עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מפרט תקציבי ללא ציוד הקפי איזור ה 1500 ש"ח לקצת משחקים ועריכת מוזיקה. אפשר גם ללא צורב.

2. אחרי עדכון ביוס בToshiba Satellite a215-s4747 המחשב לא רץ בלי סיסמה גם לא מריץ דיסק אתחול חיפשתי באינטרנט ומצתי שאם אני מקצר פין C652 זה מוריד את הסיסמה, האם זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. עם אפשר לאזור לי מהר למה אני רוצה לקנות השבוע תודה מראש משה... 1 מה התקציב המקסימלי? עד5500עם אפשרות לחרוג בכמה מאות שקלים, אבל לא לעבור את ה6000 כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטיםHD,ואיטנרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - GTA IV, PRO10!!! , fifa10, VC#, Eclipse, VMwareWorkstation, Fallout 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ? שימוש יום יומי למעלה מ8 שעות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ? אני מתכנן לקנות מסך - לכן אני בונה עליכם למלא את הפרטים הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), עכבר, מקלדת מסך (23 אינצ!)צורב dvd 4. רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוג…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by clix,

ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום ! מחפש לפטופ לסטונדט מדעי המחשב גודל מסך 15¨ אינץ זמני סוללה פחות קריטי ללא משחקים - מתאים לצפיה בסרטים לקנייה בארה¨ב - ניו יורק 700-900 דולר בעל אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by bora8,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב לשימושים של : עריכת וידאו , משחקים כבדים , סרטים HD , אינטרנט המפרט שהציעו לי הוא : Core i5 750, s1156, 8MB Box P7P55D EVO LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600(Asus) 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel Centurion 590 Black Case 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (Chieftec) הכרטיס מסך שלי יהיה כרגע HD4850 אבל אני מתכוון להחליף אותו למשהו יותר חזק. יש לי מסך "23 של סמסונג FULL HD אם יש לכם הצעות לשיפור אני אשמח לדעת תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. -------------------------------------------------------------------------------- 1. תקציב 1500 ש"ח אם זה אפשרי למטרות שלי אני לא רוצה לסבול מהמחשב אני רוצה איכות צפייה טובה וחלקה 2. מטרה מדיה סנטר לצפייה בסרטים DVD , צפיה דרך האינטרנט וישרות דרך המחשב א. יותקן winodws madia center כולל נגני הסרטים , מקודדים וכו 3. יש צורך ברמקולים 4.השקט חשוב רמה 5 (בדירוג עד 10 ) 5.לא מתכנן אורקלוקינג אין צורך לצרכים שלי ולא למשחקים 6. חנות מאזור חיפה 10. רצוי שהיה חיבור התקנים FW רחב ( אם כבר עושים מדיה סנטר למה להתקע ] בעתיד המחשב יחובר למסך LCD תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי דל סטודיו 1555 חדש למדי ופתאום שמתי לב היום לכל מיני רעשים מוזרים שמופיעים בזמן שימוש נורמלי במחשב (לא משהו עמוס במיוחד). התיאור הכי טוב שאני יכול לתאר הוא שילוב בין הפרעות חשמליות קטנות ומשחק עם שקית ניילון ליד מיקרופון (ותודו שזה חתיכת תיאור מעניין). בהתחלה חשבתי שזה משהו שקשור למאוורר אבל שמתי לב שהם נשמעים בצורה די קבועה עם גלילה רצופה של דפים במסך בעת גלישה באינטרנט ומגיעים להערכתי מאיזור המסך. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (אגב, כנראה שבכל מקרה אני אגרום לטכנאי של דל לבוא לבקר אותי להגיד חג שמח, אבל הייתי שמח לדעת).[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 00:03:19 OK, אחרי עוד קצת זמן בחברת הרעשים המוזרים הבנתי שהם מגיעים מהספק דווקא (די בוודאות), אול…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  9. מעבד אינטל core2duo לפחות 4 גיגה זיכרון כ.מסך לא על הלוח מ SKYPC עדיף (לא חייב)

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by As-21,

הסוללה של הנייד שלי מחזיקה רק 5 דקות בלי הטענה הגיע הזמן להחליף. השאלה שלי איפה אפשר לקנות סוללה למחשב ? בארץ או בחול ? מה אמור להיות המחיר של סוללה ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by wooper,

היי יש לי בעיה בנייד DELL STUDIO 1537 הדיסק נשלף מהכונן בכל הפעלה מחדש אני פשוט רואה את הסימן של ה eject זוהר זה קורה בעיקר שאני עושה רסטרט למחשב מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by galit2ha,

שלום שלום, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע ל TOSHIBA satellite u500-10K השימושים סטודנטיאלים (לימודי הנדסה), אני אצטרך אותו ללימודים והורדה/צפיה של סרטים וסדרות. (אפילו שהמסך קצת קטן.. אבל אני לא מעוניינת במחשב עם מסך הגדול מ13").. ובנוסף - מה דעתכם עליו מול HP pavilion DV3? תודה מראש גלית.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by shaq34,

שלום קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 1750 עם מערכת ההפעלה ויסטה התקנתי את ווינדוס XP- מצאתי דרייברים להכל חוץ מלכרטיס WIRELESS הכרטיס נקרא European Dell Wireless 1515 (802.11n) Half Mini Card אני לא מצליח למצוא דרייברים ל XP בשבילו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by amit132,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6.…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by galit2ha,

בוקר טוב, מתלבטת בין שני הדגמים האלה: TOSHIBA satellite u500-10K http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13147# ל. HP Pavilion Dv3 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=983 על מה אתם ממליצים? מה היתרונות או החסרונות של כל אחד?(מעבר לדברים הבולטים כמו גודל הדיסק קשיח) האם השוני בכרטיס המסך משמעותי? השימושים סטודנטיאלים - לימודי תוכנה והורדה וצפיה בסרטים סדרות. אשמח לשמוע חוות דעת. תודה. גלית

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by Tavor999,

שלום לכולם, אני מתעניין בדגם Studio 1555. האם מישהו יודע היכן אני יכול לראות אותו באזור חיפה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד תודה רבה על העזרה! מי יתן והשבוע אני אקנה מחשב

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  18. שלום חברים חבר רוצה להזמין מחשב למטרות משחקים. אין צורך בציוד היקפי או מסך. המסך שברשותו הוא 19" (רזולוציה 1280X1024/1440X900 , לא סגור איזו מהם,אבל את הכיוון הבנתם) הוא מעוניין במחשב בעיקר בשביל גיימינג (ואם ירצה סרטים HD וכו' לחבר לטלויזיה וכאלה) המפרט הכי טוב שהצלחתי לדחוף הוא להלן: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪688 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 מאוור OCZ Vanquisher, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=760 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪409 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition , יחידות 1 ₪349 http://www.rsm.co.il/produ…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. הרכבתי מפרט רב תכליתי (All-Around) כמו שמצוין פה (קרדיט למדור המפרטים המומלצים)- רק שנתתי יותר חשיבות למשחקים (משהו כזה)- 30% משרדי/ביתי/HTPC - גלישה, IM, אופיס, צפיה בתכני HD, שמיעת מוזיקה, המרת פורמטים בסיסית. 40% גיימינג ברמה טובה ומעלה. 30% משימות כבדות כמו עריכת 3D, עריכת אודיו/וידאו, פוטושופ, תוכנות הנדסיות וכדומה. בקיצור למפרט: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz C…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. שלום! 1. תקציב - אני לא רוצה לחרוג מ2000 שח. 2. עבודה משרדית, סרטי HD, אינטרנט, יכולת בסיסית להפעיל משחקים. אין שימושים מיוחדים, בעיקר מולטיטקינג. יש לי מסך 19" רחב עם רזולוצייה טבעית 1440*900 3. אין צורך בציוד הקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 5. - 6. 5 7. מאמין שלא.. ואם כן אז במגבלה של קירור אוויר. 8. אין צורך במערכת הפעלה/ הרכבה 9. אזור מרכז, בת ים. 10. - באופן כללי חשבתי על מערכת מבוססת 720 של AMD על לוח עם כ.מסך מובנה, 4 ג'יגה זכרון ו500GB קשיח. מעדיף מארז שחור, קטן, זול עם ספק מובנה ומומלץ גם שיראה בסדר. אני מעוניין לחסוך כמה שיותר אז אני מאמין שאוברקלוק אני לא יעשה. מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ₪651 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by RDragon,

הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום , בחרתי במפרט שיחזיק לפחות לשנתיים הקרובות ללא כל שדרוג, השימושים הם הרצת תכני FHD, פה ושם משחקים (MOH, COD, FAR CRY), וכמובן שימושים רגילים כמו אינטרנט אימייל וכו'. AMD Phenom II X4 940 Gigabyte GA-MA785G-UD3H OCZ 2x2GB DDR2 1066MHz HPC Reaper WD Caviar Green 1TB WD10EADS SAPPHIRE Radeon HD 4870 1GB מה אתם אומרים? שאלות - - האם החומרה מתאימה? ז"א, הכרטיס מסך ללום אם, המעבד ללוח אם וכו'? לפי מיטב הבנתי הכל תואם. - איזה HDD כדי לקחת במידה ואני גם רוצה לשחק במשחקים פה ושם, וגם להריץ תכני HD ? ראיתי שפה בפורום מומלץ ה GREEN מכיון שהוא שקט, אך הוא גם מספיק "ביצועי" בשביל להריץ משחקים? האם עדיף לקחת את ה BLACK או להישאר עם ה GREEN? - יש לי ספק …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  24. מסך DELL2209WA ספק כח 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 זכרון (2 יחידות) KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA GEFORCE 9600GT 512MB HD P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 סה"כ - 3050 ש"ח (ללא המסך) אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים