ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נטבוק לחברה שלי סטודנטית בתקציב מינימלי, מיועד רק להקלדה בכיתה. אני רואה שההבדל היחיד הוא באחריות, אבל המפרטים זהים לחלוטין בין דל, טושיבה, אייסר, לנובו במחיר הזה. אין הבדלים בכלל?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם על עזרתכם. מעוניין לקנות מחשב חדש (אני ללא ידע בנושא). תיאור:1. מה התקציב המקסימאלי: 2500-3500שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא מעל 3250K, אם אין ברירה אפשר ב -300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים אבל אפשר להתחשב ), הורדות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : : NBA2K12, MW3, ASSASIN CREED 3 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
לכולם שלום, אבקש את עזרתכם בהמלצה למחשב נייד. אם שכחתי פרט כל שהוא אשמח לקבל כל המלצה לפרט החסר. אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנט - מהנדס מכונות. המחשב אמור להריץ תוכנות שרטוט מסך 15" צורב DVD אם יש צורך לפי דעתכם אז זיכרון 8GB אם לא אז 4GB יציאות HDMI ו WIFI חשובות כונן קשיח 500GB כרטיס מסך חזק אשר יוכל להריץ תוכנות שירטוט בלי בעיה. המחשב יקנה בארץ כך שאחריות רצויה רק לארץ. המשקל אינו חשוב. רב הזמן המחשב יהיה בחשמל אין משמעות גדולה לבטריה. מחיר סביב 4000 5000 ש"ח תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הי, מחשב לסטודנטית. מסך 13'-14' להשתדל כמה שיותר קל משמש בעיקר לעבודות (Word Excel...) וגלישה עדיף עם DVD תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הבטריה ללפטופ שבקה חיים - כיום אם אני יכול לעבוד עם המחשב כשהוא מחובר תמידית עם המטען לשקע החשמל.. אבקש הצעות למקומות לרכישת בטריה חלופית - מקורית? לא מקורית? ובמחיר לא יקר.. אודה לכל עזרה בנושא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד לפני רכישת מחשב נייח לבית, ואחרי שהיה נראה לי שאני נסגר על כיוון, עלו אצלי לבטים חדשים. השימוש שאני מייעד למחשב הוא משרדי-ביתי אינטנסיבי: בהערכה גסה 70% עבודה מול הרשת ואופיס, עם שימוש מעל הממוצע ב-streaming מהרשת של וידאו ואודיו. 30% בתוכנות נוספות, צפיה בוידאו, סקייפ, google earth, לא שימוש במשחקים. אחסון כמות גדולה יחסית של data. אני מעדיף ללכת על המוכר מהבחינה הזו שאני סגור על פלטפורמה מבוססת אינטל, ומערכת הפעלה Windows. אופק שדרוג: חשוב. מעוניין שהמערכת תוכל להתמודד בקלות עם שדרוגים והכבדות שיתכנו בעתיד בתוכנות שהיא עובדת איתה, כולל מערכת ההפעלה. אני לא רוצה לעמוד בעוד פחות משנתיים מול מצב שאצטרך שוב להחליף את כל המחשב. התקציב המקסימלי: 3,…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית אבל גם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צרכן כבד של אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, סקיירים וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני /גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לחנות בה אני רוכש את המחשב אין את המפרטים המומלצים וגם לא את התחליפים. אבקש המלצה למפרט הכי בסיסי לשימוש משרדי/אינטרנט. מה דעתכם על הלוח+ מעבד הבאים: M4A88T-M + מעבד Athlon II 260 D.C AM3 AMD המוכר הציע לי תחילה ללכת על לוח GIGABYTE GA-M68MT-S2P AM3 AMD אך אני חושב שטפשי לקנות היום לוח שלא תומך ביציאות מסך דיגיטליות/USB3 על אף שהמחשב אמור להיות פשוט וזול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו?? מה אומרים עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13554
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתחום ב3000-3500 שקל כמו שכבר ציינתי. הצרכים שלי מהלפטופ: - מערכת הפעלה Windows 7 64bit. - עיבוד והקלטת מוסיקה(Cubase \ Sonar) ברמה בסיסית (כרטיס קול חיצוני קניתי בנפרד עם חיבור USB3). - עבודה עם Microsoft office 2010 ללימודים / עבודות. - עריכת תמונות ברמה בסיסית מאוד (PICASA 3 ). - עבודה סטנדרתית עם מחשב בייתי - Facebook , youtube וכו'.. - מחשב שיחזיק למספר שנים ארוכות (יחסית). אני חושב בכיוון של המחשב הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13609 זה נראה לכם מספיק? יותר מדיי בשביל הצרכים? תודה מראש, רן מילר.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו שווה משהו?? ומה עם הדגם עם הI3?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב הוא לצורכי לימודים בגדול חיפשתי בעיקרון מחשב 13.3 ואז נתקלתי בדגם הזה עם מסך 14 אינץ הוא בעיקרון מגיע עם i3 Processor 2310M , דיסק קשיח של 500 ג'יגה ו4 ג'יגה זיכרון עלות 2910. מומלץ? יש אולי דגמים אחרים באותם רמת מחירים שכדאי להתסכל עליהם ?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, נשארתי עם שני הדגמים האלה: Dell vostro 3550 Asus K53Sc: http://www.fre.co.il/pl_product~61561613~39~89.htm על פניו עושה רושם שהחומרה של ה ASUS חזקה יותר מבחינת המעבד. יש הצעות לאחד הדגמים? איכות בניה? אמינות? נוחות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אני חדש, שמעתי קצת על האתר והחלטתי להתייעץ עם המומחים לפני קניית המחשב, אני צלם בתחביבי ומשתמש בתוכנות כגון פוטושופ ולייטרום, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלו בצורה חלקה כרגע יש לי מחשב שולחני ואני מתכנן במקום לשדרג אותו להחליף אותו בנייד חשבתי על כמה אופציות אשמח לשמוע את דעתכם עליהן ולהציע תחליפים אחרים HP Pavilion DV6-6150EJ Dell Inspiron N5110-26306G6NOS Dell Inspiron N5110-26708G7NOS תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, הגיע זמן שדרוג המחשב, ואיתו בקשה לסיוע למפרט למחשב PC המיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ופוטושופ בעיקר, קבצי RAW גדולים. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חזק מהיר שיוכל לשרת אותי בנאמנות ומהירות לפחות שנתיים שלוש וכמובן אם התקנים המאפשרים שדרוג או הגדלה בהמשך. בעבר קיבלתי כאן הצעה עם מפרט אבל מאז דברים השתנו דברים ומוצרים נכנסו... וכמובן- משווק או חנות ידידותיים למשתמש ולכיס תודה רבה ושבוע קר ומצויין
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים יחסית בסיסיים של סטודנט, חשוב מאוד שתיהיה אחריות ל3 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 800$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50-100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, תכני HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid works, Office, matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים! 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? רצוי כמה שיותר שקט אך לא ק…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
* עיקר הצורך הוא לעבודה בפוטושופ * גודל המסך - יותר מ-13 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שורה תחתונה : מחפש מחשב לאחיינית שלי בת 12, במחיר זול כך שהיא תוכל להרוס אותו בכיף. היא בעיקר משתמשת ב-PHOTOSHOP .
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, זקוקה למחשב נייד, שיהיה משני לנייח שיש לי עד 2000 ש"ח (כולל וינדוס) למטרת אינטרנט +שמיעת קבצי אודיו ברכב תוך כדי נסיעה (הרצאות מוקלטות של הלימודים) ולכן חשוב שהרמקולים יהיו טובים (ולכן גם ירדתי מקטגוריית המיני נייד אלא אם כן יש למישהו המלצה) בחנויות שהייתי אין אפשרות לבדוק את הרמקולים, אז זה די קנייה של חתול בשק... :s05: **חשוב: זכרון עבודה של 2 ג'יגה ומעלה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, עדיפות לנמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-