ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,471 דיונים בפורום זה
-
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(הרבה אקסל), סרטים, הרבה לשוניות וקבצים בו זמנית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עד 14. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בעיקר לגלישה ואופיס. אני בהתלבטות בין 14.1" לבין 15.4" עדיף ללא מערכת הפעלה (בשביל לחסוך כמה גרושים) לא כבד מידי האם שווה לקחת Dell בשביל ה-3 שנות אחריות? האם יש עוד חברות המציעות 3 שנות אחריות? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אינטרנט ואופיס א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 17 CRT, שדרוג ל 19 בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת לגבי הנייד הנ"ל הוא קצת פחות מ4000 ש"ח אז אשמח להצעות יותר טובות אם יש עד לסכום גג של 4k המחשב בעיקרו לייסומים בסיסיים אך מידי פעם גם להריץ איזה משחק. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
מחפש לפטופ יחסית חזק שמתאים למיזם בלמידת מכונה ולתכנות ביום יום. תקציב עד 8-10. ידוע שזה לא בשמיים אבל אשמח להמלצות בהתאם לתקציב הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מחשב מיני ללינוקס בין 500 ל 700 שח כולל הכל.... מה יתאים? מיועד לגלישה ברשת אפשרי מאמזון או חנות אחרת בחול כל עוד לא מסובך להביא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עניתי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עניתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל לא כולל הרחבת אחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט לגמרי אם מומלץ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המח…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי. אני מחפש שני מחשבים לשימושים של אישי (לפטופ) ומרכז מדיה. המחשב למרכז מדיה צריך להריץ וידאו 4k בחיבור לטלויזיה ושיהיה לו חיבור RJ45, מידות מקסימלית גובה 25 עומק 29 -רוחב לא מוגבל. המידות כוללות את החיבורים של כבלים בולטים אז המארז צריך להיות יותר קטן מזה קצת. עדיף שיהיה למחשב קירור כמה שיותר מוצלח כי המחשב סגור בשידה של הטלויזיה והכל שם מתחמם. מערכת הפעלה וינדוס אבל לא חייב שתהיה כלולה, רק חשוב שזה יהיה מחשב שמסוגל להריץ וינדוס ולא משהו עם מערכת הפעלה משלו. תקציב של 2000 נראה לי טוב. למחשב האישי אני מחפש לפטופ קטן וקל משקל מסך מגע 14/15. אני מעדיף דל אבל לא נעול על זה לגמרי. צריך להריץ אוטוקד ופיו'זן360. אני לא יודע לאיזה תקציב צריך ללכת כאן. אם אפשר …
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד בארה"ב. * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים. * גודל המסך? - 13-15. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - יש הבדל משמעותי בביצועים בין i5 לi7? עלות/תועלת? *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD + עוד 1TB פנימי רגיל או הארד דיסק חיצוני (segate backup plus 2TB). *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יכול להיות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אחריות לשלוש שנים. האם זה או…
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לשדרג את הכרטיס שלי והכונן היות ונדמה לי שזה מה שכרגע לוקח את המערכת שלי אחורה. תקציב - אז זהו, אני די מנותק מכמה הדברים האלה עולים היום ולכן אגיד שאני מחפש את המשתלם ביותר לפני קפיצת המחירים לHIGH-EXTREME END.... אבל אם הוא עולה 1000 או 1500 זה פחות משנה לי, מה שתגידו. משחקים - מה שהפיל את הפור היה cod advanced warfare שנראה משום מה כמו קויק 3... מערכת נוכחית intel i5-2500k 3.3ghz artic freezer 13 8 gb 64 bit windows 7 gtx 570 4gb antec neo eco 620 antec 600 asrock z68 pro3 1 tera samsung drive שאלה נוספת ולא קשורה - המעבד שלי רץ כרגע בstock clock שלו, יש לי סיבה כלשהי לעשות OC? הקירור והלוח אם אמורים לתמוך די בקלות. תודה רבה!! וגם - האם יש סיבה לחכות ל…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מחשב נייח חדש אך אני שוקל לקנות לפטופ במקום (גם ככה עוד כמה חודשים אני אתחיל ללמוד ואצטרך לפטופ). אני מעוניין להשתמש בלפטופ לצורכי צפייה בסרטים, שימוש באופיס וכו', אבל גם לצורכי משחקים. (לצורך העניין משחקים חדשים וכבדים, נניח כמו Arkham Knight או The Witcher 3, ובהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר) התקציב כרגע הוא 5000 שקל אבל אני מוכן לחרוג אם הדבר הוא משמעותי. האם זהו תקציב ריאלי? אשמח אם תכוונו אותי בנושא כי אני לחלוטין בור בנושא לפטופים. כמו כן יש לי שאלות: האם זה אפשרי לחבר ללפטופ מסך רגיל של מחשב ולהשתמש בו לצפייה? האם ניתן לעשות זאת בעת משחק ולשחק בהגדרות גבוהות בלי ירידה משמעותית בFPS? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ס, שבוע טוב. סליחה על החוצפה אבל אני צריך תשובות קצת בזריזות כדי לא לפספס את ההנחות של ה4 ביולי (קונה באמריקה). אני מתלבט בין שני הדגמים שלמטה, שניהם בעלי מפרט זהה, חוץ מזה שבלנובו יש סוללה פחות גדולה, והכונן קשיח בעל 5400סלד במקום 7200סלד באסוס. המחירים זהים כמעט. http://www.microcenter.com/product/448870/Y50_156_Laptop_Computer_-_Black http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16834232404&cm_re=Rog_g551-_-34-232-404-_-Product
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז כרטיס מסך ודיסק קשיח שאותם אני לא צריך להחליף. 500gB 16 mb wD ו 7900gs. בנוגע לשאר המפרט אין לי שאר העדפות. אמור לשמש לעבודה במאטלאב תכנות פוטושופ וקצת משחקים וסרטים. עדיף לקנות עכשיו או שיש טעם לשחרור של המעבדים התלת ליבתיים של AMD? בכל אופן תודה רבה על היעוץ. וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מפרט הקיים היום לוח ASUS P5KR מעבד Q6600 זיכרון 8GB כ. מסך GT 8800 512MB ספק גנרי 500W צורב DVD שני דיסקים 500GB windows 7 64BIT מחשב משמש כתחנת עבודה לגרפיקה דו מימדית כבדה קבצים דיי גדולים ב פוטושופ שנטענים בו זמנית ומהר מאד נגמר הזיכרון והמחשב מזדחל השאלה אם יש טעם להחליף לוח אם, מעבד, זיכרון או כבר להשקיע במשהו חדש לגמרי הכוונה היא ללפחות 16 GB זיכרון מה דעתכם ? בהנחה שמתחילים רק בשדרוג מה השילוב המומלץ ללוח/מעבד/זיכרון תקציב דיי גמיש 5000 או יותר למחשב חדש לא יודע כמה אמור לעלות רק שדרוג לוח/מעבד/זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-