עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orkir,

יש לי את האופציה של Intel WiFi Link 5100 Intel WiMAX/WiFi Link 5150 [add $10.00] Intel WiFi Link 5300 [add $20.00] מה ההבדלים בין המודלים? (הכרטיס יהיה בתוך הלנובו T400S החדש שלי שהשגתי במחיר פיצוץ!!!) תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by stam_1,

שלום מה דעתכם על המפרט הבא למחשב HTPC: מארז ANTEC NSK2480 לוח אם ‏MA78GM-US2H מעבד ‏Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray‎ GEIL DDRII 800MHZ 1X2GB דיסק קשיח 1T SATA2 32MB SEAGATE צורב LG DVDX22 כרטיס רשת אלחוטי 7128G PCI EDIMAX מקלדת אלחוטית TEAC 1. מבחינת שקט 2. מבחינת ביצועים (720P, 1080P BR)

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  4. שלום לכולם. יש באפשרותי להביא נייד מקנדה. ידידה שלי עובדת שם כרגע והיא חוזרת בדיוק לפתיחת הלימודים. הדרישות הן כדלקמן: המחשב ישמש ללימודים - אינטרנט , יישומי אופיס , סרטים (אין צורך באיכות מטורפת) מסך -15.4 עדיף מאט. משקל רצוי - עד 2.5 אפשר לחרוג זמן סוללה - 3 שעות ואם אפשר אז יותר יציאות מיוחדות - לא קריטי , HDMI יהיה נחמד בלוטות' -כן צורב DVD - כן זיכרון - 3 ג'יגה ומעלה אחריות בינלאומית -כן פיזור חום - חשוב שלא יהיה חם באיזור העבודה מקלדת וטאצ' פאד - חשוב שיהיו נוחים ואיכותיים חברות מועדפות - DELL , LENOVO , TOSHIBA חשובה מאוד אמינות ואיכות הרכבה הבנתי שלרוב דגמי לנובו וטושיבה אין בעיה של אחריות בעוד שבדל זה יותר בעייתי. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

יומולדת לאחות של חבר, הם רוצים לקנות לה מחשב. היא צריכה אותו ללימודים האקדמאים שלה. מה שחשוב בו זה נוחות, קלות, והשימושים היחידים בו הם אינטרנט, אופיס, וקצת מוזיקה וסרטים אולי (לא HD או משהו כבד). חשבתי ללכת על הASUS EEPC 1000HE, זול מאוד ונראה לי מספיק לצרכיה, אבל אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה רבה רבה נ.ב - הם הקציבו 4000 ש"ח, אבל אין טעם להוציא סכום כזה אם האסוס יספיק. עריכה: הם רוצים מסך "נורמלי" ולא 10" אז כנראה שהEEPC די ירד מהפרק. יש את הגרסא של ה12" לא ?

6. Started by גד :),

אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי מפרט מלא של המיני מחשב L5100 ACER או לפחות את השם של לוח האם : או לוח אם אחר שתואם .

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by neshro,

שלום רב, אני מחפש מחשב למשרד. בעיקר אופיס, הנהלת חשבונות וכדומה. ראיתי באתר של אייבורי את המחשב הבא עם מעבד מרובע ליבה ב-1800 ש"ח, בעיני (הלא מקצועיות) זה נראה מציאה, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3342&CatCode=1 תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  8. Started by dudu2683,

שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by s.os,

אתמול קניתי אתה ה1005 HA עכשיו יש לי בעיה קטנה במולטי טאצ' הגדלה והקטנה עובדת אבל אופציות כמו סיבוב תמונה וזכויות מגדלת שקימות ב1000 HE לא עובדות אולי לא קיימות? מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by shloosh,

מעבד מבוסס amd ולוח טוב. עכשיו כרגע יש לי מארז tsunami 350w ואני מפחד שהוא לא יהיה ממש טוב למעבד וללוח לכן כרגע אני מעדיף אולי להחליף את המארז במקום להחליף זיכרון.מארז טוב.,מעבד לפחות 2600. ולוח לא ממש משנה רק שיהיה בו dual. הקטע עם המארז,שאני יכול לקנות רק אם אפשר להוציא את הספק של הtsunami מהמארז שלי.... חשבתי על זה: AMD 2600 XP GIGABYTE 7N400-L1 CHENBRO MIDI TOWER XPIDER SILVER כולל התקנה 1570 ש"ח. מה דעתכם???

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

אחי רוצה לקנות מחשב חדש ללא כרטיס מסך ( יש לו 9800PRO ) וללא מסך. הוא שואל לתקציב של 5500 האם לקנות מערכת מבוססת INTEL או מבוססת AMD 64 ואפשרות OC עתידית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by ronenvak,

החלטתי לאחר לא מעט לבטים ללכת על ה64bit של AMD ואני מחפש מפרט מתאים וחזק. המחשב מיועד לעבודה, משחקים, ובעיקר עריכה ועיבוד ווידאו ותמונות. חשוב זיכרון של שיהיה עם זיכרון 1024 , HD בין 80-120G מהיר וללא מסך. המחיר יכול לנוע עד 5 ,5.5 אלף. לטיפולכם

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך ב5500 שקל מחשב למשחקים ואינטרנט אני רוצה AMD 64 3000 הוא כדאי????? עם 512 זיכרון או מעלה ו 120 ג'יגה כרטיס מסך של 1000 ומשהו שקל אתם יכולים להציע איזה מפרט שבא לכם!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by nice,

שלום,לאחרונה הוזכר בעולמי הפרטי שוב ושוב המושג "שרת". את ההגדרה השיטחית ביותר אני כבר מכיר - מחשב שמאכסן בתוכו קבצים למען שימוש של מחשבים אחרים.אבל כל מה שנוגע לדרישות משרת,מחירו הממוצע,והדרישות ממנו הוא תחום שבו אין לי כל ידע. ופה אתם נכנסים,אני הודה לכל מי שיוכל לתת קצת מידע על הנושא. כדי לייעל את המחקר הכנסתי מקרה היפותטי לסלט - ברשותי אתר עם 2000 כניסות ביום,אני מעונין להעלות אותו לשרת אחר מהשרת שברשותי עכשיו,מה אני צריך לחפש בשרת כזה אם ברצוני לאכסן אותו בביתי,ואיזו תשתית אני צריך בשבילו. תודה רבה לכל מי שיתרום לדיון ולא.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Shafan,

שלום שמי ירון אני מעוניין להתחיל לעבוד עם תוכנות כבדות של תלת מימד. ברשותי מחשב שזקוק לכמה שידרוגים. המפרט של המחשב הוא: AMD Athlon XP 2600 -מעבד לוח-אם- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard זכרונות- Kingston 512MB PC3200 CL3 X2 SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial ATA X2-Raid]-הארד דיסקים Lite-On 52x32x52 CDRW Black -צורב מארז- Compucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan המסך- VIEWSONIC VP171 LCD אני חושב לרכוש את אחד משני כרטיסי המסך הבאים: Leadtek NVIDIA Quadro4 900 XGL או PNY Quadro FX 1000. יש לי מספר שאלות: 1. האם ג'יגה זיכרון מספיק או שיש טעם להוסיף עוד שת סטיקים ולשדרג ל-2 ג'יגה זכרון ? 2. האם המעבד חלש מדי ? או שיש אפשרות לאובר…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  18. ed2k://|file|TechTV.-.How.to.Build.Your.Own.PC.[L!oNetwork.Net].mpg|681173696|B1F55BE9F3B53D48E7450A5DA3CF6502|/ הרכבת מחשב מ א' ועד ת'. סרט טוב. למתחילים אך לא יזיק לכל אחד.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  19. הי, רציי לשאול מהו מחיר ריאלי של מחשב שברצוני למכור. המפרט: IBM A21m, 800MHZ, 320 MB, DVD סוללה תקינה, מודם, רשת, מטען, תיק נשיאה. הבעיה של התמחור נובעת מזה שהמסך (14") לא תקין והמחשב עובד רק בחיבור למסך חיצוני או SVIDEO. מה דעתכם? ניתן לשלוח תגובות גם ל amitai10@yahoo.com תודה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by osz,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור עם בניה של מפרט מינימליסטי לקולנוע ביתי. אני צריך מערכת שתתחבר לטלויזיה ותריץ סרטים בצורה חלקה וטובה ולא יותר מזה. משהו בעלות הכי נמוכה שאפשר בלי להתפשר על התוצאות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by nadavP3,

שלום אני צריך עזרה במצית נייד שיהיה דיי קל (נגיד 2קג או 2.5 לא יותר, כמובן שפחות אדיף) מסך 10~14 לא יותר קטן\גדול וגם בפחות מ10,000 (נגיד סביבות ה8000 יהיה נהדר) תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 8,000 ש"ח (גמיש) המחשב נועד לאינטרנט אלחוטי ולאופיס (לא למשחקים !)

23. Started by עמיר שחר,

שלום לכולם אני מעונייןן לקנות הרדיסק נייד בנפח של בין 250-300 GB שהיה בעל חיבורי FIER ו USB2 האם למשהוא יש המלצה להרדיסק טוב שאמור לעבוד שעות על גבי שעות. תודה מראש עמיר שחר

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by harel_d,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה *קל משקל* (לכל היותר 2 ק"ג, עדיף פחות) מחברה אמינה (לא HP!!). המחשב דרוש ליישומי גרפיקה דו מימדית ולצרכי לימודים (הדפסות). המחשב צריך להכיל חיבור לרשת אלחוטית מהירה וכל החיבורים המתבקשים (אפשר גם ללא כוננים פנימיים). העניין הוא שסדרת ה-X של IBM פשוט י-ק-ר-ה בטירוף ואני לא כ"כ בטוח שהיא נותנת את התמורה המלאה למחיר (לפחות מבחינת הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים מתאימים או לייעץ לי בכלליות בנושא. ** כמו כן, שמעתי שקיימת חנות המרכיבה בעצמה מחשבים ניידים ולכן גם מוכרת אותם בזול, מישהו מכיר את השם של החנות / כתובת ??? תודה!

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים