ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחשב נייד מותקן עליו מערכת הפעלה WINDOWS 8 64BIT. Intel Core i3-2330M 2.20GHz 8GB DDR3 בשוטף המחשב עובד די מהר, לפעמים הכרום נתקע כאשר פתוחים10-20 TABS. מה שיותר מציק זה העבודה באופיס, פותח מסמך WORD או WORD חדש לוקח לו בין 30-90 שניות פתיחה. העתקה מ-EXCEL ל-WORD הוא נתקע ולוקח לו בין 1-4 דקות להשתחרר ולפעמים גם לא מצליח להעתיק. האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהי? או שהמעבד פשוט חלש מידי לעבודה עם כרום פתוח וכמה חלונות OFFICE? אשמח לעזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני נמצא בצבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל להרוויח קצת כסף מהאינטרנט בזמני החופשי ולהעביר איתו את הזמן, הבעיה היא שהתקציב שלי הוא די נמוך (באזור ה300 דולר) ואני לא ממש מבין בכל המחשבים הניידים שקיימים, אז אני צריך את עזרתכם פה אני צריך מחשב מהארץ או מחו"ל (אייבי וכאלה) שיוכל להפעיל אינטרנט בקלות (עם WIFI) וצפייה ישירה, ואם אפשר אז גם תוכנות כמו TeamViewer יהיה מצויין, כי אז אני אוכל להפעיל מחשב רציני יותר דרך המחשב הנייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וגם צפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי, רק שלא יהיה ממש קטן. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג כאשר הרף עומד על עד 5K. קראתי ביקורות על הרכיבים וסך הכל זה נראה אחלה, ובכל זאת, הייתי שמח לקבל חוות דעת נוספת. חשוב לי לציין ש: 1. אני עובד על רזולוציה של 1680X1050 (מסך 21) ואין צפי לשדרוג מסך בתקופה הקרובה. 2. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אני מבין שלוח האם בסיסי מאוד אבל ממה שקראתי הוא יעשה את עבודה. 3. כונן SSD הוא בקשה שלי, אם לדעתכם מיותר, אשמח אם תאמרו. מה דעתכם? תודה [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Re…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רב תכליתי מחוזק, אבל אני רואה שהמפרט באתר הוא עוד מעט בן 4 חודשים. האם אפשר לקבל מפרט מעודכן ? תודה יוסי
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם משמעותי 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד MAYA בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין ברכישת נייד חדש כמובן, זו הצעה שמעניינת אותי http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21721 וזה השאלון ממולא.. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, משחקים ועיבוד תמונה בסביבת ENVI, ERDAS imagine, עבודה ב- ArcGIS. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל סטנדרטי, לא מאד חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות לרזולוציית מסך גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי ה…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב, לצורך ניתוח מסדי נתונים מורכבים מאוד אני צריך מחשב חזק העונה לדרישות הבאות: מעבד מעל 6 ליבוד, רצוי 8. (אני חושב ש-i7 extereme או רגיל יספיקו , אני פשוט לא מכיר מה הכי חזק היום או בין החזקים) זיכרון 32GB RAM לפחות - כיום יש מחשב של 16GB שלא מספק את הסחורה עקב האנליזה המורכבת של הנתונים. מה המקסימום זיכרון שלוחות אם סטנדרטיים מאפשרים? איחסון - 1-2 TERA של כונני SSD מהירים. אלו הדרישות העקרוניות, אין צורך בציוד היקפי כמובן או במסך. כמובן מארז מאוורר טוב וספק כוח שיחזיק את זה (לא צריכה להיות בעיה מיוחדת כי אין כרטיס מסך). תודה נ.ב אין בעיה לנצל את כל התקציב ואף לחרוג במעט אם נדרש.
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות מחשב חדש לא מזמן אבל עלה לי הרעיון שאולי שדרוג המחשב יהיה לי יותר משתלם ורציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם בנושא. המחשב שלי בן 7-8 שנים. מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E8400 3 Ghz OC 3.6 ghz Gigabyte EP43-DS3L 4gb ram 800mhz NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (changed my old HD4850 since it was overheating) 500gb hdd WD sata Antec 300 Corsair 550watt מה שחשבתי זה לקנות את החלקים הבאים: Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6mb L3 cache s1150 - Tray Asus P8z77-M pro LGA1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI G.Skill 2x4gb ddr3 2400mhz trident x edition dual channel cl10-12-12-31 seagate 2tb barracuda sata 3 st2000dm001 ולהחליף את החלקים הישנים אצלי, כ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את המחשב הבא : http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2194 המחשב בעיקר ישמש אותי בלימודים ויריץ מערכות וירטואליות דרך VMware.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות visual studio , eclipse, וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: 13.3 * רזולוציית המסך? : לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * משקל רצוי? : 2-3 קילו * Bluetooth? - רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : כמה שיותר * כונן אופטי? : אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?: לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
האם המחשב יריץ משחקים כמו: fifa 14\call of duty\ושאר חדשים וגם ישנים במידה טובה? האם התקנת ווינדוס 7 מסובכת?למקרה שארצה להתקין בעצמי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪534 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪250 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 קירור למארז: Scythe Japan Mini Kaze 90MM 1500RPM כמות: 1 - מחיר: ₪57 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 160…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה להרכיב המשך למפרט לחלקים שכבר יש לי: מעבד I5 4670K זיכרון Crucial sport 16gb 1600mhz דיסק קשיח SSD 128GB של קינגסטון 300V אני צריך מארז, ספק כח ולוח מומלצים. בנוסף חושב גם על קירור איכותי יותר מהסטוק. מעוניין באחד שיספק שקט ומנגד שיוכל להחזיק גם אוברקלוק עד איזה 4.2 (הבנתי שהמעבד צריך לתמוך בקלות עד 4.2?, או יותר??) על טמפרטורה נורמלית בלי לקבל כאב ראש מהרעש. כרטיס המסך המובנה מספיק (לא משחק מי יודע ומה, ולבסיסי הבנתי שזה מספיק). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדו…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים המחשב הישן שלי כבר לא סוחב כל כך טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימושי נוספים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב נייד, ורוב הסיכויים שתיהיה לי אופציה לקנות אותו בארה"ב. אני לא סגור על תקציב, אבל יש לי בראש איזה מחשב אני צריך * מטרות המחשב? עבודה כללית, פיתוח (כולל VM של אנדרויד לדוגמא), גלישה, לפעמיים גרפיקה (בעיקר PS), וידאו, יחובר למסך נוסף FHD כנראה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כנראה 13" כי אני רוצה שהוא יהיה נייד, אולי מקסימום 15". עדיף מאט, לא רואה סיבה שאני ירצה מבריק, נכון? * רזולוציית המסך? אני אוהב שטח עובדה אבל כמה כבר אפשר לבקש ב 13", כמו שאמרתי יחובר לעוד מסך בבית רוב הזמן, כשלא, FHD תמיד מבורך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? אין דירשה מיוחד. * הא…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד LG E500 S.AP3DE - קישור למפרט שודרג הארד דיסק ל 320GB, שודרג הזכרון ל 4GB DDR2 800Mhz. בכמה אפשר למכור אותו כולל השדרוגים? כמובן שהמחשב במצב מצוין! פועל נהדר! והתקנתי עליו ווינדוס 7, אמנם יש לו ויסטה מקורי אבל אף אחד לא ירצה את זה בטח.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות מיני מחשב (מבחינת מימדים), כלומר מארז קטן אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ושבעקרון יריץ משחקים, לא מדבר על משחקים מטורפים.. דברים פשוטים (DOTA 2 למי שמכיר). ראיתי את זה ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21071 יש לו כמה חסרונות, השאלה אם זה הכיוון, או שאולי מישהו מכיר משהו יותר טוב.. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר ההצפה בביתי אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי בנושאים וירטואלים (GNS, vmware וכ"ו) התקציב עומד על 2000 שח עם אפשרות חריגה של עד 400 שח מההצפה נשאר לי כרטיס מסך ישן של GT 7800, מארז,כונן של 1TB, סי די רום IDE (ניתן לקחת בחשבון החלפה בצורב SATA, ספק כח בספק שתקין בגלל שבמארז הוא ממוקם בתחתית המחשב וכולו נרטב בהצפה לכן אני מניח שהוא גמור. נדרש: -16GB RAM -מעבד מרובע ליבות -אין צורך לכלול ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים וכ"ו) -אין צורך להתייחס לרעש -לא יהיה אוברקלוקינג -אין צורך במערכת הפעלה -כל חנות מבחינתי טובה, העיקר שהחלקים יגיעו עם מקסימום אחריות -תמיכה בRAID ברמת הלוח אם יכולה לתרום (לא קריטי) -לא מתוכן שדרוג כלל תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-