ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תוכנת 3DMAX, ושימושים של אינטרנט וכו'. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משהו ספציפי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב יקנה בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus. התקציב למחשב הוא 700 דולר (חריגה עד 50 דולר). אין לי מושג מה התוכנה הזאת דורשת אבל יש לו מחשב יש…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך ? לא אכפת לי * משקל רצוי? מתחת ל3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אם יש אז סבבה * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 160 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לגיימינג ועבודות כבדות (הרבה VMים ופיתוח). התקציב הוא לא שקל מעל 6.5K (או שאשתי תכעס... ). המחשב האחרון שרכשתי היה ב2007 שהשתחררתי מהצבא, זה היה Q6600 (אאל״ט המרובע-ליבות הראשון של אינטל) ואותו מחשב משרת אותי עד היום לאחר שעבר החלפת כרטיס מסך ב2011. מציין שעברתי על המפרטים המומלצים אך הייתי שמח גם לקבל סיוע מהפורום. לגבי OC, אף פעם לא עשיתי ובאמת שאין לי תשובה. הדרישות הבסיסיות: אין צורך בציוד הקפי כרטיס מסך של nVidia (עובד הרבה עם לינוקס והם היחידים שכותבים דרייברים נורמליים) 16 ג״ב RAM SSD של מינימום 250 ג״ב כונן קשיח שני (לדעתי 2 ט״ב יספיקו בינתיים) כרטיס מסך מפנק שיחזיק איתי (יחסית) הרבה זמן. כיום יש ל…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ לפני קניה. הבחירה בין שני ניידים אלה. http://www.cdsoft.co.il/products/258722 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=44798 מה עדיף? עד כמה מסך מגע שימושי במחשב נייד? לא היה לי ניסיון עם מסך מגע, אבל נראה לי זה יותר גימיק מאשר יתרון בשימוש יום יומי. אני בנתיים בכוון DELL בגלל יתרונות שלו. מחיר כרטיס מסך NVIDIA אפשרות להרחיב זכרון ל GB16 לעומת GB12 בלנובו. מסך מט. מה אתם אומרים? P.S. אני מראש מתנצל על עברית שלי, זה לא שפת אם.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שישמש אותי לצפייה בסרטים/סדרות ישירות ממסך המחשב ובנוסף למשחקי מחשב. דבר ראשון חשוב לי שהמחשב יתמוך בצורה חלקה בשימושים פשוטים (גלישה, office), אח"כ צפייה בסרטים ולבסוף משחקי מחשב, כיוון שאני חובבן ולא גיימר "מושבע". בכל אופן, קראתי לעומק את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324111.50 המפרטים נראים לי תואמים לדרישות שלי (אני לא מבין בחומרה), אבל אני חושב שאני יכול להוריד טיפה בחומרה אולי בגלל שאני לא זקוק למפרט כזה חזק למחשבים. מה דעתכם? כמו כן בדיון הזה לא התייחסו לצפייה בסרטים וזה דבר נוסף שחשוב לי. נקודה אחרונה, הכוונה שלי לקנות בנפרד מסך מחשב 22" - הבנתי שזו האפשרות הכי טובה למחשקי מחשב שתומכים יותר ויותר במסכי…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בעקבות התפגרות של הלוח אם שלי(קבלים ) אני חושב כרגע להרכיב מחשב חדש ולחסוך על מס' לא מבוטל של חלקים ממחשב הקודם: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000ש"ח אין צורך לחסוך... חריגה ב100 עד 200 ש"ח רק אם מדובר על רכיב בעל חשיבות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? -בעיקר משחקים ועבודה שוטפת * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר FPS ואסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר במסך 22 הרחב שיש לי 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? בהחלט כן, אפרט בהמשך 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 - חשוב, אבל לא היסטרי 6. האם מ…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש חדש שמבקש מאנשי הפורום המלצות למקום קניה או הזמנה אצלו ליבוא של מחשב נייד תוצרת LENOVO ThinkPad T410s Mnf.Model 2924 . האם יש יבואן מרכזי של LENOVO בישראל או השניים הכי גדולים? תודה למפרע
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק לעזרה בקשר למפרט למחשב לטובת עריכה עם תוכנת AVID וניגון סרטים בפורמט FULL HD על הLCD שבסלון כמו כן אני צריך שהמחשב היה חזק ויוכל לתמוך בפורמט HD FULL ציוד נלווה אני צריך רק מסכיים שתי LCD שיתמכו FULL HD חשוב לי מאוד שהמחשב היה שקט ולא מרעיש בקשר לסוג הקירור אוויר או מים אני פתוח להצעות או להסברים מה עדיף מה שכן עדיך מחשב בלי OC כי אין לי מושג בOC בפעם האחרונה שניסיתי שרפתי את הלוח אם אז מחשב בלי OC כמו כן יש לי התלבטות בקשר למעבד. מה עדיף מעבדINTEL או AMD פתוח להצעות בקשר למפרט כמו כן אפשר לחרוג טיפה מהתקציב תודה רבה רון
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מתחיל ב"ה ללמוד מדעי המחשב ורציתי המלצה על מחשב שיתאים לצרכיי הסטודנטיאלים: תיכנות,אינטרנט והארד דיסק ווב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מי שקונה (204 פינים) ומוכן לקנות שתים אחד בשבילי שידבר איתי...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד שיריץ כמה שיותר טוב גם משחקים מה דעתכם על ACER Aspire 5104WLMi תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + ווירטואליזציה + תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V FIFA 17 וכו' .. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא במצב סטנד ביי ואני מעוניינת להפעיל אותו הוא לא עולה ויש רק מסך שחור. האם יכול להיות שזה קשור למערכת ההפעלה? אני משתמשת בויסטה פרימיום.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לרכוש את המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=18507 אני מחפש במחשב נייד מעבד i7 אפשרו להרחבת ראם מעבר ל4 וכרטיס מסך נאה שיספק אותי מבחינת משחקים כמו pes fifa nba simcity על רמה דיי גבוהה מעבר לכך המחשב הוא לסטודנט , סרטים אינטרנט מסמכים. בנוסף מאוד חשוב לי מסך טאץ . אחרי הלבטים הרבים החלטתי להסגר על המחשב הזה מכיוון שהוא באמת כולל את כל האופציות האלו . התקציב הוא 4600 . הדבר האחרון שהציק לי זה היה שהמסך הוא (1366x768) ולא 1080P אבל לאחר בירור דיי מקיף באינטרנט הבנתי שלמסך 15 אינץ אין הבדל שנראה לעין משמעותי ועל כן עדיין מיוצרים מחשבים חדשים עם רזולציה של 720P . בנוסף לכך המסך הוא איכותי . אז זהו דעתכם אנשים ?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
רק לידיעתכם והתרשמותכם. לא ממש מסכים עם הנאמר בכתבה, אבל אתם תשפטו. כמובן שמזכיר את עניין הניידים עם הדור החדש של המעבדים שאוטוטו נוחת כאן. https://tech.walla.co.il/item/3092753?page=2
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף כונן קשיח בנייד שלי משום שהוא החל להרעיש. אני רוצה לגבות את כל כונן C כולל הווינדוס בעזרת GHOST או משהו בסגנון, ולהעביר בחזרה לכונן החדש כך שלא אצטרך להתקין את הווינדוס מחדש. הבעיה שלי היא שכונן C הוא כ40 ג'יגה, וזה לא יכנס בדיסק אחד(אין לי גם צורב DVD). האם יש דרך לעשות GHOST דרך הרשת למחשב הראשי שלי, ואח"כ גם לעשות שחזור דרך הרשת? (נ.ב לא חובה להשתמש בGHOST, כל תוכנה אחרת גם תהיה טובה). תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.. מכוון ל4K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להציע אם ההבדל קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת מוסיקה, מעט פיתוח תכנה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/abelton, תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900, וטלויזיה 1920X1080 ייתכן שאשדרג מסך בשלב יותר מאוחר …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה המפרט הזה שווה? (ללא מסך או כל ציוד היקפי, רק המארז) מארז antec p183 מעבד i5 760 זיכרון 4ג'יגה G.Skill סדרת Ripjaws עם צלעות קירור 1600MHz כ. מסך g-force 9600gt לוח אם asus p7 ספק כח SeaSonic-620W Modular 80+ Bronze
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילדים "גדולים" כמו מיינקרפט, עבודה משרדית הכוללת עבודה בריבוי חלונות ובקבצים גדולים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך לפחות 15 אינץ' בשני המחשבים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב HTPC עם מארז של Thermaltake (לא מהקטנים לוח אם ATX / micro נראלי ) ברצוני לשדרג רק חלק מהחלקים כדי שהמשב יעוד יותר מהר. כרגע יש לי מעבד ליבה כפולה e5400 אינטל, 2 ג'יגה זיכרון , לוח אם MSI לא זוכר בדיוק איזה אבל לא רציני, מחשב ישן אבל אני לא צריך יותר מידי. השימוש העיקרו שלי בו זה הורדת וצפיה בסרטים, HD BLURAY בעיקר , וגם תלת מימד HSBS. בקיצור צפיה בסרטים כבדים . ( התלת מימד מגיעים לפעמים ל15 ג'יגה) ולאחרונה המחשב כבר לא סוחב אותם ושעה עד שהוא עולה או זז. יש לציין שהמחשב נמצא במקום יחסית סגור אז הוא מתחמם יחסית, לפני כמה חודשים קניתי עוד 2 מאווררים חדשים שהם חזקים יחסית ועוד מאוורר חדש למעבד. אני רוצה לשדרג רק את הלוח אם, המעבד , והזיכרון. מה שיש לי ו…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי בקרוב מתחילה ללמוד עיצוב מוצר תעשייתי ואני רוצה בבקשה המלצה ללפטופ שיכול להריץ טוב את תוכנת Solid Works. לא סגור לגבי כמה התוכנה הזו דורשת אז אשמח לעזרה (אם היא צריכה כרטיס מסך טוב או כרטיס מובנה ומעבד טוב זה מספיק) תקציב: באיזור 4000 ש"ח אבל גמיש. (הקנייה תהיה באילת או בסין) דרישות חומרה: נראה לי שSSD של 256GB מספיק ואולי HDD של חצי טרה או טרה תוספת יכול להיות נחמד. שימושים: אופיס, Solid Works צפייה בסרטים וסדרות ב4K. רצוי מחשב קליל וכמובן עם סוללה טובה. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש מחשב נייד שעיסוקיי בו יהיו לימודים ומשחקים טווח במחירים שלי הוא +-400 ש"ח מהמחיר שרשמתי בכותרה.. מעבד עדיפות לאינטל 1.8 לפחות......כרטיס מסך חושב על 8400 GEFORCE הארד דיסק 120GB לפחות...ועדיף שיהיה קל....... יש לי שאלה נוספת קיבלתי הצעה למחשב ACER אינטל 1.8 כרטיס מסך 8400 זיכרון 2GB והארד דיסק 120GB האם כדי או שכדאי ללכת על חברה אחרת כגון: HP,DELL,LG תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לבית הספר עם מסך בין- 10.1" ל- 12.1" עד 2000 ש''ח (לא יד שנייה). חשוב שתהיה לו אפשרות הרחבת זיכרון ל2G DDR3 ורצוי גם מעבד כפול ליבה (נניח ATOM N550ׂ) חשבתי על ה- ASUS 1015PEM הוא טוב?? אתם יכולים גם להציע משהו??
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-