עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amobi,

בגדול אני מעוניין במחשב כמו שציינתי בחוות דעת, מחשב יציב וטוב עם מעבד טוב. אני די יודע מה אני רוצה, שאלתי היא האם יש איזהשהוא רכיב שמומלץ להחליף. כרגע לא מעוניין לא בכרטיס מסך ולא במסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם באמת יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט משחקים סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by thelevy23,

אני מחפש לפטופ בעלות של 3500-4000 כשיש כמה הגבלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר להגיע עד ל4000 העדפה לפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אילוסטרייטור פוטושופ וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אילוסטרייטור פוטושופ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by iDrA,

האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא אפשרי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל תוכנות ADOBE CS5 ללא עריכת וידיאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. הא…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לוח אם : ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI - ש"ח750 שח מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box -ש"ח2000 כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID -ש"ח 460(מה זה RAID) זכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 - ש"ח 600 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E - ש"ח 650 צורב: LG DVDRW GSA-H30N SATA - ש"ח 210 אל פסק : EITAN ENGINEERING LINE INTERACTIVE VP625 - ש"ח 300 מקלדת + עכבר: LOGITECH DELUXE CORDLESS DESKTOP - ש"ח 230 * איך המפרט הזה ואיך אפשר לשפר/להוזיל אותו? * איזה מארז +כרטיס טלוויזיה כדי לי לבחור?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shlomia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לבני בן ה-7. אשתי מתעקשת על מיני PC ולכן חשבתי על ה-NUC של אינטל. השימוש לו במחשב זה משחקי אינטרנט. האם יש משמעות להבדל ביכולות הגרפיות בין i3 ל-i5 שישפיעו על חווית השימוש שלו או שאין טעם להשקיע. למישהו יש רעיון יותר מוצלח למחשב קטן שייתן תמורה טובה יותר לכסף? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Carmageddon,

Hello, I need help to figure out what would be the best, and most stable basic stuff to meet those needs: 1) Running on 100mbit full duplex line, probably be upgraded to 200mbiit and later might go up to gbit speeds. 2) Be able to withstand constanous load on it both ways - 100mbit both ways, maby people logged in on ftp server. box will be on linux. 3) capable of having many controllers (to support 4TB hdds total space and more, must support raid 5 and 6 if there is just better and gigabit nic cards (to future support gigabit speeds of about 125MB/s upload and download). 4) be able to be up long time w.out downtimes as much as possible *Please make suggestions for …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by GQ4U,

משתמש ב: ps CS + חבילת adobe\ חבילת מקרומדיה + משחקים אבל לא גיימר כבד דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 EPOX EP-9NDA3+ 939 820 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 LEADTEK 6600GT 128MB AGP 1350 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 480 ¤ 1 COMPUCASE CI-6919 BLACK 400W 525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5495

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מסך 22, יש לי דיסק קשיח 320, ועוד טרה חיצוני. יש לי רמקולים מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב שיריץ לי מהר תוכנות, משחקים ודפדפני אינטרנט. תקציב עד 4 K. אני כבר 4 שנים עם 512 ראם ו P.4 לא יכול יותר. אשמח לתגובות תודה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי רוב הזמן ויצא מהבית פעם בשבוע. הייתי רוצה שהוא יחזיק מעמד הרבה שנים לכן אולי כן כדאי עסקי. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה ומקלדת אלחוטית כל הזמן כשהוא בבית ככה שהמסך לא קריטי. תקציב עד כ5000. דגמים שעניינו אותי: Lenovo M30 Lenovo M5400 Lenovo M30-70 שלושתם עם 3 שנים אחריות ומערכת הפעלה בתקציב 4200-4500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, צפייה בסרטים דרך הטלויזיה, הורדות יוטורנט, ואולי משחקים קלים מדי פעם ( לא מאוד כבדים). * גודל המסך? לא חשוב אסתפק גם ב11-13 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא קריטי רק שיתמוך בFHD ביציאת HDMI * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by udi2181,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1419/1391 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 613/601 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10FK2_16 - Kingston - 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue,... כמות: - 1 - 813/797 ₪ כרטיסי מסך - AMD PCIe MR928X3GD5G - MSI - RADEO…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שבת שלום לכל חברי הפורם. יש לי תקציב של 15000 ובניתי לעצמי מפרט "צנוע" שיתן קצת טעם בניתי את המפרט שיתאים למשחקים ולגראפיקה מתקדמת.. הסכום שיוצא לי על כל החלקים למטה (חוץ מהכרטיסי מסך) : 10,660 תודה לעוזרים מארז -Zalman Fatal1ty FC-ZE1 ספק כח - Enermax Liberty 620W מעבד - Intel Core 2 Extreme QX9650 Box לוח אם - Gigabyte GAEP35DS4 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIe 1800 או.. (בהתלבטות) כרטיס מסך - BFG nVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB PCIe 2800 זכרון - Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 דיסק קשיח - Samsung HD501LJ 500GB מסך - LG L226WTQ (כדאי TN ?) המסך יהיה תואם לרזולציה לכרטיסי מסך הנ"ל ?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש לי לעריכה גראפית מדובר בעיקר בעריכת תמונות, כלומר המון LIGHTROOM, מדי פעם גם PHOTOSHOP, עריכת ווידאו בסיסית ב VEGAS בנוסף אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, סטייל GUILD WARS 2 וכאלה ממש לא FPSים וגם אין צורך בהגדרות סופר גבוהות. הדגש בכל מקרה הוא על העריכה הגראפית. * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר עריכה גראפית ועיבוד תמונות, לצורך מקצועי. * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 לא קריטי היות וכנראה רב הזמן יחובר למסך חיצוני * רזולוציית המסך? FHD ופאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת NUMPAD * משקל רצוי? אין צורך במחשב קל במיוחד, לא צריך אולטרה בוק, שהמשקל לא יבוא על חשבון המפרט. רב הזמן המחשב יהיה נייח למדי * האם נדרש זמן סולל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Bob marley,

שלום, יש לי מחשב חזק אבל יש אופציה לשדרג אותו אולי. למישהו יש הצעות? המפרט הוא (לא כולל זכרונות) Core i7 7700k Raedon rx580 16 gb SSD חשבתי על כרטיס המסך אולי, יש הצעות?

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פתיחת מודלים בסוליד (לא עריכה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אינטל לא ייכנס אלי הביתה לעולם אבל המפרט לא בשבילי... מאחר ואני לא יודע על אינטל שומדבר (מבחינת לוחות וכו'), אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד לאחותו הקטנה של חבר שלי, שמשחקת בעיקר... אני צריך מפרט מלא למחשב, כולל מסך. אל תעזרו לי ותציעו מפרט AMD יותר טוב, לא אותי אתם צריכים לשכנע וחבר שלי לעולם לא ישתכנע לקנות AMD. תודה מראש.

18. שלום, לאח שלי יש מצלמת DV והוא ממיר סרטי וידיאו מAVI (שעה של סרט מהמצלמה זה 20 ג'יגה). חוץ מהמרה של סרטים גדולים מידי פעם ואולי קצת עריכה, אין לו דרישות גבוהות מהמחשב ולא מתכוון להריץ משחקים. אך ייתכן וירצה לנגן סרטי HD במחשב בעתיד. תקציב: סביבות 2000 ש"ח, אפשר גם מזומן. התקציב גמיש, זאת אומרת אם תראו שאפשר בזול יותר או ביקר יותר לקבל שינוי משמעותי לטובה מהמחשב אז נעשה זאת. לא זקוקים למסך ולא ציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ורמקולים. צורב DVD לא צריך כבר יש לנו. יש לנו העדפה למעבד של INTEL כי הבנו שהוא טוב יותר בתקופה זו, תמיד גם היה נחשב טוב יותר מAMD כמעבד לביצועי המרות קבצים. העדפה גם ליציאת FIRE WIRE למצלמת DV למרות שאפשר לחבר אותה גם בUSB. לא זקוקים למערכת הפעלה חוקית. זקו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה, בשעה טובה החלטתי להיפטר מהפנטיום 3 הישן והטוב ולעבור למשהו מעט טוב יותר... אז עם תקציב של 10.000 ש"ח אני אבקש לקבל ברשותכם האדיבה מפרט למחשב Core 2 Duo עם לפחות 3 הארד דיסקים sata II במהירויות 10 אלפים rpm .ומסך LCD. המחשב הוא מחשב לבית שישמש גם כמחשב עריכת ווידאו ורינדור וגם עריכות פוטושופ. כמו כן חייב להתאים עצמו למשחקים אבל לא חייב באיכות הכי טובה. חייב להיות לוח שייאפשר שייאפשר שידרוג עתידי. והכי חשוב שיהיה שקט כמו סקס בבית קברות. נ.ב - אין צורך בצורב, וקורא דיסקים. דרוש כרטיס קול ברמה גבוהה מאוד אך לא משהו מטורף. כמות זיכרון לשיקול דעתכם אם 1 ג'יגה או יותר. וכמובן מסך lcd שיהיה חד אבל לא קונטרסטי מדי, ומהירות ריפרש נמוכה. מקווה שלא בילבלתי יותר מדי, אך בטוח…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ugin,

שלום ההתלבטות שלי כומ שראיתם בכותרת היא בין samsung ו hp את שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, 4300 (אולי אני יוכל קצת להתמקח) ההתלבטות שלי נובעת בעיקר מהעובדה שהסמסונג מגיעה עם הארד דיסק של 500GB אבל 5400RPM ואליו ה hp מגיעה עם הארד דיסק של 320GB אבל 7200RPM, בנוסף הכרטיס מסך של הסמסונג טוב יותר. לשתי המחשבים יש אחריות לשנתיים. אשמח לקבל כל דעה. קישור למפרטים: samsung http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/mobile-computing/notebook/NP-R580-JS01IL/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification hp http://c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=1&cat=3&subcat=∏=1909&page=1&psize=30

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by poki366,

המחשב שלי יוכל להריץ את call of duty modern warfare 3? זה המפרט: CPU: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz RAM: 2.0 GB OS: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit video card: GeForce GT 240 sound card: NVIDIA High Definition Audio אם זה לא יריץ חלק, אז מה אני צריך לשדרג? כדאי לי לשדרג או לחסוך למחשב חדש? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by TheShoker,

אז ככה אני עבדתי כמה חודשים וחסכתי את רוב הכסף למחשב והגעתי לסכום של 9000 ;D ואני רוצה מפרט למחשב למשחקים כבדים כמו counter strike souce אני רוצה בעיקר להשקיע בכרטיס מסך של איזה 2500 -3000... קיצור אני רוצה מחשב שיגיע לביצועים מעולים לא רוצה ציוד היקפי כמו מסך וכו' יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The-Magician,

אהלן מחשב hp pavilion dv6 1330ej התקנתי עידכונים של ווינדוס, זה עשה לי את כל הפרוצדורה של העידכונים, וכשאני בא להדליק אותו מופיעה לי השגיאה 0x00000f4 במסך כחול וזה לא נותן להעלות את הווינדוס, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והופיע המסך של hard disk not exist f30 ואז הוא אומר [h=1]Boot Device Not FOund[/h] ניסתי להוציא את ההארד דיסק ולחבר מחדש, ולנתק את הסוללה של הביוס ולחבר מחדש זה מעלה אותי לווינדוס אבל אחרי כמה דקות בערך 5 דקות יש רעש כזה מההארד דיסק פקקק כזה כמו טאק כזה ואז שוב חוזרות השגיאות אם אני לוחץ F2 זה כאילו שזה לא מזהה את ההארד דיסק... מוזר..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום כולם, מקווה שתוכלו לעזור לי - אני כבר שובר על העניין הזה את הראש כמה ימים! ברשותי מחשב נייד (T30 של IBM לצורך העניין) עליו מורכב כרטיס מסך radeon 7500 mobility. כמה שאני מנסה, אני לא מצליח לחבר בין מסך ה-LCD שלי (HP2065 לצורך העניין) לבין הנייד. הבאתי מחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, והתחבר ברגע. התקנתי דרייברים עדכניים, איפסתי BIOS ושום דבר דבר מעניין, כשאני נכנס ומפשפש בהגדרות התצוגה, אני רואה שהנייד מזהה שמחובר לו עוד מסך והוא אפילו יודע את השם שלו, אבל בפועל לא רואים כלום על מסך ה-LCD החיצוני. כל עזרה תתקבל בשמחה המצפה לגאולה -דניאל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני צריך מפרט ממש חזק למשחקים שהכל יעבוד פיקס עם מערך SLI 8800 GT או 9600GT OC אני לא מתכנן לעשות OC שיהיה כמה שיותר חזק בבקשה שזה יהיה מפה www.foxpc.co.il או מפה www.skypc.co.il הא ורק מקלדת ועכבר של לוגיטק EX110 זהו לא צריך עוד ציוד היקפי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים