 כאשר רוב השימושים יהיו תכנות , גלישה וסרטים , מדובר על תכנות בתוכנות VS , ECLIPSE ועבודה מרובה עם MATLAB וMATHCAD . אני גם גיימר לא קטן אז דרוש כרטיס מסך שיהיה סבבה למשחקים (אני ריאלי , G330 או 5650 משהו בסגנון אני לא מצפה לשחק עכשיו SC2 בULTRA HIGH בשביל זה יש את המחשב הבייתי). עברתי על הסקירות שלכם כאן אבל אין תשובה חד משמעית שכולם חוזרים עליה. אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן , חשוב מאוד שהנותני שירות יהיו סבבה אבל יותר חשוב שהמחשב יהיה עמיד (אני לא הולך לשחק איתו כדורגל אני רק אומר שהציריה לא תישחק אחרי חודשיים והפלסטיקה לא תהיה עדינה מדי ). ראיתי שיש שחקן חדש בשוק תהיתי מה דעתכם על סמסונג בפרט …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בלבד, שום ציוד היקפי, אין חשיבות לכרטיס קול וצריך שיהיה ספק טוב, אבל לא יותר מדי על חשבון רכיבים אחרים. אני בניתי בעצמי מפרט, שימו לב שאני לוקח את הספק הקודם שלי, גם את הכרטיס קול הקודם שלי וגם מאוורר וזהו אני חושב.. בניתי את המפרט משתי חנויות בשביל לצמצם עלויות: מKSP: זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA 1 450 כרטיסי מסך? MSI כמות RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 סה"כ 1740 מלמיר מחשבים: 539 1 מעבד AMD ATHLON XP 2500+ 1.833Ghz 333Mhz FSB BOX 432 1 לוח EPOX EP-8RDA+ AMD DDR 2Y 414 1 דיסק WD 80GB IDE 7200RPM 8MB BUFFER 3Y 342 1 מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK MIDI ATX 300W 220 1 צורב LITEON LTR-52327S 52*32*52 BLACK OEM 2Y סה"כ: 1954. שניהם ביחד יוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות שהמחשב לא תומך ב - XP האם זה הגיוני בכלל ?! ועוד שאלה : מה נותן חיבור HDMI ומה נותן חיבור VGA ...!? בתודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מחפשת מחשב חזק למטרת עריכה ועיצוב. היא חייבת מחשב נייד ולא נייח, זאת הסיבה שפרסמתי בפורום הזה. הדרישות שלה הן כאלה: מעבד חזק, I7 הארדיסק גדול - 500 ג'יגה ומעלה כרטיס מסך חזק עם אפשרות ל open GL זיכרון 4 ג'יגה ומעלה מבחינת גודל המסך - 15.4 ומעלה משקל - לא חובה שיהיה קל מאחר והוא לא למטרת ניוד כל כך התוכנות שהיא תשתמש בעיקר הן - after effects, premiere, flash, illustrator, Photoshop וכמובן אופיס ואינטרנט ומוזיקה. אני אשמח לקבל הצעה למחשב שיתאים לה. התקציב כרגע לא מוגבל מאחר והיא לא יודעת כמה צריך להשקיע על מנת לקבל מחשב אשר יעמוד בדרישותיה. כמובן שכדאי שהמחשב יהיה עם אחריות רחבה אם אפשר. המון תודה לעוזרים, מורן.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חזק אשר משמש אותי לגיימינג עבודה (פיתוח, הרצת מע' וירטואליות ועוד) והורדות. המחשב מחובר ב90% מהזמן למקור מתח. בגיימינג ובעבודה אני מכוון את את צריכת החשמל לhigh performance. הורדות וטאסקים קלים אחרים אני מריץ בלילה. השאלה שלי אם כדאי להעביר בלילה את המחשב למצב צריכת חשמל אחרת כמו power saver? האם יש הבדל משמעותי בצריכת חשמל בין שתי ההגדרות האלו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-