ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד חשוב שיהיה לו לפחות 8GB זיכרון, הארדיסק לפחות 750GB עדיפות ל1TB, מעבד שווה לi5 או i7, צורב DVD, כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים, סרטים ב1080p, גודל מסך לפחות 14', Wifi, Bluetooth, יציאה HDMI, חשוב שיבוא עם Windows 7 Ultimate\Pro. לא משנה לי החברה. לגבי התקציב, אני יודע שזה יקר אבל עדיף כמה שפחות שיש בשביל מפרט כזה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה שצריך להיות במפרט זה: 1. מעבד דואל קור של אינטל (בהתחשב בתקציב כנראה ה805) 2. לוח אם 945, עדיפות לMSI 3. זיכרון 512*2 4. כרטיס מסך PCI-E זול (בסביבות ה400) כולל VIVO (אם יש חיה כזו) 5. מארז יפה חיצונית, שחור, ללא ספק. זה התקציב שהחבר שלי נתן לי, בכל מקרה כל הצעה תתקבל בברכה. תודה, עידן
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים הכי כבדים שיצאו,adobe after effect,3d max ועוד תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3,crysis 2 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680x1050 גודל מסך 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות+ 3. האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן מאיפה כדאי להזמין לפטופ מחו"ל? איזה אתרים? עלות סופית חשובה וכמובן עדיף שלא יעבור במכס. הכוונה בעיקר לארה"ב אבל אם יש גם באירופה אשמח לדעת
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-התקציב המקסימלי:1800שח. אני אהיה מעוניין לנצל את כל התקציב ואפשרות החריגה שלי תיהיה בה"כ: 200שח -השימוש הוא לרוב למשחקים כגון:SIMS 3, STARCRAFT 2,DRAGON AGE ORGIN, COD6 אני לא מצפה לראות את הביצועים הכי גבוהים! -אין צורך בציוד היקפי! -השקט לא הכי חשוב אבל אני לא רוצה שיהיה לו רעש של טרקטור אז החשיבות היא 7/10 -אם האוברקולור הזה חשוב אז תוסיפו אני לא מבין גדול בזה -אני גר באזור המרכז -אני מצפה שהוא יוכל לצרוב דיסקים של DL 8.5GB -אולי בעתיד אני אחליף כרטיס מסך -את הזיכרון על בטוח אני אשדרג בעתיד!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעבד: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 790 1 790 לוח אם: 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 560 1 560 זכרון: DDR II 667 512MB Twinmos 225 1 225 כרטיס מסך: PALIT X550 128MB PCI-E, TV, DVI 250 1 250 דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II 255 1 255 צורב DVD: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 (אלו מKSP) סה"כ 2310 ש"ח מארז+ספק: COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ש"ח (מנועה) סה"כ: 2680 ש"ח הכרטיס מסך אני לא צריך משהו חזק בכלל, אלא משהו שיהיה מסוגל להריץ משחקים מזדמנים ולא יותר מזה, הארד דיסק אני אצרף לשם גם את ההארד דיסק 40GB הקודם שלי שרכשתי רק לפני שנה בערך, זכרון לקחתי 512 כדי שבעתיד שאני ארצה לשדרג אני פשוט אקנה עוד סטיק של 512 ואעשה DUAL CHANNEL…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ורצוי עם ביצועים גרפיים כמה שיותר טובים ככל שהתקציב מרשה... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד מסוג eee pc T101MT שרכשתי לפני כמעט שנתיים. אני משתמש בו ללימודים בתור מחברת אלקטרונית, ולמרות שאני מרוצה מחיי הסוללה (מחזיקה קצת יותר מ-5 שעות הרצאה), דיי הגבלתי את עצמי ללא יותר מ-5 שעות הרצאה ברצף (לא תמיד אפשר לתפוס מקום ליד שקע חשמלי...), אבל בסמסטר הקרוב נאלצתי לקחת 6 שעות הרצאה ברצף כשהסיכוי שאצליח למצוא מקום ליד שקע נמוך מאוד (כיתה אחת נמצאת בקצה אחד של העיר, השניה בקצה השני, ככה זה בבראודה עד שיסיימו לבנות בניין חדש). חיפשתי לקנות סוללה חלופית, אבל כל מה שמצאתי הם אתרים שמפרסמים במחיר נמוך - אבל אין סוללה במלאי כבר המון זמן, ובאיביי המחיר כפול משום מה. יש אולי פתרון אחר זול יותר כמו מטען סוללה נייד או משהו ברוח הזאת? http://www.ebay.com/itm/NEW-Ori…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
המפרט הוא : PHENOM || 945 Q.C AM3 AMD - מעבד GA770T-USB3 AM3 AMD Gigabyte - לוח ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR - כ.מסך 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE - דיסק קשיח פנימי KVR KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHZ - זכרון GH22NS SATA LG DVDX22 DL - צורב A.PFC 500W FAN 12 CI-POWER - ספק כוח כמה הוא שווה רוצה למכור אותו תודה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ובינוניים, תכנות. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? עד 2.5 ק''ג * סוללה - לפחות 4 שעות אופיס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי. לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג כונןנקשיח - לפחות 500 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי ביותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL בקצרה: אני מחפש מישב סביר שיריץ משחקים יחסית חדשים, אפילו על איכות מאוד נמוכה. בדקתי כבר מספר מחשבים וראיתי כבר המון שילובים של מעבד I5 עם כרטיס intel hd 4000 וזה נראה אחלה. בכל מחשב שבדקתי היה משהו שהיאס אותי. אשמח להמלצות!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נייד SAMSUNG NP355V5C-S01 -A6-4400M2.7GHZ, 4G, 500G, HD7670M1GB,3YW,15.6 השאלה הגדולה היא האם תמורת 2700 ש"ח זה משתלם? 3 שנות אחריות. מקבלים גם חלונות 8... יש מקביל אליו בכלל בתקציב הזה? מחשב נייד לצרכים משרדיים ומעט משחקים. תודה ויום נהדר = )
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בCore 2 Duo 1.6 או שמא עדיפים ה Core Duo 1.7-1.8 שגם יותר זולים...? ויש המלצות על איך לדעת זמן סוללה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, זקק את עזרתכם לפני קנייה http://www.plonter.co.il/Products_Sh...01!1|&lang=hebזה ההצעה שליי לפני קנייה,שווה או יש יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מעוניין לקנות את המחשב ומחפש חוות דעת או ביקורת , אני ישמח גם אם מישהו ירשום את דעתו והאם הוא שווה את מחירו תודה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי מדובר בלפטופ של Lenovo G550 הדגם עם מעבד t6600 core2duo 2.2Ghz זכרון 4Gb ddr3 1033mhz HDD-500GB 7200RPM מסך 15.6 כרטיס מסך של geforce 210M 512MB סה"כ הלפטופ במצב טוב מאוד ללא תקלות,שריטות או משהו בסגנון תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Gigabyte מדגם w536m מחובר לאינטרנט עם מודם ורציתי לעשות ממנו נקודת WiFi שאני יוכל להתחבר למחשב עם הפלאפון דרך WiFi. יש לי ווינדוס XP SP2. איך אפשר לארגן את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בתקציב של כ4000 שקלים (ניתן לחרוג בכמה מאות) מסך: 17.3 אינץ' ברזולוציה גבוהה ככל הניתן 4 גיגה ראם לפחות. מעבד I5 לפחות רצוי כרטיס מסך של Nvidia משקל: לא קריטי דיסק קשיח: נפח לא כזה משמעותי אך במהירות גבוהה ככל הניתן אפשר לקבל המלצות? המחשב הוא לצרכי עבודה על תוכנות כמו סולידוורקס או יוניגרפיקס (תוכנות שרטוט די כבדות) ולכן הדרישה היא למסך גדול וכח חישוב גבוה ככל הניתן
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים, עם מעבד Core i7-4770 בעל תושבת LGA1150 וזיכרונות DDR3 בתדר 1,600 MHz, שביניהם אני מעביר את דיסק מערכת ההפעלה ואת הדיסקים האחרים, לפי הצורך. עם המחשב שאתו אני עובד, אני עורך בשלב זה ווידיאו HD (2K) (בנוסף לגלישה באינטרנט). בשני המחשבים לוח האם עושה בעיות ויש צורך להחליפו. בנוסף, יש תוכנה מסוימת ודרייברים מסוימים שאיני יכול להתקין, כך שעלי לעשות התקנה חדשה של Windows 10 64bit . מחשב אחד הפסיק לעבוד לחלוטין, איני יודע אם זה ספק המתח, או לוח האם, או המעבד - וזה לא משנה לי, כי ממילא עליי לשדרג את המחשב. כרגע התקציב שלי מוגבל, בעוד כחודשיים עד שלושה התקציב שלי לא יהיה מוגבל כלל. גם המעבר מ- HD ל- 4K יהיה רק בעוד כמה חודשים. לכן חשבתי לבצע את השדרוג בשני שלב…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, מתלבטת בין שני הדגמים האלה: TOSHIBA satellite u500-10K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147# ל. HP Pavilion Dv3 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=983 על מה אתם ממליצים? מה היתרונות או החסרונות של כל אחד?(מעבר לדברים הבולטים כמו גודל הדיסק קשיח) האם השוני בכרטיס המסך משמעותי? השימושים סטודנטיאלים - לימודי תוכנה והורדה וצפיה בסרטים סדרות. אשמח לשמוע חוות דעת. תודה. גלית
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני המחשבים של האיי 7 בקישור הבא (יש שם עוד מחשב איי שלוש שאליו אני לא מתייחס..רק השניים הנוספים של האיי 7 שאני לא מבין מה ההבדל בין שני הדגמים האלה..יש גם קצת הבדל במחירים ואני לא מבין על מה..מה השוני) http://www.c-data.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=21&cat=77&subcat=354
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , bf4 league of legends call of duty ghost SIMS 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LED 23" 1920 * 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מופיע כרגע באתרי הקניות למיניהם. למשל: http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22950406&af=2051 האם יש מידע על המחשב? המחיר שלו מתכנס לאזור של 3850. שווה?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן! ברצוני לרכוש מחשב גיימינג נייד אשמח לקבל יעוץ בנושא. תקציב: 5000שח לכל היותר. משחקים: משחקי רשת ובעיקר משחקי אסטרטגיה החדשים ביותר ובנוסף civilization vi, city skyline, total war, arma ,GTA V וכאלה אם אופציות למשחקים חדשים שיצאו ב 3 הקרובות. * טעינה מהירה. * סוללה חזקה שמחזיקה זמן רב יחסית. * SSD 1Tb חשוב! * רזולוציה גבוהה חשוב! * מינימום 15 אינצ'. * משקל המחשב אינו חשוב. * יכול לקנות באילת בחודשיים הקרובים. * כונן אופטי לא קריטי. * ללא ציוד היקפי. תודה ;-).
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-