ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
"עריכה גרפית" - פוטושופ ואיןדיזיין חצי מקצועי. עיצוב ועימוד, לא נסים נפלאות. אה, ואופיס. ואינטרנט וזה. המחשב יהיה בפינת עבודה ליד המרפסת ככה שהשקט לא קריטי, וממילא לא מדובר ברכיבים חזקים במיוחד. חשוב לציין שהמחשב צפוי להתמודד עם סביבה די מאובקת. שום אוברקלוק. אני מניח שנקנה ב-RSM (ובהזדמנות זו, מישהו רוצה להמליץ על / להזהיר מפני Terr@tec / Octave בצפון ת"א?) לא מתוכנן שדרוג קריטי בעתיד, מלבד אולי זכרון. זו אחת ההתלבטויות שלי (יפורט בהמשך). אז מה תכננתי? Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 MSI H61M-E23 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪326 http://www.rsm.co.il/product.aspx…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב שייעודו הוא בעיקר אינטרנט וכמה תוכנות שקשורות לנושא כמו פלאש דרים וויבר וכ"ו (אני לומד בניית אתרים) כמו כן שיוכל להפעיל משחקים אבל לא צריך להשתגע עם הכרטיס מסך. המפרט שמומלץ באתר נראה לי טוב (3000 שקל, עבודה משרדית מעבד איי אם די) העניין הוא שאני רוצה לקנות אותו בחברת מידיקום (midicom.co.il( מכיוון שאני יכול לקבל שם הנחה משמעותית. אם אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הצרכים האלה מהאתר הספציפי הזה אני אודה לכם מאד ואם נראה לכם שאין שם את החלקים הדרושים תגידו לי! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המחיר שאני יכול להשיג הוא 3800.. אני רוצה לדעת אם יש מתחרים באותו תווך מחירים שהם יותר טובים? ולמי שיש ניסיון עם הסדרה של המחשבים הזאת מה הוא אומר והאם ממליץ? תודה לכם http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=S400CA-CA111H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המפרט נמצא למטה בקישור הזה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 ומעלה, מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? מקסימום 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מינימום 4 שעות לפחות * האם יש צורך ב…
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד עד 5000 שקל לעבודה משרדית ושיהיה מותקן עליו שרת MSSQL. מילאתי את הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל. אין צורך בחריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יהיה מותקן על המחשב MSSQL Server. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי כמו מסכים, עכבר, מקלדת. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום איזה מחשב עדיף אסוס יותר חדשני ולדל דיסק גדול ושלש שנות אחריות אבל יקר יותר השימוש העיקרי לתכנות צפיה בסרטים וגלישה תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה למפרט מחשב גיימינג מטכנאי מחשבים שאני מכיר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט. כמו שאמרתי מדובר במחשב שאמור לשמש למשחקים ופנאי, להריץ דברים כמו genshin impact, Anno1800, The witcher 3 ועוד... התקציב הוא בין 4000 ל 5000 ₪ יש לי מחשב שבניתי לפני 9 שנים הכולל מסך של Dell- האם יש צורך להחליף אותו מאחר וכבר ישן? אשמח לעזרתכם וליעוץ בעניין תודה ספויילר ספויילר
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום! עקב ריבוי מחשבים בבית וצורך במקום מרכזי לאחסן את כל הקבצים (חבל שיהיו כפילויות של MP3, סרטים וכו'), וגם להוריד את נטל ההורדות ולמרכז אותן החלטתי לקנות מחשב שישמש כ NAS. המטרה להכיל לפחות 5 כוננים (4 לאחסון בתצורת RAID5 ו1 לסיסטם) בצורה נוחה בשאיפה לכמה שיותר מקום על ה4 כוננים (לפחות טרה כ"א), בשאיפה לשימוש נמוך בחשמל, אבל לא MUST. דברים שיש בבית - כרטיס מסך PCIX וכונן לסיסטם. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן, נשארתי עם שני הדגמים האלה: Dell vostro 3550 Asus K53Sc: http://www.fre.co.il/pl_product~61561613~39~89.htm על פניו עושה רושם שהחומרה של ה ASUS חזקה יותר מבחינת המעבד. יש הצעות לאחד הדגמים? איכות בניה? אמינות? נוחות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן בנתים מפרט למחשב שלי ועכשיו אבא שלו הוריד את המחיר אז מפרט ב-6000ש"ח אחרי שחבר שלי הוריד את הרכיבים http://img96.imageshack.us/my.php?image=comp6bm.jpg אז אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט ועם כדי לקנות אותו ד"א המפרט צריך להיות מפנדה. ואני חושב שכדי לקחת dual core במקום ה-2 ג'יגה זיכרון, לא?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מפנק את עצמי עם מחשב גיימינג מטורף, הנה המפרט: https://pcpartpicker.com/list/bZRTrM את רוב הרכיבים כבר הזמנתי מאמאזון, רק חסרים לי: מארז (אני אקנה בארץ כי יותר זול, כנראה מtms) לוח אם (לא בטוח איזה דגם, במיוחד מבחינת תאימות למעבד והכרטיס הגרפי) - אשמח להמלצות כרטיס מסך (עדיין לא התחילו למכור את ה5090, אני גם לא בטוח איזה וריאנט לקחת, כנראה לא קירור מים אבל זה עדיין מלא אופציות) מאווררים למארז (יש לי איזה 2 אקסטרה בבית), אני ממש לא מבין ב airflow וכאלה אז אשמח להמלצות בחרתי את הקיים כי הוא יחסית קטן ומאוד מומלץ מביקורות אבל כן אין בו מאווררים וגם יש כמה אופציות לבנייה בו אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה יהיה אופטימלי עם זה לגבי הבנייה עצמה של המחשב - הרכבתי מחשבים ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שמתמש ב GIGABYTE W468N. מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה XP ו 7. עבדתי על ה XP כשפתאום על המסך הופיעו פסים ורודים והוא נתקע. כיביתי והדלקתי אותו ומאז עולה לי תחילה מסך לבן, אחריו מופיע מין מסך אפור(כמו צילום של הירח מהחלל בשחור לבן) ולאט לאט הוא דוהה לצבע שחור, שרואים עליו שהוא דלוק. ניסיתי ללחוץ על F2, כדי לראות אם יעלה ביוס או שהצבעים יהבהבו בצורה אחרת, כלום. קצת רקע, הייתה לי בעיה ב וינ 7 שהכרטיס מסך היה מפסיק לעבוד, התמונה הייתה קופאת, מופיע מסך שחור ואז חוזר עם הודעה שהכרטיס מסך נתקע ואותחל מחדש. לא יודע אם זה קשור, אבל לפי חיפושים שביצעתי באינטרנט, אין לבעיה הזאת כל כך פתרון. מאיפה מתחילים לטפל?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחיר : 2000 - 3500 ואפשר לחרוג עם צריך בקצת . אני צריך נייד ל גיימינג שמשחקי רשת בעיקר ירוצו חופשי יפה וחלק .משחקים כמו : GUILD WARS 2 , SWTOR GTV IV TERA ONLINE CRYSIS WOW COD חדש וכו ....אולי BF3 גם שירוצו יפה וחלק ברשת ... עם לא על מקסימום אז על קרוב לזה . וכמובן ל סקייפ ודברים אחרים באיטרנט . מוזיקה ו סרטים . לפרוייקטים לאוניברסיטה ו ל WORD ו POWERPOINT .חשבתי על זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530982.0 אבל הבאנתי שזה לא טוב.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום דוד שלי רוצה להוסיף כרטיס זיכרון למחשב הניד שלו (אם אני לא טועה זה מחשב של IBM) עכשיו הוא אמרו לו שהוא צריך לקנות את הכרטיס הזה. pc2700 cl2.5 np ddr sdram 50 bimm שהוא 1G השאלה שלי מאיפו אני יכול לקנות אותו(חיפשתי בכמה חנויות ברשת ולא מצאתי) ואני לא יודע אם יש הבדל בין כרטיס למחשב רגיל(שולחני) למחשב ניד. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את זה האים זה כידאי דגם מחשב: i2a מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black Wit…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל פיתרון לגבי בעיה שנוצרה לי לאחר התקנה של מערכת הפעלה Vista Ultimate . ישנו לחצן של Scroll בנייד שלי אשר לא עובד לאחר ההתקנה של המערכת ההפעלה ניסיתי להתקין כל מיני עדכונים של האתר בית של ACER ללא הצלחה. המחשב מדגם ACER ASPIRA 5600 תודה מראש, ברק
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מדגם Dell inspiron 1520 ה-DVD לא מצליח לקרוא דיסקים. הוא מגיב בעיקרון אבל לא מצליח לקרוא את הדיסקים גם לא דרך ה-BOOT. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את המערכת מחדש. איך אני עושה את זה דרך ה-USB באמצעות DOK? מאיפה אני יכול להוריד את ה-VISTA ולהעתיק אותו ל-DOK? איך מגדירים את ה-DOK שיהיה BOOTABLE? (אם יש עוד משהו שצריך לעשות אשמח לשמוע...) כמו כן, האם יש פתרון לנושא של קריאת הדיסקים (זה יהיה יותר פשוט...) יש לציין שפעם ב הוא כן הצליח לקרוא את הדיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מטרת המחשב - מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי, לזוג סטודנטים. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא גלישה ועבודה משרדית וקצת תכנות. המחשב יהיה במקום מחשב נייח, אבל שתהיה אפשרות להזיז אותו לחדר אחר. אני מעדיף כמה שאפשר ביצועים טובים על חשבון חיסכון בחשמל. אני יודע שזה סכום קצת נמוך, אבל אני רוצה את מה שאפשר בסכום כזה. * מחיר - 1800, אפשר לחרוג עד 2000 או קצת יותר עבור שידרוג משמעותי. * זיכרון - עדיף כמה שיותר. * מטרות המחשב? גלישה בהרבה לשוניות, ותכנות קל. * גודל המסך? גדול, 15.6 * רזולוציית המסך? רגיל. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, עדיף שיספיק לחצי שעה לפחות. * האם יש צורך ביציאות …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים+, בסביבות ה 4K. אחרי חיפושים וסינונים קפדניים, הגעתי למסקנה ששני הדגמים האלו יתנו את התמורה הטובה ביותר למחיר: Acer www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=10551 Toshiba www.kama.co.il/guides.php?id=5957 מי לדעתכם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי צריך מחשב נייד חדש. הנוכחי שלו פשוט עגלה זוועתית. השימושים העיקריים שלו זה אינטרנט, מוזיקה ומה שמסביב. גם חשוב שיהיה הארדיסק דיי גדול ומאוד חשוב שיעבוד חלק בלי תקיעות מעצבנות. מכיוון שהוא לא מתכוון לקנות את הנייד מהאינטרנט הוא ביקש הצעה מחנות באזור שלנו והם המליצו על המחשב הזה. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4455 בגלל שכבר הרבה זמן אני לא בענייני המחשבים כמו פעם, אני לא ממש יודע אם המחיר הזה ריאלי או מוגזם. פה אני צריך את עזרתכם. ואם יש נייד עם אותו מפרט (בערך) בפחות כסף שאתם יודעים עליו אז גם טוב, כי נייד עם מפרט כזה בהחלט אמור לספק צרכים בסיסיים כאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
(סליחה אבל שלחתי ההודעה הקודמת באמצע הכתיבה). אחרי מחקר קטן בפורום שלכם החלטתי לקנות מחשב - בערך ב3.5k במפרט הבא: מעבד: core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775 P965 או GB 965P-S3 S775 או ASUS P52D2 SE/C זכרון: DDR2 667 512X2 של TWINMOS למשל. דיסק: 160GB, 8MB SATA2 של HITACHI, MAXTOR, WD וכו'. צורב DVD: של LG, NEC וכו', X16 DUAL LAYER מארז: COMPUCASE CI 6A19/21 ספק: JSP-TECH-PS-05 BIG FAN 420W או ROCKETEER2 400W SILENT או ART 20/24P 300 או מארז+ספק: HJA 291 AFX MIDI 500W 18 CM FAN אני לא משתמש במחשב למשחקים, אבל צופה בסרטים (+גלישה/משרדי). שאלותי: 1. האם הוספה של כרטיס מסך בסיסי (עד 300 ש"ח) תשפר את הביצועים? 2. קראתי איפשהו שבשביל הVISTA רצוי כרטיס מסך 256MB. האם זה נכו…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
חשוב שיהיה דק ובטרייה חזקה מסך טוב בעיקר לאנטרנט ואופיס. אני מתחיל הנדסת חשמל טול גם תוכנות כמו MATLAB שירוצו טוב. תקציב 800 דולר גמיש ביותר המלצות מאיפ לקנות ואיזה דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב תקשורת חזותית מחפשת מחשב טוב שמתאים לעיצוב גרפי במחיר סביר עד 5,000 ש"ח פלוס מינוס. אני לא ממש מבינה בתחום אבל לאחר התייעצות עם מס' אנשים הגעתי ל4 דגמים שנראים לי מתאימים ובמחיר טוב מחשב נייד Asus X556UV-XX169T מחשב נייד Asus X556UR-DM190T מחשב נייד Dell Inspiron 15 7566 N7566-7950 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 מצרפת את הקובץ של ההשוואה בין המפרטים, אשמח לקבל חוות דעת מה יותר טוב/מומלץ וכמובן אם יש שם של דגם נוסף שיכול להתאים לי תודה רבה לעונים. מחשבים.pdf
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיכול לעזור, אני מחפש נייד עסקי עם תחנת עגינה מקורית עם אפשרות חיבור לשני מסכים. מסך עד 14". משקל עד 2 קילו. שיוכל להריץ קבצים בסיסיים של אוטוקד לצפיה בעיקר. כולל אפשרות למודם סלולרי. סוללה שתספיק לפחות לחמש שעות עבודה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן, שיניתי קצת את נושא הדיון כדי למקד ויש לי שאלה יותר ממוקדת עכשיו לגבי בחירה בני שני מחשבים. קודם כל, שתבינו בכללי מה אני מחפש במחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים קלים, עריכה גרפית ועריכת וידאו (לא מקצועית) * גודל המסך? 15 זה בסדר * משקל רצוי? המשקל של המחשבים שהבאתי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה יותר ארוך מהווה יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה HDMI * בלוטות? לא קריטי, אבל יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד החברה אמינה ההשאווה היא בין שני המחשבים הבאים: ההתלבטות שלי בקצרה…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-