עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by firebirdrc,

שלום, זקוק להמלצות למחשבים ניידים טובים בסכום של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה משרדית. הנייד יהווה המחשב היחיד בבית לכן כמה שיותר פיצרים לדוגמא דיוידי צורב וכו' ככה יותר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Guy950,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1700ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטנדרטים בלבד הכוללים גלישה באינטרנט, שימוש קל באופיס וצפייה בסרטים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשימוש בתוכנות מלבד אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 48" בעלת רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם,יש לי בעיה בלאפטופ שלHP דגם - Pavilion dv5000 איך ניתן לגבות מידע כאשר ווידנדווס בכלל לא עולה ואין אפשרות להתקין מההתחלה מערכת הפעלה מחדש ? כמו כן גם לעשות Reapir לווינדווס אינו אפשרי.. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by hgecmn,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב נייד, אני משתמש בעיקר לכתיבה, ושימוש ביתי באינטרנט, סרטים תמונות וכיוצ"ב. חשוב לי שיהיה מחשב טוב אמין חזק מהיר עם זכרון בשפע. יש לי מישהו שנמצא בארה"ב שיכול להביא לי מחשב משם, אני רוצה עד בסביבות 700$ אפשר להמליץ לי על איזה דגם כל שהוא. והאם שוה להשקיע בשביל הזיכרון החדש ssd תודה רבה רבה. הציעו לי Dell Latitude E5470 Intel Core i7-6600U X2 2.6GHz 8GB 1TB 14" Win10,Black ב770$ Dell Latitude E5450 14 Inch HD Business Laptop Intel Core 5th Generation i5 i5- 5300U 8GB DDR3L 500GB 7200RPM HDD Webcam Bluetooth Windows 8.1 Pro ב650$ או Dell Inspiron I3558-14590BLK 15.6" …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lironh,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט שידרוג(בעיקרון) למחשב הקיים שלי עם המפרט הבא ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cpu - AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ Motherboard - Gigabyte GA-7VTXH (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) System Memory - 256 MB (Virtual Channel DDR SDRAM) Video Adapter - WinFast A340 (128 MB) *** VERY LOUD *** Monitor - Packard Bell A720 (951381) Disk Drive - Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive1 - AOPEN 16XDVD-ROM/AMH (16x DVD-ROM) Optical Drive2 - SAMSUNG CD-R/RW SW-252B (52x/24x/52x CD-RW) Chassis Properties: ANTEC 1020B (i think) [ M…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by tal.t,

אחלה פורום!!!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by aviel1988,

המלצה למחשב למטרות משחקים סרטים וגלישה באינטרנט, המחשב יחובר לטלויזיה (HDMI), עדיפות למחשב של דל בגלל האחריות הבינלאומית, רצוי שיהיה מסך 15". המחשב ירכש פיזית בארצות הברית התקציב עד 800$. והמלצה למחשב נוסף למטרות גלישה ומולטימדיה עד 500$. אשמח לקישור או לדגם מדוייק של ההמלצה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור חברה שלי, סטודנטית שמקלידה ברבה חשוב עמידות, זמן סוללה ויציאת HDMI באזור ה 600 דולר בנוסף, אם למישהו יש נסיון בקניה בסין אשמח לעצות תודה רבה סוון

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by Zambar,

אז, אבא שלי שוקל לקנות איזה נטבוק, Hasee MJ122, יש מבצע לתלמידים שחוזרים ללימודים ובא לו לצ'פר את אחותי הקטנה. ישמש בעיקר לוורד ומסנג'ר אני מאמין. שווה את הכסף, או יתפורר אחרי יומיים? http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. בס"ד שלום אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאפשר לשחק במחשב ניד דרך הרשת במחשב והמחשב הניח יעשה את כול העיבוד וישלח ברשת (כמו באיפון עם הwow ‎‏ או כמו שסלקום עושים)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Bar Schwartz,

היי, על סמך הצעות פה ובמקומות אחרים הרכבתי את המחשב הבא. האם כל החלקים יעבדו יחד, מישהו מזהה צוואר בקבוק? הצעות אחרות כלשהן? מעבד: AMD Ryzen 5 2600x לוח אם: MSI B450 GAMING PRO CARBON AC זכרונות: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) כונן: Samsung 970 EVO 500GB כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by nahem,
    • 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. Started by proevo4ever,
    • 0 תגובות
    • 476 צפיות
  15. Started by Ronfer123,
    • 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by Uzbeky,