ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, אשמח לעזרה במציאת מחשב נייח המחשב הנוכחי (מוחלף עקב בעיית חומרה) - Lenovo All in One עם מעבד I5, SSD256 ומסך 23 אינץ' מגע (שנהרס די מהר) שימוש נוכחי - בעיקר גלישה ואופיס אבל לעיתים קרובות עם 20+ תגיות פתוחות במקביל וכמה קבצים של powerpoint או excel מה שלפחות המחשב הנוכחי התקשה לסחוב לפעמים מבחינת המחשב הבא, מתלבט בין עוד all in one לבין לקנות בנפרד מרכיבים. הנטייה כרגע היא לנפרד אשמח לשמוע המלצות בעד ונגד All in one והמלצות לגבי מחשב (גוף בלבד, ללא צורך במסך וציוד היקפי אחר) השיקולים העיקריים הם מעבד וקירור תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים,נראה לי שההבדל המרכזי הוא הכרטיס מסך. מה דעתכם? או אולי דגם אחר בסידרה בעלות דומה? 1. Lenovo IdeaPad,G570 M517AIV Intel i5 GPU: Intel HD Graphics 3000 מחיר: 2710 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 2. Lenovo IdeaPad , G570 M5159IV, Intel i5 GPU: AMD Radeon® HD 6370M ,1G DDR3 VRAM מחיר: 2990 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13870 הדרישות: Budget: up to 3000 NIS Laptop HW to be relevant for the next 4 years. 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 4GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Good War…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]היי שבוע טוב אני מחפש לאחותי וילדידה מחשבים: לידידה 2 מחשבים 1 נייד 1 נייח , ולאחות נייח. נתחיל עם האחות: תקציב:2500 ש''ח שימושים:אינטרנט,מוסיקה,וקצת משחקים ישנים מאוד. OVERCLOCK:לא אין צורך חומרה:צריך ארדיסק 2TB,כרטיס מסך שיהיה מובנה ,כונן די וי די צריך,לוח אם של GIGABYTE ,מעבד I5 4690 ,זיכרון 8 גיגה DDR 3 ציוד היקפי:לא צריך כלום הערות נוספות-כונן שיהיה עד 200 ש''ח איכותיעכשיו לידידה: תקציב:3000 גם שימושים:אינטרנט,מוסיקה,משחקים חדשים OVERCLOCK:אין צורך חומרה:ארדיסק 2TB כרטיס מסך חזק שיכול להריץ משחקים ברמה טובה עד 800 ש''ח, לוח ומעבד של GIGABYTE מעבד I5 4690 'זיכרון 8 גיגה גם DDR 3. ציוד הקפי:מסך 23 אינץ,מקלדת,עכבר,צורב …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה חיפושים מצאתי טאבלט מבוסס וינדוס 7 ב 170$ סה"כ http://www.aliexpress.com/product-fm/522375566-10-1-intel-N455-Tablet-PC-windows-7-andorid-2-2-dual-os-2GB-32GB-capacitive-wholesalers.html מה אתם אומרים עליו ? אני סטודנט במכינה להנדסה כרגע וחשבתי במקום להסחב עם כמות דפים לא נורמלית אולי שווה לקנות טאבלט המטרה היחידה שלו היא להריץ אופיס בשנה הזאת ושנה הבאה אולי תוכנות פשוטות שאני אצטרך במהלך הלימודים. ראיתי כמובן את הסמסונג סלייט 7 וממש אהבתי אבל לדעתי קצת מוקדם ועוד מעט תהייה ההשקה של וינדוס 8 ויחד איתו טאבלטים הרבה יותר יעלים. אז מה אתם אומרים שווה לקנות אותו לתקופה של שנה - שנה וחצי ? בברכה,
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח , לעבודה משרדית , ישומי אופיס מוסיקה, צפייה בסרטים (חיבור HDMI ) התקן wifi , bluetooth ...... מה החוות דעת עבור המחשב : Toshiba מדגם L750-1DE, תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן אהלן לאחר כמה חודשים של עבודה מפרכת, אני רוצה לקנות לי לפטופ. הבעיה, שהמחשב האחרון שקניתי היה ב2007. ואין לי שמץ של מושג מה הולך היום מבחינת חומרה, בטוח שלא לניידים בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב נייד חזק, שיחזיק לי גם תוכנות לעריכת סאונד (קיובייס וכאלה) ברמה בסיסית, אני לא מתכוון להקליט עליו פרוייקטים של מיליוני ערוצים. ואם כבר אני משקיע, אז שיהיה מחשב גיימינג לא רע. כל המלצה תתקבל בשמחה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי, אני צריך את המחשב ללימודים, אינטרנט וחשוב שלי שיריץ 1080 חלק, ושתהיה יציאת HDMI. לפחות לפי ביקורות שונות, שניהם אמורים לעשות את העבודה, אבל בכל זאת - אני מתלבט בין שני הדגמים שרשמתי בכותרת. הטושיבה מעט יקר יותר. יש המון ביקורות לא רעות על האסוס, השאלה היא האם באמת הטושיבה שווה את המחיר המעט גבוה יותר (בערך 300 ש"ח). אגב, אני מבין מעט מאוד במפרט עצמו, אבל נראה לי שיש יתרון משמעותי לטושיבה - אחריות שנתיים. אודה מאוד על דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אסוס ROG G750 JX בן שנה ,יש עדיין אחריות שנתיים איסוף מהבית המפרט שלו זה מסך 17.3 תלת מימד FHD 16 גיגה ראם 2 הארדיסקים 2.5 של 750 ,מיהירות 7200 וכרטיס מסך של GTX770 מה השווי של מחשב כזה בשוק יד 2?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לנובו thinkpad. אתמול פתאום המסך התחיל לרצד בפראות (אי אפשר לקרוא בכלל). מה זה יכול להיות? האם אני חייב לקחת את המחשב למעבדה או שיש משהו שאפשר לעשות בבית? תודה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בס"ד.. בעז"ה בקרוב קונה מחשב..כבר הסתכלתי על כמה דגמים וצריך עזרה או המלצה על משו אחר.. * מטרות המחשב? משחקים כבדים , אינטנרט ,סרטים. * גודל המסך? אם יש אופציה טובה במסך יותר גדול מה 15.6 אז עדייף אם לא עזבו.. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יושב בבית רוב הזמן.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? המחשב יושב בבית רוב בזמן.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? טושיבה, דל, אסוס ובמקרה הכי גרוע HP. עוד כמה נקודות.. אפשר לחרוג מהתקציב אבל ממש בקטנה.. מעבד מינימום i5 ואפילו i7 ... והעיקר זה הכרטיס מסך זה הכי חשוב לי...כמה שיותר חזק שאפשר להוציא מהתקציב הזה! בינ…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד : ACER FERRARI 3400 הלוח של AMD יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות לוח ל"נל או מי היבואן של ניידים ACER בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן כתבתי כאן הודעה בנוגע לקניית מחשב שהיה מיועד לחברתי. עתה אני מעוניין לרכוש אחד לעצמי לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמעט כל משחק שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחיר צריך לכלול מסך, אז תגידו לי אתם. …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים למחשב נייד של חברת style note דגם:m54g בבקשה ממכם אפילו אתר של דרייברים שאפשר למצוא בו!! תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום לכם. לאחרונה החלטתי לקנות מחשב מיני נייד ותיכננתי על ה S10e lenovo לצערי(הרב) המבצע נגמר. ואשמח להמלצה על מיני מחשב נייד בתקציב של עד 1500 ש''ח. הדרישות הם: מסך כמה שיותר גדול(אם אפשר 10INCH) מעבד יחסית חזק(מעדיף להימנע מה celeron 900mhz) זיכרון לפחות 1GB בקשר להארדיסק יספיק לי אפילו 4GB. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שולחני חדש. התקציב מבחינתי הוא 3.5k למחשב ובנוסף כרטיס מסך, שאני לא ממש יודע בכמה לתקצב כי אני לא מבין בהם כלום. הייתי שמח לו הכל ביחד היה נכנס תקציב של 5k ופחות, אם זה אפשרי. מה שאני צריך מהמחשב: משחקים, גם החדשים ביותר. עבודה: אופיס, אינטרנט וכו'. Google Earth. כניסות USB קדמיות רבות (לא יודע כמה אפשר). אני צריך מפרט מלא כולל הכל: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, צורב משולב, מקלדת ועכבר פשוטים ואם אפשר להכניס בתקציב - גם רמקולים נורמליים וכמובן כרטיס המסך. עדיפות למפרט שיש באייבורי מחשבים, ובכל מקרה של חברה שיש לה שירות גם במרכז הארץ. תודה,
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב שישמש לחישובים מדעיים בבית. כלומר, ההתלבטות העיקרית היא לגבי מעבד. מצד אחד הקוד שאני עובד איתו עושה שימוש בopenMP ואז כל ליבה נוספת מקצרת את זמן הריצה. לכאורה יש יתרון למעבדים של AMD עם 8 ליבות על פני אינטל (אני לא מחשיב 4 ליבות עם HT כשקולות ל8 ליבות כי מנסיון HT לא תורם במקרה הזה). מצד שני, אם זמן הריצה של תהליך יחיד על ליבה של אינטל יהיה קטן ב2 מזמן הריצה על ליבה של AMD הרי שהיתרון במספר הליבות של AMD לא תקף. כמו כן, איזה מעבד עדיף עם GCC שאני משתמש בו? מעבר לקוד שאני כותב בC אני מריץ גם פייתון. יש הבדל בביצועים בין AMD ואינטל? יש עוד התלבטויות אבל אני חושב שהבהרתי את הכוונה שלי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כולם, (כמה מוזר לראות את הפורום אחרי 4-5 שנים שלא התחברתי לפה, מוזר) ככה בקרוב אתחיל ללמוד רפואה בחו''ל, והגיע הזמן לקנות מחשב רציני, עד היום ההיתי עם מחשב שולחני וasus eee לנסיעות עכשיו אזדקק למחשב לתקופת הלימודים, ממה שהבנתי אין יותר מדי לעשות עם המחשב פרט לכתיבה בהרצאות, סיכום חומרים, גישה למאמרים וכתיבת עבודות, וכנראה הרבה הורדות של סרטים שיהיה זמן לצפות. מכיון ואנני מודע מה קורה היום בסצנת הניידים הבנתי שהמינימום לדרישותי זה כול מעבד i5 עם 4 gb ram וכול שאר הקונפגרציה דיי זהה, wifi b/g/n bt hdmi usb 3 ומצלמה ומיקרופון לסקייפ, שזה סטאנדנרט. משום מה מאוד נדלקתי על העיצוב של הלנובו אדג e430 נראה עונה על הדרישות, האם זהו המחשב? יש הסתייגות ממנו או מלנובו בכלליות…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ליפני קניית מחשב נייד והוצע לי המחשב הנ"ל חיפשתי ביקורות ברשת על המחשב ולא מצאתי כלום האים מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי המחשב או להפנות אותי לאתר כל שהוא האים הוא מתאים למישחקים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
החברה שלי קיבלה מחשב נייד, נוסף לזה שהיה לה, והיא מתלבטת מי מהם להשאיר ומי למכור. המפרטים של המחשבים הם (הנתונים נלקחו מפיסי ויזארד): לנובו לוח אם: לנובו NITU1 צ'יפסט: אינטל GL40 מעבד: אינטל פנטיום T4200@2000GHZ זכרון: 3072MB כרטיס מסך: מובייל אינטל 4 סירייס אקספרס צ'יפסט פמילי דיסק קשיח: 250 ג'גה של WD קומפאק (החדש): לוח אם: HP308A צ'יפסט: אינטל GME965 מעבד: אינטל C2D מובייל T5870@2000GHZ דיסק קשיח: 160 ג'יגה של היטאצ'י לשני המחשבים צורב DVD ומסך 15" כמו כן, מהו מחיר סביר עבור כל אחד מהם?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, מנסה לעזור לקרוב משפחה שזקוק לנייד חדש. דרישות המחשב: יצרן: HP או DELL מעבד מסדרת ה - I, אין חשיבות כרגע בין אם זה ה3, 5 או 7.כנ"ל לגבי מהירות המעבד.(אני אבחר לפי שאר הפרמטרים של המחשב) זכרון 4GB DDR3 רצוי בשני סלוטים ניפרדים. בנוסף רצוי אופציה להרחבה ל-8. זכרון HD - 500 GB ב 7200 RPM גודל מסך : 15.4\15.6 תקשורת : 10/100/1000 + 802.11 B/G/N, ה-N תנאי הכרחי כ.מסך: NVIDIA מסדרת ה9 וצפונה(NVIDIA תנאי הכרחי) סאונד : אין דרישה ספציפית, השאיפה לסאונד טוב, רצוי סאב מובנה. מחיר: פתוח, בסביבות ה5. שאר הדברים סטנדרטיים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
התקציב הוא 2600 בבקשה לא לחרוג יותר מידי ואם ניתן להפחית במחיר זה יהיה מעולה המחשב הינו לשימוש ביתי לאנשים מבוגרים, פתיחת חלונות מרובה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ההורים משתמשים בסקייפ לא מעט. אני צריך את כל הציוד הנלווה כגון עכבר+מקלדת+רמקולים+מסך כל מבוקשי הוא שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן לפי התקציב המחשב לא הולך לעבור שדרוגים עתידיים! אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני יורד יום חמישי הזה לאילת ורציתי לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בינוני ראיתי שיש בניידים כרטיסי GTX1050 2GB וGTX1060 6GB בGTX1060 ראיתי שאין CD וב GTX1050 יש ועוד חיסרון הזולים באים עם 8גיגה ראם ולא 16 כמו היקרים יותר איזה חברה עדיפה או דגם שיודעים שהוא איכותי מאוד ??? כל מי שיכול לתת המלצה אשמח תודה מאור...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בבניית מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, צורב,DVD 4. עיצוב המחשב חשוב ,צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב. 5.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 6. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 7.רמה מקצועית גבוהה יש לציין כי חשוב לי שהמעבד יהיה intel i5 הארד דיסק- שניים שביחד יהיו לפחות 1000G כרטיס מסך חזק מאוד תודה רבה על העזרה! מי יתן והשבוע אני אקנה מחשב
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-