ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,428 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה לאחר הרבה חיפושים הגעתי ל- vostro 3360 עם המפרט הזה http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912530&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he בחוות דעת שפורסמו ברשת ראיתי שהבעיה העיקרית בדגם הזה זה סוללה חלשה יחסית (לא אמור להוות בעיה) ויש אומרים גם מקלדת בעייתית שזה כבר בעיה גדולה יותר למישהו יש את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת ספציפית ראיתי גם את ה-Lenovo E330 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912605&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he (הדגם הזה אמור לכלול גם מודם סלולרי אבל יש דגם זהה בלי המודם הסלולרי ועם דיסק של 500GB ב-300 ₪ פחות) לי באופן אישי יש חוויה שלילית עם לנובו אז אני לא כל כך נלהב בכל מקרה אני מח…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב חדש לטובת גיימינג. הכנתי שני מפרטים אחד ddr3 ואחד ddr4, אני נוטה טיפה ל-ddr4 מהפחד שddr3 לא יהיה רלוונטי בזמן הקרוב, עד כמה זה נכון? Ddr3: מעבד: i5 4460 3.2ghz s1150 לוח אם: asus h97m plus s1150 ראם: 1600mhz 8gb kingston ddr3 דיסק קשיח: seagate 1T 3.5 sata lll דיסק קשיח: SSD crucial 240G M500 MLC sata lll כרטיס מסך: gigabyte gtx 970 4gb ix ddr5 ספק: seasonic 600w ss 600et 80+ bronze מארז: ippon bullet (3x120mm קירור אוויר למעבד: zalman ultra quiet CNPS80f Ddr4: מעבד: quad core i5 6500 skylake 3.2ghz s1151 לוח אם: asus B 150M plus s1151 ראם: kingston 8gb ddr4. Cl15 2133mhz דיסק קשיח: s…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחשב לסטודנטית, תקציב עד 2000, גג 2200. דגשים על סלולה ארוכה, מקלדת נוחה, שלא יהיה גדול או מסורבל, עדיף קל, חשוב שיהיה דגם שידוע כיציב יחסית ולא כאחד בעל היסטוריה עם תקלות. יש עוד דגמים שכדי לקחת בחשבון? תודה מראש ושבת שלום *תיקון טעות, אפשר להוריד את ה1012 מהדיון, כי כבר כמעט אין אותו בשוק.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעבודה משרדית רגילה בעיקר (אינטרנט, אימייל, אופיס וכו') וגם מידי פעם סרטים ומשחקים לא כבדים.[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 20:47:38 אני רוצה שיהיה גם חיבור HDMI לחבר ל HDTVיש דבר כזה בלאפטופים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי קוראים לי פופי ואני רוצה לקנות מחשב נייד- אין לי שום מושג במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב באיזור 2000 ש"ח המטרה היא לבית משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. בנוסף אני גם שואלת בשביל אחותי הקטנה שהיא כיום בתיכון והיא רוצה למחשב נייח רק מחשב ללא המסך,רמקולים,מקלדת ועכבר. הסכום הוא עד 1,500 גם היא כמוני צריכה משהו בסיסי מוזיקה,סרטים,עבודות על ה OFFICE ומשחקים קלים. אני רוצה משהו טוב עם זיכרון גדול ושיחזיק מעמד לטווח הארוך.. תודה פופי
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין שני המודלים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761905 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734314 מה שחשוב הוא בעיקר זמן הסוללה, אבל גם הביצועים. על פניו נראה ש-1005HA כולל בלוטוס וWIFI בתקן N, מה שאין במחשב השני, ולמרות זאת מחירם הוא אותו הדבר (יכול להיות שההבדל העיקרי הוא מסך מט אצל 1001PX ומבריק אצל 1005HA?). בכל אופן, על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2 AC:Brotherhood * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת בנוגע לחלקים שהוצעו. האם כדאי להתקדם ולהזמין או שעדיף לבצע שינויים, תודה מראש לכל העונים יעוד המחשב למשחקים פניתי בבקשה למפרט מחשב נייח למטרת גיימינג כבד, דוגמת: Cyber Punk 2077 בקשתי שיהיה אקטואלי ל 5 השנים הבאות התקציב נע בן 5000-6000 ש"ח כמו כן יעצו לי להחליף את המסך הנוכחי, בן 9 שנים, כדי שיסחוב את המשחקים החדשים והעתידיים Benq - ET-0026-N, G2222HDL להלן המפרט שהציעו לי: מעבד - 865 ש"ח AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 65W TDP - Box - With new PC Only לוח אם - 321 ש"ח אס…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבנות את הבסיס, כרטיס מסך אני אוסיף אחר-כך. אני רוצה לום אם + מעבד + זכרון ואולי הרד-דיסק, רצוי גם מארז. אני יכול להוסיף קצת יותר...אני רוצה מעבד חזק לגיימינג ולוח אם חזק. דבר נוסף, איך הלוח אם החדש של DFI לאן פארטי, האם הוא מומלץ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
במחשב שאני מתכוון לקנות כתוב: מחשב איכותי הכולל חיבור 1.4 HDMI לאיכות צפיה מושלמת (uid, במסכי LCD TV או פלזמות) בממיר של עידן + בטלויזיה שלי יש יציאה של HDMI. זה אומר שניתן לחבר בינם בעזרת כבל ולראות את מסך המחשב בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור hdmi אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט הנדסאי תכנה בתל אביב לקראת סמסטר ב' הקרב ובא, וכנראה שאצטרך מחשב נייד בשביל הנוחות. התקציב נע בין 2500 ל 3000, והקריטריונים להלן. אגב, למישהו יש מושג אם אמורים לצאת לשוק מחשבים חדשים בקרוב? ואם כן מתי? תודה לכל העוזרים * מטרות המחשב - Visual Studio ואולי איזושהי תכנת Java בהמשך, Visual Basic, צפייה בסרטים * גודל המסך - עדיף כמה שיותר קטן, אבל ממה שהבנתי numpad נמצא רק ב15.6" ומעלה אז שיהי כן. עדיפות ברורה למסך מאט * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad נדרש * משקל רצוי - הכי קרוב שאפשר ל2 ק"ג, אם אפשר פחות - מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא ממש חשוב, אבל שלא ייכבה אחרי שעה עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
השימושים בכותרת, יהיו גם שימושים משרדיים ולא קריטים. הוא מעדיף מסך 22". ה-OC יהיה בערך 35%. המחשב צריך להיות שקט. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB (2048MB x2) 900MHZ CL4 PI Black כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCI-E דיסק קשיח: Western Digital WD6401AALS 640GB SATA2 32MB כונן/צורב: LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז: אין לי מושג, שיהיה אחד איכותי, שהסירקולציה בו תהיה טובה ושיהיה שקט. סומך עליכם פה, תמליצו. ספק כוח: PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail מסך: Samsung 22" T220P 2ms LCD תודה רבה לכולם *חשבתי כב…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לקוח מ- http://www.isracomp.com/ 440 Case Compucase 6A19B-400 CPU Intel Socket 775 Core 2 Duo 1.86 GHz #E6300 1092 Memory DDR2 Corsair Value Select DDR2 1024 MB 667 MHz X2 1059 Mainboard Intel 775 Gigabyte GA-965P-DS3 693 Sum 3284 שאר הרכיבים כבר יש לי. אני צריך כרטיס מסך שיהיה עד 1000 שקל וחשבתי על x1950pro אבל אולי זה לא שווה כאשר יצאו עוד מעט כרטיסים חדשים תומכי DX 10 . מה אתם ממליצים לי לעשות בקשר לכרטיס מסך ? השימוש היומיומי במחשב יהיה אינטרנט, עבודה אולי בכל מיני תוכנותומשחקים כמובן . (אני כבר לא משחק הרבה , אז אולי לא שווה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס גרפי ..) בבקשה אל תביאו לי כל מיני הצעות מחיר מחנויות באינטרנט ,אני רוצה לקנות במקום קרוב אל…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים ברמה גבוה כמו דיאבלו שיוצא בקרוב ממש בעתיד אני מתכנן ללמוד עיצוב תעשייתי כך שהמחשב צריך להיות מסוגל להריץ את התוכנות הכבדות שנדרשות... התקציב עומד על 4-4.5 אם למישהו יש המלצות אני אשמח תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-