עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y700-15-80nv001giv-1 http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 מה עדיף בין הניידים הללו .. ? אני לא מצליח להחליט....השמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by brighi,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד (הוא אמור להיות הראשון שלי, ככה שאני לא מבין כמעט במחשבים ניידים) בגלל הלימודים שהולכים ומתקרבים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אינטרנט, סרטים ואולי משחק פה ומשחק שם. חשוב לי שהמעבד שלו יהיה חזק, שיהיה נייד במידה מסויימת ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שעות טובות. יש המלצות? חשבתי על זאת, איך היא? http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=763012

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. שלום לכולם קצת איבדתי את הידיים והרגליים מהשיטוט באתר... זקוק לעזרה.. השימושים שלי במחשב יהיו בעיקר לעריכת תמונות - שימוש בתוכנות כמו פוטושופ CS6, לייטרום - אולי פרמייר כרגע לא. מה שאני כן יודע שאני רוצה זה : א. שהמעבד יהיה I7 - בנוגע למודל - אני לא מבין בזה - מה שתגידו. ב. לוח אם - אני זקוק לחיבורים מהירים - שיהיו לפחות 4 חיבורי USB3 ; פירוויר ; HDMI ; לפחות 2 חיבורי SATA 3 ; הרחבה לראם - עד 16 GB ג. כ. מסך - שיהיה טוב, לא יודע מה מומלץ ומספיק - שיהיה מתאים גם למשחקים - סטנדרטים כגון modw 2 ; אסיסין קריד וכו' - ויותר חשוב שיהיה מספיק טוב בנוגע לעריכת התמונות ד. מארז - לא מבין בזה בכלל, כמו"כ בספק כוח - לא הצלחתי להבין מה טוב הבנתי מהקריאה באתר - שבהפעלת מערכות כבדות - צ…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. דרוש מחשב סביר לאינטרנט ואופיס, סרטים (כולל HD ) ומוזיקה ללא מסך או ציוד, 2500 ש"ח. שקט במיוחד לעבודה בחדר חם במיוחד בחורף ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. אלא אם כן יש סיבה טובה שלא לשים את התקציב. הטרדים מהווים DATABASE חי לניידים לפי תקציב לבאי הפורום. בנוסף, קשה לעזור בנייד שתקציבו אינו ברור. לצערנו, לא מעט מתעלמים מהבקשה הברורה שלנו ולכן התקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by jsmith,

שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת תוכנות עריכה ברמה בינונית ( PS, AE..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AE,PS, פרימייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן חברים! אני מחפש מחשב נייד, הוא מיועד לאמא שלי ולאחותי, זאת אומרת השימוש בו יהיה לסרטים, אינטרנט, פוטושופ, ובנוגע למשחקים מקסימום סימס 3 או משהו בכיוון הזה, בכל מקרה לא מחשב גיימרים. הבילבול שלי הוא כיוון שיצא לאחרונה ווינדוס 8, ומחשבים ניידים מתחילים לצאת רק עם מגע על מנת לתת את התמיכה לווינדוס החדש שזה כמובן מעלה משמעותית את המחיר. השאלה פה אם כדאי להשקיע במחשב כזה עם מגע או לקחת מחשב נייד ווינדוס 7 רגיל. אשמח לשמוע כמה דעות ועצות, לדעתי ווינדוס 7 במקרה הזה יספיק. בכל מקרה, התקציב הוא כ3000+- מוכן לחרוג קצת אבל ממש לא מעבר ל 3,500 (מסך רק 15.6) רק נקודה אחת, כל מחשב רק לא DELL, כפי שיצא לי כבר להתנסות איתם המחשבים שלהם לא אוהבים להחזיק מעמד יותר מדי ואוהבים לבקר במע…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה קריטי אפשר חריגה של 200-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תוכנות אופיס, פוטושופ, אינדזיין, בהמשך - תוכנת איור כלשהו/עיפרון דיגטלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ייצגוי (לא משהו מפוצץ עם 200 פונקציות) ושרת דואר. לא יהיה הורדות או FTP. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לעבודה באופיס, גלישה באנטרנט, סרטים וכדומה. המחשה לא מיועד למשחקים. דרישות חשובות: דגש על מסך איכותי שגודלו לפחות 15''. מקלדת נוחה. חברה אמינה + אחריות אמינה. סוללה שאינה חלשה. שיריץ תוכנות אופיס,סרטים אנטרנט ושאר שימושים מלבד משחקים בצורה חלקה! התקציב הוא עד 3500 מכיוון שאני לא חושב שאני צריך יותר בשביל מחשב שלא מיועד למשחקים (נראה לי שאפילו 2000 ומשהו יספיק), אך אם יש דגם ששווה עוד כמה מאות שקלים אז אני אשמח לבדוק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by DB20,

פרימייר, אפטר, אילוסטריטור ופוטושופ (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by yotam2233,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בטיול ארוך בחו"ל. תקציב: עד 6000 ש"ח מדינת קנייה: ארה"ב / ישראל (איפה שזה יוצא יותר זול) שימוש: עריכת וידאו Full HD ואף יותר, קצת משחקים, אדמיניסטרצייה רגילה תוכנות חשובות: כל החבילה של Adobe עם דגש על גראפיקה, וידאו וסאונד רזולוציית מסך: לפחות 1920X1080 אחסון: SSD (אני מביא גם כונן נייד לאחסון היותר מאסיבי) גודל מסך: 15"-17" משקל: כמה שפחות עובי: כמה שפחות עשיתי קצת חיפושים ו-"מחקר" בעצמי ומצאתי את הדגם הבא: ASUS N56VJ-DH71 2.7GHZ i7-3740QM 16GB 250GB SSD 2GB NVIDIA GT 635M 15.6" FullHD W8 רציתי לשאול לדעתכם, האם זה אכן מתאים לצרכים שלי? האם יש משהו יותר טוב/יותר מתאים? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

האם לסוללות של מחשבים יש זכרון ואם כן אפשרי לאפס אותו ו/או לכייל אותו מחדש?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by Refael Gaming,

מישהו יכול לבנות לי מפרט של גיימינג ועריכה עד 3,500 ש"ח fortnite gta ועוד משחקים

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. ואם הוא מקבל מהUSB השאלה האם זה יכול לפגוע בספק או להעמיס עליו יותר מדי שהרי לא תוכנן מלכתחילה לרכיה הזה של מאוורר חיצוני . כמו כן רציתי לדעת האם שימוש בנייד למשחקים בינוני כבד , יכול לגרום להחלשות של המחשב לאורך זמן , בגלל התחממות למשל, ולקיצור משמעותי בחיי המחשב ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מחפש מחשב נייד לפחות "15 וממש חשוב לי שהוא ירוץ עם XP ולא עם ויסטה. כלומר שכבר החברה שאני קונה ממנה יתנו לי את המחשב עם XP. בדקתי בבאג, איבורי ועוד כמה חנויות והם פשוט לא מוכרים מחשבים עם משהו חוץ מויסטה. אז ככה שאני גם צריך מקום שיימכור את המחשב עם XP (כלומר רשת או חנות שאכן עושה שנמוכים). המחשב יהיה לצרכי לימודים בלבד כלומר - אופיס ואינטרנט. וממש שום אפליקציה נוספת. תקציב עד 3200 ש"ח ואם אפשר לרדת אז בכיף. הציעו לי את TOSHIBA a300-20c ב-3100 שקל עם XP. האם זה משתלם? אם לא אז איזה דגם כן משתלם וגם יכול להריץ XP? אם תוכלו לעזור לי עוד היום אני אשמח כי מחר אני כבר הולך לקנות את המחשב.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by arel508,

תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. אחותי נמצאת כרגע בניו יורק והנייד שלה שבק חיים הרגע. היא רוצה לקנות מחשב חלופי כל עוד היא נמצאת שם. היא חוזרת ארצה ביום ראשון כך שיש לה רק את היום ומחר לחפש נייד חדש. שימושים : השימוש העיקרי הוא קריאת ספרים (PDF) שימושים נוספים כוללים גלישה ברשת, דיבור בסקייפ ושימוש באופיס. תקציב - עדיף כמה שפחות כל על עוד זה עונה על הדרישות. גודל מסך - כנראה 10' (היא צריכה לראות את המחשב לוודא שהיא מסתדרת עם מסך קטן). זמן סוללה - רצוי 6 שעות אבל אפשר גם 4. נפח הארד דיסק חסר משמעות. גם ההארד דיסק הכי קטן יענה על הצרכים שלה מעל ומעבר. אשמח מאוד לשמוע המלצות מנומקות. המלצה בסגנון "תקנה את X הוא הכי טוב" לא ממש עוזרת. הסבר על ההמלצה או אפילו לינק לכתבה/ביקורת שמסביר למה X מומלץ יתקבל בברכה.…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. הי התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה. מעדיף לרשום על טאבלט מאשר במחברות . האם יש טאבלט ממולץ ? עם עט כמובן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Overwatch , Call of Duty , Paladins , The vision 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיגיע עם SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה די שקט ולא מרעיש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Darkwood,

זה מחשב נייד Acer One D255E אני משתמש בלינוקס אובונטו 11.4 המיקרופון לא עבד רק ב SKYPE ובוינדוס כן עובד בהכל. לא יודע מה עשיתי אין קול בכלל ומקרופון לא עובד בכלל. http://imageshack.us/photo/my-images/37/screenshotzw.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/215/screenshot1dv.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/9/screenshot2hl.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/829/screenshot3pv.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/20/screenshot4iqy.png/ תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. הי, מחפש עבור אחיין שלי מחשב גיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. יש חיה כזו? מישהו יכול להמליץ על מחשב, או מפרט שכדאי לחפש באתרי מכירות? תודה.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.