עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברשותי כרגע פנטיום 4 אחרי כל כך הרבה זמן, חשבתי להשתדרג למחשב יותר טוב ואיכותי בניתי מפרט ואני רוצה לקבל ביקורת עליו תקציב מקסימלי למפרט הוא 3000 ש"ח. שימושים: גיימינג קל (אבל שתהיה האפשרות לשחק בצורה נוחה) כגון StarCraft 2, שימוש יומיומי(אינטרנט, אופיס) וסרטים המסך שאני משתמש בו כרגע הוא LG Flatron L1972H ברזולוציה של 768*1024. לא חושב שאחליף אותו בעתיד הקרוב *אין צורך בציוד היקפי, בצורב, דיסק קשיח *כמו כן, שהכרטיס מסך יעבוד כמו שצריך על וינדוס 7 (כרגע יש לי HD 3450 AGP והוא לא תומך בכל האפקטים של וינדוס 7) *שיהיה רעש סביר מהמארז *לא בטוח כל כך לגבי הכרטיס מסך והלוח אם מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך מפרט למחשב נייד \ נייח שהכי מתאים לתכנות למתחילים ! תודה על העזרה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים! רציתי לשדרג את המחשב שיש לי כרגע אם כמה רכיבים חדשים ותאמת שאני לא הכי מעודכן במה שהולך כרגע בשוק ומי נגד מי. אז ככה, המחשב החדש יהיה בעיקר למטרת משחקים וכנראה שאני יעשה לו אוברקלוקינג למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני מתכנן לקנות את המחשב ב- KSP שבחיפה (הכי זול) ולכן אם תוכלו לבנות לי מפרט לפי המחירים ששם אני ישמח. כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך מפרט של עד 3000 שקל לדברים הבאים: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך 5. מארז (עד 300 שקל) 6. ציוד ל- OC אם צריך מבחינת המעבד חשבתי על Intel E4400, הבנתי שהוא סבבה ל- OC וגם לא יקר. לוח אם אין לי שמץ של מושג מה לבחור וכך גם זכרון. מבחינת הכרטיס מסך חשבתי אולי ללכת על סדרת 8600 הפשוטים או 8500 אבל אני לא יודע מה ההבדל ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Classify,

אומנם לא מצויין שם הדגם וזה מעצבן אבל המפרט נראה טוב אז מי שמחפש כדאי לבדוק על מה מדובר: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%9C-core-i7-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-8g-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-750g-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-2g-%D7%91-4090%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by סתםאחד2,

שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ לצרכים דיי כלליים, המשמעות היא כרגע בזמן הקרוב תראה בעיקר אינטרנט + משחקים, בעתיד גם לימודים. עדיף שיהיה עמיד למשחקים כבדים, אם יבוא על חשבון מעבד בצורה כזו או אחרת, אספוג זאת. מינימום שטח איכסון לדעתי אסתפק בסדר גודל של 500GB - לא נדרש לי מעבר. הוא יתחבר מדי פעם לטלוויזיה שלי בכבל HDMI כך שעדיף איכות גבוה לשידור. גודל מסך סדר גודל של 10-12 אינצ' לא משמעותי עבורי. לא משנה לי מאט/מבריק. ריזולוציה ממוצעת נדרשת אין צורך בחיבורים מיוחדים זמן סוללה לא נדרש משהו אסטרונומי, רק מיינסטרים. לא איכפת לי איזה חברה, העיקר שתציע את המפרט המשתלם ביותר לתג מחיר. ניתן לפזול לכיוון ה3.3K תודה רבה חבר'ה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, לאח שלי יש מצלמת DV והוא ממיר סרטי וידיאו מAVI (שעה של סרט מהמצלמה זה 20 ג'יגה). חוץ מהמרה של סרטים גדולים מידי פעם ואולי קצת עריכה, אין לו דרישות גבוהות מהמחשב ולא מתכוון להריץ משחקים. אך ייתכן וירצה לנגן סרטי HD במחשב בעתיד. תקציב: סביבות 2000 ש"ח, אפשר גם מזומן. התקציב גמיש, זאת אומרת אם תראו שאפשר בזול יותר או ביקר יותר לקבל שינוי משמעותי לטובה מהמחשב אז נעשה זאת. לא זקוקים למסך ולא ציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ורמקולים. צורב DVD לא צריך כבר יש לנו. יש לנו העדפה למעבד של INTEL כי הבנו שהוא טוב יותר בתקופה זו, תמיד גם היה נחשב טוב יותר מAMD כמעבד לביצועי המרות קבצים. העדפה גם ליציאת FIRE WIRE למצלמת DV למרות שאפשר לחבר אותה גם בUSB. לא זקוקים למערכת הפעלה חוקית. זקו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by wegman3,

אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500,ניתן לחרוג וניתן גם בפחות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל לכלול,כונן SSD לא חייב להיות עם נפח גדול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

10. Started by shahar3000,

שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by RuinUbyV,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, HD, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, minecraft, skyrim, באופן כללי משחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tvholic,

אהלן חברים, יש לי לפטופ של IBM מדגם T43. הוא עובד מאוד לאט ומתקשה בעבודה עם מספר חלונות (אינטרנט, אופיס וכו') אני לא משתמש למשחקים, אלא רק לאינטרנט, קבצי אופיס וסרטים. שמתי לב שיש לו רק 504 MB זכרון וחשבתי להוסיף. זה יעזור? חשבתי גם על לעשות אוברקלוק קטן, אבל מעולם לא עשיתי ואני לא יודע איך זה לניידים. אני מצרף קובץ של CPUZ עם הנתונים של המעבד והזכרון, אם צריך לשונית אחרת מהתוכנה אז תגידו לי. איזה זכרון אני צריך לקנות? מהירות\דגם? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מה הולך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. בערך. אני יכול להוציא יותר אם יש צורך, אבל זה תלוי בכם, תשתדלו להשאר במסגרת התקציב. בנוסף, רציתי לשאול לגבי יכולת שדרוג עתידית ( SLI וכו') ועל ההשפעה של מוכנות לשדרוג על הביצועים של המפרט כיום. אם שדרוג יהיה אפשרי, כמה הוא יעלה (נגיד הוספת כ.מ. נוסף בעוד שנתיים), וכמה הוא באמת יוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AvivHalevy,

Intel core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, intel h97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA,DVI,HDMI G.Skill 2X4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1 TB Sata III Samsung SH-224DB/BSBS DVD+- RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU שוקל להחליף את המארז ל Antec P100 וגם מתלבט לגבי איזה גרסה של ה GTX 960 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט שימוש עיקרי פיתוח אפליקציות Android עם אופציה לפיתוח ב ios ובין השאר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tamirushb,

מחיר שני המחשבים זהה ואלה המפרטים. זה הלינובו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3744 זה הHP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3812 לHP כרטיס מסך קצת יותר חזק, ללינובו יש 20 GB יותר.. מחשב ללימודים + עריכת וידאו . קצת משחקים. (סטודנט) *דחוף* אני ביום ראשון רוצה לקנות

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. ההורים שלי מחפשים לפטופ לבית 15" למטרות אופיס + אינטרנט + סרטים\יוטיוב פה ושם. מה שרלוונטי: כונן CD/DVD מקלדת עם Numpad בצד ימין ללא מערכת הפעלה - עדיף אחריות - כמה שיותר. נתקלתי בנייד הבא: (Asus K53e Intel B940 2.0Ghz) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&cat=2020 הבנתי שהמעבדים האלה גם הם שייכים למשפחת סאנדי-ברידג' אבל חלשים יותר (2.0GHZ, וללא היפרת'רדינג מה שזה לא אומר..) האם זה יספיק לשימוש ביתי לטווח ארוך? נניח וארצה מתישהו להתקין Visual Studio על נייד שכזה - האם הוא ייחנק מהעומס של תוכנה בסדר גודל כזה? או שעדיף להיות חזיר ולקנות כבר Core i3 ? כמו זה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=13807&catcode=1165&AdCat=&parentid= תודה מר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני עכשיו עומד על סף קניית מחשב נייד.. והייתי רוצה לדעת איזה חברות נותנו שירות יותר טוב.. ולא לוקחות כסף על תיקונים בזמן שיש רכיב דפוק וככה מכסות את העליות של החלפת חלק.. 1) IBM/LENOVO 2) ACER ניופאן 3) HP

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום חברים, לפני מספר ימים פתחתי ת'רד לגבי ייעוץ לקנית מחשב נייד עם חיבור FIREWIRE לפיתוח בסביבת VISUAL STUDIO 2013 והקלטות ועריכת מוזיקה בקיובייס, מסתמן שקשה מאד היום למצוא מחשבים ניידים עם חיבור FW, וראיתי למכירה ביד שניה ובאיביי במחירים טובים את הסדרות הישנות של THINKPAD עם CORE 2 DUO T8300 מבחינת קיובייס, עם זיכרון 4 ג'יגה והארד דיסק SSD הכל יעבוד מצויין (כיום אני עובד עם נייח E6300 קונרו עם 2 ג'יגה, ועוד מושלם) השאלה שלי היא לגבי VS2013, האם המפרט הנ"ל יספיק לשימוש בסביבת העבודה הנל? תודה רבה ויום טוב גיא

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lipner23,

אהלן קיבלתי בעבר כמה מפרטים והחלטתי לנסות ליצור לי שילוב של כולם, אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים אינטרנט וHD אני צריך גם מסך ולא מתוכנן OC. אז זה הפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪887 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 Scythe S-Flex SFF21G 120mm 1900rpm\35dba, יחידות 1 ₪72 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=529 Arctic Cooling AF 12025L 120mm 1000rpm , יחידות 1 ₪40 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1164 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by errrr,

אני רוצה לקנות מחשב נייד באיזור 3000-4000 ש"ח. התקציב כולל מערכת הפעלה (ווינדוס 8.1). השימושים המרכזיים בו הם גלישה, Office וצפיית סרטים (גם במחשב וגם עם חיבור לטלוויזיה). אם אפשר להריץ עליו גם משחק NBA מהשנים האחרונות - אדרבא. המחשב מיועד לסטודנט, ולכן צריך להיות קל יחסית, ובו זמנית עם מסך 15 אינץ'. לא קריטי שהסוללה תחזיק הרבה זמן, אבל מן הסתם שזה לא יזיק. כנ"ל לגבי שקט וקירור (לא יזיק). לגבי המקלדת - כדאי שתהיה מוארת, ועדיף שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת רגילה (עד כדי הNumpad). תודה (:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nevoy,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי סטודנט בתקציב של כ-3600 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וגם לסרטים (מקס' 720P) ומוזיקה. חשוב לי שהוא יוכל להריץ במקביל מספר תוכנות (לא כבדות) בלי להאט. כמובן שחשובה האמינות של המחשב, ולבסוף, גם הסוללה (אם אפשר להגיע ל-4 שעות שימוש זה מעולה) והמשקל. בינתיים אני מתלבט בין מספר דגמים, כאשר ה- HP הכי נראה לי: inspiron-n3010-460m http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-460m.htm HP ProBook 4320s WS908EA http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8770 HP ProBook 4320s WT233EA http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=13297&zap=1 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3BG http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0217-3BG&Ca…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by guysevi,

היי , חבר ביקש שאני אבנה לו מפרט למחשב HTPC, בתקציב של עד 2400 ש"ח המחשב ישמש בעיקר בשביל תכני HD 1080P וגם מעט עבודה עם סולידוורקס המחשב יוזמן דרך אייבורי . גודל המארז מנדטורי וצריך להיות עד המידות הבאות : רוחב 40 ס"מ עומק 30 ס"מ וגובה 12ס"מ זה מה שהצלחתי להרכיב מה דעתכם : מארז CoolerMaster Mini 110 HTPC מארז CoolerMaster דגם Mini 110 כולל ספק 200W כמות: 1 מחיר: 370 ₪ AMD Quad Core A-Series A10-6800K HD 8670D Box מעבד AMD A-Series A10-6800K Boxכמות: 1 מחיר: 670 ₪ לוח אם +Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI AMD A88X FM2 לוח אם Gigabyte דגם GA-F2A88XN-WIFI צ'יפסט...כמות: 1מחיר: 650 ₪ זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz CT51264BA160B זכרון Crucial 4GB DDR3 1600MHz דגם CT512…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חבר'ה , הכנתי מפרט למחשב שאני מתכוון לקנות...תגידו לי בבקשה כמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש! ;D בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש לי!!! אני מעוניין במחיר רק על מה שרשמתי למטה בכוכביות. * 1 GB זיכרון פנימי (433 MHZ) * P4 2.6c - 800MHZ * GB120 - 8 MB 7200 *GEFORCE FX 5200 - 256MB * לוח אם : Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) * מארז טוב *ספק כח נ.ב בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש ליץ אני מעוניין במחיר רק על …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by amobi,

בגדול אני מעוניין במחשב כמו שציינתי בחוות דעת, מחשב יציב וטוב עם מעבד טוב. אני די יודע מה אני רוצה, שאלתי היא האם יש איזהשהוא רכיב שמומלץ להחליף. כרגע לא מעוניין לא בכרטיס מסך ולא במסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם באמת יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט משחקים סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים