עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב! "המליצו" לי בחנות מסוימת על הדגם הזה DELL Vostro A860 T5670 X3100. אני צריך מחשב לאופיס, אינטרנט, ו Visual C++ שיריץ WIN7 בלי בעיות. התקציב מתאים מאד ל DELL VOSTRO הנ"ל, רק ראיתי בזאפ שיש הבדל של כ 300 שח בין דגמים עם 3GB RAM ל 2GB RAM, השאלה היא האם זה ישפיע בכלל על עבודה רגילה. אני אישית עובד על מחשב נייח בן 3-4 שנים עם 2GB עם WIN7 ורק כשאני עובד עם פרמייר בפרויקטים כבדים אני מרגיש את המגבלה של 2 GB. עוד שאלה, לדגם הזה יש דרייברים רשמיים של דל ל Win7? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by amos9010,

קודם כל, אני מודה מראש לכל מי שמבין במחשבים ויכול לעזור לי בבחירת מחשב אידיאלי וחזק עבורי לא מבין הרבה במחשבים, מעוניין לרכוש מחשב ממותג חזק, שיחזיק כמה שיותר שנים, שימוש במשחקים עד 2008 מספיק לי, עם אפשרות לראות סרטי HD, הפעלת תוכנות כמו עריכת והמרת סרטים ותמונות, מהירות המחשב מאוד חשובה, זיכרון בסביבות 3 ג'יגה (או יותר לשיקולכם) עדיף DDR3, מהירות דיסק עדיף מאוד 7200 סיבוב, מערכת הפעלה רק win 7 64bit,פ blutooth2 ו- wireless g/n, סוללה ברמה ממוצעת עדיף טובה (סביבות 4 שעות ניידות), מעבד חזק (לדעתי מדובר ב core 2 due), צורב עדיף super multy, אחריות שנה לפחות, כ.מסך לשיקולכם אבל חזק, מסך 13.5-16.5 (כמובן צריך HD) מבריק; כניסות hdmi או s-video, י usb 3-4, אם צריך עוד חיבורי…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by gluz,

שלום, אני מנסה לסדר לחבר שלי שפירמט את הלפטופ IBM שלו. הוא איבד את דיסק ההתקנות. מישהו יודע איך לשחזר איזה דרייברים צריך ומאיפה להשיג אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3819724,00.html

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. מחפש מפרט למחשב משחקים בינוניים-כבדים - 2400ש"ח, למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. מסך נוכחי - LCD 19", בדרך ל-22".

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. טוב, יכול להיות שזה קשור לבעיה המקורית שמצאו ב-שבבי G84 ו-G86s. ויכול להיות שזה כשל אחר שקשור למרכיב החומרה (במקרה שלי גיגה בייט). אחרי שהמחשב עבד מצויין במשך כחצי שנה הוא החל לקרטע בצורה הדרגתית שאם לא שמים לב להדרגתיות אפשר להאמין שזה פשוט קרה ביום אחד. בשלב הראשון המחשב היה נתקע, ככה בלי מאמץ מיוחד, היה אפשר לעבוד עליו שעות ימים ואף שבועות, ואז פתאום הוא היה נתקע. לאחר מכן, שמתי לב להפסקת עבודתם של חיישני הטמפרטורה של המעבד (coretemp) בעוד שחיישן ה-ACPI עובד. [יכול להיות שהחיישני coretemp אחראים על המהירות מאוורר ולכן הפסקת עבודתם גרמה להחמרת המצב של הנייד] לבסוף הכרטיס מסך שבק חיים, אך רק במקרה של עבודה עם הדרייבר הקנייני של אנוידיה, ברגע שהמערכת הגרפית עולה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by DJ_VAKNIN,

שלום, ברשותי מחשב נייד ACER 5730Z שנקנה עם VISTA HOME BASIC בתוכו,כשהתחילו לי בעיות "כבדות" עם ויסטה שידרגתי ל-XP וכעת ברצוני לשדרג לוינדוס 7. שאלתי היא: 1. האם המחשב הנ"ל יעבוד בוינדוס 7 באופן טוב? 2.איך ניתן לשדרג את לוינדוס 7? (מבחינת דרייברים וכ"ו) 3. אתם ממליצים לי לעשות דבר כזה-כי הבנתי שאם אני יתחרט וירצה לחזור ל-XP תהייה לי בעיה... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. שלום ברצוני לקנות מחשב נייד לאינטרנט בעיקר אך גם קצת משחקים לא כבדים וקצת עבודה אולי...ב4400 ש"ח. מה אתם מציעים לי? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by -Dudu-,

שלום לכולם! אני צריך שתעזרו לי לבחור מחשב נייד בעל מפרט טוב שיהיה שימושי למשחקים וסרטים - חשוב שהכרטיס מסך יהיה עמיד. התקציב הוא בסביבות ה3500 ללא חריגה. תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  12. Started by Iko89,

אני מעוניין לקנות נטבוק אבל השוק כ"כ רחב שאני לא יודע במה לבחור . שמתי עין על הLenovo S12 שעולה 2070 באייבורי מה ההמלצות שלכם ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by tobul,

מה המצב? יש לי ראוטר תקן N מבזק של חברת D-LINK (ראוטר מסריח אני ממליץ לא להתקרב -כל שניה צריך לעשות ריפרשים מעצבנים והוא לא יציב בשיט) המהירות על המחשב הראשי היא בסדר (15 מגה) אבל על הלפטופ, שבו יש לי כרטיס רשת מובנה תקן G, המהירות על הפנים ואני מדבר על ממש זחילה. בראוטר הקודם שהיה לי עם 5 מגה זה היה מעולה... בכל מקרה חשבתי לקנות לעצמי כרטיס רשת חדש עם תקן N -אולי זה מה שעושה את הבעיה. בגלל שיש לי בלפטופ (של לנובו) מקום לEXPRESS CARD הישן אני אוותר ואלך על USB. מה עדיף לקחת מבין ה2 הבאים: D-Link DWA140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113 או Edimax EW7718UN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694188 משנה לי הגודל הפיזי של הUSB.. על מה אתם הייתם הולכים ואם הר…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by bamenny,

שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

רציתי לדעת איזה משחקים יריץ לי המחשב הזה ..? יש לציין שהמעבד הוא n280 ולא n270

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by Omry,

שלום, ידידה לאחרונה פנתה אלי בבקשה לייעוץ בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלה הוא 3,500 ש"ח והמחשב ישמש אותה לשימוש ביתי בלבד (אפליקציות בסיסיות). אך, יש לה דרישה מגבילה מאוד.. היא דורשת שהמחשב יהיה ורוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים, תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אני מתלבט בין המיני נייד compaq 311c לבין הנייד asus a8sc מחודש (עולה 2000 ש"ח) השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, קצת מדיה ולשחק WOW כדי להעביר את השעמום בבסיס. הדרישות העיקריות שלי הם שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ WOW בצורה בינונית עד טובה (וזה השימוש הכי מאסיבי שהולך להיות על המחשב), שיהיה כמה שיותר קטן וסוללה כמה שיותר חזקה. אז בגודל ברור מי מנצח, גם בסוללה אבל כמה זמן הסוללה של ה-a8sc מחזיקה בהתחשב בכך שמדובר במחודש? ועד כמה נייד 14" גדול? יהיה לי נוח להשים אותו על הברכיים ולעבוד איתו? ומבחינת ביצועים, מי לוקח? (בעיקר מבחינה גרפית). תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by bellboy,

שלום אני מחפש סוללת 8 תאים למחשב שלי ולא מצאתי בשום מקום בארץ את הסוללה, בשום אתר לא שולחים לארץ הדגם של הסוללה הוא - AT902AA אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש, אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by Demagh,

אני כבר זמן מה בצבא, ועם כניסתי לסדיר (סוף סוף) חשבתי לקנות מחשב נייד ללילות הבודדים בבסיס. עכשיו, שמעתי הרבה דברים טובים על המחשבים דמויי-הנטבוקים הכוללים מעבדי ATON וכרטיסי ION, שהם ממש מהירים ביחס למחירי הזנות שלהם ואף מסוגלים להריץ משחקים לא רע בכלל. הם באמת עד כדי כך טובים? שמעתי גם משהו על מעבדי ION כפולים (אולי אני טועה?) ושעדיף לחכות להם, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. ישנו מבצע לפורום רוטר לניידי טושיבה דגם L500D 149 המבצע ניתן ע"י חברת נעה מחשבים www.noacomp.co.il קישור לפרטי המבצע: http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml ברמת העיקרון המבצע מיועד לגולשי פורום רוטר אך אפשר לתת עד 10 ניידים ל10 הראשונים לגולשי הפורום של HWZONE . למעוניינים בפרטים נוספים כולל מפרט טכני מלא וחוות דעת של משתמשים גשו לקישור http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml למי שמעוניין ליצור קשר המסנג'ר שלי wolf@vgames.co.il כמו כן ניתן להשאיר לי מספר סלולארי בפרטי ואחזור אליכם מחברת נעה מחשבים בהקדם. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by or_kudai,

מנהלים למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by aarrek,

שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לנציגת שיווק. המחשב אמור להיות חזק כי יציג תכנים כבדם ורבים. איזה מחשב מומלץ ? Lenovo - DELL ? איזה דגם מומלץ ? מישהו הציע לי את ה-Dell Vostro 1520 . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. וגם האם אני ארגיש שיפור בביצועים? (היות והמעבד גם ככה די חלש) תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים