עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maormaor,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by opkles,

שלום רציתי לשאול אם הלוח [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI מתאים למעבד [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ללא צורך בעדכון ביוס ?[/TD] [/TR] [/TABLE] וכן אם הזכרון [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]זיכרון למחשב Corsair Value 8GB DDR3 1600MHz CL11 מתאים לאותו לוח?[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה מ ר א ש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Boris Chernikov,

פתחתי כאן לא מזמן אשכול בבקשה למצוא נייד לסטודנט עכשיו קיבלתי שם תשובה ואני מתלבט אם לקנות משהו פחות טוב ויותר קל שרק כביכול מתאים לסטדונט או להשקיע קצת יותר על מנת גם להחליף את הנייח הזקן בבית חח אז בגלל זה פתחתי אשכול זהD: מה גם שבמכללה יש לי שקעים זמינים בשולחנות ובספריות וכו' ... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים אבל לא גיימר מטורף..אבל על MED וכאלה, צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון VISUAL STUDIO ועוד אתרים וכאלה..אופיס * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא הכי קריטי..תלוי באיכות החומרה ומאט זה נגד שמש ? אם כן אז למה לא חח * רזולוציית המסך? F…

4. היי אשמח לקבל ייעוץ / חוות דעת / עצות לשיפור למפרט גיימינג בתקציב של עד 5K (שמיועד גם לעבודות תכנות שונות שכוללות עבודה עם מכונות וירטואליות). המפרט הורכב בחברת IQPC, שממנה אני מתכנן לקנות (אני מאזור אשדוד). מעבד: INTEL 4590 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.3Ghz - TRAY ₪ 909 לוח אם: MSI B85M-E45 ₪ 331 כרטיס מסך: GAINWARD GTX970 PHANTOM 4GB GDDR5 - RETAIL ₪ 1776 זיכרון: ADATA 8GB DDR3 1600Hz ₪ 390 x 2 ספק כוח: Corsair VS650 650W ₪ 361 מארז: COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU ₪ 219 קרור למעבד: INTEL COPPER ORIGINAL CPU COOLER FOR S1155 ₪ 55 קרור למארז: COOLERMASTER 140mm Blue Silent - זמין במלאי ₪ 45 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + ח…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  6. אהלן חבר'ה, אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שעומד בדרישות שלהלן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר, הרבה שימוש באופיס וPDFים * גודל המסך? 13-14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית ונוחה! * משקל רצוי? קל, פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול להתקין מערכת הפעלה לבד, אם אין ברירה אז אחרוג מהתקציב. בין הלפטופים שאני שוקל: U430p (שלאחרונה נגמר במלאי והבנתי שי…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  7. היי לכולם אני התחלתי ללמוד לפני חודש בטכניון ואני חייב חייב לקנות מחשב נייד הכי טוב שאני יכול למצוא עד 2500-3000 ש׳׳ח. אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ mathlab וכדומה. ראיתי שיש שאלון שאנחנו אמורים למלא אז הינה שלי: * מטרות המחשב? ציינתי בתחילת ההודעה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך חייב להיות לפחות 13 אינץ׳. עדיף גם לא גדול מידי שכך גם המחשב עצמו לא יהיה כבד מידי. * רזולוציית המסך? פחות רלבנטי לי. שיהיה רגיל אני מניח. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אני אשתמש בעכבר אלחוטי כך שזה לא רלבנטי. * משקל רצוי? לא יו…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by mdk182,

שלום לכולם, הבנתי שפה מסתובבים כל הכרישים של החומרה בארץ, ואני די בור בנושא, אז אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני מתחיל ללמוד אנימצייה בתלת מימד, ובמקביל המחשב צריך להיות גם מתאים לגיימינג עדכני (עדיפות שנייה אך לא מבוטלת בכלל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תרגישו חופשיים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד בראש ובראשונה, וגם גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, maya, after effects, כבד, ובעתיד פרנסה בע"ה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  9. שלום לכולם, אני יוצר בתחום הוידאו, משתמש בתוכנות אדובי (פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל). אני משתמש כרגע במחשב נייד של דל, עם מעבד i7-quad 2.1, זיכרון 8GB-ram וכרטיס מסך NVIDIA GT630M. ברצוני לקנות מחשב נייח נוסף שישמש לעריכה "נטו" (בלי אינטרנט ותוכנות נוספות) ולהרגיש שיפור משמעותי בביצועים ביחס למחשב הנייד. התחלתי את המסע עם תקציב שנע בין 6000 ל6500 ש"ח מתוך הרשימת המחשבים המומלצים, בחרתי את המחשב שבקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 המחשב הזה מעט יקר ביחס לציפייה שלי. שאלותי ביחס אליו הן: 1. האם קניית המחשב הנ"ל עם זיכרון (16GB (2X8 יספיק לצרכי, והאם זה יוזיל את המחשב משמעותית? 2. האם יש עוד תחומים שאני יכול לחסוך בהם מבלי להרגיש ירידה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by OPC,

שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-250 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. אשמח אם ניתן לכלול SSD למערכת הפעלה בעיקר. במידה ול…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. [TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי שבוע טוב אני מחפש לאחותי וילדידה מחשבים: לידידה 2 מחשבים 1 נייד 1 נייח , ולאחות נייח. נתחיל עם האחות: תקציב:2500 ש''ח שימושים:אינטרנט,מוסיקה,וקצת משחקים ישנים מאוד. OVERCLOCK:לא אין צורך חומרה:צריך ארדיסק 2TB,כרטיס מסך שיהיה מובנה ,כונן די וי די צריך,לוח אם של GIGABYTE ,מעבד I5 4690 ,זיכרון 8 גיגה DDR 3 ציוד היקפי:לא צריך כלום הערות נוספות-כונן שיהיה עד 200 ש''ח איכותיעכשיו לידידה: תקציב:3000 גם שימושים:אינטרנט,מוסיקה,משחקים חדשים OVERCLOCK:אין צורך חומרה:ארדיסק 2TB כרטיס מסך חזק שיכול להריץ משחקים ברמה טובה עד 800 ש''ח, לוח ומעבד של GIGABYTE מעבד I5 4690 'זיכרון 8 גיגה גם DDR 3. ציוד הקפי:מסך 23 אינץ,מקלדת,עכבר,צורב …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by kobi1470,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב יד שנייה וישנן כמה הצעות.. אני אשמח אם מישהו שמבין טוב יוכל לשלוח לי הודעה פרטית או תגובה פה ואני אשלח לו בפרטי את המפרט והמחיר להמלצות, יום טוב!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. אהלן אנשים, אני מחפש מחשב נייד. * מטרות המחשב: המחשב ישמש להתעסקות יום יומית (אינטרנט, סרטים או סדרות לעיתים נדירות וכו׳) * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שיותר קל, אני לא אסתובב איתו כל היום אבל שלא יהיה מעמסה יותר מידי (מניח שאזור ה2קילו זה מעולה) שגם לא יהיה עבה מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה חיבורHD וחיבור לעכבר במידה ואני ארצה לחבר אותו למסך גדול * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מצידי שיהיה רק 8ג׳יגה של SSD רק לווינדוס, אני משתמש בהארדיסק חיצוני להכל שלא יכביד על המחשב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה כלכך, אם אני יכול לחבר מסך ועכבר פשוט, לא חושב שצריך * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  15. אהלן חברים, אני מתגורר בארה"ב ומנסה לבנות מפרט, השימוש העיקרי הוא פיתוח תוכנה, ללא Gaming בכלל. כמה דגשים: 1. המחשב יחובר לשני מסכים , אחד מהם יהיה ככול הנראה dell 3014, לכן חשוב שהלוח יתמוך ברזולוציה הזאת ובשני מסכים. 2. רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. 3. לא מחשב גיימינג, לכן מעדיף ללא כ. מסך (תחת האילוץ בסעיף 1) הנה מה שאני חושב עליו בנתיים: Antec P280 Black Super Mid Tower Computer Case Seagate Barracuda ST2000DM001 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive X2 G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL10D-16GBXL Intel Core i7-4790K Haswell Quad-Core 4.0GHz LGA 1150 Desktop Pr…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eliavav,

שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba l735-10f ופתאום ה-WIFI הפסיק לעבוד והוא כותב שהוא כבוי מהכפתור, הבעיה שבמחשב הזה אין כפתור כיבוי לWIFI יש רק את האפשרות ללחוץ על FN ביחד עם F8.הבעיה שכשאני לוחץ זה לא משנה כלום. ניסיתי להחליף דרייברים, להתקין WIN מחדש ושום דבר לא עוזר

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by OPC,

שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-500 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by edbergr,

שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום. לאחר שקיבלתי כאן מס' הצעות למפרט מחשב, 'יצאתי מבולבל' ומבקש לעשות סדר ולקבל מידע על מס' רכיבים: 1- כרטיס מסך: מה ההבדלים המהותיים בין GTX 750 TI 2G לבין GTX 760 2G ? 2- לוח אם: מה ההבדלים המהותיים בין H81 לבין H91 ו- H87 ? לציין כי אין לי כוונות לבצע OC ושדרוגים בעתיד. תודה. מה התקציב המקסימאלי?- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-? לנצל במלואו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ברמה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפיד 4, cod האחרון. -אי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kitt0s,

מחפש מחשב לחברה, סטודנטית, בתקציב של 3-4K * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אשמח לאופציות ל13" ו15", לא קריטי * רזולוציית המסך? HD/FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? קליל, פחות מקילו וחצי? לא יודע, זה לבחורה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך, 9 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מניח שזה סטנדרט * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב עם SSD יכול להיות נחמד, לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא,א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by שועל האש,

יצא כפול למחוק

22. Started by Ben Nahon,

היי חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הI7 הישן שלי ולעבור למערכת חדשה יותר. אז ככה אני הפרט יותר מה אני צריך. מחיר השדרוג: אין ממש מחיר אני פשוט רוצה משהו טוב שיהיה טוב גם לשנים הקרובות. חומרה שעוברת איתי מהמערכת הישנה לחדשה: SSD: samsung evo 840 120gb x2 HD: Western Digital Caviar Black 2TB x3 Sound Card: asus Xonar HDAV1.3 Deluxe Memmory: Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4 -------------------------------------------------------------------- החלקים שאני רוצה לשדרג הם: מעבד, לוח אם, ספק, כרטיס מסך, מארז, קירור למעבד. דרישות חשובות: המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by Dunul,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yan666,

המלצות למחשב נייד. בארה"ב- 1000$ מטרות המחשב? המחשב לא מיועד לגיימינג קלאסי- אני מריץ בעיקר סימולטורים flight simulator ודומיו. ואולי גם להריץ תוכנות מוסיקה דוגמת קיו בייס- חשוב לציין שהמחשב לא אמור להיות תחנת עבודה. * גודל המסך? 15, - עדיפות למאט- אבל אני לא מעודכן בנוגע לסוגי המסכים שיש בשוק.. או שזה עדיין מבריק ומאט? או שיש דברים חדשים שמשלבים את שתי העולמות? משקל לא פקטור. * האם נדרש זמן סוללה- סוללת תשע תאים. ) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- שיהיה בעל יציאות סטנדרתיות- USB3 VGA HDMI קורא כרטיסים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות לטרה- שיהיה משולב עם SSD לא בקיא בכל העניין הזה חייב לציין. * כונן אופטי?- דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- לא *…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by edbergr,

לעזרתכם אני רוצה לקנות לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת num…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים