עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אפשר להרחיב את הזכרון הפיזי של המחשב הנ"ל? זאת אומרת יש לו סטיק פנוי או שיש לו רק סטיק אחד תפוס? ועד כמה זכרון אפשר להרחיב?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by istrik83,

אני התחיל ואומר שקראתי את רוב מה שרשמתם אך אני עדיין אשמח לקבל שמות ודגמים ולא הפניה למאמרי שיקולים או דברים מסוג זה אני מחפש מחשב שרוב עיסוקו או סטודנטיאלי (תכנות, וורד, אקסל..) כאשר שכמו כל מחשב ישמש גם לראות סרטים או משחק כזה או אחר יהיה המחשב הראשי שלי אין לי מחשב נייח חשוב לי שיהיה קטן אזור ה13 גג 15 אינץ שיהיה קל מכיוון שאני הסחוב אותו הרבה איתי עדיפוץ לאורך סוללה ארוך עד כמה שאפשר אני יודע שאין ערבויות בנושא הבאה אבל לנסות כמה שיותר שיחזיק לטווח השלוש ארבע שנים (לא רוצה להכנס לעוד הוצאה של מחשב לפני סיום התואר) כרגע אין הגבלת תקציב רוצה לראות את כל ההופציות ואז החליט מודה לכם מראש על העזרה וזמנכם יואב

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by zwex35,

אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by dorman2,

אתמול קיבלתי את המחשב. למען הגילוי הנאות זהו הנייד הראשון שלי. הרושם הראשון שקיבלתי הוא מאיכות המסך הגרועה. בהירות המסך אינה אחידה ולא משנה באיזה זווית מסתכלים. כל תנועת ראש קלה משנה את הבהירות באיזור אחר של המסך. אחת הסיבות שקניתי את המחשב הזה היא שזהו מסך LED ולכן ציפיתי למסך איכותי... שלא לדבר על הברק המשתקף מהמסך. שאלתי לחברי הפורום: זה צריך להיות ככה או שמשהו לא תקין?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by AboveBeyond,

שלום , מצטער שאני קצת לחוץ פשוט אני צריך להחזיר תשובה לסלקום הציעו לי מחשב נייד g550 או s12 איך 2 הדגמים הנ"ל ? שווים את המחיר של 140 לחודש כולל חבילת גלישה ללא הגבלה ? [br]פורסם בתאריך: 2.12.2009 בשעה 11:51:35 אוקיי השתנה המצבg550 t4200 בקשר ל s12 ירד מהפרק. בנוסך לזה חברה אחרת הציעה לי hp pavilion dv2 1125ea 12.1 אינצ מה כדאי להחליט ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by redead,

אני רוצה להזמין אחת חדשה ויש המון המון סוגים שמתאימים למחשב, כרגע על שלי רשום CAPACITY 56WH , השאלה שלי לכמה MAH זה משתווה? יש 4200 ,4400,4800, וכו'.....

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by ab86,

אהלן, אני נוסע עוד שבועיים לניו-יורק (ממש לקראת כריסמס) ואני מתלבט בקניית מחשב. צימצמתי את הבחירה שלי לשני מחשבים lenovo y450 http://shop.lenovo.com/us/notebooks/ideapad/y-series/y450 (הקונפיגורציה של השני מימין) או vostro 1320 http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-vostro-1320/pd.aspx?refid=laptop-vostro-1320&s=bsd&cs=04 (גם הקונפיגורציה של השני מימין ) למה שניהם? קטנים, קלים, זמן סוללה ארוך ויחסית חזקים (אני סטודנט, ואני צריך מחשב נוח ללימודים ולבית - מחפש משהו חזק אני מתכנת ומריץ VMים) ההתלבטות שלי היא: 1. איזה מהם עדיף? ולמה? 2. איך כדאי לקנות אותם - להזמין באינטרנט? (יש לי כתובת בניו יורק) או כדאי להגיע לעיר ולקנות אותן פיזית (אולי …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by shiranb,

היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה. יש לי לפטופ של DELL INSPURON1520, התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7. לפני כמה ימים האייקון של ההתחברות לרשת אלחוטית פשוט הפסיק לעבוד, הוא מראה שהוא מתחבר ומסמן X על התקשורת למרות שבפועל יש לי אינטנרט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? כשאני פותחת את החלון של ההתחברות הוא מראה לי שיש תקשורת לנתב אבל אין תקשורת לרשת. במחשב אחר (שגם מחובר אלחוטית), הכל תקין תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי עדיפות בין שני המחשבים הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61310ej לבין http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej הבדל המחירים בין השניים הינו 200 ש"ח ה320 מגיע עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 שנה אחריות ה310 מגיע עם 2GB זיכרון דיסק קשיח 250 ושנתיים אחריות שאר הנתונים שווים הייעוד של המחשב הינו בעיקר אינטרנט . אופיס , סרטים ומשחקים שאלתי היא האם יש משמעות ל 4GB לצרכים הנ"ל והאם עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולהפסיד שנה אחריות אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by izhak2008,

ניהיה לי מסך שחור עם השיגאה: uncompressing linux....ok,booting the kernel וזה נתקע על המסך הזה ניסיתי לעשות הפעלה מדיסק של וינדוס וגם לא הולך מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by שם משתמש,

שלום אני רוצה לקנות מיני לפטופ נוח וזול שיוכל להריץ גם מטלב. למישהו יש המלצות על מעבדים / חברות (כנראה לנובו, יש לי בנתיים רק ניסיון טוב עם החברה הזו, אם כי לא מחוייב) / ספקיות וכו'? תודה רבה! עדי

12. אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש לי בקשה קצת מוזרה התקציב הוא עד 3700 שקל אבל אני חושב שמחשב כמו שאני צריך יעלה הרבה פחות אז צרכיי הם: עבודה משרדית(אופיס, אינטרנט וכד'), צפיית סרטים אבל גם זה לא פרמטר חשוב ,סוללה ומשקל לא הכי משנה - המחשב ברוב הזמן לא ינייד. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד למשחקים בכלל וצפיית סרטים אני מבצע דרך הדי וי די הדגשים היותר חשובים הם 1.שהחברה והדגם יהיו איכותיים 2.מצלמה מובנית + מיקרופון כמה שיותר טובים דגש מאוד חשוב כי המחשב מייועד לדיבור בסקייפ 3.כרטיס רשת חזק 4.שהמחשב יהיה עם מערכת ווינדוס 7 והחומרה החדישה בשוק עד כמה שאפשר 5.שמערכת הווינדוס והתוכנות יפעלו בלי עצירות מה שאומ…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אבל מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה בניידים אני אשמח לשמוע את עצותיכם לגבי נייד טוב. הדברים שחשובים לי: Core 2 Duo יכולת להרצת סרטי HD (וכמובן גם יציאת HDMI) כונן בלו-ריי יהיה נחמד (אם נכנס לתקציב) מסך 15.4 אינץ' 4GB זכרון שימושים: כמו שציינתי, הרצת סרטי HD, אינטרנט, office וזהו פחות או יותר (משחקים ירוצו על המחשב השולחני). התקציב שלי הוא בסביבות 3000 ש"ח, זה ריאלי בכלל? ראיתי את המחשב הזה: Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 מה דעתכם על המפרט שלו? למישהו פה יש נסיון עם האחריות של Lenovo? מי נותן האחריות בארץ? כי בדקתי באתר הרשמי שלהם ואין אחריות בינלאומית על הדגם הזה. מה לגבי השדרוג ל- …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by op29,

גודל מסך: 14-15 שימושים: אינטרנט, סרטים ומשחקים (פיפא, מנג'ר..) צורב DVD

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. שלום, אני מחפש אחר מחשב נייד עבור סטודונטית לאמנות, שמיועד בעיקר לעריכה בפוטושופ. גודל המסך, זמן סוללה ומשקל לא קריטים- אני מחפש אחר הביצועים הגבוהים ביותר בפוטושופ שניתן לקבל בתקציב זה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by eyaler,

אני מחפש חוות דעת לגבי החנות nayadnayad.co.il יש להם דגמים של לנובו שאין באף מקום אחר שנראים זולים מדי... מישהו מכיר\קנה שם?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eladcagan,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב במחיר של עד 1000 דולר בערך ואשמח לשמוע הצעות למינהן כיוון שלי אין הרבה ידע בתחום אני רוצה מחשב שיחזיק לי מספר שנים (מכיוון שאני סטודנט) ולכן צריך גם אחריות. גודל מסך עד 14", סוללה לשעתיים שלוש משקל בגבולות הסביר. תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by tobul,

שלום יש לי מחשב נייד LENOVO 3000 N200. למחשב יש כרטיס רשת פנימי בתקן G. לאחרונה החלפתי את האינטרנט בבית לNGN 15 מגה, כולל ראוטר תקן N. בחדר שלי נמצא באותה הקומה של הראוטר ולא במרחק גדול כל כך. עד עכשיו היה לי 5 מגה הורדתי טוב על 550-600 ככה אבל עכשיו פתאום יש בעיה בקליטה אני מוריד במחשב נייד על 700-1000 לעומת 1800 במחשב הראשי שמחובר לראוטר. אני מעוניין לדעת האם יש אופציה לתקנות כרטיס מסויים שיחליף את כרטיס הרשת שלי (כרטיס בתקן N). המחשב דיי ישן ואני לא יודע איזה כרטיס אני צריך לקנות. אני רואה שיש מקום לכרטיס האמצעי התמונה http://bixnet.net/images/pcm-expresscard-cardbuscomparison.jpg איך קוראים לכרטיס שאני אמור לקנות? עוד שאלה עלה דרך אם אני פה- הראוטר שלי ממוקם על השולחן…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  19. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (+HD), ומשחקים(לדוגמא:pro evolution soccer 2010,NFS אולי גם Call of Duty) תקציב: 4000 עד 5000 גודל מסך: 15-16' עדיפות למסך LED משקל רצוי: לא משנה. יציאות: HDMI-לא חובה (אבל אפשרי). בלוטות - צריך. גודל מינימלי של כונן קשיח: עדיפות ל320. צורב DVD - כמובן. מערכת הפעלה: אין חשיבות. עדיפות למחשבי DELL או HP מה לגבי שני המחשבים ההאלה: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1046&ProductID=18865&VariantID=18866 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=18841&VariantID=18842〈=he תודה 8)

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. *שואל באופן כללי המעבד שלו זה Intel® Pentium processor T4300‏ 3 ג'יגה ו כרטיס גרפי חיצוני NVIDIA GeForce G 103M 512MB האם אפשר יהיה להריץ משחקים(משחקים לא כבדים כמו למשל כמו פיפא או פרו וכו..) על הדגם הזה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. אני צריך כרטיסי Firewire עם צ'יפ של Texas Insruments? נמאס לי מהצ'יפ המסריח של VIA. אני משתמש באיזה תוכנה שדורשת צ'יפ כזה. הVIA עושה לי בעיות.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2400-2500 בלי לחרוג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים,אולי סרטים HD יש לי מסך 19 רחב, נראה לי רזולוציה 1440-900? 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אני לא צריך צורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?4 לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה. כולל הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? בבקשה רק מKSP פתח-תקווה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?לא תודה מר…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד במהירות האפשרית ועם המלצה טובה כרגע התקציב שלי הוא 2,500 ש"ח תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by 26,

יש לי מחשב נייד acer aspire 5520g שהגיע עם vista ואני שניתי ל xp sp2, ואיני יכול לאפשר את מצב שינה, ההודעה שאני מקבל בעת ניסוי הפעלת מצב שינה במאפייני אפשריות צריכת חשמל הנו 'התקן המצורף למערכת אינו פועל מה עלי לעשות כדי לאפשר מצב שינה תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים