עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. אני מתלבט בין שני דגמים די זהים של מיני ניידים, ואני רוצה לקבל חוות דעת אישיות. אם לא על הדגמים הספצפיים, אז לפחות על החברות. Lenovo S205-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13905 Asus 1215B-http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13287 כמו שאמרתי, שני המחשבים כמעט זהים לחלוטין למעט זה שלאסוס יש מעבד טיפה יותר טוב וכן כרטיס מסך. אני מעדיף להוסיף 100₪ ולשדרג את הזכרון שלו ל4GB בגלל שהוא בא גם עם מסך גדול יותר, והוא גם נראה לי אמין יותר. גם נראה לי שהוא טיפה יותר מפנק מבחינת כניסות וחיבורים. מחכה להמלצות ולדעות. תודה רבה, levelone.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by avz,

הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by talevi83,

היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בנושא מפרט למחשב נייד. המחשב עומד להיות מחשב עיקרי לעבודת משרד רבות (אופיס, גרפיקה קלה וכ'ו..) וכמו כן בעל יכולת מולטימדיה (קולנוע ביתי משהו) מחיר: עד 7,000 ש"ח. תכונות חשובות (מבחינתי לפחות)- - מעבד חזק וחדש - זיכרון 8 ג'יגה - SSD ככונן קשיח - יצאות USB 3.0 (2 לפחות) - יציאת HDMI - יציאת VGA - מסך לא מבריק - גודל ומשקל : 13'' - 15.6'' (כמובן שאשמח ל 14'' עם משקל נמוך) - סוללה חזקה - וכמובן כל המרבה הרי זה משובח.... אשמח לעזרה בעיניין. תודה מראש, דניאל.

6. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22964156 http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK52 על האסוס יש ביקורות טובות אך הזכרונות איטיים יותר והמעבד הוא i3 בזמן שלנובו חזק יותר אבל אני מפחד מאיכות ה"פלסטיק" מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by PzD,

אהלן חברה.. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS 1005HC והאות כ\F לא עובד... כנירא התקלקל או משו .. ואני לא יודע מה לעשות .. אם יש לכם הצעות או משו .. ואין שום דבר שיכול לתקן, איפה אני יכול לקנות לוח מקשים (מקלדת) חדשה ואם אפשר עזרה להחליף אותה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by חן מ,

אהלן אני עתיד לקנות מחשב נייד בעוד 4 חודשים בערך.... ברור שעד אז יהיו כל מיני חידושים ודברים מעניינים,אבל בשביל ההתעניינות אני רוצה לראות מה הולך... אני מעוניין לקבל המלצה על לפטופ קל מבחינת המשקל,וטוב בביצועים... זאת אומרת שאוכל לקחת אותו ללימודים באוניברסיטה די בקרוב,ומצד שני שאוכל להריץ עליו משחקים ושיעבוד מהר... כתקציב אני אגדיר 3000-4000 שקל. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (אולי, ואם אז קלים מאוד), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי? עד כמה זה באמת משנה? * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיות ארוך במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת usb,vga,אוזניות מיקרופון וכו' * בלוטות? אם אפשר אז כן אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף יש לי שלוש שאלות: 1. אם אני נמצא במקום ליד שקע חשמל ומחבר את המחשב הנייד לשקע, האם עבודה ממושכת כשהמחשב מחובר לחשמל פוגעת ב…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by RooSoG,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, האם תוכלו לעזור לי בבקשה? D: אז ככה- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל מאוד לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (חיבור לטלוזיה HD). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 3, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin's Creed: Revelations -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה. (כמובן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by Biatch,

מטרות המחשב: לימודים. אופיס, אינטרנט, מוזיקה. גודל המסך:15 אינץ'. משקל רצוי: עדיף לכיוון הקל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר (בגבולות האפשריים). האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא. בלוטות':אין צורך (אבל לא מפריע). גודל מינימלי של כונן קשיח אין צורך ביותר מ 250GB. כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD. כונן bluray:אין צורך. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. win 7. אם יש אפשרות גם אופיס. אבל לא על חשבון התקציב. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ. רצוי להוסיף גם תיק גב.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by VoliSuS,

אהלן.. אני מחפש מחשב נייד עד 3000 ש"ח בגדול זה יהיה לצבא אני עושה משמרות 8-16 והמחשב שלי כרגע (הנייח שבבית) כבר ישן וזאת הזדמנות להחליף.. בגדול מה שאני יעשה במחשב זה אינטרנט וסרטים\סדרות.. אני מחפש מחשב שיהיה מהיר ושיוכל להריץ סרטים חלק ובאיכות טובה (HD כמובן..) וגם שיהיה לו חיבור נוח שאפשר יהיה לחבר לטלוויזיה אם נראה לראות (הבנתי שאם רוצים לראות מהמחשב בטלוויזיה צריך חיבור HDMI.. אז אני צריך אחד כזה ) עוד משהו שפשוט אני ממש לא מבין בניידים אז אני אשאל שלא יהיה פאדיחות.. אני עדיין לא סגור איך אני יהיה בבסיס עם אינטרנט אבל הבנתי שאפשר לקנות מין מודם נייד כזה שאפשר לחבר אותו למחשב ואז יש אינטרנט יש לי גם אינטרנט חופשי באייפון אמרו לי שגם דרכו אפשר לגלוש להפע…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by ManhattanProject,

חברה שלי התחילה ללמוד באונ' והיא החליטה שהיא צריכה מחשב נייד(דה) * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס * גודל המסך? החליטה ש10.1 קטן לה מדי, 13 זה כבר בסדר * משקל רצוי? קל מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי בעליל * כונן CD/DVD? צורב?רצוי כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר מחשב בלי ושאני אתקין לה(זול יותר) אז בכיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא בקשות נוספות: מחשב לא אפור שחור וכו', אדום או צבע חי יהיה טוב

14. Started by lior505,

זה המפרט שאני בניתי זה בסדר? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זכרונות: DDR2 800Mhz 2GB Kingston Value [ דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II [ כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [ צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארזים: סתם מארז ב150 בערך [ מחיר החבילה: 1955

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. היי לכם! יש לי בעיה, בשעה האחרונה המחשב עושה לי בעיות תצוגה חבל"ז, המסך מחשיך וחוזר ואז מופיע הודעה: nvidia windows kernel mode driver אירעה שגיאה וזה קורה כל דקה שתיים, בבקשה אני ישמח לעזרה דחוף! המחשב שלי במפרט בצד ASUS זה קורה כל פעם שאני פותח חלון בדפדפן או תוכנה חדשה וגם סתם כך תודה, דובי. עריכה: התקנתי דריברים מחדש לכרטיס מסך וכן את פיירפוקס והסתדר

16. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כשאהיה בחו"ל. גודל מסך לפחות 15". שהרזולוציה לא תהיה גבוהה מדי בשביל שהטקסט יהיה גדול וקל לקריאה. חשוב שהמסך יהיה איכותי, חד וברור. עדיף מחנות באיזור הצפון. * מטרות המחשב? : עבודה משרדית, מוזיקה וסרטים עד 720p * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן שיהיה ארוך נגיד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. עדיף כמה שיותר יציאות USB. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB 5400RPM 8MB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. שלום רב, מחפש נטבוק שיוכל להריץ משחקים (לא ברמת גיימר או משחקים עדכניים ביותר), שמתי עין בעיקר על אסוס 1215 עם ION2. האם יש המלצה נוספת או טובה יותר?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אני הבנתי שיש להם אחריות בארץ, אבל בארה"ב אומרים לי שזה רק אחריות למדינה שבה נקנה המחשב. מישהו קנה לאחרונה ויכול להסביר לי איפה זה עומד, או איזה דגם אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by 00Amir,

חיפשתי מחשב נייד קטן (13"-14") ויחסית חזק, בעל 2 ליבות ו4 נימים, שיהיה יחסית קל ודק. נתקלתי בסמסונג Samsung QX412, עם כרטיס גראפי GT520 פשוט נראה לי מחשב אידיאלי בשבילי... רציתי לשאול אם יש סיבה לא לקנות את המחשב הזה... הכי זול מצאתי בטרקלין חשמל : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 אשמח לדעה...

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by hellfire03,

קניתי לאחרונה dell vostro v131 בלי מערכת הפעלה התקנתי עליו ubuntu 11.10 X64 וגם WIN 8 DEV PREVIEW כמה שאלות: האם יש משהו שדומה לדריברים באובונטו? (משהו שיתן לי לקבוע את התפקיד של המקשי קיצור, ואם אני לא טועה גם יסדר בעיות עם הtouchpad) יש לי ויסטה מהנייד הקודם שלי האם עדיף להשתמש ב WIN 8 או בויסטה? (בזמנו היא הייתה ממש לא טובה, האם אחרי ה SP שיצאו לה היא כמו WIN 7 בערך?) כמובן שיש לי כל מני בעיות עם הדריברים ב WIN8 האם יש סיכוי לפתור את זה? (הדריבר של ה tuchpad נתקע בתחילת ההתקנה, וגם של הסאונד וגם חלק מהדריברים של הכרטיס רשת) ואיזו תוכנה באה עם הנייד בדרך כלל כדי לתפעל את הקורא טביעת אצבע (למרות שאני מנחש שזה יותר גימיק מאשר שימושי)? תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל , לגיימינג קל עד בינוני,אני לא בטוח בדיוק עד כמה יהיה המחיר אבל יש אפשרות לחריגה קלה. המשחק לדוגמא שאני רוצה להריץ במחשב : R.U.S.E דרישות מערכת : Intel CPU -Core 2 Duo E6600 2.4GHzAMD CPU -Athlon 64 X2 Dual Core 3600+Nividia GFX card -GeForce 8800 GS RAM - 2GB HARD DISK SPACE -5GB DirectX - 9 גודל המסך : 14 - 15 משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - בערך 4 עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן יציאת HDMI משום שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI לטלוויזיה,ככה שבמחשב גם צריך לתמוך טוב בסרטי HD * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB - 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן בנוס…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by hellfire03,

אני מחפש תיק שיהיה בעיקר לנייד אבל עם דרישות די מסוימות: שיהיה שטוח (קצר) יחסית (שהלמטה שלא לא יבלוט יותר מדי) שיתאים לנייד (מבחינת ריפוד וכו') שיתאים לשימוש ארוך (שינדף זעה טוב, שיתאים להליכות של שעתיים נניח) עם רצועת מותניים (עם ריפוד) ושתגיע למתניים (כך שהתיק צריך להיות באורך של לפחות 42 ס"מ נניח) מספיק מקום לבקבוק,חולצה,ספר/מחברת,קצת אוכל מצלמה לא גדולה (חסרת מראה אם זה אומר משהו) הרבה תאים יחסית (כדי שכל הכבלים לא יתבלגנו), ומקום לדברים קטנים (כדי שהאוזניות והכרטיסי זיכרון והדיסק און קי לא יקברו למטה ויקח שעה למצוא אותם) בכל מקרה גם אם אין לכם משהו כזה בדיוק אשמח להפניה לחברה או משהו שאולי אמצא שם מענה (אין לי בעיה להזמין מאיביי או משהו כזה אם זה לא יקר מדי - מעל 75…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by dorman2,

מחשב netbook 10.1 עם מעבד ליבה כפולה ATOM N550 , זיכרון 2G כונן 320G. נמכר ע"י מור-לוי תחת השם אוליבטי ללא קשר לחברת אוליבטי?! בפועל מיוצר ע"י חברת Clevo הטייוואנית. האם מישהו קנה מוצר כזה? לפחות מבחינת הנתונים והמחיר זהו מוצר משתלם מאד, אבל גם חשוד מאד!

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. מדובר בדגם dell inspiron n3010. המחשב פשוט נשאר תקוע על המסך שעבדתי עליו, וכלום לא עוזר, חייב לכבות ולהדליק. לא בעיית חום - הרצתי תוכנה למדידת טמפרטורה, וברגע הקפיאה המעבד היה בסביבות 45 מעלות. יכול להיות שזה מערכת הפעלה? למרות שזה לא נשמע ככה..

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים