עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roma,

אהלן, אשמח להמלצה למחשב בשביל אחותי הקטנה, היא בת 9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- * בלוטות?- * גודל מינימלי של כונן קשיח?- * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה כונן DVD, לא חייב שזה יהיה צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. מה דעתכם לגבי האופצייה הזאת? http://www.getit.co.il/Prod/66209/#description תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום לכולם חמי מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מקום עבודתו כחלק ממתנת חג. הוא מתלבט בין שני אופציות : Acer Aspire AS5732Z-443G25Mn במחיר של 2850 ש"ח Toshiba Satalite L_500-1SW במחיר של 3240 ש"ח השימוש במחשב הוא שימוש ביתי בלבד (אינטרנט אופיס וכו') המחירים הנ"ל הם לפני ההטבת של מתנת החג. אשמח לקבל התייחסות לגבי שני המחשבים והאם כדאי ללכת על היקר יותר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. שלום לכולם אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שבאמת מבינים בעניין אני מעוניין לרכוש רק מחשב איכותי לכן חשבתי או על HP או על ASUS תגידו לי אתם מה דעתכם הדגם הטוב ביותר בסכום של 1600 גג תודה רבה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. מחפש מחשב נייד שיהיה בעל התכונות הבאות: 1. זמן בטריה של 5 שעות לפחות 2. משקל קל - סביב 2.5 ק"ג 3. מסך בגודל 14" לפחות 4. מחיר - ללא חשיבות 5. שימושים - אינטרנט, מעבד תמלילים, צפיה בסרטים 6. זכרון - לפחות 2 GB (עדיף 4) 7. כונן קשיח בנפח 320 GB לפחות 8. מסוגל להריץ חלונות 7

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. היי, אני מחפש מחשב שיהיה ה-workstation שלי. רוב מה שאני עושה זה לראות סרטי HD ולתכנת אני הולך להתקין עליו לינוקס בתור מערכת עיקרית, אז אני צריך חומרה נתמכת.אני מחפש מחשב עם מעבד יחסית חזק, אבל הוא לא צריך להיות מטורף...ציוד היקפי כבר יש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא, אבל אפשר 2. מה שימושי המחשב - עיבוד מידע. ז"א בעיקר מעבד חזק וכמות מכובדת של RAM מהיר (16G?) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בגדול פיתוח תוכנות שמצריכות הרבה CPU זו הדרישה העיקרית. אין בעיה עם יותר מליב…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש קריטי עד 200 בטוטאל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיוצאים מ2015 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , יש לי VG248QE שהוא על 144HZ(חשוב!!!) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  7. שלום לכם, אשמח בסיוע לרכישת מחשב נייד בתקציב של כ 4500. * מטרות המחשב? סטודנטית אך המחשב בשימוש אינטנסיבי * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ מסך מאט * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. בסביבות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SDD לא יודעת מה הגודל המומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על HP, סמסונג או טושיבה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- ללא מסך מגע תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RobiNooB,

מעבד אני נוטה כרגע לכיוון של ה 8400 החדש השאלה איזה לוח טוב למעבד הזה (בתכנון אובר קלוק מתון אבל אם אפשר לסחוט קצת עוד למה לא בעצם...) איזה קירור יתאים למעבד איזה לוח ואיזה זכרונות האם יש טעם גם ל 4 ג'יגה בכלל (מחשב לסרטים ומשחקים) ? דיי דחוף ! ...רוצה להביא מחו"ל ... תודה ;D

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  9. טוב אז ככה קראתי, כתבתי ופתחתי כבר תרד אחד, עכשיו זה הבירורים האחרונים. בפשטות אני יסביר הכל- צריך שתי מפרטים! אחד לHTPC השני לאינטרנט והורדות. דברים חשובים לפי סדר: HTPC-הצגת סרטי HD-READY (כלומר באיכות של 720P ו1080I-מהאינרטנט כלומר MKV), שקט! מחשב שני-שקט, שיעשה את העבודה בלי תקיעות ובלי כלום, יעבוד 24/7 מפרט נוכחי-D920+P5WD2-E+7600GT+2GIGA+250GIGA HD האופציות שחשבתי עליהם הן- האופציה הראשונה: הרכבת מחשב נוסף למטרת HTPC בלי קשר למחשב הנוכחי. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box ¤550 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤487 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤486 כמ…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by kooki,

אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאד שיתאים בעיקר למשחקים כבדים. שמעתי על כל מיני תוספות למערכת כגון קירורי מים, מאווררים מיוחדים ועוד כל מיני. מישהו יכל לכוון אותי כדי להרכיב מחשב חזק ? דבר נוסף, אני מהוד השרון, אם מישהו מכיר חנות מקצועית שמתעסקת עם חלקים כאלה (רצוי מהוד השרון או מפ"ת). כל מי שדיברתי איתו עד היום יכול להזמין לי דברים, אבל אני מחפש מישהו שיש לו הכל כי אני רוצה לראות באמת ולא בקטלוג. תודה על העזרה רוני

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  12. מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤ 387 לוח אם : ASUS M2A-VM HDMI ¤ 488 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7300GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7300GT SILENT/HTD/256M - RETAIL ¤ 517 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 281 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 239 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 484 מארז : COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤ 319 הרכבת מחשב : הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤ 79 סה"כ: 2800 ש"ח אני מתכוון להשתמש במחשבים בשביל משחקים ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, גלישה באינטרנט, word וכו... האם זה יתאים? התקצי…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. שלום, מישהו שאני מכיר רוצה לקנות לבן שלו מחשב נייד, התקציב שלו הוא עד 3500 השימוש של המחשב הוא תכנות וגם תוכנות עריכה כמו פוטושופ.. אני מודע לזה שהמחיר נמוך יחסית לדרישה אבל הייתי רוצה לתת לו את המחשב הכי אופטימלי במחיר הזה, מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. המחשב צריך להיות בסיסי וזול - אבל שלא יהיה נטבוק (צריך מסך גדול) השימושים שלה מאוד בסיסיים: אינטרנט, פתיחת מצגות ומסמכי וורד, סקייפ, צפייה בסרטונים של הנכד ושיהיה עמיד ואמין, הכוונה שלא יתקלקל מהר טווח המחירים: 2000-3000 שקל היא מצאה לא מזמן הצעה למחשב הזה: acer aspire as5736z-454g32mnkk מעבד: INTEL T4500 2.3GHZ זיכרון: 4GB DDR3 מסך: 15.6" WXGA כולל וינדוס 7 המחיר שלו הוא בסביבות ה2200 אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום לכולם, שמעתי המלצות חמות על המומחים בפורום הזה ולכן אשמח לעזרתכם להגשים חלום ילדות. אני מחפש מפרט למחשב גיימינג נייח באיזור ה9K כולל מסך. הנה השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K - חשבתי מתוך זה לשים בערך 1500 על המסך (לגבי זה אני גם צריך ייעוץ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין לי בעיה לנצל את כל התקציב אם מדובר בהבדל ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - בעיקר ליג אוף לג'נדס (אני מודע לכך שהדרישות לא גבוהות למשחק) אב…

16. Started by LeoK,

שלום לכולם, אחרי חיפושים רבים, האפשרויות הצטמצמו לכדי 2 מחשבים: 1. Toshiba Satellite A660-10W 2. HP Pavilion dv6-3120ej XE041EA השאלה היא איזה בין השניים הוא כדאי יותר ולמה אם יש לכם הצעה טובה יותר בשווי המחשבים הנ"ל אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shafan,

שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by adleret221,

היי, אשמח לחוות דעתכם על המפרט. תקציב: 4,000 ₪. חריגה מקסימלית: 700 ₪. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו), ריבוי משימות ועומס. כלומר, כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע, יהיה קר ושקט. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: אין. הערות נוספות: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. כמו כן אני יודע שכרטיס המסך עלוב (מאד), אבל תזכרו שהמחשב בכלל לא נועד למשחקים. רק רציתי שיהיה כרטיס מסך חיצוני בסיסי, למרות שאני יודע שהמובנה במעבד עשוי להספיק לשימושים שלי. …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. היי, אני מתלבט בין T20 של IBM פנטיום 3 700 מגה"צ עם 512RAM ו 20G דיסק קשיח ב 2000 ש"ח לבין Compaq presario 2105EA שהוא סלרון 1.6 עם 256MB RAM ב 1700 ש"ח. אנא עזרתכם, מה עדיף? תודה רבה, אופיר

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …

21. אני צריך מחשב חזק שיוכל להריץ אוטוקאד ותוכנות חזקות אחרות. אז צריך מחשב עם מעבד I3 או I5 ובין 3GB ל4GB זיכרון. הארק דיסק אפשר 320GB. חיבור HDMI סוללה חזקה. גודל מסך רצוי 15.6" אפשר גם איזה אינץ' או 2 פחות. טווח מחירים בין 2000-3000

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by PCguy,

אני עומד לרכוש נייד ויש בידי 2 אופציות מעבד T5250 או מעבד TK53 איזה מהם עדיף? במחשב עם אינטל יש 1 גיגה זכרון וכ.מסך X3000 במבוסס AMD גם 1 גיגה אך כ.מסך radeon x1100 מה הייתם בוחרים אם המחיר זהה? אגב מישהו התנסה בנייד של MSI? נ.ב נכון MSI זה איבורי אבל זה לא העניין אז להתיחס רק למפרט מודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by matu89,

1. המחשב יממש צרכים כמו גלישה באינטרנט אתרים וכאלה ( מחשב לאבא ). 2. בנוסף לכך , אני מחפש לראות סרטי HD בטלויזית LCD בסלון ונאמר יל כי ע"י חיבור כבלים מהמחשב אפשר להריץ את הסרט בLCD . מתוך עניין זה אני שואל אם אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב או שמספיק כרטיס מובנה לסדר את כל העסק והאם בתקציב כזה הוא יתאים ל- 2 הסעיפים שרשמתי למעלה . אני פעם ראשונה מתעניין בקניית מחשב נייד כך שאין לי שום ידע בנושא . עריכה : לא שמתי לב שכתבתי את ההודעה בפורום הזה .. תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by Eden 6600,

חיפשתי סרטונים ביוטיוב וסקירות על הנייד הזה ולא מצאתי שום דבר רציני יכול להיות שיש לו שם אחר בחו"ל?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by iloushy,

שלום למומחים! מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3-4, אין בעיה עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צורך משרדי, אין צורך במחשב גיימינג או משהו שיתמוך בעריכה גרפית מתקדמת, אבל אם בעתיד יהיה איזה משחק שיתחשק לי או עבודה גרפית ממש בקטנה, לא בא לי שיקרוס תוך רגע... מניח שמכוון לבייסיק פלוס קצת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

• 0 תגובות
    • 366 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.