עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכנן לרכוש מחשב למסעדה שלי שישמש להשמעת מוזיקה בעיקר ובעתיד יחוברו מלצמות אבטחה ואולי גם הקרנת סרטים . התקציב הוא עד 2000 שקלים בשאיפה , אני צריך מסך כמה שיותר קטן שלא יפריע בבר וזהו , עכשיו הדילמה העיקרית היא האם צריך כרטיס קול יותר טוב מכרטיס מובנה או לא ? יש לנו מערכת בייתית במסעדה עם 2 מגברים , שומעים כרגע ממש נחמד אנחנו מנגנים מ די וי די . אז אני צריך מפרט נכון לסיפור הזה ותשובה לגבי הכרטיס קול , תודה !

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Debi,

שלום לכולם, קרובים מגיעים אליי מגרמניה בקרוב ובדיוק שקלתי לרכוש מחשב נייד. האם מחשב נייד בגרמניה יעלה פחות? הסתכלתי קצת על המחירים בamazon.de והם נראו די זהים לארץ... האם זה המצב או שלא הסתכלתי במקום הנכון? אשמח אם כל מי שיודע משהו, אפילו המידע הכי קטן יגיד כי זה קצת דחוף לי... תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לעוזרים, אני מחפש מחשב שייתן מקסימום יכולות לעריכה גרפית, עד 2000 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, 3DMax, Photoshop - שימוש תדיר למטרות לימודים . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלו…

4. Started by junta,

שלום, אני סטודנט שצריך מחשב נייד לצרכי אופיס ודפדפן, אבל שיהיה מחשב נורמלי שאפשר לראות בו גם סרטים למשל. התקציב הוא 2000 ש"ח. הציעו לי באייבורי את המחשב הבא: "15.6 Asus X551CA R512CA-SX059D https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12825 האם כדאי לי לקנות אותו? האם יש לכם הצעות אחרות? 2 דברים ספציפיים שיחסית חשובים לי הם מקלדת נוחה וסוללה שמחזיקה יחסית יפה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. אורח תומר
    Started by אורח תומר,

שלום, המצב הוא כזה, יש באפשרותי לקבל את המחשב הבא ללא עלות: Toshiba Satellite pro r40 c 13j. או להוסיף 1500 ש'' ח וקבל: Satellite pro a50 d 12u Toshiba מה המלצותיכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. --מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000, מוכן להוסיף עוד 200/300 שח. --מה שימושי המחשב? עבודה יום יומית 9-10 שעות. ובעוד שנה- התחלת תואר במדעי המחשב ומתמטיקה. --מה חשוב לי שיהיה במחשב? שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 5 שעות בשימוש רגיל, מחשב לא כבד מידי(שיתאים לסטודנט), ווינדוס 10, מעבד דור 10, כונן SSD לפחות 512 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). --האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף מאייבורי, יש לי חנות בעיר..ksp פחות כי אני לא רוצה להזמין במשלוח. --מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא/עוד שבועיים. --שורה תחתונה נורא מתלבט אם ללכת…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by עדידוששששש,

קיבלתי הצעה למחשב הכולל AMD 64 3000 939 לוח אם k8nfc n-fore 3 (לא רשמו לי חברה אני מניח שזה הגיגביט וגם נראה לי הוא לא רשם את הסוג נכון) זיכרון 512 digma (הוא רשם לי גם משהו כמו 2.5 crok או משהו כזה לא הבנתי את הכתב( ומארז xb-ade כל זה 1950 ש"ח רציתי לשאול עם זה שווה וגם אם הלוח אם והזכרונות טובים או שכדי להשקיע עוד כסף כי החברה של הזכרונות לא נראת לי מוכרת

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by raturnau,

אני מעוניין במחשב נייד שיחזיק בכבוד CS4 בעיקר פוטושופ ואפטר אפקטס לא דברים כבדים מידי אבל... התקציב מוגבל ל2500 ש"ח ראיתי את LENOVO G550 NTD9AIV IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz Mobile Intel GMA 4500M זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 האם המחשב הנ"ל יחזיק? בריאות ואושר לכוווווווווווולם תודה רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by HUNTI,

CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1251.56 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 Ultra 2 SIS 655 Motherboard [ ¤ 1095.66 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 909.01] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : Hercules 3D Prophet 9500 PRO 128MB Video Card [ ¤ 1465.01 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM AOpen x 56 [ ¤ 154.36 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 459.44 ] 1 Cases : Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included) [ ¤ 539.64 ] …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by david85,

אח שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה לו בעיקר לשמוע שירים ולאינטרנט, לאינטרנט כבר דאגנו, רק מה שנשאר זה המארז עם כל החלקים {מתוחכם, אה?}, תנו לי ממיטב מפרטיכם ושימו לב שזה עד 2000 שקל, בלי מסך, וזה לא צריך להיות בשביל משחקים או מחשב חזק במיוחד שאמור להריץ תוכניות בומבסטיות. תודה רבה מראש, ממני דודי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שניתי בביוס לDISABLE את הSATA כדי לפרמט.אחרי ההתקנה שיניתי בחזרה והויינדוס קורס שאני משנה שוב חזרה לDISABLE את הSATA הווינדוס עולה חלק WTF ?? נ.ב (עריכה) נזכרתי שעדין לא התקנתי את הדריברים של המחשב וביניהם גם את הHD אולי בגלל זה... נתקין ונעדכן אותכם........

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אז ככה.. החלטתי שאני רוצה מסך שטוח crt .. התקציב הוא 5,500 מותר לחרוג קצת וזה כולל ציוד היקפי

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by eitan sf,

אהלן אנשים צריך עזרה בבניית מחשב גיימינג למשחקים כמו: cod black ops4, league of legends,mmorpg ובעיקרון שיריץ משחקים טוב ללא שום תקיעות וללא שום בעיות לא כולל רמקולים ומסך בתקציב של: 6500

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם אני חדש בפורום אשמח אם תוכלו ליעץ ולעזור לי....תודה מראש טוב אז ככה.... יש לי שאלה אם כדאי לי לחכות עוד לירידת מחירים או שזה מספיק כבר אחרי יציאת הקונרו כרטיס מסך חובה:GF 7800 GTX וזיכרון 2GB אאאא... ואין צורך בהרכבה ואני משלם במזומן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by InnerConfusion,

שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כאן אז ראשית אציג את עצמי: קוראים לי רומן, אני מוזיקאי בעיקרון וכל הקשור אליי מבחינת עולם המחשבים היא עבודה עם מוזיקה. אני כבר שנים לא מעודכן בכל הקורה עם הטכנולוגיה אז מאוד ארצה את דעתכם; לפני מספר ימים רכשתי לכבוד יום הולדת של אחי הקטן מחשב חדש, לא היה לי הרבה תקציב אך עם זאת ניסתי לעצב מפרט כזה שיתאים למשחקים החדשים בשוק. הנה המפרט הטכני: Intel Core I3 540 3.07Ghz 3.06 Ghz לום אם: Chipset Intel H55 4GB DDR III I333 דיסק קשיח: GB500 7200 RPM SATA II GeForce PX240GT 1024MB כל השאר לא חשוב. אני מאוד מבקש לא להשתולל פה יחסית למחשבים יקרים מאוד, התקציב שלי היה נמוך. כולל מסך 19.5 אינג' ורמקולים + סאב: 3400 ש"ח אז, מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gshani,

שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי! רציתי לשאול, יש לי כל הזמן איטיות מחרידה בעבודה עם הLENOVO X200 ונדמה לי שזה הHDD 5400 שלי. בבדיקה בHD TUNE הוא קורא 70 מגה לשנייה. יש סיכוי שבשידרוג ל7200 יפתח צוואר הבקבוק? אני עובד על W7 64 BIT. המון תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בן דוד שלי מחפש מחשב, כולל מסך 19 LCD, כולל ציוד היקפי (בלי רמקולים). שישמש לאינטרנט + משחקים + שימוש יומיומי (לא גיימר בכלל). עדיפות ל אינטל, (לא מחייב אם יש משהו זול יותר). הקנייה תיהיה מ" לוג'יק ". עד 3000 שקל. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מחר אני אמור לקבל את המחשב החדש לפי מפרט מסוים כיצד אני בודק את החומרה ולמה לסים לב שלא עבדו עלי תודה למשיבים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי לכולם, מישהו יודע מה המחיר המומלץ של מעבדה לבצע עבודה של החלפת מעבד למחשב נייד? אני מתכנן לקנות אחד ולעשות שדרוג למחשב שלי (ביררתי שאכן יש תאימות עם הלוח) בנוסף, האם סביר שASUS משתמשים בדבק תרמי? או שבד"כ ההחלפה של המעבד לא אמורה להיות בעייתית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Bentel,

רציתי לשאול האם יש טעם להוסיף כרטיס מסך GT620 למחשב עם מעבד כנ"ל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, ברשותי מחשב נייד compaq presario 2100, ואני רוצה לקנות מטען לרכב האם יש סיכון(לא מבחינת הקנייה, אלא בשימוש) בלקנות את המטען הזה לדוגמא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150312139248&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.