ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ראיתי מספר מחשבי NEC באתר http://www.lifelaptops.co.il/ בעיקר ענינו אותי NEC Versa M370 http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19&salenum= NEC Versa P570 http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19&salenum= האם המחשבים האלה איכותיים??
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום! תודה רבה לכל מי שניסהשלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי. בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה. *** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) *** שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה. אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לתוכונת לגרפיקה וטיפה משחקים. התקציב שלי 4500 וראיתי את הנייד הבא ב אייבורי ו KSP ב 4390. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315 אשמח לשמוע חוות דעת אם הוא הכי משתלם או יש עוד דגם ששווה להסתכל עליו?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם שפתחתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453606.0) שיחקתי כל סוף השבוע עם המפרט, ואני כרגע על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD1002FAEX 3.5" 1000GB SATA3 64MB ₪562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD1002FAEX זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe ₪606 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S57…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כמו dekaron,9dragon וassassin's creed ומטה, גודל המסך עדיף שיהיה 15.6 אבל יכול להיות גם משהו אחר, אני בעיקר רוצה שיהיה נוח לשחק ואני לא חושב שעל 10 אינץ נוח. זהו, אהה לגבי התקציב משהו כמו 2000+-, יש יכולת להעלות את המחיר בחריגה של 500+- מקווה שיש משהו כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חברים !!! אני צריך המלצה ללוח ומעבד חדשים יש לי כרגע Pentium D 920 ולוח אם ASUS P5WD2 Premium אני מעוניין להחליף את הלוח והמעבד עם החנות ... כמה זיכוי אפשר לקבל עליהם ? תקציב לחדשים מעבר לזיכוי 1600 ש"ח בערך .. שאר המפרט Gigabyte 6800GS 256mb 2x512 MB Kingston DDR2 667MHz המחשב בעיקרון מיועד להכל... קצת משחקים , עריכת וידאו , גלישה , סרטים ... חשבתי ללכת על E6300 ולוח Gigabyte GA-965P-DQ6. או שעדיף לחכות למעבדים החדשים סידרה E6X20 וללוחות P35 של אינטל ?? תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למוזיקה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?כרטיס קול לפחות ב2000-1500 שקל לפי מה שהבנתי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. ה…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
hey guys, i leave in nyc and im looking for a good gaming pc without screen i have all the accessories i need Thanks.[br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:35:46 just to make sure im gonna hook it up to a 46" LCD with HDMI port...Thanks again... [br]פורסם בתאריך: 16.08.2010 בשעה 15:36:46 also no need for any OS...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel i5 750 Socket 1156 LGA (0x1) לוח אם Intel H55 rev. 06 Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-UD3L כרטיס מסך ATI Radeon HD 5770 sapphire וזיכרונות אני חושב גם 12 גיגה זיכרונות 2 4096 Corsair 2 2048 Gskill נ.ב יש גם מאורר גדול כזה mugen 2 B intel אשמח לדעת כמה אפשר לבקש עבור החבילה בשלמותה וכמה בנפרד? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שנה בחו"ל חזרתי לארץ ואיני מעודכן כל כך במה שקורה למרות שמידי פעם נכנסתי וקראתי (לא תמיד התאפשר לי). אני מעונין בעזרכתם בהרכבת מערכת המיועדת למשחקים בעיקר (כי אכן אני חושב שמחשב למשחקים כמעט מתאים לשאר הצרכים שלי). אני נוטה לכיוון AMD אך פתוח להצאות אחרות , כמו כן אין צורך לכלול מסך במפרט - זה קניה נפרדת שאינה כוללת בתקציב. אם ניתן בסכום זה שמעבד יהיה דו-ליבתי אני חושב שזה עדיף לעוד שנה שנתיים שיהיה יותר תמיכה בעניין. אני מודה לכם מראש על העזרה , גל
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ללא ההארדיסק וללא כרטיס מסך וללא ציוד הקפי איך זה ? E5200 TRAY-335 ש"ח נעשה לו קצת OC מארז כולל ספק 300W CAMPUSE HEC צורב LG -GSAH442N לוח אם: GA-EP31-DS3L כרטיס מסך HD4850 OC EDITION - 550 ש"ח איך:?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים ושיתאים לקצת משחקים קלים, עד 4K, מסף 15.6". 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם אם אפשר לחסוך אז עדיף, אבל אם ההפרש משדרג משמעותית אז לשדרג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר ללימודים (עבודה משרדית) אבל גם קצת סרטים ומשחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים יחסית דוגמת משחקי מכונ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד HP Pavilion 6327 שנקנה אי שם ב 2007. המחשב עובד עם ויסטה ויש לו כרטיס מסך Intel 945 פשוט. לאחרונה אני מנסה לצפות בסרטים ב Full Screen עם תוכנת ה VLC שלי וכאשר מזיזים את העכבר הסרט רץ חלק, אבל כאשר אני לא מזיז את העכבר והחלון הקטן למטה (עם כפתורי השליטה בסרט) נעלם, אני מקבל נפילת פריימים מטורפת והסרט מקרטע. יש למישהו מושג למה זה יכול לקרות? האם עדכון דרייברים יכול לתקן את הבעיה? (יש לציין כי אני בד"כ מעדכן את כל הדרייברים אצלי במחשב, אבל היו לי בעבר בעיות עם עדכון הדרייברים של כרטיס המסך, כי הוא היה גורם למסך שלי להיכבות באמצע העבודה ואז הפתרון היחיד היה לעשות restart למחשב. זאת בעייה שב HP יודעים עליה...) אם מישהו חווה את אותה הבעיה או יש לו מוש…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות ינואר כאשר יצאו המעבדים החדשים מסדרת kaby lake. אני מתכנן לקנות את ה-7700K ולוח אם תומך מסדרת z270. עכשיו צצה לפני הזדמנות לקנות יד שנייה לוח עם מעבד ב2500 ש"ח (ללא פריטים נוספים). הלוח אם והמעבד היו בשימוש של כחודשיים ויש אחריות על המוצר (את הבחור שמוכר אני לא מכיר אז מפחד לא ליפול ) Intel® Core™ i7-6800K Processor ROG STRIX X99 GAMING | Motherboards | ASUS כרגע אין לי זכונות וספק מתאימים וכל זה בכדי לבדוק אם עובד. הבחור הציע לי לבוא אלי עם זכרונות שלו וספק וכל זה להראות לי שעובד. עכשיו לשאלה, האם כדאי לי לקנות את המעבד והלוח אם במחיר הנ"ל למרות שזה יד שנייה? או לחכות עד ינואר שי…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מארז מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת צד שקופה רק 335 ש"ח מעבד Intel® Pentium® Dual-Core E2220 אחריות לכל החיים לוח אם מותג מתוצרת Asus P5NSLI צ'יפסט nForce 570SLI תומך בטכנולוגית SLI !! חיבור 2 כרטיסי מסך במקביל !!! מיוחד לגרפיקה מתקדמת ולמשחקים כ. קול 5.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות ללוח האם דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi, Western Digital, Seagate) זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 667MHz - ניתן לשינוי אחריות לכל החיים. כ.רשת אלחוטי TP-Link חיבור USB 3 שנות אחריות ב-63 ש"ח בלבד כ.טלוויזיה+שלט+רדיו AVerMedia מותאם למדיה סנטר ב…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש את אישתי ואותי. מעוניין בזיכרון 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 320 ג'יגה. על המעבד להיות בעל ליבה כפולה 2MHZ+ כרטיס מסך שיתאים למשחקים (לא חייב להיות משהו מוגזם). זהו בעצם, אם תוכלו לכוון אותי לפחות לפירמה או לסידרה מומלצת אני ממש אודה מה דעתכם על המחשב הנ"ל : http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm ??
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דיעות. אין לי אפילו מידע מבוסס מה הבשורות שאמור להביא המעבד החדש של AMD. אני רק מצפה, שיוכרז במרץ, יגיע כעבור חודש/חדשיים לארץ ועד שיגיעו כלל הלוחות והמעבדים סביר שהמתנה תהייה לקיץ. בשלב זה, כבר נדע אולי מה הספק הצפוי אבל לא נדע אם הוא עומד בספק ו/או על באגים וקטסטרופות שעלולים להופיע. מצד אחד, אני יכול להמתין. אבל מצד שני, אני ממש לא בטוח למה אני ממתין. הוא יכול להוזיל מעט רכישה, יכול להוזיל את הפלטפורמה של אינטל, יכול להביא בשורות בכל הנוגע לביצועים. אבל יכול להיות שדבר מזה לא יתממש בפועל. אשמח לשמוע דיעות. בנוסף, אם למישהו יש הערכות זמנים מבוססות על ניסיון העבר (מתי הצפי להיות בארץ עם כל הפריפריה הנדרשת),…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מחשב נייד. השימושים הם משרדיים (אינטרנט, מסמכים, וכו'). בגדול חשבתי על מסך בינוני 13.3 בערך, כונן SSD, עדיף מעבד I5 כדי שיהיה רלוונטי ומהיר להרבה שנים (למרות שאם אין הבדלים תהומיים אפשר גם I3) סוללה סבירה (לרוב ישמש בבית כמחשב ראשי אבל חשוב שידע להיות נייד לפעמים). ללא צורב. אין גם צורך במערכת הפעלה. מבחינת תקציב, מעדיף לסגור את העניין בכמה שפחות (עד 2500 - 3000 ש"ח באילת), אבל מוכן גם לחרוג במידה ושווה. חשבתי על המחשב הזה - לנובו 13.3, עם I5, SSD, 8G RAM, מסך HD. איך המחשב? מבחינת איכות בניה, חיי סוללה? מהבחינות האחרות?האם מישהו התנסה איתו או עם מחשב דומה מהסידרה? והאם יש לכם המלצות נוספות למחשבים ניידים אחרים, בערך באותה הקטגוריה? מתכוו…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מסך - 10 או 11 אינטש שימושים: אינטרנט, אופיס חשוב שיהיה קל, זמן סוללה ארוך, אחריות [br]פורסם בתאריך: 4.01.2011 בשעה 19:55:18 ה asus Eee 1015pemhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 שהציעו למישהו בת'רד אחר נראה לי מתאים, יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום הצעות לרכישת מחשב נייד לשימוש עם תוכנות לאדריכלים. שימו לב שמהירות ואיכות העיבוד חשובים ביותר מאחר ולעיתים יש להפעיל מספר תוכנות (רשומות בהמשך) במקביל. אבקש הצעות ומפרט רק מבעלי ניסיון בתחום האדריכלות/עיצוב מוצר. לא של היצרים הבאים: טושיבה ו/או לינובו להלן המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? – 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – 10% 2. מה שימושי המחשב : לימודי אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש – תדיר ולעיתים במקביל - AutoCAd, Abode(photoshop, illustrator, InDesign), Rhino(+v-ray), Revit …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לחדר שדרכו אני יוכל לצפות בטלויזיה, בסרטים עם איכות סאונד טובה גם לסרטים וגם למוזיקה. יחד עם זאת שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו קאונטר ומשחקים לא יותר מידי מטורפים. שיכלול ציוד הקפי מקלדת,עכבר,רמקולים(עדיף 5.1) ומסך כמו: lg 22 W2284F 1:30000 ו2ms המלצות לגבי מסך אחר יתקבלו בשמחה. רצוי שהמחשב יהיה שקט אם התקציב מאפשר כמה שיותר ומבחינת עיצוב זה ממש לא חשוב פרקטיות מעל הכל. אין צורך במערכת הפעלה. התקציב עומד על 4000 אך ניתן לחרוג עד 4500 ושיהיה ניתן לקנות אותו מחנויות מהמרכז גוש דן והסביבה. תודה לכל העוזרים והצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני טס ל3 חודשים לארה"ב ואני מנצל את זה כבר לקניית מחשב נייד ללימודים. אני אשמח להמלצות על מחשב לקניה שם. התקציב שלי לא מוגבל כרגע(אך בגדר השפוי) אם התמורה לכסף היא גבוהה. דרישות: גודל מסך- 13-15" רזולוציה- לפחות 900p משקל- 2ק"ג ומטה (ניתן לחרוג מעט) זמן סוללה רצוי- כמובן שכמה שיותר (מינימום 4 שעות) כונן ssd- כן או לפחות אפשרות להוספה/שדרוג צרכים- אינטרנט, אופיס, קידוד מוסיקה, סרטי HD, ומשחקים קלים(לא חובה) אחריות בינלאומית- כן שונות- אם מגיע עם ווינדוס 8 אז יש עדיפות למסך מגע. סליחה על החפירה ותודה מראש לכל העוזר!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000, חריגה מינימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-