עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ESCMen,

המחשב מיועד להריץ משחקים חדשים ולהתחבר לטלויזה כדי לשחק אותם מבקש את דעתכם לגבי מפרטי המחשבים הבאים, וסוגי הזכרונות שבמפרטים איבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 זד: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=477356 או אולי יש למישהו הצעה למחשב טוב יותר באותו טווח מחיר הבנתי שכדאי זיכרון של 4 ג"ב, ולשדרג את המאוורר של המעבד, ולהוסיף מאוור להרד דיסק....

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by nani50,

אז אני רוצה למכור את המחשב הנייד שלי.. יש לו אחריות לעוד כמעט שנתיים בערך, המחשב ללא שריטה. מפרט: מעבד: i7 3520M זכרון: 12GB HDD: ראשי 500GB 7200 מסך: 14׳ (HD+ (1600/900 Windows 7 Pro אפשרי לקבל את המחשב גם עם CADY http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E5430-Notebook.81765.0.html http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=826388 מה אתם חושבים... בכמה אני יכול לנסות למכור אותו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Krooc,

Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 500 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4800 או:::: Core 2 Duo E6750 nm 4mb l2 2.33 GHz 1333 MHz מעבד לוח אם Gigabyte GA P35 DS3L 2GB DDR2 667 MHz זכרון צורב DVD PHILIPSX18 RW כונן קשיח W.D SATA2 250 GB 7200 RPM 16MB כ. מסך GIGABYTE 8800 GT 512mb 256 bit כ. רשת on board lan 10/100 מארז מקצועי וספק כוח HEC PRO MINI USB FULL ATX +HEC 450W REAL 4500 האם המחירים טובים? אפשר למצוא יותר זול?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by tomerA,

יש לי בעיה שהמעבד שלי מתחמם לאחרונה יותר מידי וחשבתי שאחת הבעיות יכולה להיות שהמאוררים שלו מלוכלכים. חשבתי לנקות אותו עם ספריי של אוויר והשאלה שלי היא האם צריך לפתוח את המחשב בשביל זה? או שמספיק לרסס לתוך החורים של האוורור? במידה שאני רוצה לפתוח אותו, האם זה פשוט כמו מחשב נייח? ואם לא כדאי לקחת את המחשב לטכנאי שינקה אותו?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by lcx,

היי, אשמח להמלצה- מחפש מחשב נייד עם מסך 14", למגוון שימושים- יומיומיים וגם קצת תוכנות (כמו אנדרואיד על המחשב). המחשב צריך להיות קל וכמה שיותר חזק בתקציב. (16GB ראם, לפחות 256 SSD) תקציב 2500-3500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. לא אכפת לי אוברקלוק.. רק שלא יהיה מרעיש.. ושיעבוד מהר גם עם ויסטה.. תודה[[=

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אולי 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית ואינטרנט, חיבור לעבודה מרחוק, משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המלצה למסך (בעלות מינימלית, מחוץ לתקציב) תתקבל בברכה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. האם שווה לקנות? יש מישהו שמבין ? מחירים, דגמים, זיופים והיכן לקנות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by FatalElement,

קניתי סוף סוף את המחשב אז קודם כל תודה לכל מי שעזר יצא מחשב בן זונה........ הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI NF4 SLI INFINITY Corsair 2GB PC3200 400MHz 2-128x64 XMS Dual-Channel DDR 184-Pin, Model #TWINX2048-3200PT - Lifetime Warranty WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים שחור Sunbeam Transformer BLACK TOPOWER TOP-550P5 550W ADVICE ECOM 700VA THERMALTAKE BIGTYPHOON את המעבד כרטיס מסך והזיכרונות קנו לי מארצות הברית אה איך המפרט?

10. Started by omri55,

חברים מבקש עזרה לבחור מחשב נייד לגראפיקה. המחשב שיתן את הכי הרבה תמורה למחיר שלו. בהתלבטות בין ה4 הלכתי כבר לקנות את ה1557 ומסתבר שצריך לחכות חודש עד שיגיע בגלל הביקוש הרב. בינתים ישבתי שם בחנות והוצעו לי הדגמים הנל: אשמח להתערבות רק ממי שבאמת מבין שימוש- מדובר רק על תוכנות גראפיקה ולראות סרטים בסבבה. תודה מפרט המחשב: מחשב נייד Dell studio 1557 מק"ט: studio-1557-720-ati Intel® CoreTM i7 Processor 720QM 1.6GHz ( Max Turbo Frequency 2.8GHz ) ,1333MHz FSB 6MB Smart Cache מסך רחב 15.6WUXGA רזולוציה 1920X1080 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסךATI Mobility Radeon HD 4570 512MBדיסק קשיח320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי2GB DDR3 1333MHz dual channel Memoryמשק…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. הדרישות מהמחשב שלי הן: - סוללה חזקה (5-6 שעות , אם אפשר , יהיה מצויין) - מעבד שיריץ פיירפוקס ותוכניות כמו Eclipse במהירות בלי תקיעות - זיכרון 4GB יהיה נחמד , למרות שנראה לי שגם 2GB יספיקו - מסך 14 - קשיח 250GB ~ 350GB (למרות שכמה שיותר , יותר טוב) הערה 1: לא חשוב לי מראה , למרות שמראה סולידי יהיה פלוס הערה 2: המחשב כנראה הולך להריץ dualboot עם לינוקס ווינדוס (הכנראה מתייחס לוינדוס ולא ללינוקס), ככה שתאימות מוכחת ללינוקס יהיה נחמד. הערה 3: המחשב לא הולך להריץ משחקים יותר מקלילים , ככה שאם כרטיס מסך מובנה יתרום לחיי סוללה ארוכים יותר ומחיר נמוך יותר , זה בסדר (למרות שאני לא בטוח אם זה מסתדר עם הדרישה שאני יוכל גם לראות בו מדי פעם סרטים) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yossipon,

שלום! קניתי Fujitsu Esprimo Mobile V6535 הוא בא בלי מערכת הפעלה התקנתי WIN XP הכל עובד חלק התקנתי דריברים והכל אבל הWIFI לא עובד משום מה הכפתור סוויץ' לא מדליק תנורה של הWIFI בחוברת התקנה אומרים שצריך תוכנה שנקראת Wireless selector אבל לא קיבלתי תתוכנה הזאת ולא מצאתי אותה ברשת מישו יכול להביא לי תוכנה או משו שיסדר לי את זה ? אני יוכל לדבר עם החברה רק ביום ראשון כי הם לא עובדים בשבת תודה =] נ.ב זה המחשב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7038

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. טוב חשבתי אולי לקנות את המחשב הזה: acer as5740g ראיתי את המבצע של בזק וגם ככה אני מתכנן לעשות NGN ואבא שלי עצמאי אז יש לי הנחת מע"מ כך שזה יוצא משהוא כמו 2000-3000 ש"ח. אני זקוק לזה בעיקר לצורכי גיימרים-משחק MW2 וBF:BC2. יש לו זמן סוללה טוב או יש לי בקושי שעת משחק? אבקש חוות דעת או ביקורת עליו.

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. Started by dj_horse,

מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה של מסכים מהבהבים של טושיבה? כול כמה זמן, המסך נכבה ונדלק מחדש,ומופיעה שגיאה בכרטיס מסך, הבנתי שזה בעיה של המערכת החדשה עם מחשבים מסויימים והכרטיסים שלהם. זה בעיה מאוד מציקה, שכבר מופיעה הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by spcp,

הנייד התחיל לאחרונה להיתקע כל הזמן (מדובר על כל כמה דקות ) ומחייב לאחר שהוא נתקע - ריסט בדרך הפרטיזנטית: לחיצה ארוכה על מקש ההפעלה. שמתי לב שאם אני עובד איתו בחדר ממוזג או שמכוון כלפיו מאוורר - הוא פשוט לא נתקע, אגב לא מדובר בבעית זכרון או עכבר או כל דבר אחר- זה החום הישראלי בוודאות ! השאלה: האם זה נורמלי שמחשב בטמפרטורת סביבה של 30 מעלות ומעלה ללא קירור חיצוני כלשהו יתקע כל הזמן ? או שמדובר בבעית חומרה ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by tidan31,

איזה מחשב עדיף לקנות מבחינת עלות מול תועלת? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5177,4361

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני פתחתי נושא של בחירת מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536360.0 ואז העלתי תסכום ורציתי לדעת אם לDell Inspiron 7720 6171 אין מתחרים לסכום של עד 7100 תודה לעוזרים ועוד שאלה אחת מה ההבדל בין 6171 ל6170

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של כ3000 שקל מטרת הנייד היא בעיקר לימודים ואינטרנט, זמן סוללה טוב גם רצוי. מסך 14 אינץ' יספיק (או 13.6) את הנייד אקנה בישראל, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  23. שלום חברים. אני מעוניין במחשב לשימושי אינטרנט ועבודה עם תמונות, אני מצלם ומשתמש בתוכנות כמו פיקסה,פוטושופ וכו'. אני מעוניין במחשב שיגיב מהר שיפח תוכנות ויעשה פעולות בצורה מהירה. אין צורך בכרטיס מסך מתוחכם, אני לא משחק משחקים וגם לא במסך משום שיש ברשותי אחד. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים ואולי יש חנות מסויית שאפשר לרכוש דרכה מערכת שלמה ואיכותית.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by LazyCat,

תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.