עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gad57,

היי, אני מעוניין במחשב עבור לימודים (אופיס ), צפייה בסרטים גם ב HD ומעט משחקים. התקציב עומד על כ 3K ומצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815856 הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורת, האם מישהו מכיר את המחשב ויוכל לתת ביקורת? נוסף לכך, אם למישהו יש מחשב עם מפרט עדיף עד 3K אשמח להצעה. בגדול אני מעוניין במחשה עד 3 ק"ג, מסך 15~ אינ'ץ , אפשרות הרחבה ל 8GB,תמיכה בUSB3, וזמן סוללה סביר(3-4 שעות) עריכה: למרות מה שהמוכר באופיס דיפו אמר, הדגם שכתבתי לא תומך בUSB3...

2. אני כבר תקופה מתכנן מפרט.. ומדי יום משחק עם האפשרויות בבנה לך מחשב בIQPC.. (וכן יש לי חיים ) זה אני או שהם כל הזמן מעלים קצת מחירים? יצא שאני כבר זוכר כמה מחירים בע"פ.. נגיד שזיכרות G.SKILL עלה 709 ש"ח.. לפני יומיים פתאום אני רואה שעלה משהו כמו 725.. שזה עלייה לא רצינית.. אבל עכשיו זה עולה 762! ולדעתי הבדל של כמעט 50 שקל זה די משמעותי.. לא? יש לכך סיבה? (חח זה די דופק אותי בבניית המפרט כי יוצא שה50 שקל האלה יורדים מהציוד ההיקפי..) לדעתי זה מוזר לנוכח ירידת הדולר.. גם הם כל הזמן משנים את הדגמים של הלוחות M שמתם לב? שמתי לב לASUS.. אממ השאלה היא אם יש לכם מושג למה המחיר עלה ואם גם אתם שמתם לב לדברים כאלה..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by LoopXXX,

מעוניין בהמלצה על מחשב נייד אשר ישמש לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט ויכולת עבודה עם תוכנות מקצועיות כמו SOLID WORKS בהנדסת מכונות למשל * גודל המסך? 15-13 * משקל רצוי? לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות צפייה בHD אם יש דבר כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סביב הטרה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי חברים, אני מחשב מחשב נייח לעריכת סרטונים ותוכנות פוטושופ. האם המחשב הזה מספיק טוב למשימה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17428 והאם יש לי אפשרות להוריד במחשב את הקשקושים של התאורה הצבעונית? ואם יש המלצות אחרות למחשבים כאלו בטווח מחירים מספיק נמוך אני אשמח לשמוע (-: תודה מראש, יוחאי

6. Started by Roneng,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייח עם מסך גדול, ואני רוצה מחשב נייד שעליו אני יוכל להפעיל סרט, ועם כבל לחבר את הנייד למסך הגדול ולראות את הסרט במסך הגדול. אני לא רוצה להפעיל סרטים ישר מהמחשב הנייח כי יש לי עליו דברים ***מאד*** חשובים ואני לא יכול לקחת סיכון שבכל מיני אתרי סרטים יש וירוסים / רוגלות וכדומה. אני לא צריך את הנייד לשום דבר אחר. אלא אך ורק שאני מדליק אותו, נכנס לאינטרנט ובוחר סרט, ומקרין אותו על המסך הגדול. כשאני חושב על זה, אני גם צריך שהסאונד של המחשב הנייד יעבוד טוב. כשאני חושב על זה שוב... אני צריך גם שה WIFI יעבוד טוב, שמהמהירות תהיה נורמלית כך שלא יהיה lagים בסרט ושבאופן כללי המחשב יהיה נורמלי, יפעיל אינטרנט, יעבוד, ויריץ סרטים חלק. השאלה שלי, מה אני אמור…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by toshka,

אפשרות 1 - Samsung NP470R5E-X01IL: http://www.navitech.co.il/items/209435 (המחיר הוא 1400 במקומות אחרים, שמתי את האתר הזה כי יש יותר מידע על המפרט) אפשרות 2 - ASUS P550CC-XX161H: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24285 איזה עדיף לקנות? השימושים הם גיימינג קל, מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת עיצוב (;

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מעוניין במחשב שיתאים גם לטווח הרחוק, כלומר שיחזיק משהו כמו 4 שנים (אפילו אחרי שידרוגים קטנים) שככה מחזיק המחשב הנוכחי שלי נכון להיום, המטרות שלו הן בעיקר למשחקים (כשאני אעשה בו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, מוזיקה, וכו' אבל בלי oc). התקציב הוא מקסימום 7,000 שקל (למרות שאפשר חריגה קטנה של מקסימום אבל באמת מקסימום 200 שקל אם זה נחוץ), כולל מסך (19 אינץ' CRT איכותי במיוחד). אז הנה המפרט: מעבד- Intel Pentium IV 2.8C 800mhz fsb לוח אם- ABIT IS7-E זיכרונות- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung 400mhz X2 כ.מסך- Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB כונן דיוידי- מזה משנה כונן דיסקטים- כנ"ל מסך - כאן יש לי התלבטות, אני מתלבט בין 2 מסכים, שניהם 19 אינץ': Samsung 959NF או ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך מפרט ב6000 שקל למחשב שעיקר מטרותיו הם משחקים, תוכנות עריכה ומוזיקה. חשוב שהוא יכלול בערך 700 ג'יגה בארדיסק, צורב DVD טוב ועכבר ומקלדת (לא אלחוטיים!!!!). צריך גם שיכלול שירות הרכבה. לקחת בחשבון שלא הולך לעבור עליו שום OC תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חשוב שיהיה כרטיס מסך 8700 לפחות.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. * חשוב לי מאוד שיהיה מעבד חזק מאוד נסו לדחוף את ה-3800 הכפול ליבה ואם לא אז לפחות את ה-3500 הרגיל. * זכרון טוב עם מינימום ג'יגה. * לוח אם לא מתמצא בכלל.. *כרטיס מסך אני דיי נעול על ה- Geforce 7800GT כי אני רואה בגרסא של ה-GTX בזבוז כסף מוחלט ביחס של כסף\ביצועים. * הרד דיסק בגודל של 160 ג'יגה כי הבנתי שההבדל מחיר בין ה-120 ל160 הוא קטן מאוד(וכמובן שיהיה Sata 2) * צורב דיוידי של נק הוא הכי משתלם הבנתי. * כונן דיסקטים * וספק כוח עם מארז טוב שיחזיק את המערכת כמה שיותר טוב חשבתי על זה ARCTIC COOLING Silentium T2 אבל תחליטו אתם כבר. זהו סה"כ אני חושב, ואין צורך בשום ציוד הקפי וגם לא במסך. תשתדלו להרכיב את זה מחנות אחת אבל אם אין בררה וההבדל מחירים יגרום להתפשרות בחלקים אז עד…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: starcraft 2 ו battleground ו bf1 החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1920 במידה וחשוב הדגם אז אני אבדוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by danielly,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - בעיקר לגיימינג אולי קצת לתכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - shadow of mordor , the witcher 3 crysys 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung 23" 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוהות. העניין הוא שאם עוד שנה …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, חברה אני צריך לדעת כמה המחשב הנ"ל שווה יד שנייה HP Pavilion dv1000t מעבד: 2.0GHz Intel Core Duo Processor T2500 זיכרון: 1 גיגהבייט DDR2 כונן קשיח: 100 גיגהבייט מאיץ גרפי: 128MB Intel Graphics Media Accelerator 950 מסך: LCD רחב בגודל 14.1 מתאם רשת אלחוטית: Intel Pro Wireless 3945AG צורב DVD דו-שכבתי עם LightScribe מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249646,00.html http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/HP__HP_Pavilion_dv1000_Entertainment_Notebook_PC_________.html תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הי חברייה אני צריך המלצה על MB בישביל מעבד E6600 וזיכרון. רק על החלקים העלו בלי שום דבר אחר עד 4000 ש"ח. תודה. אה חשוב זיכרון 2G לא פחות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית? אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב. יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהת…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אז הכנתי מפרט שאני רוצה שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 בקלות על הרזלוציה גבוה אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים הסתכלתי בכמה מפרטים פה בפורום ואני חושב שזה פחות או יותר המחשב שאני רוצה הייתי שמח עם תוכלו לכתוב לי מה טוב מה לא טוב מה חסר לי מה לא מתאים וכו' והאם יש דרך להוזיל את כל זה ב 300 שקל נגיד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אנשים אני חדש פה והייתי מעונין לקבל עזרה בהרכבת "מכונת משחקים" בתקציב סביר של כ5000 שקל ללא מסך. אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס מסך הנוכחי שלי (gforce 4 ti 4200) אני לא מעונין להחליף אותו בשלב זה. מחשב מהיר שיפעיל בלי קפיצות משחקים כבדים וכמובן שישמור לי FPS קבוע ובלי נפילות. תודה רבה לכל העוזרים ;D הדגש הגדול הוא על מעבד/לוחM/זיכרון שיהיו חזקים כי פשוט שלי ממש על הפנים כל השאר הם שוליים כיוון שיש לי כ.מסך שעדיין טוב וכן עכבר מקלדת מיותרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eliharel,

עריכה: Take 2, בהתאם לחוקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) [...] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי תפקידים. ספציפית, מה שלנגד עיניי זה Dragon Age 3 ו-Witcher 3. הסיבה שאני שוקל לקנות כרגע זה כיוון שאני גם רוצה לשחק במשחקים \עד\ שהם יצאו, ולא להתחיל לשחק רק לקראת סוף 2014. גם משחקי אסטרגיה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך. חלק מהמפרט שיבנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ פה ושם, משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - 8.3 PostgreSQL ברמה די כבדה בשיתוף עם Poker Tracker 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקולים פשוטים וצורב. ישנו כבר מסך E2350T של LG 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8/10 6. האם מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mikey12,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.