עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Roneng,

שלום לכולם אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. מה שהכי חשוב לי במחשב זה זמן עבודת סוללה מקסימלי. וגם רצוי שיהיה קל משקל. מהירות המחשב לא כלכך חשובה, השימושים העיקריים למחשב הם אינטרנט ואופיס (ואולי קצת סרטים). קראתי בחדשות על המעבדים החדשים של VIA ו Transmeta, מישהו יודע אם ניתן להשיג אותם בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

3. Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm RAM 4.0GB DDR3 666MHZ (9-9-9-24 כפול לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD3 (Socket 1156) כרטיס מסך ATI Radeon HD 5850HD קשיח 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) מארז antec DF-85 קישור למי שלא מכיר מארז מדהים 8 מאווררים מקרר מעולה הכל עובד כולל המנורות המארז במצב מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6781 יש קירור למעבד של חברת [h=1]Scythe Mugen 4[/h]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by geentonic,

שלום לכולם! קניתי טלוויזיה lg47lm580y ואני רוצה לחבר אותה באופן קבוע למחשב סלוני לצפייה בתכני תלת מימד וחיבור לאנטרנט(צפיה בסרטים אונליין) תקציב: 1500-2000 ש"ח. לא צריך חיבור אלחוטי , צריך bluetooth. תודה!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by BlackShadow,

AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea Gigabyte GA-7N400-L (nforce 2 ultra400) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original GIGACUBE RADEON 9600 PRO 128 mb TV Retail AGPx8 VIVO WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 COMPUCASE LX-6825 ATX MIDI TOWER CASE - BLUE FRONT Microsoft + Logitech BLACK Optical set (oem) Creative Inspire 2.1 2500 Samsung LCD 17" - 171S - Monitor EPSON Stylus C42UX - USB 7,983.30 ש"ח הרכבתי לחבר את המחשב בזיגזאג. לגבי המדפסת, זה לא קריטי כ"כ, אפשר משהו אחר... את הסימן שאלה הכי גדול יש ללוח אם, כי אני לא מבין ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by R9547655G,

אז כחה: יש לי מחשב ישן או אולי ממש ישן..אבל אני רוצה לשדרג אותו את הדיסק הקשיח קניתי לפני חצישנה אז אין בו צורך...את ה כ.מסך אני משאיר אפילט שהוא ממש ממש ממש ישן אבל עדין AGP4X אז כחה אני צריך לשדרג את ה: מעבד לוח זכרון ספק אם ספק של צג-עליתה יחזיק תמערכת...אז בסדר..אם לא...חבל.. הספק שירת אותי 3 שנים.. יש לי 2100שח מזומן לשדרוג.. יש מצב?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. דודה שלי צריכה מחשב לילדה שלה, הילדה בת שנתיים בערך, היא רוצה להשים לה קומפי {נו אתם יודעים המקלדת לילדים קטנים}, והמחשב גם אמור לשמש לכתיבת עבודות ומסמכים {דודה שלי מורה והיא צריכה להדפיס כל מיני דברים}, וגם לאינטרנט לדוד, הם רוצים את המחשב הזול ביותר שיכול להיות כי המחשב לא אמור להיות חיית מולטימדיה או משהו כזה, כרטיס מסך מספיק Geforce 2 MX400 64MB לא משנה של איזו חברה. חשבתי בהתחלה על מעבד Duron אבל בגלל ש-AMD מתחממים אני פוחד להשים להם כזה מעבד כי הם לא מבינים כלום, אז אחרי זה חשבתי על Celeron, אבל אולי אני טועה ו-Duron לא מתחממים הרבה והאפשרויות שדרוג שלהם דיי טובות. אז בקיצור צריך מפרט הכי הכי הכי הכי זול, מסך מספיק ה-Proview DX-787-NS ב-780ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. 1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by *BYZ*,

E6600 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS3 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz פעמיים דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 640MB 320bit מארז NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK+ 2x 120mm Fan - NO PSU 390 ספק כח 400W Enermax המפרט הוא בשביל משחקים כמה שאלות: 1) האם כדאי לקנות את הכרטיס מסך הזה עכשיו, או לקנות 1950X PRO לחכות חצי שנה ואז לקנות כרטיס עם DX10 שיהיה אולי יותר טוב או זול יותר? 2) מאיזו חברה לקנות את הכרטיס מסך (גירסה 10) ? LEADTEK GIGABYTE וכל אלה... 3) האם הגוף קירור הזה מספיק בשביל OC? אם לא ת…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני ממש אשמח לעזרה. אני צריך לאחי מחשב לגיימינג אני בקרבי ככה שאין לי זמן לבנות מפרט או את המחשב שלו... מה שרציתי לעשות ועשיתי עם המחשב שלי בזמנו. אפשר לחרוג מהתקציב מקסימום עד ל3K (כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים) אז בעיקרון הוא צריך מחשב לגיימינג הוא לא יעשה אוברקלוק או משו ויש לו מסך 22 אינצ' בעיקרון אבל הוא רוצה לחבר אותו לפעמים ל42 (טלויזיה בסלון)בעיקר סרטים וכאלה.. (אגב אם הוא יחבר את זה ל42 הוא יוכל לשחק בצורה סבירה במשחקים ?) המחשב הוא נטו לגיימינג וסרטים וכו'.. אני אישית מעדיף שהמפרט יהיה עם HD5770 נראה לי הכי מתאים לדרישות ולתקציב.. אם יש משו ששכתי לציין תשאלו.. הרבה זמן לא הייתי בפורום... תודה רבה .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, ברשותי מחשב נייד compaq presario 2100, ואני רוצה לקנות מטען לרכב האם יש סיכון(לא מבחינת הקנייה, אלא בשימוש) בלקנות את המטען הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312139248&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ITAMAR-MAS,

שלום התלחתי ללמוד אפטר אפקטc5 ופריימרc5. תוכנות לעריכת וידאו של אדובי. ואני צריך מחשב חזק לתוכנות האלה . חבר בנה לי מחשב ורציתי לדעת עם התוכנות האלה יעבודו במחשב הזה? כי זה מחשב חזק, מישהו אמר לי שהוא מחשב קצת חלש לעריכה בפרמייר ובעל חומרה שאינה ממש נתמכת, בטח שלא על ידי CS5 זה המפרט למטה. תודה. מעבד AMD Phenom II X6 1090T Box -מחיר-1,583 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-890XA-UD3 - מחיר-826 ש"ח כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB -מחיר-354 ש"ח זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum -מחיר-663 ש"ח כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe -מחיר-863 ש"ח צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD -מחיר-98 ש"ח מארז ללא ספק Antec N…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mikey12,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Amir Brik,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב לא גבוה - בעיקר לגלישה בסיסית ול-וורד, אבל רוצה מחשב שיחיה כ- 7 שנים (אנו נוהגים להשתמש במחשבים 6-7 שנים בטרם החלפתם), מתוך הבנה שבמהלך התקופה ישתחררו עדכונים רבים של Windows, כולל גרסה חדשה אחת, לפחות, של המערכת. מתלבט בין מפרטים המציעים שני מעבדים פופולאריים: Corei5 8300H ו- Corei5 8265U. השוואה באתר אינטל מראה ש- 8300H עדיף על 8265U בכל פרמטר, למעט העובדה ש- 8300H ותיק יותר ברבעון אחד. בנוסף, הבנתי שסדרת U היא סדרה מוחלשת של המעבדים, המותאמת למחשבים ניידים. אף על פי כן, 8265U מתומחר באתר אינטל ב- 297 דולר, ואילו 8300H מתומחר ב- 250 דולר בלבד. אודה לתובנות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני מעוניין במחשב נייד בסביבות ה3000 שקל, המחשב מיועד לעיצוב, עבודה בפוטושופ, 3Dmax. חשוב שהמחשב יוכל להפעיל ויסטה (לא חייב להיות בתנאים האופטימליים), 2GB זיכרון וכ160GB נפח הארד דיסק. אשמח אם תענו בהקדם. עריכה* התקציב עלה ל4000 ש"ח אשמח להצעות חדשות תודה על ההצעות התקציב שלי עלה ל4000 ש"ח אתם יוכלים לתת לי הצעות חדשות בהתאם? התקציב עלה בשביל שאני יוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב שכן יוכל להתמודד עם 3dmax

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל, עבר זמן מאז שכתבתי פה באתר, או בכלל השתמשתי בעברית. לא רשמתי מחיר כי, 1. המחירים ביין. 2. המחירים ביפן שונים מהמחירים בארץ. 3. הדרישות שלי די קובעות רף מסוים. מטרותיי הן בעיקר עבודות אופיס, צפייה בתכני HD ו... כשיש זמן, לשחק קצת BATMAN, ASSASSIN CREED, SKYRIM אני מניח שסקיירים זה המשחק הכי תובעני מבין השלושה, האם הרכיבים שמצויינים פה יאפשרו לי לשחק בזה ? אני מניח שבשביל לשחק על הגדרות גבוהות אני אצטרך לקנות כרטיס מסך נורמלי (בנפרד). כרגע אני מתכנן לבנות מערכת שתתמקד על המעבד הגרפי בCPU... זה יספיק ? מעבדי הAPU חזקים מספיק בשביל זה ? או שאני צריך ללכת על מעבד בנפרד וכרטיס מסך בנפרד? (עיבוד גרפי מובנה בלוח-אם גם חלש מדי אני מניח) בגדול, אני ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by wArezm0n,

צריך מפרט ב7,000 למשחקים שיהיה עם צורב DVD,מקלדת ועכבר אלחוטיים,ומסך LCD 17 אינץ' שהמפרט יפעיל משחקים כבדים כל השאר לא ממש חשוב אני סומך עליך שתשימו את הטוב ביותר.. לא הרכבתי מפרט לבד מכוון שהיה לי הטלבטות על איזו פלטפורמה לבנות את המערכת.. מקווה שתעזרו ל, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב. אני גרפיקאי מתלבט מאוד בין מבחר דגמי מחשבים ניידים לביצוע עבודות גרפיות (תכונות אדומי לסוגיהן). ככל שאני חוקר יותר ויותר אני נהיה מבולבל יותר ויותר... אם יש למישהו דגם/חברה אחרת מהמפורט למטה ושחושב שהוא הטוב ביותר במסגרת התקציב- אשמח מאוד לעצה ולתגובתכם המהירה- המחשב חייב להיקנות בימים הקרובים מאוד. אני מחפש את הטוב ביותר בתקציב שבין 6000-9000 ש"ח. תודה מראש, הדגמים שאני מלבט בינהם הם: toshiba satellite A300 15-c לינק למפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150523 toshiba satellite p300-133 אותו מפרט כמו המחשב הקודם רק עם מסך "17 toshiba satellite x200-22u לינק למפרט: http://il.computers.t…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מטרות : וירטואליזציה . מסתפק ביכולות הגרפיות של המעבד . ללא OC . שקט לא קריטי בשבילי . מעבד כעיקרון כבר יש לי . I5 2500 אני מרכיב לבד . ללא מערכת הפעלה . אין בעיה של תקציב אבל אני לא רואה לנכון להשקיע יותר מדי . ללא : מסך , דיסק קשיח , צורב ,ציוד הקפי . skypc.co.il ₪ 484 ₪ 484 1 לוח אם Intel BLKDH67CL Cold Lake BLKDH67CL ₪ 210 ₪ 210 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT F3-10600CL9S-4GBNT ₪ 166 ₪ 166 1 מארז ללא ספק HEC 66RC CI-66RC-NPS ₪ 62 ₪ 62 1 קרור למעבד Zalman CC92HS 3104MM ₪ 198 ₪ 198 1 ספק כח HEC Raptor 400W RAPTOR-R400 5 פריטים 1,120 ₪ סכום כולל מע``מ פירוט : הלוח הכי זול מבחינתי . עלות מול תועלת . http://www.intel.com/products/d…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 1969eitan,

שלום לכולכם אני חדש בפורום ובנושא הנל בכלל רצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקית למה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורב למה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוני בקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודה אם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVD סכום כולל כ 6000 למחשב 3000 מגבר ורמקולים 3500 טלויזיה 5500 מצלמת DVD סהכ בין 12000 ל20000 תודה איתן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by erashel,

שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה

24. Started by Idan Ente,

אני מחר אהיה באילת ואני מעוניין לקנות מחשב שיתאים לי ללימודים באוניברסיטה (ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, מוזיקה וזהו) אני מתלבט בין שני דגמים של HP https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12512,11620 אשמח לדעת מה עדיף ביניהם ואף חוות דעת אישיות שלכם במידה ויש לכם הצעה אלטרנטיבית אשמח גם לשמוע תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני מחפש מפרט מחשב ללא מסך שיהיה במחשב צורב חדש + מדפסת ומחשב המיועד בעיקר למשחקים ומוזיקה שתיהיה מערכת סאונד סבבה כזו ... אשמח לקבל מפרטים ...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים