עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by goldameir,

Hello, I'm looking to purchase a new PC. I'll be using virtualization, and so a substantial portion of the budget is dedicated for processing capabilities and storage. I'd also like an adequate mid-range GPU, but that's a lesser priority. I won't be needing any peripherals. Essentially, RAM ~ CPU > HDD > GPU > * Thanks a lot in advance!

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  2. שלום חבר'ה, איזה נייד אתם יכולים להמליץ לי בערך ב 6K ? חשיבות: -מסך 15.4" או יותר - מהיר - הטענת הווינדוס מהר - שלא יתחמם יותר מידי - בעיקר לאופיס \ אינטרנט וכו' - אחריות בינלאומית 3 או יותר [הכי חשוב] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ייתכן ותהייה לי את האפשרות לרכוש מחשב נייד בחו"ל. אולם לפני שאני מתחיל לחפש את המחשב המתאים האלמניציה הראשונה בשבילי היא אחריות. במידה ואני ירצה לרכוש את הנייד חייבת לו להיות אחריות שתכובד גם בארץ. לעכשיו אני יודע (מתוך נסיון) כי לIBM יש אחריות בינ"ל. איזה עוד חברות ניידים אתם מכירים שניתן לרכוש איתם גם אחריות שתכובד בארץ? תודה מראש לעזורים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. מטרות המחשב? תכנות קצת משחקים, * גודל המסך? 14.1,15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דיי חשוב אבל אם זה בא בחשבון על חומרה אז לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 70 ג'יגה בייט, אם אפשר יחד עם SSD או אופציה להוסיף בעתיד כונן SSD אז מצויין * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תאכלס הכי משתלם בתקציב, אם יש משהו ב4K שיותר משתלם ממחשב יותר טוב אך ב5K אז אני יעדיף את ה4K שמעתי על …

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  5. שלום רב לכולם. אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי שיוכל גם לשמש אותו בשביל שימוש בתוכנת אוטוקד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה עם תוכנת אוטוקד, שימוש בתוכנות מיקרוסופט אופיס, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ', אפשר גם 14 אבל לא רצוי. * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. נדמה לי שעתיים וחצי זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD …

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by tgolin,

להלן ריכוז של השאלות הנפוצות ביותר בנושא סוללות בניידים. שימו לב- המדריך מתייחס לסוללות Li-Ion, הסוללות הנפוצות ביותר בניידים בשלב זה, ואינו רלוונטי לסוללות מסוגים אחרים. להצעות ייעול או תוספות אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי. ש: האם יש לטעון/לפרוק את הסוללה לפני השימוש הראשון ולכמה זמן? ת: בסוללות Li-Ion אין משמעות לטעינה ארוכה לפני השימוש הראשון, ניתן להתחיל שימוש רגיל באופן מיידי. הנחיות הנוגעות להכנת הסוללה תוך טעינה של שעות ארוכות לפני השימוש הן בדר"כ שרידים של המלצות לגבי סוללות קודמות מסוג ניקל שאינן נמצאות בשימוש בניידים כיום. ש: בכל זאת קראתי/ ראיתי המלצות לפריקה וטעינה מלאה של הסוללה, הכיצד? ת: פריקה וטעינה מלאה היא שיטה לקליברציה של מד הסוללה. אפשר לבצע מחזור אחד…

• 0 תגובות
    • 27.5k צפיות
  7. Started by ori1,

אבד לי מטען סמסונג N150 ההספק שלו הוא 19V 2.1A רציתי לברר על מקומות שמוכרים בזול דברים כאלו, או יד שניה. אם יש למישהו מושג אשמח לשמוע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kofiko,

שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by tidan31,

https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,2800,4361 מה ההבדל בין שני המחשבים ומדוע יש הבדל במחיר ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי יש לי HP נייד מדגם Pavilion dv6-6c59ea מעבד: 2.5 GHz Intel Core i5-2450M זיכרון: 6GB כ.מ.: AMD Radeon HD 7470M עם intel HD כמובן החלפתי קשיח ל120 SSD EVO 850 של סמסונג וגם החלפתי את כונן הדיסקים עם קשיח של 320 גיגה http://support.hp.com/gb-en/document/c03136193 והמערכת שודרגה לWindows 10 חוקי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי חברים, אחותי הסטודנטית החליטה שנמאס לה מהנייד הכבד שלה והיא רוצה נטבוק, אבל היא קצרה בכסף. יש לנו אפשרות להביא מארה"ב נטבוק, אז אם יש משהו כדאי ומשתלם יותר מבארץ - תשפכו. בגדול, מה שהיא צריכה זה שהוא יהיה קל, וכמה שיותר איכותי כמובן (כדי שיחזיק אצלה כמה שיותר זמן). היא הולכת להשתמש בו רק בשביל אינטרנט וכתיבה\קריאה של מאמרים. שוב - תקציב של סביבות ה-1200 שקלים. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by Guy Amir,

שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב ומתלבט האם לקנות רכיבים עם אובר קלוק או לא השימוש למחשב הוא מקצועי התוכנות עימן אני עובד הן maya, keyshot, zbrush ואחרות בתחום התלת והגרפיקה. אני זקוק לרינדורים מהירים של קבצים בגודל 75X50 רזולוציה של DPI300 וליכולת עבודה מהירה עם HIGHPOLY MESH התקציב למחשב 10K, ישנה אפשרות לחרוג ל 12K (עדיפות להשאיר את התקציב המקורי) אני משתמש בשני מסכים, כניסת HDMI, רזולוציה 192X1080 אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה ותוכנות השאלה שלי היא עד כמה OC באמת תורם למהירות העבודה והרינדור, או שניתן לוותר ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים. אם יש המלצה למפרט אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. אז ככה המחשב מיועד לחברה שלי ושהיא משתמשת בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, אולי פה ושם סרט או סדרה. מעדיף מחשב שיהיה כמה שיותר קטן, ואם יש אפשרות לצבע אז אדום ;-) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, * גודל המסך? עדיפות למחשב קטן סגנון notebook? * משקל רצוי? לא כלכך רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות שיהיה לפחות HDMI אחד. * בלוטות? לא מחייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משהו מטורף. 250 נשמע בסדר. * כונן CD/DVD? צורב? לא מחייב, אבל אפשרי ביותר. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחר…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים על רזולוצית 4K , הגדרות ULTRA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by SmOkImOkEy,

שלום שלום וחתימה טובה יש לי מחשב hp pavilion dv5 1060ej הוא בן שנתיים והסוללה שלו החליטה למות אני רוצה לקנות סוללה חדשה אבל בארץ המחירים לא הגיוניים אני רוצה להזמין מחו"ל, הבעיה היא שאין לי כתובת להחזיר אז אני צריך להיות בטוח שקניתי את הבטריה הנכונה ולכן אני צריך לדעת עד כמה הדגם של הבטריה צריך להיות מדוייק אם אני מוצא בטריה שמתאימה ל hp pavilion dv5 1000 series זה יהיה לי בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  16. שלום, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפרמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר

17. Started by TheNew,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת . כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15" * משקל רצוי?רצוי נמוך, אך לא מפריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?חשוב מאוד, כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)לא * בלוטות?לא * גודל מינימלי ו…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  19. אני עומד לקנות מחשב לצרכי משרד בלבד. השאלה בכותר וגם פה: מחשב נייד עם מעבד B980: הייתכן והוא מיישר קוו עם מעבדי הCORE I3 סדרה 2XXX ו3XXX? גם התייחסות חלקית תהיה בסדר ותעזור לי להחליט מה לעשות. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Kobb,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיהיה אפקטיביב מבחינת מסך בעבודה באור שמש. כמובן שאני לא מצפה לתצוגה מדהימה או איכותית מאוד, אבל מה יהיה הרע במיעוטו? ה-ACER שאני עובד איתו מדי פעם פשוט זוועה, המסך מבריק ומשקף את כל הסביבה, לא רואה את הסמן של העכבר. האם יש דרך לסנן לפני הבדיקה הפיזית, על סמך נתוני מסך יבשים? האם גם כאן, למאק הפתרון? (מקבוק אחד בו שיחקתי הרשים יותר מכל מה שהכרתי עד היום). לגבי שאר נתוני המחשב, לא צריך שום דבר מופרע מדי. ג'יגה ויותר ראם, מעבד יכול להיות פשוט יחסית (מדובר על מחשב בעיקר לאחסון והצגת תמונות, מעט מעט עיבודים, לא מסיבים מדי). בניית המחשב כדאי שתהיה איכותית גם היא, עם פיזור חום טוב. סוללה שמחזיקה מעמד זה תמיד ברכה (אם כי זה פחות קריטי מבחינתי). תודה מר…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by maor-a-,

יש לי נייד של אפל macbook קבלתי אותו (חדש) לפני כ חודשיים התקנתי עליו XP הכל טוב ויפה פתאום אתמול הווינדוס לא עולה ליותר הוא מראה את את הטעינה של ה XP עם הלוגו ואז עושה ריסטרט ומגיע למסך בחירה safe mode וכו'... אפליו לעשות שחזור זה לא נותן. אין לי מושג מה לעשות יש לי קבצים נורא חשובים במחשב מה אני יכול לעשות? יש איזושהיא אופציה להתקין הכל מחדש איך אני נכנס להתקנה מחדש? הכנסתי דיסק וההתקנה לא עולה אפילו לביוס אני לא יודע איך נכנסים במחשב הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by yohoo5555,

שלום, מישהו מכיר את המחשב נייד של ASUS מדגם X202E-CT129H (עם המסך מגע)? אשמח לביקורות.. כמו כן אם יש המלצות לנייד אחר עד הסכום 2500 בערך.. מסך- סדר גודל של 11, משקל- עד 1.5, לא צריך מעבד חזק במיוחד.. תודה! אורן

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Word,Excel, Power point, Outlook . משרדי בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש 15.6 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני (לא צריך כרטיס מסך רציני..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמ…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by bommer,

שלום לכולם רציתי לשאול מה אתם אומרים על חברת AOPEN?מה יותר מועדף AOPEN או IBM? מבחינת האיכות של המוצר... בקשר למפרט לא משנה כי אני הולך על 1.8 בטוח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 שקלים עבור המחשב עצמו, תתאפשר חריגה קלה אבל אני לא רואה צורך. עד 1200 שקלים למסך + רמקולים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד, שיוכל להריץ Windows 10, Office וכמה טאבים של Chrome אולי עם Spotify ברקע, אבל שום משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, הסתכלתי קצת וחשבתי לקנות מסך ברזולוציה 1440p, ספציפית את זה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=942372 הסיבה שאני חושב על מסך ברזולוציה גבוהה יותר היא ששמתי לב…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.