ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן !(המפרט בצד ימין) מה שאני מתלבט כרגע זה לגביי המארז והספק . אני כנראה הולך לקחת את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4155 מה שאני חושש זה שהספק לא יספיק למפרט הזה . מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ל- HTPC להורים שלי. הם יחברו אותו ל- LCD 37" (זה מה שנכנס) ולמערכת סראונד. הדרישות הן: 1. מראה יוקרתי שמשתלב בסלון. 2. יכולת הצגה של סרטי HD. 3. שמירה/לכידה של סרטים 4. משחקים - באיכות נורמלית. (רזולוציה של 1366x768) 5. עכבר ומקלדת איכותיים אלחוטיים. לא יודע איזה מעבד צריך לקחת ואיזה כרטיס מסך. (מבחינת אוברקיל) נראה לי ש- 1GB זיכרון יספיק. יש לי הרדיסק 80GB זמין, אז נראה לי ש- 250GB נוסף יספיק. צורב DVD יש לי אז לא צריך להוסיף. חשבתי על מארז כמו LC16M בצבע כסוף של Silverstone. תודה לכולם אה... ואם יש למישהו המלצה על LCD 37" שיגיד. אנחנו צריכים לקנות בשבוע הקרוב. ואם למישהו יש ניסיון עם רמקולים שקועים בקיר אז שגם ימליץ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חדש בפורום ובנושא הנל בכלל רצתי לשאול למה קונים מסך למחשב אם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ענקית למה לקנות DVD כאשר אפשר לקנות DVD למחשב+צורב למה לקנות רמקולים למחשב אם ניתן לחבר את המחשב למגבר חיצוני בקיצור הרבה שאלות תם ולכם תודה אם ניתן לחבר מפרט הכולל מחשב ומערכת קולנוע ביתי ומצלמת DVD סכום כולל כ 6000 למחשב 3000 מגבר ורמקולים 3500 טלויזיה 5500 מצלמת DVD סהכ בין 12000 ל20000 תודה איתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב חדש (אם אפשר לנצל את המבצעים של הבלאק פריידי כמה שיותר) . מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימיניג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF far cryוכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שוב שלום. צמצמתי בסוף לפי הדרישות שלי את חמשת האופציות הבאות, אשמח אם תעזרו לי בבחירה - איזה מחשב בבחירה הראשונה שלכם, ואיזה כבחירה שניה? Dell Inspiron 3537 - Intel i5-4200 1.6Ghz - 6GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8670M 2GB - TouchScreen Dell Inspiron 3521 - Intel i7-3537 2.0Ghz - 4GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8730M 2GB - TouchScreen Asus S550CM - Intel i7-3517U 1.9Ghz - 4GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT635M 2GB - TouchScreen Asus S551LB - Intel i5-4200U 1.6Ghz - 8GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT740M 2GB - TouchScreen Samsung NP350V5C - Intel i5-3230M 2.6Ghz - 8GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8850M 2GB - TouchScreen מבחינת אחריות, לכל החמישה י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, הכל התחיל מזה, שהייתי צריך תמיכה בקבצי וידאו h265 10bit 1080p, מפה לשם, הגעתי למצב שאני רוצה מפרט שיוכל גם לתת לי מענה למשחקים מידי פעם (רוב הזמן אני רואה סרטים, אנימה, סדרות), אין לי דרישות גבוהות, ולא רץ אחרי משחקים חדשים, ושירוצי באולטרה וכו, רק שיוכל להעביר את הזמן מידי פעם. המפרט אותו אני רוצה לקנות: Cpu: core i3 6100 tray Ram: 2x 4gb ddr4 2133 SSD: Intel 535 120GB HDD: WD Black 1TB Mobo: Asus/Msi B150 כי 110 ממש מוגבל Cpu cooler: Arctic freezer i11 Case: Antec ISK600M-400/500 הוא כולל ספק מסדרת VP המסך שלי הוא 24״, dell 2412 ברזולוציה 1080 על 1200, ככה שהמקסימום שאשחק בו זה 1080P יש מצב הקירור שבחרתי קצת מוגזם. לגבי כרטיס מסך, רציתי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הAsus N550JK-CN065H לאחר התלבטויות רבות ובהמלצת חברי הפורום - ואני מאוד מרוצה עד עכשיו. אז, תודה רבה! אבל פתאום היום אחר הצהריים הופיע מעין פס כהה מוזר שחוצה את המסך מלמעלה למטה. רואים את הפס רק על רקע צבעים מסוימים וכשהחלונות שפתוחים נמצאים במקומות מסוימים במסך. בתוך הפס אפשר לראות לפעמים חלונות שהיו פתוחים זמן רב (מעין זמן תגובה איטי, או משהו כזה) - שימו לב לתמונה המצורפת (אפשר לראות שם שהגוגל כרום היה פתוח, רואים את הסימניות וכו'). בימים האחרונים המחשב עשה מדי פעם כל מיני עדכונים לווינדוס ולדרייברים, אז אולי זה קשור. בדקתי ואין שום עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך או לווינדוס. הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עזר. חשוב לציין שבמסך חיצוני אליו חיברתי את המח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 כן 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים אופיס וכו ואולי תוכנות גרפיקה קלות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?בסדר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס 10 או 10 פרו 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בטריה שלא נגמרת אחרי שעתיים משחק. ושיריץ היטב משחקים עתירי גרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עד 14 אינץ', עם העדפה למסך מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמה שיותר אמין, מסך איכותי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS תוכלו להציע מה אפשר לשפר בעתיד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבוע את הנייד הנ"ל ובאריזה לא היה דיסק של מערכת ההפעלה. זה אמור להיות ככה? כעקרון אין בנייד כונן דיסקים, אבל בכל זאת הייתי רוצה דיסק..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות DELL LATITUDE E7440. ממה שאני מבין יש לו גם מקום לכונן הארד דיסק וגם MSATA מתוך http://www.notebookcheck.net: מה שרשום זה עם קונפיגורציה של הארד דיסק רגיל. "the 2.5-inch slot (7 mm height, occupied), the WLAN module as well as an empty mini PCIe/mSATA slot. Attention: The latter is already occupied by a WWAN module in some configurations." "If you are willing to spend more money you can remove all those points of criticism. For instance, the notebook can be configured with mSATA SSDs up to 256 GB" אם אני קונה את המחשב עם SSD, אני יכול להוסיף עוד ב-MSATA או שהוא תפוס על ידי הכרטיס רשת? יש לכם חוות דעת נוספת על המחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח תוכנה, הרבה בניית תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL BOX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב .עבודה .משרדית. גלישה. סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא צריך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4 ארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?כמה שיותר שקט יותר טוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מתכנן לקנות מחשב חדש (יש לי מחשב עם מעבד AMD וזה חרא, המחשב בזמן האחרון מתחיל להתפגר), חבר שלי (הוא תותח, הוא מבין ברמה טובה במחשבים) הציע לי מפרט ואני חושב שהוא מעולה . אשמח לעצתכם . נ.ב : אני לוקח מהמחשב הישן זיכרון RAM של 4GB DDR3, ספק כוח (SeaSonic 620w) ו 2 HD של סמסונג . להלן המפרט : Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Sapphire Radeon R9 270X TOXIC BOOST 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E CoolerMaster K281 Mid Tower ATX Black Case No PSU סה"כ : 3700 ש"ח . המחשב ישמש לגיימינג בעיקר . מה דעתכם ? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ידידתי ביקשה ממני לעזור לה להרכיב מחשב בשבילה. ובשביל זה אני צריך אתכם ;D אז ככה התקציב הוא עד 6000 עם מסך LCD ועד 5000 עם CRT. כולל מדפסת פשוטה לא יותר מ500 שח ורמקולים לא יקרים(אבל גם לא ב40 שח). במחשב לא יבוצע אוברקלוק כלל. המחשב בעיקר בשביל אינטרנט וכנראה גם משחקים. תודה מראש רומן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בהמלצה לקניית מחשב לעסק שיישמש בעיקר לפרסום דיגיטלי, השמעת מוזסיקה, והקרנת קליפים וסרטונים ווידאו באיכות FULLHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרסום דיגיטלי, השמעת מוזיקה, הקרנת ווידאו, הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה, דפדפן, קצת עריכת ווידאו (לא פוטושופ והתוכנות הכבדות, יותר לכיוון עריכה של סרטונים ומצגות), OFFICE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL DJ 8, ווינאמפ, דפדפן, ABOVE AFTER EFFECTS (מעט, וגם לא בטוח שאשתמש), הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-