עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by --- The King ---,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

2. Started by IdoCn,

בוקר טוב לכולם, אני סטודנט להנדסת חשמל, מחפש מחשב נייד לצרכים של תכנות, תכנות בקרים ותוכנות כמו מטל''ב וכ'ו. חשוב לי שיידע לעמוד בעומס של כמה תככנות במקביל. חשוב לי תצוגה גרפית טובה אבל לא חייב ברמה הגבוהה ביותר. אם הדבר מוזיל עלויות בצורה משמעותית אני מוכן להתפשר על איכות גרפית פחות טובה. תקציב באזור ה3000-3500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אורח דוד
    Started by אורח דוד,

שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, התקציב שלי עומד על כ-3000 שקל, גמיש מאוד, תלוי בתמורה של המסך. המטרות שלי הן: 1. עבודה (כמה VMים פתוחים בו זמנית, עורכי טקסט ותכנות) 2. סרטים 4K (אין לי טלוויזיה מלבד המחשב בבית) 3. משחקים - לא קריטי, דברים פשוטים כמו WOW, מדי פעם COD, AC, WITCHER, GTA, אך עם פחות דגש על גרפיקה. 60hz ו-1920*1080 יספיק לי עקב המרחק שלי מהמסך. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה גדול - אני יושב רחוק מאוד מהמסך עקב סיבות בריאותיות (מטר וחצי עד 2 מטר), ואני חייב שטח עבודה (כרגע יש לי שני מסכים 24 שאינם מספיקים לי, בעיקר בגובה). אין לי בעיה עם לקרוא טקסט קטן מרחוק. יש לי מספר מחשבים, אך המחשב שהכי חשוב לי שהמסך יעבוד אי…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד טושיבה בארה"ב, אז הוא עשה כמה בירורים ואולי שווה לשתף גם כאן. בכללי, בהתחלה נאמר לו בשרות לקוחות של מפעיל שכל מחשב עם אחריות בינ"ל מטופל בארץ. הוא התקשר לשירות של טושיבה, ושם נאמר לו שלדגם שלו, למרות שלא כתוב בשום מקום באתר International, האחריות היא בינ"ל. הוא לא סמך על זה וחזר "להציק" למפעיל וקיבל את המייל: אני אמשיך לעדכן. תמר - אולי שווה לעדכן את הסטיקי...

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by thedarkknight,

מתאים לאורקלוק נכון? http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=587bbd577a82e

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by דניאל טיגר,

שימוש:גיימינג אקסלוסיבי תקציב:1300 דולק בערך לא כולל משלוח מגבלות:אין ציוד הקיפי:יש הכל מהכל מוכר אמין ציון סבבה מחיר מושלם קישור:https://www.amazon.com/gp/product/B01J9VZ2OY/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&smid=A89QP6D3VDW1W&th=1

7. Started by Amit_Rab,

היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by dwassernis,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח ומעלה. אני מעוניין להשתמש בו לעבודה ולימודים וגם למשחקים שונים כגון: NEED FOR SPEED HOT PERSUIT, ASSASSIANS CREED,BATTLEFIELD,CALL OF DUTY ועוד. העדפה שלי שיהיה מחשב נייד באזור של 4000-5000 ש"ח ושיוכל להפעיל ולשחק במשחקים הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. אהלן, היה לי SAMSUNG N150 עד שיימח שמו וזכרו גנב לי אותו... מחפש מחליף קטן וחמוד, עד 1800ש"ח. ראיתי שיצא מעבד כפול ליבה לATOM, עד כמה ההבדל מורגש בביצועים ולאילו דגמים יש אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by Eli.,

אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 1200 ש"ח , הדרישות למחשב הם אינטרנט בעיקר ותוכנות מסרים כמו מסנג'ר ואיסיקיו. יש חיה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by genia,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות ASUS EEE 901 השאלה היא איפה בארץ מוכרים אותו ובכמה? בZAP מופיע רק 900

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by איתמר,

שלום אח שלי הזמין מפרט היום אבל הוא יכול עדין לשנות אז הוא ביקש ממני לבדוק אם יש משהו לשפור הוא זה בעיקר לשימוש בייתי כגון אינטרנט סרטים משחקים קלים כמו פיפא,נבא,אולי רד אלרט.והוא גם לא יעשה OC לוח אם: MSI P43 neo f מעבד: e8400 כרטיס מסך: 9500gt 512mb oc זכרון: kingston 2g הארד דיסק: WD 500 ספק: HEC 450TDT 450W מארז: פשוט, שהוא קיבל משם רמקולים: cyber acoustic 3095 מסך: LG W1954TQ כרטיס רשת אלחוטי: TP LINK 108 הכל יצא 3300 אם אפשר חוות דעת על שפור המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. אין לי הרבה נסיון עם מחשבים כאלה למעט מקרים ספורים שהשאילו לי. אני צריך בשביל אינטרנט ואופיס בלבד (בעיקר אינטרנט). הגודל לא חשוב לי וגם המשקל, הבטריה והזיכרון כי אני הולך איתו מעט מאוד מהאוטו עד שאני יושב וזה בד"כ ליד חשמל. אודה להערות. מה דעתכם על זה? http://www.getit.co.il/Prod/63829/ אשמח אם תתנו הצעות ספציפיות

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by orninyo,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תיכנות ישומים הדורשים יכולות עיבוד גבוהות ועשרות דפדפנים פתוחים במקביל, פה ושם גם עבודה גרפיקאית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 עדיף 14 מאט * רזולוציית המסך? פחות קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בעיה גם שלא יהיה כונן דיסקים * משקל רצוי? כמה שיותר קל, המחשב הולך להתנייד בתיק המון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, שדרוג לסוללה 9 תאים אמור להיות כלול בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות USB ולפחות אחת מהן USB3, יציאת HDMI חובה וקורא כרטיסי SD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות קריטי, העיקר שיהיה מהיר ודורבילי (המחשב יהיה בתנועה רוב היום) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. לשימושים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וסדרות ולשימוש בכלי office אני לא כל כך מבין בזמן סוללה. ומעוניין במסך גדול. הבנתי ש15.6 זה הטוב. אין צורך בצורב. מחפש חברה עם אחריות ושתיקון בה לא יקח שנים ויהיה זמין ביותר מסניף אחד באילת. תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. היי, אני מתלבט לגביי רכישת מחשב 2in1 למטרות לימודים - אני צריך שיהיה לו מסך גדול (מעל 12") ,יאפשר צילום מהלוח באיכות טובה ועריכת מסמכים נוחה ומהירה. עיקר השימוש הוא לכתיבה בהרצאות, יישומי office והצגת מצגות (צריך שיהיה חיבור רלוונטי). כדאי שיוכל להריץ גם תוכנות אחרות (סביבות עבודה -visual,clion וכד'). הרעיון הוא לרכוש את הטאבלט יחד עם העט והמקלדת (כנראה בחו"ל), בתקציב של עד 5500 ש"ח. 2 ההתלבטויות העיקריות שלי היו בין מוצרי הsurface לipad ואלו הם היתרונות והחסרונות העיקרים ממה שקראתי בביקורות: surface pro 4\surface pro 6- יתרונות: מאפשרים הרצת windows, מקלדת מעולה ומוארת, אפשרות הרחבת זיכרון. חסרונות: מצלמה באיכות נמוכה 8mp (לא יודע עד כמה אפ…

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by yaniv_g,

שלום לכולם! אשתי ואני מעוניינים לקנות נטבוק שישמש אותנו בעיקר לטיולים, כלומר גלישה ב wifi וגם לצפייה בסרטים. פרמטרים חשובים מבחינתנו: זמן סוללה ארוך (חשוב מאוד), גודל מסך 11-12 אינץ' ומחיר סביב 2K. שמנו עין על ה Asus 1215n, שעליו קראנו ביקורות טובות גם בפורום הזה, אבל גם שמנו לב שיש לו את החסרונות הבאים: 1. זמן הסוללה שלו טוב אבל לא מעולה כמו למשל 1215P. 2. למרות מה שרשום במפרט, הוא לא יכול לנגן 1080p, ומכאן שהאפשרות להשתמש בו בתור HTPC מוגבלת. השאלות שלנו הן: 1. האם יש מחשב נוסף שנראה לכם שאפשר לקחת בחשבון בהתאם לדרישות שציינו? 2. האם ניתן לשפר את חיי הסוללה שלו אם נבחר לעבור עם המעבד הגרפי של אינטל במקום זה של Nvidia, או ע"י הורדת קצב השעון? 3. האם לדעתכם יש מקום לשקול …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. מחפש מחשב גם לעריכת סאונד (שקט) עריכת וידאו וגם גרפיקה ב 5500 (+2500 נוספים למסך) צריך לקנות עוד השבוע מעבד מרובע 2.6 ולפחות 3 ג'יגה ראם SATA והכל.... תעזרו לי בבקשה ! (שהמחיר יכלול כרטיס קול )והכרטיס וידאו צריך לכלול FULLHD ממש תודה ! אשמח לכל הערה ! אז ככה תוכנות- sound ---Cubase & Nuendo גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר וידאו אני עדיין מתלבט בינתיים premire כבררת מחדל עד שאני אקנה אחת יותר טובה....(אשמח להמלצות כי יש לי את הטכניקה ואת הידע לערוך טוב אבל לא יודע מה טוב היום בווידאו -) אני לא משחק יותר מדי אבל אשמח לאפשרות - אם כבר מחשב פגז אז מחשב פגז אבל זה הכי פחות חשוב לי .(oblivion,assasin creed 2) יוצא לי להמיר קבצים ולדחוס אותם ולצרוב ולר…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by OranH,

שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד שממש אוהב את האתר והקהילה שעזרו לי לרכוש כמה מחשבים בשנים האחרונות (בשבילי, המשפחה והחברים). ועכשיו לפואנטה: מעוניין לקנות מחשב לילד, בעיקר ללימודים קצת, לגלישה וכו', אבל גם שיוכל לשחק כמה משחקים פשוטים. התקציב כ-3000 ש"ח-+ עם מסך. מכוון לקנות בזמן הבלאק פריידי השבוע. ותודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-+ - חריגה עד 500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים לילד וגיימינג קל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, הכול (עכבר, מקלדת, רמקולים ומ…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  22. • התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by muki,

שלום לכולם, אני צריך לרכוש MINIPC לעמדת מחשב בסלון, הבחירה ב minipc היא כמובן בגלל האסטטיות כרגע אני מתלבט בין 10710U NUC I7 10TH לבין Asus PN50-B Mini PC AMD R7 4800U המחשב מיועד לרוב לשימושים קלים אבל אשמח אם הוא יוכל להריץ גם קצת משחקים לא מורכבים מידי כמובן ששני המחשבים יהיו עם 16 גיגה זיכרוןddt4 ו 500gb ssd מה לדעתכם עדיף ? האם הכ.מסך של AMD עדיף על של INTEL ? באיזה מהם אקבל ביצועים טובים יותר.? נ.ב ברור לי שמחשב שולחני רגיל יתן לי תוצאות מעולות משמעותית , כרגע הצורך הוא ל MINIPC תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  25. Started by 00Amir,

חיפשתי מחשב נייד קטן (13"-14") ויחסית חזק, בעל 2 ליבות ו4 נימים, שיהיה יחסית קל ודק. נתקלתי בסמסונג Samsung QX412, עם כרטיס גראפי GT520 פשוט נראה לי מחשב אידיאלי בשבילי... רציתי לשאול אם יש סיבה לא לקנות את המחשב הזה... הכי זול מצאתי בטרקלין חשמל : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 אשמח לדעה...

• 0 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.