ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
על המכשיר, האם הוא מצדיק את מחירו תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב, מצאתי בNBR לינק שמרכז את המבצעים הבולטים פחות או יותר ברשתות השיווק על ניידים. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5378 בהצלחה,
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד של אסוס דגם UL50 קיימים מספר תתי דגמים הראשון שנמכר בארץ הוא דגם UL50AG יש לו זיכרון DDR 2 וכרטיס מסך מובנה אינטל 4500 נמכר בארץ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=zrT2N5KPBvrwD9Uv השני דגם UL50VT יש לו זיכרון DDR 3 וכרטיס מסך אנוידיה G210M וצריך להביא אותו מחו"ל http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=QqP6p1vDWwn0IIzZ ההתלבטות אם לקנות את הדגם הפשוט יותר בארץ (יש כרגע מבצע טוב באג) או לחכות עוד כמה שבועות ולהביא את הדגם הטוב יותר מחו"ל השימושים העיקריים במחשב יהיו אינטרנט ואופיס כמו כן אשתמש במספר תוכנות מסחר בבורסה ותוכנות גרפים זמן אמת חלקן מבוססות ג'אווה וזקוקות להרבה זיכרון וכח עיבוד (אני לא יכול להרשות לעצמי דיליי) אחבר למחשב מסך נוס…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לצורכי פיתוח בתלת מימד. אני צריך שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA. חשוב ביצועים גבוהים משקל נמוך ככל האפשר ורזולציה גבוהה של המסך. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תקציב עד 2000 ש"ח. בגדול שמעתי המלצות על ASUS ועל LG, אבל אשמח לדגם ספציפי. חוץ מגלישה וקצת עבודה משרדית, המטרה היא בעיקר הקרנת סרטונים ומצגות (לעיתים כבדים) למקרן, ומעט הצגה על גבי המסך ללקוחות של מצגות (לכן עדיף מסך יותר איכותי, אם בכלל יש דבר כזה, אבל זו לא התכונה הכי חשובה... תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2009 בשעה 13:49:21 אפשרויות שעלו:Asus Eee PC 1000HE NetBook LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ NetBook Asus Eee PC 901 NetBook Acer Aspire LUS040B-095 NetBook (יש לי נסיון לא כ"כ מוצלח עם המותג הזה - תקנו אותי אם זה לא נכון לדעתכם...) Asus Eee PC 1000H NetBook מה דעתכם?!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שהמעבד לו יהיה מספיק חזק ולא יתקע לי כל שנייה ואני רוצה שיהיה לו כרטיס מסך שלא יהיה מובנה בלוח האם שיהיה חלש משהו ברמה של 8200 או 8400 אני צריך גם המצלה לחנויות באזור המרכז(נתניה\כפר סבא)
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
הצורך העיקרי שלי הוא שיהיה מסך די גדול [לפחות 15.4] שאר הנתונים לא צריכים להיות בשמיים המחשב סך הכל יראה סרטים ואיטרנט ויפעיל WIN 7 כנראה אשמח לשמוע הצעות בסביבות 2500 שח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע של 012 ורציתי לדעת האם המחשב שם יוכל להתאים לי... התחלתי עכשיו ללמוד גרפיקה ממוחשבת ומעוניין שאוכל לבצע את שע"ב והעבודות על המחשב הנייד משום שאני מגיע הביתה למחשב בקבוע שלי מאוד מאוחר בלילה..
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. מחפש נייד איכותי שיכול להפעיל פוטושופ ואדוב פרימייר ושידע להתמודד גם עם משחקים בצורה טובה. מצאתי את המחשב הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm יש לו מפרט יפה חוץ מכרטיס המסך. אני לא מתלהב מ HP,ACER, אבל ממתין לראות אם יש לכם רעיון טוב יותר מאחר ואינני מבין בניידים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המפרט: Core2Duo T6570 2.1GHZ 2GB DDRII 250GB HD Radeon HD3470 VISTA HOME PREMIUM מחיר באייבורי: 2830. מקבלים פה מחשב עם מעבד T6570 תומך וירטואליזציה, אמנם רק 2GB זכרון ו250 אבל כולל גם כרטיס גרפי HD3470, נכון שזה כרטיס דיי חלש אבל פיפ"א אני מאמין שהוא יפעיל. המחיר של המחשב יותר מתאים לכאלו מבוססים T4200/T4300 ללא מעבד גרפי. המסך פה הוא 15.4, יש כאלו שמעדיפים את ה15.4 על ה15.6, ועל פניו למרות שה15.4 דיי נעלמים נראה שהמחשב הנ"ל דיי חדש (T6570). מע' ההפעלה היא פרמיום, משמע ניתן לשדרג אותה בעד 200 שקל לוינדוס 7. אגב, המחיר בזאפ הוא החל מ3300, אבל כבר ראיתי את המחשב הזה במחסני חשמל לפני שבוע ב2990. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האם לדעתכם ישתלם לי לקנות את הToshiba Satellite U500-17E במבצע שיש עכשיו בבאג? לינק למפרטhttp://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8121&perur=2&t=1&c=339. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקים אבל גם יהיה קל כדאי שאוכל להסתובב איתו (סטודנט), ובקשר לזמן סוללה בבאג רשום שעתים וחצי ,אולי זה זמן טוב כשהמחשב קצת במאמץ אבל לא במנוחה, אשמח לקבל תשובה מבעלי המחשב אם יש כאלה בפורום. (המבצע הוא לזמן מוגבל ואז בבקשה, זה שכול לחסוך לי המון (=
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתקציב הנ"ל למטרות של לימודים סרטים אינטרנט ומעט משחקים בנוסף, ראיתי את המחשב הזה אשמח לקבל עליו חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8126&perur=2&t=1&c=322 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 Dual-Core QL-66 2.2 GHz, מטמון L2 של 1 MB
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט: עבודה בסיסה גרפית כגון autocad, תוכנת MATHLAB (אם מכירים) משחקים (לא מהכבדים ביותר). כמה תוכנות OFFICE (יותר PPT וEXCELL ) במקביל. נורטון אנטיוירוס WINDOWS 7 אינטרנט כל זאת ושירוץ מהר. צפיה בסרטים באיכות טובה (לא צריך הכי טובה) תקציב עד 6.5 אלף
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח המחשב ישמש לסרטי HD, משחקים (כמו Modern Warfare2על הגדרות גבוהות יחסית) ומדי פעם גם עבודות גרפיקה קלות. המחשב מחובר לטלוויזיה 32" עם רזולוציה של 1366x768. (סמסונג S81) כונן קשיח של 500, שיהיה מארז שקט, עם ספק כוח איכותי. אם אפשר להתאים גם חומרה תומכת האקינטוש זה יהיה מצויין (אבל בעדיפות 2) תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. call of duty 6|GTA IV|Crysis|tf2 (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? לא מעוניין ציוד היקפי : האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלה למחשב החדש? 5.1 בול מערכת הפעלה : איזה סוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? יש לציין ש-32BIT ינצל עד 3.25GB מהזכרון הפנימי, ו-64BIT ינצל עד 128GB מהזיכרון הפנימי. 3…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקבל את דעתכם בנושא מפרט מחשב בסכום כולל של עד 1500 - 2500 ש"ח, למטרות גיימינג וצרכים ביתיים. במפרט אני רוצה לשים דגש על : כרטיס המסך ( עדיפות לכרטיס של Nvidia) ומאבד (עדיפות ל Intel) המפרט לא כולל : ציוד עיקפי מסך שלכם בתודה שי אוחנה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני נמצא ממש לפני קנייה רוצה לדעת איך המחשבים הניידים של אסוס ואיך הולכת האחריות שלהם במקרה של תקלה? k50ij-643 של אסוס, דגם שנמצא בחנות באג
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכם... אחרי משהו כמו שנה שלא הייתי בפורום חזרתי.. ולא שמח במיוחד ת'אמת. לפני יומיים בעת עבודה שגרתית עם הנייד שלי ללא חיבור לחשמל, החזרתי אותו להטענה. הכל היה רגיל, הסוללה נטענה. כהצג של ההטענה הראה 100 אחוז קרה משהו מוזר - האור של ההטענה, שהיה כתום ואמור היה להתחלף לירוק רציף, התחלף לירוק, נכבה, התחלף לכתום, נכבה וכך הלאה. זה נראה כאילו הוא לא ידע עם הסוללה מוטענת עד הסוף וניסע להטעין אותה שוב ושוב.. חשוב לציין שהכל עובד ועבד, גם בלי חיבור לחשמל. המצב שתיארתי נמשך ככה כל הזמן. כיביתי את המחשב הוצאתי את הסוללה החזרתי והדלקתי כאשר המחשב מחובר לחשמל. המצב נמשך... רק לאחר מספר ניסיונות רבים של חיבור והוצאה של כבל ההטענה האור הירוק חזר והראה סוללה מלאה. היום, שוב עבדתי ע…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט,אופיס,סרטים ואולי קצת משחקים קלים אבל זה הכי פחות חשוב * גודל המסך?15.4-16 יהיה מתאים * משקל רצוי?עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף זמן ארוך ככל האפשר :] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אין צורך מיוחד אבל לא מזיק שיהיו * בלוטות?כדאי =] * גודל מינימלי של כונן קשיח?מ-250 GB ומעלה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי שתהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?המליצו לי על TOSHIBA אבל באופן כללי אני פתוח להצעות המליצו לי על מחשב SATELLITE L500-12T בבאג וזה גם די משתלם אני חושב עם המבצע שיש להם. עכשיו אני שואל אם מחשב כזה מומלץ לי לפי הדרישות? הבעיה אי…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-