עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thebat,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k, עם נגיד 2000 חריגה אם חשוב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר, ופשוט שיחזיק להרבה זמן. המחשב הקודם שלי החזיק ל7 שנים ואני מצפה למשהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב לי, זאת הסיבה שאני לא רוצה כונן קשיח רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by L1or1123,

אודה להמלצה על מפרט תקציב גמיש 6k מיועד למשחקים וגם עריכות תמונות לפעמים. חייב להיות מארז טוב גדול ושקט כי קרוב למיטה… יש לי מהמחשב הקודם שכנראה נהרס לו הלוח אם או המעבד, כרטיס מסך 1070 Gtx מתלבט אם לקנות חדש כרגע או למשוך איתו עוד כמה חודשים עד הסדרה הבאה וכונן ssd מסדרת evo, היום ראיתי שעושים אותם בצורת כרטיס על הלוח אם, אז עדיף טרה או שניים אם כבר קונה חדש צריך שיהיה אפשר לחבר לפחות כמה כוננים קשיחים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 261 צפיות
  3. Started by Out-of-the-Loop,

. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית אבל גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צרכן כבד של אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, סקיירים וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני /גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

4. הי אני מחפש לפטופ לעיצוב גרפי כרגע אני סטודנט = תקציב נמוך זה לא המחשב המרכזי יש לי נייח חזק מצאתי את הסוני הזה במחיר של 3700 שח בארץ ואשמח לקבל עליו תגובות או הצעות למחשב עם הנתונים האלו במחיר הזה בערך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9032977&type=product&id=1218010534224#tabbed-customerreviews

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. אשמח עזרה בבניית מפרט גיימינג כולל מסך, KSP אילת תקציב למחשב: עד 10 אלף שקל ובנוסף, מסך ב 2000-2500 שקל (סכום נפרד. כן, הבנתי כי המחיר על מסכים כמו בשאר הארץ) RGB לא רלוונטי, המחשב יושב בתוך סיפרייה, קירור מים למעבד, זיכרון לפחות GB16X2 שני כונני SSD, כשאחד 1TB מערכת הפעלה והשני 2TB מסך גדול יותר מ-26", קעור(???), תלייה על הקיר, למשחקים וגם סרטים סדרות באיכות גבוהה (4K / 8K) בתוך המארז להוסיף במפרט 2-3 מאווררים נוספים לסירקולציה טובה (וגם פה שוב אין משמעות ל-RGB) תודה

• 0 תגובות
    • 337 צפיות
  6. עזרב דחופה חברים למחשב נייד טושיבה A300-1EC התקנתי אליו מערכת הפעלה וינדוס 7 מחפש דרייברים ל-HOTKEYS ול-TOUCHPAD לא מוצא דרייברים בשום אתר! אפילו לא באתר החברה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מרגישים שלבחור איזה לפטופ לקנות הופך למשימה בלתי אפשרית ? זה לא אתם, זה היצרניות של המחשבים הניידים, שבתכל’ס, זה מה שהן רוצות, שפשוט תלכו לאיבוד … https://www.youtube.com/watch?v=YKxTXnmsSu4

8. איזה מחשבים ניידים כדאי לקנות בנגיד 4000-5000 שח? אולי קצת יותר לא מיועד ספציפית למשחקים. שימוש באינטרנט בכלליות חשובה אמינות איזה דגמים של dell מומלצים? אולי עדיף lenovo? אולי משהו אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. תשובות באדום. פירוט נוסף של המפרט לאחר מכן... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה עם תוכנות כבדות במקביל (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, SQL Server, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, League of Legends, Guild Wars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קונה 2 מחשבים, כאשר הר…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. דגם XPS M1330 , סיימתי להתקין מחדש ויסטה עם כל הדרייברים וכל התוכנות שרציתי.. איך עכשיו אני יוצר איזה מחצית גיבוי לכל העיניין הזה? תודה..

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by Nir Pace,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  12. שלום, הולכים לאיבוד כאן. מישהו יכול להמליץ על מפרט ספציפי עד 5000 ש"ח? תודה!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. חשוב כמובן שלא היו בעיות בזמן העבודה, לכן האם יש חשיבות למעבד\זיכרון ואלו יציעות אני חייב לבדוק שיש. כמו כן לעיתיים אני עובד בחוץ האם זה מחייב מסך מט ? גודל המסך, סוללות, משקל, אינטרנט וכו' לא משחקים תפקיד . אחריות בכול מקרה תורחב לפחות לשלוש שנים. תודה למי שיש ניסיון או הצעות .

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by raz3434,

<blockquote> האם כדאי לי לקנות אותו? מפרט המחשב: asus zenbook ux32vd r3001v קישור למפרט באתר אחר:http://www.ksp.co.il/?uin=16688 מחיר: 5280 שימושים: אינטרנט, משחקים על איכות נמוכה וחשוב לי שהוא קל ודק וגם עיצוב יפה הערות: תודה לעוזרים </blockquote>

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by tro.bizo,

שלום, המחשב יריץ תוכנות שדורשות ביצועים טובים מהמעבד ועדיפות נמוכה למשחקים. האם המפרט הזה טוב?(עם שדרוג RAM כמובן) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10566

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by ניצן אליהו,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V,MAFIA 3,FAR CRY PRIMAL, QUANTOM BREAK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

17. שלום לכולם, בהמשך לת'רד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474710.0, אני רוצה את עזרתכם ע"מ למצוא את האיזון למחשבים כולל הציוד ההיקפי בהתאם לצרכים המפורטים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 12,000, לא לחרוג בכלל, אפשר לחסוך אך לא הכרחי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - א. המחשב לילדה - בעיקר אופיס, משחקים בינוניים, אינטרנט וסרטים (היא תראה סרטים שיהיו בדיסק של ה-HTPC) ב. HTPC - שמירת המדיה הביתית, צפיה בסרטים, שירים, וצפיה במצגות וסרטים באינטרנט דרך הטלוויזיה . ג. נייד - משחקים, אופיס, אינטרנט וסרטים שישאבו מכרטיס הרשת האלחוטי. 2.5. שאלות: יש לי מחשב פנטיום 4 ישן - האם בשימושים שציינתי, …

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by roike,

מבקש המלצה למפרט ב4000 ש"ח. המחשב ישמש לצרכי פיתוח (שימוש בתוכנות הסטנדרטיות - visual studio, eclipse וכו') תחת קונפיגורציות של virtual machine. המחשב לא ישמש למשחקים. אין צורך בציוד הקפי. שאלה : אני מעוניין לבצע עריכת וידאו (הפיכת קובץ avi לסרט dvd עם פרקים וכו') אבל זה יקרה לעיתים רחוקות מאוד. האם בשביל זה שווה להשקיע בכ. מסך? תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. Started by s.os,

לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos ‎ הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV ‎ גם בKSP ג…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by scarymovie,

מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת צד שקופה רק 335 ש"ח מעבד Intel® Pentium® Dual-Core E2180 שדרוג למעבד E7200 רק 240 ש"ח אחריות לכל החיים לוח אם מותג מתוצרת MSI G31M3-F צ'יפסט Intel G31 (לא 945) 1333MHz (לא ב-OC) כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 ניתן לשדרג ללוחות P35 CrossFire G33,nForce 750/780 SLI,G43,P45 דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB (Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz אחריות לכל החיים שדרוג ללזכרון מתוצרת OCZ רק 45 ש"ח כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך כרטיס מסך Gigabyte/MSI/Asus/Sapphire PCIe nVIDIA Ge…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום לכולם רכשתי בהמלצת הפורום את המפרט למטה, הייתי מעוניין לקבל המלצה לשדרג את הכרטיס מסך מעבר לכרטיס המובנה. התקציב מאוד מאוד מוגבל והייתי רוצה כרטיס מסך חיצוני שנותן ביצועים טובים יותר באופן משמעותי מהכרטיס המובנה. זה לצורך עריכת סרטונים קצרים (לא לעבודה, תחביב) וצפייה בסרטים ב HD. אני לא משחק בכלל במחשב. עדיף ב KSP כי עדיין לא אספתי את המחשב. להלן המפרט: מעבד אינטל ‏Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד ‏Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ זכרונות ‏G.Skill 1x8GB DDR3 1333Mhz‎ כרטיסי מסך ‏On Board IntelHD Graphics 2500‎ …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by k534d,

https://pcpartpicker.com/ האתר הינו אינדקס של חלקים למחשב, והוא מאגד בתוכו גם השוואת מחירים וקישור לחנויות בחו"ל (לא רלוונטי עבורנו). אבל מעבר לזה מה שהוא כן מציע לנו: בעת בניית המפרט ניתן לראות תאימות של כל החלקים הוא מתריע כאשר אין קירור, או הכרטיס לא מתאים למארז וכדומה, בנוסף הוא נותן הערכה של כמה כח דורשת המערכת. בנוסף לכל זה ניתן לראות מפרטים שאנשים הרכיבו ניתן לראות שילובים של חלקים עם חלקים אחרים על ידי חיפוש, וכמובן ביקורות של הגולשים. אין לי שום קשר לאתר או לבעליו אבל חשבתי לשתף את הכלי הנ"ל אני מוצא אותו מאוד שימושי גם בישראל.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by סתיו,

6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול 2. מה שימושי המחשב, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אוטו קאד סקאצ אפ 3 די מקס וי ראי פוטו שופ הכול לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא. ו/או הרכבת מחשב בחנות כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית הייתי מעוניין לקנות באילת על מנת לחסוך את המע"מ. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב עם הדרישות הבאות: עדיפות ל-SSD, אין צורך בנפח ענק. מסך 14-15.6 משקל עדיף כמה שיותר קרוב לכיוון ה-2 קילו +- (המחשב ללימודים וחבל שיכאיב לגב). אין צרוך בכונן אופטי. אם קיימת חייה שעונה על כל אלו וגם בעלת מסך עם רזולוציה גבוהה אז מה טוב. תודה מראש, לירן.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. היי! מאחר ובסוף לא קניתי את הטבלת X61 (היה מחסור במלאי בלונדון), הייתי שמח לשמוע המלצה לגבי מחשב נייד מהסדרה החדשה של אינטל (מונטינבה?) הדרישות הן - 12.1"-13.3" WIMAX זמן בטריה מעולה.. האים קיימת כזו חייה בשוק היום? תודה!!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.