עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  2. קודם כל אני חדש פה וחבר הפנה אותי לכאן ומה שיש לי להגיד זה פשוט ואוו עולם אחר לגמרי ואנשים שפיצים .. אז הנה קיבלתי מפרט למחשב שאמור לשמש לעריכת מוזיקה + לעלות משחקים חדשים .. ניד פור ספיד אנדר כובר החדש .. הנה המפרט .. מעבד - Intel Core 2 Duo E-7300 2.66 Ghz 1066 Mhz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL זיכרון - DDR2 800Mhz 2048MBx2 = 4196Mb ללא כונן אופטי ללא כונן קשיח כרטיס מסך - GeForce 9500GT 512Mb TV DVI PCI-X מארז NZXT אלומיניום שקט במיוחד אני צריך גם ספק שהייתי בחנת הטעתי אותו אמרתי לו שהספק לי 500 W והוא בעצם 350 אז אני צרי גם ספק מחיר 1500 תודה זה המפרט שקיבלתי מה אתם חושבים עליו ? בכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר חזק ? ויש אפשרות להוסיף עוד כ…

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  3. אני עומד לקנות את המחשב החדש שלי עוד שבוע - שבועיים ככה, ואני רוצה לבדוק ולדעת אם כדי לעשות אילו שינויים אחרונים. אז כל דבר שעולה לכם בראש תגידו, כמובן בתקציב של עד 8500 ;D. גם אם רכיב אחד לא נראה לכם תגידו, כי אחרי ההזמנה אני לא יוכל לעשות כלום. אז הנה המפרט : CPU : AMD ATHLON XP 2400+ FAN x1 - 1260NIS Motherboard : EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 x1 - 719NIS Memory : Corsair CMX256A DDR 3200C2 x2 - 1268NIS Hard Disk : WD 80GB 7200RPM 8 MB special version x1 - 701NIS Video Card : Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO x1 - 2013NIS DVD : LITE-ON DVD 16*48 Retail BLACK x1 - 278NIS Floppy : TEAC Floppy Drive 1.44 x1 - 69NIS Case : Therma…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום לכולם. יש לי אפשרות לקנות את הנייד ASUS K52F מסלקום. אפשר להגיד שהוא כבר אצלי ואני צריך להחליט אם להשאיר אותו או להחזיר (עד מחר). רציתי לשמוע את דעתכם עליו ביחס למחיר (100 בחודשX 36 חודשים = 3600)? תודה רבה לכם =]

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by General_Niv,

אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא ממש ממש לא סוחב כלום אז החלטטתי לשדרג אותו. במקום המעבד הנוכחי: Intel Celeron 1.8 אני קונה AMD 3000 Venice. במקום הכרטיס מסך:GF4 אני מחליף ל-GFX5900 Ultra 256 MB(את הכרטיס אני מקבל בחינם אז אי אפשר להחליף). לוח אם יש לי של אינטל משהוא אפסי ואני מחליף אותו ל-NForce 3 socket 939 K8NSC של ג'יגאבייט. ובקשר לזכרונות:יש לי עכשיו 256 שהוא PC2700 ואחד אחר שהוא PC3200 אז חבר שלי אמר לי שהכי טוב יהיה אם אני אקנה עוד 256 PC3200 ואת השני(PC2700)אני ישמור בצד(לא ישתמש). כל הרכיבים האחרים שלי הם מהמחשב הנוכחי שלי והם יחסית בסדר. כל הסיפור עלה לי 1450 משהוא כזה ואני קונה מ-KSP. אז אם יש רכיב שאתם ממליצים להחליף תודיעו לי כי אני הולך לקנות היום. אני מודה מאו…

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by joe2010,

חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by m.l,

אני יודע שזה תקציב ממש מוגבל אך המפרט המדובר הוא לאבא שלי...(הפנטיום 3 הלך לעולמו) יש עדיפות לאינטל למרות שידוע לי שממערכת AMD אפשר להוציא הרבה יותר ביצועים..אך שוב...אום תוכלו לבנות לי שניים..אחד של AMD ואחד אינטל.. המחשב לעבודה משרדית בלבד לאין צורך ביותר מכרטיס מסך מובנה.. המחשב יעבוד פעמיים-שלוש בשבוע..לא יותר ככה שאין צוריך בשיא הביצועים...משרדי ביותר... אין צורך מסך לא ציוד הקפי לא כלום... ----יהיה אפשר לדעת כמה מפרט שמורכב כיום יעלה אחרי ה22.4?---

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  8. אהלן חברה אני צריך מפרט שישים דגש על עבודה שוטפת נוחה ומהירה, ובשאיפה גם פעילות סבירה במשחקים, אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים, אין לי זמן לפרט מעבר לזה כרגע, אני יתן עוד פרטים בהמשך תודה רבה רבה מראש!!!!!

• 14 תגובות
    • 743 צפיות
  9. שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 לכל היותר, אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר, מקלדת, רמקולים, לא מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס רשת אלחוטי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?AMD וATI אבל אני מאוד גמיש במיוחד מבחינת מחיר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כמובן שיהיה קירור טוב, במיוחד מבחינת מארז, אני הולך לשים את המחשב בממ"ד. העיצוב לא כזה חשוב, אבל בעיקרון שלא יהיה כ"כ רועש, הוא ישב ממש ליד המיטה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, אבל שירכיבו במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by aarrek,

מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  13. היי, התחלתי לשקול לקנות מחשב נייד גיימינג מאיביי. והשאלה היא כפי שכתוב בנושא: האם יש מס/מכס על קניית מחשב יד שניה מחו"ל (ebay)? קראתי את המדריך לקניה מחו"ל אך אין שם התייחסות לקנית מחשב משומש יד שניה אשמח לעזרה תודה!

• 14 תגובות
    • 24k צפיות
  14. Started by Ic3 CuB3,

טוב חברים קודם כל אני רוצה להגיד שזה המפרט בערך ה4 שאני בונה דרככם לאנשים לא כולל המחשב שלי, אז המשכו בעבודת קודש זו !! כל הכבוד !! עכשיו, בת דודה שלי צריכה מפרט למחשב כולל מסך LCD 17" למטרות גלישה, OFFICE, ICQ, תוכנות פשוטות, סוליטר ( ). כמו שאתם רואים, היא לא צריכה מחשב חזק במיוחד, אך היא רוצה שיהיה מהיר. היא קיבלה את המפרט הזה מחנות של קרובים שלנו : לוח אם: GIGABYTE 775 מעבד: P4 2.6 זכרון: INFINION 512. דיסק קשיח: 80G מסך LCD: Mag LCD 786 17" כונן דיסקטים צורב DVD X16 מארז ATX מלדת, עכבר ורמקולים פשוטים. מחיר 3660 ש"ח. רציתי לדעת איך המפרט, ואם יש מה לשפר. לא לחרוג יותר מדי, התקציב גם ככה 3500. היא כמעט קנתה אותו באותו רגע ואמרתי לה שתחכה. זה דיי…

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  15. כמה דברים: 1. אני לא צריך הארד דיסק גדול יותר. עכשיו יש לי 80GB וזה מספיק לי. לקחתי 160, בגלל שההפרש בינו לבין ה-80 היה מצחיק. 2.יש לי צורב מהמחשב הישן.... 3.למרות שכתבתי 4.5K, אני מנסה להתקרב כמה שאפשר ל4K, מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1020 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤252 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB*2 667Mhz CL5 ¤140 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TMOS1GBDDR2-667 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37341 מארז כולל ספק Antec SONAT…

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by DarkInertia,

לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Q6600 DQ6-X38 ocz reaper 2gb 800mhz EB מארז Aurora 570s BLACK BFG 8800GT OC1 X2 WD250GB AAKS ASUS 20X14 BLACK CORSAIR 520HX HR-03 (יורכב במקום הסטוק של הGT) 120 Ultra Extreme יורכב גם במקום הסטוק של אינטל. מתוכנן OC,לכן קניתי את הקירורים HR3 וEXTREME,לא יעלה על דעתי לעשות OC עם הסטוק של אינטל :\ אני לא מתכנן RAID,ותמיכה בDDR3 לא ממש רלוונטית לי כרגע.

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, בשעה טובה מכרתי את המחשב הנייד שלי שאני לא צריך יותר ואני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב שולחן חזק לעבודה במאיה ולמשחקים. אני עוד לא ברמה מקצועית וגם רוצה לשחק במחשב ולכן אני לא צריך כרטיס QUADRO. לפי הפורמט המומלץ: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 פלוס מינוס לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ועבודת תלת מימד במאיה, מקס וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא לא צריך שום דבר פרט לאל-פסק. 4. האם יש דבר ספציפי שאת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק. אין צורך cציוד היקפי - רק צורב. והמפרט צריך להיות מ-ivory תודה מראש. *היה אשכול דומה שלי אבל עכשיו נוסף ביקוש לחנות מסויימת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by neo690,

הלכתי לאייבורי מחשבים אתמול והם נתנו לי מפרט. מה אתם אומרים? ושווה לשים לוח אם וכרטיס מסך של MSI ?? ומה בקשר למסך עצמו?? תענו בבקשה מהר.. כי כל החברים שלי אומרים לי משו אחר.. ואני רוצה גם ללכת ל KSP וגם אני רוצה כבר מחשב!!! חחח התקציב שלי נע בין 4500 ל 5000 ויכול לעבור קצת אם צריך. אז אתם יכולים לשפר אבל תסבירו למה שיניתם. http://www.ivory.co.il - אייבורי מעבד AMD ATHLON 64 3000 (939) VECINE CORE זיכרון KINGSTON DDR 256M 400MHz x2 דיסק קשיח SATA 80G 8M נראה לי של ג'יגה בייט.. לא בטוח אם זה הפירמה... לוח אם MSI K8N NEO4-F 939 PCX כרטיס מסך MSI RX600 PRO 256TD PCI-E מקלדת מולטימדיה ועכבר שחורים מסך AOC LM728 17" LCD 8MS DVI צורב של NEC מארז ומה שנשאר וכל זה ב 4920 שקל שו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם ולכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט הרכבתי את המחשב לפני חודש כבר אבל המסך הגיע רק היום הדברים היחידים שעברו מהמחשב הישן הם הצורב והמקלדת המפרט: Intel ?Core2 Duo E6600 GIGABYTE GA-965P-DS4 NVIDIA Geforce 7600GT (GIGABYTE GV-NX76T256D-RH) ?1GB Kingston? (667) Western Digital 250 GB, SATA II, 16MB, 7200 ?Thermaltake Soprano VB1000SWS? Thermaltake ?TR2 Power W0062 420W Silent ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? LCD 20" SAMSUNG 203B ?Logitech G5 Laser Gaming Mouse? Zboard Gaming Keyboard עלות בערך 7000 ש"ח כולל המסך(1700) והעכבר(320) שוב תודה לכולם

23. Started by Dman86,

שלום רב לכולם, אני משתמש חדש חדש טרי טרי. שמעתי המון על הפורומים שלכם מחבר טוב וכבר הרבה מאוד זמן שרציתי להירשם. אני מצטער מראש שאני לא פותח בת'רד היכרות, אבל גם זה יגיע. בנתיים יש לי שאלה - אני רוצה לקנות מחשב נייד, מגבלה תקציבית, עד 4500 שח. מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעניי בוואלה שופס. Dell or Acer? ההתלבטות היא כזאת: ה Dell מגיעה עם אחריות ל3 שנים + תיק למחשב (כזה) ה Acer לשנה בלבד ה Dell יותר יקר ב 700 שח ה Acer מגיע עם מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל (נדמה לי) ה Dell מגיע עם Bluetooth ה Dell עם מערכת הפעלה של VISTA בעברית :-\ (יש אפשרות להתקין באנגלית?) ה Acer עם מערכת הפעלה של VISTA באנגלית המסך של Acer מבוסס על טכנולוגית CrystalBrite המסך של Dell מבוסס על טכנולוגית Tru…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ofirdamr,

שלום, יש לי כרגע פנטיום 2.4 עם זיכרון 256 לוח אם של ASUS P4S8X-X כרטיס מסך GFORCE4, וכונן קשיח 60 ג'יגה אני לא רוצה לקנות חדש אלא לקנות חלקים ולשדרג. את החלקים אני מתכוון לקנות בתאילנד, אז הכוונה היא לקנות חלקים פנימיים.. הייתי מעדיף לשדרג רק את מה שחיוני למשחקים ולשיתוף קבצים, כי המחשב בסך הכל בסדר. הבעיה גם שאני לא יודע אם אני מחליף כרטיס מסך אז אני גם צריך להחליף לוח אם...ואם צריך להוסיף מאווררים.אם כדאי לשנות זיכרון... אודה לעזרתכם..

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Pentium D 930 Intel 1230 ש"ח לוח אם- ASUS P5LD2 745ש"ח זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

• 14 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.