ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד של DELL מדגם INSPIRON 1525 עם 2GB זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל-4GB. א- איפה מומלץ לעשות את ההרחבה?כל חנות מחשבים או שיש מעבדות מיוחדות שכדאי לעשות את זה אצלם? ב- מה צריכה להיות העלות של דבר כזה? תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מפרט ורציתי את התגובה שלכם עליו ועל מחירו לוח אם GA-8I945PG-RH מעבד-PENTIUM D 775 3.0G 2*2M TRAY 930 DUAL CORE מעבר מקורי של אינטל ניתן להחליף למאוור של THERMALTAKE TR2 15 FAN INTEL 775 COOPER BASE + AUTO FAN SPEED בתוספת של 38 ש"ח זכרון 1GB KIT (512*2)A של חיברת GEIL ארדיסק WESTERN DIGITAL 250GB כרטיס מסך GEFORCE 7300GS 256MB PCIE צורב DVD LGH10AK *16DUAL LAYER מארז של A-TOP GLADIATOR 500W PFC (120MM+SATA+24-PIN+PCI-E)+2X LED120MM FANS מסך SAMSUNG KCD-730BF 4MS 17' MAGIC BRIGHT DVI 1:700 מקלדת עכבר של GENIUS Genius EasyTouch 2 KIT Keyboard Kb-12e Black ENG /HEB + X-SCROLL Optical Mouse כול החבילה הזאות ב6250 למזומן
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני חוסך בינתיים למחשב נייד בתקציב דיי דל של 2500 ש"ח * מטרות המחשב: עריכה גרפית (בעיקר) - אני עובד בפלאש, אנימציה דו מימדית ומצייר בפוטושופ. משחקים קלים כמו - Counter Strike 1.6, Team Fortress, Quake Live, Half Life 2 * גודל המסך? - לא משנה, העיקר שיהיה איכותי ונוח לצפייה. * משקל רצוי? - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - זמן סוללה מאוד חשוב לי, אני שונא להתקע מחוץ לבית עם סוללה מועטה. אני חושב שכ5-7 שעות עבודה במחשב יספיקו בהחלט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - אולי יציאה למסך LG226WTQ, לא חובה, אני לא יודע אם זה DVI, אני מניח שכן. מה שכן, אני אשמח לכמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? - לא. * גוד…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך.הבנתי שבעזרת OVERCLOACKING אני יכול להשיג בתקציב הזה את המחשב החזק ביותר. מה לקנות? איזה זכרון ,לוח, מעבד ? AMD,INTEL ? CAS2 ? איזה קרור? איזה מארז ? מה נותן את התוצאות הטובות ביותר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב קל וטוב לילדה עם מוגבלות פיזית 13.3 אינצ' ,משתמשת יחסית פשוטה אך רוצה מחשב טוב, היא רואה הרבה סרטים ותכני וידאו. אני אהיה בארה"ב בשבוע הבא ואני רוצה להזמין באמאזון למקום בו אהיה בארה"ב. התקציב הוא 600-750 דולר, מאוד מעניין אותי ה SSD אך מה שראיתי הם קטנים והגדולים לא בתקציב הייתי רוצה אם יש איזשהוא שילוב עם SSD קטן למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הדברים תודה רבה ערן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לקנות מחשב שיש מעבד 5900 - הוא במחיר מופקע ואין לוח אם , נגמר SSD סמסונג 980 , ואין 3080 שאין מעבד , יש לוח אם , יש במחיר טוב סמסונג 980 , ואין 3080 2020 הרגה את כל ההשקות למוצרים פשוט לא להאמין יצרנים משקיעים סכומי עתק על השקות , בניית מוצרים ואין , ראו אפליקציה למוצרים חדשים שמגיעים למלאי This App notifies you when PS5 and RTX 3080 are in stock! | Goddit לפי חוסר במוצרים צריך לחכות לאינטל שעושה סימנים של השקה של מעבד חדש אולי זה יביא לתחרות ומלאים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה לפני שבוע: http://ksp.co.il/?uin=25092 והזמנתי בשבילו את הכבל הזה מאייבי: (למסכים מזדמנים: עבודה לימודים חברים וכו..) http://www.ebay.com/itm/281278639728?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580324921491&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT בדיעבד הבנתי שיש סוגים של חיבורי HDMI 1-1.4, כמה שחיפשתי לא מצאתי מקום שמפרט איזה סוג חיבור יש למחשב שלי. א. אני ישמח אם מישהו יגיד לי מה סוג החיבור שיש לי. ב. לידע כללי, האם כבל לדור 1.4 יכל לתאם חיבורים של דורות קודמים לו? או שלכל דור צריך את סוג הכבל המתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח לעבודה משרדית. Office, חיבור VPN וכו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. נראה לי שזה אמור להספיק לצרכים האלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. בעיקר office וחיבור למחשב מרוחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. (כמובן שלא כלול ב 2000 שח של המפרט). אשמח להמצלה על מסך 22 אינג' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה סבירה 6. האם…
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אשמח לעזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש עבורי. בדרך כלל אני נוטה לשמור על הציוד שלי לאורך זמן, ולכן אני צריך מחשב שיחזיק מעמד וישרת אותי כמה שנים קדימה (3-4 שנים לפחות) ללא שדרוגים. מבקש מפרט שיהיה מלא עם כל מה שצריך להיות כלול במארז (כולל המארז עצמו חחחח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח (ללא ציוד היקפי). אם תהיה סיבה/המלצה משמעותית להוסיף יותר, אני אשקול לחרוג, אבל כמובן שמעדיף שלא. אם נראה לכם שהתקציב ממש לא תואם את המציאות והדרישות שלי, אשמח שתאירו את עיני ואעדכן בהתאם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד בעיקר ללימודים (כלכלה, ביולוגיה... לא הנדסה/מחשבים) ואינטרנט, כאשר התקציב הוא גג 3,000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בגדר של טוב ועונה על הצרכים: http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-5470-4010u.htm האם המחשב הזה עם מעבד I3, בתדר 1.7GHZ הוא משהו שיספיק או שצריך להשקיע ולקחת I5? תודה. מטרות המחשב? סטודנט, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 14, לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?רצוי כמה שנמוך, סביבות ה - 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לסטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 G…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 3.5K עם חריגה אפשרית ל-4K. (עדיף שלא) שימושים: בעיקר גיימינג וסרטי FHD. ללא ציוד היקפי. ירוץ על מסך 22" FHD. הרכבתי מפרט ראשוני בפנדה: Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2 Plus 435 ש"ח AMD Phenom II X3 720 Black Edition 2.8GHz L2 3Mb L3 6Mb AM3 Box 835 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 310 ש"ח Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 949 ש"ח Cooler Master CM 690 379 ש"ח Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem 345 ש"ח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1 315 ש"ח LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח סה"כ …
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום zoners, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בגודל 15 אינץ' אני עוד לא סגור על התקציב אך הדברים החשובים לי הם: 1. נוחות - אני הולך לעבוד עליו זמן ממושך אז חשוב לי שיהיה נוח לעבודה מרובה 2. יציבות - פשוט וטוב בלי הרבה תקלות המון המון תודה לכל עזרה שתתקבל יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כול, אני חדש בפורום אז היי לכולם! ולנושא, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשקיע בו. אני צריך מפרט די טוב, שיוכל להפעיל אפילו crisys. לפי מה שהבנתי, אלה הדרישות של crisys: CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. CPU Speed Minimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista) System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM) Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://thenextweb.com/gadgets/2014/10/09/lenovo-unveils-trio-new-yoga-tablets-8-inch-10-inch-lte-13-3-inch-model/ אשטון קוטצר הוא ה product manager שלהם... http://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/10/09/qa-ashton-kutcher-lenovo-product-engineer-doesnt-fear-the-ipad/ נחמד לראות במחשב נייד מקרן מובנה מייצרן גדול.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - להשתדל מאוד לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר תכני HD, אבל הייתי רוצה לשחק למשל בSKYRIM ושיפעל על הגדרות בינוניות-גבוהות, כלומר כרטיס מסך בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080p. בתור התחלה הוא …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב בשביל שימושים בסיסיים אבל מצד שני שיהיה מהיר ושיהיה לו בסיס טוב (אין לדעת מה יהיה בעתיד) מה אתם אומרים על המפרט הבא: intel p4 3.0ghz lga775 800mhz 2mb 64bit gigabyte ga-81915p duo kingston 256mb ddr2 533mhz pc4200 x2 gil-Alastor ATI X300Se 128MB PCI-E Retail wd\hitachi 80GB 7200 8MB Buffer Sata LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B האם המפרט הזה טוב לדעתכם ואיזה מארז וספק אתם חושבים שאני צריך לקחת? האם מספיק מארז וספק ג'נרים או לקחת משהו קצת יותר טוב? אם יש לכם רעיונות תרשמו.. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תפריט בחירה: my language is english השפה שלי היא עברית וכתוב שלא ניתן לשנות את השפה לאחר ההתקנה. אני רוצה מערכת באנגלית עם תמיכה של עברית במקלדת וכל זה ( כמו ברוב המחשבים ) מה צריך לבחור? האם הבחירה היא לשפת המערכת? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. אני לא גיימר כבד שמשחק את כל המשחקים החדשים ברזולוציות הכי גבוהות אבל כן חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם חיבור של 3 מסכים ו2-3 משחקים פתוחים במקביל חבר הציע את המפרט הבא ואמר שלמקרה שלי אולי כדאי להביא כרטיס מסך יותר חזק ולהוריד קצת מהמעבד אשמח לחוות דעתכם. תודה! Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 8GB Transcend DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC SSD Kingston 120G Sata3 V300 Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Zalman Z1 + Seasonic 520W 80+ BUNDLE LG DVD-RW X24 GH24NS90 Scythe Ninja 3 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-