ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - לא קריטי אבל לא לבזבז על מה שלא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים הנדסיים בזמן אמת - C+MATLAB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. חיבור נוח למסך חיצוני + סט אלחוטי קומפקטי וטוב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שקט - לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי אתמול את msi wind ,אני מאוד מרוצה מהמחשב המסך ממש נוח ,הרבה יותר ממה שחשבתי ,כך גם המקלדת . גם הרמקולים שמאוד חששתי מהם לא כ"כ רעים . אני חושב שזו קניה מאוד כדאית . רכשתי את הדגם של 160 גיגה ו 1 גיגה ראם (עבור xp אני לא חושב שצריך יותר מ 1 גיגה ) בקיצור , במחשב שהיה שם בתצוגה באייבורי היה אפשר לגלול עמוד (כמו בדפדפן אינטרנט ) ע"י נגיעה בצד הימני של המשטח מגע . במחשב שלי כשאני מנסה לגלול לא קורה דבר . חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו . מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות הזו ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.אז כמו שרשמתי בכותרת + אני מוסיף דרישות מפורטות לפי חוקי הפורום : 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב , אני אדע אותו מההצעות שלכם לדרישות המערכת שלי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לבזבז יותר מידי ''סתם''. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם בסיסיים בלבד ליומיום , ז''א : בעיקר גלישה באינטרנט , תכני HD לפעמים ומשחקים קלים עד בינוניים גג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פלאש באתרי …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, באיזה מחיר ריאלי ניתן למכור את הכרטיסים הבאים: Gigabyte GeForce 560 GV-N56GOC-1GI Gigabyte GeForce 260 GV-N26OC-896H-B-GA תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום : אני מעוניין לקבל עזרה בקשר למפרט אשר קיבלתי - למחשב המשמש בעיקר תחנת עבודה - מול שרת - העובד 24 שעות ביממה ללא הפסקה באזור חם יחסית - בנגב . כמו כן במהלך היום המחשב משמש לצפיה בסרטים . משחקים קלים . גלישה באינטרנט תוך כדי עבודה רציפה עם תוכנות עבודה של (SAP) בשליטה מרחוק . המפרט : לוח אם של : INTEL G 41 . מעבד של: G 11 FANּ+ INTEL CORE 2 DUO E6500.ו מארז של :THERMALTAKE WINK--THERMALTAKE 470 - זיכרון : 3G M DDR2 .-- KINGSTON . דיסק קשיח 2 יחידות של : W D 320 G כל אחד. כרטיס מסך : G FORCE 8400 ּ כרטיס רשת 10-100 NET CARD. ( השאר מסביב קיים ) חשוב מאוד נושא של קירור ומאווררים. אשמח לשמוע הצעות לשיפורים - המחיר עד 2400 ש"ח +- ( עובד עם מערכת הפעלה XP- PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני שוקל למכור ולהחליף את המעבד והלוח הקיימים שלי (i3 2100+H67) ב-AMD A6-6400K ולוח A88X לצורך שיפור של ניגון סרטי 1080P - התקציב גג 700 ש"ח. יש לכם הצעות ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עם הארד דיסק שישלף בקלות כלומר שאני יוכל להוציא ולהרכיב אותו בקלות חיפשתי הרבה זמן דגם של מחשב כזה ולא מצאתי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רואה המון מחשבים ניידים שמוצאים חן בעיניי, כאשר החיסרון היחידי שלהם לרוב הוא שאין בהם מספיק מקום אחסון בכונן SSD. רציתי לברר, באופן כללי, עד כמה זה מסובך או עלול לפגוע באחריות לרכוש מחשב ולהוסיף 2T SSD לדוגמה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט גם כולל טלוויזיה ומערכת סטריאו שאני מתכוון לקנות לחדר בו יהיה המחשב MAG JL328 LCD 32" 4640 NIS Panasonic SCAK630 975 NIS DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Thermaltake W0093RU 500W 472 NIS העלות של המחשב עכשיו( בלי החלקים החסרים) היא 4275ש"ח (ז"א עוד 1725 לחלקים הר"מ) התקציב שלי למחשב הוא 6000 שקל לא כולל מסך (אם אפשר תראו לי אפשרויות חריגה מהתקציב אם צריך) אני מבקש ממכם לכתוב לי מה אתם חושבים על המפרט ולהוס…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה מחשב שיתמוך במשחקים הבאים: -star wars jedi: survivor. -Diablo 4 -The last of us - אם זה לא יעלה מעל 2000 ש"ח נוספים, אשמח אם הוא גם יתמוך במשחקים שיצאו בשנתיים הקרובות כמו: Lies of P *אשמח למפרט value for money, אם ניתן להגיע לזה עם פחות כסף זה מבורך. **ניתן לרכוש חלקים באמאזון אם זה עוזר. 2. האם המחשב הנוכחי (פרטים מצורפים)מספיק טוב עם שיפורים קלים? אם כן, מה לשפר? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם המפרט נראה לכם? אם כן סבבה אם לא בבקשה תגידו למה לא המחשב מיועד לקצת משחקים אינטרנט וכאלה תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב עבור אמא שלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט, אופיס, אולי משחקי פלאש) ובנוסף ייתכן חיבור בעתיד לטלויזיית HD. המטרה שלי היא שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי שאצטרך לטפל בו כל חדשיים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000, לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי בסיסי. ייתכן חיבור לטלויזיית HD בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני סטודנט, אז השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וכו'. פעם הייתי משחק המון במחשב, היום כמעט ולא בגלל שאין לי זמן. פעם הייתי יודע די טוב מה הולך עם החומרה, הייתי מכיר כרטיסים, מעבדים וכו'. היום בעיקר בגלל הצבא הלימודים ועוד הרבה דברים אין לי מושג כל כך מה הולך עם החומרה ומה נחשב ליותר או פחות טוב. אני רוצה לבקש שני מפרטים: (עבור כל מפרט עניתי על סט השאלות בנפרד) תודה רבה. המפקט הראשון: מחשב לסטודנט שכולל את השימושים שכתבתי למעלה (אופיס, קצת תכנות SQL ותכנות אחר, אינטרנט, מוזיקה וכו'). במפרט הזה ניראה לי שתכניסו כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך שלא מיועד למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. . מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייס1+2 גיטיאיי.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 42אינץ פול אייצדי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box Abit IC-7 Intel 875P Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 Hercules 3D Prophet Radeon 9700PRO 128MB Pine 56K V.90 PCI ESS Toshiba 16X48 OEM Mitsuni floppy 1.44 Compucase Midi Tower CI 6A19 Vantec Stealth 120MM Fan חברה אני מקווה שאני לא מהווה מטרד, מצטער על השאלות הרבות והבלתי פוסקות!! פשוט אני רוצה להיות בטוח במה שאני הולך לקנות אחרי הכל מדובר בהרבה כסף. כרטיס מסך אולי יהיה 9700NP
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם כמו שאפשר לראות אני חדש ( ) שמח ומתלהב, אבל יש לי שאלה, אבא שלי נוסע בעוד כ 18 ימים בערך לחו"ל ואני רוצה שהוא יקנה לי מחשב נייד, הוא נוסע לציאלנד, בנגקוק, אז השאלה שלי היא אם אני יכול למצוא מחשב נייד טוב במחיר סביר, מחיר שלא יחסל לי את הכסף למכונית\ לימודי נהיגה, אני מעדיף מחשב חזק וטוב, שלו ועשה תקלות כי כמובן אין ממש ממש טעם לינסוע לבנגקוק בגלל שיש להם אחריות(או שזה גם תקף בארץ?), אני מעדיף סוני, ואני יהיה שמח עם יהיה די וי די, כמובן תודה לכל העוזרים, ואם אפשר קצת פירוט, נאי ממש מודה לכולם ולכל מי שיעזור, אני גם מעדיף שזה יהיה של סוני תודה (פעם שלישית!!!)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי מחשב עם מעבד i7 6700k ו-כרטיס מסך, EVGA 970GTX 4GB, ו-32GB זיכרון ראם.... ומבחינתי הגיעו מים עד נפש. חחח אני יכול להתחיל פרוייקט אבל בשלב מסויים (ברגע שאני מתחיל להוסיף עיבוד סאונד מורכב) המחשב מתחיל לקרטע ולא מאפשר לעבוד באופן רציף והתהליך הופך למתסכל. בבקשה מכם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מבין שאם לא מגבילים אפשר להשתגע עם המפרט ולהגיע לסכומים אסטרונומיים אבל מאוד חשוב לי שאני עובד על פרויקט שלא יקרה מצב שבשלב מסוים המחשב יתחיל לקרטע ולהאט לי את זמני העבודה. לכן, אני לא יודע לומר לגבי התקציב מתוך פחד שלא להגביל את מי שבונה את המפרט. …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה צריך מפרט מחשב של גיימינג עד 5.5K המטרה של המחשב היא משחקים כבדים ושיעבדו על רזולוציות גבוהות בלי שום בעיה... ללא ציוד היקפי... חשוב שהיה קירור ושהמחשב היה שקט. נ.ב יש לי מסך דק "17 עם זה עוזר דרך אגב בשביל משחקים מה עדיף לי Intel Core 2 Duo או Intel Core 2 Quad ? תודה רבה לכל העוזרים...!!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד 17" כתחליף לDESKTOP הנוכחי והמיושן ראשית אשמח לשמוע מאנשים שעשו את המעבר לגבי חווית השימוש שלהם במחשבי 17" כתחליף לדסקטופ. השיקולים המרכזיים שלי היו קומפקטיות, וניידות בתוך הבית או במעברים תכופים (סופ"ש אצל ההורים וכו'). מבחינת שימושים - עיקר השימוש הוא אופיס וכן עיבוד קבצי קול (נחוץ לי מעבד מהיר יחסית) בנוסף אשמח לאופציה לשחק מידי פעם משחקים לא חייב בהגדרות גבוהות רק שירוצו (BATTLEFIELD או STARCRAFT2) ראיתי שאתרים כמו USHOPS מאפשרים לייבא את הדגם הבא: LENOVO במחיר סופי של כ 3300 שקלים בנוסף ראיתי שבארץ ב 3050 שקלים אפשרי לרכוש את המחשב המחודש הבא: DELL אשמח לשמוע המלצות לדגמים נוספים אם יש וכן ללמוד מנסיונם של אחרים שייבאו מחשב לארץ (אחריו…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש ב X61 אבל לאט לאט הוא מתחיל לעלות לאט, לקרטע מעט בקיצור הגיע הזמן למחשב חדש. אני מאוד מאוד מרוצה מה X61. האיכות ניכרת בכל דבר. מה האפשרויות שלי במגבלות התקציב למחשב 13.3? שימושים: תכנות (visual studio, Eclispse) ודומיהם. משחקים (לא ה TOPEND). חשוב שיהיה שקט, חזק ובעל זמן סוללה סביר (3 שעות +). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר לחרוג בעד 200 ש"ח אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט: יוטיוב, פייסבוק, משחקי רשת. סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מקלדת (אין צורך הכרחי בעכבר) ורמקולים - פשוטים (לצורך שירים ביוטיוב וכדומה) אבל טובים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. אבל לא משהו מרעיש מאד... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-