ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום אני סטודנט להנדסה חשמל, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא כמו שרשמתי, אם יש צורך ממשי ניתן לחרוג קצת. אני רוצה לקנות את המחשב בארה"ב כך שאם אפשר לקנות מחשב מחברה שנותנת אחריות גם בארץ. אם אתם לא מכירים מחשב ספציפי ואתם יודעים מי נותן גם אחריות בארץ זה גם מאוד שימושי. הצרכים הם הצרכים של סטודנט להנדסה, כלומר קצת תיכנות ותוכנות לא מורכבות מידי. המחשב לא אמור להחליף מחשב שולחני. גודל המסך הוא הגודל שאתם חושבים לנכון. אני מתכוון ללכת איתו ללימודים אז שלא יהיה כבד מידי לכן נראה לי בסביבות 13-14 אינץ זה נראה לי הכיוון תקנו אותי אם אני טועה. אם אפשר שלמחשב יהיה יציאה של הוידאו (כלומר vga/dvi/hdmi) לא כל כך משנה אבל שתיהיה לו אפשרות לחיבור למסך בבית. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים. גודל המסך - עדיפות ל-12''. משקל רצוי - לא משנה. זמן סוללה - מינימום 5 שעות. אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד USB. אין צורך בבלוטות. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 GB. צורב DVD - רצוי, לא בעדיפות עליונה. לא נדרשת אחריות בינלאומית ואין עדיפות לחברה מסוימת. תודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש יומולדת בעוד כחודש, עלה בראשי רעיון לקנות לה נטבוק או לפטופ.חברה שלי אוהבת לגלוש הרבה, פייסבוק, מיילים וכו'. עד עכשיו לא התעניינתי בשוק הניידים בכלל, אז הידע שלי די מצומצם, אבל מקריאות באינטרנט הגעתי לדגם הזה הAsus Eee PC 1005HA N280 המחיר שלו די מתאים עבורי ונראה שבכללי זהו דגם טוב. אני סטודנט לכן התקציב שלי הוא כ 2000 במקרה מסוים תיתכן חריגה(אם תהיה אפשרות לתשלומים ) הייתי די סגור על הדגם הזה, אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהנטבוקים הם מאוד חלשים ובעבודה עם כמה טאבים בדפדפן הם מתקשים לספק עבודה חלקה ובנוסף 10" זה מאוד קטן. האם 10" מספיק בשביל גלישה ואולי אופיס לפעמים? אני אשמח לחוות דעת על הAsus Eee PC 1005HA N280 או המלצה לדגם אחר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום. זקוקה לייעוץ לגבי מפרט שקיבלתי. אני סטודנטית לאנימציה ועובדת על בעיקר על מאיה וגם פוטושופ. בנוסף אני קונה מסך מחשב - Dell 2209WA Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Tray 1 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE כמות MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 1 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות 2GB Kingston 2 כרטיסי מסך Zotac כמות 9800GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים Western Digital כמות 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים Samsung כמות SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling כמות Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) 1 מארזים HEC כמות Compucas…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כנראה שמחר אני יקנה אותו , רציתי לדעת אם יש הסתייגויות ? מחשב נייד Compaq CQ61-320EJ, מעבד Intel Core 2 Duo T6600, זיכרון פנימי 3GB ודיסק קשיח 320GB. מפרט טכני: מעבד: 2.2GHz Intel® Core™2 Duo T6600 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB 5400RPM מסך: High Definition Brightview "15.6 כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD זיכרון גרפי: עד 1309MB תקשורת אלחוטית: 802.11 b/g כונן אופטי:Lightscribe DVD Writer ליצירת תוויות לתקליטורים מערכת הפעלה: 64bit Windows 7 Home Premium אנגלית / עברית משקל: 2.68 ק"ג תכונות נוספות: מצלמת אינטרנט מובנית קורא 5 פורמטים שונים של כרטיסי זכרון יציאת: HDMI מקלדת בגודל מלא עם לוח מקשים מספרי משולב אחריות: אחריות לשנה ע"י HP המחיר בערך 3200 בשבוע הזה…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 2. המחשב מיועד להיות מחשב רב תכליתי עם נטייה לגיימינג. יכול להיות שאכנס לעריכה גראפית\וידאו בתור תחביב. א) שלל תוכנות ADOBE, ב) כרגע איני יודע באיזה אופן אשתמש במחשב מבחינת אפליקציות, ובאיזה תוכנות, בגלל זה אני מוכן להשקיע 6,000, על מנת שיהיה לי משהו גמיש, שאני לא יהיה מוגבל בתחומים מסויימים. ג) יש לי כרגע מחשב 17 אינץ של AOC, אני כנראה בהמשך יקנה מסך יותר איכותי (אם אוכל לקבל פה המלצות על מסך איכותי - מה טוב) בעיקרון היעוד העיקרי זה משחקים, וסרטים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין לי מוצרים שאני יחלץ ממחשב אחר לטובת המחשב הזה. 5. אני צריך מפרט מלא. 6. השקט לא כזה חשוב לי, מסלום של 1 עד 10? 6 מבחינתי יהיה בסדר גמור 7. כרגע אני לא מתכנן או…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מעוניין ללמוד מניסיונכם על הנושא. גילוי נאות : אני איש מכירות בתחום המחשוב ברשת גדולה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים וסרטי HD ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24 אינצ' FHD 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.אזור פ"ת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? ארדיסק בנפח של…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מסך HD רחב שהוא 23 אינץ' ואני צריך מחשב לגיימינג כבד למשחקים החדשים ביותר כולל DIRT2 וירוץ חלק עם CRYSIS חשוב מאוד שיהיה שקט,ללא אוברקלוק ויעבוד עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בניתי מפרט ורציתי חוות דעת: מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 515 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 PCIE 900 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז ANTEC 300 295 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח סה"כ 4,3…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פרטים על תקציב: תקציב: 1500 חריגה מקסימלית: 2000 מה השימושים של המחשב העתידי : עבודה משרדית, עבודה גראפית ציוד היקפי : ללא ציוד הקפי. מערכת הפעלה : 64BIT חנות : איזור מרכז עדיף בקירוב לראשון לציון הרכבה : בלי הרכבה צורב DVD :כן נפח דיסק קשיח רצוי: 250 ומעלה הערות ובקשות מיוחדות: עדיפות למעבד חזק core 2 quad לפחות, לוח אם חזק עם 4 סלוטים לזיכרון, ספק חזק וקירור טוב למעבד. כל השאר פחות חשוב (כרטיס מסך,מארז,איוורור למארז וכו'). עדיפות למעבד של אינטל
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הועבר לפורום ניידים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431025.0
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מבין גדול במחשבים וכאלה וניסיתי להיעזר במדריכים שונים ברחבי האינטרנט אבל אני לא מצליח להיסגר על דגם מסויים. קצת פירוט: * מטרות המחשב? עבודה משרדית,סרטים,משחקים(אני לא גיימר מטורף) * גודל המסך? 14 או 15 יהיה בסדר * משקל רצוי? 2 ק"ג אם אפשר אז פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כמו כן דרוש מסך איכותי ומחשב שלא יישבר אם מתעטשים עליו. תודה מראש לכולם. ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב מיועד לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה, משחקים קלים, כגון : diablo 2 : LOD, warcrafet III, Age of empires 2, Red alert 2, IGI 1 אם ניתן Total War ,כמו כן לעבודות משרדיות. גודל המסך צריך להיות באזור 15' אינץ. משקל - לא משנה. זמן סוללה ארוך ובלוטות - רצוי, אך לא קריטי. גודל מינמלי של 160 ג'יגה, אך 250 ג'יגה רצוי. חשוב שתהיה חברה אמינה ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, 3.2 שנים בצבא, ואין לי מושג במחשבים.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי HP DV5 הסוללה מחזיק עליו בסיבות ה2 2.5 שעות איפו אפשר לקנות סוללה חזקה יותר (הכוונה 8 9 12 תאים) באיזור בילו סנטר ורחובות?מזדמן לי להיות באיזור.. אני מתכוון איפה שהו שם בסביבה.. שמעתי שWIN 7 משפר את זמן צריכת הסוללה. בכמה זמן מדובר?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ועצות בנוגע למפרטי מחשב אשר בתקציב 2400 למחשב למשחקים כמו HALO 3 GTA IV ויריץ את המשחקים אלו חלק.בעיקרון מחשב רק למשחקים אני ממש הודה למי שיתן לי מפרט של מה שביקשתי וגם יתן לי הצעותבנוגע למחשבים מסוג זה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעיקר עבור גרפיקה קלה + משחקים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד במחירים הנ"ל בעיקר לצפיה בסרטים גלישה איזה משחק פה ושם לא משהו רציני מידי לא חשוב כל כך ניידות כי הוא ישמש בעיקר לבית שיהיה כמה שיותר חזק ומתקדם
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח יקלול גם עכבר רמקולים ומקלדת ואני יוסיף 150 שקל לעוד 2 ג'יגה ראם... תודה מראש לעוזרים תציעו דברים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול- office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט התואם את התקציב הנ"ל כולל פירוט של כל רכיב. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-