עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matanh10,

יש לי hp dv6151ej הוא מגיע עם וויסטה הפכתי לxp וחסר לי כמה דרייברים אשמח לכול עזרה כרטיס מסך כרטיס קול בלוטוס ועוד כמה תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alex5687,

צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Crysis II,PES2011,GTA IV,FEAR II 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל כל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. = 8 6. האם מתוכנ…

3. Started by turtkhurdi,

בשעה טובה רכשתי אתמול את msi wind ,אני מאוד מרוצה מהמחשב המסך ממש נוח ,הרבה יותר ממה שחשבתי ,כך גם המקלדת . גם הרמקולים שמאוד חששתי מהם לא כ"כ רעים . אני חושב שזו קניה מאוד כדאית . רכשתי את הדגם של 160 גיגה ו 1 גיגה ראם (עבור xp אני לא חושב שצריך יותר מ 1 גיגה ) בקיצור , במחשב שהיה שם בתצוגה באייבורי היה אפשר לגלול עמוד (כמו בדפדפן אינטרנט ) ע"י נגיעה בצד הימני של המשטח מגע . במחשב שלי כשאני מנסה לגלול לא קורה דבר . חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו . מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות הזו ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. המחשב האחרון שרכשתי היה בתחילת שנת 2019 בסכום של כ-5600 שקל. אני לא גיימר כבד במיוחד,אבל לאחרונה יצא המשחק : star wars jedi: survivor. אשר מקרטע לי גם במהירות הכי נמוכה. אלו הדרישות של המשחק https://www.ea.com/games/starwars/jedi/jedi-survivor/pc-system-requirements אני מעוניין לשחק בגרפיקה הבינונית,יהיה נחמד אם יעבוד בגרפיקה הגבוהה ביותר. כרגע יש לי שני כוניני זכרון: 1.Kingston A1000 SA1000M8 2.Samsung 860 Evo (כמעט לא בשימוש). יהיה נחמד להשאיר אותם על מנת למחוק הכל, ולצמצם את העלויות קצת.

5. אני צריך בבקשה מפרט מחשב ללא מסך מחשב למשחקים להורדות ולראיית סרטים בעיקר ואני צריך קירור טוב למחשב תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?

8. Started by Cupid Me,

היי אני שוקל למכור ולהחליף את המעבד והלוח הקיימים שלי (i3 2100+H67) ב-AMD A6-6400K ולוח A88X לצורך שיפור של ניגון סרטי 1080P - התקציב גג 700 ש"ח. יש לכם הצעות ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (בעבר שיחקתי במשחקים כמו COD ו-SKYRIM), סרטים/סדרות ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (אני יושב במרחק של כ75 ס"מ מהמסך), רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חישובות בינונית, אם זה משתלם אז אפשר להשקיע בזה עוד קצת תקציב 6. האם ישנה הגבלה או הע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המפרט גם כולל טלוויזיה ומערכת סטריאו שאני מתכוון לקנות לחדר בו יהיה המחשב MAG JL328 LCD 32" 4640 NIS Panasonic SCAK630 975 NIS DELL E196FP 19" 1300 NIS Core 2 Duo E6400 1290 NIS 2Gb TwinMOS 1160 NIS Western Digital 250GB 390 NIS SONY 1.44 40 NIS LG DVDRW GSA H22NK 190 NIS JBL CREATURE 2.1 409 NIS Thermaltake VD6000BNS Soprano VX 324 NIS Thermaltake W0093RU 500W 472 NIS העלות של המחשב עכשיו( בלי החלקים החסרים) היא 4275ש"ח (ז"א עוד 1725 לחלקים הר"מ) התקציב שלי למחשב הוא 6000 שקל לא כולל מסך (אם אפשר תראו לי אפשרויות חריגה מהתקציב אם צריך) אני מבקש ממכם לכתוב לי מה אתם חושבים על המפרט ולהוס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eve,

האם המפרט נראה לכם? אם כן סבבה אם לא בבקשה תגידו למה לא המחשב מיועד לקצת משחקים אינטרנט וכאלה תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yotam360,

שלום לכולם, קניתי מחשב Macbook Pro לפני כחמש שנים, ולפני שבוע וקצת הוא לא עלה לי כשניסיתי להדליק אותו. הוצאתי את הסוללה והחזרתי מספר פעמים (יש לציין שבמד הסוללה שבצד המחשב הסוללה טעונה במלואה) ניסיתי להדליק את המחשב כשהוא מחובר לחשמל אך שום פעולה לא עזרה. אחרי שלא נגעתי במחשב כמה שעות ניסיתי להדליק אותו שוב אך הפעם הוא עלה. סיימתי לעבוד עליו וכיביתי אותו. למחרת בבוקר ניסיתי להדליק אותו שוב אך הוא לא נדלק. היום הוא כבר שבוע לא עובד. יש למישהו השערה מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם התוכנות שבכותרת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad, Rhino, Revit ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15" חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yoni206,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב טוב שיישאר רלוונטי להרבה הרבה שנים - למשחקים, הורדות כבדות והצגת סרטים. הנה מפרט שאני רוצה מ קיי אס פי אבל הוא יקר מדי- אני מחפש 4000 ומטה (עדיף 3500-4000). מה אפשר להוזיל במפרט ומה צריך להוסיף (הכרטיס מסך מספיק טוב?) מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1000 1000 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL) 1 790 790 זכרונות DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 2 390 780 כרטיסי מסך כמות מחיר סה"כ Powercolor X550 256MB TV, DVI, PCI-E 1 490 490 דיסקים קשיחים Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 160GB 1 495 495 צורבים DVD Recorders כמ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כבר כמה ימים שאני חורש אתרי סיקורים, סרטונים וחוות דעת של משתמשים למחשבים ניידים.. בסה"כ, אחותי צריכה את המחשב לגלישה, סרטונים וסרטים, תוכנות (office וכל מיני תוכנות חישוב של רו"ח). אני לא יודע עד כמה יפריע לה מסך מבריק, כי המחשב יהיה בשימוש רק בבית. אני יודע שיפריע לה מחשב איטי (מעבד איטי לא בא בחשבון), וזו הסיבה שלא הלכתי לכיוון מחשבים זולים יותר, וגם רציתי שתהיה לה את האפשרות המהירה של USB 3 כי היא משתמשת הרבה ב-flash drive. היא גם לא משחקת במחשב, בכלל (אפילו לא casual)..... ככה שכרטיס מסך לא כל כך רלוונטי, אבל משום מה היה קשה לי להתעלם מהמחשב האחרון שהוספתי שהוא גם מהיר וגם יש לו 7670M, והמחיר לא בשמיים.. אבל לא נראה לי שיהיה לה שימוש לזה. עוד משהו בעייתי זה רעש, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קניתי מחשב נייד, יותר נכון הזמנתי.. הוא אמור להגיע אלי תוך 10 ימים. להלן המפרט: מעבד Celeron 2100 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR 256MB דיסק קשיח 20GB Toshiba כונן נוסף DVD כונן דיסקטים 1,44 internal כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.25kg מחיר 5700 ¤ + 75 משלוח עד הבית המחשב נקנה מ-KSP... מישהו מכיר את המחשב הזה? אני יודע. הדיון הזה אולי קצת טיפשי, אבל אם למישהו יש או אי פעם השתמש במחשב הזה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר לחסוך מחשב לתוכנות שעובדות במולטי סשן ודורשים CPU חזק אין צורך בציוד נלווה השקט חשוב לא אוברקלוק כולל מערכת הפעלה מבאר-שבע. דברים שאני מעוניין בהם ספציפית: כונן ראשי SSD (- גם 20GB מספיק) כונן משני SATA רגיל. מעבד AMD 6 ליבות (לא יודע מה עדיף מבין שלושת הדגמים) מעוניין לרכוש בתחילת שבוע הבא, תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קודם כל אשמח לחנות שיש לה זמינות מלאי שאפשר לקבל כמה שיותר מהר כולל הרכבה בחונות ( אם יש כזה דבר אני קונה מחר בבוקר) - אני בימים האלה עובד מהבית ואני די צריך בדחיפות מכיון שהמחשב שלי נהרס - מעדיף לקנות מאזור המרכז אך אם המחיר זול משמועתית או חנות שזמני ההספקה מהירה משמעותית אז אפשר להתרחק -השימוש הוא לתוכנות של משרד, כמו excel, מיילים ומידי פעם גם משחקים -אין צורך בתוכנות ומערכות הפעלה -לא מתכנן אוברקלוק -עדיף שקט אך לא קריטי אם זה מייקר משמעותי -החריגה היא רק במידה והיא תהיה ממש מומלצת אך אשמח שזה יהיה כמה שיותר זול ואפילו הרבה פחות מהתקציה שרשמתי אם אפשרי כמובן הכל יש לי למעט החלקים הבאים שא…

20. היי, יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מתלבט האם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, או האם כדאי לחכות עוד קצת עד שיגיע הדור הבא של המחשבים. מה אתם חושבים?? במידה וכן כדאי לקנות מחשב, הייתי שמח אם תמליצו לי על מפרט מחשב עבור היישומים הבאים: אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטנרט, Office וצפייה בסרטי DivX. לעיתים רחוקות, אני עובד עם Visual Studio ולעיתים עוד יותר רחוקות אני עורך וידאו וסאונד, כך שאני רוצה מחשב שיתמוך ביישום הזה אבל הוא לא חייב להיות "חייה רעה". תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי מחפש מחשב נייד שישומש לצרכים הבאים: עבודה משרדית בסיסית (בעיקר אופיס), צפייה בסרטים, מוזיקה, גלישה שוטפת באינטרנט. כמו-כן, יהיה מאוד נחמד אם הוא יוכל להריץ קצת משחקים (לא משהו רציני, רק מספיק בשביל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים ומעלה בצורה בינונית). מאחר והמחשב ישומש לצפייה בסרטים, אני רוצה שהמסך יהיה בגודל לפחות 14". התקציב הוא 4000 ש"ח פלוס מינוס. לגבי משקל וזמן סוללה - כמה שפחות מהראשון וכמה שיותר מהשני, עד כמה שזה אפשרי בתקציב הזה. אני רוצה לשים על המחשב אובונטו ווינדוס (אקספי, כנראה) כך שאני אוכל לעבור ביניהן במידת הצורך. על המחשב הנייח שלי לא הייתה שום בעיה לעשות את זה, אבל אני לא יודע איך הולך העסק במחשבים ניידים. זה אפשרי לעשות סידור שכזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מבקש מפרט/המלצה לנייד לסטודנטית, עבודה על מסמכים גם קצת משחקים אבל לא כבדים או תלת מימד. נייד חזק ומהיר, קל משקל כמה שמתאפשר, נראה לי 13" זה סביר שגם לא ישקל הרבה וגם לא קטן מדי. זכרון 8GB לפחות. מעבד חזק אבל עם יחס עלות/תועלת סביר. יש לי נסיון טוב עם ASUS וגם עם LENOVO אבל כל חברה מוכרת תתאים. 3 שנות אחריות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by compman112,

מארז - Sunbeam Transformer Black שאלה - למה הוא רועש כמו מטוס האם זה המאוורררים שלו? או שזה הרעש של הקרור ששמתי על המעבד - Big Typhoon מעבד- AMD Athlon 64 Vience 3000 BOX 939 שאלה- איך אני בודק איזה ליבה יש למעבד \ סטפינג הכוונה לE6 או שאני מתבלבל ? קרור למעבד - Big Typhoon שאלה - איך אני בודק אם זה באמת הקרור...והאם אמור לבוא איתו פאן באס כזה? כרטיס מסך - היה אמור להיות X800GTO2 Sapphire והביאו ליייייייייייי :pissed: X800GTO זכרונות - 512X2 אני לא מצליח לבדוק איזה דגם זרקתי את הקופסאות אני רוצה להיות בטוח שמה שקניתי יש לי, איך אני בודק דרך איזה תוכנה זה רושם לי חברה דגם וכו'? ספק - Thermaltake 430W XP550 NP לוח אם - DFI LAN PARTY ultra-d שאלה - מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.