ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
איפה ניתן לראות מבחר רב של ניידים לפני קנייה. כמעט כל מקום יש בעיקר hp . למישהו יש מושג איפה יש LG, Asus. והכי חשוב - thinkpads של לנובו. כמו כן, אני מחפש אתר שאפשר לפלטר בו לפי ניידים עם תצוגה מט (led). לא מצאתי עדיין.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בזריזות ואני לא רוצה שהיא תעשה טעויות אתם ממוחים פה אז תמצאו לי בבקשה משהו טוב.... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המפרט הוא הצעת מחיר בקובץ PDF להורדה. המפרט הוא על 3 יחידות מחשבים. האם המפרט שווה את המחיר או שהוא יקר מידי? ד"א המחשבים הם לשימוש ספריה. הורדה: http://rapidshare.com/files/160598615/price.pdf.html
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אז הושלם הפרויקט שלי שעבדתי עליו בחודש האחרון, וזה להרכיב מחשב חזק יחסית בעלות מינימלית ככל הניתן. רוב החומרה נרכשה מיד שניה, או בדרכים לא דרכים, הכל במטרה לצמצם עלות. סימנתי ב-* את החומרה שנרכשה מחנות. יש לציין שכל החומרה תחת אחריות. מעבד: i5 4670K - עלה 700 ש"ח. קירור: Noctua NB9 SE2 - עלה 170 ש"ח. זכרון*: Kingston Hyper-X Fury CL10 1x8GB - עלה 375 ש"ח. לוח אם*: Gigabyte GA-Z97-HD3 - עלה 575 ש"ח. כרטיס מסך: Sapphire 280X Vapor-X - עלה לצערי 750 ש"ח. לדעתי אפשר היה להוריד עוד. ספק: +Anter TruePower 650W 90 - עלה 300 ש"ח. מארז: Zalman GS1000 Plus - עלה 250 ש"ח. הגיע עם 6 מאווררים של זלמן. מסך, הארד דיסק, מקלדת, עכבר, מע' אודיו - היו אצלי. כסף שבוזבז על נסיעות: 30 ש"…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מחשב קל מבחינתי אפילו מסך פחות מ15 שיריץ תכני HDMI וחיבור HDMI אפשרי עם כרטיס מסך לא ONBOARD שגם יהיה חזק? או שזה לא מסתדר עם הקל? המלצות מאיפה להזמין או מאיזה חנות לקנות זה כנראה לא יהיה בהרכבה אישית - צריך עד יום רביעי הבא להגיע למלון של חבר שלי בניו יורק אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי פה כבר אשכול אבל זהו- זה נראלי המחשב הסופי ואני רוצה חוות דעת * רציתי מחשב שהיה שקט, וזה מארז אקוסטי ככה שבטוח אין רעשים וגם יש פה סירקולציית אוויר טובה. * זה כרטיס דיי חזק לגיימניג כבד הוא משומש עם שנתיים אחריות. 1 x DVDRW LITE-ON x24 Sata 1 x Samsung SSD 120G 840 EVO x Hard drive Seagate 3.5" 1TB SATA3 Cache 64MB 1 x Case Nanoxia-Deep Silence 2 Black+ FSP RAIDER 750W - !! בקניית מחשב חדש בלבד 1 x Memory SAMSUNG DDR3 8GB 1 x Mainboard Asus B85M-G for x Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB משומש אחריות עד ה- 1.12.16 1 x Arctic Cooling Freezer 7 Pro 1 x Processor Core i5 460With Su…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות פיסבוק וחיבור המחשב לטלוויזה לראות סרטים (HDMI) חנות באזור גוש דן תודה !
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד לצפייה בסרטים באכויות שונות ומתקדמות, דיגום בתוכנות עריכה סוני וגאס, מיועד להרצאות על סרטים עם מצגות שבתוכם קטעי סרטים, המחשב מתחבר למערכות הקרנה ושמע בבתי קולנוע, צריך כרטיס קול איכותי ורזולוציה גבוהה, עם מהירות ומעבד חזק. וכדאי שיהיה יעיל לעבודה ממושכת, ולניידות גבוהה. תקציב עד 6500 עם גמישות קלה מיועד לפחות ל3 שנים הקרובות אשמח לתגובה בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המפרט מIQPC מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤420 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - RETAIL ¤905 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK X18 SATA ¤165 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤277 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤369 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤3514 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il הספק יחזיק את המערכת? אפשרות לחריגה עד 100 שקל
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום דרוש מחשב עד 3500 ש"ח אך רצוי שיהיה הכי זול שאפשר המחשב מיועד ליועץ ביטוח כלומרשימושים בתוכנות האופיס השונות אינטרנט נוחות ממשק והכ י הכי חשוב אמינות שכן הרבה מידע חשוב יהיה על המחשב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מבחינת כל שאר מהפרט וגם מבחינת הביצועים הם כמעט אותו דבר נכון? וגם מבחית רמת רעש שהם עושים הם אותו דבר? מודה מראש לכל העונים. אשמח לקבל תגובות כמה שיותר מהירות מפני שכנראה מחר אני קונה את 1160EJ!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על רכישת סוללה ללפטופ דל 1525 ב- EBAY או DX? האם ב- EBAY יש סוללות מקוריות או שהסינים סתם רושמים כמו פה בעקרון זאת סוללה שעולה מעל 40 דולר ויש זולות ממנה בהם לא רשום שהיא "אורגינלית" האם זה משנה משהו? או שאולי עדיף לקנות מ- DX? אשמח לעזרה מנסיון שלכם, ואם מישהו בדיוק עם הדגם הזה קנה משהו באיטנרנט אני ישמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נייד לאחותי,אני הולך לקנות אותו מהחנות הזו. השימושים הם בעיקר ללימודים,אופיס וכד' וכמובן גם קצת סרטים. אין לי מושג על מה ללכת. האם ישנה קודם כל איזו חברה מומלצת ? (טושיבה,HP וכו') איזה מעבד ? למשל הסדרה של ה-TXXX של אינטל אם היא מספקת או לא. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב חזק וטוב מחשב של גיימרים. בלי מסך,עכבר ומקלדת רק הכונן. תקציב עד 6000 שקל.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חברים שלום המחשב אמור להריץ סימולציות בתוכנות: soildworks,abaqus,ansys ותוכנות לאלמנטים סופיים נוספות. המחשב מיועד לעבודה בעומס ולאורך זמן. המחיר המקסימאלי הוא 5.6K (לפני מע"מ) אם אפשרות קלה לחריגה. לא חשוב אם המחשב ירעיש ברמה סבירה. לא מתוכנן OC. חשוב שהמערכת תהייה יציבה. מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבד INTEL I7-3770 3.4G/8M L1155 לוח אם INTEL DH77EB EB LAKE LGA1155 ATX זיכרון KINGSTON DDR3 PC600 8G צורב DVD SONY DVDRW SATA X24 דיסק קשיח WD 3.5" 2TB 7200RPM 64 כרטיס מסך PNY QUADRO 2000D Dual DL-DVI 1GB DDR5 מארז HEC CI-6GR1 COUGAR Evolution Super Midi Tower ATX ספק מתח HEC COUGAR-A760 760W 12V 24P 8SATA 2PCI-E 1x12cm יש לי מספר שאלות: 1) האם נחוץ SSD וכמה הוא יתר…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
פרסמתי אותו כמודעה ב"יד שניה" של הפורום, רציתי לדעת כמה יהיה הוגן לקחת עליו (מחיר כולל המסך) AMD Phenom II x4 920 2.8GHz G.Skill 4GB RAM (2x2) 800MHz Hitachi 500GB HDD 7200RPM Sapphire HD5770 Seasonic 550W PSU CoolerMaster Cenurion 590 Case אני לא סגור על הדגם של הלוח אם, אני רק יודע שהוא של BIOSTAR.. המסך עובד מצויין, רזולוצייה 1920X1200 FHD דגם T220P של סמסונג תודה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב לקולנוע ביתי. המחשב צריך להיכנס למדף יחסית קטן ולכן העומק של המארז צריך להיות עד 35 ס"מ, והגובה לא יותר מ-15 ס"מ. למשל Compucase 8K01. למחשב צריכה להיות גם יציאת audio דיגיטלית (אופטי או coax) וגם יציאת video דיגיטלית (dvi או hdmi), והוא צריך להציג סרטים טוב ברזולוציה של עד 1080p. אין צורך בהרדיסק גדול, כי הסרטים יושבים על מחשב אחר ברשת. כיוון שהמחשב יושב בסלון הוא צריך להיות שקט יחסית. אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. תודה! רון
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
המחשב הוא ללימודים, אך גם לסטרימניג של משחק פשוט.(osrs- old school runescpae) 1. מה התקציב המקסימאלי?3750 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 750 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימניג של משחק(OSRS-Old School RuneScape, משחק מאוד קל, גרפיקה נמוכה), ולימודי פסיכולוגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). OBS Studio, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק OSRS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת למחשב הנ"ל, לצרכים של אופיס, גלישה באנטרנט, קצת מוזיקה, תמונות וכדומה. מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון מחיר 2200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-