עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מותג המעבדים הארגוניים של אינטל מתרחב על העולם הנייד, ונוחת במחשבי ה-ThinkPad החדשים אשר מבטיחים להיות סוסי העבודה הנישאים המתקדמים ביותר שנוצרו לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשבים-הניידים-החדשים-של-לנובו-הם-הרא/

2. Started by elis02,

שלום, יש לי מחשב Asus n550jk-cn065h המכשיר היה כמה פעמים בתיקון וכעת הם ממליצים לי להחליף למחשב : X555LD-XX826H שמתי לה בזאפ שהוא גם עולה פחות אשמח להשוואה של מישהו שמכיר. האם שווה להחליף בחינם למחשב הזה או שזה ירידה ברמה?

3. אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט. * גודל המסך? 15 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני) * Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום רב. צריך מחשב ל GAMER . . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לקנות גם ב 5000 או 5500 זה גם בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , עריכות וידאו קלות בסוני ואגס, קצת אפטר אפקט, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של שנת- 2014 2015 Alien Isolation , CRYSIS 3 , BIOSHOCK-I , COD'S Wolfenstein The old Blood משחקי COOP למינהם כדו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין במחשב חדש (כולל מסך!) שישמש בעיקר לגיימינג כבד. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח. יש 3 דברים חשובים לי: 1. שהמחשב יישאר רלוונטי גם לשנים הקרובות, אני לא רוצה להוציא עליו יותר מדי כסף בעתיד. 2. שיוכל להתמודד עם לא מעט כוננים קשיחים (מבחינת ספק, קירור, מקום במארז), כי אני מתכוון להתקין לפחות 4 כרגע ובעתיד עוד. 3. קירור. בניתי מפרט מסויים, הדבר שאני עוד לא סגור לגבי זה כרטיס המסך – R9 390 או GTX970. אשמח לקבל הצעות ודעות, על המפרט ועל כרטיס המסך העדיף. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by ag43,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פוטושופ. בלי משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנ"ל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. חג שמח חברים,אחרי הרבה בעיות עם החלפת לוח אם זול מצד KSP החלטתי לשדרג את הלוח אם ולהשאיר את שאר המרכיבים ככה שאני צריך המלצה ללוח אם איכותי מחברת ג'יגה בייט (או מחברה איכותית אחרת שאתם מכירים) אני פריק של סרטים ומחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,ככה שחיבור HDMI או לפחות שניים הכרחי,יכול להיות שבבוא היום ארצה לשחק במשחקים כבדים ככה שהייתי שמח שבלוח אם תהיה את האופציה להרכיב כרטיס מסך חזק. אני מתכוון להשאיר את המעבד, כרטיסי זכרון,דיסק קשיח ,והספק כח (אם יש לכם המלצות להחליף פריט כלשהוא אשמח לשמוע) מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 דיסק קשיח : WD קופסה שחורה טרה אחת כרטיס מסך לא קיים ,דרך לוח אם. אם צריך להוסיף עוד פרט א…

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by BarRahum,

שלום חברים, 1. מטרות המחשב הם גיימינג קל, צפייה בסרטים וגלישה 2. 15.6 ומעלה 3. FHD 1920x1080 4. משקל לא משנה לי 5. שיהיה ל6-7 שעות עבודה 6. HDMi וUSB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהיה מה שהכי טוב שנכנס בתקציב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בעקרון אני חייל אז ייצא לי להיות הרבה עם המחשב בבסיס. התקציב נע בין 2000-2500 שקל עם אפשרות לקנות באילת. תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by -=HOLY=-,

היי יש לי חבר שרוצה לבנות מחשב גיימינג ורציתי את עזרתכם בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4K ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב : בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

11. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by haim855,

ארשום תמחשב שברשותי ..מה ניתן לקחת מימנוץץלמחשב החדש..אבקש בנוסף לקרוא תאשכול שלי טובו לענות על השאלות שהשאל כדי להגיע למחשב שלא אתחרט תודה מפרט מחשב שלי כיום: מעבד e8400 לוח אם p35 ds3l 6 גיגה ראם DDR2 800 כרטיס מסך: gtx560ti (אותו השאיר לבנתיים) לא רואה סיבה שלא ! ספק enermax liberty elt 500w (אממ ניתן להשאיר אותו? למיפרט שאפרט בהמשך או לקנות ספק חדש?) ארדיסק די חדש 1 טרה ..932GB Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA) גם אותו השאיר אין סיבה שלא! עכשיו למיפרט מחשב שאני רוצה לקנות..תנו חוות דעת להשאיר לתקן בחירה.. מעבד שברחתי Intel Core i5-4590 חוות דעת? לוח אם: MSI Z97-G43 LGA1150 (האמת שבחרתי אותו סתם כי הוא ניראה לי לעין..וגם בגלל רוב הת…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by 9055,

לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום חברים, רוצה להתחדש במחשב חדש והשמח לעזרתכם, יש לי שני מפרטים משלי שהייתי רוצה את חוות דעתכם מה מתאים מהם או האם צריך לשנות משהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי MMORPG אסטרטגיה ומשחקים כמו GTA V ASSASIN CREED WATCH DOGS וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2209WA DELL 22 1680X1050 וכנראה בעתיד 24" עם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אז אחרי שסיימתי לשדרג את המחשב שלי בעזרת הפורום אני מתפנה לעזור לאח שלי הקטן (24) , אשמח להצעות מעוניין בקניה כבר בשבוע הבא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 10K זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב בעיקר RPG למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom ומדי פעם משחקי FPS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680x1,050 (מסך קיים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום לכולם, קיבלתי את הצעת המחיר הר"מ לצורך פיתוח וגרפיקה 2D (פוטושופ). מה שמעניין בהצעה הוא המעבד XEON ולא i7. אשמח להתייחסותכם. תודה! 255.00 255.00 1 36M 1TB 7200rpm SATA3 קשיח כונן 21330 540.00 540.00 1 36M AMD Radeon R7 250 Silent 1GB GDDR5 גרפי כרטיס 21403 Intel Xeon E3-1241v3 מעבד 22954 1 12M Xeon Cooler למעבד קירור 19953 1 36M B85 Chipset אם לוח 22181 1 999M 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 זיכרון 21009 1 36M 128GB SATA3 SSD כונן 23050 1 24M DVD+/-RW SuperMulti DL אופטי כונן 19834 10 1 36M Standard Workstation 550W כח ספק 19871 11 1 12M Workstation Midi Tower Black

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם! אני סטודנט למדעי המחשב, גולש פה הרבה בפורום בתקופה האחרונה ומנסה להשכיל ולמצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. לפני שאני יגיד מה הדרישות וכו' אני מאוד מתלבט לגבי התקציב..מבחינה כספית הגג שהצבתי לעצמי זה 4,500 שח אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להשקיע בלפטופ יוקרתי וחזק, שיש סיכוי שגם מחשב ב2500 סטדנרטי + יוכל למלא את הדרישות. אז בבקשה תתנו הצעות בין 2500-4500 ואני יבחר את המחשב עם היחס עלות-תועלת המשתלם ביותר. *יש לי אפשרות לקנות את הלפטופ באילת ולחסוך תמע"מ. אז ככה: * מטרות המחשב? לצורכי לימודים אינטרנט ומסמכים בעיקר, תכנות כמובן, צפייה בסרטים ומשחקים בזמן הפנוי במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע להחליט..התלבטות רצינית..לא פ…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש בנתונים, הרבה קבצי pdf, עבודה רבה בתוכנות בענן דרך הדפדפן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, דפדפן עם הרבה כרטיסיות פתוחות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21-22 אינץ'. יתכן שישתמשו ברזולוציה נמוכה, עקב תוכנות ישנות. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DimRah,

היי לכולם, רציתי לדעת מה שווי המחשב שלי שנמצא במפרט מימין... המחשב נקנה ב-20/10/11, 5 ימים לפני יציאת BF3. יש לי עדיין את כל הקופסאות של כל הרכיבים. הייתי רוצה לדעת בכמה הוא יימכר אם אמכור אותו כפי שהוא, לא כולל ציוד היקפי. והאם שווה פשוט למכור את ה"משולש"+כרטיסי מסך ולקנות יותר מעודכנים...? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by AdiD,

1.תקציב 4000~ 2.מיועד למשחקים, כל המשחקים העדכניים להיום והדרישות שלהם, מתכנן לשחק בשאיפה על האיכות הגבוה, רזולוציה 1080*1920 3. אין צורך לכלול כונן קשיח (יש לי 2 , אחד של 1TB ועוד אחד) ולא צריך כונן אופטי (יש גם) 4. שקט לא חשוב יותר מידיי, 5/10 5.לא מתוכנן OC. 6. קנייה מתוכננת בזמן הקרוב. 7. המחשב מתוכנן להשאר איתי לעוד הרבה שנים, ככה שאם הוא יהיה אפשרי לשדרוג בעתיד זה יהיה טוב. 8. הערות: אני מעוניין לקנות בעקרון את המפרט שיש באתר, אבל אני לא בטוח לגביי האפשרויות כי יש שם מספר, אם תוכלו להמליץ לי אילו חברות עדיפות מתוך האפשרויות הרשומות אני אשמח, בנוסף המלצה למארז כי יש הרבה (מה שמסומן באדום) [TABLE=width: 1035] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=cla…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לחברי האתר היקרים, קודם כל תודה מראש על עזרתכם הרבה עד עכשיו, לפני 3 שנים הרכבתי בעזרת האתר מחשב למשחקים שעובד מושלם עד היום. וגם מחשב נייד שיצא מצויין ומשרת את בעליו כבר שנתיים. אז קודם כל לשאלון: . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נראה לי שיש יותר מידי מאיפה לחסוך במחיר כזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1600 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לאחותי,נערה בתיכון שבאמת שלא עושה כלום עם המחשב חוץ מלראות סרטים, ולגלוש באינטרנט/פייסבוק/יוטיוב וכו' כלומר שהמחשב מיועד לעבודה משרדית,גלישה באינטרנט וצפייה בתכני HD -מהי…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by omerikodik,

אהלן חברה מה קורה. קיבלתי חוות דעת טובה מחבר על האתר הזה. אשמח שתעזרו לי למצוא את המחשב הבא שלי, יש לי מחשב נייד בן 4 שנים שעומד לשבוק חיים כל רגע. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי פעולה, הרפתקאות, אולי אפילו גם ספורט. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the saboteur/ spider-man/ call of duty/ homefront/splinter…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים