ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך של המחשב ולשים משהו הרבה יותר מתקדם כדי שיתמוך במסכים רחבים יותר ויתן לי יותר מ60 FPS, יש חיה כזאת? זה אפשרי בכלל להחליף במחשב זה? כמובן אסור לשכוח שהכרטיס מסך חייב להיות OPTIMUS.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, אני לא צריך שום דבר מסביב, רק את ארבעת המרכיבים הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, וכן לפוטושופ. בנוסף, על לוח האם לתמוך בWiFi בתקן 802.11n תודה!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם המסך והמקלדת איכותיים ונוחים באופן כללי , לא בהשוואה לדגמים עסקיים והאם יש דברים ידועים על דגם זה שצריך להתנסות\להזהר\להתרגל אליו בתודה מראש למי שרכש דגם זה או דומה (אין חשיבות למרט)
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שיהיה טוב ואמין. לאינטרנט פייסבוק ושטויות של ילדות.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש לאמא שלי מחשב נייד. המחשב לא יצא מהבית ולכן המשקל הוא לא שיקול גדול מדי (עד 2.5 קילו נראה לי הגיוני). המחיר עד סביבות 3000 ש"ח, מדובר ב-15 אינטש (פחות או יותר). מטרות המחשב: אינטרנט ו-OFFICE. דרישה חשובה היא שהמחשב יפעל מהר יחסית, הן ב-BOOT והן בזמן התגובה שלו. הדרישות לא גדולות מדי, פשוט איני יודע איך לבצע חיפוש ברשת: [glow=red,2,300]אני רוצה משהו שהלחצנים במקלדת יהיו מבודדים אחד מהשני, רצוי מאוד עם צבע רקע שונה[/glow] (לאמא שלי יש משקפיים, וממה שראינו בחנויות זה עוזר לה מאוד לזהות לחצנים ולהקליד). מהו בסגנון של http://www.jrnguyen.com/wp-content/uploads/2010/12/Asus-UL30A-UL30A130DV_01.jpg. למחשב צריך להיות WIFI ו-BLUETOOTH. יציאת DVI אינה חשובה. כמוב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את HP pavilion dv6 1. האם אפשרי לקנות לו שלט רחוק? לא קיבלתי בערכה ולא מצאתי איזכור לשלט ברשת 2. הרמקולים ממש נמוכים וגם איכות גרועה יחסית אפשרי לעשות משהו בנידון? (שמתי לב שחלונות 7 מנמיכה דרסטית את הווליום) 3. יש אפשרות לתכנת מחדש את הכפתורים הנוספים במקלדת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב חברים. אני מחפש דרייבר לנייד מסוג dell Inspiron N3010 ל -Webcam למערכת הפעלה מסוג windows 7 ultimate 64BIT. מיותר לציין שחיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי ולו דרייבר אחד למצלמה. אנא עזרתכם. תודה והמשך יום נפלא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מהתעשייה הביטחונית ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מחשב על ללא ציוד היקפי. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם תוכנות WIPLD ו-TICRA לחישובים של השפעות פלפורמות על קרינה אלקטרומגנטית (EMI/EMC). מסיבות מסויימות, אנחנו לא מעוניינים במחשב ענק שיושב בארון אלא במחשב בגודל מחשב שולחני (אולי קצת גדול יותר) ושקט מאוד. המחשב ירוץ על win7 או win8 (נשמע את המלצתכם) אך לא על linox או unix. במקרה ספציפי זה, אלו הם אילוצים פנימיים שאי אפשר לשנות. לשם השוואה היום אנחנו מריצים חישובים על מחשב ישן DELL עם double quad ו-8G RAM ולוקח ארבעה ימים לקבל תשובות ורצינו לקצר משמעותית את זמן התגובה. חשבנו על מחשב עם 64 ליבות וזיכרון פנימי של 64G או יותר - יועץ חיצוני המליץ על מחשבי DELL או IBM ורציתי…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לצורך אינטרנט בלבד נראה לי שאלך על גודל 10.1 איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב של ASUS. את המחשב הזה בחברה הזאת או ב AMAZON. מחשב 17" לגיימרים. חזק ביותר ואני מאוד רוצה לקנות. עכשיו, אני חייב גם מישהו שיעשה לי אחריות עליו בארץ. אתם יודעים אולי איפה יש מישהו כזה? ואם זה משתלם? זה די דחוף.... תודה לעוזרים הנה הלינק: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6701575&CatId=3998
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מסך לפחות 14 אינץ תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן או אשראי לא משנה לי.(עד 2500ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה של המכשיר הנ"ל הוא בתור שרת ביתי. אני די מאוכזב משירותי אחסון האתרים ולכן החלטתי להפעיל שרת ביתי. על השרת יהיה אתר אינטרנט ושרת דואר. במידה ויתאפשר לי אני אולי יעשה duel boot כדי שאולי להפעיל שרת משחק קטן\שרת להתעסקות עם תכנות של קליאנט ושרת. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס ט…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. כדי לא לחפור יותר מדי (עשיתי את זה מספיק בפורום של notebookreview) אני אתמצת. אני מתלבט בין המחשבים הבאים (כולם של ASUS) ul30vt ul30jt u35jc u36jc השיקול העיקרי שלי ביניהם (אחרי שקראתי הרבה על כל אחד) הוא משקל (כיוון שאני סוחב היום thinkpad r50e על הגב ומרגיש כל גרם), טמפרטורה ורעש. ה-U36 חדש מדי וחסר עליו חומר ברשת. לגבי שאר המכשירים - יש תיעוד ברשת על רעשים וחום בכל הדגמים פרט ל-VT, והמשקל הוא בכלל סוגיה לא ברורה (נעים בין 1.6 ל-1.9 ק"ג). יש לציין שאני מכוון לסוללת 8cell למרות שהבנתי שאין הבדל בין המשקל בסוללות עצמן. אני אשמח לשמוע כאן חוות דעת, בעיקר למי שיש את אחד מהנ"ל. תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל משקל של לא יותר מ2 ק"ג. חובה סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות בין טעינה לטעינה רצוי כ. מסך עצמאי אבל אפשר בלי מסך 13 אינץ' יציאת HDMI 4GB זכרון. תקציב עד 4500 ש"ח. ועכשיו המגבלות: רכשתי לפני חודש VOSTRO 3300 ואני לא מרוצה ממנו, כמו כן ה DELL 3010 נראה לי כמו צעצוע עיצובית ולכן אוותר גם עליו. לא מעוניין במחשבים של היצרנים הבאים: ACER ASUS LENOVO MSI HP (מאוכזב מהם עמוקות) מעדיף גם לא להיפגש עם טושיבה ו LG אבל אם תציעו דגמים מעניינים - אשקול. כמובן לא מעוניין במעבדים שאינם אינטל ואינם מהדור האחרון כלומר i3 או i5. חשבתי על סמסונג Q330 הוא נראה מתאים כמו כפפה , אבל אני קצת מתלבט בין ה i3 ל i5 -האם זה קריטי? הi3 350M שיש לי ב VOSTRO 3300 קצת חלש ל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה אבחר אחד מהשניים הללו תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי לנובו EDGE 11 שהגיע עם 2GB DDR3 במהירות 1333 כאשר בפועל CPUZ מראה שמהירות הFSB היא 800. זה מתאים לנתונים שלנובו מפרסמת לדגם הזה. מערכת הפעלה WIN 7 HOME גירסת 64 ביט. האם אני יכול להוסיף 2GB נוספים מכל יצרן בהנחה שהמהירות תהייה לפחות 800 או 1066? או שחייבים שהצ'יפ החדש יהיה בדיוק זהה לקיים כלומר 1333.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי לפני שנתיים מחשב AlienWare בארה"ב המפרט לא כל כך חשוב חוץ מזה שהוא בעל כרטיס מסך nvidia 8600m איפשהו לאורך הדרך נשרף הכרטיס מסך או הלך מסיבות אחרות והמחשב עובד עכשיו עם הכרטיס מסך מובנה על הלוח אם, מצב זה לא היה בעייתי אלה שלאחרונה נקנתה טלביזיה חדשה ואני חייב יציאת HDMI מתפקדת במחשב.... השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם מוכרים בארץ איפשהו כרטיסי מסך רק לנייד? ואם לא מה האופציות? לקנות ב EBAY? תודה מראש לכל העוזרים... דרך אגב אם מישהו מוכר כרטיס יד שניה אני מעוניין כל עוד יש לו HDMI..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה יגרום לנייידים עם המעבדים מהדור הקודם לרדת במחיר? תודה אלעד[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:47:21 שאלה מיותרת ראיתי את התשובה למטהאפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר למשחקים אופיס ואינטרנט וסרטי HD אני אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש נייד לשימוש כללי באיזור ה-3.5K, שמתי עין על ה-Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLGWIV שמגיע בהמון דגמים שקצת מסבכים את העיניין. הדגם הספציפי הזה מגיע עם ה-i3 380M ו-4GB DDR3. יצא לי לא פעם לשמוע שהאיכות בניה שלו לא רעה בכלל וזמן הסוללה שלו עומד על איזור השעתיים וקצת. יש הצעות טובות יותר? משהו חלופי שאפשר להסתכל עליו או שזאת הבחירה הכי טובה לתקציב? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-