ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, אני אשמח לעזרה בהערכה של היכולות והעלות של המחשב- מחשב נייד HP - סדרת ProBook 450 G5 Notebook זה ה BASE MODEL בהתאמה אישית - 3 שאלות: 5000 שח שווי הגיוני? הכרטיס מסך- זה? :https://ark.intel.com/products/122589/Intel-Core-i7-8550U-Processor-8M-Cache-up-to-4_00-GHz 3) כן טוב לפוטושופ וסקאצ'אפ ואוטוקאד או לא? תודה רבה .... המפרט שיש לי עליו מצוין מטה... אין לו דגם ספציפי כאמור, מחשב שדומה לו מאוד (?) במפרט בקישור הבא : https://www.ebay.com.au/itm/401588659970 BU IDS DSC 2GB i7-8550U 450 G5 HDD 500GB 7200…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הנ"ל והאם יש מפרט טוב יותר במחיר הזה 3,000 שח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2659
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני צריך שני מחשבים ניידים בתקציבים שונים, המחשב הראשון בתקציב של 5000-4000 ש"ח והמחשב השני בתקציב של 6000-9000 ש"ח. מצאתי שני אופציות למחשב הראשון (5000-4000 ש"ח) והנה הם: DELL 6400 IN-RC03-1675: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=6899 Gigabyte Santa Rosa W566U: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18830 מה אתם חושבים על שני האופציות האלה? ואיזה אופציות נוספות אתם מציעים. לגבי המחשב השני (6000-9000 ש"ח) לא מצאתי אופציה שמתאימה לדרישות. הדרישות הם: מסך בגודל של "17 , כרטיס מסך חזק יחסית ומעבד core 2 duo של 2.0ghz ומעלה. תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני מאוד רוצה לקנות מחשב נייד. אני צריך מחשב שיסחוב המון אפליקציות במקביל בעיקר לגלישה באינטרנט (הרבה ממנה) ובמקביל עבודה מסיבית על אופיס, ותוכנות ברקע למינהם. אני לא יודע על איזה מעבד ללכת כלומר או INTEL או AMD, יש הבדל במחיר אבל השאלה אם אני ארגיש את זה בביצועים או בזמן סוללה.? כי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב כמה שנים טובות....ואני מעדיף לקנות מעבד טיפה חלש או מעבד של AMD (כי הוא יותר זול) ולהשקיע את ההפרש בזיכרון פנימי וכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ משחקים מידי פעם על המחשב ב איכות בינונית..... עכשיו בנוגע למעבדי INTEL מה ההבדל בין CORE DUO לבין CORE 2 DUO ? אשמח מאו להמלצה שלכם, והסברים בנוגע למעבדים......ולחברה שממנה כדאי לקנות כי אני חושב על DELL. אה, ומה דעתכם על המ…
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי בבניית מפרט מחשב ביתי ולגיימינג קל ולא מטורף רק שיריץ טוב ויפה תקציב 2500 חריגה מאה הייעוד שלו עבור גיימינג קל שיריץ לי על גבוה בערך ב 40 60 FPS לפחות ושימוש ביתי על המחשב להיות עם ווינדוס לא חובה ואפילו רצוי ללא לדים ואפשר מארז ממוצע מזכיר שוב המטרה זה לגיימינג קל אני לא רוצה מפלצת גיימינג
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל , לגיימינג קל עד בינוני,אני לא בטוח בדיוק עד כמה יהיה המחיר אבל יש אפשרות לחריגה קלה. המשחק לדוגמא שאני רוצה להריץ במחשב : R.U.S.E דרישות מערכת : Intel CPU -Core 2 Duo E6600 2.4GHzAMD CPU -Athlon 64 X2 Dual Core 3600+Nividia GFX card -GeForce 8800 GS RAM - 2GB HARD DISK SPACE -5GB DirectX - 9 גודל המסך : 14 - 15 משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - בערך 4 עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן יציאת HDMI משום שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI לטלוויזיה,ככה שבמחשב גם צריך לתמוך טוב בסרטי HD * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB - 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן בנוס…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
Lenovo 3000 N500 NS737IV Model NS737IV CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024 MB) Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA VibrantView TFT LCD Glossy GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max Wireless Intel WiFi Link 5100AGN Bluetooth Yes Integrated camera integrated camera Card Reader 4-1 digital media reader (SD/MMC/MS/XD) Ports Display port HDMI RJ-11 RJ-45 4 USB 2.0 OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.74 kg Battery 6-cell Lithium-Ion (…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת יש לי מחשב של dell והעוצמת רמקולים היא כל כך נמוכה שזה בילתי ניסבל בדקתי עם מספר ץוכנות לצפייה בסרטים ובכולם הוא נמוך הגברתי בכל מקום אפשרי במחשב שידוע לי ואין לי מושג מה אפשר לעשות יש המלצות dell inspiron 1525 תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
[מחפש] כמה יעלה לי ואיפה לקנות מקשים ל LG LS40 http://www.firingsquad.com/hw/2092/LG_LS40/ בתודה, טל
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבנות מחשב גיימינג מחלקים שכבר ברשותי : CPU: i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) GPU: GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming MotherBoard: GIGABYTE Z97X-Gaming G1 SSD: Intel 730 Series , 240 GB 20nm המטרה היא משחקי Multi ו Single איכותיים מכל הסוגים ( Fifa 15 , BattleField 4 ,GuildWars 2 ועוד ) התקציב אינו צוואר בקבוק , אך לא אכפת לי לחסוך קצת בכל זאת ... כמבון עצות לגבי מסכי מחשב , מקלדות ועכברים יתקבלו בברכה ..
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מדובר בשרת+5 תחנות יש מחשבי משרד מומלצים באתר האם להסתמך עליהם או לבדוק פרטני מה מתאים לי? בנוסף דרוש המלצה למפרט לשרת לכל ה5 תחנות.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין צורך לנצל בכוח, אבל גם אין מקום לחסוך אם צריך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (עבודה משרדית, תכני HD, משחקים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטשופ, אופיס מרובה חלונות, חלק מהעבודה כולל דפדפן עם הרבה מאוד לשוניות פתוחות.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . כן, במה שרשום ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * בינתיים אני לא משחק כל כך במחשב, אבל המשחק הראשון שאני מתכנן לשחק עליו זה סאטרקראפט 2. * באילו הגדרות תשחקו? גבוהות ד) צפוי שימוש של 2-3 מסכים בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המחשב הוא DELL D510 עם 256K שלא זז. צריך את הזכרונות הזולים ביותר שאפשר, לא מבין משהו מסוים, מהי קונפיגורציית 64X64? משהו לא בסדר עם אלה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8768 מודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין סדרת P ל T במעבדי אינטל, הבנתי כי סדרת P הינה חסכונית יותר בחשמל, אך מה בנוגע לביצועים ? איזה מעבד עדיף יותר לפי דעתכם P7250 או T7300 / T7500 או בכלל מול סדרת T8000 ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יריץ אקליפס. רוצה 15", אומר שלא יסתובב איתו יותר מדי, לא צריך טאצ' או משהו מיוחד [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Lenovo ideapad [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Y700 [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או Hp omen [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או איזה דל ב4 אלף מתלבט ביניהם. אפשר לנצל את כל התקציב
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם 2 ג'יגה זכרון יש לי סלוט פנוי ותמיכה של הלוח עד 8 גיגה זכרון אני מחפש באינטרנט צ'יפ של SODIMM DDR3 בגודל 4 גיגה מאחר והמחירים שלהם ירדו לאחרונה אך עדיין יש הפרשי מחירים שמגיעים לעשרות אחוזים . האם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו במיוחד ברכישת זכרון לנייד ? יש הפרשים במחירים בין זכרונות 4 גיגה DDR3 1033 של החברות : קינגסטון , סמסונג, CORSAIR ,כשהקינגסטון הכי זול האם יש משהו נוסף שאני צריך לשים אליו ברכישת זכרון לנייד שלי מעבר למהירות ולנפח ,שבגללו יש את הפרשי המחירים ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 259$ גג גג גג 300$ ברכישה באמזון בלאקפריידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ואפטר-אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך רק כרטיס מסך בלבד כי אח שלי השכיל לשרוף את ה 970GTX WF3 שהיה לנו עם חיבור שגוי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קובע - כלומר לא להביא לי קירור סטוק שעושה רעש ומצד שני לא צריך להיסחף עד לקירור פסיבי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? חס וחלילה. 7. האם האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים, תכנות ומדיה. (חיבור המחשב לצורך צפייה בסרטים וכו') * גודל המסך - בגדול חשבתי בכיוון של 15.6, אם יש הצעות למחשבים שעונים על הדרישות בגדלים של 13.3 או 14, אשמח אם תאירו את עיניי. * רזולוציית המסך - אין העדפה מיוחדת. * משקל רצוי - מן הסתם המחשב הולך להיות הרבה על הגב ובדרכים. מעדיף לא לחרוג הרבה מעל 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 עד 8 שעות עבודה במקסימום אם ניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI עבור צפייה בסרטים. * Bluetooth? לא נחוץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD וכונן רגיל - עדיף. חצי טרה אמור לעשות את העבודה. * כונן אופטי? לא נחוץ. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי חברים כבר כמה שנים שאני רשום לאתר ומקבל וקורא כתבות שמגיעות אליי במייל אך מעולם לא היה לי הצורך לכתוב כאן , אם ככה יש מצב שזאת הודעה ראשונה או בין הבודדות שכתבתי. בעקרון אני איש של מוצרי Intel , אי שם בעברי המעט רחוק עבדתי בחברת IT קטנה בראש העין עוד לפני ש KSP או IVORY הגיחו אל חיינו , כשעוד דיסקים של 80GB היו נחשבים חדשים, 40 מחשבים ביום למשך 6 שנים , בספירה קלה הרכבה של 70500 מחשבים. היום אני עוסק בתחום השרתים והתרחקתי מכל תחום הגיימינג וזאת עם מחשב מלפני 14 שנה . גם לסנדלר נמאס להיות יחף ולכן החלטתי להתייעץ עם בעלי ידע לגבי מחשב שמיועד לגיימינג , מעבדות vmware , ובעיקר VR. מקסימום הוצאה עד 8K (לא מאילת אבל …
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המחשב לשימוש ביתי - בעיקר אינטרנט, שירים וסרטים את המחשב אני אקנה בלונדון.. לכן מה שאני מבקש זה רק לדעת מה לוודא שיהיה במחשב בצורה מינימלית (מינימום RAM, מעבד מינימלי לעבודה..) רצוי שהוא יהיה כמה שיותר קטן וישקול כמה שפחות עד כה, מה שאני חושב לנכון זה שיהיה במחשב 2GB RAM ולפחות HD של 160GB אך הידע שלי דל מאוד במעבדי המחשבים הניידים, לכן אצטרך עזרה. סוללה - נושא די משמעותי, חשוב שהמחשב יחזיק כמה שעות של עבודה מסך - פחות קריטי, יותר חשוב שהמחשב יהיה קטן, אבל שיוכלו לראות בו בצורה סבירה כרטיס מסך - מספיק מובנה, לא נדרש כ.מ. חזק HD - לפחות 160GB RAM - מינימום 1GB, רצוי 2GB OS - רצוי XP מקווה שפירטתי מספיק, תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
DELL Vostro V5590-7095 16 ראם קשיח 256 SSD מעבד I7 חובב צילום יעוד המחשב לעבודה עם פוטושופ (עריכות קלות לתמונות בלבד) ולייטרום
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-