ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
הלכתי לחנות מחשבים אחת והתייעצתי לגביי המפרט שנתתם לי AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 עכשיו אמרו לי שעדיף לי לקחת את הcore i5 החדש 760 אם אני לא טועה, המוכר אמר שהוא הרבה יותר טוב.. בנוסף הוא אמר שהדיסק של הסמסונג לא טוב למחשב הזה, אני חושב שהוא אמר שזה לא יהיה אפשרי להתקין אותו לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשביל להריץ מנוע hl2 בצורה חלקה (300fps) ואם מישהו יכול לתת חוות דעת או משהו בסגנון על המחשב הזה האם זה יספיק האם המחשב טוב ודברים כאלה כי אני תאמת לא מבין בזה בכלל תודה לעוזרים Qosmio X505-Q892 זהו הדגם
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התייעצות קלה הומלץ לי על המחשב הזה, למישהו יש ניסיון איתו? נפלתי כבר עם לפטופ אחד גרוע ואני תמיד בודק ובסוף אחרי קנייה ושימוש אני קולט שיש פאקים מסויימים בלפטופ שלא ידעתי עליהם לפני כן. אני מעדיף להימנע ממצב כזה כשאני רוכש לפטופ ב5500 שקל. אם למישהו יש המלצה אחרת ללפטופ בקאליבר שלו, שיכול להריץ לי מכונות וירטואליות בלי בעיה, משחקים חדשים בצורה טובה (נגיד סבירה), ועבודה רגילה ושוטפת בלי הרבה תקלות, עם זמן סוללה נורמלי אני מוכן לשמוע עוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות על נוטבוק לחברה שלי: משקל 1.8 קג מאכסימום ועדיף פחות (והאמת שדי חשוב שזה יהיה פחות כדי שהיא לא תסחב הרבה על הגב כל יום).. גודל מסך בין 13'' ל- 14'' ישמש בעיקר ללימודים, תכנות בסיסי (ג'אווה, c++ וקצת ווב), צפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט. אבל חשוב שיצליח להריץ מספר תוכנות כאלה במקביל. זמן סוללה בערך 7 שעות יספיק. 500GB כונן קשיח תקציב 5000 שקל פלוס מינוס. תודה על העזרה. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו תקציב לרכישת המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 0 מהם השימושים במחשב? 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות איזו מערכת הפעלה תשתמש: מסוג 32bit האם תבצע OverClock למחשב? בקטנה למעבד האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? הכי זולה שיש הרכבה: כן הערות: המעבד שברשותי הוא (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB המפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte …
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד חשוב- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא זו ...... איזה מעבד גרפי לניידי intel יותר טוב ?????? האם המעבד intel GMA 4500M שמובנה בלוח האם או Intel HD Graphics שבא במעבדי CORE I3/5 ובמה מתבטא היתרון של אותו GPU ? ועוד ...... האם קיים מעבד גרפי משולב על לוח האם של Intel יותר חזק מ GMA 4500M השמח על כול אינפורמציה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להתחדש בלפטופ חדש; המטלה המסובכת ביותר שעליו לעשות היא להריץ וידאו 1080P חלק. כמו כן שימוש יומיומי אינטרנט אופיס מוזיקה וכדומה. יציאת HDMI חובה, צורב DVD חובה, הרדדיסק גדול יתרון משמעותי מבחינתי. התקציב בנתיים פתוח, אקח את המחשב הזול ביותר שעומד בדרישות הללו. רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איזו רכישה מוצלחת יותר לדעתכם לנובו t400s או מחשב עם מעבד חדש יותר של דל e6410 עם מעבד 7i? הרזולוצייה דומה 1440/900 היתרונות ללנובו משקל נמוך היתרונות לדל מעבד חזק המעבד של הדל sp9400 מה שחשוב שהם ניתנים לחיבור לתחנת עגינה, בשניהם המקלדת מעולה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מסך - 10 או 11 אינטש שימושים: אינטרנט, אופיס חשוב שיהיה קל, זמן סוללה ארוך, אחריות [br]פורסם בתאריך: 4.01.2011 בשעה 19:55:18 ה asus Eee 1015pemhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 שהציעו למישהו בת'רד אחר נראה לי מתאים, יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן, שיניתי קצת את נושא הדיון כדי למקד ויש לי שאלה יותר ממוקדת עכשיו לגבי בחירה בני שני מחשבים. קודם כל, שתבינו בכללי מה אני מחפש במחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים קלים, עריכה גרפית ועריכת וידאו (לא מקצועית) * גודל המסך? 15 זה בסדר * משקל רצוי? המשקל של המחשבים שהבאתי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה יותר ארוך מהווה יתרון * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה HDMI * בלוטות? לא קריטי, אבל יתרון * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד החברה אמינה ההשאווה היא בין שני המחשבים הבאים: ההתלבטות שלי בקצרה…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (מפרט בהמשך) הורכב בעזרתכם לפני 4 שנים והגיע הזמן לשדרג. בעיקר אחרי שרכשתי את GTA 4 החדש רק כדי לגלות שהמחשב שלי לא עומד בתנאי הסף להתקנה... 1. מה התקציב המקסימלי? עדיף עד 1000 ש"ח, במקרה הצורך עד 1500 ש"ח לכל היותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר שימוש ביתי (מעט אופיס והרבה גלישה), צפיה בוידאו ברשת. בנוסף משחקים, אבל לא גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית של המסך הקיים? המסך הקיים 19 אינטש שטוח רזולוציה 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא כבדים. בעצם עד עכשיו כל המשחקים עבדו טוב, כאמור GTA4 הוא הכי מתקדם שיהיה בזמן הקרוב. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות HTPC משהו כמו ASROCK אבל חזק מאוד! המטרה היא בעיקר עבודה רבה בפוטושופ . אני מבין שמחשבים כאלה משתמשים במעבדים של ניידים. האם יש מחשב שמשתמש במעבד PC רגיל? המחשבה זה בעיקר בין מחשב נייד דל XPS דגם 13" או 14" או נייד סוני VAIO Z שמגיע עם 2 SSD או לבנות HTPC . אין הגבלת תקציב - בסוף החודש אני טס לארה"ב אז אפשרי קניה שם. * יש לי מקבוק פרו אבל אני לא אוהב את הממשק אז מק לא בא בחשבון. תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי מתכננת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500ש"ח. הדרישות הן: 1. דק. 2. עד 1.8 קילו. 3. אין צורך בצורב\כונן אופטי. 4. זמן סוללה ארוך ככל הניתן, 3 שעות זה המינימום. 5. מסך 13.3" (אפשר גם 12.1"). 6. אחריות 3 שנים. 7. עדיפות למסך מט אך לא חובה. שימושים: אין משהו מיוחד, אינטרנט ואופיס. אולי מידי פעם חיבור לLCD. בגדול מחיפושים מצאתי את הדגמים הבאים: לנובו U350 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2025 דל LATITUDE 13 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=821 http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=1DELLLAT13&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he דל V13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2947 אני זוכר שלפני מספר חודשים …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הי אני אתחיל בזה שאני מאוד מודע לחסרון הפוטנציאלי הגלום במחשב נייד בצבע לבן. מה לעשות זו הדרישה!!! אני מחפש נייד חדש מעבד מסוג i3 i5 i7, מסך 15 ומעלה (רצוי מט), עם אורך סוללה גבוה, 4GB RAM DDR3 (לפחות) זה לא מחשב לגיימר מושבע אך חובב סאונד טוב, וכרטיס מסך של 1G יהיה נחמד. אמינות גבוהה. מהסקירה שלי עולה ש SONY VAIO הוא חתול בשק ויכולות להתעורר מספיק בעיות, כמו כן מק כרגע לא בא בחשבון. ושוב הבעיה הכי גדולה עם החיפושים שלי עד כה..זה העיצוב השחור הסטדנרטי והמכוער. אני מעדיף צבע לבן. מודה לכם מקרב לב.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים מבקש המלצה פרקטית ואובייקטיבית להתלבטות בין שני ניידים הדרישה היא נייד בסיסי וזול ללימודים ושימוש יומיומי שלא מיועד למשחקים. במסגרת התקציב שלי (2500 +- 100 שקל) עצרתי על שני המחשבים האלה Dell Vostro 1015 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5780&CatCode=315 או Fujitsu LifeBook AH530-10 מצורפת תמונה עם מפרט הפיג'וטסו מציע i3 לעומת ה T6570 של הדל יציאת HDMI שלא קיימת בכלל בדל (יש פיירווייר אבל תכלס הוא מיותר) לעומת זאת הדל מציע 3 שנות אחריות לעומת השנה בלבד של הפיג'יטסו ושם מותג יותר "מוכר". אז מה אתם חושבים? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה רגילה, סרטים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6. לא רוצה קטן יותר, מוכן להתפשר על גדול יותר. * משקל רצוי? שלא יגיע לאיזור ה-4 קילו. 3.5 זה עוד בסדר. בכל מקרה יסחב בתיק ענק ששוקל בערך 15KG אז השינוי לא יהיה קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעה וחצי-שעתיים יספיק... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שום יציאה לא מאוד חשובה. ככה שלא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כפי שראיתי, 500GB זה סטנדנט. גם 320GB יהיה בסדר. * צורב DVD? לא. מצידי שלא יהיה כונן בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אני רוצה מחשב שאוכל לקחת איתי לצבא (בסיס סגור) ולהעביר את הזמן במשחקים.…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עצה לקניית מחשב. העיסוק שלי הוא במסחר במטבעות חוץ זאת אומרת הרבה תוכנות פתוחות, הרבה חלונות בדפדפים שונים שפתוחים ובמקביל תוך כדי גם לצלם את המסכים בוידאו עם CAMTASIA, ריבוי מסכים(היום אני עובד עם שלושה מסכים וכנראה שאני אצטרך עוד בעתיד). אני צריך עצות לגבי כל המפרט כולל 2 מסכים, התקציב הוא 7000 שקלים אפשר קצת לסטות ממנו לכאן או לכאן. כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים. כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970. ספק כוח של Corsair TX750. לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין שסוס לג'גבייט, אני גם צריך יציבות באינטרנט אז יכול להיות שאני אצטרך שני חיבורי ר…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמי מחשבים, ספציפית הכי נראה לי הLenovo Edge 15. התקציב שלי הוא כ4000 ש"ח. שקלתי גם את הDell N5010, אבל ניסיתי אותו והמקלדת שלו קצת צפופה ולטעמי לא הכי נוחה, והוא גם קצת כבד לטעמי. אז רציתי לשאול מה דעתכם על הEdge 15: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5598 האם יש אלטרנטיבה עדיפה או שזה המחשב הכי טוב לצרכים שלי? (סטודנט, אשתמש בו ללימודים ובעיקר תיכנות). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני הולך להיות סטודנט והמחשב הנ"ל נבחר ע"י כמחשב המתאים לי ביותר מבחינת צרכים אולם בשיחה עם המוכר גיליתי בעיה אחת והיא שבשימוש נמוך מכח העיבוד הוא עובד במקרה הטוב שעתיים. האם למישהו יש נתונים על כך? בנוסף שאלתי את המוכר האם יש סוללות מורחבות/גדולות יותר ומסתבר שאין ושניתן לרכוש דרך היבואן "אמטל" סוללת נוספות. השאלה שלי היא האם מישהו יודע כמה בערך סוללה כזו עולה (על מנת להתחשב בזה ברכישת נייד) וכיצד מתבצע תהליך ההחלפה?(האם ניתן לא להפסיק תהליכים בעת החלפת הסוללה) בעקרון אם למישהו יש המלצה לנייד אחר עם ביצועים דומים ויותר זמן סוללה ועולה בערך כ3-3.3 אלף שקל אז אני מוכן לשקול ללכת על משהו אחר. אני הולך על פוג'יטסו כי כיום הם עולים 2850 שקל בKSP והביצועים על פניו ממש טו…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
Hi I'm looking for a 13-14 inch laptop preferly of core i5 Budget till 1100$ assuming I'm getting it from the us. I've read about these two laptop, it seems that the envy has a battery problem Can you share your recommendation? Even for other models. My main use include light use office internet and alittle movie watching
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מחשב 15.6 ואני רוצה משטח קירור שיהיה בו על הדרך כניסות USB על איזה אתם ממליצים ? יש איזשהו נתון חשוב כמו מהירות סיבוב של המאוורר ? ועוד דבר אם אני מחבר אל היחדת קירור הזאת את הכונן קשיח נייד שלי זה ישפיע על הביצועים שלו?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-