ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס מסך חדש SAPPHIRE HD6570 1GB DDR3 (UP TO 2.8) הכרטיס חזר מהיבואן עכשיו בתמורה לכרטיס אחר שהתקלקל, אז יש לו רק איזה 4 חודשים לאחריות אבל הכרטיס חדש בכמה אפשר למכור?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתו…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נייד של HP דגם DV5000. נפל לי מקש [האות צ אם זה משנה] וגם התושבת [הפלסטיק הלבן הזה] נעלם. לקחתי את האות ממחשב נייד אחר של HP, האות מתאימה בול גם בצבע והכל אבל הפלסטיק התושבת לא מתאימה. ראיתי שיש אפשרות קניה אבל למקלדת שלמה רוצים 350. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג כזה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש בכמה תוכנות גרפיות בו זמנית (פלאש פוטושופ אינדיזיין אילוסטריטור קורל) לפעמים אני משתמש ב 3dsmax וכן ב visual studio 2008 מערכת הפעלה - אני ב איקב פי (לא מרגיש צורך לעבור לויסטה אם זה יבוא על חשבון ביצועים או צריכת משאבים) בהתאם לתקציב כ- 4000 שח חשבתי על המפרט הבא - אשמח מאד לשמוע מהמקצוענים מה כדאי לשנות/להוסיף/לחסר במפרט הבא לוח אם intel p35 dragontailpeak או evacova חשוב לי שתהיה בלוח יצאה מסוג esata כי אני קונה גם דיסק קשיח חיצוני עם כזה חיבור מעבד e8400 זיכרון 4g kingston 800mhz ddr2 כרטיס מסך 8500gt דיסק קשיח צורב ושאר אביזרים - לא משנה כרגע מאד חשוב לי שקט ואין לי מושג אם להשקיע ועד כמה בנושא מארז קרור וספק יופי המארז לא מעניין אותי אשמח להמלצה זולה שמשי…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מסך DELL2209WA ספק כח 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 זכרון (2 יחידות) KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA GEFORCE 9600GT 512MB HD P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 סה"כ - 3050 ש"ח (ללא המסך) אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר קרוב שלי מוכר את ה-1005ha שלו אחרי שבוע-שבועיים של שימוש ב-1700 ואני מתכנן לקנות אותו ממנו עד מחר. ואני עומד בפני כמה שאלות שעוצרות מבעדי להשקיע כסף שאני צריך בדחיפות להשקיע גם בדברים אחרים במיוחד לאור החזרה לסמסטר החדש. למה אני רוצה לקנות את ה-1005ha? כי כרגע יש לי dell inspiron 1520 עם 8600gt m והוא גדול מדי (15"), הסוללה שלו מתה לגמרי החום שנוצר ממנו בלתי נסבל ובלי קשר לסוללה המתה הוא ממש נייד בהתחשב בביצועי הסוללה, בקיצור אני סובל מלסחוב אותו לפקולטה כל יום. ניסיתי קצת כבר את ה-1005ha של החבר וממש התאהבתי בגודל שלו, בנוחות השימוש, במשקל המפתיע ומאורך חיי הסוללות. עכשיו אני אוכל ממש להכניס את ה-eee לתיק במקום לסחוב תיק נוסף לנייד. אני מתכנן לקחת איתי למ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים כמו aion ,CALL OF DUTY6, BATTLE FIELD BC 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. כן, מסך או 22 או 24 [שמתחבר גם לסוני2,3] 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יודע לעשות אוברקלוק, ואולי אני יעשה אוברקלוק קל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. …
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
1. תקציב של 8500 שקלים, עם חריגה של עד 500 שקלים. 2. שימוש המחשב הוא לעריכה ועבודה על גרפיקה ואנימציה, ספציפית after effects, premiere pro ו photoshop. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיבים בסיסיים נוספים. 5. עבודה מרובה בסביבת המחשב, לכן פעילות שקטה של המחשב תהיה בונוס נחמד. 6. אין הגבלה לגודלו הפיזי של המחשב. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. עדיפות להרכבה בחנות, אבל זה לא אולטימטום. 8. אין העדפה לרכישה מחנות מסוימת. 9. קנייה מתוכננת בשבועות הקרובים. 10. יש צורך בחיבור usb 3 11. חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ו…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
קניתי DELL LATITUDE E6420 מחבר פורום זה וגיליתי שפונקציה הנ''ל לא מופעלת במערכת הפעלה מה שמדווחת AIDA64 למרות שהיא מופעלת בקושחה. גם INTEL TURBO BOOST MONITOR אומרת זה. התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר. אני אפילו לא יודע אם זריך להיות דרייבר לפונקציה זאת, שירות או תוכנה אולי. אין שגיעות במנהל התקנים. מה שמוזר זה שחבר פורום אמר שמחשב מגיע עם בWindows 7 Enterprise אבל במארז רשום Windows Vista Basic. הוא גם אמר שיש מחיצת שיחזור אבל כל מה שאני רואה זה דיסק C. אולי מחיצה נסתרת...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימיר (עד 4K אבל אני אשתמש בפרוקסי להוריד אותם לגדלים קטנים יותר), אפטר אפקטס, וסאונד באבלטון עם כרטיס קול (עדיפות נמוכה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ישמע כמו הליקופטר אבל לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מאוור/רים להימנע מאב…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חברי הקבוצה היקרים. בקרוב אני מתחילה לימודי הנדסאי עיצוב מדיה, על כן אצטרך לרכוש מחשב לגרפיקאים. התוכנות שבהן נשתמש הן בעיקר: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין. נלמד גם עריכת וידאו. אני רוצה לקנות מחשב איכותי שיישרת אותי לטווח הרחוק. אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו \ אורות. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה וינדוס (הגרסה האחרונה) אופיס (הגרסה האחרונה). אין העדפה לחנות ספציפית. אני גרה באשדוד. הקנייה מתוכנת בחודשים הקרובים. תקציב בסביבות 5,000 ש"ח …
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שהחליט להתנייד. רוב העבודה שלי עם הנייד תהיה כמובן על אפליקציות פשוטות של אופיס, גלישה באינטרנט, עיבוד תמונות בסיסי וכו'. אך עם זאת אני ארצה גם להריץ משחקים (למשל את Fallout 3 כשייצא) למרות שאני גיימר לייט. מצאתי שני דגמים של לנובו: הראשון: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?id=3951779&pr=QJ5&N=2%20538%2030248%2030970&sgID=7 ב- 5000ש"ח והשני: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3139557 ב- 4500 ש"ח יש לי שאלה הנוגעת לכך שכשבדקתי מפרטי מחשב אחר מצאתי מחשבים ניידים עם מהירות מעבד גדולה אך עם מעבד Dual Core ולא Core 2 Duo השאלה מה עדיף לצרכים שלי: מהירות המעבד או הטכנולוגיה שלה?…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחותי בקשה אני אחפש בשבילה מחשב נייד עד 3000 ש"ח הדרישות: מסך גדול - כדי שהיא תוכל לכתוב עבודות (ולראות סרטים) שלא יתקע כאשר גולשים באינטרנט ועובדים על עוד משהו חיפור Wi-Fi אמינות אני מניח שאלו דרישות די פשוטות. אם צריך עוד מידע כדי שתוכלו לעזור לי - אני אנסה לשאול אותה תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אהלן אני עתיד לקנות מחשב נייד בעוד 4 חודשים בערך.... ברור שעד אז יהיו כל מיני חידושים ודברים מעניינים,אבל בשביל ההתעניינות אני רוצה לראות מה הולך... אני מעוניין לקבל המלצה על לפטופ קל מבחינת המשקל,וטוב בביצועים... זאת אומרת שאוכל לקחת אותו ללימודים באוניברסיטה די בקרוב,ומצד שני שאוכל להריץ עליו משחקים ושיעבוד מהר... כתקציב אני אגדיר 3000-4000 שקל. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעזור לחבר טוב שרוצה לקנות מחשב לבן שלו (בן 13) המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מה דעתכם על המפרט הבא? אני מחפש חנות באזור חיפה (לא איבורי או KSP Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 Spire Storm 532 Aluminium LGA1156/1366, יחידות 1 ₪70 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6560 INTEL TOM COVE H55TC LGA1156, יחידות 1 ₪470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6766 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9, יחידות 1 ₪585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6737 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב HTPC לסלון שיקליט וישדר וידאו ומדיה ושיריץ משחקים פשוטים כגון פיפא ומשחקים נחמדים. יש לציין כי הטלויזיה שברשותי הינה HDREADY עם חיבור HDMI גודל 42 אינץ'. מעוניין גם במערכת הפעלה. התקציב - 3500 ש"ח עד 4000 ש"ח. תודה מראש אלדד
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני עובד בתחום של עריכת סרטונים קצרים ויצירת סרטון קצר ללקוח... מי שממכם היה או ראה סרטון של "צניחה חופשית" או "צלילה" כאשר מצטרף צלם... אני מצלם קליפים קצרים ועושה מזה סרט קצר... אני עובד על סוני ווגאס (בגלל נוחות) נתקלתי ב Dell Inspiron n5110 - מחשב I7 עם 8גיגה זיכרון... http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-n2670qm.htm רצית לשאול חוות דעת או המלצות למחשב אחר ברמה טובה אך לא יקרה... אנ מחפש מחשב לעבודה ולא צריך להיות אלגנטי וסקסי (כמו סמסונג 9) תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בעקבות התארדים הקודמים שלי ועזרתכם קנינו לאמא שלי דל סטודיו אדום וסקסי. אחרי שקנינו אותו ולפי בקשתה של אימי התקנתי לה WIN XP HOME 32 BIT שיש לנו פה בבית (מקורי) בגלל שהיא לא אוהבת ויסטה. בכל מיקרה, נתקלתי בבעיה של דרייברים והיא שכידוע בכל העולם עובדים היום רק בויסטה ו-XP נחשב דבר "זר" וכבר לא משחררים דרייברים אליו. אחרי שיטוטים רבים וייפושים רק בשביל להתקין ת'מערכת הבנתי בשלב הבא שעליי להשיג דיסק (דרייבר) שמבצע אקיביציה שכזו שיתן לדרייברים שמקבלים עם הנייד שנתמכים בויסטה להיקרא על ידי ה-XP. חיפשתי רבות והרבה זמן והשאלה היא מה אני עושה עכשיו? מאיפה אני משיג את הדרייברים, חיפשתי באתר של דל ולא מצאתי כלום.. :-\ תודה רבה על עזרה באשר תבוא כי כרגע המונה של ה-30 יום סופר …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב של 4000 ש"ח +- קיבלתי את ההצעה הזאת לא מזמן ורציתי חוות דעת עליה השימושים שלי הם בסיסיים+ הרצה של כמה משחקי רשת כגון CS GO WOW וכדומה להלן המפרט: לוח אם Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz 6MB 1600MHz זיכרון Kingston 8GB DDR III 1600MHz Dual Channel פלאש דיסק Kingston 240GB SSD SATA III דיסק קשיח W . D 2 TB 7200rpm SATA III Purple מארז ATX Case Phantom White + USB 3.0 ספק כח Hec 600W + Active PFC כ.מסך Sapphire R9 270X 4 G DDR5 OC PCI-E כ.קול On board (HAD) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) כונן אופטי LiteOn DVD-RW x 24 SATA Black סה"כ : 4500 ₪ אם יש לכם משהו יותר טוב שאתפ יכ…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מחפש מחשב שיריץ לי תמשחקים פיפא האחרון שיצא GTA וכ"ד אני מעונין במעבד של אינטל עם עדיפות ללוח של ASUS אך לא מחייב במידה וניתן שהמחשב יגיע עם מסך יעזור לי קישור למערכת בנויה כבר שניתן להזמין מאתרי המחירות הגדולים תודה רבה ושבת שלום לכל מי שעוזר נ.ב. ראיתי באתר וואלה שופס את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZIC2DQ6600IPC2 זה מתאים למה שאני מחפש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים שלנו עודכן לחודש ינואר. מחפשים מחשב? אנחנו כאן כדי לסייע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-hwzone-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שיהיה אמין ,מתאים למשחקים סבירים,וחברה טובה. אשמח לדעת מה עלי לדעת מבחינת אחריות,חלקים וכו... על מה להתמקד? בנוסף........מבחינת חלקים איזה מעבד מומלץ מהקור I החדשים ,ומבחינת כרטיס מסך ויתר החלקים. ומה דעתכם על המחשב הזה........Dell Inspiron N5010 i3-330M GMA HD
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-