ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח המחירים 3000-3500 ללא מסך , מקלדת +עכבר, רמקולים, וצורב. למטרות עבודה עם פוטושופ, משחקים וכו'. אני בדילמה לגבי מעבד אינטל או AMD אם תוכלו להמליץ על המרט הכי טוב למטרות אלו בתקציב הנתון. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם עריכה ביתית, הקלטה מהטלוויזיה ומעט משחקים קלים-בינוניים: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤341 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤380 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤165 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤197 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤343 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤400 כונן אופטי: LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: …
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, המלצתכם העדכנית: מחשב נייד למטרת תיכנות (מריץ Visual Studio 2010). גודל מסך: עד 14.4 בערך. מחובר רוב ביום לחשמל ונמצא בתוך המשרד או הבית. מחיר רצוי עד 3800 ש"ח, או 1000$, יכול לקנות גם בארה"ב (רק אם יש אחריות בארץ). תודה רבה לכם! איתי
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
התעניינתי במחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16360 אני יודע שהחברות ששולטות היום בשוק הם HP, DELL, ACER וכו'. לא שמעתי כ"כ ביקורות על סמסונג. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אחרי שיטוט בפורום, שיחה קצרה וחיפוש באתרים אחרים, הצלחתי להרכיב את המחשב הבא. אני לא יודע מה חסר לי בו, כי המחיר יצא די זול. חוץ מזה אני מתלבט באשר לכרטיס המסך (פרטים בהמשך). חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה שקט, שיריץ טוב פוטושופ בתמונות ענק (תמונות של 4X4 מטרים ב-300DPI ויריץ משחקים) לא כתוב במפרט איזה מארז. מגיע עם ספק כח JSP-Tech EZ-cool 450W REAl ומאוורר 12CM מעבד Intel E5400 לוח אם או Asus P5KPL G31 או Gigabyte GA-G31M-ES2L דיסק קשיח Western Digital 500GB זכרון פנימי Kingston/ceon 4GB DDRII 800MHZ יש אפשרות לשדרג לזיכרון Geil עם DBT וצלעות קירור אלומיניום ב-60 ש"ח יש לי מסך 32'' (וסביר להניח שבחיי המחשב הזה אחליף למסך גדול יותר) וכאמור אני משחק פה ושם ומשתמש הרבה בפוטושופ…
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן, * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס, משחקים קלים (יהיה ממש נחמד אם הוא יציליח להריץ Heroes 5&6) * גודל המסך? אין משהו ספציפי, מינימום 13 * משקל רצוי? זה מחשב שישמש גם ללימודים אז עדיף שיהיה מתחת ל-2 קילו ויכנס לתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה לא הדגש, אבל כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס בתכנון SSD אז נהדר, אם לא אז מעל 1TB מכאני. * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עדיפות לחנויות:KSP,Ivory,Bug וכל חנות אחרת ב…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כאמור התקציב הוא עד 3 אלף בלי לחרוג . המחשב אמור ליהיות לשימוש יום יומי + משחקים קצת מנג'ר וכו' . אני חושב שזיכרון גדול + i3 יהיה שילוב מעניין . בנוסף רצוי מאוד שהמחשב יהיה נוח .
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי כולל עיבוד תמונה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חובה מחשב עם צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור חודש ספטמבר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד הארד דיסק 160 גיג'ה רציתי לדעת איך אני יכול לחלק אותו לשני מחיצות? מעדיף להשתמש בכלי של הווינדוס לחילוק מחיצות(אם יש) ואשמח למדריך איך עושים את זה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
hey everybody, i'm in miami, looking to buy a laptop, and willing to invest up to 1000$ i need a good computer, mainly to office work and if u can check the price in the us, it will be even better thx in advance
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני יודע שאני חופר בזמן האחרון עם הx61... הX61 זול לי יותר, מגיע עם מעבד t7100 וכל השאר רגיל הX100e זה זה http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3132 שימושים זה אינטרנט סרטים וגם קצת עריכת סרטים ופוטושופ. פשוט אני יודע שהX100 חדש יותר... ואולי במקום להשוות כל פעם בין כמה מחשבים שאני מוצא מישהו יכול להמליץ לי על מחשב בסביבות ה2000 13" ומטה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, לא אכפת לי יד שנייה שלישית או אפשרות נוחה להזמנה מחו"ל
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני עם נייד שהיה פעם יחסית חזק ועכשיו אני רוצה לעבור לנייח כי משחקים לא עובדים עליו טוב. רציתי לקבל הצעות למחשב הכי חזק שאפשר להביא בתקציב הזה (2500 שקל) ואם יש משהו קריטי שאפשר לשפר בשביל עוד קצת אז אפשרי. המטרה שיריץ משחקים חדשים על FPS טוב באיכות גבוהה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב נייד HP Pavilion DV6515. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12802 המפרט של המחשב הוא: מעבד: T7300 2.0GHz זכרונות: 2X512MB 667MHz אני רוצה להחליף את הזכרונות של המחשב ב-2X1GB, ואשמח לקבל המלצות לזכרונות. איזה זכרונות עדיף לקנות OCZ או G.Skill? האם המעבד והלוח-אם תומכים בזכרונות של 800MHz? כדאי לי לקנות זכרונות של 800MHz, או שאני אקבל את אותם הביצועים עם זכרונות של 667MHz? ההבדל במחיר ל-2GB הוא 100 ש"ח. תודה מראש, EDT
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי לוח אם mini ATX וכרטיס גרפי די קטן (מאוורר אחד) ואני הייתי רוצה לקנות מארז עם לפחות חיבור אחד USB 3.0, ועם מסננים שבקלות ניתן לנקות שעולה פחות מ-300 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 2000 ש"ח יכול קצת לחרוג המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים ומידי פעם גם משחקים המחשב מיועד לעבוד על מסך 22 של KTC דגם W2205S - TD לא צריך להתפרע עם הכונן קשיח. יש לי כונן קשיח חיצוני של 1TB ועוד אחד פנימי של 250GB לא מתכוון לבצע OC אין צורך במערכת הפעלה גר ברעננה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=12996 אמרו לי שהרזולוציה שלו יחסית נמוכה, זה נכון? ובכללי, הוא יריץ את המשחקים החדשים (Crysis 2 ודומיו)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אנשים! לחברה שלי יש יום הולדת עוד מעט ואני רוצה לקנות לה לפטופ! אני צריך מחשב מאוד פשוט לגלישה באינטרנט בעיקר, הגודל - עדיף קומפקטי אבל לא יותר מידי -10" יהיה פרפקט מה שבעייתי הוא שאני רוצה שיהיו לו עיצוב מיוחד רצוי מאוד בצבע ירוק! אם יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין כזה בבקשה תעזרו לי היום הולדת שלה ב16 ליולי ככה שיש לי פחות מחודש.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האמת היא שרציתי לבצע שידרוג למחשב שלי בכרטיס מסך , הארד דיסק וזיכרון פנימי מבלי לקנות מחשב חדש . הלכתי לחנות ואמרו לי שהכרטיס מסך שלי הוא מסוג AGP ולא PCI ולכן אני לא יכול לשדרג בצורה רצינית ועלי לקנות מחשב חדש או לוח אם חדש עם החיבור PCI . השאלה שלי האם כדאי לקנות גם לוח אם חדש או כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד שלי הוא אינטל 2.8 ואני לא חושב שאני צריך לשדרג אותו . מה אתם מייעצים לי לעשות ? אני לא רוצה להיכנס להרפתקאה כספית .
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום המחשב ישמש בעיקר לעבודה במאטלב ואקליפס. חשוב שהחומרה תעבוד על לינוקס. אם אפשר עדיף שיהיה חסכוני בחשמל תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב ואקליפס. שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-