עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פרטים על תקציב: תקציב: 1500 חריגה מקסימלית: 2000 מה השימושים של המחשב העתידי : עבודה משרדית, עבודה גראפית ציוד היקפי : ללא ציוד הקפי. מערכת הפעלה : 64BIT חנות : איזור מרכז עדיף בקירוב לראשון לציון הרכבה : בלי הרכבה צורב DVD :כן נפח דיסק קשיח רצוי: 250 ומעלה הערות ובקשות מיוחדות: עדיפות למעבד חזק core 2 quad לפחות, לוח אם חזק עם 4 סלוטים לזיכרון, ספק חזק וקירור טוב למעבד. כל השאר פחות חשוב (כרטיס מסך,מארז,איוורור למארז וכו'). עדיפות למעבד של אינטל

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי נייד של דל STUDIO XPS 1640 והיה לי בו ויסטה הום פרימיום וכשכל פעם שהגברתי או הנמכתי את העוצמה של הרמקולים ראיתי על המסך חיווי של העוצמה למטה באמצע של המסך בצורת פסים לאורך עם שני סימני רמקולים משני הכיוונים (אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון).. כעבור שבוע החלפתי את הווינדוס ל XP ועכשיו אני כבר לא רואה את החיווי הזה כל פעם שאני מגביר ומנמיך את העוצמה של הרמקולים. איך מסדרים את זה? תודה..!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by robombo,

מצאתי כבר כמה מחשבים שאני מאד מאד רוצה, אבל הם נמצאים בחו"ל ואין לי דרך להעביר אותם לארץ, אז עברתי לאפשרות של קנית מחשב בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך של 10.2" מינימום. מהירות מעבד רצויה של 1.6Ghz זכרון של 160GB מינימום וRAM של 1GB ורצוי יותר... אין לי בעיה גם יד שניה במצב טוב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by amitaisi,

אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. צריך מפרט למחשב משרדי מעבד לוח משולב עם כ.מסך זיכרון מארז עד 1200 שקל 256 זיכרון AMD ואיזה לוח משולב משו טוב אני צריך מפרט עד 1200 שקל לחלקים שרשמתי Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt 1 200 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ סה''כ: 1250 \\\\\\\\\=+הרכבה AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard איזה לוח לקחת מכל אלו?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. היי, אבא שלי שוקל לקנות מחשב נייד חדש. המחשב שלו הוא די ישן במונחים טכנולוגים עם מעבד נייד מסדרת U מלפני 6 שנים (כלומר דור שלישי) אז כל דבר בתכלס יהיה שדרוג. ההתלבטות היא בעיקר האם ללכת על אחד מהדגמים החדשים עם COMET LAKE או ICE LAKE? (אני מניח שהתשובה הקצרה היא כן אבל חכו רגע) או שכדאי ללכת על משהו מבוסס WHISKEY LAKE או COFFEE LAKE שיש עליו יותר ביקורות טובות (כלומר, הבעיה עם הרבה מהדגמים שראיתי זה שאין עליהם המון ביקורות מעמיקות באופן טבעי כי חלקם מאד מאד חדשים) אם היה מדובר במחשב נייח לא בטוח שהייתי מתלבט והייתי בוחן נטו את ה-SPECS אבל מכיוון שזה נייד ואני כן חושב שיש דברים במחשב נייד שיכולים מאד להשפיע וזה לא רק לקרוא מפרט א…

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. מחפש מחשב שיענה לצרכים של סטודנט לארכיטקטורה. שימוש באוטוקאד, פוטושופ, רוויט, גוגל סקאצ'אפ, אולי סולידוורקס וכמובן אינטרנט וכיו"ב מצאתי כמה דגמים שעשויים התאים (יש לי העדפה לדל) אבל המחירים שלהם לאיו דווקה אטרקטיביים: dell studio 1555 p87 ATI מחיר: 4950 או 5859 כולל הרחבות. דיסק קשיח: 320GB hard drive serial ATA 5400RPM h המליצו לי להרחיב ל 250GB 7200RPM ב159 ש"ח. למה? זיכרון פנימי: 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory המליצו לי להרחיב ל 4GB בתוספת 265 ש"ח. מערכת הפעלה windows 7 home premium 64bit בתוספת 485 ש"ח. מסך: 15.6 רחב. 1920X1080 white-LED Display with Truelife WUXGH נראה כמו גודל אידיאלי אבל לא מבחינת המשקל. כרטיס מסך: ATI Mobility Raedeon HD 4570 512MB המליצו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לקבל קצת חוות דעת על המפרט הבא. הלכתי על לוח אם יחסית יקר כי רציתי שתיהיה התמיכה ב PCIe דור 4, ובאופן כללי רציתי לקבל דעות על המפרט מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3800X AM4 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1486 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Dark Rock Pro 4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 364 לוחות אם: ASROCK X570 PHANTOM GAMING 4 כמות: 1 - מחיר: ₪ 854 זכרונות RAM: DDR4 16G / 3200 CL16 XPG GAMMIX D10 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 357 מארזים: Antec NX110 Case + Gigabyte 650W GPP650B כמות: 1 - מחיר: ₪ 368 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe …

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. אהלן אנשים יקרים...! תעזרו לי בבקשה למצוא את הנייד הכי מתאים לי לערוך סרטים וקצת גיימניג לנשמה..! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000₪ , חריגה 500+- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה סרטונים בגדול , קצת גיימניג והכי חשוב שיהיה סוס עבודה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי , כמובן עדיף כמה שיותר שקט אבל מחפש ביצועים. 6…

10. Started by nadav1379,

יש לי את התוכנה PCMark04 והפעלתי אותה אבל אני לא יודע מה התוצאות ואם אם טובות איך אני יכול לדעת אם הם טובות?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by ran16,

שלום אנשים, אני מחפש לקנות נייד חדש. בעיקר למטרות לימודים, אבל שתהיה לי גם את האפשרות לשמור על יכולותיי כגיימר. מעדיף מסך גדול, אבל לא חובה 15 כי הניידות שלו גם חשובה. בעדיפות עד 5000 שח, אבל אפשר קצת למעלה מזה אם מדובר במחשב טוב. תודה רבה מראש לעונים, רן

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by skot,

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24 אינצ' FHD 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.אזור פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ארדיסק בנפח של…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by Klayhamn,

הרגע קיבלתי את ההזמנה שלי מארה"ב של UL30A של אסוס.. המחשב עצמו נראה מדהים, והנה ההתרשמויות הראשונות מ-20 דקות שימוש: 1. המחשב אכן קל ודק 2. איכות הבנייה טובה ממה שציפיתי, המסך הגמיש לכאורה - לא באמת "גמיש" באופן מיוחד, אלא זו הגמישות הטבעית של החומר, בהתחשב בעובי שלו 3. ה-TRACKPAD איום ונורא... לא נוח, לא ברור לי למה לא עשו אחד רגיל. מצד שני, אני שונא את כל הטרק-פדים ותמיד מעדיף עכבר, אז אני לא בדיוק מדד אובייקטיבי 4. ההפעלה הראשונית לוקחת כ-רבע שעה 5. המקלדת נוחה ב ט י ר ו ף - בדיוק מה שציפיתי ויותר. ההקלדה שקטה ונעימה, המקשים נעימים למגע - לא חלקים מדי ולא מחוספספים מדי. המיקום והריווח בין הכפתורים יוצר חווית הקלדה מאוד טובה. 6. יש בינתיים בעיה אחת בלבד והיא רעש של זמז…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by stojakovic,

תקציב 6000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית! (אולי קצת סרטים..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 ומטה.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI , VGA * Bluet…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  15. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 – 3,000 אפשרי לחרוג במידה והנתונים יצדיקו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי להמון טאבים בכרום, שיחות זום ותוכנות אופיס. אולי אשתעשע ברעיון של להיכנס לניהול סושיאל של עמודי אינסטגרם / טיקטוק / יוטיוב, לכן אחקור על תוכנות לעריכת סרטונים ו AI. אני משער שאשתמש בתוכנות AI שמבוססות ענן, אבל אין לדעת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמאוורר יעבוד טוב, אך לא ירעיש כמו מ…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse, VMWare באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Team fortress 2, BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך ב…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by rotemss,

המחשב מסדרת dv6700, זכרון נפח: 3072MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR 2 השאלה... האם אני יכול לשים DDR 3 ומה ההבדל? אשמח אם תציעו לי מה לקנות, תודה מראש! עריכה: האם אני יכול להוסיף זכרון Kingston נפח 4096MB תדר 1333MHz ולהשאיר את הסטיק של ה2 שהוא כאמור DDR2 667Mhz? או שעדיף להחליף הכל אם כבר...

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מתחיל ללמוד אבטחת מידע ודיברתי עם כמה תלמידים והמורה גם אמר לי שצריך לפחות 8 גיגה ראם וI7 ומעלה (אפילו 12 גיגה ראם מומלץ) אז ככה התקציב שלי הוא עד 3500 - 3800 אזור קנייה אילת הייתי מעדיף מסף 15.6 (עדיפות ל FULL HD) אממ וזהו תודה לעוזרים ולהכוונה המקצועית אם תינתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ben_sh090,

שלום חבים אני צריך מפרט מחשב בעיקר לסרטים.... וגם למשחקים אינטרנט ועיסוק רגיל במחשב בגלל שהמחשב לסרטים ומשחקים חשוב שיהיה הרבה מקום בדיסק קשיח משהו כמו 160 יספיק פחות או יותר ושיהיה מהיר ... וצריך גם צורב די וי די וכרטיס מסך טוב שיספיק לאיזה שנה ככה שיהיה מרמה טובה... והכי חשובבבבבב מסך lcd 19 שיהיה כיף להיסתקל בו לראות סרטים ולשחק במשחקים... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

מה הנייד הטוב ביותר שאוכל למצוא במחיר הנל, 10 או 13 אינצ' ? עדיפות ל 2 ג'יגה זכרון ו250GB תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by Niccolo Machiavelli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D, תוכנות כבדות, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט כל משחק חדש שיצא יעבור בדיקה אצלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ רזולוציה1920X1080 בטכנולוגיית 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. הא…

22. הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש גם לאופיס בסיסי, קצת סרטים וכו' ושימוש נרחב בתוכנות של מוזיקה אלקטרונית-כמו אבלטון. אמרו לנו שצריך כרטיס קול טוב וזיכרון גדול. התקציב הוא 300 פלוס מינוס- בכל זאת, סטודנטיםקיבלנו הצעה עלHP Pavilion g6-1230ej ב2900 כאן אפשר לראות את המפרט המלא http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=80702...אבל אמרו לי שHP הם גרועים בשירות. האם למישהו יש נסיון עם מחשב לשימוש של תוכנות לעובוד מוזיקה? מה הצרכים בדיוק והאם יש מחשבי מומלצים?תודה רבהושיהיה ערב נהדרדנה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אני זקוק למחשב נייד תותח, שעומד במשימות של גרפיקה כבדות, במהירות, בלי לחשוב הרבה... היום יש לי dell latitude d630 ואני כבר לא לגמרי מרוצה ממנו, נראה לי גם שהוא מתחמם מאוד ומהר. אני הייתי רוצה לבדוק משו עם מעבד core I7 עדיף לכאורה מסך לא קריסטלי (הגרפיקה היא לפרינטים ולא לאינטרנט או סרטים) 4-8 גיגה זכרון. שלא יתחמם. (קירור טוב, או מחשב שמראש מתחמם פחות) מסך ברזולוציה גבוהה מאוד. עמיד בניידות. זמן עבודה בבטריה. כמובן שחשוב לי גם להתייחס לעניין המחיר. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. אני די מבולבל. (לגבי המשקל, יש מקום לחשוב גם על זה, אם כי לא על חשבון איכות. גודל מסך לא פחות מ15 אינטש) תודה מראש!!! :s05:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתקין הרבה מכונות וירטואליות על המחשב,ועליהם שרתים ESX-ים ו datastore (סימולטור) לתרגול. שמתי לב שהמחשב לא סוחב, כרגע יש לי 12GB שמחולקים 2x2 ו 4x2, ביחד יוצא 12GB. כיון שיש לי רק 4 חיבורים ,אני רוצה להוציא את ה 2x2 ולהוסיף 8x2 במקום כך שיהיה לי 24gb. עכשיו הבנתי שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מ 16GB זיכרון ולכן אני נאלץ להחליף את הלוח אם, המעבד, והזיכרון. בקשר לתקציב, אני רוצה חומרה שנותנת את המקסימום תמורה (ביצועים) למחיר שאני משלם, כלומר שהמחיר מתחיל לעלות בלי פרופורציה מרמה של חומרה מסוימת זה בדיוק החומרה שאני לא רוצה לשלם עליה.אך חשוב לי שאני ארגיש בהבדל גדול לעומת המעבד שיש לי כרגע עם האוברקלוק שעשיתי לו (פרטים למטה) . אפשר לקחת בחשבון גם אוברקלוק לביצועים במעבד החד…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by tini,

ברצוני לרכוש נייד לצורכי עבודות גרפיקה (פוטושופ) מאד חשוב לי שהמסך יהיה מכוייל וצבעיו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור מעבר לזה כמובן RAM גדול וHD גדול כמובן כל התוספות האחרות גם חוץ מזה שמח לשמוע המלצות על סוגי המסכים השונים שיש (יש כאלה עם זכוכית שקצת קשה לראות דרכם ויש כאלה מט) כמו שכבר ציינתי מה שהכי חשוב לי זה נאמנות צבעי המסך למקור תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.