עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואין לי שום ידע בנושא. המחשב מיועד ללימודי תיכון, ICQ, מסנג'ר, גלישה באינטרנט, אימיול, צפייה בסרטים, מוזיקה ואולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. אני לא מבין כלום במחשבים ניידים ולכן חשוב לי שתסבירו לי מה כדי לי ולמה. למה כדי לי לקנות 1 ג'יגה זיכרון ולא 2 ג'יגה? כמה מקום אחסון אני צריך על המחשב? למה דווקא המעבד והכרטיס מסך שהצעתם וכו'... תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by The_Matrix,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT II ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell u2311h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Dipon,

היי אנשים, רציתי להתחדש אחרי המון זמן במחשב שאוכל להריץ את כל המשחקים שאני רוצה תודה רבה לכל מי שעוזר לי עם המפרט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6500 שח ואני גם רוצה להוסיף מקלדת ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל זאנר המשחקים בין קל-בינוני-כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך,מקלדת ואם יש אוזניות מומלצות גם אפשר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

7. שלום ובוקר טוב לכולם. . מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייס1+2 גיטיאיי.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 42אינץ פול אייצדי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by no_way,

הוצע לי המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1095 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 629 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 530 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 250 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 כונני SSD: Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 253 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 כרטיסי מסך: …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yoss100,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?כן 500-1000שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ללימודים אינטרנטים הרבה הקלטות של סרטי לימוד רוב הזמן יהיה מחובר לטלויזיה 4K אמור להחליף את המחשב הנייח ללא גיימינג לשימושים כלליים אינטרנט,סרטים4K,מוזיקה וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eyaler,

שלום אני בשלבים מתקדמים לרכישת המחשב הבא שלי השימושים העיקריים הם: עבודה עם טקסט, הורדות, צפייה בסרטים, ו..חישובי floating point כבדים. אני לא משחק משחקים, ואם כבר כן אז RTS ולא FPS. אני מתכנן לעשות OC מתון (פעם ראשונה שלי). מה דעתכם על המפרט הבא: cpu: quad 6600 G0 cooler: thermalright ultra 120 extreme + tt thunderblade 120mm fan mb: asus p5k-e mem: 2 GB crucial ballistix DDR2 800 psu: enermax liberty 400W case: nzxt lexa blackline hdd: WD 500GB aaks dvd: LITEON LH-20A1S video: PALIT RADEON HD2600PRO SONIC 256MB display: dell 2407wfp (לא כלול במחיר)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ch1co,

. מה התקציב המקסימלי?10000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? first person shooter * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shelomo-levi,

שהמחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים חזקים. מסך אני רוצה או T220 או T220P! דיסק קשיח 320 ג'יגה יספיקו לי... מקלדת ועכבר באיזה 200-300 שקל.. צורב כונן רמקולים אני לא צריך יש לי כבר... מארז אני מתלבט בין ה-CM 690 לTEMPESET מה שנראה לכם יותר טוב תשימו... וזהו.. תודה מראש..

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by super4life,

מעבדי 430 shekel ‏AMD Athlon II tripple core 8650 2.3Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Freezer 64 Pro 110 shekel לוחות אם למעבדי 350 shekel ‏AMD ASUS M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות 140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות140 DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים270 DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II hitachi כרטיסי מסך1020- Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים115 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים180- CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח290 - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל masah lcd 19 inch מחיר…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by blizzard20,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד מדגם LENOVO N500 ולאחרונה הוא עושה לי מעט בעיות, ואני אפרט: כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהמאוורר מתחיל להסתובב, אך לאחר כ 4/5 שניות הוא מפסיק להסתובב. אני מגיע למסך של ההתחברות לווידנוס ואז מופיע לי מסך כחול (ככל הנראה בגלל המאוורר) ועושה ריסטרט שוב. ככה זה קורה ב 90% מהמקרים. ב 10% האחרים הוא מצליח להתחבר (המאוורר כן עובד). מבדיקות עשיתי באינטרנט הבנתי שמאווררים לא אמורים לעבוד כל הזמן אך שיש אפשרות להגדיר שהם כן יעבדו קבוע- למישהו יש מושג איך אני מגיע להגדרות האלה ועושה את זה? או לחילופין- למישהו הייתה את הבעיה הזאת ויודע מהי? כי אני מניח שהבעיה היא לא במאוורר אם הוא עובד לסירוגין... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אקפלוור ואופיס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? לא רלוונטי כרגע 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ועל המחיר יש הנחה של 3% שזה אומר שהמחיר הוא 4300

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ltay,

1.מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k (לא כולל ציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו אם צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח, מספר סביבות פיתוח פתוחות במקביל (לדוגמא visual studio). גם גיימיניג במידה פחותה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נניח ש-Civiliztion 5, סטארקראפט 2, X-COM ו-GTA 5 יעבדו עליו בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה מה שאני בניתי לבד סל קניות Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד C32G2133C13K2V-NP ₪ 1,135 ₪ 1,135 Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד NH-U12S-NP ₪ 230 ₪ 230 Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III MZ-75E250B ₪ 448 ₪ 448 Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח צחי

בקשת מפרט מחשב גיימינג לסלון. 1. מארז קטן 2. כ.מסך gtx1060 3. זיכרון 16G 4. מעבד i7 5. דיסק ssd 250G. 6. דיסק 2TB אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז קטן יחסית עם ספק של לפחות 550W המקום שיש לי למארז הוא גובהה 20 ס"מ רוחב 26 ס"מ עומק 40 ס"מ חשוב שיהיה שקט,

25. Started by ldmajor,

שידרגתי לא מזמן את הנייח שלי ונשארו לי חלקים חשבתי להשקיע עוד קצת ולבנות עוד מחשב =] מה שיש: AMD 64 3500+ כרטיס מסך 7600GT וזיכרון של 1GB 667 (2X 512) וספק כוח אין לי מושג איזה כנראה ~350W הארדיסק 80GB עכשיו כל השאר צריך לקנות ז"א מסך חשבתי ללכת לכיוון ה22 אינץ' משהו זול מארז כמובן משהו פשוט לא צריך מהודר כמובן לוח אם זיכרון לדעתי אני גם יקנה הוא לא כזה יקר 2GB 800 מקלדת+עכבר צורב DVD ואני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח של 160\250 אשמח לקבל עזרה ודעות מה שציינתי זה ריפרוף מהיר של "לדעתי" העקרונות העיקריים הם: * מחשב שלם שפעיל * כמה שיותר זול אך בקטנה איכותי אבל ממש כמה שיותר זול * 2GB & DVD על כל השאר אפשר להתפשר בקטנה תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים