עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by GALITT2000,

אודה לעזרתכם. http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-i3-X555LA-4GB-500GB/pi1OK5ID1IN8C04A8AVSML http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12368

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

4. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז בסדר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה, אבל אפשר אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?כללי +משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta4 לדוגמא באיכות בינונית+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך lg 22" 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by urieln1,

שלום, אני עורך סרטים חובב. משתמש לעריכת הסרטים ב VEGAS PRO 8, מתכנן לעבור ל9(בנוסף ליישומים אחרים כמו אופיס ואינטרנט), ואחרי העריכה לDVD עם DVD ARCHITEC. אשמח לקבל הצעה למפרט כאשר התקציב בסביבות 5000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן כולם, אני מנסה לבנות מחשב לבן דוד, אני לא הכי "בעניינים", אז אני פוחד לעשות טעויות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪418 קשיח למחשב שולחני: WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black כמות: 1 - מחיר: ₪832 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1740 כונן…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yoss100,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?כן 500-1000שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ללימודים אינטרנטים הרבה הקלטות של סרטי לימוד רוב הזמן יהיה מחובר לטלויזיה 4K אמור להחליף את המחשב הנייח ללא גיימינג לשימושים כלליים אינטרנט,סרטים4K,מוזיקה וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. לאחר סקר שוק נרחב במיוחד דיי ננהלתי על הדגמים האלה... HP ProBook 4330s http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13299 Dell Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm שניהם בתקציב של 3200שקלים שניהם עם מסך 13.3 שניהם עם מסכי מט שניהם עם HDD של 7200RPM שניהם עם חיבורי USB3 אבל הHP מגיע עם i5, ועם כונן אופטי ולעומת זאת הDELL מגיע עם i3 ובלי כונן אופטי אבל שניהם מגיעים לאותו מחיר... ככה שנראה שטכנית הDELL יותר טוב - או שהקירבה במחיר לעומת ההפרש המהותי במפרט נובע מה"שם" של DELL? (כי גם HP יש לה שם מבוסס בתחום) האם מישהו יכול להכריע ביתר קלות בין 2 הדגמים הנ"ל? מדוע בDELL אני אשלם אותו הדבר ואקבל "פחות"? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 12w23e,

שלום, לאחר קריאה של פוסטים בנושא הגעתי למחשב הבא: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪278 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪489 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 1 ₪231 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪404 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 ₪502 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2013 המפרט הוא לצורך צפייה בסרטים. דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Itamarro,

1) תקציב? 4000-4500 שקלים חדשים, אפשר להגיע ל5000 אם מכלילים ציוד היקפי 2) מטרות ? אני רוצה שמחשב יוכל להריץ כל משחק קיים, מצדי על ההגדרות הכי נמוכות, לא אכפת לי מגראפיקה, אכפת לי מזה שהמחשב שלי מקרטע. חוץ מזה, ספק אמין ואוורור שקט, הוא יהיה דלוק הרבה שעות ברצף, ו250 ג'יגה מינימום. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ?יש צורך במקלדת רמקולים עכבר ומסך (לא צריך דק), אם זה כולל הכול התקציב יעלה ל 5 אלף, אם לא- 4 וחצי, אני יכול לקנות עכבר ומקלדת לבד 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? חס וחלילה לא צריך כונן דיסקטים. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא בדיוק מבין בזה, אבל אם אפשר שהכ. מסך יתמוך ב DX 10 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? יש לי וינדוס XP בי…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לגבי כרטיס מסך RTX 2080 Ti ספק של 650W יספיק או שצריך יותר? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zabal12,

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by omnius,

צריך מחשב לאבא שלי, לעבודה משרדית, אימיילים ושטויות כאלה. אפשרות לסוליטייר ;D לא צריך מסך, רמקולים, סידי, צורב או הארדיסק. שיהיה מבוסס AMD. כך שבעצם, אני רק צריך המלצה על איזה אטלון בדיוק, לוח אם (עדיפות לMSI אן VIA) עם כרטיס מסך מובנה, זכרונות, 256 או 512, לא משנה. חוץ מזה גם על מארז ועל ספק טוב. עכשיו, אם קראתם עד כאן בלי להשתגע, הנה מגיע החלק הטוב: צריך להשתדל שזה לא יעבור את ה1500 או 2000 שקל אם אפשר להימנע מכך

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Shoko,

שלום לכולם, המחשב בבית של ההורים שלי כבר עתיק ומבוסס על phenom X4 945. הם מעוניינים לשדרג אותו כי הוא כבר לא צעיר וכוחו לא במותניו. את המארז (אנטק) והספק כוח (קורסאיר cx550) חשבתי להשאיר. בנוסף קיים כונן דיסקים שחשבתי להשאיר. הכרטיס מסך ילך לפח אחר כבוד. המחשב משמש בעיקר לעבודות משרדיות ולימודים + סדרות וסרטים. מה שלדעתי צריך זה: מעבד, זיכרון, לוח אם, כונן ssd ואם אין מובנה אז כרטיס מסך. הבנתי שמבחינת תמורה למחיר יש את ה- amd ryzen 3 2200g שיכול להיות כדאי אבל אשמח להמלצותיכם. קצת ביאס אותי המחירים שהזיכרונות קפצו אליהם, בתקופה שהייתי פעיל הם היו עולים גרוש וחצי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה עם אותו המחשב הוא שבק חיים. בניסיוני לחפש לו תחליף נגשתי ל- KSP, אבל הבחור שם לא נראה לי מקצועי ואמין. חבר ששרתתי איתו בצבא הוא אחראי פורום באתר והוא אמר לי בזמנו שכאן בטוח יוכלו לעזור לי. זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי כל עוד במסגרת התקציב ועונה על הצרכים של המפרט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD ולעיתים רחוקות (מאוד) משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, מה שיגרור שיפור הכרחי של הספק אין לי בעיה ספציפית עם ATI היה לי כרטיס אחד שלהם וכרטיס אחד של NVIDIA. אבל עדיף כרטיס של NVIDIA אני לא מעוניין להוציא יותר מ 1200 על הכרטיס. כמו כן אני מקווה שלא יהי צורך לשפר חלקים אחרים במחשב בשביל להתאים לכרטיס החדש. המפרט שלי רשום בצד אינני עוקב אחרי שוק הכרטיסים ולכן אני מבקש יעוץ כאן. חשוב לי להדגיש: אם הכרטיס שאתם מציאים (מי שלא תהיה ) אינו מצריך שדרוג של חלקים אחרים חוץ מהספק, אנא הימנעו מהצעות שדרוג נוספות.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות נייד 17" כתחליף לDESKTOP הנוכחי והמיושן ראשית אשמח לשמוע מאנשים שעשו את המעבר לגבי חווית השימוש שלהם במחשבי 17" כתחליף לדסקטופ. השיקולים המרכזיים שלי היו קומפקטיות, וניידות בתוך הבית או במעברים תכופים (סופ"ש אצל ההורים וכו'). מבחינת שימושים - עיקר השימוש הוא אופיס וכן עיבוד קבצי קול (נחוץ לי מעבד מהיר יחסית) בנוסף אשמח לאופציה לשחק מידי פעם משחקים לא חייב בהגדרות גבוהות רק שירוצו (BATTLEFIELD או STARCRAFT2) ראיתי שאתרים כמו USHOPS מאפשרים לייבא את הדגם הבא: LENOVO במחיר סופי של כ 3300 שקלים בנוסף ראיתי שבארץ ב 3050 שקלים אפשרי לרכוש את המחשב המחודש הבא: DELL אשמח לשמוע המלצות לדגמים נוספים אם יש וכן ללמוד מנסיונם של אחרים שייבאו מחשב לארץ (אחריו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, מספר דברים לפני שאני יתחיל. אני משתמש חדש כאן. אני כאן בעקבות חבר שלי ובעקבות זה שאני רוצה לדעת יותר דברים וגם לדעת מה לקנות ומאיפה. אני מחפש מקום שיתן לי מחירים יפים וזולים!! אם יש לכם מקום טוב בשבילי שמשם אני יוכל לקנות את המוצרים שאני תכף יראה לכם ויתן לכם לערוך להביע את דעתכם! כי דעתכם חשובה לי בנושא חשוב לי לדעת אם הדברים שאני הולך לקנות שווים טובים שימושים וטובים אני הולך להשקיע על המחשב 10,000 שקל! שזה עם מארז של thermaltake ועוד כמה דברים ובעקבות זה אתם כבר רואים שאני חובב מודינג! אז בואו נגיד ככה אני רוצה לעשות פה דברים קטלנים במחשב הזה. חשוב לי פה הכרטיס מסך מעבד וזיכרונות DDR כמו בכל מחשב. אבל לפני הכל בואו אני יראה לכם את מה שאני חיברתי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by freez,

קניתי אותו לפני 3 חודשים: לוח אם: GIGABYTE GA-8I915PDuo מעבד: INTEL P-4 3.0 800MHZ 775PIN PRESCOT זכרון: DDR2 533 MICRON 512x2 כרטיס מסך: PCI EXPRES GIGABYTE RADEON X600PRO 128MB דיסק קשיח: 160GB 7200 RPM 8 MB BUFFER SATA צורב: DVD LG DUAL x16 כונן: 1.44 מקלדת: MICROSOFT עכבר: MICROSOFT אופטי מארז: מפואר חייזר 2 USB רמקולים: 2.1 CREATIV כרטיס קול: O.B- AC 97 6 C כרטיס רשת מסך: 19 שטוח מאג כסוף כונן:DVD LG מה אתם אומרים עליו? ובערך תנו לו מחיר..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן חברים! כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות נטבוק, ועכשיו כששוק הטאבלטים פורח..חשבתי כבר לפנק את עצמי כמו שנאמר בכותרת, הסכום הוא בערך 3200 ש"ח-יש טיפה גמישות, השימושים-פרטיים כמו כל מחשב נייד-אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תמונות(פוטושופ)..קצת משחקים אבל לא משהו קריטי..אני זקוק לנפח אחסון גדול(לא מטורף,אבל גדול).האם ישנה אפשרות להרחיב את נפח האחסון בעתיד? אפשרי לעבוד עם כונן נייד? כמובן שאני מעוניין בטאבלט שייתן ערך טוב לכסף-ויהיה דיי חזק אם בעתיד ארצה להתקין משחקים תובעניים. כמובן יש לציין שאני מעדיף מסך גדול-משהו בסביבות ה11-12 אינץ'. האם התקציב שלי קטן מדי ביחס לדרישות ועדיף לי לחזור לנטבוק? או שישנם מכשירים שיספקו אותי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין בהמלצה למפרט מחשב עבוד עבודות מדיה מורכבות וכבדות שיאפשרו רינדור אפקטים שמירה העברת וסגירת סרטים לא רוצה להתאכזב לכן אני לא מגביל את הסכום לסכום מסוים 1. מה התקציב המקסימאלי? ללא הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית מתקדמת, ועריכת סרטים ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יומיומי וקבוע לצורך עבודה ופרנסה בפרמייר +כל הADD-ON's האפשריים, פוטושופ וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by drorly,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שימש אותי בעיקר לגלישה,מוזיקה,קצת עריכת וידיאו ותמונות וגם קידוד סרטים, אולי גם קצת משחקים. חובה הרד דיסק גדול לפחות 200 צורב דיוידי כרטיס רשת אלחוטי כרטיס רשת קווי אין צורך במסך וציוד היקפי. תודה לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.

24. Started by Parallel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים