עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by StiffMyster,

שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד בשבילי אני תלמיד תיכון המחשב ישמש בעיקר לסרטים מוזיקה ולאינטרנט התקציב הוא עד 3500 שקלים חשוב לי שתהיה יותר משנה אחריות ושהמחשב יחזיק טוב את הצרכים שלי חשבתי על הדגמים הבאים מאייבורי ( אם מישהו גם יכול לתת לי ביקורת על אייבורי בכללי זה גם יהיה מעולה ) http://ivory.co.il/product.asp?productid=428&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=427&CatCode=315

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. עדיף שיהיה לו הרבה זכרון (2 ג'יגה), מעבד C2D, הארדיסק גדול. עדיף שיהיה כמה שיותר קל וזמן סוללה כמה שיותר ארוך. אשמח לקבל המלצות כמה שיותר תואמות את הדרישות. תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by eshtul,

אני בארה"ב וחיפשתי מחשב נייד, התקציב שלי עומד על 700$. מצאתי את המחשב הזה ונראה לי שהוא ממש טוב והוא גם עומד בתקציב שלי, מה דעתכם? יש למישהו דיל טוב יותר להציע לי??? תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Gateway-15-4-Widescreen-Notebook-PC-MT6841/sem/rpsm/oid/185619/rpem/ccd/productDetail.do#tabs

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by hadash,

אני מחפש מחשב נייד נטו בישביל צורכי משרד...כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by hadash,

מחשב נייד שמיועד נטו בישביל צורכי משרד כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב וכ'ו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by gilgol,

אני מעוניין לקנות מחשב משרדי אבל שיהיה חזק עם תמונות ומוזיקה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by proviewz,

לוח אם - Intel Iselton 946 מעבד - Core 2 Duo E4400 ליבה כפולה זיכרון - 1024MB ddr2 667mhz דיסק קשיח - Samsung Sata-2 250GB 8MB צורב - Samsung DVD-RW x18 כרטיס מסך - Geforce 7300GS 512MB סה"כ - 2590¤ מס שאלות.. 1. איך המפרט ביחס למחיר? 2. אילו צרכים המפרט הנ"ל ישרת מצויין ואילו פחות? 3. אמור להקנות מהחנות www.Atlantic.co.il , התנסתם/שמעתם עלייה? במידה וכן ספרו לי. 4. ניתן להביא מחשב טוב יותר, באותו מחיר מחנות אחרת אמינה? 5. איך משחקים כמו sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6 יעבדו על המחשב הזה? תודה מראש, אבירן.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by Alon.R,

שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד LG E500 SPINE, כמובן מחנות מורשת ע"י היבואן. המצלמה עבדה מעולה, וביום השלישי/הרביעי אחרי הרכישה המצלמה כבר לא עבדה, שאני נכנס לתוכנה של LG (LG Smart Cam), הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "מצלמת ווב לא מצוי. בדוק את המצלמת ווב (שלך)" ניסתי להתקין מחדש את התוכנה של המצלמה בתקווה שזה יתקן אולי וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון מלבד לפנות למעבדה שזאת מבחינתי האופציה האחרונה? תודה אלון.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by baruch28,

את המפרט לקחתי מהאתר של אייבורי מעבד: AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: GIGABYTE GAM61SME-S2 דיסק קשיח: 200GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון:1024 MB מהירות 667 צורב: LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual layer כרטיס מסך: GeForce Nvidia 6100 128MB משולב ומארז: הסטנדרט מה שיש להם וספק ez cool 300 real וזה כולל גם - מקלדת - עכבר גלילה (???) ורמקולים סה"כ: 1450 ש"ח (למזומן) מה אתם אומרים על המפרט הזה? והאם כדאי לקחת את הלוח הזה או את הלוח שהם מייבאים - MSI K9NSGM שהפלוס בו זה שיש 4 סלוטים של זיכרון

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by ward,

אני צריך מחשב לעריכת קטעי וידאו שצולמו במצלמת וידאו אולטרא דיגטלית . ( המחשב הוא לצלם וידאו דיגטלי מקצועי .) אם אפשר לעזור לבחור את הרכיבים המתאימים ביותר לעבודה זו !! כרטיס מסך לא צריך להשקיע, ללא מסך וציוד היקפי . ההשקעה צריכה להיות בגודל ההארדיסק ואפשרויות חיבורי הוידאו (הכניסות ויציאות) כל הבהרה בבקשה להגידד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  11. Started by Avivo,

בסוף ספטמבר אני נוסע לסין, ולפי מה שהבנתי מכשירי חשמל שם ממש זולים- מה גם שלנבו זה יצרן סיני, מה שמתבקש שהמחיר יהיה זול יותר. הדרישות שלי פשוטות- סוללה ארוכה (אני לומד ונמצא גם בבסיס, מה שאומר נסיעות וכו') dvd פנימי יכולת גרפית בסיסית (אם זה מריץ וורקראפט 3 אני מסודר...) ומשקל הכי קל שאפשר ראיתי בת'רד אחר המלצה על הדל m1330 מה אתם אומרים עליו? ומה אני צריך לבדוק שם לפני שאני קונה את המחשב? (במילים אחרות איך אני בודק שלא מוכרים לי שם איזה זיוף) ואולי בכלל עדיף לי לקנות בארץ?! מצטער על כל השאלות- ותודה מראש למי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום חברים אני מתלבט בין 2 מחשבים שעל הנייר נראים אותו הדבר מבחינת הנתונים הטכניים שלהם. האם יש למישהו המלצות על אחד הדגמים? אם כן אשמח לשמוע חוות דעת LG ‎E500-SPINE T7100 1.8 GHz‎ ‎Intel® CoreTM2 Duo Processor T7100, 2MB L2 Cache, 1.8GHz, 800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎1GB DDR2(667MHz.Dual Channel Support, Up to 2GB)(2x512Mb slots)‎ ‎ HD‎ ‎120GB(SATA) ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800)*Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) ‎ Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB 667MHz (2X512)‎ ‎ HD‎ ‎120GB 5400 rpm‎ ‎NVIDIA® GeFo…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מחשב והצורך העיקרי שלי בו יהיה לניגון וידאו בHD ומשחקים פה ושם (לא משהו רציני מידי ... העיקר שיעבוד NBA LIVE ) הייתי מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ולא של RADEON ומעבד INTEL ולא AMD. בנוסף, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר. זהו בעיקרון ... אם אפשר אז שהמפרט יורכב מKSP.CO.IL אבל אם יש לך מפרט ממקום אחר שהוא באמת הרבה יותר טוב זה גם בסדר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. אני מתכנן נסיעה לחול בקרוב יפן, הונג קונג וארה"ב וחבר רוצה ממני מחשב נייד לקנות שם. איזה מחשב מומלץ לי לקנות שם בהנחה שהתקציב היא 1500$ (כ 7K שקלים), איפה מבין כולם מומלץ יותר (מבחינת מחיר) וכמה אמור להיות המס על המחשב הנייד ועל רכיבים למחשב רגיל תודה מראש

15. ואני לא מתכווין לדגם ספציפי אלא בגדול, איך הם? אשמח לקבל מאמרים עליהם. ודבר נוסף, יש לכם מושג מי נותן את האחריות עליהם? היכן יש מעבדות שירות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by mikezaush,

תמליצו לי בבקשה על מחשב כזה שיהיה בעל כרטיס זכרון טוב, יהיה כפול ליבה ואני יכול להתגמש במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by sgsg,

מה ההבדלים בין שתי רזולוציות המסך שניתן לבחור ל 1520? לאיזה שימושים מיועדת כל אחת? ההבדל במחיר הוא 225 ש"ח, האם הוא משתלם?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  18. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  19. מה המצב חברה מה דעתכם על מחשבים עסקיים עם מעבדי AMD ? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d531-80gb.htm

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by subarel,

מצאתי בחנות PC365 את המחשב הזה: מעבד: Intel Celeron M420 1.60GHz RAM) זיכרון פעיל: 512MB כונן: צורב DVD-Dual RW double layer דיסק קשיח: 60GB מסך: 14.1" WXGA LCD Optical Drive כרטיס מסך: Intel Graphics Accelerator 950 כרטיס קול: כולל זוג רמקולים ומיקרופון מודם מובנה: מובנה פנימי 56K רשת: 10/100/1000 Ethernet רשת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g יציאות:VGA, 3*USB 2.0, Sound סוללה: 6-Cell Li-ion battery מערכת הפעלה: WIN XP Home משקל: 2.4 אחריות: שנה לשמימושי אקסל אקסס, אופיס בעיקר.. המחיר 3431... המסך Wide האם זה כזה קריטי כשהשימושים הם בעיקר עבודה משרדית? תודה מראש. בראל.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by BloodFist,

בטעות DOUBLE

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by AtomiX,

המחשב שלי בן שנתיים כבר וחשבתי שאולי הגיע כבר הזמן לשדרג אותו.. יש ברשותי כ 2000 עד 3000 שקל אשר אותם אני מייעד לשדרוג חשבתי לכיוון של מעבד כפול ליבה חדש אשר מתאים ללוח אם שלי DFI LP וגם כרטיס מסך חדש 7900gs האם באמת יש צורך בשדרוג ? או שיש לחכות? יש עוד חלק שצריך להחליף בכסף הזה אני גם רוצה להכניס עכבר חדש mx518 ואת הקיט M5 של TT הכולל משאבה של 500ליטר לקירור וגם פאנל. שניהם ביחד יוצאים 600 שקל בערך.. ככה שנשאר בסביבות ה 2000 למעבד והכ.מסך... אודה לכם מראש אם תגיבו לי ותסבירו אם השדרוג כדאי ואם החלקים שבחרתי מספיק טובים ונותנם מקסימום תמורה... כמו כן הם יעברו אוברקלוק אז גם אם הם מומלצים לכך? אם ישנם חלקים יותר טובים או כדאיים במסגרת התקציב אנא ממכם תציאו. שוב תודה רב…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בזריזות ואני לא רוצה שהיא תעשה טעויות אתם ממוחים פה אז תמצאו לי בבקשה משהו טוב.... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by iloop,

שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אז ככה.. אממ אני מחפש מחשב לHTPC אממ עכשיו יש לי מספר דרישות, אם אפשר שבמארז יהיה כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים סידירום לא נחוץ וכן ספק כוח מעבד יש לי כרגע intel p. D 3.4 s775 אממ אם יש אפשרות לשלט.. ומסך LCD בלוח אם אממ כרטיס קול איכותי (7.1) וכרטיס לכידה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים