ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו. יש לי: 0ZC -2GB 800MHZ KINGSTON - 2GB 800MHZ ספק כוח - HUNTKEY 550W דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS 2 מסכים acer '19 ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה. בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לש…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא של חבר שלי הוא מהנדס מחשבים הוא הרכיב לי מחשב והייתי רוצה לדעת אם המחשב הזה מפעיל את המשחקים הבאים:world of warcraft rome buttlefiled PES 2010 conter stirk call of duty need for dpeed ועוד משחקים חדשים. הכרטיס מסך הוא 3D והמסך שלי הוא דק וקטן של יונדאי (אני יודע גם אותי זה הפתיע) זה לא יותר מדי טוב בשביל המסך שלי? אני משתמש 1280by768.ואם הכרטיס מסך הוא 3D זה אומר שאוכל לראות תלת מימד במחשב? כלומר שאני אראה דברים עפים עלי. תודה לכל העוזרים אני יודע שזה מבולגן הוא פשוט שלח לי את הפרטים לאימייל המחשב: מעבד AMD Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3,…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HP Compaq Mini 311c -עולה 2050 ש"ח היתרון HDMI וION LE ותמיכה בDDR 3. חיסרון-N270 Lenovo S12- עולה 1950 ש"ח ומדובר על הגירסה בלי ION יתרון- מסך גדול 12.1. PC Expres,גודל חיסרון-מעבד N270 Acer One 752-עולה 2100 ש"ח יתרונות-2GB RAM DDR2, בלוטות מובנה,HDMI, מעבד סלרון חזק כצאת מN450 ותומך ב64ביט ובא עם win7 x64 (מישהוא יודע איפו קונים את המחשב הזה חוץ מנעה מחשבים?) עכשיו הדגש שלי זה נוחות,אמינות, סוללה. ויש לי עוד שאלה-אני די חושש מחברה HP כי שמעתי עליה ביקורות רעות על האמינות של המחשב ועל השירות. ותאמת יצא לי לראות לא מעט מחשבים בעייתיים שלהם. תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה שבנושא הקודם שלי הפסקתם להגיב כבר יומיים , אולי בגלל שיצא אי סדר בנושא אז החלטתי לפתוח נושא חדש ומסודר עם הדרישות שלי שאני צריך במחשב , אשמח מאוד לראות ממכם הצעות. אז ככה...... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו חשוב וטוב אז תגידו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם שימושים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי ב) …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אז כמו שכתבתי בכותרת השימושיים של המחשב הם בעיקר לשחק STARCRAFT 2 בהגדרות גבוהות ככל האפשר עם זמני טעינה קצרים. אחרי כמה ימים של שיטוטים באיטנרנט הגעתי למפרט הזה: מעבד: INTEL CORE i3 S1156 3.06GHz 540 - BOX ₪627 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪418 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ₪525 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪926 מארז: COOLERMASTER ELITE 335 + 400W PSU ₪335 דיסק קשיח: WD BLUE 160GB SATA2 ₪197 מחיר סופי: ₪3028 מהמחשב הקיים אני מביא את הצורב של LG וכרטיס קול של קריאטיב-SB AUDIGY 2 ZS ומסך LG W2443T-גודל 24 אינץ בכוונה לשחק ברזולוציה מקסימלית אני צריך את הייעוץ שלכם לגבי המפרט לפני שאני מז…
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תקציב 4600~5000 מבוסס מעבד I5-760 או אחד ממעבדי ה I7 (כמובן שעדיפות למעבד כמה שיותר חזק *ולא ה 6 ליבות של AMD ) כרטיס מסך 460GTX SLI2 (עדיפות לזוג כרטיסים מומהרים מהחברה) מארז http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=70 הניקיון והשקט בתוך המארז חשוב לי בגלל זה אני רוצה מארז עם פילטרים ושליטה על כול המאווררים בנפרד (המחשב לא צריך להיות חירשי , המחשב צריך להיות שקט ככה שלא ישמעו מאווררים חורקים וכול מיני צלילים מעצבנים) לא צריך ציוק הקפי חשוב לי לציין שמחשב שיכול להביא ביצועים טובים כבר יש לי (Q6600+HD4850) אני רוצה מחשב חזק יותר עם ביצועים עוצרי נשימה רזולוציות משחק מסך אחד 1680X1050 מסך 2 1920X1080 חנות מאזור חדרה וקיסריה בלבד אני עדיין מתלבט בין זה לבי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודי הנדסת מכונות ואני מחפש מחשב נייד שיענה לדרישות: * יש צורך במעבד חזק כדי להריץ תוכנות כגון MATLAB וקומפילציות וכמו כן בכרטיס מסך ומסך טוב בשביל תוכנות עריכה תלת מיימדית - CAD כגון SOLIDWORKS 1 - התקציב המשוער שלי הוא עד 7 אלף שח, אם כי ניתן לחרוג ממנו אך הייתי מעדיף שלא 2 - גודל המסך- 14-15 אינצ' , מסך טוב שניתן לראות בו גם בתנאי אור לא אידיאלים 3 - כרטיס מסך טוב שיריץ תוכנות CAD בכיף 4 - זיכרון ומעבד מהיר לישומים שדורשים הרבה חישובים כמו MATLAB 5 - משקל רצוי- לא קריטי כלכך 6 - זמן סוללה 3-4 שעות אמור להספיק לדעתי, אם יותר עדיף... 7 - רשת אלחוטית חשוב , בלו טוף פחות חשוב 8 - כונן קשיח , אני מתכן לקנות דיסק נייד בעל נפח…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי באייבורי אתמול , עשיתי הזמנה והכל אבל היה חסר 2 חלקים שלא היה להם . הקירור מוגן 2 , ו4 ג'יגה זכרון ששם זה עולה 600 שקל !! כמובן שהבטיחו לי שם להשוות מחירים והכל בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההצעה וללכת לכיוון של RSM . אחרי שראיתי שהרבה כאן ממליצים עליהם . המפרט מיועד בעקרון לשימוש מאסיבי יום יומי בנוסף מידיי פעם קצת משחקים לא כבדים . במחשב יבוצע OC פחות לכיוון של דרישה של ביצועים יותר לכיף . יש לי כרטיס 8600GT שאני מתכוון לשמור . 1. מה התקציב המקסימלי?2000 ש"ח , לנצל עד הסוף אבל לא לחרוג למעט מצב קריטי קריטי . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים , אינטרנט . א) תדיר מאוד , שימוש מסיבי יום יומי . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לקראת הלימודים מחפש לקנות נייד, התקציב כעיקרון עד 500 אבל אם יהיה צורך אפשר גם חריגה קטנה. המחשב אמנם יהיה לרוב בשימוש כללי בלבד (גלישה, קצת אופיס וכו'), עם צפייה בסרטים אך חשוב לי שתהיה אופציה להריץ משחקים וכמו שצריך למרות שזה לא יקרה יותר מדי, המחשב גם צפוי "למשוך" כמה שנים אז יהיה נחמד אם יהיה לפחות קצת רלוונטי גם בהמשך הדרך. בעקבות דיון שהיה לא מזמן מאוד שמתי עין על Lenovo IdeaPad Y560 שהוא בעל מפרט די מרשים יחסית למחיר, דגם עם מעבד i5 עולה 4625 (http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=4856), אין לי צורך בדגם עם i7 וסה"כ יש כרטיס מסך Radeon 5730 שהוא מהחזקים שיש. אמנם אין לי בעיה עם מסך 15.6 כמו שיש לו אבל אני לא אשקר אם אני אגיד שאני מעדיף אחד קטן יותר. כמובן ש…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג X61 יד שניה מאיזה חברה ב1400 שקל. המעבד הוא T7100 יש בין 100 ל160 ג'יגה הארד דרייב ואו 1 או 2 ג'יגה ראם. המחשב מגיע עם תחנת עגינה ועם סוללה כמעט מתה. שווה ללכת על דבר כזה? נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא? תיקנתי אנשים זה X61... לא 60
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לקבל חוו"ד על מפרט למחשב : המחשב רב תכליתי אך בעיקר מיועד למשחקים עם דרישות מערכת גבוהות , חשוב לי ביצועים, מהירות ושהמחשב לא ירעיש את המחשב הקודם קניתי לפני כ-7 שנים המחשב היה חזק במיוחד והחזיק המון זמן מעמד עד לפני כשנה עדיין הספיק לדרישות מערכת, מלבד שדרוג של כרטיס מסך הוספת זכרונות והחלפת ספק כח לא נגעתי בו, חשוב לי גם שלמחשב הנוכחי תהייה תוחלת חיים די ארוכה. Gigabyte ga-58a-udr3 Intel core i7 950 3.06ghz 8mb Arctic cooling freezer pro rev.2 cpu fan Gigabyte gtx460 1gb ddr5 Western digital caviar black 1tb 64mb 7200rpm Kingston hyper x 3x2gb ddr3 1600mhz Coolermaster cm690 ii plus black atx Chieftec 650w modular psu 14cmfun 24pin Asus drw-22b2s dvd+rw סך תשלום…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים. הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים: Asus U35JC חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16 http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1 זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע? Samsung Q330 לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא. Acer Aspire Timeline X AS3820T רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - רק אם השינוי ממש קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס בעיקר כולל אקסס PPT ואקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" של MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחק המרכזי שאני רוצה לשחק בו זה SC2 לכל השאר יש לי XBOX * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיפות לאזור ה 2200 . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית ותו לא. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט קצת אופיס וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לגודל הנוח ביותר מאנשים שמשתמשים בנייד שלהם לתכנות בסביבות עבודה כמו visual studio או eclipse. בעקרון אני רוצה נייד שיהיה כמה שיותר קל ונוח לנשיאה אבל שיהיה ניתן לתכנת עליו בנוחות... האם מישהו מתכנת במחשב עם מסך 13.3 אינץ' או 14.1 אינץ'? האם זה לא קטן מדי? אני יודע מנסיון שמסך 15.6 נוח אבל הם בדרך כלל כבדים ולא נוחים לנשיאה. תודה לכל המגיבים.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC עד 4.5 בערך. איך הזכרונות והקירור למעבד שקניתי ל-OC? לקנות אולי את ה-Dominator GT במקום ה-XMS3? הלוח אם תומך ב-1600Mhz זכרונות? כי זה קופץ מ1333 ל2200 בפירוט שלו.. מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1359 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1140 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-7-7-20 XMS3 ₪1219 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C6G1600C7 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪2353 כמו…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה שנים טובות באתי פה להתייעצות לקנות מחשב..היה לי תקציב גבוהה (8000 שח)קניתי מחשב חזק שהחזיק עד היום בלי בעיה...היום הוא לא סוחב את המשחקים החדשים על הכי גבוהה..ואני בן אדם שלא אוהב להתפשר על איכות ומשחקים זה האהבה שלי...מגיל קטן. היום אני חירניק תפרן ויש לי 4500 שקל,אני לא מעודכן בכלל בעולם המחשבים והחלקים למרות שפעם הייתי חזק בזה...אבל עדיין אמרו לי שבסכום הזה אפשר להביא מחשב לא רע בכלל בשביל משחקים. יש לי הצעת מחיר עם מפרט,תגידו לי מה דעתכם.פתוח לגמרי להערות ולשינויים. (צירפתי קובץ וורד עם ההצעה) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תופעה ששמתי לב אליה בפורום, היא שמשתמשים פה נוהגים להתייחס רק למפרט הטכני של מחשב נייד מסויים, ושום דבר מעבר לזה. למשל: משתמש פותח אשכול ומבקש שימליצו לו על מחשב נייד במחיר מסויים רוב התגובות שהוא יקבל הן ממשתמשים צעירים יחסית (14-15) שיתנו לו מידע מאוד לא מקצועי, וימליצו לו על מחשב מסויים רק בגלל המפרט הטכני שלו אין להם שום מושג לגבי המחשב, ואפילו אם הוא מחשב נוראי עם המון בעיות ומגרעות הם ימליצו, כי הם יודעים רק על המפרט הטכני. תצאו מזה, מחשב נייד טוב הוא לא מחשב בעל מפרט טוב. יש המון פרמטרים שהם הרבה יותר חשובים ממפרט טכני (לדוגמא: נוחות המקלדת, איכות המסך, איכות החלקים, השירות שניתן בארץ וכו' וכו'...) לתשומת לבכם (אני אישית ראיתי פה משתמשים שהציעו מחשבים ניי…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה חוות דעת על המפרט. המחשב אמור להיות מחשב ביתי שהשימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, משחקים, צפייה והורדת סרטים וסדרות. המפרט לא צריך לכלול מסך, דיסקים קשיחים, צורב, כונן דיסקטים (אני מעביר מהמחשב שיש לי כרגע) וציוד היקפי. לא מתוכנן OC ורצוי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. חשוב מאוד שהמחשב יתאים למשחקים (בהגדרות הכי גבוהות שאפשר) וסרטים (זוהי מטרתו העיקרית). המחשקים שכרגע אני משחק הם בעיקר מסדרת C&C אבל חשוב לי בעתיד אני אוכל להעלות משחקים יותר חדשים, מה שאינני יכול עכשיו. המחשב בעיקרון צריך להחזיק לי לשנתיים-שלוש לפחות. המערכת שתרוץ עליו תהיה WIN 7. ההרכבה תתבצע כנראה באייבורי/KSP בירושלים שמשם אני קונה את המחשב. לוח Gigabyte GAP55AUD3 705 ש"ח מעבד Intel Core i…
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מעוניין במפרט למשחקים כבדים. אני לא צריך ציוד היקפי,הרדיסק,כונני סי די רום ווכו. מעוניין במעבד,לוח אם אסוס,מעבד אינטל מתלבט בין ה i5לi 7 זכרונות ספק כח ומארז. תקציב עד 3000-3500 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-