ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד, שיחזיק לזמן ארוך (כ- 5 שנים). זו הדרישה העיקרית שלי מהמחשב. תקציב: עד 4000 ש"ח, גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכת וידאו ותמונות (חובבנית). * גודל המסך? עד 14 אינטש. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מוארת, אך לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב, המחשב לא מיועד להתנייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה של 4 שעות ומעלה, ולסוללה שתחזיק לאורך זמן (מס' שנים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם ניתן להכניס בתקציב שילוב HDD עם SSD. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי כרגע. מעבד http://gyazo.com/3fc0f3336f8869ca680dfcdf78339590 לוח אם http://gyazo.com/9aa7132b12d21a7f63c597411902c376 כרטיס מסך http://gyazo.com/3cdca93baba1bba97bb775808db8b2e2 השאלה שלי היא כזאת, אני לא מעוניין להשקיע 3 אלף במחשב חדש קומפלט. אני מעוניין לקנות מעבד חדש שיתאים ללוח אם וכמובן שיתמוך בזכרון DDR 2 . אני יודע שמנסים להיפטר מהטכנולוגיה הזאתי ולא מייצרים כבר מעבדים כאלה בשוק אבל אני אשמח אם מישהו כן יודע על מעבד חזק שיתאים למשחקים ויתאים לכלל המחשב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה המפרט שיש לי כרגע מעבד:Core i7 920,2.66Ghz, s1366, 8MB Box לוח אם: EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E GIGABYTE דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ SSD: Intel 240GB SSD 335 Series Sata III 2.5 Inch Retail זכרון: G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 ספק כח: HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular - corsair מארז: Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) מסך: Samsung SyncMaster T260HD 5MS 1:10000 רמקולים: 5.1 Creative SBS A500 עכבר: Razer Mamba קניתי GTX 780 באמריקה (בלאק פריידי יום אדיר) אני מעוניין לשדרג את המרכב שלי 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרו…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים עריכת וידאו חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוני וגאס מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים שילדים בני 12-14 משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש 17' אבל בעתיד 21 או 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. שימוש בויז'ואל סטודיו, access. כל אלה ביחד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט: 13.3-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר: לא כל כך מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי היום מחשב ב4.5K (הכל חוץ מספק ומארז) מחשב שיתאים גם לגיימינג וגם לעריכת וידאו (MAYA ופוטושופ) הספק 600W, מארז COOLER MASTER CM690 דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני בימים אלו שוקל בניית מחשב לצורך כרייה של לייטקוין וכן מדיה סנטר (XBMC) לסלון. הכיוון הוא לכ. מסך 7970 או דומים. הרדיסק - יש. מסך וציוד הקפי - יש, לא זקוק. מה אני כן צריך: מעבד + גוף קירור שקט זכרונות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שמכיל יציאת HDMI שיוכל להתמודד עם תכני FHD כניסות SATA שלא יחסמו לי ע"י כרטיס מסך מגושם. 7970. מארז + ספק כח איכותי, עדיפות לקטנים ככל האפשר עם מקום ל 2 כונני 3.5", וכונן 2.5", סידירום כרגע בסימן שאלה לא נראה לי שאשים.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
[TABLE=width: 572, align: center] [TR] [TD]Description[/TD] [TD]Quantity[/TD] [TD]Total excluding .VAT[/TD] [/TR] [TR] [TD]Dell Optiplex™ 7010[/TD] [TD]1[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][TABLE=width: 564, align: center] [TR] [TD]Base : [/TD] [TD]Intel® Q77 Express Chipset Up to 4 DIMM slots (2 for USFF); Non-ECC dual-channel 1600MHz DDR3 SDRAM, up to 16GB Integrated Intel® 82579LM Ethernet LAN 10/100/1000 4 External USB 3.0 ports (2 front, 2 rear) and 6 External USB 2.0 ports (2 front, 4 rear) and 2 Internal USB 2.0 (MT/DT only); 1 RJ-45; 1 Serial; 1 VGA; 2 DisplayPort; 2 PS/2 (MT/DT/SFF only); 2 Line-in (stereo/microphone), 2 Line-out (headphone/speaker), option…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=529f2fbb675da מיועד לגיימינג משחקים שישוחקו : Far Cry 3 ,GTA V , COD Ghosts , BF4, BF3 ,MW3 מעבד שניתן ל OC, כרטיס מסך עוצמתי, לוח אם תומך, ספק כוח חזק SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. קירור מושלם למעבד, מותאם ל OC כבד כולל COD Ghosts אך אני לא יודע אם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך בגלל שבעת פעולה הוא מתחמם לטמפרטורות גבוהות אשמח לתגובות, עצות ושיפורים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות באתר של אפל סטור (ארה"ב) את המקבוק פרו. המחיר שכתוב זה 1499$, השאלה שאני אצתרך להוסיף עוד מע"מ? או שזה המחיר? אם צריך להוסיף מע"מ אז כמה זה במקרה הזה? המקבוק: http://store.apple.com/us/buy-mac/macbook-pro?product=ME865LL/A&step=config
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מבקש לעזור לי במפרט לעריכת וידאו חצי מקצועני. אפשרות לבצע פעולות נוספות - אינטרנט ומסחריות, במקביל תוך כדי בין 3-4K ש"ח תכנת CORAL6 או 15PINNACLE או פרמייר מתקדם מחפש הרבה יציאות בחזית המחשב בעיקר USB3 וכמובן מקרופון ורמקול כרטיס מסך מהירות בינונית . תמיכה ב 2 מסכים לפחות.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם, אני די סגור על הG750JX של ASUS, אם אקנה אותו אז זה יהיה באילת ומחירו שם 7280 ש"ח. הוא מתאים לצרכים שלי. קראתי ביקורת וסיקורים, אכן התרשמתי לטובה מהמחשב. http://ksp.co.il/?uin=21388 הדבר היחיד שביאס אותי הוא שהתת-דגם שקיים פה בארץ לדגם הG750JX, מכיל שני כוננים קשיחים HDD -- 750GB - 7200RPM משמע לא קיים כונן SSD. לא מובן לי למה זה קורה במחשבים מהTOP בימינו, והדגם הזה קיים ברוב המקומות בעולם עם כונן SSD.. אבקש מכל המנוסים במפרטים ברמה הזו, האם החוסר בSSD כ"כ קריטי כמו שאני חושב ? האם מישהו התנסה עם שדרוג כונן קשיח מטעם החנות (ksp) בתוספת תשלום ? (אני יודע שזה קיים עם זכרונות, לא ידוע לי בנוגע לכוננים קשיחים) אפשר לעשות את הדרך הקשה והיקרה ולהזמין כונן בנפרד ולהתק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שש שנים נעזרתי בחוכמת הפורום על מנת לקנות מחשב חדש. ההמלצות היו על הכיפאק ולכן אני חוזר אני מחפש מפרט לגיימינג (AC4, שוטרים וכו') בתקציב של עד 3.5K. במחשב יהיה שימוש מזדמן לתוכנות לעריכת תמונה כמו לייטרום. רזולוצית המסך היא 1680X1050 (מסך 21) כאשר אין תכנון להחליף אותו בקרוב. אין לי צורך בציוד היקפי ובחלונות/אופיס. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, אבל באופן טבעי, אשמח אם ניתן יהיה לשדרג אותו כעבור תקופת זמן (שנתיים, למשל). אגב - יש לי כרגע כרטיס Radeon 6850. יש הגיון להשתמש בו ל-SLI בנוסף לכרטיס נוסף, או שהוא כבר מיושן ועדיף לקנות כרטיס חדש? לעצתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-