ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 בערך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש רגיל, בעיקר מדיה, סרטים וכדומה, מתכנן לחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, היום או מחר אני מתכנן להשלים את החלקים שיש לי ולבנות מחשב. מה שאני צריך זה: לוח אם - אני מתכנן OC ל Q6600 שלי ולכן שיהיה טוב בזה. מעדיף לא ג'יגהבייט. חשבתי על P5K-e אבל הוא יקר לי. אולי Abit כרטיס מסך - צריך להחזיק Dell 2407 ספק כוח מארז - חובה שיוכל להכיל את הUltra120ex בלי בעיות, בניגוד ללקסה שכמעט נתקע עם המאוורר צד התקציב הוא 4000 ש"ח עם חריגה אפשרית, לכל החלקים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים אקדמיים ובנוסף אני רוצה שיריץ משחקים בסיסיים (אפרט יותר בהמשך). דרישות: (עד כמה שניתן) * שיהיה קל לנשיאה. *מסך גדול ונוח לעבודה / משחקים. * אולי יש פונקציה של מסך שמותאם להרבה שעות עבודה מבחינת העין האנושית. * שיריץ קונטר סטרייק וליג אוף לגנדס. * שיעמוד בשעות רבות של הרצאות זום. *כונן ssd. תקציב: 4,500 ש"ח אשמח לקבל כל מיני הצעות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K מעדיף לא לחרוג אך פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ועבודה משרדית, אך גם גיימינג(warzone, cyberpunk 2077, forza horizon 4). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. מסך 2K בגודל 27' לגיימינג. אני כרגע עם מסך Samsung S24F350FHM, שני המסכים יהיו מחוברים למחשב החדש ותלויים על זרוע(חשוב שתהיה הכנה במסך החדש). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט …
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש את המחשב נייד הבא: Dell Vostro 14 5401 VM-RD09-12172 יצרן: Dell, סוג מוצר: מחשב נייד, דגם מעבד: Intel® Core™ i7-1065G7 Processor 8M Cache, up to 3.90GHz, נפח זכרון פנימי: 16GB, נפח אחסון: 512GB, סוג דיסק: PCIe NVMe M.2 SSD, גודל מסך: 14.0, רזולוציה: 1920×1080, דגם כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® MX330 with 2GB GDDR5, מערכת הפעלה: Windows 10 Home, תקופת האחריות: שלוש שנים, סוג האחריות: באתר הלקוח, נותן השירות: Dell סוללה: 3-Cell Battery 40WHr (Integrated) רציתי לדעת איך המפרט של המחשב, ואם יש באותו סדר גודל של מחיר מחשב נייד טוב יותר. ובנוסף איך הסוללה שלו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 ש"ח , מוכן לשקול חריגה אם העלות/תועלת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה משרדית (משולבת לינוקס/ווינדוס), לא גיימר כבד אבל מעוניין להריץ 3D SHOOTERS חדשים כמו: RESIDENT EVIL: VILLAGE ברזולוציות 1440/1080p בלי להתבאס בבחירת אופציות 3D נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי HD מכני של 3TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - עדיף שקט כ…
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב באינטרנט, זה מחשב חדש שיצא לא מזמן בעל ביצועים טובים מאוד. בארץ הוא יהיה יקר מאוד בסביבות ה7000 ש"ח ובחו"ל הוא יותר זול... רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לרכוש אותו בחו"ל? אם יש לו יתרונות/חסרונות? ואיך חברת סוני בניידים?<
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהמחשב הקודם שבק חיים, הגיע הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש רוב הזמן לעבודה משרדית, אבל אני כן מתכוון לשחק בו מידי פעם- משחקים ברמה של COD4 בעיקרון. הדרישה היא שהמחשב יריץ משחקים כאלה על מדיום בצורה טובה (מסך 22 רחב). את המחשב אני אקנה מפנדה, כי הם קרובים וגם כי יש לי ניסיון טוב של שלושה מחשבים איתם. אז בבקשה אם אפשר, להביא שינויים ומחירים משם, כי זו החנות שאני אקנה ממנה בסופו של דבר. מארז וספק יש, כך שאין צורך, כמו גם ציוד הקפי שקיים כבר. מבחינת רוב החלקים אני די סגור עליהם, אך ההתלבטות העיקרית היא בעצם מכרעת: האם ללכת על AMD או על INTEL. המפרט אינטל עליו חשבתי: כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Processor Core I3 530 2.93GHz Dual Core Socket 1156 599 ש"ח 1 G…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אבי מחפש נטבוק משרדי עם מסך בגודל 10 אינטש בעיקר לצורך גלישה באינטרנט בנסיעות לחו"ל. איזה נטבוקים ממולצים במחיר זה עם הדגש על נוחות(מקלדת ומשטח מגע טובים)?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם אפשר המלצה למחשב נייד במחיר עד 4500 ש''ח(אפשר לחרוג קצת ואפשר גם פחות) מחשב שיריץ באיכות גבוהה משחקים כמו FIFA או סגנון GTA מסך 15'/17' עם מערכת הפעלה כונן DVD +צורב עדיף מהקטלוג של KSP או TMS
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חשבתי על שני מחשבים איזה מהם עדיף או שבכלל כדאי משהו אחר? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בקיאה במחשבים- האם אתם או אחד ממכרכם יכול לתת תשובה לשאלה הבאה: השאלה שלי היא איזה מעבד חזק יותר -זה של מחשבי טושיבה SATLLITE T110 /T130 מעבד Intel® Pentium® SU2700 | מהירות שעון : 1.30 GHz | אפיק קדמי : 800 MHz | מטמון ברמה שנייה : 2 MB סוג : מעבד Intel® Pentium® SU4100 מהירות שעון : 1.30 GHz אפיק קדמי : 800 MHz מטמון ברמה שנייה : 2 MB או ליבה כפולה T2300 1.666 GHZ
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות נטבוק 10.1, ואחרי חיפושים רבים צמצמתי לבחירה בין asus 1005ha ן dell 1012 ואני פשוט לא מצליחה להחליט - מה עדיף?... השימושים שלי הם פשוטים מאד - וורד, אינטרנט, וקצת סרטים ומוסיקה האם המעבד (280 / 450) הוא משמעותי? האם ההבדל בין 160 ל250 בדיסק הקשיח משמעותי? האם העובדה שאחד בא עם ווינדווס 7 והשני עם XP משמעותית? בהנחה שזה לא כ"כ משנה לי האורך סוללה, כי ממילא רב הזמן הוא יהיה מוטען - מה אתם ממליצים? המון המון תודה תמר
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מטרה תחליף למחשב שולחני חשבתי לכיוון של הalienware אבל השאלה האם הוא שווה את המחיר g240m 320gb i3 3g. סוללה 9 תאים בסביבות ה׳ 1400 $ אבל נראה לי אפשר להביא מחשב עם רכיבים יותר טובים ב׳ 1400$ יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מחפש אתר נורמלי שאפשר למיין בו על פי נתונים קצת פחות נפוצים: USB 3.0 מסך מט מקלדת מלאה המלצה על דגם (2000-3000 ש"ח) יכולה להיות פתרון טוב גם... דרישות: 15.6' USB 3 מערכת הפעלה מסך מט מקלדת מלאה (כולל המקלדת הנומרית) ומעבד i3 זמן סוללה יהווה יתרון ניכר אך לא נדרש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי ג'יגהבייט אחרי הקנייה לדוג': http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 800-900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, סרטים, עריכת וודיאו ברמה חובבנית +, לא צריך משהו לעריכה מקצועית אבל משהו קצת יותר טוב מבסיסי. גיימינק פחות קורץ לי אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך ומעבד שיוכלו לעמוד בעומס של הרבה חולנות ותכנות פתוחות במקביל. חשוב לי שיהיה מחשב קל, מסך טוב ( full hd לפחות עדיפות ל4K), ערכית וידאו -ברמה טובה. אני מתכנן לקנות את המחשב בחול אז תקציב בדולרים …
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי כולם, המחשב מיועד למשחקים (mid level) והוא יהיה ממוקם בסלון ככה שהבחירה במארז MINI ITX היא חובה. התקציב הוא עד 5000 שקל אין צורך בציוד היקפי. אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-