עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orswisa,

היי, אז החלטתי לקנות דרך KSP את המפרט הזה : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX770 Gaming 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yaniv1007,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד, כמו BF4, WD, אבל בעיקר BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  3. עבדתי עליה משעה 8 בערב אתמול עד 4 וחצי בלילה ועכשיו אני פחות או יותר מתקין תוכנות ומנסה לתת חיים במערכת הלכתי על החלקים הנל Intel Core i5-4670K http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116899 SABERTOOTH Z87 - Asus http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_Z87/ Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY16GX3M2A1866C9) http://www.corsair.com/us/memory-by-product-family/vengeance-pro-series-memory/vengeance-pro-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1866mhz-c9-memory-kit-cmy16gx3m2a1866c9.html Hydro Series™ H100i Extreme Performance CPU Cooler http://www.corsair.com/us/cpu-cooling-kits/hydro-series-water-coolin…

4. Started by PorCupine127,

תקציב: אין תקציב מסוים בטווח ההגיון למה שאני מפרט. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט, C# c++ java html Java script כל מיני שפות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שצריך כמובן לא מבין בלפטופים בכלל! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כלום * משקל רצוי? כמה שצריך זה במקום ספרים ומחברות אז לא איכפת לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by omerdahan,

* מטרות המחשב? משחקים בינוניים (בהמשך ההודעה אפרט ), סרטים ובעתיד הקרוב גם ללימודים.. * גודל המסך? לא חשוב לי כל כך * רזולוציית המסך? רזולציה נורמלית לא חשוב כל כך.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אם יהיה HDMI זה יהיה מעולה אבל לא קריטי * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 500 GB * כונן אופטי?כן רצוי שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שתיהיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אין העדפה כלשהי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אין משהו ספציפי עכשיו לגב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by eeebbr,

מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bnetzi,

כמה שווה notebook asus eee PC 1101HA? נקנה בשנת 2010 מעבד ATOM 1G RAM WINXP כרגע הוא קצת תקוע אבל אני חושב שעם פרמוט ואולי חיבור SSD הוא יהיה בסדר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך HDMI, לא נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by moshiko_a10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas pro photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bt4 - cod משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by danielblum,

* מטרות המחשב? לימודים ומשחקי ספורט כדוגמת פיפא NBA2K ומנג'ר * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפי התקציב אני מניח שזה יהיה 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI לא* Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כ…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  12. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by 6Hades6,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by CyberBot,

ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GH ללא OC בודק אפשרות שדרוג אם מישהו מעוניין - - - תגובה אוחדה: - - - טעיתי בפורום מנהלים תעבירו בקשה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by jack77,

שלום, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים,פוטושופ ו-lightroom ותכנות, בעיקר לימודים.... * גודל המסך? 14 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB *זיכרון: לפחות 6 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, lenovno * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם קנייה באילת אם יותר זול זו אופציה טובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום וברכה, ניסיתי ככל יכולתי להכניס את כל הנתונים שעלו לי בראש ב"טופס". מקווה שתעזרו לי... תודה מראש... התקציב המקסימאלי? 3,200 ₪. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 ₪. 2. שימושי המחשב יהיו AutoCad, אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD כולל צפייה במסך גדול 40 אינץ. מתוכנן לעבודה על AutoCad. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 24 אינץ והשני 40 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 8 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מאיזור ירושלים אך אין העדפה לחנות דווקא בירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי שהמחשב יהיה יחסית קטן (במידת האפשר) אך יכלו…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by moran12,

היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב במתנה לאחי, התקציב הוא עד 2800 ש"ח (עם חריגה ל-3000 ש"ח במקרה הצורך) השימושים הם בעיקר משרדיים וגיימינג לילדים שלו שהם בני 10 כרגע והתחילו לגלות את עולם הגיימינג. לאחר צמצום הגעתי לדגמים הללו: http://ksp.co.il/?uin=22039 http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 http://ksp.co.il/?uin=21245 ההתלבטות העיקרית היא בין שלושת הדגמים הראשונים. ראיתי שבסה"כ המאיצים הגרפים הם באותה הרמה ולכן רציתי לדעת על מה אתם הייתם הולכים?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by hybridmag,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה וסרטים בסביבות ה2500 שקלים מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?uin=22018 תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by yalkobi,

הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי [h=1]Dell Studio XPS 1645[/h]מחפש דונגיל USB השמח להמלצה לאחד שיעשה את העבודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by bratwa_tut,

מארז THERMALTAKE V3 שחור ספק כוח 600W HEC לוח אם MSI P55GD55 מעבד I7 860 H/S CEON 2*2 GB DDR3 1300MHZ WD SATA2 500 GB 7200 צורב SATA LG DVD *22 כ.מסך 5830 1G POWER COLOR המחשב נינקה באפריל 10 ב 4800 מה מחירו שאפשר למכור היום ביד 2 ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Gamer1351,

core 2 duo e7400 2.8 gigabyte ga-ep43-ds3l 9800gt 512mb 2 ג'יגה ראם הארד דיסק 500 GB תודה : )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שבוע הבא אני קונה מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה גיימינג, חוץ מזה גם צפיה בסרטים בhd וגלישה באינטרנט. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים, שיריץ משחקים כמו gta iv , far cry 3 וbf3 חלק על הגדרות כמה שיותר גבוהות. התקציב שלי הוא מקסימום עד 3250 שקל, בלי חריגות. אני יודע שזה לא אידיאלי לגיימינג ואני יכול לקנות רק מאייבורי או ksp הציעו לי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12065 איך הוא? יש יותר טוב בתקציב שלי? איך המשחקים שציינתי למעלה יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  25. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם המפרט הבא. לא הצלחתי למצוא ב- 15 העמודים האחרונים בפורום מחשב עם אותן הדרישות. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, אבל עדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל יחסית. הולך להתנייד איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה מהיר. אם SSD אז החל מ- 256GB, אם היברידי אז החל מ- 500GB. * כונן אופטי? אפשרי, אבל לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בי…

דיונים חדשים בפורומים