עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב שישרת אותי לצרכי עבודה. מה שזה אומר זה עבודה עם תוכנות סאונד וככל הנראה חיבור לכרטיס קול חיצוני. התוכנות עצמן לא אמורות להיות כבדות במיוחד (לא מדובר ב Cubase ודומיו) חוץ מזה המחשב צריך להתמודד עם office וגלישה באינטרנט. אשמח לדיסק קשיח גדול אבל אם מטעמי תקציב זה בלתי אפשרי אוכל להשתמש באחד נייד. מבחינת גודל מסך אני מעוניין במסך 13 אינץ' התקציב הוא בגדול עד 4000 ש"ח אבל כל שקל פחות הוא משמעותי בעיני. תודה רבה ויום טוב, לירז.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הכיוון הוא לMACBOOK PRO מחו"ל, או DELL מהארץ, אם לא תהיה אפשרות של חו"ל. יש שמועה שMAC מתכננים להשדרג את המעבדים שלהם לכיוון של I7 ושות', האם השמועות נכונות? ואם כן, יש תאריך? תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לרכוש לאישתי מחשב נייד שישמש אותה לעבודתה - יישומי אופיס אינטרנט והנה"ח בעיקר (חשבשבת). למרות זאת חשוב לא להתפשר על מחשב חזק ומהיר - אומנם לא מיועד למשחקים ( כמו באשכול/תראד אחר שביקשתי לאחרונה ) אך חשוב שלא יהיה איטי ומסורבל. חשוב שיהיה עם מסך WIDE גדול מעל 15"מצד אחד , אבל שלא יהיה כבד מדי מצד שני. כמובן שיכלול את יציאות סטנדרטיות , WIFI ,BT וכדומה. האם יש מחשב נייד שעונה על הדרישות במותגי LENOVO , DELL ? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. אני כרגע עובד על המחשב לאחד ההלקוחות. אם יש לכם שאלות על המחשב לפני שהוא מפליג ללקוח אני אשמח לענות/לבדוק. http://www.facebook.com/photo.php?pid=3081413&l=1ec35651dd&id=58566951

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  6. האם שווה לקנות? יש מישהו שמבין ? מחירים, דגמים, זיופים והיכן לקנות?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by NadavAfuta,

אני מחפש לקנות נטבוק או לפטופ עם מסך בגודל 10.1" עד 12", הוא צריך להיות עם כונן DVD. הארדיסק של לפחות 160GB. שיהיה מהיר. תקציב - 600$.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. לדוגמא: FIFA 2010 PRO EVOLUTION SOCCER 10 ומשחקים מהסוג הזה. עכשיו אני לא אכנס למפרט ספציפי כי רוב הזולים חולקים אותם נתונים. אז בגדול: Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz 3GM RAM DDR2 כרטיס מסך - Intel Graphics Media Accelerator 4500M לקחתי מאלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLS1FW http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OC29585GG מה דעתכם? בנוסף.. האם הכרטיס מסך הזה איכותי יותר למשחקים - nVidia N10M-GE1 512M תודה..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט מוזיקה (הדברים הרגילים) + משחקי אסטרטגיה עד 4,000 שקל. אני לא מעוניין במותג מסויים. תודה לעוזרים וגם לאלו שלא.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by talisman,

בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אהלן יש את ה-EEE הזה (1201N) ב-2,001 ש"ח כולל משלוח בחנות B&H. אני רוצה מחשב נייד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. (סה"כ כדי להעביר לי את הזמן בזמן נסיעות מטעם העבודה, לרוב כשאני נמצא במלונות משעממים בחו"ל.) משחקים אינם חשובים לי, אך אם על הדרך יהיה אפשר לשחק בכאלה ישנים יותר ברזולוציה נמוכה יותר - למה לא. למען האמת, החסרונות במחשב הנ"ל שמפריעים לי הם המסך, שהבנתי שהוא בעל זווית צפייה צרות מאוד, בעל בהירות נמוכה מאוד ומחזיר הרבה אור, כך שקשה מאוד לעבוד עליו בחוץ. נוסף לזה, יש את זמן הסוללה הקצר מאוד ביחס לאחיו האטומיים. העניין הוא - האם יש מחשב נייד טוב יותר בטווח המחירים הזה? :s05: כלומר, אני מניח שבקפיצה של 500-1,000 ש"ח יהיה מחשב נייד טוב / משתלם יותר, אבל…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום! אני מחפש 2 דברים בשביל הנוטבוק שלי 1.אני מחפש עכבר אל-חוטי למחשב נייד שיהיה קטן ולא בגודל הסטנדרטי , ושיהיה בסביבות 40-80 ש''ח , 2.אני מחפש נרתיק טוב לנוטבוק 10.1" שיהיה מקום לכבלים,עכבר,אוזניות וכו'. כנ''ל לא יקר מדיי 40-120 ש''ח יהיה מעולה. סומך עליכם שתמליצו על מוצרים מחנות טובה ואיכותית. העדיפות ש-2 הדברים יהיו מאותה חנות אבל זה לא חובה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by padlets,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, כבר כמה זמן שאני חפש מפרט טוב וזול וזה מה שמצאתי עד עכשיו. כמובן אם יש הצעות טובות יותר אני אשמח. (המחירים מפנדה) מפרט 1: 1 Compucase Mini ITX 8K01 Black 160W PSU 265 ש"ח 1 Zotac ION Mini-ITX Atom N330 1.6GHz Dual Core WiFi HDMI 980 ש"ח 1 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G 219 ש"ח 1 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 260 ש"ח סה"כ 1,883 ש"ח מפרט 2: 1 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AMD 785G+SB710 Chipset AM3 DDR3 499 ש"ח 1 AMD Athlon II X2 245 Processor 2.9Ghz 2Mb BOX AM3 305 ש"ח 1 Western Digit…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. שלום, אני זקוק למפרט משחקים לנער בן 15 למשחקים כמו g.t.a (לא האחרון יותר בכיוון של v.c )וnfs גם לא מהחדש ביותר. המסך שכרגע יש הוא ישן (דק 15) ישודרג בעתיד, אין צורך במערכת הפעלה וגם לא בצורב, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד (מקסימום 500G), הוא לא צריך להיות שקט במיוחד אבל גם לא טרקטור... מחנות באזור רשל"צ כמו סקיי. נע לא לחרוג מהתקציב ואפילו לחסוך אם ניתן. נדרשת הרכבת המחשב בחנות. תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מדובר על 3000 ש"ח או את זה TOSHIBA L500-1FW אין לי דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by HaVoC_850,

שלום כולם, רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרטיס מסך בנייד של MSI - PR610. אני מעוניין ביציאת HDMI בכדי לראות בטלויזיה סרטי HD דרכו. דגמי ATI החדשים או אפילו ממשפחת 4000 יהיו טובים בשבילי... האם זה אפשרי פיזית להחליף בנייד הזה כרטיס מסך? זה המפרט של הדגם http://www.msi.com/index.php?func=newsdesc&news_no=644 תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by cgbSpenser,

מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Okopel,

איזה מחשב עדיף (בשקלול של ביצועים/מחיר/צרכים) הצרכים שלי כמו שכבר כתבתי בעבר הם אופיס... מפרט ראשון: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew1 מפרט שני: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6T10 300W הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 1576₪ 2.מה באמת תכלס ההבדלים?הביצועים?השקט?(אם תתעמקו בפרטים הקטנים-זה אפילו אותם חברות בערך) תודה! אורי

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by henmalka,

ראיתי את המחשב באינטרנט, זה מחשב חדש שיצא לא מזמן בעל ביצועים טובים מאוד. בארץ הוא יהיה יקר מאוד בסביבות ה7000 ש"ח ובחו"ל הוא יותר זול... רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לרכוש אותו בחו"ל? אם יש לו יתרונות/חסרונות? ואיך חברת סוני בניידים?<

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by Eden 6600,

לפי המפרט הטכני הזכרון המקסימלי של ה-311C הוא 1GB אבל ראיתי סרטוניט ביוטיוב שמראים שיש חריץ זכרון אחד פנוי, אז אפשר או אי אפשר להרחיב את ה זכרון? וגם במפרטים שאני רואה באתרי מכירות ישראלים כתוב שיש לו כרטיס מסך GMA950, אז רק תרגיעו אותי ותגידו לי שיש לו ION כמו שבאמת צריך להיות לו.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. שלום, אחרי שהתייאשתי מהביצועים של המחשב הנוכחי, החלטתי שהגיע הזמן להפוך אותו לHTPC ולקנות מחשב חדש. המפרט הנוכחי מופיע בצד, והוא אמור להפוך לHTPC. התכנון הוא לקנות לו כרטיס לכידה (המלצות?) או לחלופין שלט חיצוני בלבד כדי לחסוך במחיר (גם כאן זקוק להמלצה) וכנראה כרטיס מסך (AGP) חדש עם פענוח HD בחומרה (4650HD?). מלבד זה אני מאמין שהוא יוכל להריץ אפילו סרטי 1080P. המפרט החדש לעומת זאת, אמור לכלול הכל, פרט לציוד היקפי שכבר קיים. השימושים יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס, כאשר יתכן שגם משחקים, אבל לא כבדים במיוחד. שימושים אחרים, כמו רינדורים וכאלה, לא צפויים. כמו כן אני לא מתכנן שום OC. הרעש לא כ"כ מפריע, אבל כמובן שעדיף לא רועש מידי. מבחינת כונן חיצוני, אני מדבר על כונן של 1TB, וגם כ…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by jacovde,

שלום רב, מעולם לא רכשתי מחשב נייד, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ועבודה שיגרתית לא מאומצת מלבד צפייה בסרטים ואולי חיבור לאמייול, לצערי אין לי מושג במותגים ראויים וכמו כן מהיכן כדאי לרכוש עדיפויות וכו'. תקציבי הוא 3K, חשוב לי שתהייה יציאת HDMI, צורב אופטי, ודיסק גדול והעיקר אמינות ואחריות. כמו כן איזה מערכת הפעלה מומלצת? תודה רבה מראש- קובי

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים