ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, לא מזמן קניתי את הלפטופ שבכותרת והוא מגיע ללא כונן CD. היום חשבתי על זה, אבל מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט אותו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על המחשב הזה: ASUS K53E-SX970V מחיר: 2850 ש"ח איך החברה עצמה, ASUS? איך האחריות שלהם? מישהו התנסה עם החברה הזאת מבחינת מימוש האחריות, או טיב חומרת המחשב? לקנות או לא? מיועד לסטודנט תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בעקבות רילוקיישן לאפריקה אני צריך לשמר את הגנים החנוניים שלי ולהצטייד בנייד חזק. רק כהערה, אם alienware היו עושים משלוחים.. הייתי מזמין מהם. הידע שלי בניידים מועט ביותר.. אני נאמן מושבע ל pc. הקיצר.. מעבד מהדור השני של i7 כרטיס מסך 560m זיכרון 4-8gb לא צריך מעל 500gb אכסון. אם יש דיל זול עם ssd, אז בשמחה מסך 17" led fhd בטח הסכום יוצא בסביבות 8k.. עריכה: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110761616640&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 כרגע דיי נעול על זה, למרות שהחלום הרטוב הוא alienware
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחשב קל מבחינתי אפילו מסך פחות מ15 שיריץ תכני HDMI וחיבור HDMI אפשרי עם כרטיס מסך לא ONBOARD שגם יהיה חזק? או שזה לא מסתדר עם הקל? המלצות מאיפה להזמין או מאיזה חנות לקנות זה כנראה לא יהיה בהרכבה אישית - צריך עד יום רביעי הבא להגיע למלון של חבר שלי בניו יורק אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הקפצה: שלום, מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא. ייעוד המחשב: רב תכליתי תקציב: עד 3,300 ש"ח, בלי חריגה, לא כולל מסך וציוד היקפי. מעבד: Intel Core i7 2600k 3.4 GHz גרסת Tray לוח אם: Intel DH67CL כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTS450 זכרון: 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz כונן קשיח: SAMSUNG F3 1TB קירור מעבד: Scythe Katana 3 מארז: antec 300 ספק כח: SeaSonic 500W DVD בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מפרט בעיקר ל BF3 1. מה התקציב המקסימאלי? לנצל 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM וכל משחק כבד בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
סתכלו על הדיל הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/44a73061-7336-415f-a836-cfc19c548b63?SideDeal=Y מה אתם אומרים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד עבור סבתא שלי, בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט וסרטים/סדרות. תקציב הוא עד 3000 ש"ח. הדברים העקרוניים שאני מחפש זה מסך 15" ומעלה ומקלדת נוחה. זמן סוללה - בונוס בינתיים ראיתי את אלה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 אשמח לקבל חוות דעת/תובנות/הלצות.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רב יש לי IBM think pad r50e. יש לו תקלה שכל פעם שהוא מנותק מהחשמל מיד הוא עושה restart וגם לא מצליח לעלות חזרה. נתתי לטכנאי והוא לא איתר את התקלה. זו לא בעיה בסוללה כי ניסיתי גם עם סוללה אחרת. יש לכם כיוון מה זה יכול להיות? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על דגמים של מחשבים ניידים עם החומרה המתקדמת ביותר שניתן לשלב במחיר עלות של 2500-2800 ש"ח מכל חנות בארץ, השאיפה היא שהוא יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן מבחינת חומרה ולכן אם יש הבדל משמעותי ומשתלם ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. חובה על המחשב לכלול: גודל מסך 15.6 אינץ' ומעלה, 3 שנות אחריות, 4GB זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 מובנית בעברית ותמיכה בתקן n. העדפות נוספות שלא בגדר חובה: מעבד Sandy Bridge, כרטיס מסך דיסקרטי, אפשרות הרחבה ל-8GB זיכרון, HDMI, רזולוציית מסך גבוהה. להלן הטופס המצורף מהנעוץ: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. * גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להג…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Ultra Graphics _eL!RaN_DaDoN מה אומרים? המפרט בוידאו יש פירוט
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב נייד של DELL מדגם XPS M1330. לאחרונה המחשב נדלק, המסך נדלק אבל לא רואים כלום על המסך ( גם לא במסך חיצוני). כלומר מאפיינים קלאסיים של כרטיס מסך תקול. מבירור ב 3 מעבדות באיזור המרכז תיקון יעלה בין 500- 800 ש"ח. השאלה היא האם כדאי לתקן אותו? סה"כ הוא מחשב חזק ונוח ועונה על צרכיי(סטודנט). האם מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה וזולה באיזור המרכז ( גם איזור חיפה יכול לבוא בחשבון...) תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?- בעיקר לשימוש בתוכנה After effects ופוטושופ, בגדול מדובר בגרפיקה 2D אבל למי שמכיר את האפטר אפקטס יש לה מין יכולת תלת מימד אבל היא שונה בתכלית מתוכנות כמו מאיה ו- 3d max למינהם, אני לא יודע כמה ההבדל משמעותי מבחינת הדרישה לביצועים. מערכת ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט. אולי בעתיד יהיה גם לצורכי לימודים. אופציה שולית זה גם סרטים, אבל לא HD. * גודל המסך?- המחשב צריך להיות נייד. לא מוכן להסתובב עם מחשב שעדיף שהיה נשאר בבית אחרת הייתי קונה מחשב רגיל. לפי מה שהבנתי מדובר בגודל סטנדרטי של סביבות 15". * משקל רצוי?- כמו הסעיף הקודם, רצוי שיהיה קל יחסית למה שניתן לקבל ממחשב בגודל כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- רצוי שיהיה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הכי חשוב: מסך מט מסך 14-15 אינצ' משקל בסביבות 2 ק"ג (כמה שפחות כבד יותר טוב) פחות אבל עדיין חשוב: רצוי עם זכרון של לפחות 3G 3 כניסות USB לפחות כונן DVD מערכת הפעלה אחריות בבית לקוח תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. אני סטודנט מחפש נייד לשימושים די כלליים: סרטים, office, אינטרנט... התקציב גמיש אך אשמח לא לעבור את ה-3K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך, עדיפות לכמה שיותר קל (יודע שעם המסך זה קצת בעייתי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם יש המלצה למסך יותר קטן במחיר משלתם, אז אשמח אם תצרפו גם אותו.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1 ) מה עדיף מבחינת אמינות 2 ) אם האליאנוואר , אז את ה17 או 14 ? http://goo.gl/a4Urk http://goo.gl/7MiMG התקציב שלי הוא 1500$ כולל טקס והיות שיש להם הנחה של 25% אני יכול להוסיף עוד 300$ פלוס מינוס 3 ) האם כדאי להוסיף כיסוי נגד השתקפויות ? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבדוק האם למישהו יש ביקורת שלילית/חיובית לגבי ניידSamsung 300e5a ? באפשרותי לקנות אותו ב2000 שקל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, משחקים (בינוני - אני אשחק משחקים כמו Starcraft 2, יעבוד על הגדרות בינונית חלק) ושימוש כללי. * גודל המסך? 15-17. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות של זמן סוללה יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם מתאפשר HDMI (בכל זאת, עדיף דבר ראשון ביצועים)/ * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200-300 GB. * כונן CD/DVD? צורב? הכי פשוט. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תקציב עד 4k+- (חריגה של 500). אם יש מחשבים שעונים על הדרישות שלי בפחות מהתקציב, אשמח לקבל המלצות גם אליהם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי בעיה בפלאש, נתקעים לי סרטים בצפייה ישירה, משחקים ואפילו פרסומות שרצות. התקנתי כל דבר אפשרי דרייברים קודקים הכל. אני אשמח אם תעזרו לי לפתור תבעיה ללא פירמות המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשבים האלה מוצעים באותו מחיר +\- שהוא 1600-1700 ש"ח Lenovo IdeaPad S205 סריקה מהארץ: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=799231&cid=1922 Lenovo IdeaPad S12 סקירה מחו"ל: http://www.laptopmag.com/review/laptop/lenovo-ideapad-s12.aspx תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי לכולם, כיום יש ברשותי לפטופ מסוג Dell Inspiron 1520 עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי מסוג dell wireless mini card 1390 הכרטיס אינו תומך בתקן N ואני מעוניין לרכוש כרטיס אשר תואם ללפטופ שיחליף את הכרטיס הפנימי (הכוונה למוצר פנימי שלא צריך התחברות עם USB וכו') מישהו יודע אם הכרטיס תומך? Dell Wireless 1515 WiFi a/b/g/n mini-PCI-e Card או אם יש כרטיס אחר שתומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-