ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם שעברה ששאלתי היה קצת בלאגן אז קצת סדר מחשב ראשון מיועד לגלישה וקצת מישחקים{קצת מישחקים לא הולך לשבת על המחשב בלי לישון אולי שעה שעתיים ביום לא יותר --מקס פיין -חייל הגורל-וכולי וכולי וכולי} תקציב שלו 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים מחשב שני גלישה וסרטים ומוזיקה תקציב עד 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך רמקולים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים. צפייה בסרטים. * גודל המסך13.3-14.0 אינץ' האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיפות למאט * רזולוציית המסך? HD זה מספיק עם יש אפשרות ל FHD אפילו יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים באוניברסיטה ולעבודה אז חשוב שתיהיה סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?. רוצה לחבר את המחשב למסך חיצוני בבית * Bluetooth? נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מה שיכנס לתקציב אני הולך לשתמש בכונן חיצוני ככה שנפח במחשב יספיק בסביבות 250GB אם יש SSD ואם כונן רגיל אז מעדיף 500GB ומעלה. אפשרות להוסיף SSD גם נחמד …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-ASUS-I3-%D7%96%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-4GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-500GB-%D7%93%D7%95%D7%A85/pi1INAB150BB היי חבריה, כותרת זה המחשב +4 גיגה זיכרון נוסף=8 גיגה זה לא עדיף על כל המיני פיסי למיניהם .? המחיר כמעט זהה למחיר של NUC +SSDּ+זיכרון 8 גיגה . וכל המתמצא בניידים יאמר את דעתו על טיב המחשב אם אפשר. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד באוקטובר, הכיוון הוא למחשב שיעבוד היטב לתקופת הלימודים (4 שנים). השימוש הוא די בסיסי; גלישה, נטפליקס ואופיס. דגש על משקל קל וסוללה טובה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 4.5k, גמיש עד 5 במקסימום עבור הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס, תוכנות סטטיסטיות (R), מעט תכנות, הרבה אופיס, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב HTPC שינגן סרטים ברזולוציה גבוה full HD 1920x1020 חשוב שהמחשב יהיה שקט וכמובן שלא יתחמם בעקבות זאת. כתבתי פה מפרט שבניתי. מה אתם חושבים עליו? הצעות לשיפור? תקציב כאמור 4000 ש"ח מעבד: Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) - 680 ש"ח לוח אם : ASUS- M3N78-EM AM2+, Nvidia 8300, DDR2 1066, VGA, HDMI - 495 ש"ח זכרונות: 4GB (2GBX2) OCZ Vista Upgrade Edition XTC - 300 ש"ח דיסק קשיח: Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II - 480 ש"ח צורב: Pioneer DVR-216D DVD±RW x20 Beige Sata - 130 ש"ח ציוד רשת: Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card - 219 ש"ח מארז: DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) - 365 ש"ח ספק כח: Corsair VX 450W …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, אבל עם עדיפות לעריכה גרפית/וידיאו/מוזיקה ותכנות, תכני hd , סרטים הורודות.. הרבה תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באופן תדיר, ואני גם מוכר עבודות שלי. תוכנות כמו פוטושופ, סוניוגאס,אילוסטרייטור,תכנות,פלאש ותוכנות לתחזוק מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כבד אבל שיריץ טוב bf ומשחקים בסגנון , כי יש לי כבר xbox אבל מידי פ…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני עובר השנה למעונות ואני צריך מחשב שיהייה איתי 24/7 (או מתי שאני באמת אצטרך אותו). השימושים הם גלישה באינטרנט, סרטים ו-Word - לא משהו מסובך מידי. מסך 13". אחרי בערך שבוע של קריאה בפורום הגעתי ל-2 דגמים שלהבנתי יתאימו לי בצורה הטובה ביותר והם Vostro V131 ו-Vostro 3350. אני לא מצליח להחליט מה מתאים לי יותר. ה-V131 קטן יותר (מסך לא רחב) וללא קורא טביעות אצבע וכונן CD, וה-3350 מסך רחב, CD וקורא טביעות. אני נוטה ל-V131 מטעמי קומפקטיות נטו. http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-2310m.htm מה ההמלצה שלכם (אפילו דגמים אחרים)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשבים יעשו את אותה פעולה, שימוש באינטרנט, אופיס, צפיה במצגות של power point וכ'ו... אובר קלוק לא יהיה, ואין צורך בכרטיס מסך חזק אני חושב שמובנה אפילו מספיק. הדגש הוא על המעבד המפרט ללא מסך או אביזרים נלווים אחרים, תודה רבה מראש. עדיף שהמפרט יורכב מזיגזג 2000, או לפחות ממקום אמין עם מחירים נמוכים באיזור המרכז או רמת השרון.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום זה כבר המחשב השלישי שלי השנה שאני קונה ויקנה מהמלצות שלכם, אתם פשוט פורום תותח במחיר של מחשב אחד מלא חשוב שמות איבורי קניתי שני מחשבים טובים מהמלצות שלכם ועכשיו השלישי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג אפילו לרדת מהתקציב לכן רשמתי עד 2,500, אבל חריגה של 200 שקל בלבד. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר וגם משחקי מחשב כמו ה gta החדש שיצא שיעבוד טוב וחלק אך לא חייב באיכות הכי גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta החדש הוא בהחלט יהיה כבד אבל אני לא רוצה כרטיס מסך מטורף משהו נחמד. -מהי הרזולו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אז הכנתי מפרט שאני רוצה שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 בקלות על הרזלוציה גבוה אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים הסתכלתי בכמה מפרטים פה בפורום ואני חושב שזה פחות או יותר המחשב שאני רוצה הייתי שמח עם תוכלו לכתוב לי מה טוב מה לא טוב מה חסר לי מה לא מתאים וכו' והאם יש דרך להוזיל את כל זה ב 300 שקל נגיד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות השבוע מחשב חדש, אין צורך בציוד היקפי למעט מסך. הנה המפרט שהרכבתי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1068 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪701 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2256 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 NZXT Phantom, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2206 SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪397 http://www.rsm.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dell Inspiron 15 3000 3593 המחשב הזה קיים בשני אופציות.. i5 או i7 ההבדל במחיר הוא כ450 שקל.. (2390 לעומת 2839) אשמח לחוות דעת האם יש הבדל משמעותי בין המחשבים ששוה את ההבדל במחיר הדגם המדוייק של המעבדים הוא: Intel Core i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz Intel Core i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (מארז,קירור,כונן קשיח,ספק וציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעדיף לחרוג , אם כבר 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TW3 ,FIFA 15, Battlefield 4 , Guildwars 2 ... .. אך אני כל הזמן מנסה משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-27 אינץ' , רזו…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל הערכת מחיר בכמה אוכל למכור את המאקבוק שלי. מדובר ב- MacBook 13" White Core 2 Duo. http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.13-white-13-mid-2009-nvidia-specs.html מפרט: Core 2 Duo (P7450) 2.13Ghz 4GB RAM GeForce 9400M 256MB Lenovo C400 128GB כפי שאפשר לראות, הוא משודרג ב- SSD מכובד של 128GB, מדובר בדגם זהה ל Crucial M4. במצב טוב מאוד, עם סוללה חדשה (לא מקורית). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300 - 1010 nis DC G.Skill DDR2 800 CL4 - 786 nis GeCube X1950Pro 512MB - 1352 nis GA-965P-S3 - 776 nis HEC 6A19B - 220 nis Enermax Liberty 400W - 425 nis Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 169 nis -- 4738 ש"ח יש לכם הצעות מה כדאי לשפר? אני יכול לקחת את אותו זכרון אבל עם CL5 ב750 ש"ח ואולי לקחת ספק כוח "נחות" יותר (למרות שממש בא לי לקחת את האנרמקס).
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה המחשב שלי שווה למטרת מכירה ? מחשב - מדיה סנטר - HTPC (משמש כמחשב רגיל לכל דבר) מארז מתכתי מוקשח מאוד קטן (25 ס"מ על 18 ס"מ) מעבד I5-650 לוח אם Intel DH57JG זכרון 4GB דיסק קשיח 320GB תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, ברצוני לרכוש מחשב חזק לצורכי גיימינג בעיקר.רצוי אחד שיחזיק הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים במשך שנים ללא צורך בשדרוג כזה או אחר. התקציב בהתאם-8000 ש"ח. אם ניתן ליצור מפרט ראוי במחיר מעט נמוך יותר- הצעה כזאת תתקבל בברכה. על המפרט להכיל מסך 22\23 אינץ איכותי [אני מניח שמסך עם פאנל E-IPS של דל יתאים], עדיפות למעבד של אינטל וכ.מסך של נוידיה, קירור טוב למעבד ולוח אם איכותי שאוברקלוקינג קליל יתקבל אצלו בברכה. [מתוכנן אולי אוברקלוקינג מתון למעבד בעתיד] אין צורך בציוד היקפי מלבד צורב. כמו כן, יש צורך בהרכבת המחשב+רכישת דיסק מקורי של וינדוס 7. מאחר שמדובר במחשב לגיימינג, הדגש פה הוא על כרטיס המסך. חשבתי על GTX465 בודד, כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרטים עבור 2 מחשבים שונים. מחשב 1: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 כולל מערכת הפעלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו Overwatch, CsGo, Pubg. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן תחת מגבלות התקציב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא משמעותי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי כרטיס RTX 3080 ישירות מ-NVIDIA. אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג עם תקציב שלא כולל כרטיס גרפי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 עם אפשרות לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, VR וסימולטורים (Microsoft Flightsim 2020; DCS World) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - RTX 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים קבלתי פה אחלה של עצות אז החלטתי לפנות שוב. אני רוצה לקנות מחשב קטן שישמש כ HTPC ויוכל גם במידת הצורך לעמוד בגיימינג (פיפא/פרו/NBA2K - לא צריך יותר מורכב מאלו). - דרושה תמיכהב4K - לא צריך ציוד היקפי - לא צריך יותר מ1TB של מקום אחסון אני יודע שיש הרבה חברות שהולכות להוציא ברבעון הקרוב או זה שאחריו הרבה אופציות לכן כל מה שכבר הוכרז הוא אופציה מבחינתי. אשמח לדעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה1500 ש"ח, המחשב צריך להיות כמה שיותר פשוט, כל היעוד שלו יהיה להריץ Word ו Execel. אני אפילו לא צריך כ. קול ומקלדת, יש לי SBLive! רזרבי ומקלדת מהישן... אני מחפש מחשב שיהיה איזה 1.5 GHZ, אבל זה לא עקרוני, כל עוד הוא עובד . גם ה HD יכול להיות בעל נפח קטן, כמו איזה 15 GB או 20, לא חייב להיות 40... אז שוב: כל מה שאני מחפש הוא מארז עם לוח אם, ספק וסי די רום ועכבר, אם חושבים על זה כל הדברים הפשוטים ביותר. יכול גם להתפשר על 128MB ב SDRam.... כמובן גם כ. מסך זול ופשוט... בנוסף, הייתי רוצה לקבל מכם שמות מקומות בהם אוכל לרכוש את המחשב הנ"ל. זה די דחוף, אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת לי איזו תגובה מהירה... תודה מראש! Nitro.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-