ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי שני מפרטי מחשב גיימינג רציתי לדעת מה דעתכם תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המעבדים הישנים של AMD? לאיזה מעבדים של אינטל הם מקבילים?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מה לציין ? משחקים שיצאו בעתיד אני בטוח שלא כל משחק דורש כרטיס מסך שונה אחד מהשני. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כנ"ל^ אבל שיהיה... OVERWATCH/BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' 1920X1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשביל זה רשמתי תקציב, לא ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד עד ל2500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש פחות אז כמובן עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפייה בHD אבל לא למשחקים בכלל. אולי גם עריכת וידיאו קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד בסוף החודש, כרגע ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים (אבל פתוח לעוד דגמים כמובן) http://ksp.co.il/?list_compare=.34021..34718. אני לא כ"כ מבין למה הלנובו נראה עם נתונים יותר מרשימים (I7, 8GB) אבל שניהם באותו מחיר - זה נובע מהגודל הפיזי (15.6 לעומת 14) והמשקל? מאיכות הבנייה? מצרף גם את השאלון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וסדרות. שימוש רק יומיים בשבוע (היומיים של הלימודי…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אשמח לייעוץ בשדרוג מפרט קיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך במידה ו*באמת* אין צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ו-DAW; כל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב ו-Cubase. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, ספק כח, כונני אחסון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב לשלושה דברים: 1. להריץ משחקים בהגדרות אולטרה 2. לראות סרטים וממש להיכנס אל הסרט 3. שזה יחזיק לפחות כמה שנים טובות, גם מבחינת חומרים חזקים (כרטיס מסך, מעבד, קירור וכו'), וגם מבחינת הגדרות של משחקים לשנים הבאות (שאני לא אצטרך להחליף חומרה בעוד שנתיים-שלוש 4. שהמחשב 'יעוף', ללא תקלות ובעיות אני רוצה שזה יעבוד על המסך של אסוס 34 אינצ' rog swift pg348q או על המסך aser Predator XB321HK תקציב מקסימלי: 20000₪ אפשרי לחרוג עד עוד 1000₪ רזולוציה: (4k (16/9 או (uwqhd (21/9 ללא ציוד היקפי, התקציב הוא רק למחשב עצמו אוברקלוק: מתוכנן, לפי הצורך אין העדפה על חנות מסוימת, במקרה הצורך יש אפשרות לקנות את החלקים בחו"ל …
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט אינטנסיבית ועריכה גרפית קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24", ומקלדת עכבר אלחוטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי איפה אני יכול לבדוק מה הרמה/הבדל בין 2 מעבדים 1 - AMD Quad-Core A6–6310 APU 2 - Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz זה נייד לחבר שצריך את הנייד למייל ואופיס אני בטוח שהמעבד של אינטל עולה על זה של AMD בכמה רמות השאלה היא בכמה?
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הדרישות הבסיסיות: מחשב שכמעט אינו נסגר. בשימוש מאסיבי מאד כל היום. בבוקר בורסה: תמיכה בשני מסכים חייב להיות שקט תמיכה בפתיחת 30 עמודי גוגל כרום. בכל מקרה עשרים לפחות. אופציה (לא חובה) תמיכה במסך 4K. דיסק אחד. SSD עד 500 (השאר מגובה על חצוני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית וביתית. המחשב עובד 20 שעות ביממה, ופתוח 24 שעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה רבה עם מיי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שני מפרטים למחשבים שישמשו בעיקר לעבודה משרדית אך גם למשחקים פה ושם. התקציב לראשון כולל מסך (לא LCD) הוא באזור ה-4000-4500 השני כולל מסך LCD הוא באזור ה-5000-5500. שני המסכים 17 אינץ'. משהו שמעניין אותי לדעת הוא למה במפרטים רק ממליצים על Athlon? אינטל פשוט פחות טובים או שיש איזשהו הסכם פרסומי כלשהו? ועוד שאלה היא מאיפה המחירים בלוחות המפרטים? אם לא ניתן לפרסם על גבי הפורום (שלדעתי ניתן הרי אין פרסום כלשהו של החברה) אשמח לקבל בהודעה פרטית. ושאלה אחרונה שאם לא מתאימה אשאל במעבדים, היא מהו ה-Athlon64 הזה? הוא 64Bit? ומה ההבדל בינו לבין אינטל עם פי 2 Ghz? (לצורך העניין ה-3Ghz). תודה רבה רבה מראש, אורן.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אז כל שנותר לי הוא לגבש את המפרט הסופי, גיבשתי אותו כבר בעיקרון רק נשאר לי להתייעץ איתכם. AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray מחיר 960 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard מחיר 490 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory מחיר 600 ש"ח שניהם. פה יש לי התלבטות בין Kingston ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory דעתכם בנושא תכריע. Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 מחיר 60 ש"ח ?Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מחיר 1240 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD מחיר 55 ש"ח NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW מחיר 265 ש"ח Samsung 160GB 72…
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות את המחשב הבא : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel DDR 400MHz Value Series Retail צורב LG CDRW 52x32x52 מארז Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU לוח אם DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX6800GS TDH 256MB PCI Express דיסק קשיח Maxtor 6L200SO 200GB 7200 16MB Buffer MaXLine III + NCQ האם יש צורך בשינויים ? איך המפרט בכללי ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD 64 3200+ s939 stepping E6 Gigabyte GA-K8NF9 Ultra OCZ value cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6600GT VIVO 128mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 460W ATX2.0 ~4340 NIS בחרתי מערכת כזאת האם יש אפשרות לשיפורים בתחום של החומרה, (לא חייב כרטיס מסך חזק)
-
- 14 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח ולא שקל יותר המטרה היא שדרוג סופי של המחשב ככה שישאר לי לקצת משחקים ועבודה שוטפת ואיכותית הרעיון הוא שני סלוטים של 1 גיגה שיעבדו בדואל צאנל ( לא מפריע לי לקנות בודדים ולא ערכה ) וכרטיס מסך דיי סביר שיחזיק לתקופה ארוכה משחקים ברמה גבוהה על רמה סבירה ולא יותר עם ההצעות שיינתנו אני מבקש שתתחשבו ביחס מחיר לביצועים לשני המוצרים תודה מראש עדיפות להצעות מחנויות באיזור חיפה והצפון
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מצורפת תמונה של מפרט שאני רוצה להזמין, השימוש העיקרי שלי הוא Photoshop, 3DS ותוכנות גראפיות שונות אחרות. בנוסף לג'יגה זכרון שאני קונה יש לי עוד 512 מגה במחשב הנוחכי של קינגסטון - גם הוא DDR400. - האם המפרט טוב? - האם ג'יגה זיכרון מספיק לעבודה עם התוכנות שפירטתי או שעדיף שאני אוסיף גם את ה 512 שיש לי עכשיו במחשב או ישר לקנות 2 ג'יגה? - האם הספק טוב? כרגע יש לי ספק של טרמלטק 420 וואט אבל אמרו לי שכדאי להחליף. האם זה באמת כדאי? הספק שבהצעה עדיף על מה שיש לי עכשיו? * כרטיס מסך כבר יש לי אז לא לשים לב שאין בהצעה כרטיס. תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE (s939) VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders LiteOn Combo 48 x 32 x 48 + DVDx16 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים EM-08A ATX MIDI 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3457 ¤ איך המחשב לתקציב הזה?? והאם אפשר למצוא יותר טוב אם כן תרשמו איזה מפרט וכמה עולה עריכה: זה לפי דעתי המחשב הכי טוב במחיר הזה אם יש הצעה אחרת אז תציעו
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
טוב, אני מקווה שאסביר את עצמי מספיק טוב כדי שתעזרו לי : אני כמעט (עד בכלל לא) משחק במחשב, אז לא דרוש לי כ.מסך מטורף.. צופה בסרטים,אינטרנט ושאר ירקות..מה שכן, אני מריץ המון המון אפליקציות בו זמנית (כן..עולה לראש dual..) והכי שנוא עליי לחכות לעליית אפליקציה בין אם זה word או סרט או matlab או לא יודע מה.. כמו"כ אני שונא רעש מאווררים (אבל אין כסף לקירור אחר..) לדוג' ,בעבר הרחוק היה לי desktop עם amd barton 2500... היה נחמד, אבל רועש מדי בשבילי (אם אני לא טועה היה שם aerocooler7 או משהו כזה..) קיצר, ממש חשוב לי שלא יהיה רעש של טרקטור בחדר! ו.. אני מריץ אפליקציות שגוזלות הרבה משאבים כמו matlab , Mathematica ,spice... ואני מעדיף לסיים את זמן הריצה שלהם כמה שיותר מהר ובמקביל לעב…
-
- 14 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי,הנני מחפש מפרט של מחשב חזק,ב6,000¤ , המחשב מיועד בעיקר לעריכות סאונד,הקלטות,והשאר.(קיובייס) שהיא תוכנה מאוד כבדה,וצורכת עיבוד מאוד גובהה,והרבה זיכרון. ככה שאני צריך לפחות מעבד כפול ליבה,אך אינני יודע איזה,ו1GB פנימי לפחות,של חברה טובה . המחשב אמור לכלול ציוד היקפי,מסך דק 17 של חברה טובה,מקלדת , עכבר , ורמקולים . מארז לא צריך להגזים,אפילו משהו סטנדרטי יספיק. לגביי כרטיס מסך,לא צריך משהו רוצח,אני לא משחק במשחקים,בכלל בכלל . אבל רצוי שיהיה משהו דיי נורמלי,אך לא מוגזם,שיהייה אולי לעתיד הקרוב אז שוב,מעבד כפול ליבה חייב,זיכרון לפחות 1GB פנימי,ורצוי גם הארדיסק בנפח גדול מחברה טובה,ומארז לא עד כדי כך מוגזם,ספק טוב שיחזיק את המערכת,מסך דק 17 של חברה טובה,זכרונות (512X …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת - אני עכשיו באמצע פרויקט שבו אני נדרש לספק 50 מחשבים לעבודה משרדית לארגון מסוים. התקציב הוא 3575 שקלים בדיוק, לאחר הורדת סכום מסוים בשביל תוכנה. אני כבר בניתי מפרט, אבל תמיד כדאי להתייעץ. רציתי לדעת מה החברים כאן בפורום יציעו לי. *(עדיף שיהיו מסכי LCD מהודרים לארגון ) בתודה, QTEC
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-