ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, ידידה לאחרונה פנתה אלי בבקשה לייעוץ בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלה הוא 3,500 ש"ח והמחשב ישמש אותה לשימוש ביתי בלבד (אפליקציות בסיסיות). אך, יש לה דרישה מגבילה מאוד.. היא דורשת שהמחשב יהיה ורוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים, תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אין מצב שאני לא משחק GTA IV השדרוג המתבקש: מעבד, לוח אם, זיכרון (מעדיף בסטיק אחד אם אני ארצה לשדרג עוד שנה לויסטה) וכרטיס מסך זה הכל, למרות שאני מעריך שתהיה לי בעיה לבקש מהם להרכיב את זה על המארז שלי אז פשוט אני אאלץ לקנות את המארז הכי זול ואז פשוט להעביר את הלוח למארז שלי (אין לי מושג איך מג'מפרים ומרכיבים לוח אם) מה שאני חשבתי עליו , בערך.. זה Intel Core 2 Duo E8400 3 Zalman 7000B Aluminum S775 - WITH CPU ONLY Gigabyte GA-EP31-DS3L A-Data 2GB DDR2-800 CL5 Retail Palit 9800GT אני לא מבין למה ה9800 יותר זול מה9600 אם הוא אמור להיות יותר טוב זה בערך 2000 שקל בTMS יש לי ספק 450W של EZCOOL קניתי באייבורי לפני שנה באיזה 150 שקל אני מקווה שזה יספיק לי אם לא אני אש…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שלום, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה וחלל וצריך מפרט למחשב נייד מילאתי את השאלון להראות פלוס מינוס את הדרישות שלי ממנו. אני לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים כך שאני אפילו לא יודע איזה מעבדים וכרטיסים גרפיים יחשבו לטובים על נייד ניתן לחרוג גם מהמחיר פלוס מינוס רכישת המחשב בישראל * מטרות המחשב: מטרות עבודה בעיקר, אופיס, מטלב, סוליד וורקס, אינטרנט.(בכללי שיריץ טוב תוכנות חישוב ושרטוט) כלל לא אתנגד גם אם זה יריץ משחקים בצורה סבירה אך לא חייב (סביר=הרצה של משחקים חדשים לא בהכרח בהגדרות מקסימליות) * גודל המסך: 17 אינצ' פלוס מינוס, משום שאני רוצה שיהיה נוח לעבוד עם המסך ולא מעייף בגלל מאמץ של עיניים. * משקל רצוי: כלל לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן של 2-3 שעות * האם יש…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ- 4,500 ש"ח. מה שחשוב לי שהמסך יהיה IPS (עדיף מט) והגעתי לשני דגמים שיכולים להתאים: הטושיבה Z30: http://ksp.co.il/?uin=24388 והדל 7440: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 מה שקצת מפריע לי בטושבה זה גודל המסך (מפחד שיהיה לי קטן מדיי) ומה שלא הבנתי בדל, שרשום שהמסך הוא מט אבל TOUCH: 14.0 FHD (1920x1080) TOUCH Wide View Anti-Glare WLED-backlit ממה שהבנתי , מסכי מגע הם מבריקים ולא מט, נכון?! האם המסך בדל אכן מט IPS? ומה כמובן עדיף מבין שניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה ולתוכנות גרפיקה. שיעלה 4000 בערך. בלי קשר לתקציב של המחשב, אני צריך מסך דק, 17 אינץ'. רק שיהיה לא יקר מידי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן. המחשב הוא מיועד למשחקים. אין צורך בהארדיסק, כוננים, מסך, ואביזרים נלווים (מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'). התקציב כמו שצויין - 2500 ש"ח, כולל הרכבה, בחנות אחת, רצוי קרובה למרכז (אזור נתב"ג/ת"א). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1-יוצא לי משתלם מאוד לקנות מחשב בלי הרכבה ומכמה חנויות שונות האם כדאי אני רוצה לקחת NXZT TEMPEST מFOXPC ב375 ספק כוח מIQPC 500W SEASONIC ואת שאר המחשב מKSP... 2-האם כדאי לקחת AMD Q9950 או E8400 של INTEL אני פותח הרבה תוכנות ואני לא רק גיימר אז לדעי כדאי 4 ליבות. 3-תגובות על המפרט.. 4-האם יש מדריך איך להרכיב את המחשב לבד האם כדאי לעשות את זה ? 5- המפרט: מעבדי AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a, GBL) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
קיבלתי מפרט נחמד עבור מחשב לתוכנות גרפיות. אני מעוניין להריץ את creative suite CS3 החדש, ומכיוון וADOBE הכניסו את האפשרות של עבודה במקביל עם כמה תוכנות [העברת עבודות מפוטושופ, לפלאש לדרימוויבר ובחזרה למשל], אני זקוק למחשב עם זיכרון, מעבד וזיכרון חזקים. חשבתי על C2D שהבנתי שהמחירים שלו ירדו, 2GB זיכרון אני חושב שאני לא אתפשר על פחות, וGEFORCE 7300-7600, תלוי כמה התקציב מאפשר. המחשב לא יכלול מסך, אבל אני אמור לשמור קצת כסף למקלדת, עכבר, רמקולים ומה שמסביב. יש שאלה בקשר למפרטים, שמתי לב שרוב המפרטים שמחלקים פה בפורום, לא מגיעים עם כרטיסי קול. האם קונים אותם בניפרד? או שזה מובנה על הלוח? בתודה מראש, מאור
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מתעניין בנייד עד 4500 ש"ח, בעיקר לשימושי אינטרנט אופיס, סרטים. מעבד מסדרת T7000 ומעלה, 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך אינטל מובנה X3100. כמה דגמים ששמתי לב אליהם: Hp dv6660, Gigabyte W566U, Vostro 1400/1500, Inspirion 1525 מעדיף מחשב כמה שיותר עמיד וקל (מודע לזה שהווסטרו 1400 הכי קל ביניהם, אך לא ראיתי בכלל את המחשבים מהסדרה הזו ולכן אין בעה עליהם) האם יש לכם עוד הצעות לדגמים אחרים? באיזה חנויות הכי מומלץ לקנות? מעוניין במס' תשלומים כמה שיותר גבוה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי את הפריטים הבאים: ספק כוח: HEC 300W ART דיסק קשיח: WD800JD 80GB Sata כונן אופטי: LG DVD-RW GSA-4163B (ממשק IDE) לבן כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR 150 MCE ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ועוד). ואני רוצה להפוך אותם למחשב מודרני, שיוכל להריץ חלונות Vista Premium לצרכי עבודה משרדית, צפיה בסרטים וגם לעריכת אנימציות Flash (חתביב). התקציב הוא 1200 ש"ח. חשבתי להוסיף את הפריטים הבאים להרכבת מחשב שלם: מעבד: Pentium E2180 DualCore - מחיר: 370 ש"ח ב-KSP. לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (כולל כרטיס מסך מובנה GF7100 ויציאת DVI) - מחיר 365 ש"ח ב-KSP. זיכרון: 2x1GB Samsung 800Mhz - מחיר 220 ש"ח ב-KSP. מארז: COMPUCASE 6C28 ללא ספק - מחיר 155 ש"ח בנועה. סה"כ: 1,110 ש"ח. ציוד היקפי כבר קיים. האם …
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי לוח,מעבד כרטיס מסך,הרדיסק SSD 240 גיגה זכרונות 16 גיגה 4X4 לוח בן חודשיים-gigayte h97-hd3 מעבד בן שנה וחודשיים- I5 4690 זכרונות-16 גיגה קרוסאיר 4X4 כרטיס מסך -radeon amd 6970 2 GB הרדיסק SSD 240 INTEL 335 אשמח לקבל מחיר לגבי החלקים האילו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צמד ניידי גיימינג מתקדמים במיוחד מבית MSI ואסוס החלו להימכר בחנויות, בתגי מחיר חסרי תקדים לא פחות מהביצועים עצמם עולם המחשבים הניידים הצליח לבצע בשנתיים האחרונות צמצום פערים משמעותי מאוד לעומת השוק הנייח, בייחוד אם מתבוננים בקצה העליון של המערכות היקרות והמתקדמות ביותר – וזה משהו שממחישות היטב אסוס ו-MSI עתה, עם הדגמים החדשים שהן מביאות אל החנויות. מן העבר האחד ניצב לו ה-ROG GX700 של אסוס, אשר גורף לעצמו את התואר המפתיע משהו, "המחשב הנייד הראשון עם קירור מים". המוצר מציע מסך 17.3 אינץ' ברזולוציית 1080p ועם תמיכה בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA לקצב רענון גבוה יותר, מעבד Core i7-6820HK מרובע ליבות עם מכפלה פתוחה, כרטיס מסך מדגם ה-Mobile GTX 980 העוצמתי ביות…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעסק שלי.. המפרט אמור לכלול תדברים הבאים הכסף שיש לי להשקיע הוא 4 אלף שקל מסך 19 מארז+מעבד+לוח עםם כל הציפ+זיכרונות+הרדיסק+כ.מסך +צורב דיוידי מקלדת ועכבר אלחוטיים+רמקולים פשוטים מדפסת+פקס צבעוניים (לא מכשיר משולב עם כל מיני דברים צריך רק מדפסת+פקס) וזהו כיעקרון אם לא שחכתי משו רציונלי...
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להרכיב מפרט מסביב ל"ליבה" מסוימת, קבועה: CPU - Intel Core i7 3930k Motherboard - Intel Desktop Board DX79SI HDD - Intel SSD 520 Series 180GB הנ"ל לא משתנים. הרכיבים שנתונים לבחירה: זכרונות - אני חושב בכיוון של 4x4GB 1600MHz כדי לנצל את ה-Quad Channel ובשביל הטווח הארוך, ראיתי ב-KSP חבילה של Corsair ב-575 ש"ח. כרטיס מסך - אני חושב בכיוון של nVidia GeForce 680 GTX - הכי נמוך שמצאתי הוא בכ-2500 ש"ח. ספק כוח - פה אני יותר מתלבט, קשה לי להעריך את ההספק הדרוש. ראיתי ספקים 600-650W של Thermaltake בכ-400 ש"ח. אל-פסק - בנושא הזה אין לי מושג ואני מחפש המלצות. מקלדת - אני די מקובע על Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 בכ-200 ש"ח. מסך - פה אני גם מחפש המלצות, למס…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ משחקים כמו סטארקרפט 2, modern warfare 2. מעבר לזה המחשב הוא ללימודים ואינטרנט. גודל מסך 15.6 אינץ' בערך יציאה לטלוויזיה גם חשוב. התקציב הוא סביב 4000 ש"ח אשמח לכל עזרה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 16:14:18 שכחתי לציין שהוא גם לסרטים.תודה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
טוב אז למען האמת חיכיתי למכשיר הזה המון המון, ועכשיו סוף סוף הוא יצא רק באנגליה ב 15 לנובמבר ואתמול 11\22 הוא נחת לי בידיים! אני יתחיל בתיאור אחד מדהים! , במידה ותירצו לדעת פרטים אשמח לענות על שאלות.. הווינדוס 7 מאד נוח עם הטאץ , רק צריך להיתרגל ולהבין מי מה מו... האנדרואיד עובד מהר להחריד! עכשיו לשאלתי.. אני חובב אייפון ולא אנדרואיד... לכן צריך את עזרתכם איך אני מתקין ממשק ומקלדת בעברית באנדרואיד 1.6 ? כמו כן הבנתי שיצא אנדרואיד חדש למכשיר הזה ,מישהו מכיר? יודע מאיפה להוריד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצליח להוסיף את הטופס קנייה אני מפרסם פשוט מהפלאפון. אני מחפש לקנות מחשב נייד: מחיר עד 2500 או שווה עד 3000 מחפש לעבודה משרדית,לימודים,לימודי תכנות אפליקציות אולי בעתיד, תוכנת קודי, סרטי 3d. גודל מסך עדיפות מעל 14. מעדיף אם אפשר ארדיסק רגיל + ssd (אם אפשרי בתקציב) עדיפות על חנות כמו ivory,ksp,tms,א.א. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מחשב נייד שמיועד נטו בישביל צורכי משרד כגון הצגת שקופיות גלישה מהירה וחלקה באינטרנט הפעלת תוכנות עיצוב וכ'ו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ב1500 שקל תגידו מה אתם ממליצים לשדרג זה המחשב : Core2Dou E6400 MSI PLT 975X 4G DDR2 OCZ 800mhz MSI 8800DDR3 320 250GIGA WD
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-