ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא רוצה יקר מדי אז תנסו להוריד כמה שאפשר אני רוצה מחשב עם לפחות 3 GHZ , ואני רוצה קירור מים וספק טוב - בעיקר זה מה שאני רוצה (ואני לא מבין כ"כ בספקים וקירור ), וכנראה אני יעשה עליו OC .. כולל מסך ,עכבר ,מקלדת. - או שתציעו גם בלי ציוד היקפי . ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהרים חמימים! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, מוסיקה, אופיס... אם CS החדש יעבוד אז מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL OFFENSIVE, LEAUGE OF LEGENDS וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך של הנייד 15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3700 ש"ח הנה המפרט: מעבדי AMD Price Units Total Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 1 870 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 1 465 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ EL Platinum XTC 390 1 390 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 960 1 960 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total …
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 2500 שקל אם עוד 300-500 שקל ישנו בהרבה אני מוכן להשקיע. הצרכים של המחשב הם אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים בעיקר כך שכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול. חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון של 4GB וHD בנפח סביר משהו כמו 320GB אם יהיה פחות לא כל כך נורא. מסך גדול גם חשוב מבחינתי בסביבות 14+ זה סבבה. חשוב לי שתהיה יציאה של HDMI. אם יש עוד שאלות אז אני פה לענות ותודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מחשב נייד מדגם HP Envy Touchsmart 15-j000. חלק מהמקשים יצאו מהמקום והתופסנים הקטנים מפלסטיק שמחברים אותם למקלדת נשברו (תמונה מצורפת).[ATTACH=CONFIG]9927[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9928[/ATTACH] האם מישהו יכול לעזור לי למצוא מקום שמוכר מקשים בודדים כדי שאוכל להחליף? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הראשון מחיר:2940 שח מפרט שני מחיר:2800 שח חייב תשובה כמה שיותר מהררר תודה חבר'ההה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עם מסך lcd 17 אינצ. צורב רגיל, לא משנה אם זה אינטל או אמד. חשוב שהתוכנה תרוץ מצויין על המחשב, המחשב מיועד לאדריכלית. והכל מחנות אחת, עדיף מראשון לציון תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אנירוצה לקנות מחשב נייד 14 אינץ לצרכים סטודנטיאלים - כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט. שמעתי על שני מחשבים מומלצים: dell inspiron n4030 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 lenovo ideapad u450 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767559 מה שכן חשוב לי הוא שמחשב לא יתחמם. אני חושבת שהדל כן מתחמם כי אני יודעת שהאח הגדול שלו (n5030( כן מתחמם והלנובו לא מתחמם. איזה מחשב מומלץ? האם יש מחשב אחר בגודל 14 אינץ מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד! אני סטודנט שמחפש מחשב נייד עם מסך בגודל של 13-14' עם חיי סוללה ארוכים. לאחר בדיקה של מחשבים בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי (מ-2,800 עד איזור ה-3,500) ובחברות המועדפות עליי (DELL, HP, ASUS) הגעתי לשני דגמים שנראים לי מתאימים: 1. DELL INSPIRON 3420 2. ASUS USD30 האסוס יקר ב-500 ש"ח יותר (3,600) והמליצו לי עליו כעל בעל חיי סוללה ארוכים של כ8 שעות, על הדל לא הצלחתי למצוא אינדקציה לגבי אורך חיי הסוללה שלו. מה אתם אומרים? כדאי להשקיע יותר כדי ללכת על בטוח (שיתכן כי אין באמת הבדל בין שני הדגמים במציאות)? :-\ המון המון תודה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מפרט חזק שירוץ לעוד הרבה זמן, וגם לשדרוגים עתידייים... למשחקים כבדים, סרטים באיכות HD, ועבודה משרדית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1529 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1373 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤833 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤697 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1900 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤115 מסך: Samsung 22" Wide 2253BW…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לעבודה ולמשחקים קלים כמו פיפא 09 GTA 3 וכדו' ... כמובן שאם יש אפשרות למחשב חזק יותר שיקיץ משחקים חזקים יותר זה יהיה אחלה הייתי מעוניין שתתנו לי נייד ב3000 שקלים ואחד ב3500 שקל ... שנראה את ההבדל. תודה רבה מחכה להמלצות
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? full hd או יותר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הבא הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני צריך המלצה על מחשב נייד עם הדרישות האלה: מעבד: i5/i7 ז…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]הייי אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי, פרצו לו לבית וגנבו את המחשבהוא נסע היום לאופיס דיפו והציעו לו את המחשב הזה hp dv6-6c01ej ב 3,200 ש"ח - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37091 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים, אני לא מחפש מחשב זול, אני מחפש מחשב טוב בתווך מחירים הזה שמתי לב שהמעבד הוא i3 אבל חוץ מיזה המפרט שלו נראה טוב *ממה שדוד שלי הכי התלהב זה מהרמקולים שיש במחשב - מערכת סאונד המתקדמת בעולם Beats audio - לשמוע מוזיקה באיכות מדהימה, עם סאונד…
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי אחרי שהתייעצתי אם כמה אנשי מחשבים ללכת על הדגם! אני הולך לקחת אותו ללא מערכת הפעלה ועכשיו מתחילה ההתלבטות מה יותר טוב למחשב נייד אם הנתונים של הDELL הזה(מעבד 2.0 זיכרון 2). אני מאוד אוהב את הXP אבל הבנתי שזה קצת מסובך לשים וצריך להתחיל להסתבך אם הדרייברים(אם משהו יודע על מדריך מסודר לגבי הנושא אודה אם יעלה אותו פה). אני יכול להשיג גרסא מקורית של WINDOWS XP בקונפיגורציה של DELL, האם זה יקל עליי או שמע גם הגירסא הרגילה טובה ואין בינהן הבדל? מצד שני הויסטה חדשה אם הרבה אופציות חדשות אבל אני מפחד שהיא תעמיס מידי על מחשב. מה אתם מציעים חברס?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אחרי שקצת חקרתי בנושא, נראה לי שהנטבוק X110 הוא הכי מתאים לדרישותיי. תקציב גם יש, השאלה, איפה אפשר לראות ולבחון את המחשב מקרוב?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי חבריה, מחשב hp dv6-1110ej מחשב בן כ-3 שנים לאחרונה ,התצוגה חשוכה עדכנתי את כרטיס המסך,סרקתי וירוסים,ביצעתי את כל הפעולות על פי אתר hp לפתרון הבעיה אך עדיין חשוך במקצת המסך. קראתי כי אולי צריך להחליף inverter אם כן אודה על הפנייה מתאימה לרכישה בחו"ל האם יכולה להיות בעיה אחרת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הציעו לי את הנייד הנ"ל עם תוספת זיכרון של 512 MB ב 2000 ש"ח. אני רוצה להיפטר מהארגז שיושב לי בחדר ולעבור למשהו יותר קומפקטי. איך הנייד הזה בתור מחשב לעבודה וסרטים במחיר זה ? הנייד בן כשנתיים במצב חיצוני מצויין. מפרט הנייד http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12039
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. כמו שאמרתי יש לי מחשב נייד 15.6 HP I7 ונראה לי שהטמפרטורות לא סבירות למרות שקניתי משטח קירור של טרמלטק עם מאוורר 23 אינץ למה אני מתכוון... HDD - בזמן שימוש צועק לי התוכנה של לקרר את הכונן מהר HDD-GENARATOR CORE - בין 56 ל 64 האם זה נורמלאי למחשב נייד I7 והאם יש דרך לשלוט על המאוורר המובנה שבמחשב ? שיעבוד קצת יתר ניסיתי עם speen fan אבל אפשר רק לנטר.... ובנתיים היא מראה לי שהכל עולה באש תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב נייח לעריכת וידאו עד תקציב של 4500 שח בערך (גמיש טיפה) לא כולל מסך ואביזרים נילווים, 1. תקציב 4500 שח עם גמישות קטנה ממש אם יש הבדל גדול באיכות 2. השימוש הוא לעריכת וידאו לא הכי כבדה (חתונות ארועים קליפים וכאלה חלק מהפוטייג הוא 4k וחלק 1080 וכאלה ) 3. לא צריך מסך או דברים אחרים רק פי סי 4. לא אין חלקים שאפשר להוסיף 5.לא חשוב השקט זה מחשב לעבודה 6.לא מתוכנן אוברקלוק 7.לא צריך מערכת הפעלה או אופיס או הרכבה 8.חשבתי לקנות מאייבורי או קיאספי אבל פתוח לכל הצעה 9.הקניה מתוכננת כמה שיותר קרוב (אפילו השבוע אם יש מבצעים מיוחדים ליום הבחירות ) 10.לא אין יציאות או חיבורים מיוחדים שנדרשים 11.כן…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מישהוא יכול בקשה להסביר לי איך לתפעל את המסנגר בASUS 700??
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב גיימינג נייח שיריץ משחקים ברמה של פאבג'י ברמה קצת יותר מבינונית וגם שיתפקד כמחשב רגיל לדוגמא יוטיוב אינטרנט פייסבוק... תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 חריגה עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - cs go, call of duty black ops 4, pubg, far cry 5 וגם יוטיוב וכל מה שמחשב רגיל עושה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה ח…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-