ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריכה בבקשה המלצה למפרט למחשב לצורכי עריכה גרפית ועימוד בתקציב של עד 4000 ש"ח - כולל מערכת הפעלה (Windows Vista Home Premium). עיקר השימוש הוא לתוכנות: Painter X, QuarkXPress 7 ו-CorelDraw אבל גם לעיבוד תמלילים, יצירת מצגות וגלישה באינטרנט. רצוי מאוד שהמחשב יוכל "לסחוב" גם גרסאות חדשות של התוכנות הללו, או תוכנות מקבילות - במשך כ-4 שנים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין. ראיתי את המחשב הבא במהלך שיטוטי באינטרנט: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=17507 יש לזכור שצריך להוסיף למפרט הזה מערכת הפעלה - Windows Vista Home Premium, שעולה בחנות הזאת 615 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. האם המפרט הזה נראה מתאים לצרכים שלי? 2. האם כדאי להרחי…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
DELL INSPIRON 1520 - מתחמם מאוד כשמשחקים בו! חשבתי על אחד מאלה: http://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8&search.x=0&search.y=0 מה מומלץ? איזה חברה טובה יותר? COOLMASTER או ZALMAN, והאם הזולים יותר של ה- 95-180 שקל יעשו את העבודה? המחשב מתחמם מאוד עד כדי כך שאי אפשר לגעת בחלקים החמים שלו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד במחיר בין 3500-ל4000 ש"ח ,עדיפות לdell. גודל מסך 14". תודה .
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחשב כולל מסך למטרות הבאות עבודה משרדית סרטים תוכנות גרפיות(אוטוקד,פוטושופ וכו) אינטרנט קצת משחקים בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ חזק שישמש בעיקר לגיימניג גודל המסך צריך להיות בין 15" ל 17" וכרטיס מסך הכי חזק שאני יכול להשיג במסגרת התקציב המשקל לא ממש חשוב כי השימוש בו יהיה רוב הזמן בבית ולכן גם זמן הסוללה לא קריטי כי יהיה רוב הזמן מחובר לחשמל רצוי מאוד כונן קשיח SATA 500G, אם זה חורג מהתקציב אז לא פחות מ 300G יש צורך בכונן DVD\CD וצורב אין צורך ב bluray מעדיף שיגיע עם Win7 אין יציאות מיוחדות שאני צריך בנוסף חוץ מהיציאות הסטנדרטיות כמובן שיהיה שקט ושתהיה לו מערכת קירור טובה אין לי העדפה לחברה מסויימת אבל רק לא HP... יש לי כרגע ואני מאוד לא מרוצה ממנו מתחמם לי מלא ועושה רעש של אתר בנייה :\ עדיף שיהיה Dell\ Asus\ Lenovo משהו אמין רוצה לבצע את הרכישה כמה שיותר מ…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקי אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4500 שקל מחשב שיתאים לגיימרים עדיף בנוגע לעוד פרטים אני לא יודע ממש הוא גר בחיפה ככה שמפרטים ממקומות לקניה בקרבת מקום יועדף
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - gta העתידי,העיקר שיוכל להריץ משחקים בעוד שנה ושנתיים מעכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D 1)כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה שלה אז התמונה חתוכה כאילו התמונה שהמחשב משדר תמונה גדולה מהטלוויזיה..איך מסדרים את זה? 2)יש סיכון בעדכון הדרייברים שלי המחשב? אפשר לינק או משהו להורדה של עידכונים אם יש פה בפורום?כי אני לא מצאתי... 3)עם אני יקנה WIN 7 ויתקין יקרה משהו לאחריות? מדובר בנייד DV5-1130 HP Pavilion עם VISTA SP2 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 3000 ש"ח מסך 15.6" , ממש רוצה שהמשחק GTA IV יעבוד עליו על דרישות לפחות מינימליות אינטרנט אלחוטי B/G/N BLUETOOTH HDMI מעדיף מהחברות HP, lenovo,acer מתכוון לקנות באייבורי או בKSP תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי , אני מחפש טבלט כדי לקחת אותי לימי צילום ולהציג תמונות , אני ממש ישמח שתהיה לו אפשרות לחבר לטלוויזיה ( MINI HDMI ) ואני לא רוצה לעבור את 2000 ש"ח עבורו . המליצו לי על SAMSUNG TAB 2 10.1 זה הגודל מסך שאני צריך פחות או יותר אבל המסך שם הוא TFT ולא IPS . משהוא יכול להמליץ על טבלט טוב שהיה לו ? אין משמעות למערכת הפעלה (IOS , WIN 8 .......) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום , שבוע הבא אני באילת אשמח לעזרתכם. אם אפשר גם קישורים לחנות זה יעזור מאוד 1. תקציב: 4000 שח מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים כמו siv5,6 ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? Win 10 כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת 9. מתי מתוכננת קניית ה…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני עצה לגבי מה לקנות והאמת שאני לא כל כך מבין ולא יודע מה נחשב למחשב נייד טוב. השימושים של המחשב זה אופיס ,אינטרנט ושיתוף קבצים.הבן אדם חולה מוזיקה ובגלל זה עדיף HD כמה שיותר גדול עם זה אפשרי בתקציב. סדר עדיפיות לדעתי הוא 1.אחריות 2.זמן סוללה 3.פיצרים נוספים (כמו קוראי כרטיסי זיכרון בלוטופ וכו) 4 בסוף הכי פחות חשוב גודל משקל ומראה אודה לכל מי שיכול להמליץ לי מה כדאי לי לחפש במפרט מבחינת מעבד/ציפסט/זיכרון וכו או יותר טוב לתת לי דגמים ספצפים ממולצים.בנוסף אשמח לדעת אם יש פירמות שלא מומלץ לקנות מהם. זהוא פחות או יותר ,תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש לקבל את התמורה מבחינת חומרת המחשב במחיר הזה כלומר אם FUJITSU נותן לי מחשב אם מפרט יותר טוב משל DELL אז בכיףשמעתי רק דברים טובים על החברה.המחשב אמור לשמש אותי ב4-5 שנים הקרובות אז משהו מתקדם ולא ישן מבחינת המפרט והביצועים שלו. תודה מראש * מטרות המחשב? לימודים בעיקר כלומר תוכנות כגון: soildworksmicrosoft visual studio מסך 15.6 רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 8 שעות עבודה לאחר טעינה מלאה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי הצעת מחיר ב 800$ לא כולל מע"מ אשמח לשמוע את תגובתכם אני לא מתכוון לחרוג מהתקציב של 3500 ש"ח בנוסף אשמח לדעת האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7300GT 256MB + ולהפוך אותו לכרטיס מסך GeForce 7600GS Sonic לפי מה שראיתי באתר הבדל של 100 ש"ח תודה לכם זברה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דגם של מחשב ואם אפשר חנות מומלצת בחו"ל (אירופה וארה"ב בלבד) בן דוד שלי מאבטח מטוסים ונמצא בעיקר באירופה אבל גם לפעמים בארה"ב (שבוע הבא חוזר עם נקסוס 5 ) * מטרות המחשב בעיקרון שיחזיק לי ל4 שנים לפחות, לכן חשוב שיהיה מודרני מאוד. כח עיבוד חזק למטרת רינדור בתלת מימד ועבודות בפוטושופ ברזולוציה גבוהה. * גודל המסך לא פחות מ13.3 אינץ ולא יותר מ15 אינץ. * רזולוציית המסך FHD 1920x1080 והלאה. בעיקרון FHD יספק אותי. * משקל רצוי נמוך ככל האפשר. לא יותר מ1.8 קילו כולל סוללה. * נדרשת ניידות וזמן סוללה של לפחות 6-7 שעות. * SSD חובה 128GB לפחות. * כונן אופטי? אם יש למה לא, עדיף בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, תואר במדעי המחשב, תכנות, שיהיה מחשב סבבה גם לשימוש יום יומי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למחשב קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני התחיל ואומר שקראתי את רוב מה שרשמתם אך אני עדיין אשמח לקבל שמות ודגמים ולא הפניה למאמרי שיקולים או דברים מסוג זה אני מחפש מחשב שרוב עיסוקו או סטודנטיאלי (תכנות, וורד, אקסל..) כאשר שכמו כל מחשב ישמש גם לראות סרטים או משחק כזה או אחר יהיה המחשב הראשי שלי אין לי מחשב נייח חשוב לי שיהיה קטן אזור ה13 גג 15 אינץ שיהיה קל מכיוון שאני הסחוב אותו הרבה איתי עדיפוץ לאורך סוללה ארוך עד כמה שאפשר אני יודע שאין ערבויות בנושא הבאה אבל לנסות כמה שיותר שיחזיק לטווח השלוש ארבע שנים (לא רוצה להכנס לעוד הוצאה של מחשב לפני סיום התואר) כרגע אין הגבלת תקציב רוצה לראות את כל ההופציות ואז החליט מודה לכם מראש על העזרה וזמנכם יואב
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי ! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשתי האחיות הקטנות שלי , שתיהן תלמידות תיכון. הצרכים שלהם הם דיי בסיסיים- כתיבת עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות וקצת משחקים בסייסים. מה שחשוב לי בעיקר זה לרכוש מחשב שיחזיק לאורך זמן, יציב, עם מינימום תקלות. המליצו לי על מחשב נייד של hp מדגם G6-1140S שמחירו כרגע הוא 2,899 שקלים. האם הדגם מומלץ? האם יש דגמים טובים יותר לצרכים הללו ? ומבחינת אורך חיים של מחשב, האם עדיף לי לרכוש להם אולי מחשב נייח מאחר ואלה למיטב הבנתי מחזיקים זמן רב יותר? התלבטות נוספת שיש לי היא אולי לרכוש להם 2 נוטובוקים של אסוס במחיר של ה- Hp וכך שניהן יוכלו לעבוד באופן עצמאי יותר, אך מצד שני הבנתי שהנוטבוקים שורדים פחות זמן... בתודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-520M, 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: 512MB ATI Mobility Radeon HD 4330 רציתי לדעת האם המחשב הזה יוכל להפעיל משחקים על רמה גבוהה והאם הוא נחשב למחשב טוב? מה אתם חושבים על כרטיס המסך האם הוא בעל ביצועים טובים ? ושאלה אחרונה האם המעבד נחשב למעבד טוב וניתן לעבוד איתו בקלות עם מכונות וירטואליות?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 7500 ש"ח כרגע יש לי הצעה אחת מ KSP צירפתי תמונה, רציתי לבדוק פה עוד אופציות של מפרטים שאפשר לשפר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח (חריגה קלה לא יותר מ 100 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ והבעיה שלי שאני לא מבין בהם כלום :-[ ... אז אני פונה אליכם ! יש כמה מאפינים/פרטים שאני סגור עליהם ואני נורא אשמח לקבל עזרה מכם: * מחיר עד 7,500 שקל * מסך עד 12.6" * כונן מובנה התומך ב CD/DVD * מומלץ שיהיה דק המחשב עצמו נקנה למטרות עבודה לכן צריך שיהיה מהיר ולא יתקע בקלות, שיוכל להריץ בקלות מספר תוכנות בו זמנית והקטע של גיימינג ממש לא חשוב. תודה רבה מראש לכל העוזרים והממליצים אלי
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הטאבלט של ASUS ואני מעוניין לשמוע את הסאונד במערכת סטריאו. אני הבנתי כבר שהוא תומך בפרוטוקול A2DP ולכן חשבתי לקנות רסיבר BLUETOOTH ולחבר אותו למערכת. השאלה היא האם כל הצלילים יושמעו דרך ה-BLUETOOTH (כולל, למשל, סאונד מהדפדפן) או רק שירים שמנוגנים דרך נגן המדיה? בנוסף, האם יש לכם המלצה לרסיבר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-