עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וכמו שראיתי בפורום כולם ממליצים על מחשב נייד ללימודים מסוג DELL עם מעבד וכרטיס מסך חזק כדי שיעמוד בתוכנות MATHLAB וSOLIDWORKS ברמה של סטודנט. מה אתם חושבים על המחשבים הניידים של HP קיבלתי וראיתי כמה הצעות מחיר וזה מאוד קורץ לי מישהו יכול לשפוך אור על הנושא 1)HP Pavilion dv6-7010ej הצעה ראשונה קצת מוזרה בגלל המחיר הנמוך (אני חושב שיש שם משהו לא הגיוני כי כל המחשבים נמצאים מעל 5000 וזה פחות מ 3000) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11352 2)HP Pavilion dv6-6c03ej קיבלתי הצעת מחיר על המחשב במחיר של 3200 התקציב שלי די מוגבל עד 4000 שקל אני לא נעול על HP וכל הכוונה וכיוון למחשב יעזור תודה רבה ל…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by MasterNaor,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם ישנם אנשי מחשבים ירושלים בפורום? אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג + 2-3 מחשבי עבודה (Mini-Pc תהיה אופציה טובה...) אשמח לקבל הצעות לאנשי מחשבים ירושלמים בפרטי. תודה רבה, נאור. נ.ב: במידה וההודעה לא מתאימה לפורום, נא להעביר אותה לפורום הנכון.. תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by Daniel Hentov,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעוד כחודש בתקציב שרשמתי, 4000 ש"ח. מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח אם זה שווה את זה. אני לא מבין גדול במחשבים לכן אין לי מושג לגבי סוגים. שמעתי שDELL מעולה. אני צריך את המחשב נייד בעיקר לצורך עבודה באינרטנט. מוכן להשקיע סכום כזה כדי שיהיה לי משהו איכותי. שיהיה כלול בו SSD כמה שיותר. קל לנשיאה, 13-15" מסך, כרטיס מסך בינוני-טוב. המטרה שלי היא לנצל את התקציב ולהביא את המחשב הטוב והמומלץ ביותר בסכום כזה או פחות. אם אתם מכירים דילים מאמזון או כל אתר אחר באינרטנט, אין לי בעיה להזמין משם כדי לחסוך, רק שיהיה אמין. גר באזור הקריות-חיפה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, למרות שאין הרבה מרחב פעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR READY, וקימפול C# בשביל יוניטי(תיכנות). אלה הפעולות החשובות ביותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity, SteamVR, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי VR לרוב, אין צורך בגרפיקה הכי חזקה אבל שיענה לדרישת המומלצת למשחקי VR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות מחשב לא כל כך משוכלל באזור ירושלים לא באינטרנט

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by itziknaim,

מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במוני מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  7. בעיקר עבור גרפיקה קלה + משחקים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק ואמין. הדרישות שלי: מעבד - i5 יענה על הצרכים שלי נראה לי דיסק קשיח - איזור 500GB (זה די סטנדרט כיום, לא?) זיכרון - מינימום 4GB משקל - לא יותר מ-2.8 מסך - 15~ מחיר: 3500~ תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש : AMD יותר מהיר , פחות אמין , פחות מותאם לכל מיני תוכנות . בקיצור , מה עדיף? (32 ביט) אגב , המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. ועוד שאלה קטנה - מה מקביל ב AMD ל p4 2.8 אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה. עידו .

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  11. מצורפת בניית מחשב RTX3070 אשמח לעזרה וייעוץ עם שאר הרכיבים, תודה! תקציב של 7,000 שח. בנוסף, הייתי רוצה לדעת האם שווה להזמין זכרונות RAM\SSD מאמזון ולהרכיב באופן עצמאי. זה זול יותר.. האם למישהו יש ניסיון עם זה?FinalPC.pdf

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  12. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ב3200 שקל פחות או יותר המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברזולוציית full hd אין צורך בציוד היקפי כמו עכבר מקלדת ומסך מה שכן אני צריך זה מעבד וכרטיס מסך טובים, לוח אם עם וויפיי וטרה זכרון. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by Dov B,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות חריגה ל4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שפות תכנות בעיקר וקצת תכני HD ושימוש אישי מיילים אתרי קניות וכתיבת מסמכי word excel 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by vladk,

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 441 INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1063 GIGABYTE GA-945P-S3 ¤ 531 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 933 POINT-OF-VIEW PCI-EX GeForce 7300GS 256MB DDR (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤ 317 COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤ 285 ¤ 3570 המפרט מ-IQPC. מה דעתכם? בלי מסך או ציוד היקפי, בלי OC, לעבודה משרדית, פיתוח וקצת משחקים. במחשבה להחליף את הכ.מסך לתומך DX10 עוד כחצי שנה. אני מתלבט לגבי המארז. מצד אחד הוא יותר קטן מ-ה-6A21 (וזה טוב), מצד שני הוא מגיע עם ספק לא כזה חזק. תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. שלום לכולם אני מתעניין בלפטופ עד 3K, רצוי עם מסך טאצ' בגודל "14\"13.3, Windows 8, מעבד i5, וחשוב לי שיהיה חיי סוללה ארוכים וטובים (לפחות 5 שעות שימוש). הגעתי ל-2 המכשירים הללו: Asus R451LA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865273 Asus VivoBook V301 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877542 משום מה קצת קשה למצוא עליהם מידע ברשת (שאני רושם את הדגמים הללו עולות רק תוצאות מישראל...) למישהו יש ניסיון עם אחד המחשבים הללו? האם מומלץ? שמתי לב שהסוללה לא נשלפת, האם זה קריטי? כי יש סיכוי שרוב הזמן המחשב יהיה בחשמל. תודה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. שלום, ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. ברשותי מחשב נייד HP 530 (בן כשנה+) עם חלונות ויסטה (basic). לפני כחודש וחצי התקנתי את המחשב מחדש (שיחזור ע"י ה-HP Backup). לאחרונה החלה לי בעייה של היעלמות האינטרנט (בחיבור אלחוטי) לאחר זמן מה של חיבור. אייקון שליד השעון עדיין מראה שיש חיבור לאינטרנט, אבל לא הפיירפוקס ולא אינטרנט אקספלורר מעלים דפי אינטרנט כלשהם. גם כיבוי והדלקה של כרטיס הרשת לא עוזר - אלא רק אתחול המחשב. ניסיתי לעדכון דרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי - אך לא השתנה דבר. בנוסף כדאי לציין שלרוב כשזה קורה ואני פותח את ה-task manager אני יכול לראות שם תהליך פועל של פיירפוקס או אינטרנט אקספלורר (בהתאם למה שהתמשתי אחרון) - למרות שלשניהם אין חלונות פתוחים. כאשר מסמנים ת…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by geigera,

שלום רב יש לי IBM think pad r50e. יש לו תקלה שכל פעם שהוא מנותק מהחשמל מיד הוא עושה restart וגם לא מצליח לעלות חזרה. נתתי לטכנאי והוא לא איתר את התקלה. זו לא בעיה בסוללה כי ניסיתי גם עם סוללה אחרת. יש לכם כיוון מה זה יכול להיות? תודה ארי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. שלום, התלבטתי לגבי 2 מארזי מחשב, שניהם עולים אותו סכום של כסף (550 ש"ח). מארז HAF 922 של COOLERASTER ומארז A380 של XCLIO אין כוונה לאוברקלוק, אז כנרה נישארה הבחירה בין שני אלו... תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by RAZIEL98,

שלום מחפש מחשב עד 6000 לגיימינג צפיית סרטים חשוב שיהיה כניסה לכבל רשת ושהכרטיס יתמוך בסיבים הארדיסק גדול וחשבתי מאוד ללכת על dell בגלל האחריות שלהם אשמח להמלצות

20. Started by H3zi,

שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  21. רוצה לרכוש מחשב מיני חזק וראיתי את המחשב הזה GMKtec Mini PC--NucBox K10 המחשב והנתונים נראים מעולה.השאלה שלי האם יש למישהו נסיון מבחינת אמינות החומרה של חברה זו.כי המחיר נראה לי ממש זול GMKtecIntel 13th Core i9-13900HK Mini PC--NucBox K10Intel 13th Core i9-13900HK Mini PC--NucBox K10

22. Started by demostans,

שלום לכולם, המלצה למחשב מבין שלושת הדגמים הבאים: ?Lenovo 3000 N100 TY0FGIZ? ?HP Pavilion DV-6327? ?F1-227DE T5500 1.66GHz? כולם באותו מחיר (5050). את המחשב אני לא צריך למשחקים אלא לדברים בסיסיים בדר"כ (אופיס, אינטרנט) וגם לתכנות. על המחשב אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה נוספת (LINUX). מה לדעתכם המחשב המוצלח מבין השלושה בדגש על: אמינות המחשב מבחינת תקלות, וביצועים.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. המחשב ישמש לעבודה בוורד, הצגת מצגות בפאוור פוינט, תיכנות בג'אווה ועריכת תמונות בפוטושופ. כמו כן המחשב גם צריך להיות בעל יכולות הפעלה ושידור תכני HD למסך LCD חיצוני ועדיפות לכרטיס קול רב ערוצי עם יציאה דיגיטלית. מסך 15 או יותר. המפרט שחשבתי עליו כולל 4 ג'יגה זיכרון צורב דואל לייר כרטיס מסך תומך HD ומסך 15 או יותר וההרדיסק גדול כמה שיותר. אני לא ממש מחובר לשוק, ולא בקיא בתושבות, מעבדים, שבבים האחרונים בשוק. לאחר שעברתי על כמה מפרטים הבנתי שהדרישות שלי לא בשמיים ואפשר לעמוד בהם. המחשב ישמש את אבי לצורכי עבודה ולכן חשוב שיעבוד מהר ובצורה אמינה ויגיע מבית עם גב. אפשר לא לכלול מערכת הפעלה בעיסקה. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by eyal1506,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.