עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לוח אם + מארז + כרטיס מסך = מה לקנות ? אני צריך לקנות מחשב שהו עבור גרפיקה , עריכה וידאו ובנית אתרים. להלן החלקים שקשה להחליט ואני צריך עזרה : 1.איזה לוח אם כדאי לבחור (מחיר עד 900 ¤-מצאתי זול יותר מהקישורים) הלוח צריך להיות עם כמה שיותר USB וחריצים PCI (ה-FIREWIRE אני חייב , הכרטיס קול אין לי מוסג אם הוא איכותי מספיק, וכרטיס רשת בכל מקרה צריך) אפשרות א' - PRO RockLake + LAN Intel Pro/1000 + Firewire http://pccenter.co.il/details.asp?id=746&lead_id=&look= אפשרות ב' Intel Bonanza D875P http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1006 אפשרות ג' הצעה שלכם 2. מארז תואם ללוח האם (מחיר עד 600 ¤ או עם מאוד חשוב אפשר גם יותר) אני לא מבין הרבה במארז ולא חשוב לי היופי אלה שיה…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by JohnClark,

היי אני משדרג ומשאיר את הGF Ti4600 שלי ואת כל שאר הדברים אני קונה את הדברים הללו: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 821.1 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 664.25 ] 1 Cases : Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) [ ¤ 581.55 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 332.6 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 152.28 ] 1 Subtotal : ¤ 3857.39 Dis…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by אוריפ,

לאבא שלי יש סולם, סתם לא... אבל יש לו מחשב נייד. המחשב הוא ARMADA V300 של COMPAQ (סלרון 400 מגה הרץ, 160 מגה בייט SDRAM, דיסק קשיח 5 ג'יגה בייט, כרטיס מסך ATI RAGE MOBILITY ועוד...). הוא מתעקש לא לקנות מחשב חדש, אלא רק לשדרג. אני צריך המלצה לשידרוג מינימלי (חשבתי על דיסק קשיח של 20/30 ג'יגה בייט, להעיף סטיק זיכרון של 32 מגה בייט ולהוסיף עוד 128 מגה בייט). האם הזשדרוג שהצעתי טוב (בוא נגיד בתקציב של 600-700 ש"ח)? האם במחשב כזה ישן מהירות ההארד דיסק משנה? האם תוספת הזכרון תעזור (לא לשכוח שזה SDRAM ולא DDR)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by levihaim,

מפרט מבוסס AMD בלי מסך בערך 3000-3500 ש"ח מה האבדל בין הסדרות FX, TI, ורדאון של כרטיסי המסך ? כמה הגיוני להוציא על כרטיס מסך כאשר אני לא גיימר מטורף. מה לחפש בלוח האם ? (חברה מסויימת, chipset מסויים ) אני מחפש יציבות ואריכות ימים יותר מהטכנולוגיה הכי חדשה בעיר או שמות מפורסמים. תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by JohnClark,

שלום אני מעוניין לקנות בKSP מחשב... (אם השירות שם טוב) אני רוצה מפרט מבוסס A64. זה יוצא די טוב עם התקציב... מארז - אני מתכנן על סופרטאלנט כנראה ספק - TT420w... סבבה כן? מעבד - A64 3000+ (אין לי כסף ליותר, וגם לא כל כך צריך יותר, לא?) ואת כרטיס המסך שלי אני משאיר (Asus GF4 Ti4600) עכשיו זכרונות ולוח אם אני לא כל כך בטוח... לוח אם אמרו לי שהכי טוב Asus K8V... זה נכון? זכרונות אני לא יודע עם מה יש בעיות תאימות... עם מה לא... אני אשמח אם תסבירו לי קצת מה הכי כדאי... OC למעבד לא מתוכנן, אך ורק לכרטיס מסך... עוד שאלה - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך גם כן בשנה הקרובה... שמעתי שעד אז יהיו כרטיסי PCI Xpress... זה נכון שיגיע מתאם לAGP x8 עם הכרטיס? כי אם לא אני לא אקנ…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by urielka,

אני הולך לבנות מחשב נייד(לא לצחוק בבקשה זה רציני)בגדול של 120*110*25 מ"מ (אורך*רוחב*גובה) הינה המפרט שלו: מעבד- intel pentium3 1.2GHZ 512kb 0.13 micron technology זיכרון-1gb ram ddr/sdr און בוארד מולחם כ.מסך-geforceFX 5200U מסך-Lcd "5 כ.קול-און בוארד h.d-חיצוני של בערך 10gb (אני לא צריך יותר בשביל מחשב נייד ד"א הלוח בא עם 256 mb און בוארד שזה מספיק לwindows xpE +linux embeeded יענו אין צורך בחיבור הדיסק קשיח כל הזמן אלא למשחקים וידאו ומוזיקה וכו`)USB cd-חיצוני usb או dvd זה לא משנה סוללה- שזה העיקר תהיה בערך של 60-70W שזה אומר 3 שעות במצב רגיל(1.2GHZ) ו5-6 שעות במצב חיסכון סוללה(833MHZ) היתי רוצה לדעת בכמה אתם מעריכים את המחשב הזה (ביחס לגודל הקטן 12*11*2.5 ס"מ)?ואיך ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני צריך מן כמו מערכת שיש ב-PCH ואצל הדובים: http://www.pch.co.il/builder - רק בדולרים! חיפשתי הרבה חברות ב-PRICEWATCH.COM, אבל לשום אתר אין מערכת בניית מפרטים כזאת... נ.ב. ושיהיו חברות זולות (לא VOODOOPC ו-ALIENWARE וכו')! תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by bv_beaver,

צריך מפרט מחשב לאפ טופ לעסק בתקציב 5-6 אלף ש"ח

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by idanpc,

אני מתלבט בין amd ל-intel מה אתם מציעים? ללא מסך

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by aviboots,

עד היום רכשתי 4 מחשבי פנטיום (לא בבת אחת... ) ואני בודק אפשרות לרכוש מחשב חדש. קצת מפחיד הנושא של AMD עם הקרור המאסיבי (אם אדליק מזגן על חום בחדר, הוא ישרף...? ) אני צריך מחשב חזק לכל האפשרויות מאופיס דרך תכנות ועד משחקים לא תהיה לי בעיה עם AMD? אני יודע שמחשבי AMD יותר זולים ממחשבי אינטל (עם אותו מפרט +/-). יש לי P2-400 של אינטל והוא עובד למעלה מ-5 שנים בלי הפסקה, הוא של החברה האמריקאית gateway 2000 (מייצרת מחשבים מצויינים, וגם DELL). תמיד רכשתי מחשב מותג למרות שזה עולה יותר יש אחריות ל- 3 שנים ולמעשה כמעט ואין תקלות. בקיצור אני אשן בשקט עם אקנה AMD? פשוט שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על AMD אז אשמח לקבל עיצה ומידע. תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by bazuka,

לא ידעתי באיזה פורום לפרסם את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים... אני מעוניין לקנות מחשב יד שניה.... לא משהו חדש... מבחינתי גם פנטיום 2. אבל שיהיה מכובד ושמיש. הרד דיסק בנפח סביר ולא חייב שיהיה מסך..... אם למישהו יש למכור או מכיר אמישהו אני אשמח אם תפנו אליי...... או פה או באיי סי קיו 38861431 זה ממש חשוב ומבחינתי כמה שיותר מהר..... תודה מראש!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by lironh,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט שידרוג(בעיקרון) למחשב הקיים שלי עם המפרט הבא ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cpu - AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ Motherboard - Gigabyte GA-7VTXH (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) System Memory - 256 MB (Virtual Channel DDR SDRAM) Video Adapter - WinFast A340 (128 MB) *** VERY LOUD *** Monitor - Packard Bell A720 (951381) Disk Drive - Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive1 - AOPEN 16XDVD-ROM/AMH (16x DVD-ROM) Optical Drive2 - SAMSUNG CD-R/RW SW-252B (52x/24x/52x CD-RW) Chassis Properties: ANTEC 1020B (i think) [ M…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by amptube,

שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים להרכיב מפרט מחשב לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס) הצעתי להם מפרט איכותי שמבוסס AMD ובנוי ע"פ פרט ממומלץ פה באתר(NF7,XP2500). מפה לשם נוצר אילוץ לאינטל, משימה קשה מבחינת ביצועים/מחיר. בכול זאת אני רוצה את דעתכם על המפרט הנ"ל והצעות לשיפור. cpu: p4 2.8 533mhz mb: asus p4v533 ram: ddr 256mb 333 hdd: wd 80gb 7200rpm מארז+ספק ג'נרי פלופי סי די רום והכול רק היום ב 2500 שקלים חדשים כמו כן אני מאוד אשמח להמלצה לחנות מחשבים אמינה בסביבת רחובות(הסיבה העיקרית לאילוץ אינטל). שאלה נוספת: החנות ממנה המפרט לא מוכרת AMD בטענה שהיבואן לא אמין באחריות שהוא מספק למעבדים .עד כמה זה נכון אם בכלל? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד (בעיקר לצורך לימודים, פחות בשביל הורדת סרטים/מוסיקה/וכו'), יש לי עד 6,500 ש''ח להקדיש לעיניין, ואשמח אם תייעצו לי ותוכלו להאיר את עיני. עד כה, מצאתי 3 מועמדים עיקריים: 1.Dell 2000MHz 2. Dell- Inspiron 2000 3.Compaq Presario 2535 הערות,הארות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by ward,

שלום לכולם !! אבא שלי היום אמר לי שהוא מתכנן לקנות מחשב חדש כדי שאתן את הישן לאחיות הקטנות שלי אז אני אמרתי לו "לא צריך" כי אני רוצה לחכות ל " PCI EXPRES " ו ל "DDR2 " בעוד כ חודשיים" אז עד כמה ויכוחים אמר לי שאני מי שיחליט עכשיו פה השאאלה !! האם ממש כדי לחכות ושיהיה ממש הבדלי ביצועים בין הטכנולוגיות !! ואם אני אקנה עכשיו אני אקנה A64 התקציב הוא לא נמוך בכלל הוא מ 5 אלפים ומעלה !! אז מה לעשות אם אפשר קצת עזרה !! תודה מראאאש !

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by EG,

לפי המפרט אני יודע שיש לי מחשב לא רע אבל אני רוצה לשדרג את הספק למשהוא טוב וגם להחליף/להוסיף ההרדיסק. בקשר לההרדיסק חשבתי על - WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 מה ההבדל בין זה ל JD אל תשאלו כמה אני מוכן להשקיע כי אלו מתנות יומולדת ביקשו ממני פירוט של מה אני רוצה אבל שהמחיר לא יעבור את ה 600 ש"ח, אם זה לא מספיק אז רק ההרדיסק. מבקש את דעתכם בנוגע להחלטתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  17. בחרתי במעבד הבא (לאחר שהבנתי שהתוספת ל-939 מיותרת בשלב הזה) Athlon 64 3000+ (S-754) אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל: 1. K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire האם יש טעם לקנות את ה- pro או להסתפק ברגיל ? 2. EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 אני מתלבט בין כ.מסך: 1. PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 2. GIGABYTE GeFORCE FX6600GT 128MB RETAIL ההתלבטות נובעת בגלל שב-KSP אין את הלוח אם וכרטיס המסך שרציתי לקנות (EPOX, geforce) אז רציתי לדעת כמה זה משנה לקנות את השניים האחרים ב-KSP... אני גר בראשל"צ ואני לא מצליח למצוא חנות מחשבים נורמלית באזור, אני אשמח לקבל המלצות (בכל אופן יותר נוח לי לקנות ב-KSP ולא בנעה - גאוגרפית :s05:). תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by יניב,

אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מחר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג היש…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by hagay21,

אז ככה יש מבחר רב והשאלה שלי מה הכי עדיף http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=16&catcode=11 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=819&aff=zap http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=107&CatCode=11 http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=86&CatCode=14 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599077&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e3%e9%ed3 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=67978&saleNo=600787 מבין 6 המחשבים איזה הכי טוב גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by generalA,

שלום אנשים אני בחיפושים אחרי LAPTOP שנתוניו יהיו: מהירות 1700 לפחות. זיכרון 512MB מהירות 300 לפחות. כרטיס מסך מתקדם למשחקים לא יזיק. יציאות USB X2 2.0 Fire Wire X1 S-Video PS2 לעכבר חיצוני (ללא יציאה נוספת למקלדת חיצונית) כונן אופטי Dvd Reader+Combo RW Burner בנוסף חובה שיהיה לו כ. Wi Fi כי יש לי באוניברסיטה שידורי אינטרנט חינם וזו המטרה העיקרית בקניית המחשב נייד הנ"ל. המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה- 6000 - 8000 שקלים. חובה חברה אמינה שהוכיחה את עצמה עם מינימום (ובאמת מינימום) של תקלות בניידים ואמינות ושרידות גבוהה לנייד. כמו כן סלרון לא נכנס לקטגוריה שלי בשום פנים! אגב מהם הפירסומים אודות Intel Centrino ו- Dothan וכל אלו ?... ומהם ההבדלים ביניהם ?...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. כל מי שרוצה למכור מחשב נייד או להחליף במשו מוזמן לפנות עלי בפרטי מוכן לשלם מכיר הוגן על מחשב הוגן. עדיף מאזור תל המרכז. כמובן במצס טוב שעובד עדיף שלא יהיה שום דבר שבור. אני לא מתחייב לאף אחד כלום! אם למישו יש אני לא מתחייב לקנות אותו הכל תלוי לשיקול דעתי!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  24. שלום חברים לאחרונה כמה חברים ביקשו המלצה שלי למחשב נייד, הסתכלתי פה ועשיתי חיפוש אך לא מצאתי העדפות או מישהו שנתן מפרט והמלצות וגם בפורומים אחרים ראיתי שהמידע על מחשב נייד הוא דל מאוד ושאלתי היא האם מישהו יודע על אתר באינטרנט שניתן למצוא שם מידע איזה מחשבים ניידים מומלצים לקנות (כמובן מידע עדכני) או כל דבר אשר אפשר יכול לעזור כדי לדעת על איזה מחשב נייד שווה להמליץ אפשרות נוספת היא שכל בעלי המחשבים הניידים פה יכתבו איזה מחשב יש להם והאם הם מרוצים, כך האשכול הזה יוכל לשמש כל האנשים שמעונינים לקנות ניידים ולא יודעים איזה בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  25. עד 1000 למסך ו 1300 לשאר, אגב המפרט הוא לא בשבילי אלה בשביל מישהו אחר בבית שלא משחק במשחקי מחשב וכל זה (אז אפשר כרטיס מסך ממש פשוט), מחשב רק לצורכי אינטרנט ושיוכל להפעיל מערכת (כרטיס קול טוב מאוד.) עוד משהו למחשב זה צורב DVD, (אני מאוד מקווה שזה מספיק כסף ואם לא אז צורב רגיל)+עכבר + מקלדת שתוכל להפעיל פונקציות אודיאו. בתודה slim_shady.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים