ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי ניסיתי לפרמט ולהתקין מחדש XP על לפטופ מדגם C1320wl1 של פוגיטסו סימנס, בתחילת ההתקנה אני מקבל הודעה מהווינדוס כי לא זוהה הארד דיסק ולכן ההתקנה מחדש מבוטלת. עברתי על האופציות בביוס ולא מצאתי משהו רלוונטי. אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
במחשב הנוכחי, שכבר מסיים את חייו אחרי כ-8 שנים, מותקנים 2 דיסקים של 4 טרה, דיסק של 2 טרה ושני דיסקים של 1 טרה. למחשב 2 כרטיסי רשת על לוח האם (אחד לטובת הרשת הפנימית והשני לטורנטים). המחשב מריץ, בנוסף לטורנטים, גם שרת מדיה של Emby. לא נדרש להציג תכנים ישירות למסך. חשבתי להחליף אותו ב-QNAP עם 4 דיסקים, אבל המחיר לדגם 451/3 קרוב ל-900$ ולכן אני חושב שעדיף לקנות מחשב רגיל. מה דעתם?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני שוקל לקנות מחשב נייד חדש, השימושים שלי הם בעיקר גיימינג ופיתוח אפליקציות. מבחינת העיקרון יש לי 5500 שקלים לקנות מחשב. בכל מיקרה השאלה אצלי זה נגיד וכל הרכיבים במחשב הם דומים. מה יהיה עדיף יותר מחשב עם 1060 GTX אבל עם INTEL CORE I5-8300 או 1050 TI עם INTEL CORE I7-8750 כמובן אם אתם חושבים גם משהו אחר אני מוכן לקבל את עצתכם חחחחח
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח לקבל את דעתכם המקצועית על מה נדרש היום , אקדים ואומר שהמחשב האחרון שקניתי למטרה זו (וממנו אני כותב) עדיין לא פרייר ועובד יפה כבר כ-5 שנים ללא שום שדרוג במהלך התקופה הזו . אני מחפש היום לקנות מחשב חדש שאפשר לי שקט לתקופה דומה . תודה מראש . תקציב - עד 5000 תמיד עדיף לחסוך אבל אפשר לנצל את כולו . חריגה מהתקציב 250 שימושי עבודה - עיבודי תמונה בעיקר , עבודה על כמויות קבצים גדולות וכבדות . פוטושופ ,לייטרום , ברידג וכמובן תוכנות משנה של עבודה משרדית . עבודה על 2 מסכים במקביל 1- 24 אינץ 1920X1200 2- 19 אינץ 1280X1024 אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט לא קריטי בין 5-7 יש צורך באופיס וגם מערכת הפעלה, אולי ווינדוס 8 ?? איזור מגור…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי קרוב שלי טס לתאילנד שבוע הבא, ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות שם מוצרים לנייד שלי (R61i) . כדאי שם כלומר האם יותר זול שם מאשר בארץ, והאם ניתן למצוא שם מוצרים איכותיים (זולים...) ולא רק זיופים. אני זקוק בעיקר לכרטיס Bluetooth, עכבר אופטי אלחוטי תומך Bluetooth וכרטיס 1GB זכרון. איזה סוג כדאי לי לקנות מכל אחד, על מה להקפיד בקנייה, והאם אתם מכירים מקומות מומלצים בתאילנד לדברים האלה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=529f2fbb675da מיועד לגיימינג משחקים שישוחקו : Far Cry 3 ,GTA V , COD Ghosts , BF4, BF3 ,MW3 מעבד שניתן ל OC, כרטיס מסך עוצמתי, לוח אם תומך, ספק כוח חזק SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. קירור מושלם למעבד, מותאם ל OC כבד כולל COD Ghosts אך אני לא יודע אם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך בגלל שבעת פעולה הוא מתחמם לטמפרטורות גבוהות אשמח לתגובות, עצות ושיפורים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מבקש לקבל את חות הדעת שלכם לגבי המחשב הנ"ל יש לי אפשרותלרכוש אותו ב3800 האם יש מחשבים אחרים שמומלצים יותר במחיר הנ"ל http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3999443-4055126.html תודה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס לארה"ב לשנה ורוצה לקנות מחשב נייד, השאלה העיקרית היא האם בטווח המחירים הזה (700$) כדאי להסתבך עם נושאי אחריות בינלאומית ונושאי התאמה לעברית (חריטת מקלדת, מערכת הפעלה) בקנייה בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ לפני הנסיעה ? באם נראה שעדיף בארה"ב (אפשר חריגה קלה בתקציב) אשמח להמלצות- הן של מחשבים, הן של אתרים לקנות מהם. אשמח גם להמלצות בארץ- אם זאת המסקנה. (אגב, קראתי בעיון את הת'ראד לגבי כדאיות קניית מחשב בארה"ב, אבל לגבי תו המחיר הזה (700$) לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה). מטרות המחשב- הכי סטנדרטי שיש- אינטרנט, אופיס, סרטים, אם משחקים אז לא כבדים (האם כדאי כ. מסך ג'נרי בשביל זמן סוללה ארוך יותר?). * גודל המסך- מתלבט בין 14.1 ל-13.3- אשמח לחוות דעת. * משקל רצוי…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי מבקש את דעתכם לגבי בחירת החלקים להרכבת מחשב. מעבד Amd Ryzen 5 3600 3.6Ghz AMD BOX כרטיס מסך Asus GTX 1050 Ti Cerberus 4GB OC GDDRS 2XDVI HDMI DP PCI-E לוח אם Gigabyte A520M HAM4, AMD A520 ,DDR4 PCI-E, DVI, HDMI כונן קשיח Crucial MX500 CT250MX500SSD1 250GB SSD SATA III מארז מחשב Generic MicroATX Black זכרון מבקש המלצה בין 16-32 gb
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רכשתי עכבר bluetooth ואני לא ממש מצליח להפעיל את ה-bluetooth במחשב. יש לי VOSTRO 1320 ובדקתי בדיסקים שקיבלתי ולא נראה לי שיש לי DRIVER מתאים להתקנה. תוכלו לעזור?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ככה אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש תקציבי הוא עד 7000 אבל בגלל שתמיד הייתה לי העדפה למחשבים ניידים שאלתי היא כזאת לפי מה שאני יודע מחשב נייד בארץ בתקציב של 7000 שקל לא יריץ לי משחקים כמו NFS pro street ו cod4 עכשיו מחשב נייד מארצות הברית / אירופה יהיה יותר זול? איזה מחשב נייד אני יכול להביא מחו"ל העדפה לארצות הברית בתקציב של 7000 שקל שיריץ משחקים חדשים? תודה מאור נ.ב אני צריך 2-4 GB זיכרון ו יותר מ 250 GB דיסק קשיח [br]פורסם בתאריך: 20.11.2007 בשעה 15:04:59 איך זה?Sony Intel Core 2 Duo 2GB RAM 320GB HD DVD+/-RW Vista Prem 17 Model VGNAR620E-CVR217 $1,849.99/
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 כולל מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 144HZ ומעלה עדיפות למעוקל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? = אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש רב מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Insurgency, Crysis 3, FarCry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד עבור סבתא שלי, בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט וסרטים/סדרות. תקציב הוא עד 3000 ש"ח. הדברים העקרוניים שאני מחפש זה מסך 15" ומעלה ומקלדת נוחה. זמן סוללה - בונוס בינתיים ראיתי את אלה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 אשמח לקבל חוות דעת/תובנות/הלצות.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
חג שמח לכולם ! מי שצריך נייד עסקי איכותי, בטח ישמח להזדמנות להתחדש באחד משני הדגמים המובילים בקטגוריה מתוצרת לנובו. https://www.windowscentral.com/hardware/laptops/lenovo-drops-bombshell-by-slashing-prices-of-thinkpad-x1-nano-and-x1-carbon-by-dollar1000 לידיעתכם.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מחשב נייד FUJITSU סדרת AMILO 18.4 שימושים בסיסים ( אינטרנט ,תכנות קל , סרטים ) אשמח לשמוע דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמריקה איך הוא מבחינת החברה והחלקים שבו????? המפרט שלו: Intel® Core™ i5-520M Processor 2.40 GHz (2.93 GHz with Turbo Boost Technology), 3MB L3 Cache, 1066MHz DDR3 Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit 4GB DDR3 1066MHz SDRAM (2048MBx2) 500GB HDD (7200rpm, Serial-ATA) No Secondary Hard Drive Installed NVIDIA® GeForce® GT 330M with 1GB GDDR3 discrete graphics DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive Fusion Finish™ Sonic Pattern in Black Onyx Glossy Black Keyboard No Bluetooth (No Antenna) Lithium Ion battery (6-Cell, 4000mAh) Integrated Modem Microsoft® Office Ready with Microsoft Office Professional 2007 60-day …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ישמש 90 אחוז לגלישה , 10 אחוז צפיה בתוכן HD בעזרת חיבור HDMI לטלויזיה בסלון. המחשב ברמת העיקרון לא ממש מתוכנן לצאת מהבית אלא להיות נייד בתוך הבית לכן רצוי שיהיה עם מסך מאוד גדול והמשקל שלו לא ממש משנה. כמו כן אני עדיין לא יודע אם ירכש בארץ או דרך EBAY או משהו כזה(המע"מ לא בעיה רק הדמי משלוח). תודה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ' לא משנה * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר להכניס SSD או HDD זה יהיה מגניב 500GB זה הסטדנרט לא ? * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..99..1483..2164..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=27227&txt_search=&buy=&minpr…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-