ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום שמתי לב בזמן האחרון, שהמחשב שלי כשהוא במצב IDLE או כשאני חוזר לאחר זמן מה שלא נגעתי בו, הכרטיסי מסך עובדים ואני רואה דרך MSI AFTERBURNER שהמהירות שלהם עולה, כלומר על חצי בערך ממה שאמור להיות במנוחה. מה שמביא את ה SLI לטמפרטורות של 50 מעלות במנוחה, ברגע שאני נוגע במחשב או מזיז את העכבר, זה פוסק (יש מקרים שגם זה לא עוזר ורק אחד מהכרטיסי מסך מפסיק את עבודתו). כל זה הביא אותי למחשבה שקיימת אצלי רוגלת BITCOIN במחשב, אבל ניסיתי לבדוק כמעט דרך כל דבר ולא מצאתי פיתרון. אפילו דרך התוכנה PROCESS EXPLORER - אין שום דבר שמפעיל את ה GPU או גוזל משאבים. מלבד פעמים בודדות שידוע לי ש GOOGLE CHROME היה גורם לזה, אבל אני תמיד סוגר אותו לגמרי. מה אפשר לעשות במקרה כזה? הדרייברים מעודכני…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב דק, קל (לא יותר מ-2.5 ק"ג) מסך 13-15 אינץ לשימוש ביתי (גילשה באינטרנט, office, וצפייה בסרטי HD - בעל יציאת HDMI)ץ עדיפות למחשב עם זמן סוללה ארוך .לא צריך כונן DVD . תקציב עד 7000 ש"ח. יש רעיונות? יש למישהו חוות דעת על Asus U30Jc-A1? האם יש מחשב דומה ללנובו X201 עם יציאת HDMI ? תודה, דורון
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מתלבט בין מק למחשב לנובו הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15073 אם לדעתכם מק עדיף, איזה? בדקתי מחשבי מק עד 10 אלף וכולם מבחינת חומרה פחות טובים מהלונובו. מצד אחד אומרים שאפילו שהחומרה של המק חלשה יותר הוא נותנים ביצועים טובים יותר, מצד שני לא קיבלתי שום הסבר למה והאם זה בכלל נכון. מישהו יכול לעזור לי ולעשות לי קצת סדר בדברים? אגב, המחשב הוא במטרתו הראשונה לגראפיקה (פלאש, אילוסטרייטור, פוטושופ, MAYA)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Toshiba Satellite L500-1U6 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751313 HP Presario CQ61-430EJ WK645EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748403 אז ככה, קיבלתי הצעה לגבי 2 המחשבים האלה. ההצעה כוללת: קניה של המחשב במחיר: טושיבה: 2300 ש"ח אייץ' פי: 3100 ש"ח לאחר חודש החזרת המחשב וקבלת מלוא הכסף בחזרה. מעל לחודש(חודשיים-שלוש) ירידה של 40% מהמחיר, כך שיוצא למשך 3 חודשים תשלום של 300-400 ש"ח לחודש בהתאמה לכל מחשב. אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור, מה המחשב הטוב יותר והמשתלם יותר. זה ישמש אותי לעבודה בחו"ל במשך חודש לפחות והמקסימום אולי עד 3 חודשים. המחשב יחליף נייח ויהיה כל הזמן בבית כך שאין צורך בהתניידות ממקום למקום עם המחשב. הצרכים שלי בעיקר סרטי HD, מוזיקה ומ…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מעוניין במפרט חזק עבור עבודות בתוכנות CAD בסדר גודל של 5000 ש"ח כגון :SOLIDWORKS AUTOCAD אין לי צורך במסך ומעדיף דיסק קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה אין לי צורך בעוד דיסק קשיח (מעביר מהמחשב הישן) תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, סרטים, משחקים בקטנה, עבודה שוטפת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עובד עם הרבה סביבות תכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: צריך להריץ משחקים בצורה סבירה, לא מתכוון לשחק עליו יותר מדי אבל צריך להיות סביר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני מתכוון לרכוש למחשב הזה 3 מסכים של 1920*1080 או …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זה היה די קשה להישאר בתקציב במיוחד בגלל הלוחות היקרים של הקונרו אבל ניראה לי שיצא משהו סבבה 1280 שקל E6300 760 שקל ASUS P5LD2 520 שקל WD 250GB 16M 700 שקל 7600GS 360 שקל COMPUCASE+HEC300 650 שקל 1G PQI TURBO 667 סה"כ 4270 וצריך להוסיף הרכבה +מקלדת+עכבר (לא צריך צורב כבר יש לי אחד) אז דבר ריאשון מה דעתכם,האם לשנות משהו ,אם כן אז המפרט מנועה אם יש לכם רעיונות טובים יותר מחנות אחרת בסביבה אז אין בעיה בכל מקרה אני לא רוצה לפצל קניה זה סתם כאב ראש. דבר שני אני רוצה לעשות OC ,בו נגיד משהוא קטן להגיע לBUS 366 לא ניראה לי בשמים. האם המפרט יאפשר לי במיוחד כשזה על קירור סטוק? וכמעט שכחתי לציין שזה לא מפרט למשחקים זה בעיקר לתיכנות וכל השאר ,משחקים זה נחמד אבל אני אסתפק בכרטי…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשדרג את המחשב, מחשב למשחקים gta iv, crysis - גם עריכת וידאו, vmware המפרט שלי כרגע לוח אם Gigabyte P35-DS3 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb מעבד Intel Core 2 E4400 עם OC ל 3.2Ghz קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 זיכרון 2X2GB DDR2 800 מארז Compucase HEC 6A19 Black WITH PSU כונן קשיח 640GB WD אני חייב לשדרג את הכרטיס מסך כי הוא יעבור למחשב אחר. עדיף חלקים שקטים. עד ~ 1800 ש"ח ללא ציוד הקפי, OC אפשרי
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלשום הייתי בדיזנגוף סנטר והמחשב היה באותו מחיר עד סוף השבוע (לא צריך דרך האתר). אתמול הייתי באופיס דיפו וגם היה. למי שמעוניין ב-15.6 אינץ', ב-3000 זה נראה משתלם מאוד מעבד i3-350 4Gb זיכרון דיסק של 320 Gb מהירות 7200 RPM DVD עם LightScribe מעבד גרפי פשוט של Intel סוללה של 6 תאים Windows 7 Home Premium אחריות לשנה, עם איסוף והחזרה יש בצבע לבן ושחור, למרות שנראה לי שרק נשארו לבנים המחשב נראה די סביר, ושוקל רק 2.2 קג כולל סוללה (ככה אמרו לי) המקלדת גם בסדר, ובאופן מפתיע לא שוקעת כמו כל כך הרבה דגמים (אני שונא את התופעה הזאת). 2949 בבאג. 3000 באופיס דיפו. כמעט קניתי, אבל אני עדיין בהתלבטויות. אם מישהו כבר הודיע על זה, מצטער. לא מצאתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(הרבה אקסל), סרטים, הרבה לשוניות וקבצים בו זמנית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך עד 14. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד מסך 13 אינץ בעיקר לעבודה על אופיס. עד 2500 שח תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למיטב זכרוני משיהו פה אמר שהוא קנה את הנייד הזה. היות ובכלל קניית נייד בארץ הפכה להרפתקה כמעט מסוכנת , אודה לך אם תוכל לתת לנו סקירה קצרה, התרשמויות וכו'. רב תודות
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4000 חריגה 700 2. מטרות המחשב? גיימינג כבד Crysis/GTA IV/Arma 2 וגם משחקים שיתמכו ביותר מ2 ליבות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי לא צריך,שיהיה מובנה הלוח,אם נשאר תקציב אז כן. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? כרטיס מסך עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב,העיקר קירור טוב למעבד ומארז עם זרימת אוויר טובה,עדיף אפשרות לסידור כבלים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא משנה שקט 10. האם מתוכנן OC? כנראה שכן,משמעותי עד אקסטרים 11. במפרט למשחקים - באי…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד בעיקר לגלישה ואופיס. אני בהתלבטות בין 14.1" לבין 15.4" עדיף ללא מערכת הפעלה (בשביל לחסוך כמה גרושים) לא כבד מידי האם שווה לקחת Dell בשביל ה-3 שנות אחריות? האם יש עוד חברות המציעות 3 שנות אחריות? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 1500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אינטרנט ואופיס א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 17 CRT, שדרוג ל 19 בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת לגבי הנייד הנ"ל הוא קצת פחות מ4000 ש"ח אז אשמח להצעות יותר טובות אם יש עד לסכום גג של 4k המחשב בעיקרו לייסומים בסיסיים אך מידי פעם גם להריץ איזה משחק. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
מחפש לפטופ יחסית חזק שמתאים למיזם בלמידת מכונה ולתכנות ביום יום. תקציב עד 8-10. ידוע שזה לא בשמיים אבל אשמח להמלצות בהתאם לתקציב הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
-
-
מחשב מיני ללינוקס בין 500 ל 700 שח כולל הכל.... מה יתאים? מיועד לגלישה ברשת אפשרי מאמזון או חנות אחרת בחול כל עוד לא מסובך להביא 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עניתי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עניתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. צריך הכל לא כולל הרחבת אחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט לגמרי אם מומלץ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המח…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-