ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סדרת ה- V של Gigabyte W476V, W576V מישהו יודע מתי אמורה להגיע לארץ, ובאיזה מחיר? באתר שלהם היא מסומנת כ- coming soon... תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין שני המודלים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761905 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734314 מה שחשוב הוא בעיקר זמן הסוללה, אבל גם הביצועים. על פניו נראה ש-1005HA כולל בלוטוס וWIFI בתקן N, מה שאין במחשב השני, ולמרות זאת מחירם הוא אותו הדבר (יכול להיות שההבדל העיקרי הוא מסך מט אצל 1001PX ומבריק אצל 1005HA?). בכל אופן, על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Crysis 2 AC:Brotherhood * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666297775#features לתקציב של: 4000~ לצרכים של: סרטים, אינטרנט ואולי משחקים בקטנה. מישהוא יודע אולי אם זה מגיע לארץ גם ב-25/4/2011? ואני מוסיף כהשוואה את HP Pavilion dv6t Select Edition series, במפרט דומה לסוני: • 2nd generation Intel® Dual Core i5-2410M (2.3 GHz, 3MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.9GHz • 1GB GDDR5 Radeon HD 6770M Graphics [HDMI, VGA] • 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) • 640GB 5400RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection • 6-Cell Lithium-Ion Battery (standard) - Up to 5.5 hours o…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת בנוגע לחלקים שהוצעו. האם כדאי להתקדם ולהזמין או שעדיף לבצע שינויים, תודה מראש לכל העונים יעוד המחשב למשחקים פניתי בבקשה למפרט מחשב נייח למטרת גיימינג כבד, דוגמת: Cyber Punk 2077 בקשתי שיהיה אקטואלי ל 5 השנים הבאות התקציב נע בן 5000-6000 ש"ח כמו כן יעצו לי להחליף את המסך הנוכחי, בן 9 שנים, כדי שיסחוב את המשחקים החדשים והעתידיים Benq - ET-0026-N, G2222HDL להלן המפרט שהציעו לי: מעבד - 865 ש"ח AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 65W TDP - Box - With new PC Only לוח אם - 321 ש"ח אס…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבנות את הבסיס, כרטיס מסך אני אוסיף אחר-כך. אני רוצה לום אם + מעבד + זכרון ואולי הרד-דיסק, רצוי גם מארז. אני יכול להוסיף קצת יותר...אני רוצה מעבד חזק לגיימינג ולוח אם חזק. דבר נוסף, איך הלוח אם החדש של DFI לאן פארטי, האם הוא מומלץ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
במחשב שאני מתכוון לקנות כתוב: מחשב איכותי הכולל חיבור 1.4 HDMI לאיכות צפיה מושלמת (uid, במסכי LCD TV או פלזמות) בממיר של עידן + בטלויזיה שלי יש יציאה של HDMI. זה אומר שניתן לחבר בינם בעזרת כבל ולראות את מסך המחשב בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור hdmi אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט הנדסאי תכנה בתל אביב לקראת סמסטר ב' הקרב ובא, וכנראה שאצטרך מחשב נייד בשביל הנוחות. התקציב נע בין 2500 ל 3000, והקריטריונים להלן. אגב, למישהו יש מושג אם אמורים לצאת לשוק מחשבים חדשים בקרוב? ואם כן מתי? תודה לכל העוזרים * מטרות המחשב - Visual Studio ואולי איזושהי תכנת Java בהמשך, Visual Basic, צפייה בסרטים * גודל המסך - עדיף כמה שיותר קטן, אבל ממה שהבנתי numpad נמצא רק ב15.6" ומעלה אז שיהי כן. עדיפות ברורה למסך מאט * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad נדרש * משקל רצוי - הכי קרוב שאפשר ל2 ק"ג, אם אפשר פחות - מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא ממש חשוב, אבל שלא ייכבה אחרי שעה עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש [יותר נכון ידידה שלי ביקשה ממני עזרה]מחשב נייד בתקציב של 3-5K למסנג'ר, איסיקיו ,ואולי מידי פעם איזה משחק בינוני [סימס 2?]
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
השימושים בכותרת, יהיו גם שימושים משרדיים ולא קריטים. הוא מעדיף מסך 22". ה-OC יהיה בערך 35%. המחשב צריך להיות שקט. חשבתי בינתיים על הדבר הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB (2048MB x2) 900MHZ CL4 PI Black כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCI-E דיסק קשיח: Western Digital WD6401AALS 640GB SATA2 32MB כונן/צורב: LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז: אין לי מושג, שיהיה אחד איכותי, שהסירקולציה בו תהיה טובה ושיהיה שקט. סומך עליכם פה, תמליצו. ספק כוח: PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W Retail מסך: Samsung 22" T220P 2ms LCD תודה רבה לכולם *חשבתי כב…
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 1000$ מארה"ב חשוב שתהיה לו אחריות גם בארץ, גודל מסך 15' משקל לא קריטי במיוחד (אבל עדיף קל מן הסתם...) השימושים העיקריים יהיו תוכנות ועיבוד אבל גם משחקים ככה שמעבד חזק הוא בעדיפות עליונה (i5?)אבל גם ישחקו עליו ככה שמעבד גרפי גם צריך לקחת בחשבון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לקוח מ- http://www.isracomp.com/ 440 Case Compucase 6A19B-400 CPU Intel Socket 775 Core 2 Duo 1.86 GHz #E6300 1092 Memory DDR2 Corsair Value Select DDR2 1024 MB 667 MHz X2 1059 Mainboard Intel 775 Gigabyte GA-965P-DS3 693 Sum 3284 שאר הרכיבים כבר יש לי. אני צריך כרטיס מסך שיהיה עד 1000 שקל וחשבתי על x1950pro אבל אולי זה לא שווה כאשר יצאו עוד מעט כרטיסים חדשים תומכי DX 10 . מה אתם ממליצים לי לעשות בקשר לכרטיס מסך ? השימוש היומיומי במחשב יהיה אינטרנט, עבודה אולי בכל מיני תוכנותומשחקים כמובן . (אני כבר לא משחק הרבה , אז אולי לא שווה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס גרפי ..) בבקשה אל תביאו לי כל מיני הצעות מחיר מחנויות באינטרנט ,אני רוצה לקנות במקום קרוב אל…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב שמיועד ליזם, כלומר בעיקר אופיס למיניהם, אינטרנט, הצגת מצגות וכד'. * גודל המסך? כנראה באיזור של 12-14 - בשביל שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? - המחשב מיועד למישהו שמסתובב איתו הרבה, אז רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא צריך ארוך באופן חריג, אבל לא מחשב שיחזיק רק שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין דרישה מיוחדת * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ משחקים כבדים ברמה גבוה כמו דיאבלו שיוצא בקרוב ממש בעתיד אני מתכנן ללמוד עיצוב תעשייתי כך שהמחשב צריך להיות מסוגל להריץ את התוכנות הכבדות שנדרשות... התקציב עומד על 4-4.5 אם למישהו יש המלצות אני אשמח תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה מהירה. אני רוצה לקנות מחשב נייד די פשוט סה"כ השימוש העיקרי והיחידי זה קצת אינטרנט ואימיילים לא משהו שיעבוד כל הזמן בלי הפסקה ,אלא מחשב לשימוש ביתי בלבד . התקציב הוא גג 2200-2300. הבקשה ההכרחית שלי היא שהמחשב יהיה אמין ,כמה שפחות תקלות ויעבוד טוב. החלטתי לרכוש את המחשב הזה HP G62-B50SJ LD655EA קישור למפרט:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8119 בסופו של דבר התברר שהמחשב "אזל במלאי " וזה מחשב מאוד "ישן " ואז הוצע לי המחשב הזה Lenovo G570 4334-AAG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11041 משום מה המוכר מתעקש שאני יקנה b960 הוא טוען שזה מעבד הדור השני ,הרבה יותר טוב מ-i3 בכל אופן כבר החלטתי לעשות עוד קצת חיפוש ומצא…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 1,018 1,018 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box מעבדים E6422 597 597 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לוחות אם 39202 411 411 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB דיסקים קשיחים ואחסון 320JS 373 187 2 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 533 533 1 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8500GT Super 512MB PCIe מור לוי 28552 176 176 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 405 405 1 מארז GIGABYTE Poseidon מארזים 40720 229 229 1 ספק כח HEC 400TRT 400W ספקי כח 400TRT 9 פריטים 3,741 ¤ סכום כולל מע``מ יש לי תקציב בדיוק למחיר הזה ללא חריגה יש המלצות לשינויים?(חוץ מהמעבד והלוח)
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מחשב נייד בשביל צרכים ביתיים. שיתאים לפעולות אופיס 2007, אינטרנט וכו'... הדגשה על מסך גדול. [15.4 אינץ' זה הכי גדול שיש?] אין צורך במערכת הפעלה. אני צריך שהוא יתחבר לרשת אלחוטית שיש לנו בבית (תקן G) תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שהמחיר יהיה בסביבות 3500-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכני HD ופיתוח תוכנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, Eclipse, Visual Studio - פרנסה (כבד) בלנדר, 3DS Max - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Call of Duty... עדיף שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ובכן - אם אני קונה מוצר בארץ "זרה" אך עם אחריות בינלאומית - האם תיקון של המוצר הזה יתאפשר בארץ, בהנחה ויש יבואן רישמי? והיכן הכי כדאי להזמין מוצרים מארה"ב, אם למישהו יש הצעה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-