ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000 הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזה וגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקל אני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקר ולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושי בעיקר לשימוש אינטרנט ואופיס האם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו מפרט החלומות שלכם ומה לדעתכם המפרט הכי טוב? אין גבול במחיר! מה שבראש שלכם אין משהוא ספציפי נתחיל בדעתי (קחו בחשבון שאני לא מומחה במחשבים) CPU : AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1598.88 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 4200 DC Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 2370.15 ] 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System [ ¤ 692.3 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 1799.96 ] 1 Hard Discs : Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB B…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 כן 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים אופיס וכו ואולי תוכנות גרפיקה קלות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?בסדר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס 10 או 10 פרו 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש כולל מסך LCD "סמסונג 19", ואני משתמש באינטרנט, משחקים, וכו' מה אתם מציעים לי לפרט על המחשב חדש עד 7,000 - 8,000? תודה, מעופר דוד
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מנסה לבנות מחשב לבן דוד, אני לא הכי "בעניינים", אז אני פוחד לעשות טעויות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪418 קשיח למחשב שולחני: WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black כמות: 1 - מחיר: ₪832 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1740 כונן…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה דובר מספר פעמים על היכולת של ניידים (עסקיים בעיקר) להציג וידאו ללא יציאת HDMI, ובמיוחד על חוסר יכולת להוציא סאונד. לנייד איתו אני עובד יציאת DP, שתאורתית תומכת בקצבים שמתאימים לניגון סרטי HDMI בפורמט של 1080p עם אודיו בהבחנה גבוה. החלטתי להזמין מתאם לכבל HDMI, לבדוק את הנושא - ולנסות לתת קצת תשובות לשאלות פתוחות. יש להבדיל בנקודה הזו ולהגיד כי HDMI תומך רשמית בפורמטים שכנראה אינם נתמכים ב-DP (לאודיופילים מומחים בלבד, שכן לי לא נשמעו הבדלים) המתאם שהזמנתי הוא מסוג GDP360 וניתן למצוא אותו ב-ebay במחיר של כ-15 דולר כולל המשלוח לישראל. חשוב להגיד כי קיימים מספר גרסאות ליציאת DP. מקריאה של מספר דיונים בנושא נראה כי גרסה 1.1 תומכת בצורה מלאה באודיו (כתלות בת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
תקציב :בין 2500 ל3500 אבל עדיף כמה שיותר זול * מטרות המחשב? משחקים ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?4 שעות ןמעלה אם מתאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD?צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?asus \ dell יש אפשרות לחברות אחרות אבל אלה הם המועדפות שלי מה אתם חושבים על המחשב הזה ? יש לו כרטיס מסך ממש חזק (GTX 260 ) הוא ממש זול 2800 שקל , אבל המעבד טוב ? והזיכרון הוא 4GB של DDR2 מה דעתם עליו ? ויש לכם משהו אחר להציע אפשר מחול או מהארץ http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/ite…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, וואי כמה זמן לא הייתי פה (התחיל להיות קצת משעמם) אז ישר לעניין... ידידה שלי רוצה לקנות מחשב שהתקציב שלה 3600 שקל עכשיו שהמחשב יכלול: קודם כל את המחשב עצמו וגם מסך... ובמחשב שיהיה גם כונן... את העבר המקלדת והרמקולים היא תקנה בנפרד "המטרה" של המחשב זה לא משחקם או משו היא פשוט לאינטרנט, מוסיקה, ICQ, עבודות... ולהפעיל הרבה דברים יחד שיהיה 2GB ,הייתי אומר 1GB אבל המחירים ממש ירדו ושהמעבד יהיה איזה E6300 והחנות צריכה להיות מחיפה... (נעה/פנדה/מרדנית) מספיק פרטים? אם צריך עוד אז תגידו מקווה שתעזרו...
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט של המחשב: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12686 אני צריך אותו ללימודים בתור סטודנט. האם מחשב זה יעשה את העבודה?. האם ניתן למצוא מחשב זול יותר עם מפרט טוב? המחשב צריך להיות בעל מסך 15.6 אינצ'. עדיף עם זמן סוללה חזק יחסית. הארדיסק לפחות 500. זיכרון של 4 GB. בנוגע למעבד אני לא כל כך בקיא מה עדיף. האם המעבד של המחשב בלינק הוא חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן יחסית, כיוון שבעבר נכוותי ממחשבים שבהם עיגלתי פינות ואז שילמתי על זה ביוקר. אז ככה, המחשב שאני מחפש הוא עד 5300 ש"ח, בהנחה שמסך עולה 1000 ש"ח פלוס מינוס, אשמח אם תתנו הצעה גם למחשב כזה אך ללא מסך. הדרישה היא שהוא יעמוד במשחקים כבדים לזמן הקרוב. על ההרדיסק להיות גדול מאוד בנפח (לפחות 750 ג"ב) לא דרושים לי כרגע מקלדת או עכבר, וגם לא ציוד היקפי כלשהו. אני אשמח אם יהיה בו DDR3 (אלא אם כן תסבירו לי שמדובר בטעות, כיוון שראיתי שהDDR2 עדיין תופס חזק). בלוח-אם אני אצטרך FW ו/או ESATA. אשמח לעזרה במיוחד בתחום הספק כוח / מארז. הנה מפרט שהרכבתי לי בפנדה , שמרמז פחות או יותר על הכיוון, אך אני חושב שעדיין אפשר לחתוך מהמחיר שהגעתי אליו כמה…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שישמש למשחקים לא כבדים במיוחד ולצפיה בסרטים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בערך חצי שנה. אתמול שהפעלתי אותו הוא ישר נכבה ואז חיברתי אותו לחשמל והפעלתי וגילתי שהסוללה היא על 2% הטענתי אותה ל100% ומאז היא פשוט לא יציבה, כלומר המד שמראה לי כמה היא טעונה לא מדייק הוא עולה ויורד פתאום ואני לא יודע באמת כמה היא טעונה. מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכנן לקנות מחשב גיימינג ל3-4 שנים הבאות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, ניתן לחרוג עד 500 בשביל שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, שרת מדיה לטלויזיות בבית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב למסעדה שלי שישמש להשמעת מוזיקה בעיקר ובעתיד יחוברו מלצמות אבטחה ואולי גם הקרנת סרטים . התקציב הוא עד 2000 שקלים בשאיפה , אני צריך מסך כמה שיותר קטן שלא יפריע בבר וזהו , עכשיו הדילמה העיקרית היא האם צריך כרטיס קול יותר טוב מכרטיס מובנה או לא ? יש לנו מערכת בייתית במסעדה עם 2 מגברים , שומעים כרגע ממש נחמד אנחנו מנגנים מ די וי די . אז אני צריך מפרט נכון לסיפור הזה ותשובה לגבי הכרטיס קול , תודה !
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללפטופ הזה כרטיס מסך חלש מאוד, Intel 4500MHD, זה יעבוד כמו שצריך אם בכלל עם 2 מסכים מחוברים? זאת ועוד, עשיתי חיפוש באתרים בחו"ל על מפצל, ומצאתי שיש חיבור USB שמתפצל לכמה יציאות VGA, אבל לא הצלחתי למצוא את זה באתרים בארץ.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חיבור טוב עם מחיר הגיוני. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבןהןץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - יש לי כרטיס מסך HD 7950 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטל לא ייכנס אלי הביתה לעולם אבל המפרט לא בשבילי... מאחר ואני לא יודע על אינטל שומדבר (מבחינת לוחות וכו'), אני מבקש את עזרתכם. המחשב מיועד לאחותו הקטנה של חבר שלי, שמשחקת בעיקר... אני צריך מפרט מלא למחשב, כולל מסך. אל תעזרו לי ותציעו מפרט AMD יותר טוב, לא אותי אתם צריכים לשכנע וחבר שלי לעולם לא ישתכנע לקנות AMD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי ומשחקים לא כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש מצלמת DV והוא ממיר סרטי וידיאו מAVI (שעה של סרט מהמצלמה זה 20 ג'יגה). חוץ מהמרה של סרטים גדולים מידי פעם ואולי קצת עריכה, אין לו דרישות גבוהות מהמחשב ולא מתכוון להריץ משחקים. אך ייתכן וירצה לנגן סרטי HD במחשב בעתיד. תקציב: סביבות 2000 ש"ח, אפשר גם מזומן. התקציב גמיש, זאת אומרת אם תראו שאפשר בזול יותר או ביקר יותר לקבל שינוי משמעותי לטובה מהמחשב אז נעשה זאת. לא זקוקים למסך ולא ציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ורמקולים. צורב DVD לא צריך כבר יש לנו. יש לנו העדפה למעבד של INTEL כי הבנו שהוא טוב יותר בתקופה זו, תמיד גם היה נחשב טוב יותר מAMD כמעבד לביצועי המרות קבצים. העדפה גם ליציאת FIRE WIRE למצלמת DV למרות שאפשר לחבר אותה גם בUSB. לא זקוקים למערכת הפעלה חוקית. זקו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב מדיה סנטר טוב ושקט להורדות צפייה בתכנים hd וגלישה 1. מה התקציב המקסימאלי?2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים hd גלישה מוזיקה והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-