עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב נייד בדיוטי פרי. הנה כל המחשבים שיש שם http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=18&sId=23 המחשב בעיקרון לא בשביל משחקים, אלה שימוש בתוכנות, שיתוף קבצים (סרטים ומוזיקה דרך תוכנות כמו ביטורנט, אימיול ומורהנט), וגלישה באינטרנט. אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר מאוד בכל מצב של עומס. חשבתי על מחשב IN-RC03-1703 של DELL. (לפי זאפ בחנות הכי זולה הוא עולה 4260 שקלים). איזה חברה הכי טובה לדעתכם? תציעו איזה מחשב הכי כדאי מהמחשבים שיש שם. התקציב עד 4500.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד לגיימינג תיכנות ושאר הירקות , בסביבות 8000 שח , ראיתי את המחשב הזה בניו אגג ב7500 שח +- , אשמח לתגובות עליו, או הצעות אחרות, https://m.newegg.com/global/il-en/product/N82E16834233190

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברצוני לקנות מחשב טוב למטרת סרטים ושירים עד 3000 שח מה שהכי חשוב לי זה קיבולת גדולה של הארד דיסק. לפחות 250 GB והדבר השני הוא עבודה מהירה בסביבת וינדוס. מבחינת משחקים אין צורך להשקיע - העיקר שיפעיל לי לפחות פרו אבולושיין במצב טוב. גם חשוב שיריץ ויסטה בלי בעיה אין צורך במסך

4. שלום מעוניין במחשב לשימוש ביתי / home office שעליו אוכל לעבוד עם תוכנת lightroom או דומה לצורך סריקה ואחסון צילומים ושיקופיות. בעל יכולת שדרוג עתידית . תקציב סביב 4000 ויכול קצת להמתח. תודה למשיבים ולעוזרים . אילן

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by faxE,

הזמנתי מnewegg את הרכיבים הבאים לוח אם - Gigabyte Z490 Vision G כרטיס מסך - MSI 3080 Ventus 3x זכרון - G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (2 x 16GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3600 אחסון - HP EX950 2TB סה"כ 6170 ₪ הרכיבים שאני מתכוון להזמין היום מTMS (פתוח להצעות) מארז - be quiet! Case PURE BASE 500DX Black מעבד - Intel Core i5 10600KF / 1200 Tray קירור למעבד - Noctua NH-D15 CPU Cooler ספק - Corsair RM850x 850W PSU 80+ Gold Modular סה"כ ₪2,380 כל המחשב ביחד 8550 ₪, התכנון הוא לעשות OC למעבד ולהישאר איתו לכמה שנים וכשהוא יתחיל להגביל אותי לעבור למעבד דור 11. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכיבים או חוסר התאמה…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by Lirux,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד למטרת לימודים ושימוש ביתי שלא כולל משחקים אבל כן ידרוש מעבד חזק ללייטרום ופוטושופ. התקציב הוא בערך 3200 ש"ח. חשבתי בנתיים על האופציה הזאת: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7645 יש משהו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. אני צריך מפרט למחשב חזק עבור אינטרנט ואופיס עד 1,000 ש"ח (אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח, אבל עדיף שלא) - מערכת הפעלה שתותקן Windows XP. עדיף שהמפרט יהיה מLogicPC, כולל הרכבה! חובה לפחות 2GB זיכרון! חובה מארז שחור עם כניסות USB ואודיו בחזית! איזה מפרט אפשר להרכיב בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסו לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הבחור לומר מנהל רשתות והוא רוצה מחשב שישמש אותו לעבודה,תרגול חומר ושימוש בסיסי של מחשב ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by EladBna,

היי חברים, מתייעץ איתכם אחת לכמה שנים ברכישת מחשב ב15 השנים האחרונות. הגיע הזמן להתחדש. צריך מחשב נייד עד 5000 ש"ח, בעיקר שימוש משרדי אבל גם קצת תכנות, עריכה בפוטושופ וכו'. מעבר לזה צילום קורסים דרך המחשב, כלומר צריך מצלמה סבירה פלוס מובנית במחשב ומערכת הפעלה. עדיפות עם hdmi וכמה שיותר חיבורים אחרים אבל לא חובה. מעדיף מאוד מחשב של dell ולא של lenovo.

• 0 תגובות
    • 278 צפיות
  10. מחפש נייד 13.3 לאנשי עסקים, חשוב ביותר כרטיס רשת, מסך מגע, משקל, סוללה לזמן ארוך. שיהיה עליו WIN7 PRO ואופיס 2010. תקציב עד 10,000ש"ח.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by yarl,

שלום לכולם . ברצוני לרכוש מחשב לנובו Lenovo U550 M25C2IV 3749C3G Intel Core2Duo SU7300 4GB 500GB ATI HD4330 15.6" Win7 וצריך המלצה וחחת דעת על המחשב הזה . השימוש יהיה עבודה אנטרנט ואם אפשר למשחקים שאולי הבן ירצה להשתמש בו אם יש איזה שהוא לינק שכבר דובר על המחשב הזה אני ישמח לקרוא ולהתעדכן תודה .

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  12. מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). מעוניין להפוך את בעל השמחה למכונת משחקים משומנת על ידי שידרוג קל של כרטיס וכונן: כונן SSD 128G עבור מערכת ההפעלה, תקציב באיזור ה320/380ש"ח בלי חריגות (מה יהיה ההבדל בפועל בין סכומים שכאלה?). *אני מצפה שהוא יצמצם לי זמנים משמעותית אף על פי שהם לא כלכך ארוכים יש לציין (אני על WIN10, הוא עולה הרבה יותר מהר בהשוואה ל8.1 ו7 אבל אני חוזר ל7 כי הוא פ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Speed Demon,

סליחה,טעות שלי,לא שמתי לב שמתחת יש פורום מיוחד לניידים. הועבר אליו.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by edensegal,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by DRM,

1. מה התקציב המקסימאלי?5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by GT.N,

אהלן, המחשב הנוכחי שלי בן 7.5 ומראה לאחרונה סימני עייפות, בעיקר המארז (כפתור power לא תקין, יציאות audio שלא עובדות ועוד). הייתי שמח לעשות upgrade לרכיבים שלו אך לאחר שוטטויות רבות בפורומים, הגעתי למסקנה שכדאי להרכיב מפרט חדש. אם למישהו יש רעיון איך לשפר את המפרט הנוכחי בתקציב נמוך ממפרט חדש אשמח לשמוע אותו. מפרט נוכחי: CPU: Core 2 Quad Q9300 2.5Ghz Mobo: Asus P5Q DDR2 Memory: Corsair DHX 2x3GB DDR II 800Mhz CL4 GPU: MSI HD6850 OC HHD: Seagate Barracuda 500GB 7200RPM 32MB SATA II+WD mypassport 500GB Cooler: ThermalTake Golden ORB II Case: ThermalTake M9 Mid Tower PSU: ThermalTake TR2 550W Silent PSU 24pin Optical Drive: Asus DRW-2014LlT DVD+-RW Black LightScribe Sata Mon…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח. אשמח מאוד אם המחשב יורכב בארה"ב(שמעתי שזה יותר זול) כי אני יכול להביא אותו משם בקלות וכמו שכתבתי זה יותר זול. כמו שצויין השימוש העיקרי הוא משחקים וקצת צפייה בסרטים. הדגש הוא על גרפיקה טובה ושהמחשב ירוץ חלק. תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. שלום חברים. אני צריכה ייעוץ למפרט למחשב נייד, למטרת עבודה בתוכנות אופיס, אנדרואיד סטודיו(לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד: תכנות בxml, java וכו') ותוכנות גרפיות - photoshop,indesign. שיהיה עם חיבורי wifi, bluetooth, צורב וכמובן חיבורי usb. סוללת 4 תאים לפחות. אם יש אפשרות לשני הארדיסקים, אחד שיהיה ssd והשני רגיל. (האם שווה לי לרכוש הארד דיסק 500 gb מוהנה ולרכוש ssd ולהרכיב בנפרד?) תקציב עד 4.5 k. (רצוי פחות...) משקל - עד 2ק"ג. באיזור המרכז. רוצה לרכוש בהקדם. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by urich,

יש לי מחשב gigabyte 536 במאפיינים של הסוללה מופיע שם של דגם נכתב כי הסוללה מיוצרת ע"י סוני כשחיפשתי את הדגם בגוגל ראיתי שזה הדגם של כמה מחשבי toshiba האם זוהי באמת אותה סוללה גם בנייד שלי. או שהמידע במאפיינים לא נכון?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by yuval987,

אני מתלבט בעיקר בין ארבעתם: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=769438,741444,755034,747907 מה שאני צריך במחשב: אני סה"כ מחפש מחשב שיריץ לי WIN7 חלק [בלי תקיעות וכו] בקיצור: לאינטרנט,הורדות,צריבה,שירים וסרטים זהו בערך.. מה שחשוב: שהמסך יהיה נורמאלי צורב DL [זה עדיף, לא חייב] WIFI BT מקלדה טובה. זהו סה"כ..

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by amirxbox,

שלום אני יודע מקריאה כאן שבד"כ אתם מייעצים למחשבים יותר רציניים אבל אשמח אם תעזרו לי בבחירה הבאה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G לעומת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1BHINTEL3200 ולעומת (משומש ) המפרט הבא ב 1900: מעבד 3200 AMD ATHLON 64 BIT S-754 לוח ASUS K8N-E DELUXE זיכרון 1GB A-DATA (2X512) הרד דיסק WD 120 GB SATA כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128 DDR 3 + מאוורר ZALMAN 7700 למעבד. אין לי מושג בחומרה המחשב ישמש לגלישה, תוכנות לא הכי כבדות ומשחקים לא כבדים. כרגע יש לי אטלון 2200XP ו TI4600 אז אם לא יהיה שינוי משמעותי בשידרוג אשמח לדעת על כך.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לסגור ב3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כותרים כמו witcher 3. מקווה לfuture proof לכמה שנים לפחות ב1080p -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נכון להיום 1080p. גם בתחום הזה אשמח לfuture proof. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - שלט xbox (או מקבילים לו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - פירוט בהמשך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by alex8001,

אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד ואני מתלבט בין שניים המטרה היא בעיקרון משחקים כמו(NAPOLEON TOTAL WAR) הראשון הוא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=770184 והשני הוא: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=9497 על מה אתם ממליצים יותר? הערה:הדרישות מערכת של המשחק: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=754&game=Napoleon:איזה מחשב ירי%20Total%20War ואני רוצה לדעת יריץ יותר טוב את המשחק תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד או אולי המלצות לניידים אחרים, השימוש העיקרי בו הוא עבודה וקצת משחקים. http://ksp.co.il/?uin=35511&select=.268..271..2185..580..347..432..382..466

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.