ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
במאי אני טס לאירלנד-סקוטלנד לשלושה חודשים, למרות שאני יודע שזה שם לי מועד אחרון לקניה באוגוסט ועד אז יש המון זמן והמון דברים ישתנו בתעשיה, הייתי רוצה לדעת עם מה יש לי עסק באיזור מחירים האלו. הדרישות: קל - 1.5KG~ מוכן להתפשר עד 2KGB זמן בטריה - הכי חשוב מכל הפרמטרים האחרים, לא איכפת לי שיגיע עם מעבד 1GHZ (כל עוד הוא DC) אם זה נותן זמן בטריה מתאים. שיהיה מחברה עם אחריות בינלאומית - טושיבה,HP,IBM לא יודע לגבי LG... מה הייתי מעדיף שיהיה? וינדוס ויסטה - הוא בנוי לטבלת. הרבה זיכרון - גם ראם וגם הרדיסק שיהיה מוכן עם DRAFT N יציאה למסך חיצוני S VIDEO וHDMI המחשב ממש לא הולך לשמש למשחקים, הוא הולך להריץ יישומי OFFICE MATLAB CIMATRON וזהו בערך. מה שכן, אני לא סגור על ההרחבות שקיימו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אבקש את דעתכם המלומדת על המפרט הזה שהרכבתי לידידה שצריכה להשתדרג מפנטיום 2 שיהיה לה לעבוד באינטרנט, אופיס, וכשאני אבוא אליה שלא ישעמם לי ואני אוכל להתקין איזה משחק... לא דברים רציניים אבל שיחזיק הרבה שנים אם היא קונה מחשב אחרי ככ הרבה זמן... מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤435 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205[/url] לוח אם ASUS M2N-E ¤445 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575[/url] כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤220 כמות:1 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS[/url] זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤238 כמות:2 [url]http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני רצה לקנות מחשב נייד הטווח שלי הוא בין 2500 ל3000 גג יש כל כך הרבה מבחר ואני לא ממש מבין מה כל דבר אומר לא משנה לי איזה חברה רק שיהיה הכי חזק שאוכל להביא במחיר הזה המסך שיהיה מעל 15" (זאת אומרת או 15.4" 15.6" וכו...) תודה לעוזרים איך המחשבים האלה? מי נותן את התמורה הטובה ביותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5688&CatCode=315 או זה http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=3357 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5235&CatCode=315 או זה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=6041
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אני עומד לרכוש מחשב מיני בתקציב עד 2000 ש"ח מחפש את הטוב ביותר בתקציב הזה. עד היום עמדו בפני שתי אופציות: Inspiron mini 1018 מול Asus eeer101. לשניהם נתונים זהים (n455) ומכל מקום, עמדתי להכריע לטובת הדל בגלל שנתיים האחריות . אתמול גילית מתחרה חדש באיבורי Asus eee 105pemv עם מעבד n550 במהירות 1.5Ghz. לכאורה מחשב חזק יותר אלא שבבאג אמרו לי שזה פחות טוב ממה שיש להם להציע המחשבים למעלה במהירות 1.66Ghz. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מדי פעם כרטיס הרשת האלחוטית הפנימי (gigabyte GN-WS50G, עם chipset של atheros) בנייד נתקע: התקשורת האלחוטית נפסקת ונתוני הקליטה לא מתעדכנים. sleep/hibernation וחזרה ממנו לא עוזרים, רק restart פותר את הבעיה. ניסיתי לשדרג דרייברים (דרך atheros.cz) - הבעיה לא נפתרה. מישהו מכיר את הבעיה ו\או איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1400 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, אופיס, משחקים קלים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: לפחות FHD. גודל: 13 - 14 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מבקש סליחה מראש אם הייתה הודעה כזאת כאן אבל לא מצאתי כלום בחיפוש. אני מעוניין לקנות נייד ודיי נעול על ה-G75, עזבו גודל מסך ומחיר, יש לי את הדרישות שלי ממחשב והדגם הזה דיי מספק אותי. השאלה שלי היא כזאת , ראיתי כל כך הרבה גירסאות של הדגם הזה, למה זה? הבנתי שבכל מדינה זה משתנה, אז למה זה משתנה ? למה אין גירסא אחת חזקה ועוד גירסא פחות חזקה וזהו ? איך אני יכול לבחור את הגירסא הטובה ביותר כשיש כל כך הרבה ? אם מישהו יכול להמליץ על גירסא אני אשמח...מה שאני ראיתי זה T1414H (זה בארץ), בשאר המקומות ראיתי גירסאות DS או DH וכו'... תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי רזולוציות המסך שניתן לבחור ל 1520? לאיזה שימושים מיועדת כל אחת? ההבדל במחיר הוא 225 ש"ח, האם הוא משתלם?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, אפשר לחרוג במעט, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברזולוציית 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בשלב ראשון, בהמשך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות למחשב נייד לטובת לימודים באוניברסיטה. דרישות: 1) שיהיה אמין ל 4 שנים לפחות. 2) שיהיה קל ודק עד כמה שניתן. 3) זמן שימוש ללא טעינה ארוך - 5 שעות רצוף ומעלה. 4) מעבד דור חדש (נדמה לי דור 8 ) רצוי i7. 5) זיכרון פנימי 16G או 8G עם אפשרות הרחבה. 6) דיסק SSD (רצוי M.2) של 512G (אפשרי גם 256G אם יש בעיה במחיר). 7) גודל מסך פחות מ 15.6 אינץ' (לטובת קומפקטיות ומשקל), לא חייב מסך מגע. רזולוציה יכולה להיות HD כמובן שרצוי יותר. 8 ) אפשרות לראות/להריץ עליו סרטים ושיתאים לעיבוד תמונה (לא חלק מרכזי בעיסוק) בלייטרום וכדומה. 9) אם יהיה מתאים גם למשחק - זה בונוס (כלומר כרטיס מסך מתאים). אם יש משהו מתאים במחיר גבו…
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר לחדר שלי. יש לי טלויזיה LCD ולכן לא אצטרך מסך. סכום הקניה תהייה עד 3000 ש"ח ואני צריך כרטיס עריכת וידאו לשליטת על הממיר של HOT. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב שלי זה 4500 ש"ח המטרה העיקרית היא שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים ושיצאו (לא חייב על האיכות הכי גבוהה אבל גם לא על הכי מסריחה שיהיה MED+) אני גם רוצה להשתמש במחשב ללימודים (תכנות) ולראות סרטים בFULL HD בטלוויזיה בגלל זה חיבור HDMI זה דבר מאוד קריטי לי. בתכלס להגיד לכם המשקל של המחשב לא מעניין אותי.. אם אפשר להתפשר על סוללה כדי שהמחשב יהיה חזק יותר במעבד או בכרטיס מסך אין לי בעיה להתפשר כי רוב הזמן אני אחבר אותו לחשמל... אבל גם שלא יגמר אחרי שעתיים שיחזיק ליותר מ5 או 6 שעות... גודל המסך וסוג המסך לא משנה לי כל כך כמובן שיש עדיפות ל17 אינץ'.. מצדי שהמחשב יגיע בלי מערכת הפעלה.. אשמח לקבל המלצות אני מעוניין לרכוש את ה…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לדגם של מחשב נייד של ASUS (חייב להיות ASUS) מסך בסביבות 14 עד 15 אינץ' לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB צורב DVD לא חובה אבל יכול להיות נחמד התקציב הוא בסביבות 600$ אם יש תוספת משמעותית בביצועים בתמורה לעלייה מתונה במחיר אני מוכן לספוג את זה הנייד יגיע מארה"ב תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת, אני שם במחשב החדש את הכרטיס מסך gtx 1070 ti מהמחשב הישן, איך לבדוק אם הכרטיס מסך עדיין תקין? אני מתכוון, בגלל שהמחשב הישן, היה מתחמם נורא, והייתי מריץ בו דברים כבדים, אני רוצה לוודא שהכרטיס מסך אכן תקין, שלא בטעות אקנה מחשב גיימינג חדש ובסוף הכרטיס מת או משהו, ואז הלך הכל..(בניתי בקפידה כל חלק וחלק עם מארז מסוים, רק זה מטריד אותי.) אז איך לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבטת איזה מהדגמים הללו לקנות: המחירים דומים, המצלמות יש יתרונות לכאן ולכאן: A3 יש מצלמה קדמית של 48 mp, אבל לnote 8 יש מצלמת מאקרו, מה שמפריע לי זה שהנוט 8 ענק- אני חוששת שיהיה גדול מדי, בA3 המערכת היא של אנדרואיד וואן בעוד שבנוט 8 של miui.. מה דעתכם? Note 8: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1041113 A3: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1033658
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה נחמדה שתקפה אותי מוזרה מאוד יש לי 3 יציאות USB בנייד , שבאחת מהם מחובר תמיד התקן WIRELESS לעכבר שולחני , המחשב חדש מחו"ל בערך חודשיים - ללא אחריות במהלך היום העכבר הפסיק לפעול לפתע והעכבר המובנה שימש את המשך משימתי , לא יחסתי חשיבות רבה לעניין כי חשבתי שהסוללות אזלו בעכבר . החלפתי סוללות אבל עדיין אין תגובה , כיביתי את המחשב והדלקתי שוב , חשבתי בעיית תוכנה , אבל לא העברתי את ההתקן ליציאה אחרת ופתאום העכבר עובד , ניסיתי להכניס ליציאה הפגומה התקן אחר אבל ללא הצלחה , אין זרם חשמלי אל אותה היציאה . המחשב הוא : TOSHIBA L305D-S5881 האם יכול להיות שקפיצת מתח גרמה לקריסה של יציאת ה-USB ??? השמח לעזרתכם תודה מראש ליאור
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מחפש מחשב נייד 15" לעבודה שיכול להריץ אוטוקד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מתאפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול אוטוקד מחשב לעבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב נייד 15" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המיני נייד compaq 311c לבין הנייד asus a8sc מחודש (עולה 2000 ש"ח) השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, קצת מדיה ולשחק WOW כדי להעביר את השעמום בבסיס. הדרישות העיקריות שלי הם שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ WOW בצורה בינונית עד טובה (וזה השימוש הכי מאסיבי שהולך להיות על המחשב), שיהיה כמה שיותר קטן וסוללה כמה שיותר חזקה. אז בגודל ברור מי מנצח, גם בסוללה אבל כמה זמן הסוללה של ה-a8sc מחזיקה בהתחשב בכך שמדובר במחודש? ועד כמה נייד 14" גדול? יהיה לי נוח להשים אותו על הברכיים ולעבוד איתו? ומבחינת ביצועים, מי לוקח? (בעיקר מבחינה גרפית). תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ברשותי לנובו 3000 N100 במקור המחשב מגיע עם ויסטה, כך גם המחיצה הנסתרת. כרגע יש על המחשב XP, ואני מעוניין לבצע שחזור להגדרות יצרן עם הויסטה. אך אינני מצליח לעשות זאת. בהפעלת המחשב אני מפעיל את המסך של הלנובו CARE, בעזרת הלחצן היעודי שם יש לי 3 אפשרויות, כאשר F11 היא האפשרות של שחזור תוכנה להגדרות יצרן. כשבוחרים בה, המחשב פשוט ממשיך לעלות כרגיל. כרגע אני מנסה להוריד את התוכנה מאתר החברה, thinkvantage rescue and recovery רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה מהסוג הזה וכיצד ניתן לפתור אותה.. תודה רבה, ערן. ******עדכון אחרי התקנת ה THINKVANTAGE התפריטים עובדים. והתוכנה עולה משלבי הביוס עוד. עכשיו הבעיה היא אחרת - כשאני בוחר לעשות FACTORY RESTORE אז אני מקבל שגיאה couldnt fin…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני על סף קניית נייד. אני מתלבט בין FUJITSU SIEMENS V3405 לבין LG K2-226DE. המפרטים סה"כ דומים, יש הבדל באינץ' בודד במסך וקריאת כרטיסי זיכרון בLG. לא דברים קריטייםץ כמובן שלLG יש תוספת שנה אחריות מעבר. מה לדעתכם עדיף? למה? תודה רבה! בן.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 תמיד עדיף מט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? יהיה על תקן נייח אז לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה מספיק * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אשמח להצעה עם וללא מ"ה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שתתן אחריות מלאה ורחבה (רצוי 3 שנים) * כל דרישה מי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העבודה היא בעיקר עם VST ולכן דרוש מעבד חזק אבל אני לא יודע איזה בדיוק וכמובן שאר החלקים גם כן ... תקציב כ - 7000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-