ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
שיהיה אמין ,מתאים למשחקים סבירים,וחברה טובה. אשמח לדעת מה עלי לדעת מבחינת אחריות,חלקים וכו... על מה להתמקד? בנוסף........מבחינת חלקים איזה מעבד מומלץ מהקור I החדשים ,ומבחינת כרטיס מסך ויתר החלקים. ומה דעתכם על המחשב הזה........Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
קישור למחשב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823478 * מטרות המחשב? שיוכל לעבוד חלק עם כמה סביבות פיתוח תוכנה ביחד כמו eclipse , visual studio * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? גג 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן עבודה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL יש מחשבי inspiron במחירים האלה עם מערכת הפעלה. נראה לי שסדרת vostro היא סדרה יותר טובה למרות שהמחשב לא מגיע עם מערכת הפעלה, האם במחיר הזה זאת תמורה טובה לשימוש…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קוראים לי בר והשאלה היא כזו: אני במשך יותר משבוע כל יום כל היום מחפש לי מחשב נייד שיתאים לי, אני מחפש וקורא ברשת בלי סוף אבל המצב רק מחמיר הכל עוד יותר ניראה לא מובן ואני ממש מיואש מהמצב כבר. מה שאני מבין הוא שיש קטגוריות למחשבים גימריים, עסקים וכו... אבל זה מה שמשגע אותי! אני לא גיימר מהולל אבל אני משחקים כמו PES (כל שנה) וGTA חדש שיוצא(לא ברשת) ופעם ב איזה משחק חדש שמשך לי את העיין. אני לא איזה מתנת אבל אני לפעמים מעלה איזה תוכנה של DJ פשוטה וחינמית סתם בשביל הכף ולגלוש באנטרנט זה מובן מאילו סרטונים וכו... הנקודה היא כזו בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל מחשב שיעלה לי עוד 3 שנים משחק פה ושם בסדר גודל של מה שהוזכר קודם, או איזה תוכנה וצפייה בסרטונים ואנטרנט? השמח …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בעיקבות קרטוע של ההרד דיסק שלי אני חושב להפוך אותו למשני כלומר רק לאיחסון קבצים מהאינטרנט וכו' . אני יקנה רק אחרי ה22 לחודש כלומר אחרי ירידת מחירי 4 ליבות ולהוסיף כרטיס ללכידת וידאו (אני מעוניין לראות מדי פעם טלויזיה במחשב) נורמלי . נ.ב. לא צריך זיכרונות כרגע וכרטיס מסך אולי עוד כמה חודשים (יש לי 7600GT כך שהוא מתפקד נהדר על משחקים ) כך אם המחיר יהיה די הרבה נמוך מהמחיר כך יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תלת וגרפיקה בלבד Autodesk Maya, 3dstudio,photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים, התוכנות שבהם אני אעבוד פחות או יותר הם: ailustrator photoshop key-shot rhini solidwork המחשבאמור לעבוד טוב ומהר ללא הפסקות, או השהיות. נא שילחו אליי למייל את המפרטים עם המלצות, וכן מחירים. קיבלתי 2 דגמים של asus Asus X556UR-DM189T AsusN552VX-I7-6700 HQ נא עזרתכם וייעוץ לנ"ל. בברכה. מאיר מלכה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מחשב 14 אינטש נייד עם כונן דיוידי, לסטודנטית, חשוב שהסוללה תחזיק הרבה זמן ושהוא יהיה קל. מעבר לכך שיהיה מינימום 4 גיגה זיכרון פניני לפחות 500 גיגה הרדיסק ויציאה של HDMI, מצלמה קדמית טובה, התקציב עד 3000 שח. אני יותר נוטה לכיוון של ASUS.מצאתי מחשב של אסוס כזה אבל הבעיה שאין לו כונן אופטי, וכל המחשבים באים היום עם ווינדוס 8, אני מעדיף 7. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לאחותי, היה מחשב נייד מצוין שענה לה על כל הדרישות: Acer Aspire AS1410 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483613.msg4137435#msg4137435 שלחנו מכתב רשמי לחנות בדואר רשום. לא הזיז לה, הם לא שלחו שום תגובה בחזרה. אפילו את שם המעבדה הם "לא ידעו" לא רצו למסור לנו. הגענו למסקנה שאין ברירה הנושא הזה יכול לקחת חודשים רבים, ובינתיים אנחנו נאלצים לקנות מחשב חדש. הדרישות הם כאלה: - מחשב עם מפרט דומה/זהה בעל מסך 11.6") - דגש על אחריות: אני רוצה לקנות ממקום טוב, שיש לו אבא ואמא ועם שירות טוב. - עדיפות לנייד עם אחריות יצרן, ובעל נציגות רשמית בארץ. - אמינות גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב לעריות סרטים ואשמח אם תעזרו לי עם המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעריכה גרפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב הוא לעריכת סרטים בעיקר ותוכנה premiere ובתוכנה after 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, קופסה בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה שנכנסתם לנסות לעזור :) אני מברר אודות מפרט למחשב נייד של 15-17 אינץ' שכל שימושו יהיה לתוכנות לעיצוב בתים. להלן המענה על השאלות לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה עבור תוכנות עיצוב, בעיקר sketchup ו autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . כל המרכיבים דרושים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני אשמח למפרט של מחשב נייד לתוכנות גרפיות כמו פוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש אינדיזיין וכו. אשמח למפרט של מחשב איכותי.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחרי הרבה חשיבה וקצת יותר בקיאות בעניינים, אני אפתח את הפוסט הזה עם קצת דברים שונים בתקווה לקבל באמת המלצות טובות ותואמות.. * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות עם לינוקסים ותמיכה של חומרה, שמעתי שהיום אי את זה כבר כל כך,אם אפשר גם אופציה של צפיה בסרטים גם ב- HD זה יהיה מעולה עם חיבור למסכים * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר עם המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שפחות רק לא חובה משהו קל משמעותית אם זה נופ…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד 10". אחרי מספר אתרים הגעתי להבנה שנכון לעכשיו רצוי מעבד N280 ולא קודמו N270. מצאתי שני מחשבים שהמפרט שלהם אחד לאחד כמו המחיר, הבעייה היא שאני לא יודע להחליט מה לקנות. אני צריך עזרה בהחלטה, כי לפי המפרטים אין הבדל אבל אולי מישהו יודע על דבר כל שהוא שאכן יש בו הבדל. המחשבים הם: 1. Asus EEE pc 1005HA http://ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 (מצאתי אותו גם באתר אחר ב1890 שקל) 2. Msi Wind U100 plus http://ivory.co.il/product.asp?productid=4257&CatCode=315 תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום חברים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב "עסקי" (קל - עמיד - נוח לשימוש ) עבורי , גודל מסך 13.3 /14.1 בתקציב של עד 5000 שקל . עד עתה במסגרת התקציב עלו בגורל ה HP PROBOOK 4310 או ה LENOVO SL 300. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן בנושא (הנטייה שלי היא לכיון ה HP). אין ספק שאם התקציב היה גדול יותר (והוא לא) הייתי סוגר עניין על ה T400 של לLENOVO ....אבל. אשמח לכל קריאת כיוון , דרור.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור, קיבלתי הצעת מחיר למחשב גיימינג כאשר הרף עומד על עד 5K. קראתי ביקורות על הרכיבים וסך הכל זה נראה אחלה, ובכל זאת, הייתי שמח לקבל חוות דעת נוספת. חשוב לי לציין ש: 1. אני עובד על רזולוציה של 1680X1050 (מסך 21) ואין צפי לשדרוג מסך בתקופה הקרובה. 2. המחשב לא מיועד לאוברקלוק. אני מבין שלוח האם בסיסי מאוד אבל ממה שקראתי הוא יעשה את עבודה. 3. כונן SSD הוא בקשה שלי, אם לדעתכם מיותר, אשמח אם תאמרו. מה דעתכם? תודה [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Re…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות מיני מחשב (מבחינת מימדים), כלומר מארז קטן אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ושבעקרון יריץ משחקים, לא מדבר על משחקים מטורפים.. דברים פשוטים (DOTA 2 למי שמכיר). ראיתי את זה ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21071 יש לו כמה חסרונות, השאלה אם זה הכיוון, או שאולי מישהו מכיר משהו יותר טוב.. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שככה"נ נשרף רכיב במסך הנוכחי שלי, כנראה שהגיעה העת להחליף מסך. אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (144Hz וזמני תגובה נמוכים, בעיקר) אבל שגם יתאים לקריאת מסמכים ארוכים לצרכים עבודה - כלומר צריך יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט וכדו' גודל - עדיף 27 אינץ' אבל גם 23 תופס :) תקציב - עד 1,700, יכול להתגמש אם באמת מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. חשבתי להמשיך עם DELL ולקחת את.S2719DGF - האם מניסיונכם מדובר במסך מוצלח לצרכים אלו? כמובן אשמח לשמוע המלצות על מסכים רלוונטיים אחרים. להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Chann…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב שישרת אותי לצרכי עבודה. מה שזה אומר זה עבודה עם תוכנות סאונד וככל הנראה חיבור לכרטיס קול חיצוני. התוכנות עצמן לא אמורות להיות כבדות במיוחד (לא מדובר ב Cubase ודומיו) חוץ מזה המחשב צריך להתמודד עם office וגלישה באינטרנט. אשמח לדיסק קשיח גדול אבל אם מטעמי תקציב זה בלתי אפשרי אוכל להשתמש באחד נייד. מבחינת גודל מסך אני מעוניין במסך 13 אינץ' התקציב הוא בגדול עד 4000 ש"ח אבל כל שקל פחות הוא משמעותי בעיני. תודה רבה ויום טוב, לירז.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להתמש בכולו, אבל אם זה לא ממש חשוב אז מין הסתם עדיף שלא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות קטנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים של ימינו, MW החדש לדוגמה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X1200, 19", אבל שתיהיה אפשרות לשדרג בעתיד למסך גדול יותר. -לא…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-