עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ychamp,

הגיע הזמן לשדרג אתהמחשב הישן שלי willie 1.6 Foxcon 512 MB RAM PC2100 חשבתי על לשדרג ל Foxconn 655A01-FX-6LRS Socket 478 SIS 655FX ATX Intel Motherboard intel Pentium 4 2.26 Northwood 533MHz FSB 512KB L2 Cache Socket 478 Processor GeIL Value 512MB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) With Extreme Performance Heat Spreader System Memory המחשב מעונין למולטיטסקינג קל, קידוד וידאו ועבודה משרדית

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by ychamp,

i came up with this cunfiguration to a office internet and light gaming lap top Operating System Microsoft® Windows® XP Home Edition with SP2 Processor AMD Turion 64 ML-28 (1.6GHz/512KB L2 Cache) Display 15.0" TFT XGA BrightView (1024x768) Graphics Card ATI RADEON® XPRESS 200M w/productivity ports Memory 512MB DDR SDRAM (2x256MB) Hard Drive 60 GB 4200 RPM Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade from DVD to DVD/CD-RW Combo Drive!! Networking 54g Integ. Broadcom 802.11b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery Extra 12 Cell Lithium Ion Battery Productivity Software Microsoft® Works/Money total 1142 $$$ U.S dollars

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום לכולם (אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו את השאלה) אני לפני קנייה של מחשב נייד חדש כנראה מבית LG (אהבתי את העיצוב את המפרטים את 3 שנים אחריות שהם נותנים) ולשאלות: 1.איך LG בניידים? מומלץ? עושה עבודה טובה? אמינים? 2.חשבתי ללכת על הפלטפורמה החדשה של הSONOMA עם DOTAN רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף ועד כמה ההבדל מורגש ומשמעותי בינו לבין DOTAN לא על SONOMA? 3.שווה ללכת על DDR2 ועד כמה ההבדל משמעותי ומורגש בינו לבין DDR רגיל? 4.עד כמה מהירות המעבד משמעותי לביצועים או שעדיף ללכת על מעבד קצת יותר חלש אבל בפלטפורמה של הSONOMA? 5מה ההבדל במסכים בין:XGA \ SXGA \ WXGA ? 6.בהרד דיסק מה ההבדל בין רגיל לSATA? 7.הסוללה LI-ION 6-cell לכמה זמן היא באמת מספיקה בעבודה רגילה של אינטרנט ואופ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by firebirdrc,

שלום, זקוק להמלצות למחשבים ניידים טובים בסכום של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ועבודה משרדית. הנייד יהווה המחשב היחיד בבית לכן כמה שיותר פיצרים לדוגמא דיוידי צורב וכו' ככה יותר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by shlomil,

שלום אני רוצה לקנות לפטופ שאמור לשמש כמחשב בייתי לכל דבר לאנגליה. ראשית אני צריך שזה יהיה לפטופ עם אחריות בינלאומית כדוגמת IBN שהמליצו לי ובנוסף שיהיה לא כרטיס רשת אלחוטית . עד עכשיו המליצו לי על דגם של HP 2151 ואז התברר לי שאין לו אחריות בחו"ל (בינלאומית) ואח"כ המליצו לי על IBM דגם UROJ8IM שנראה לי בסדר גמור אני לא מתכנן להריץ על המחשב תוכנות כבדות או משהו דומה, בנוסף אני רוצה שכל התוכנות יבוא כבר עליו בלי כאבי ראש של התקנות וכאלה, אין לי הרבה מושג בלפטופים ואשמח לקבל כל חוות דעת בקיצר אני מחפש מחשב טוב אמין ובסכום של עד 6500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by kooki,

אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאד שיתאים בעיקר למשחקים כבדים. שמעתי על כל מיני תוספות למערכת כגון קירורי מים, מאווררים מיוחדים ועוד כל מיני. מישהו יכל לכוון אותי כדי להרכיב מחשב חזק ? דבר נוסף, אני מהוד השרון, אם מישהו מכיר חנות מקצועית שמתעסקת עם חלקים כאלה (רצוי מהוד השרון או מפ"ת). כל מי שדיברתי איתו עד היום יכול להזמין לי דברים, אבל אני מחפש מישהו שיש לו הכל כי אני רוצה לראות באמת ולא בקטלוג. תודה על העזרה רוני

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות לפטופ בשביל סטודנטית למשפטים, ויש לה תקציב של 5000 שקל פלוס מינוס. ראיתי באינטרנט 2 סקירות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3095079,00.html#75192 http://www.nrg.co.il/online/19/ART/10/922/943/138.html כמו שאפשר לראות כנראה שמה שמתאים לה הוא הוא ה-LG LS-50A. הבעיה היחידית איתו היא שיש לו זיכרון 256MB, מה שהופך אותו ליחסית איטי. האם לדעתכם זה מאוד משמעותי עד כדי כך שכדאי לקחת משהו אחר? מה אתם חושבים עליו?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שלום, האם אתם מכירים את המחשב Mega 180 של MSI ? http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=MEGA_180&class=mega ראו מפרט של מחשב באתר KSP מבוסס על זה. מה אתם אומרים עליו ? כמובן שאני הולך לשנות שם את הכונן קשיח. המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא בעיקר "לבידור" בבסיס ובחדר.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by yoni-m,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ בסדר גודל של כ6000 ש"ח. שמעתי מהרבה אנשים שלא כדאי לקנות של HP או DELL, ומחיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים של L.G ו Fujitsu שנראו לי מתאימים. לכן רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר מחשבים של החברות האלה ויודע כמה הם אמינים, ובפרט הדגם LS 40 של LG (אני מצרף קישור למפרט שלו). בנוסף, שמתי לב שרוב אתרי האינטרנט מוכרים את המחשבים עם שנה אחריות בלבד, ורציתי לשאול אם אתם ממליצים להרחיב את תקופת האחריות. http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=789 :LG LS40

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש : AMD יותר מהיר , פחות אמין , פחות מותאם לכל מיני תוכנות . בקיצור , מה עדיף? (32 ביט) אגב , המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. ועוד שאלה קטנה - מה מקביל ב AMD ל p4 2.8 אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה. עידו .

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by bigben99,

היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות 6,500-7,000 ש"ח (בלי מע"מ) עם מסך "15.1 (לפחות) עם 512Mb זיכרון. כרטיס המסך יכול להיות semi-מעפן. הבעיה היחידה שלי היא שאבא (שחלק מאוד נכבד מהכסף בא ממנו) מתעקש לקנות את המחשב בארץ. על מה אתם ממליצים? תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by momi2004,

ויכול לספר מנסיונו עם המחשב, כי בינתיים כל מה שמצאתי כאן בפורום זה דעות שמבוססות על שמועות, לא עובדות.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by yoakall,

שלום חברה.. אני רוצה לקנות מחשב חדש (כרגע אני על פנטיום 2) ובעזרת ידע מצומצם יחסית וחברים הרכבתי את המפרט הבא.. אשמח לתגובות והמלצות לשינויים או שיפורים, עלות המחשב היא כ 4000 ש"ח (ללא מסך) תודה לוח אם asus p4s800 D מעבד p-4 prescott 3.0GHZ 800Mhz זכרון DDR 512MB 400MHZ כרטים מסך ATI Radeon 9800Pro 128MB כונן קשיח WD 80GB S-ATA 7200RPM צורב LG 52*32*52 עכבר+מקלדת+רמקולים+מארז - סטנדרטים

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מס' פריטי חומרה שלא פופלריים בארץ (לכן מי שמוכר, מוכר במחיר אסטרונומי). מעוניין לקבל רשימת חנויות אמינות השולחות לארץ !, כמו כן כמה נדרש להוסיף (אם בכלל) לסכום שמחושב באתר, וכן אם יש טריקים או שטיקים (כדברי חיים הכט) שצריך להיות מודע להם ! אשמח לקבל תשובות מבעלי נסיון תודה מראש למשיבים רענן

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by idofr,

ראיתי עכשיו שפתחו הודעה דומה אז אני כבר יראה משם תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי??? תודה על העזרה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by GENERAL,

שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by DaMbO,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

חבר שלי קנה מה אתם אומרים עליו?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by Yoav Bitton,

מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by giladt,

אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  24. יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מחפש מחשב ללימודי עיצוב תעשייתי, ישנה אופציה לרכוש בארה"ב התקציב הוא 4000 שקלים, עם אופציה לחריגה עד איזור ה-500 שקלים * מטרות המחשב- עריכה גרפית גם דו-מימדית (פוטושופ אילוסטרייטור וכו') וגם תלת מימד (סולידוורקס וכו') * גודל המסך - גודל המסך לא כזה מפריע לי 14-15 סטנדרטי, חשוב שזה יהיה פאנל איכותי ובעל רזולוציה גבוהה 1080P לפחות * משקל רצוי - משקל הוא לא בעיה כמובן לא מחשב ששוקל 15 קילו, משהו סטנדרטי * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר, למרות שביצועים כמובן באים על חשבון סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - סטנדרטי לחלוטין, USB3 ו-HDMI * כונן קשיח - לפחות חצי טרה, אם אפשר שילוב של SSD כמובן שזה יהיה מצוין אבל גמיש * האם נדרשת אחריות בינלאומית - במקרה של רכישה בארצות הברית, אחר…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים