עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות לעריכת סאונד ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אבל ניתן לחסוך בזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by shapin,

אני מעוניין במפרט ב5.5K, כמעט נטו למשחקים וגם למולטיטסקינג קצת. אני מעוניין במסך איכותי עדיף סמסונג. מעוניין בלוח שיתמוך בFULL CROSSFIRE או FULLSLI או CFX הכוונה שיהיו שתי חריצים של PCIE 2.0 על 16X. מעוניין במארז וספק שקטים יחסית לא צריך להגזים אבל בערך שלהם. אני למשל הלכתי על הCM ELITE שעולה 135ש"ח וספק של 350 בערך. אבל בתנאי שאני עושה SLI או CF או CFX צריך ספק יותר רציני וקירור יותר רציני. הסיבה שאני עושה SLI או CF או CFX היא מפני שיותר קל לי לקנות עכשיו מחשב ועוד חודשיים שלוש עוד כרטיס (4890\275). השאר הוא לשיקוליכם האמת היא שאין לי גם מקלדת ועכבר אבל זה מחוץ לתקציב אם יש המלצות אקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by yuval987,

*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by touch.of.red,

אהלן, אני הולך לרכוש Asus UX32VD ולהתקין בו SSD. השאלה אם יש חבר'ה בפורום פה שיקנו בשבילי, שנוסעים לארה"ב ויכולים לקנות עבורי דגם שאין בארץ: UX32VD DB-71. בארץ יש דגם כזה בגרסה שונה, שיש לה i5 ואין עם i7. איך זה עובד? אשמח להודעות פרטיות. המטרה היא לרכוש מחשב כזה ולשדרג בשביל ניידות, עבודות משרדיות, משחקים ממוצעים+, שימוש בתוכנות עריכה HD וגרפיקה אבל לא כבדות מדי. תודה רבה והכל

5. אהלן. אודה לכם מאוד אם תמליצו מנסיונכם על נייד, אין צורך במעבד חזק, אפשר DUAL CORE, לשימוש די בסיסי. אני חייב להתקין עליו XP כיוון שהמשתמש לא מעוניין בשום אופן בווינדוס 7 כך שאם מישהו מכיר מנסיון מחשב שיש לו דרייברים זמינים ל XP- זה מאוד יעזור. תודה רבה. יום טוב.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by ophiry,

שאלות כלליות: האם מהירות דיסק של 7200 RPM לעומת 5400 RPM משמעותית? האם ההבדל מעבד i5-3210M לעומת i5-3230M משמעותי? מדובר בתקציב של עד 3.5K, כולל מערכת הפעלה. מיועד לעבודה משרדית, ומעט פיתוח לא צריך להיות מאוד נייד הדגמים הספציפיים: Dell Inspiron 3520 IN-RD09-6422 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838828 (זול יחסית) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=840843 Samsung NP350V5C-A04IL (מעבד מעט יותר חזק, מסך מט) Asus K55VD-SX134H http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834608 (דיסק יותר מהיר). אם יש המלצות עדיפות באותו טווח מחירים גם יכול להיות רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by avr256,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרצת VirtualMachines ושימושים ביתיים סטנדרטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Vmware Workstation 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך (עדיפות עם פאנל IPS),מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה על הנכונות לעזור, אני מעוניינת במחשב חזק עם ביצועים מהירים שיעמוד בריבוי משימות, תוכנות וחלונות פתוחים. ניתן לחרוג מהתקציב כמה שצריך. חשוב- שקט --ספק כוח, מאווררים, דיסקים ומארז שקטים. תוכנות בשימוש כבד ולרוב מקביל: פוטושופ, אילו ודרימוויבר, office ורשת. תוכנות בשימוש קל- אפטר אפקט ופרימייר (כולל עריכת HD). אני מתכננת לרכוש בKSP (ואולי באייבורי אם המחיר או המפרט יותר טובים), כל מקום אחר-חבל על הזמן ועמכם הסליחה. המפרט שקיבלתי מKSP: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB+Asus P8H61-M LE חבילת מבצע 846.15 ₪ --- Intel Core i5 3570 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1155 24914 388.89 ₪--- Gigabyte GA-H77-DS3H (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by yosisharaby,

אני מעוניין לקנות נייד עד 4,000 הצרכים שלי הם מוסיקה סרטים אופיס ואינטרנט. איך המחשבים של DELL? אני לא מעוניין ברכישת מערכת הפעלה. דרך אגב איך Inspiron 1525?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by liav12,

אהלן, אני רוצה לנקות את המחשב הנייד שלי, דיי מפחד על הניקוי הפנימי כי לא ממש עשיתי את זה הרבה. שמתי לב שבזמן האחרון כנראה האבק עושה את שלו והמעד על IDLE לפעמים בטמ"פ גבוהה, כרגע אצלי באיזור ה 50-55 מעלות, מאמץ עולה לאיזור ה 75 וזה כשהמאוורר עובד חזק, כנ"ל של הכרטיס מסך (4650), אגב, איך אני יכול לנטר טמ"פ כרטיס מסך? אין חיישן לכרטיס הזה במחשבים ניידים? אצלי המחשב זה EJ1330 של חברת HP. תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by kaputcom,

יש שתי מחשבים שאני מיתלבת בינהם - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9951 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 אני רוצה לדעת מי מהם יריץ מישחקים יותר טוב עם יש לכם להציע משהוא יותר טוב עז בשימחה התקציבשלי הוא 4000

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by -Tal-,

היי, קניתי מחשב נייד סמסונג NP370R5E והוא הגיע עם ווינדוס 8 עם כונן C אחד. נכנסתי לתוכנה של ווינדוס לניהול מחיצות והמצב הוא די מוזר, צירפתי תמונה. מדוע יש לי הרבה כונני ריקברי? אני רוצה להקטין את C ולהוסיף כונן נוסף. ד"א- בתמונה רואים כונן D, מדובר ב DOK מן הסתם. אשמח לקבל עזרה! תודה, טל

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by adirbd,

אני מחפש מחש מחשב סלוני, שיוכל להריץ FHD וגם להריץ משחקים, חשוב שהמחשב יהיה שקט, ושיהיה טוב. המחשב יחובר למסך 42 אנ'ץ FHD ויריץ ווינודוס 7. מפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core2 Duo E7400 Tray ₪ 535.00 לוח אם Asus P5QPL-AM ₪ 270.00 כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪ 400.00 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪ 380.00 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪ 761.00 מארז Thermaltake Mozart VC7001SNS ₪ 900.00 ספק Seasonic SS-500ET 500W ₪ 330.00 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 130.00 כונן דיסקים לא צריך

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by Siasom,

אשמח לשמוע ביקורת על המחשב http://www1.euro.dell.com/il/he/home/Laptops/inspiron-11z/pd.aspx?refid=inspiron-11z&s=dhs&cs=ildhs1&~ck=anavml

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by zone glide,

בגדול יש תקציב עד 3500 שח בערך לרכישת נייד. המטרה היא לימודים לרב, וסרטים מדי פעם.. הקטע שצריך נייד מתקפל ושיהיה בעל מסך מגע.. מצאתי בגזרה הסינית ניידים מחברת BMAX למשל באיזור ה-1400 שח סהכ.. עם 8 ראם, 256 SSD ומחשב מתקפל שעל פניו נראה עובד בסדר.. רק לא בטוח עד כמה סלרון יחזיק מעמד לתקופה קצת ארוכה.. או שללכת ב-3.5 בערך על מחשב של ASUS שכולל בו את הרייזנים החדשים? בכל זאת הבדל של 2000 שח.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by MODY69,

hello, I am in the US now and planning to buy a laptop for a student + light gamer. The budget is 800$ but can be streched up to 1000$ if it worth it. * מטרות המחשב? student that playes games... but not too much * גודל המסך? I think that 14 will fit the most, But other sizes might be OK too * משקל רצוי? Light... preferably around 2 Kilos... a little bit more is fine * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? Yes... I would say min 5-6 hours * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? Not critical * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? Prefer to have DVD drive * כונן Bluray? notimportant * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. אהלן חברים וחברות, אשמח לקבל עצות בנוגע למפרט טכני עבור מחשב המיועד לגיימינג ופיתוח משחקים. תקציב בין 5500-6000 ש"ח עם מסך. טווח חריגה של עד 1000 ש"ח. בכל הנוגע לציפייה שלי מהמחשב לפיתוח משחקים (בעיקר במנוע Unity), הייתי רוצה שהמחשב יאפשר לי לעבוד עם המנוע במקביל להרצת מספר פעולות/חלונות במקביל במהירות בינוני עד גבוהה. וכן שאוכל לפתח משחקים ב- 60 fps 1080P. בכל הנוגע לגיימינג, הייתי מצפה מהמחשב שיאפשר לי לשחק בהגדרות Ultra ב- 120 fps. בלי שום קשר אשמח לשמוע אודות דברים אשר חשוב לשים לב אליהם בכל הנוגע לקנייה והתאמה בין CPU, GPU ולוח M במטרה למקסם את יכולות המחשב בכל הנוגע לפיתוח משחקים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 412 צפיות
  20. ישנו מבצע לפורום רוטר לניידי טושיבה דגם L500D 149 המבצע ניתן ע"י חברת נעה מחשבים www.noacomp.co.il קישור לפרטי המבצע: http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml ברמת העיקרון המבצע מיועד לגולשי פורום רוטר אך אפשר לתת עד 10 ניידים ל10 הראשונים לגולשי הפורום של HWZONE . למעוניינים בפרטים נוספים כולל מפרט טכני מלא וחוות דעת של משתמשים גשו לקישור http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml למי שמעוניין ליצור קשר המסנג'ר שלי wolf@vgames.co.il כמו כן ניתן להשאיר לי מספר סלולארי בפרטי ואחזור אליכם מחברת נעה מחשבים בהקדם. שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by .:YoGy:.,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by michaelr524,

הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות לחברה שלי מחשב קטן כמו Eee למשל, אבל אני רואה שיש לו חיסרון גדול בזיכרון החיצוני שלו (דיסק קשיח כביכול) כי הוא SSD והנפח הוא סביבות ה2-4GB :-\ אפשר להרחיב בעתיד? איזה אתם ממליצים? הלכתי דווקא על המחשבים האלו כי היא לא מתעסקת עם יישומים כבדים, והם קטנים וקלים. בכל זאת מה יהיה קצה היכולת שלהם? איזה משחק לדוגמא הוא יהיה מסוגל להריץ? אני צריך עזרה ממש דחוף,, אז אני מודה מראש על העזרה המהירה.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 18:43:27 חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם,אין מישהו שיש לו משהו בסגנון הזה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by hellfire03,

אני מחפש תיק לנייד ואין לי ממש כיוון הקום שלי היה מיועד לנייד + DSLR + עדשות אז היה לי במה להתמקד עכשיו אני מחפש תיק לנייד 13" ומקום למצלמה חסרת מראה ועוד כל מני הבעיה שאני לא יודע איפה לחפש בעיקרון ראיתי שיש ל outdoor תיקים לניידים ויש את השוויצרים האלו... - אבל יש לי כזה בבית והרוכסנים שלו לא משהו כנראה אני מחפש תיק טוב - שיהיה נוח להליכות וכו' אבל לא ראיתי כ"כ תיק שהוא גם מקצועי (כמו tatonka,deuter וכו') וגם לנייד (וגם לא גדול מדי) אשמח להמלצה על חברה אמינה וטובה עם מבחר טוב (ומחיר סביר) או המצלמה לסדרה מסוימת (עדיף) בעיקרון אני מחפש תיק ל 13" +- שיהיה ארוך (אני רוצה לחבר לאיו חצובה של 50 ס"מ בערך) עם רצועת מותניים והרבה תאים תודה רבה אריה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. שלום. לאחרונה המחשב הנייד שלי החליט שהוא שובק חיים והפסיק לעבוד במכה אחת, ועכשיו אני תקוע בלי מחשב. אז ככה: אני מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ' שיהיה טוב לפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכל מיני. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח, עם חריגה קלה במקרה ו עד 4200 ש"ח. אני כבר ממזמן הפסקתי להתעדכן בעולם המחשבים ככה שכבר אין לי מושג מה שווה ומה לא, ככה שאין לי מושג מה כדאיפעולות פשוטות כמו עבודה עם מסמכים וסרטים, אבל שגם יהיה טוב למשחקים וכו'. בנוגע למערכת ההפעלה אני רוצה לנסות Windows 8 כי הבנתי שהוא די טוב ויש לו מלא דברים שאין ל-7. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.