עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YoShow,

שלום! באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה במקצוע 'הנדסת מחשבים בהתמחות פיזיקה יישומית'. לקראת הלימודים אני זקוק למחשב נייד, שיקל עלי בעת העבודה באוניברסיטה. יש לי כמה שאלות: 1. האם התואר המדובר 'דורש' מחשב בעל יכולת מינימאלית כלשהי? כלומר האם במסגרת התואר אני אצטרך לבצע חישובים ברמה גבוהה, אשר ידרשו מעבד חזק במיוחד? 2. אני רוצה שהמחשב כן יפעיל משחקים עכשוויים, אך קלים יחסית, כמו משחקי תפקידים ואסטרטגיה חדשים (לדוג' סטארקרפט 2 ואחרים). 3. אני מתעסק בעריכת מוזיקה... 4. אבא שלי טס בעוד שבוע לארה'ב. האם עדיף לי להעמיס עליו מחשב נייד בדרכו חזרה? 5. מכל החדשות של האתר אני מבין שלא חסרים 'ליינים' חדשים של מחשבים ניידים. האם מישהו מכם מכיר את ביצועיהם בשטח ויכול להמליץ על…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by אלון פ,

קודם כול, אני חדש בפורום אז היי לכולם! ולנושא, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהשקיע בו. אני צריך מפרט די טוב, שיוכל להפעיל אפילו crisys. לפי מה שהבנתי, אלה הדרישות של crisys: CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster. CPU Speed Minimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista) System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM) Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yigal83,

בניתי מפרט מחשב הבא: מעבד AMD athlon 62 X2 Dual Core 3800 לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרון PQI 400MHz PC3200 dual channel 1024MB Mirrored Black copper 2.5-3-3-7 כונן קשיח WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך BFG GeForce 7600GT OC 256MB PCI-E צורב DVD מסוג LG GSA-4167B מארז עם ספק ANTEC SONATA II + 450W מקלדת של logitec media keyboard elite עכבר RAZER cooperhead גופי קירור: למעבד ARTIC COOLING Freezer 64 Pro ונוסף למארז ול HD של אותה חברה מסוג AF12025 המחשב ישמש לאינטרנט, office, מולטימדיה (הקרנות סרטים ומוזיקה), המרות שונות של וידאו (העברת הקלטות ממצלמת וידאו וכן עיבודים לתמונות דיגיטליות ממצלמה), משחקים עתירי גרפיקה וקול (מהמשחקים המתקדמים שיש היום בשוק). אני …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Blaxtorm,

חושבים שזה בסדר.. או שיש כאן דברים מיותרים?! דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9501 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10273 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הרכבתי את המחשב הנ"ל: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 8100 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 20 PLUS CO 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte B360M H LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, HDMI 1 זכרונות: מציאון ועודפים - זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 2400Mhz CL15 1 דיסקים קשיחים: תצוגה ועודפים - כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 64MB Sata III WD20EZRZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO M.2 MZ-V7E250 250GB SSD 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Corsair 450W 80+ White VS450 1 מארזים: מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. זה המחשב שהרכבתי ב KSP ממה שקצת קראתי על הרכיבים באינטרנט בעזרת אחת ההזעות שמצאתי ב KSP אשמח לשמוע חוות דעת Processor: Intel Intel Core i5 9600K 3.7Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box CPU Cooler: Arctic Freezer 34 eSports Edition Green CPU Cooler Motherboards for Intel: Asus TUF Z390M-PRO GAMING (WI-FI) LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP Memory: HyperX FURY Black 16GB DDR4 3466MHz CL19 VGA Cards: Intel HD Graphics 630 Solid-State Drives (SSD): Samsung 860 EVO M.2 MZ-N6E1T0BW 1TB SSD Sound Card: On Board 7.1 Channel Audio Net Device: On Board 10/100/1000 Power Supply: Corsair 450W Active PFC 80+ Bronze CX450 P…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by robin7,

האם למישהוא יש נסיון עבודה עם מחשב זה? יש אפשרות להאריך את האחריות? אחריות שנה אחת נראית לי מעט מידי. נאם הוא נראה לכם עדיף על Dell Insprition 1545? http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3723 Fujitsu http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.htm DELL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yonin789,

אשמח להמלצה למחשב נייד לחבר בשביל הלימודים לא מצאתי פורמט לנייד אז השתמשתי בפורמט של הנייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לדרום אבל לא חייב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by נסים ונפלאות,

אני מתלבט לגבי קניה של מחשב לשימוש ביתי עד 2000 ש"ח. בזאפ יש לא מעט מועמדים שיש להם כביכול את המינימום הסטנדרטי - I3 דור 10, זיכרון 8GB, כונן SSD256, מסך 1920x1080. דוגמה לשם השוואה - דל וסטרו 15: https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=16338 ההתלבטות שלי היא בהשוואה למחשב ישן ומחודש - כגון דל e7470 כזה: https://www.wallashops.co.il/dell-e7470-14-8gb-256ssd-i5/pi7mx86181c8?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_term=pla-439168039080&utm_campaign=storeya51&gclid=Cj0KCQjw-O35BRDVARIsAJU5mQVeoYrXjBDBmMLkZpHXqj8ioj-dA7cap6BJNiK6aLvmLn3-2zJSCgsaArg2EALw_wcB טכנית, המחשב המחודש מעט פחות מהיר - ביצועי המעבד מעט …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OR007,

טוב אז אני לא צריך שום ציוד היקפי (ראו מפרט.) אני לא צריך כ.מסך (ראו מפרט) במקרה שאני כן ארצה אחד חדש אז זה כבר אני אקנה לבד(R9500 PRO שיגיע לארץ שוב.) axp 2400 asus a7n8x xtreme ddr 256mb 333mhz 2700 wd 80gb 8mb buffer teac floppy - will be painted to black !!!! enermax fs-710b TT volcano 7 plus ------------------------- סה"כ 4398 ! אז כמה שאלות : 1. כמה נראה לכם אני אקבל ב-3DMARK עם מערכת כזאת ? (8000~ ?) 2. אני מתלבט אם להוריד את המעבד ל-AXP2000 ולהוסיף עוד 256 זכרון, מה יותר חשוב ? עוד קצת MHZ או עוד 256MB 3. על הזכרונות (XTREME DDR) יש היטסינק או שלא ? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה ! ותודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ShayP84,

לפני 3 חודשים רכשתי לי DELL Inspiron 15R SE 7520.... המחשב עובד מצויין, ללא תקלות...דבר אחד מפריע לי...הכונן קשיח הסופר איטי שלו (5400) ...החלטתי שאני חייב לשדרג ואם כבר לשדרג, אז לSSD. אבל, להפתעתי, כשחיפשתי כל מיני המלצות, יצא לי לראות דעות חלוקות בנוגע לחיבור הSATA שבמחשב עצמו....כלומר אני לא בטוח אם בלוח אם יש SATA2 או SATA3 ובשום מקום לא הצלחתי למצוא מקור חד משמעי (יש תגובות או יותר נכון וויכוחים של משתמשים בפורומים שונים בחו'ל בנושא)..וזה משפיע מאוד על רכישת הSSD שכן, אם זה SATA2 אז לא אחפש אחד ממש מהיר מכיוון שהוא לא ינצל את עצמו ללא SATA3 ככה שהשאלה הראשונה היא: איזה חיבור יש בלוח אם של המחשב שלי? SATA2 או SATA3? השאלה השניה הגיע בעקבות החיפוש לתשובה...…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Xvertigo,

מעבד: AMD Athlon64 3500+ (Socket 939) לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-9 זכרון: 2x512MB DDR400 (Micron) כ. מסך: Gigabyte GV-RX80T256V (ATi X800XT) PCIE כונן קשיח: Maxtor DiamondMax 10 - 250GB SATA, 16mb Buffer מארז: Chieftech Tower, 2x120mm fans+dust filter ספק כוח: Enermax 550W 24Pin connector צורב DVD: LG 4163B DVD-RW (x16) מסך: Viewsonic LCD VP912S 12ms, 19" ,DVI כ. דיסקטים: Teac 1.44mb מקלדת: Microsoft Multimedia keyboard עכבר: Logitech MX510 רמקולים: Creative Inspire G380

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by purple-hey,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shgec,

שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. מחפש מפרט למשחקים ב-3000 עד 3500 ש"ח בדגש על משחקים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש מחשב נייד עבור גיסתי, ראשית הנה התכונות מהדביק: * מטרות המחשב? עבודות רגילות של סטודנטים, ללא משחקים, ללא תוכנות עריכת גרפיקה וכו', פירוט נרחב יותר בהמשך. * גודל המסך? לפחות 15.6 (העיניים שלה חלשות). * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף, רצוי פחות מ2.5 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה חשוב, עדיף לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אין חובה, אבל לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, סטנדרטי אבל אפשר גם פחות אם צריך. * צורב DVD? אין חובה, אבל לא יזיק. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בעקרון הבחורה זקוקה למחשב לצורך לימודים, הווה אומר אינטרנט, אופיס וכו'. ה…

20. Started by harap,

תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מתלבט האם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, או האם כדאי לחכות עוד קצת עד שיגיע הדור הבא של המחשבים. מה אתם חושבים?? במידה וכן כדאי לקנות מחשב, הייתי שמח אם תמליצו לי על מפרט מחשב עבור היישומים הבאים: אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטנרט, Office וצפייה בסרטי DivX. לעיתים רחוקות, אני עובד עם Visual Studio ולעיתים עוד יותר רחוקות אני עורך וידאו וסאונד, כך שאני רוצה מחשב שיתמוך ביישום הזה אבל הוא לא חייב להיות "חייה רעה". תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by zabal12,

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-B75-D3V כמות: 1 מחיר: ₪403 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 מחיר: ₪202 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪263 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 מחיר: ₪141 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, רכשתי לפני כחצי שנה (קצת יותר) מחשב דל. האחריות של המחשב היתה 3 שנים של דל. מאז החנות שרכשתי ממנה פשטה רגל, ואני כנראה בשלבי מעבר הדירה איבדתי את האחריות (יש מצב שלא קיבלתי אחריות בפתק פיזית?) האם זה מתועד בדל שהמחשב נרכש מהם (בעזרת מס' סידורי או משהו). אוף, אסון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בניתי מפרט ורציתי לדעת מה הייתם משנים בו (חוץ מהמארז) התקציב הוא 6000 ללא כלום AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM Gigabyte "GA-K8NF-9" nForce4 4X socket-939 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk X2 Seagate 80GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 12mm FAN THERMALTAKE 410W + PFC + 120mm (SILENT) + 24-pin + SATA + PCI-E Lite-On DVD-ROM 16x48x Black -Bulk NEC "NEC-3520A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X Black-BULK PowerCooler X800XL PCI-E 256mb 256bit vivo סך הכול מחיר בלירטות - 5921 אגב אתם יכולים להתפרע עם ה-79 שקל הנותרים אין לי …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nir Breuer,

שנה הבאה אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שילווה אותי במהלך התואר. אני מתכנן לקנות את המחשב באוסטריה/גרמניה בחודש הקרוב והתקציב שלי הוא 5,000 ש"ח (די גמיש) -גודל מסך- 13-14 אינץ' -המחשב ישמש לעריכת מסמכים ושימושים משרדיים, אם זאת חשוב לי שהוא יהיה יספק ביצועים טובים לתקופה של 3-4 שנים. המחשב יהווה עבורי גם תחליף למחשב שולחני. -דגש לחיי סוללה ארוכים (לפחות 6 שעות) -מחשב קל משקל (בסביבות 1.5 ק"ג) -רזולוציה מסך FHD, הבנתי שרזולוציה גבוהה יותר היא פחות מומלצת במחשבים בגודל הזה (מטעמי חיסכון באנרגיה ושימושיות) יש כרגע 2 דגמים שאני שוקל ברצינות hp -spectre x360 ו-dell xps 13 (בגירסאות נטולת מסך המגע) בעיקר אני מתקשה להכריע אם מסך המגע ב-hp הוא פיצ'ר שימושי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים