ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. אני עוזר לחבר ברכישת מחשב, והוא מעוניין ב ALL-IN-ONE, מסיבות אסתטיות. מעולם לא התעניינתי במחשבים כאלו - האם יש פה איזה משהו שאני צריך לדעת? האם יש הבדל איכויות בין לנובו, דל ו HP, או שלבחור פשוט לפי המפרט? המפרט שהוא צריך הוא פשוט למדי - הוא הולך קצת לגלוש, ואולי טיפה וורד. תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב fujitsu siemens v5535 ויש לו בעיה עם ה- Wireless כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא צריך להדליק את ה Wireless מחדש (דרך קיצור ה FN??+F1 ) הוא אומר שיש שם רק אפשרות להדליק ולכבות אין אפשרוות או משהו כדי לשנות הגדרות . אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה . תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים, אני מעוניין לקנות מחשב קטן מאוד לסלון. המחשב ישמש להורדה וצפיה בסרטים. גלישה באינטרנט. הדרישות: כאמור, מארז שיהיה מה שיותר קטן. עדיפות למשהו אסטטי. נפח HD מה שיותר גדול. יכול להיות גם חיצוני אם זה נחוץ. זיכרון של לפחות 4GB. ישדר בפורמט HD. שקט יחסי. אין לי מושג מאיפה להתחיל. אם יש פורום מתאים יותר, אשמח להפניה. תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצתכם למחשב נייד איכותי, בעל סוללה חזקה, קל במשקל ומתאים לצרכי סטודנט + אינטרנט. גג 5 אלף. המון תודה מראש לממליצים חן.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בקשה רגילה כי כולם קונים מקיאספי פלונטר וכו' אבל אח שלי גר בחול ואני רוצה לקנות לו מתנה המחשבים באמזון לפי מה שראיתי באים מוכנים קומפלנט, יותר זול לקנות אותם ככה? או עדיף חלק חלק בנפרד? יש איזהו דיל טוב שמשתלם? יש שם המון דגמים וסוגים שקצת הלכתי לאיבוד, הוא לא צריך משהו מטורף, מחשב נורמאלי שיריץ את כל המשחקים החדשים, עדיף עם כונן SSD דרישות: 1. מחשב גיימינג שמריץ משחקים הכי חדשים שיש 2.עדיף חלקים של אינבדיה (נכבתי כמה פעמים עם AMD) 3 צריךתקציב: 800-900 דולר , חריגה ל1000 אם ממש שווה ומשתלם 4אין צורך במסך, מקלדת ועכבר צריך אבל ראיתי שרוב המחשבים באים עם מקלדת ועכבר בתוך הדיל עצמו לפי אמזון זה ככה: https://www.ama…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לשימוש כללי ואין לי כוונה להשתמש בו לגיימניג למעט משחק יחיד שאני משחק בו וזה football manager מי שלא מכיר זה משחק שלדעתי מצריך יותר כוח עיבוד מאשר כוח גרפי ( אולי אני טועה) תקציב 2000-2500 ואם הדרישות שלו לא מצריכות מחשב בטווח מחירים הזה אז אשמח לקנות בפחות :-) 1) דגש על חיי סוללה ארוכים 2) בבית אני אחבר אותו למסך מחשב נחמד שכבר יש לי ולטלוויזיה אז דרוש חיבור hd ושיעביר רזולוציה גבוהה 3)אני פחות מסתדר עם הפד ששולט על הסמן במחשב אז אפשר גם להמליץ על עכבר אלחוטי אני אשמח 4) אשמח גם לזיכרון ssd אם נכנס בתקציב תודה רבה לכולם, אדיר
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]עד לפני כיומיים הייתי עם הלפטופ שלי יחד עם ווינדוס אקס פי ועבד יופי. הכל עבד חלק, נקי, ללא תקלות. החלטתי להשתדרג ולהתקין ווינדוס 7.מאז, אחרי התקנת הוונדוס וכל הדרייברים יש לי מספר בעיות מעצבנות שאני לא מוצא להן פתרון ואשמח לעזרה בעניין. - המחשב פתאום מתחמם במצב שינה - רותח ! - אחרי שהוא במצב שינה ללילה שלם כשאני מנסה להפעיל אותו, המסך לא נדלק ואני חייב לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המסך. - מסכי החיווי של הווליום, בהירות מסך, ושאר האפשרויות .. חשוב לי להדגיש שאל…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה על AUTOCAD (כולל קצת רינדור) מתאפשרת גלישה קלה בתקציב אם זה יכול אפילו להכניס כרטיסי מסך לעבודה מיועדת בAUTOCAD רצוי שיהיה קל 15" ומטה ולאלא שאוהבים אתגרים יש אפשרות לקנות בטאיוון ב1500$ תודה...
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מ- KSP: מעבד: Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוח אם: ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 815 1 815 זכרונות: 512MB Kingston Value 550 2 1100 משום מה אין מחירים באתר לצמדים של זכרונות, אני מניח שיהיה קצת יותר זול. כ. מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 1 520 3505 הארד דיסק וצורב כבר יש. חסרים במפרט מארז וספק כי אין לי מושג מה לקחת. כעקרון, המחשב לא מיועד ל-OC או למשחקים כבדים, אבל אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים טובות (כמו הסוס שאני עובד עליו עכשיו שאם לא המחירים הגבוהים של ה- RDRAM הייתי מחזיק איתו עוד כמה שנים) שאלות: 1.יש לי הארד דיסק 160GB IDE, יש סיבה לקנות הארד דיסק SATA? 2. קראתי ש ה CONROE עובד הכי טוב עם זכרונות 533MHZ (כי בDU…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לעסק של ידידה שלי. המחשב מיועד למסחר און-ליין של ניירות ערך. יותר בפירוט, המחשב יריץ את הפלטפורמה X_TRADER7 , דרישות החומרה בלינק הבא: http://www.tradingtechnologies.com/documents/7x-Requirements.pdf בנוסף המחשב צריך לתמוך בשישה (6) מסכים. קיבלתי הצעה יקרה לשרת המבוסס על המעבד הבא: 3.2 GHz 800 MHz 2MB L2 Cache Xeon Processor אבל נראה לי שהיום E6600 חזק לפחות אם לא יותר ממנו. בקיצור אני מתלבט בין שרת (יקר ומפגר טכנולוגית) לבין איזה פתרון של E6600 + ASUS P5W64 שיכול לתמוך בקלות עד 8 מסכים. מה גם ששימוש בשרת יחייב כרטיס מסך של מטרוקס עם 4 יציאות (+ אחד עם שניים) בניגוד ל-3 כרטיסי מסך רגילים עם הקונרו. בקיצור, אני פתוח לשמוע רעיונות, הצעות ומפרטים. ה…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק שיתן ביצועים מהירים בקימפול בנוסף להריץ משחקים כמו need for speed, fifa nba עריכת תמונות כונן קשיח של 500 ג" לפחות מעוניין באובר קלוקינג אם אפשרי על מנת להנות מביצועים מהירים עד כמה שניתן חשבתי על מעבד e6750 של אינטל וזו ההצעה שהרכבתי ב סקאי לגבי מסך אני צריך המלצות ל 19 אינץ' בסביבות 1500-1700 ש"ח מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤655 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤588 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤447 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ266…
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי גרפיקה (2D בלבד) בתקציב של כ4000 ש"ח פלוס מינוס. המחשב מחובר רוב הזמן למסך 21" של Dell (לא סגור על הדגם, נראה לי שרץ על 1680x1050), ושאר הזמן הוא מחוץ למשרד. מסך: 13-15 משקל: לא משמעותי במיוחד. דיסק קשיח: 160G יספיק, עדיפות ל7200RPM זכרון: 2G-4G, עדיפות לDDR3 בלוטות': לא חובה, אם נכנס בתציב, אז כן. יציאות מיוחדות: לא, המחשב מחובר היום בVGA, ככה שהעניין פחות קריטי. צורב: CD חובה, DVD עדיף. אחריות בינלאומית: אין צורך. בנוסף- יש כבר מחשבים בארץ שנמכרים עם Win7? אם כן, אז עדיפות גדולה לכאלה, אם לא- יש צפי מתי הם אמורים להגיע?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי את HP OMEN באילת ואני עדיין יכול לבטל עסקה ביומיים הקרובים ראיתי שבפורום אתם ממליצים על Y540 וכמעט לא ראיתי המלצות על ה OMEN איזה מהם עדיף עם אותו מפרט ?.. HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006JIV ההפרש במחיר ב KSP בסביבות 400 שקלים איזה מהם עדיף? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי השימושים בעיקר ישומי Office ואינטרנט , מצגות ויכולת להציג אותן על טלויזיה ( TV out). וסרטים בקטנה. אתם מוזמנים באותה הזדמנות להמליץ לי על מסך 22" תודה תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות את הלפטופ הזה Dell 1090 http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=Dell%201090 האם משהו מכיר את המחשב הזה, ייצא לו לעבוד איתו ? אם כן, מה אתם אומרים על המחשב הזה ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהרכבת מחשב שקט ואמין, למטרות כלליות וגיימניג בינוני לכל היותר, הרכבתי לפי המפרטים המומלצים באתר בשינוי של מארז שקט, קירור, וספק אמין, אשמח לקבל הערות לשיפור תודה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא חדש שיש בעיה של רכיבים חדשים אבל כזה דבר לא ראיתי חברות יוצאות במוצרים חדשים ואין להשיג ההפרשים בין ישראל לאמזון או NEWEGG גבוהים פניתי ל- TMS לא חזרו אלי דוגמא 5900 AMD במחיר 1600 ש"ח +מעמ בישראל 2800ש"ח ( בארה"ב אפילו אין תאריך לחזרה של 5900 ) תעשו חשבון מחשב שלם ותקבלו הפרשים כרטיס מסך 6800XT בכלל לא מצאתי ואם יגיע מחיר גבוהה... גם בחישוב מיסים והובלה
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים. גודל המסך - עדיפות ל-12''. משקל רצוי - לא משנה. זמן סוללה - מינימום 5 שעות. אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד USB. אין צורך בבלוטות. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 GB. צורב DVD - רצוי, לא בעדיפות עליונה. לא נדרשת אחריות בינלאומית ואין עדיפות לחברה מסוימת. תודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. אבא שלי רוצה מחשפ נייד. שימושים: אינטרנט, OFFICE. חשוב שיהיה בו חיבור למקרנים (כדי להעביר מצגות ) חשבתי על המחשב הזה : http://www.ctm.co.il/product.asp?id=879 איך הוא? יש משהו יותר זול? לא צריךl WINDOW/OFFICE תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לפיתוח אנדרואיד ואולי לאייפון בעתיד(האקינטוש) אני חייב לציין שהקניה בחול מותנית בחברה בעלת אחריות ותמיכה גם בישראל אחרת אקנה בארץ(בתקציב דומה) להלן הפרטים: * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט עדיף. * רזולוציית המסך: לא חשוב אך גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה אך זמן ממוצע זה מספיק, רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל ואיכותי 500 gb . * כונן אופטי: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! וכמובן תמיכה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשרי לחרוג משמעותית בתקציב אם יש תמורה משמעותית טובה יותר 7000-8000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לגיימינג כבד ומחשב משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי קריטי אבל שלא יהיה רועש מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו' אין עדיפות. 7. האם האם …
-
- 0 תגובות
- 248 צפיות
- 1 follower
-