ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
התפרסמה כתבה טובה ומפורטת על כל התהליך הזה, שווה קריאה ובהחלט "פותח" לרעיונות חדשים. אמנם הדבר מוכר למי שיודע אך לדעתי לא מספיק מכירים את הפוטנציאל בזה. במיוחד שכיום כמעט ולא משתמשים בצורבים זה יכול להיות פתרון טוב למי שרוצה מהירות תגובה טובה בעזרת SSD במחשב הנייד שלהם. How-To: Replace Your DVD with a New Hard Drive עלות המתאם כ-20-25 ש"ח בלבד באיביי. יש לוודא קודם לכן את הגובה של הצורב הנוכחי 9 , 9.5 , 12.7 מ"מ ב-EBAY לרשום: HDD Caddy 12.7mm (או גובה אחר שדרוש), ניתן גם לרשום בצירוף הדגם של המחשב אם כי זה יחסית אוניברסלי ולפעמים מוכרים "מבקשים יותר" כי רשום "דגם X" למרות שזה אוניברסלי. חשוב! מיקום הכוננים במחשב: כונן SSD -> במקום הכונן הקיים במחש…
-
- 0 תגובות
- 52.6k צפיות
-
-
1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס גרפי מסוג INTEL HD3000. הכרטיס הנ"ל תומך ברזולוצייה 1366*768 האם, כשאני מחבר כבל HDMI לטלויזיה או למסך חיצוני, שתומך ברזולוצייה 1920*1080, אז אכן אראה את התוכן ברזולוציית FULL HD אף על פי שהכרטיס על המחשב לא מראה לי יותר מ "HD READY" ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יוצא יותר זול זה גם בסדר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? גודל מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים עבודה מול התוכנה SOLIDWORKS ומשחקים בצורה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקים מזדמנים GTA וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אסתפק גם בהגדרו…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרה בבניית מחשב חדש, נא להתחשב בתקציב דל שעומד ברשותי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - black ops2, crysis2, shogun2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 24, רזולוציה 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניו…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב, לקוח ביקש ממני לשדרג לו את המחשב לבאטלפילד 4, להלן המפרט, לוח ECS H61H-M2 מעבד core i3 2100 זכרון 4 ג'יגה RAM מערכת הפעלה 32 ביט לכן רק 3 מזוהים הארדיסק 750 ג'יגה (בערך אבל מספיק טוב) ספק 450 וואט בעיקרון רשום שזה של POWER MAN מדגם IP-S450BQ3-3 שאני מעריך שג'נרי. חשבתי לקנות hd7750 וספק נורמלי (450 W) הערכה שלי שיספיק קחו בחשבון שזה עבור ילד בן 13... לכן לא צריך הגדרות גרפיות סופר גבוהות אלא שירוץ... ורצוי לא לנצל את כל התקציב... מדובר במסך סמסוג 19" מסוג syncmaster 906BW שימו לב שהמארז יחסית קטן אז אי אפשר לדחוף כרטיסים ענקיים... תודה, DXM
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לשימושים ביתיים רגילים. זמן סוללה סביר ומעלה כונן DVD i3 לפחות מסך נוח מקלדת נוחה כל היציאות הסטנדרטיות חברה אמינה עם שירות טוב (עדיפות ללנובו) (המחיר לא צריך לכלול מערכת הפעלה)
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעתכם על המפרט. תקציב: 4,000 ₪. חריגה מקסימלית: 700 ₪. שימושים: מדיה (סרטים ,מוזיקה) באיכות גבוהה, אינטרנט, מסמכים, פוטושופ, תכנות (ויז'ואל סטודיו), ריבוי משימות ועומס. כלומר, כמעט בלי גיימינג (לצורך העניין בכלל לא), אבל דרוש מחשב חזק מאד שידע להתמודד עם עומס, ריבוי משימות וייסחב מהיר וחלק, ולא ייתקע, יהיה קר ושקט. מערכת הפעלה 64 ביט. אין צורך במערכת הפעלה כחלק מהמחשב. שימושים מיוחדים: אין. הערות נוספות: קיים ברשותי כבר כל הציוד ההיקפי (מסך, עכבר, מקלדת, ראוטר וכו'). מדובר רק על מחשב. כמו כן אני יודע שכרטיס המסך עלוב (מאד), אבל תזכרו שהמחשב בכלל לא נועד למשחקים. רק רציתי שיהיה כרטיס מסך חיצוני בסיסי, למרות שאני יודע שהמובנה במעבד עשוי להספיק לשימושים שלי. …
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.dc-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=7192 שלום הייתי רוצה לשמוע אם זה מחיר הגיוני? או שכדאי לחכות קצת... תודה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לעריכת וידיאו בתוכנת Avid Media Composer 6\7 http://www.avid.com/US/products/media-composer/specifications - זה הדרישות של המחשב לפי התוכנה. לרכישה בארץ, או בארה"ב אם יש אחריות בינ"ל. 1. גודל המסך - 15" ומעלה(עדיף 17")., לא משנה מאט/מבריק 2. רזולוציית המסך - עדיפות לFHD, אפשר גם HD. 3. משקל - לא משנה. 4. חיי סוללה - לא משנה. 5. כונן קשיח - לפחות 500GB, חייב להיות 7200RPM. 6. יציאות - לפחות 2 USB 3.0, וגם HDMI. 7. כונן אופטי - עדיף, אבל לא קריטי. 8. לא קריטי bluetooth 9. אם קונים בארה"ב, אז צריך אחריות בינלאומית 10. מערכת הפעלה - עדיף עם, צריך להיות windows 7\8 pro 64bit . 11. זיכרון - לפחות 8GB, עם אפשרות להרחיב ל-16GB. 11. אין העדפה לחברה מסוימת. רק…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כתבתי פחות או יותר אותו הדבר לפני בארך שנה חשוב שלא תרשמו סתם מילים אלה מספרים של כסף בשקלים למפורק ולהכל ביחד מעבד: I7 880 כרטיס מסך: 660 TI כרטיס מסך שני: 660 TI NVIDIA זיכרון: 8*4GB אוורור: השארתי את האוורור של I7 860+מאוורר מארז לוח אם: P55-US3L REV:2 איכ\חסון: SSD 64GB INTEL+HHD HITACHI 500GB+WD 1TB מסך: LG 3D FULL HD MODEL D2342P HDMI DCR 5MS 23" ספק: SEASONIR 1000W מארז: HUNTKEY כוננים אופטים: DVD SAMSUNG+ BD ASUS MODEL: BW-12B1ST אם כתבתי מסך אז למה לא: D-LINK VDSL N 6740U-H1 וזה גרושים אבל נשים: STEEL SERIS עכבר DIABLO 3+מיקלדת LOIGITEC GAMERS+מצלמה LIFECAM VX-800 MICROSOFT שוב אני מדגיש תשובות במספרים לא מילים והנתב עלה לי במזומן יותר מ500 שקל
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 970 Black Edition שהוספתי לו קירור ועשיתי OC ל4.0 שני סטיקים של 4 גיגה בייט G.SKILL לוח אם GIGABYTE MA770T-UD3 GTX 660 2GB שבא מומהר. שני דיסקים קשיחים בנפח כולל של 750 גיגה ספק כוח ANTEC EARTHWATTS 500W וכל זה בתוך מארז ANTEC THREE HUNDRED חשבתי להחליף את הפנום בi5 4570, את הלוח אם בGigabyte GA-H87-D3H LGA1150 ואת הספק בSeaSonic SSP-650RT 600W Gold Active PFC, סה"כ 1915 ש"ח, לא כולל הרכבה. נראה טוב, אבל לפני שאני מתחייב אני רוצה לדעת אם יש מפרט מבוסס AMD שיציג ביצועים זהים ויחסוך לי כמה שקלים או שההפרש בביצועים בין פנום למעבד AMD מהדור החדש הופך את הבחירה בAMD ללא משתלמת ואם משדרגים עדיף ללכת על אינטל. השימוש הוא למשחקים בעיק…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בטעות פתחתי שני פוסטים זהים, סליחה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחי מחפש מפרט למחשב בסיסי בעיקר עבודה עם אינטרנט , סרטים , ולפעמיים משחקים חלשים (כרגע הוא מוותר על קניית כרטיס מסך אך יש אופציה לקנייה בעתיד ) מצאתי מפרט בKSP ושיפרתי קצת את ספק הכוח ואת הדיסק קשיח. אציין שאני גר בב"ש ולכן אקנה את המחשב רק בKSP אשמח אם תביאו לי חוות דעת איך המפרט הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, הורדות ועריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-סיבליוס 7(עריכת מוזיקה)- שימוש כבד. דרישות התוכנה: : Intel Core 2 Duo (or equivalent) or better, 4 GB+ total physical RAM, 40 GB total hard disk space (7200 rpm or faster drive recommended; SSD preferable), ASIO-compatible soundcard ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop ,adobe illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC3 BF ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אני חייב את עזרתכם, כבר שבוע שאני מתלבט בין שני מפרטים לגיימינג ובגלל שאני לא סגור עליהם 100%, חשבתי שכדאי לראות מה אתם חושבים לפני (את המחשב אני מתכוון להזמין אחרי ראש השנה). דגשים חשובים: אם יש לכם הצעה שונה ממה שרשום במפרטים, אז בבקשה שלא יעבור את ה4500 ש"ח (אפשר עם חריגה קטנה של 200). חשוב לי עניין של שקט וקירור במארז. אני לא מתכנן OC או SLI, רק שדרוג לכרטיס מסך בעוד שנה ממה שיש לי עכשיו (660TI GTX). חוץ מכרטיס מסך שכבר יש, אין צורך בלהוסיף צורב או כל ציוד היקפי.. מפרט מס' 1 - StartPC: סה"כ 4349 ש"ח 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 590 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 950 ₪ - SSD Samsung 840…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית סרטים וסוליד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כנל * משקל רצוי? עדיף קומפקטי כמה שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיתאים לסטודנט מומצע... * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-